Sziasztok!
Bocsi, néha belassulok, és olvasgatás után elfelejtek válaszolni
szval Edu, igen, mi is filozunk a 4Dn, de nem akarok bónusz UHt, szval a 19hetes UHt gondoltam kiváltani 4Dsel. akkor már állitólag egész babaformájúúúú
Tök jó, hogy tornázol!!! nekem is kéne lassan. A párom mindenáron kismamajógára akar elküldeni, mert a sógornőm is jár jógázni. de én még életemben nem jógáztam és sosem voltam hires arról, hogy sokáig egyhelyben szerettem ülni. (Ha ismeritek Illés-nek a Nem akarok állni cimű számát, mintha rólam szólna...
)
A kismamakardigánra, meg pulcsira nekem nem lesz gondom, egyrészről van egy anyukám barátnője álltal még régebben nekem kötött kardigánja ami sajnos nagyon kinyúlt. Hát az most pont jó lesz
meg van egy kedvenc pulcsim, amit Anya kötött még régen Apának, aki pocakos. Azt már tinédzser koromban lenyúltam Apától és bár társaságban nem hordtam, de otthon a hideg téli estéken az a legjobb. hát most végre kitöltöm a pocak részét is
De azt mondják, hogy abból jó lehet az XL vagy XXLes pulcsi is, nem kell kifejezetten kismama...
Katavirág, tök jó, hogy van pufidzsekid
Rima, örülök, hogy végre találtál magadnak nacit!!
Téged nem zavar, ha simizni akarják a pocid? Mert nekem a férjemen kivül eddig csak az öcsém tette meg, ez normális. De csütörtökön találkoztam egy régi simerősömmel, és megkérdezte, megsimogathatja-e. nos, még nekem is alig látszik, de télleg, mondtam, hogy ez szerintem még tapizásnak minősülne...
szval még zavart volna
És ne tőrödj a midwifeoddal, vagy hogy hivják! Ha ilyen bunkó.... Neked az a dolgod, hogy pozitiv légy és mosolyogj
Tök jó, hogy a kis pocaklakó már ilyen aktiv!!
De honnan a csudából vette, hogy nagy az esély, hogy Downos legyen
de komolyan, a szonográfus csakjobban látja....
szval fel a fejjel és ki a szivvel és elő a pozitiv energiákkal, szerelemmel
már megint hosszú lettem
pusszantás mindenkinek!
és majd igyekszem gyakrabban irni