Új privát üzeneted érkezett!

Draga Eszter!

Most te maradtal ki. :roll:
Akkor jelentkezz amikor tudsz...a kisagy megvar,szerintem okt. 4. hetenel hamarabb nem koltozunk. En is ugy szeretnem hogy legyen idonk mar egy kicsit beszelgetni is.
Balintkanak jobbulast! Lazas,megfazott??,

Pusszancs mindenkinek!

Vajon Agival mi van,tud valaki rola valamit? mInden siman ment?
momo35
 
 


Eszter

Gyógyulást Bálintnak!
Azta de megy az idő már félidőnél jársz. Remélem innentől már sokkal kellemesebb lesz a pocakosságod mint eddig volt.
Ahhoz képest, hogy 10 éve volt pici Bálintkád egészen jól vágod a témát amit Titi kérdezett. Bevallom nekem még ennyi lövésem sincs róla , mert nem ittak üvegból és így én nem is sterilizáltam.

Titi
Bevallom én nem sterilizáltam így igazán nem tudom melyik módszer a legegyszerűbb. Összesen vagy 3x főztem ki a mellszívót az alkatrészeivel együtt ennyi volt az egész. Cumit nem nagyon használtunk. Nekem a mellszívóhoz volt kettő, az egyiket tecsisnek neveztem ki a másikba teát adtam amikor hasfájós volt. Ja és volt egy harmadik ami sokáig nem volt használatban. Ezek mind avent üvegek voltak. Úgyhogy én is azt mondom legyen kettő az elég az elején aztán ha kell még akkor ráérsz venni.
A tejfagyasztásra szerintem mindegy mit veszel. Azt vedd majd figyelembe, hogy mire akarod majd később felhasználni és ne foglaljon sok helyet. Ha csak a főzelékekbe akarod akkor a jégkockafagyasztó zacsit tudom javasolni mert abból mindig annyit tudsz kivenni amennyi kell. Ha 1-2 dl fagyasztassz le az sok és akkor mindig ki kell öntenened a felesleget.

Hoztam néhány képet, ha nem bánjátok.
Áron az őrült motoros hétvégén:

Kép

Dávid a fáramászó bajnok:
Kép

Áron a széken:
Kép

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Erzsike!
Szuper a kép! Nagyon jól néztek ki rajta!

Titi!
Nekem mikrós sterilizálóm van.
Cumisüveg: nekem van (de hát mi tápszerezünk), de szerintem mindenképpen kell a vízzel való itatáshoz, mert én forralt vizet adok Áginak.
Cucli: több fajta van. szerintem vegyél tejeset is meg teásat is, ebből tudja inni a vizet. Forma szempontjából sokféle van. Nem lehet előre tudni, melyiket fogja elfogadni, mert én úgy tudom, hogy az tetszik neki, amelyik a te melled formájához hasonlít a legjobban. Zsoltinál az teljesen igaz volt, csak kb a 6. fajta jött be neki. Mi a Baby Bruin cumisüveget és cuclit használjuk, játszócumiból meg Aventes van. (Bár a MAM is nagyon jó).
Pohár: igen, én már elkezdtem Ágikát ebből itatni, Zsoltival is így csináltam.
Fejés: ehhez nem tudok hozzászólni.

Bufo!
Nekem nagyon tetszenek a méretek. ZSolti 1 évesen 72 cm volt!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 

 
 

