Új privát üzeneted érkezett!

Boni:köszönöm a székesegyház nevében :lol:
vedresandi

Klarissza!
:cry: :cry: :cry:
szilbee

Szia Zöldi!
Suttyomban szoktam olvasni a fórumotokat. Érdeklődnék, hogy külsősként beszállhatnék-e a tesztvásárlásba? Sajnos türelmetlen és gyenge vagyok, elég sokat fogyasztok belőle. Ha megoldható (utánvéttel vagy előre elküldött csekkel), akkor 10 darabot kérnék.Köszönöm
Kati
ducimami

Zöldi! Abszolut logikusan hangzik, amit írsz! Csak az a baj, hogy mindíg az a logikus, amit az ember éppen hall, vagy olvas, és a biológia pedig nem mindíg a logika szerint működik:(( Úgyhogy inkább nem élem bele magam semmibe, és semminek az ellenkezőjébe, ami tőlem telhető, azt megteszem, aztán majd lesz valahogy....
Egyébként megkérdezhetem, nálatok mi a probléma?
zsebi_baba

Sziasztok!

Zöldi!

Írtam Neked privit!

Üdv:
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Ducimami! Persze!
Részleteket begbeszéljük, majd kereslek. Felírtam a rendelést. Még a héten szerintem megyek érte.

Zsebi! Nekem pont nem az a logikus, amit hallok, vagy olvasok, hanem inkább a biológia tudomány bugyraiban szerzett jártasságom :lol:
Hogy mi a baj nálunk? Semmi! Makk egészségesek vagyunk mindketten. Csak már 3 éve nem jön a baba. :cry:

Kép
zölddisznó

(((((((((((((Klarissza)))))))))))))sokat gondolok rád!

Veramami! Nagyon-nagyon sajnálom és majd gyere, ha jobban leszel!

Cacikám! Nagyon drukkolok neked!

babaimádó
Kép
babaimado

Cacikám=Cocikám :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

[quote="zölddisznó"]M írta:zölddisznóid pocsék, Snufi?

Ezt nem értem!

Vérvétel: ilyenen még nem voltam!!!! Egyáltalán nem fájt, sőt, meg sem éreztem!!!!!! Nagyon ügyes volt a leányzó!!!!!!! Meg is dicsértem rendesen!!!!! :D

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Klarissza sajnálöom, reméelm valamennyire siekrül túljutnod ,majd rajta!
Vendég

((((((((((((((Klarissza))))))))))))))))))))

Zsebibaba: mi is nemsokára megyünk erre a vizsgálatra, előre parázok már tőle..... :(

Kata: játszóház marad, de csak délelőtt, 8.00-13.00ig, egyedül fogom csinálni, ill. már csinálom. Helyettesítés nem megoldott, amikor sulim van, vagy beteg leszek, vagy Kaáli, na akkor nemtom még mi lesz,..... (most pént. megyek suliba, zárva leszek, :( )

Sajnálom, hogy nem jött össze a tali, de majd a köv.! :wink:

snufi

((((((((((((((Klarissza))))))))))))))))))))

Zsebibaba: mi is nemsokára megyünk erre a vizsgálatra, előre parázok már tőle..... :(

Kata: játszóház marad, de csak délelőtt, 8.00-13.00ig, egyedül fogom csinálni, ill. már csinálom. Helyettesítés nem megoldott, amikor sulim van, vagy beteg leszek, vagy Kaáli, na akkor nemtom még mi lesz,..... (most pént. megyek suliba, zárva leszek, :( )

Sajnálom, hogy nem jött össze a tali, de majd a köv.! :wink:

snufi

Holnap elutazunk pár napra Ausztriába, mindenkinek jó hétvégét, hétfőn jövök.
zsebi_baba

Zsebi! Jó utat!

Snufi! Nem lehetne találni vkit olyankorra, maikor dolgod van?

babaimádó
Kép
babaimado

Zsebi: jó utat!

snufi

Babim: rajta vagyok a témán, de nem egyszerű. (kiszámíthatatlan, mikor nem vok, kivéve a suli, ritkán nem vok, így nem jó annak, aki jönne, neki állandóbb meló kéne,...., de meg fogom oldani) :wink:

snufi

Köszi! Most igazán jól jön a kikapcsolódás!
zsebi_baba

Estét!

((((Klarissza)))) :( :(

Zsebi:sajnálom az eredményt,de amit Zöldi írt tényleg logikusnak tűnik.Egy,csak egy maradhat :wink: Jó tat Nektek!

