Sziasztok!
Húúúúú de nagyon jót aludtam. Nagyon fáradt voltam már este ezért nem írtam, ma viszont csak délutánra kell bemennem. Míg én alukáltam, apa megcsinálta az ebédet.
Úgy látom, hogy a kezdeti sokkon túl van, tegnap este simogatta a hasamat. Mondta, hogy szerinte máris érezni a babát, de felvilágosítottam, hogy az csak a háj.
Kedden meg azzal jött haza, hogy kötött egy életbiztosítást, hogy ha vele valami történne, akkor se maradjunk itt a kakiban a babával.
Ja, igen, ha nem vettétek volna még észre, örök pesszimista a drágám.
Tünetem egyébként még nem sok van. A melleim nagyon fájnak, a futásról le kell mondanom (na azért nem sírok utána
), mert hiába a legjobb sportmelltartó, úgy érzem, hogy mindjárt elhagyom mindkettőt. Hányinger, de még émelygés sincsen. Kívánósság viszont igen! Egész nap a kovászos uborka és a savanyú káposzta jár az agyamban. Csak a hasmenéstől való félelem akadályoz meg abban, hogy telezabáljam magam ezekkel.
Persze a nőcis hiúság rögtön kijött rajtam.
Ráálltam ma reggel a mérlegre, ami pontosan 70 kg-ot mutatott. Belém hasított a rémület, hogy lehet, hogy még 80 fölött is fog állni a mutatója.
Barátnőm gyógytornász, mondta, hogy 12 hét után lehet menni terhestornára. Meg úszni szeretnék még menni, majd megkérdezem az orvost, hogy oda mikortól lehet. Ja, és már el kezdtem kenegetni a hasam stria elleni krémmel.
Bár tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy ha repedni akar a bőr, akkor repedni fog.
Köszönöm szépen a szép babákat, remélem 8 hónap múlva egy hasonló szép fényképét fogjátok itt látni.
(Csak zárójelben,azért bennem van a para, hogy nehogy megismétlődjön a múltkori vetélés.)
Grönland! Neked is egy vadiúj masnis baba van az avatarodban!
Ő a minta?