Momo
Kaja mennyisége változó, nem mindig eszik egyformán kb 150-230g között.Ezt a bébiételes üvegek méretéből tudom, mert van amikor a 160g kevés, de a 210g is egyszer kétszer pótlásra szorult. Én addig adom neki amíg nyitja a száját. aztán ha elkezd fújjogni és elfordítja a fejét akkor tudom, hogy már nem kér többet. A gyümölcsből mindig többet eszik mint az ebédnek szánt főzikből-
Nálunk úgy néz ki egy napi kaja, hogy felkeléskor szopi, majd kunyizik néhány falat sajtot kegyeret az én reggelimből. Délelőtt gyümölcs babakekszel. Délden a főzelékes ebéd. Du 1 normál doboz joghurt és hozzá valami ami telíti, kifli pogácsa keksz.... Vacsira tejpép, és lefekvéskor szopi.
Az ebédjei változóak. Van hogy azt eszi amit mi csak turmixolva, van hogy külön főzök. Eddig nem adtam neki a tejföllel, tejjell habart dolgokból, most már azt is lehet. Bár a tejeset még most sem fogom adni. Egyébként ha külön főzök neki akkor beledobálok mindenfélét a kis fazekábaolajomn párolom, majd felengedem vízzel és rakok bele egy kis delikátot pici fűszereket(bazsalikom , kakukkfű ami illik az alapanyagokhoz) és együtt főzöm, majd turmixolom.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Ági!
Sokat gondoltam ma rád. Remélem már túl vagy rajta, és hamar rendbe jössz.

Titi!
Látom a lányok már ellátak tanáccsal.
Én anno vettem egy edényt, és csak azt használtam a Sára dolgainak a kifőzéséhez. A kórházba pedig tablettát vittem sterilizálni, de volt egy helyiség ahol ki lehetet főzni a dolgokat.

Cumisüveget vegyél szerintem. Nekem Aventos van, és annál is többféle létezi ,ahogy Momo is rta. Az újszülötteknél csak egy pici lyuk van a cumin, és az hiszem az a 0-as. De a boltban majd látod. Amúgy minden cégnél többféle lyukú cumi van. Van olyan is amiből később akár a főzeléket is megtudják enni.
Ha veszel üveget, akkor vegyél cumisüveg mosót is. Mondjuk az Aventnak jó nagy az üvege, ezért könnyú kimosni.

Tejgyűjtő zacskó is többféle van. Az Aventnak olyan van, amiben 20 db van, és egy műanyag záró van hozza ( nekem annyi ilyen záróm van, hogyha gondolod, akkor elviszem neked), meg matrica, hogy ráírd az időpontot
A Medelánál pedig az a bizonyos kék szalag a záró, amit Momo is írt, de nekem mindig elszakadt, ezért az Aventossal zártam.
A dobozukra rá van írva, hogy mennyi ideig, és hogy kell tárolni.


A dobozos gyűjtöknél arra kell figyelni, hogy nem mindegyikhez adnak fedelet. Én is majdnem vettem ,de szólt a gyógyszerész, hogy csak doboz, pedig a képen nem úgy nézet ki.


Pohárból ivást nem próbáltam, mert tuti ruhacsere lett volna belőlle.
Én se nagyon adtam neki inni semmit az anyatejen kívül, de azért mindig bekészítettem a vizet,de nem kellett neki. Viszont előfordult, hogy abból ivott anyatejet.

Kérdez nyugottan, jó vissza gondolni a régi dolgokra

Mi ma kezdtük az ovit. Nagyon jól bírta a Rezi. Nem is olyan kis félénk mint gondoltam. :lol: Van egy kisfiú, aki mindig kikezd az újjakkal, és az egyik kislány se akart menni miatta az oviba. Na az én lánykám rendesen leszerelte. Akkorát sikított rá, amikor nem hagyta békén, hogy a gyerek még a fülét is befogta.

Momo!
Én már adok a Sárának reggeli, tízórait, ebédet, uzsit és vacsit. Csak korán reggel, és fürdés után van szopi. Sajnos nincs már annyi tejem, és felkell éjszaka, mert éhes, ezért döntöttem így péntek óta.
Vajas kiflit, vagy pogit.... adok neki reggel. Nagyon éhezkórász lett. Imádja gyümiket, és zöldségeket is. Ami meglepő, mert a Rezi nem ette meg, csak ha levesbe tettem. A Sára megeszi a párolt brokkoli,répát.....
Műltkor már virslit is turmixoltam neki a főzelékhez.
Te miket főzöl Mishalnak?
Nálunk a konzerv szóba se jöhet, pedig néha jó lenne.

Annyi mindent akartam még írni, de nagyon fárasztó napunk volt. Holnap jövök.
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Óóó, lányok, de drágák vagytok!!!