Snufi:ez jó,hogy van játszóház.Nem lesz könnyű segítséget találnod.Majd én is kérdezősködöm,hátha.

Zöldi:cocaragacsok mennek :wink: :lol:

Én ma is hat után jöttem el a Bubóról,hétvégén Debrecenben lesz
előadás.
Rossz a közérzetem,émelygek,hányingerem van,nem kívánok semmit,ugyanakkor az éhségtől is hányingerem van,és 5-6 napja fáj a fejem.Gondolom benyeltem valami tuti kis vírust.
vedresandi

Andi:köszi. És jobbulást!!!!! (Dr. Bubóra Pesten tudsz majd jegyet szerezni?)

snufi

Snufi:köszi...Pesten tuti,de csak jövő májusban lesz,ha jók az információim.
vedresandi

Hello Csajok!
Húúú, itt többeteket ismerlek már látatlanban (írásban :lol: ), hátha tud valaki segíteni. SZAKVÉLEMÉNYT ADNA VALAKI???

Itt megy a hőgörbém. Kérlek nézzétek meg!!!
SZERINTETEK MIKOR VOLT PÉ-M????
Össze-vissza kétszer voltunk együtt a férjemmel, utoljára a 14.cn-on. Már meg kellett volna jönnie, iszonyat furán érzem magam, a hőm még fent, de pecsételek. Kizártnak tartottam ezt a hónapot, mivel csak a 20. cn-on érte el a 37 fokot a hőm. És akkor már férjemuram rég nem volt itthon, jól elutazott egy hétre. Most a saját testem jeleit nem értem. De akármilyen bika is a kiskatona, csak nem marad odabent 4-5 napot, nem???? Vagy nem akkor van a pé, amikor felér a hő???? :(
Eszter lányommal érthetőbb és világosabb volt, mert éreztem percre pontosan a PÉ-t, annyira fájt és hát azonnal felugrott a hőm. Van valakinek valami ötlete????

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c ... 64800_.png

Nagyon nem is merek tesztelni sem, pedig feszül a cicim és kóválygok, mint a gólyafos, hányinger, stb. DE a lányomnál semmi tünetem nem volt!!!!!!
:roll:

Barti

UI: A tickerem kiakadt, megállt... két napja kellett volna megjönnie.

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Jó reggelt!

zsebi jó utat!

Sajnálom a tegnapi talit :cry:

Mindenkinek ragacsok akinek kell! nekem fáj a hasam mensisen, de hőm még minidg azóta is 36,6 :shock:

MA sem leszek, mert egész nap oktatok!

pussz
Vendég

Bartika! Szerintem 12-én volt pe-d. Úgyhogy szerintem elkaptátok!
Bátorság a teszthez! :wink:

Meg aztán jó reggelt is ám!

Kép
zölddisznó

SZÉP NAPOCSKÁT MINDENKINEK :!: :D
Szóval, nem volt TALI.

pocsék éjszakánk volt. :cry: az egyik lakó riasztót szereltetett a lakásába, és késő este csak úgy megszólalt magától. vísítótt mint az állat. persze tulaj sehol. :evil: azt végül kilett hívva a rendőrség
és valahogy kikapcsolták. Gondolom, ha haza jön a tulaj , boldog lesz. De mi legalább tudtunk egy kicsit aludni. Borzasztó volt erre a hangra felriadni. :cry:

BARTIKA31: lehetett a pé-d a 12.13-on is. valakinek nem rötön szökik fel a hője, hanem fokozatosan.
surmi
kockasfulunyul

Bartika!
De szép magasan van a hőd! :)
Nem minden terhesség egyforma!! Nálam is más volt a második! :wink:
Holnap azért szerintem tesztelhetnél egyet.
szilbee

Bartika: azt gyere az eredménnyel :!:
surmi
kockasfulunyul

Jó reggelt!

Ma megint nincs ügyfél.

Bartika szerintem nyugodtan tesztelj, hisz a teszt ++++++++++.

Zsebi jó utat.