Annyi hasznos infót tudtam meg most, ez alapján indulok neki 1 hét múlva a következő vásárló körútnak!

Puszilok mindenkit érte!!!

Bufo, azta, hogy áll már Áronka! És stabilan áll azon a hokedlin?
Csodaszép akváriumotok van, és a lakásotok is gyönyörű lehet!

Momo, azta, ezek szerint ilyen jól álltok, hogy október végén már talán költözni tudtok?!
A kéményhez nem tudok hozzászólni, gondolom, mennyire eleged lehet már az egészből!
De akkor most hogyan tovább? Reklamálsz a kivitelezőnél?
És hogy állnak a dolgaitok? Tényleg nem tudtok jönni Juciékhoz 3 hét múlva? Olyan jó lenni már látni benneteket is.
Én például nem is láttam még Mishalt! :(

Eszter, dokiügyben semmi fejlemény?

Mesi, nálatok mi a helyzet otthon?

Ágiról sajnos én nem tudok semmit! :(

Na, én bejelentettem Daninak, hogy kérek tőle holnap 1-1,5 órát, rendbe tesszük a pincét. Már belépni se lehet a sok doboztól, és fogalmam sincs, miben mi van. Maradt még egy csomó teli, sok fölös cuccal, amit nem enged kidobni, én meg csak kerülgetem. Szóval, talán holnap végre feliratozni tudom majd őket, és lesz valami rend köztük.
Jó így haladni!

Jó éjt lányok, és még egyszer hálás köszönetem a sok-sok segítségért!!! Angyalkák vagytok!

KépKép
titi_27
 
 


Momo, nagy örömmel fogadom azt a kapszulát!

Gyöngyi, tőled pedig a lezárót. Ha már nincs szükséged rájuk, hátha hasznát veszem majd!
Neked is köszönöm az infókat!!!

De aranyos lehetett Rezi, ahogy ekkorát sikított. Na, akkor a srác békén fogja ám hagyni! :)

De jó, ma nagyon sokat okosodtam a segítségetekkel!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok!

Ígérem reggel jövök és írok, de látom Ágiról senki semmit nem tud. Nekem írt ma. Sajnos el kellett halasztani a műtétet, mert benáthásodott. A legszomorúbb ebben az, hogy most bent a kórházban várakozik. Holnap eldől hogyan tovább!

Éva

Kép
balimama
 
 


Jaj, a fene egye meg! Szegény Ági! Istenem, ez annyira szörnyű lehet! Ez a várakozás!

Nagyon hálásak vagyunk Évikém az infóért!!!

KépKép
titi_27
 
 


sziasztok!ne haragudjatok hogy nem jöttem tegnap de délelött pihiztem mert iszonyatosan fájt a fejem délután meg ezerrel takaritottam el a romokat:)este lekicsinyitem a képeket aztán felrakom nektek!rengeteg van!majd a kajákat a fözös topicba rakom!

kicsi miért nem lehetsz terhes?már megint lemaradtam valamiröl?remélem lassan javul már a helyzeted mert ez már igy tényleg hosszu betegség!dokinál voltál?

titi olyan édes ahogy kérdezgeted jajj nekem anno olyan jo lett volna ha ennyi véleményt hallok!:)amugy meg az én véleményemet a csajok nagyábol leirták de összeszedem neked ujbol:)

1.mi anno kiföztük a cumikat de most ha lesz kisteso akkor veszünk sterilizálot mert szerintem nagyon praktikus és folyamatosan lehet ssterilizálni benne a cuccot!

2.cumisüveg: hát mi vettünk épp azért amit a többiek irtak hogy legyen ha esetleg apuka eteti,meg én probálkoztam hogy tejcsi után igyon egy kis vizet de nem ivott!és tényleg érdemes nagyobbat venni a kicsi szerintem felesleges!

3.egy cumihoz egy cumit vegyél az elején késöbb meg majd váltogathatod ugy hogy fözis,tejbepépes,tejes,teás!de elöször szerintem elsö idöre elég lesz egy cumisüveg egy cumival!

4.pohárbol szerintem majd csak késöbb iszik a baba és akkor sem kell külön ujat venni.max ha szeretnél neki valami kis édit!vagy csöröst!

5.fejés...hát én fejtem ezerrel:)meg is látszott (2év) de mindig elraktam csak simán a hütöbe és még az nap odaadtam neki vagy apa!a fejés ezért is jo mert apuka tudja etetni!de sajnos ahoz nem tudok hozzászolni hogy a legjobb fagyasztani!

a német gyerekek inkább tényleg csak nasikat ettek!csipegettek a kajáimbol is de nem sok mindent!én is azt hittem hogy ök egészségesebben élnek de hát rájöttem a sok kövér emberböl,meg a mekiböl,meg a mostani evésükböl hogy hát mégse

este jövök még!szép napot mindenkinek
pusziiiiii

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Jó reggelt lányok!

Juci, de jó, hogy jelentkeztél!!!

Annak viszont egyáltalán nem örülök, hogy még mindig ilyen ramatyul vagy! Mi a fenétől?! Ha tovább tart, talán tényleg jó volna ellátogatni a dokihoz. Csak mindig eszembe jut, milyen macerás az utánajárás... nézd meg Esztert, aki szegénykém már hetek/hónapok óta járkál orvostól orvosig. Na, de legalább kiderül/t, hogy mi is a valódi problémája.
Szóval én úgy vagyok vele, hogy jobb tudni mindent!
(Danit bezzeg nem tudom elcipelni orvoshoz! :x )

Bizony, hamarosan találkozunk. Hogy állunk eddig Juci? Kik tudnak jönni? Én nem bírom követni, kicsit le is maradtam a múlt héten.

A végén Medela Mini Electricet vettem, és nehogy visszakeress, hát nem ez az egyszerűbb? Mármint hogy megírom.

Annyira köszönönöm Neked is a sok okosságot!!! Azt hiszem, lassan el kezdem összeírogatni, mit kell még vennem, van bőven vásárolnivalóm. Csak a fizut kapjuk meg minél hamarabb, és kijöjjünk belőle!
Picit félek, nehogy valamire ne jusson. A babakocsi tutira csak novemberi ajándék lesz a csöppségnek.

Lányok, én olyan, de olyan sz@rul alszom mostanában. Képzeljétek, 2 napja olyan gyenge a jobb kezem, és mindig arra ébredek, hogy zsibbad. Talán elalszom éjszaka?!

Ma hívom a védőnőt, már időszerű volna találkozni, 2 hónapja nem voltam nála. Lassan eljön lakást látogatni, aztán elvileg mehetek is a gyerekorvoshoz, aki felírja a szükséges babaápolási szereket. De fura! :)

A picurkám pedig néha úgy megrémít! Egyre kevesebbet mocorog. Biztos többet is kellene pihennem, ezért úgy döntöttem, hogy ma délben beiktatok végre egy csendespihenőt.

Szép napot lányok!!!

KépKép
titi_27
 
 


Virág, kívánságodra!

Viszont kérném szépen a véleményeket! Mert én picit megdöbbentem, szerintem lejjebb ment a pocim!
Vagy csak megnőtt, és nekem tűnik úgy, hogy lefelé nőtt? :wink:

Kb 2 hete:

Kép

Ma:

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Titi
Azta szépen gömbölyödsz.:) Szerintem nőtt is és tényleg más az alakja nekem is úgy tűnik, hogy lejjebb ment egy kicsit. Nem könnyebb levegőt venned? írtad, hogy most nem mocorog annyit, lehet hogy már szépen elhelyezkedett, mert nincs túl sok helye már mocorogni.

Ági
jaj szegénykém de sajnálom, hogy még mindig várnod kell erre a fránya műtétre. Remélem nem lett komolyabb a nátha és ahogy lehet megműtenek.