Snufi a párom szokta mondani, hogy egyszer minden jóra fordul! én pedig hozzá szoktam tenni, hogy csak ki kell várni :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

klarissza: nagyon sajnálom :cry: :cry: (((((((())))))))

Gyors leszek, sajnos időm sincs visszaolvasni (jövőhéten bepótolom). Otthon nincs net, de mivel jelentkezni akartam, ezért beültem egy internet kávézóba. Nálunk minden a legnagyobb rendben. Kedden fejeztem be az injekciós kúrát. Tegnap este beadtam a tüszőrepi szurit (elég volt csak a hasba), most pedig dolgozik a pocim. :D Lett hat petesejtem: jobboldalon egy 21-es, egy 20-as és kétszer 17 mm-es, baloldalon pedig két 19 mm-es. A nyálkahártyám 9 mm-es. A véreredményem is szuper, úgy hogy holnap lesz a nagy nap, délelőtt 10-re kell mennünk, kb. 12 óra után kerül sor az inszemre.

Sok-sok puszi!

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilva! Ez szuper!

Kép
zölddisznó

Szilva! Kép Kép Kép Kép :D
szilbee

Atya-gatya! Szilva! %-ös ikrek lesznek? :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

5-ös?

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza!

3 hónapra vagytok ítélve?

Utolsó utáni figyelmeztetés! Holnap megyek tesztért! Ki kér még?

Kép
zölddisznó

Szilva: A GÓLYA LEGYEN VELETEK HOLNAP :lol: :!:
Kép
surmi
kockasfulunyul

Szilva: Kép

snufi

Szilva ! nagyon drukkolok a holnapi naphoz! Érzem, hoyxg sikerülni fog Nektek! :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++

Nem vagyok és pangás van? Zöldi akkor legyen 10
Vendég

Halihó!

Babaimádó, nagyon sajnálom. :cry: :cry: Iszonyatosan szorítottam nektek!!!

Klarissza, szintúgy. Főleg, hogy el lett kiabálva idő előtt. Légy erős, próbáld magad lefoglalni, a fogyókúra szerintem jó ötlet, aztán újult erővel hajrá! :wink:

Coca, nektek meg megy ezerrel a drukkhegység! Mikor lehet tesztelned?

Katica, te a suliban szeded össze a betegségeket? :( Fogorvoshoz kitartás... :roll: Most hogy álltok a kaális kivizsgálásokkal?

Mivel összefoglalót nem kaptam, sorry, nem tudok mindenkiről mindent és mindenre reagálni.
Puszi nektek!

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Szilva: aztaaaaaaaaa,ebből csak is jó dolog születik! :wink:

Zöldi:olyan teszt is van ott,ami két csíkos? Akkor én olyan kérnék :lol: hehehe, mert amit én vettem anno,azokon mindig csak 1 csík volt.
vedresandi

Szilcsi! Én nem tesztelek, mert HCG-szurit nyomatok, és mindig + lenne a tesztem.

Boni! Vettem a licitet.

Andi! Tényleg kérsz?

Kép
zölddisznó

Zöldi:édes vagy,de asszem nekem még van otthon abból,amit tavasszal vettem a Telepes u-ban,mert egy 50db-os dobozt vettünk ketten Babszikával.Így most köszönöm nem kérek.
vedresandi

[quote="snufi"] írta:snufi
[quote="zölddisznó"]M írta:zölddisznóid pocsék, Snufi?

Ezt nem értem!

:D

snufi

sziasztok!

snufi: örülök, hogy a játszóház továbbra is működik.

klarissza: kitartást és fel a fejjel!

szilva: drukk++++

coca: drukk+++++

szilcsi: hogy vagytok?

bartika: teszt?

kati
katica30

Snufi! Az Surminak ment.

Kati! Köszi

Kép
zölddisznó

Szilcsi miért is lett elkiabálva idő előtt nem értem 11 hetes voltam nem hinném, hogy idő előtt lett volna elkiabálva csak szóltam, hogy velem együtt örüljetek!

Coca holnap megyek dokihoz és majd kiderül,hogy mennyire ítél bennünket.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Szilcsi!
Már kapcsoltam így este, te a páromra, és az apukámra gondoltál! Már majdnem megsértődtem :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Szilcsi, köszi, édes vagy!
Én meg érted aggódtam nagyon, amikor kórházban voltál és örülök, hogy most mindne okés veletek!

babaimádó
Kép
babaimado

CSajok mindenki ohgy eltünt!

Szezsó mi van veled?

KAtám! Kispiskóta!

na jó a sok munka miatt Én se avgyok nagyon! :oops:

pussz
Vendég

...én meg aludtam egy jót.

Kép
zölddisznó

Én meg körmösnél voltam!

snufi

Én meg dolgoztam

és végre sikerült a gyerekemet meggyőznöm,hogy fontos a mozgás,és ma újra ment edzésre 2,5 év kihagyás után.Most komolyan büszke vagyok rá!
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?