Virág
Nem csodálom, hogy pihiztél, ennyi készülődés és a nagy gyereksereg után. Várjuk este a képeket.:)

Kicsi
Jaj végre hogy írtál.
Én is megkérdezem azt amit a többiek, hogy biztosan nem lehetsz újra babás? Miből gondolod?
Nagyon sajnálom, hogy nem vagy jobban. Szerintem ne várj tovább menj el orvoshoz, mert bármilyen gyomorrontás vírus ennyi idő alatt elmúlik, vagy legalább is javul a helyzet.

Eszter
Hogy van Bálint? Voltatok dokinál mi a baja?

Mesi
Ti hogy vagytok?
Zsoltika még mindig nagyon anyás és csak téged akar?
Hogy tetszik neki az új szobája és a lakás?
Gondolom Ágikát nem viselte meg különösebben, hogy máshol alszik ugye?

Velünk semmi különös mint mindig mosok. Próbálom üressé tenni a szennyestartót, mert úgy néz ki a férjem holnap hazajön és akkor ő úgyis megpakolja.
Tegnap Dávid mondott neki egy kis versikét a telefonba és teljesen odáig volt tőle, nagyon elérzékenyült. Azt mondta siet haza szerdán mert már nagyon hiányzunk. Nem tudom ez rám is vonatkozik e vagy csak a gyerekekre. Hát mindenesetre kíváncsi vagyok.
Bevallom én nem hívom őt . Tök büszeke vagyok magamra ezért. Mindig ő telefonál, hogy mi van velünk a gyerekek jól vannak e stb...

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


titi!szerintem is lejebb ment!de ez még nem jelent ám semmit!tudod a ruháktol is függ!pl nekem volt hogy 7honaposan felvettem egy szoknyát és olyan volt mintha már szülni mennék!a melled meg a hasad közé befér a kezed akkor már közeledik a baby de neked még szerintem azért ott hely van!ne izgulj megvárja a kiscsaj az idöt ami neked jo lenne!

mindjárt rakok fel képeket nekiálltam lekicsinyiteni de rengeteg van ám nem baj?

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Lányok annyira hiányoztok. De sajna még elolvasni se tudtam mindent, csak apukám műhelyében van net, ott meg vegyszerwszag van, nem viszem le baot.
Most a tesomeknal nekikezdtem de megint felebredt de szerda este megyunk haza remelem sikerul. De mar kezdenek elvonasi tunetek jelentkezni..,
puszi mindenkinek
verzsike
 
 


Inkább csak egy párat kiválogatok!

kutatja az ajándékot:
Kép
Kép

miért is ne a legalsot és a legnagyobbat találta meg(mindennek igy
örült:
Kép
Kép

a torta(nem én sütöttem csak a pokokat meg a pokembert csináltam én):
Kép
Kép
Kép

ünnepelt:
Kép

érkezik az elsö vendég:
Kép

kis szerelme:
Kép

vendégsereg (itt már egy elment kettö meg még nem jött meg)
Kép

teriték:
Kép
Kép

Fürdeti barátnöm kislányát:
Kép

Barátnöm kisfiával és az ö ajándékukkal
Kép

ajándékokkal:
Kép

segitessz apa?:
Kép

hárman:
Kép

na egyenlöre ennyi!kajákrol majd másik topicba!
ja ma megjött a torta lap!de sebaj elrakjuk emlékbe!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


titi most látom milyen hülyeséget irtam!neked ott van hely,dehogy!még nincs akkora hely ott ezt akartam irni!bocsi

bufo ügyi vagy és én is büszke vagyok rád hogy nem hivod meg igenis hagyod hogy ö küzdjön ha akar!jol csinálod

verzsike már irni akartam olyan szépek vagytok a képen!basszus virulsz!nagyon jol áll neked az anyaság!babyke meg még mindig tökéletes!

ági a francba remélem azért ma megmütöttek!milyen érdekes egy mütétet is hgy lehet várni(persze csak ha muszály) remélem tul vagy rajta

na most megyek mert mindjárt jönnek barátnömék!pusziii

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Jól eltűnt mindenki. :cry:

Virág!

Jajj de jó kis buli! Kár,hogy nem voltam ott. :lol: Látod igazad van,kár a gyerekeknek pepecselni,mert csak a csoki meg a csipzs a fontos. :wink: A fiamnak nagyon tetezsett a pókemberes torta.Ő nagy pókember rajongó,a pénztálcájától a tolltartóig minden ilyen. :D Tényleg nagyfiú már Nimród!Nagyon teszik az a családi hárman összabújunk fotó. :wink:

Titi!

Szerintem még nincs lent a hasad,csak a mérete miatt áll másként,de van akinek sosem megy le, és úgy is szül,van akinek meg alapból lejjebb áll,szóval ebből ne vonj le következtetéseket.Persze azt nagyon megértem,hogy egyre türelmetlenebb vagy már.Én nem is tudom,hogy bírnám ki,ha már ott tartanék.Már most néha számolok visszafelé. :lol:

Ági!

Remélem nem lettél beteg és meg tudtak műteni! :roll: Sokat gondolok rád! :wink:

Bufo!

Nagyon jól csinálod,ne is hívd.És remélem mindhárman hiányoztok neki. :evil: :? :roll:

Lányok cuki még mindíg nem írt,úgyhogy ma írok neki egy sms-t,hogy mivan?! :? :roll: Amúgy meg nem megyek mégsem csütörtökön 4d-re,majd később.Úgy jártam tegnap,hogy olyan fura érzéseim voltak pocak alattról és jobb esetben rohantam volna a dokimhoz(8000Ft/5 perc),de most kínomban beültem az SZTK-ba,ahol kérdezte a doki,hogy eddíg miért nem jártam terhesgondozásra,vagy van orvosom? Én meg elég őszinte ember vagyok,így elmeséltem neki ezt az áremelés malőrt és a betegácsis helyzetemet.Tök megértő volt és azt mondta,őt mélyen felháborítja,ha valaki egy várandósság alatt emel.Mert amikor elvállalt volt egy tarifája és engem azzal kellett volna végigvinni.Tök ari volt és azt mondta,azért fizetem a TB-t,hogy ellássanak. :lol: Ezt rendesen vicces volt egy orvos szájából hallani.SZóval lekiismeretesen megvizsgált,minden ok,csak egy kis gombát látott,amire felírt kúpot és adott időpontot csütörtökre UH-ra.Én meg úgy gondoltam aznap nem nézném meg 2* a gyereket egyszer TB alapon egyszer meg 10000-ért,úgyhogy a 4D-t eltesszük későbbre.Na vannak még kellemes csalódások. :D Ha nem lennék ilyen problémás eset esküszöm nem is fogadnék dokit,hanem adnék 30000-et az ügyeletesnek és hajrá.De én ehez túl beteg és túl gyáva is vagyok és kell a biztonság. :? Úgyhogy remélem cuki is reagál végre! :evil: Bálintka hétfő óta itthon van,és hány,meg köhög,de nem lázas,csak bágyadt,meg étvágytalan.Ha minden igaz,holnap már mehet suliba.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok Lányok!

Gyorsan bejelentkezem, mert Ági most írt!
Tegnap túlesett a műtéten és bár még elég vacakul van, holnap már mehet haza! Szegénynek most még elég nehéz mozogni, de az a fontos, hogy innentől már minden órával könnyebb és holnap hazamehet a családjához!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Balimama
Köszönjük a hogy hoztad a hírt Ágiról. ha beszélsz vele gyors gyógyulást kívánunk és sokszor pusziljuk.
Bevallom nagyon drukkoltam neki, hogy ne húzzák halasszák ezt a műtétet, hanem legyen hamar túl rajta.
Veletek mi újság van?

Anubias
Szegény Bálintka a hányás az olyan sz@r dolog. Jobbulást neki! Bár ha holnap mehet suliba akkor már túl van rajta.
Végre vannak még rendes dokik is, akik lelkiismeretesen végzik a munkájukat. Nem értem miért nem sikerül elsőre ilyet találni.
Egyébként én a helyedben bevállalnám az ügyeletes dokit, ha így is úgy is császár, vinném a papírt és nincs hercehurca úgysem tehetnek mást. Szülésznőt fogadtál már, tervezed vagy nem? Bocs ha volt róla szó és én elsiklottam fölötte.
Az uh meg egy nap 2 tényleg sok akkor inkább később nézd meg a bébit mégegyszer.

Virágom
Csodás bulit rittyentettél a fiadnak. Mennyi finomsággal az asztalon. Kár hogy nem fogyott belőle sok.
Én hát Nimród igazi nagyfiú, nagyon örült az ajándékoknak látszik. Ahogy látom nem is kapott keveset úgyhogy most egy darabig lesz mivel elfoglalnia magát.
Az a kép ahol meg 3-an vagytok egyszerűen szuper, nagyon tetszik.:)

Áron alszik, a rakottkrumpli sül és nincs is más dolgom most. Nem nagyon van ilyen így csak azon jár a fejem mit ffelejthettem el.
Takarítani nem fogok, mert ma jön a csöpögő radiátorunkat javítani a szerelő és addig minek úgyis kosz lesz miatta.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Halihó lányok hol vagytok?
Ne dolgozzatok ennyit tessék egy kicsit kikapcsolódni.
Ilyen az én szerencsém amikor végre van időm nem jön senki.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok lányok!

Itt vagyok végre! Csak ez a nap!

Képzeljétek, este hogy jártam?! Már többször volt ilyesfajta rémképem... wc után ahogy törölgettem magam, elszakadt a wc papír, az ujjam meg elszaladt, a körmömmel meg úgy felsértettem alul magam, hogy el kezdtem vérezni. Dani rögtön szaladt, szerintem azt hitte, szülünk.
Jól megijedtem, de aztán elmúlt, csak most úgy fáj. Vettem is kamillát, megpróbálom kicsit megnyugtatni vele.

Reggel elmentem a védőnőhöz, 2 hónapja nem találkoztunk. Megbeszéltük a gyerekorvost is, jó, hogy lehet választani. Ugyanis akihez tartoznánk, Dani szerint... hogy is fogalmazzak?! Szóval őt nem igazán szeretnénk. Úgyhogy jövő héten elmegyünk a válaszototthoz, hogy felírja a babaápolási dolgokat.
A bébi szorgosan mocorgott, aztán lefeküdtem, és ő is aludt. Mióta felkeltem, egyszerűen semmi, meg is ijedtem, miért nem mozog. De végre ő is felébredt. Csak olyan keveset mocorog.
Ja, azt azért hozzá kell tennem, hogy az apjának viszont imádja produkálni magát! Mert este is, ahogy Dani rátette a kezét, ő rugdosott neki egyfolytában. Nekem bezzeg! :)

Képzeljétek, amikor védőnőnél voltam, hallottam, egy másik kismamának a másik védőnő hallgatott szívhangot. Szóval, mégiscsak van itt is ilyen készülék?! Jó tudni! Nekem sosem nézte meg. De ha kérném, biztos volna rá lehetőség. Remélem, azért ennyire máskor nem idegesít fel a kisasszony.

Ami pedig fura... fáj a hasam! Nem olyan görcsszerűen, hanem kellemesen fájdogál, de nem múlik el. És megy a hasam! :( Mi a fenétől? Azért még vagy 2 hetet mindenképp ki kellene bírnunk egyben!
Ja, és szinte állandósultan kemény! Be is vettem gyorsan egy Magnerotot!

Eszter, akkor holnap nem jösz? Hogy csináljuk? Elnézel azért napközben? Mert ha van kedved, én nagyon szívesen látnálak! Gondold át, egész nap itthon leszek!
Na, de örülök neki, hogy mehetsz ingyenes UH-ra! Ez a doki meglepő lehetett, de örülök neki, hogy ilyen pozitív hangvétellel találkoztál végre!
Azért tényleg szörnyű, hogy nem ez az alap. Szörnyű lehet, hogy azt sem tudod, hova menj ilyen problémával. Istenem, ez a pénzalapú világ!
Amúgy tényleg úgy volna fair... engem tavaly végigvitt volna a doki a kezdeti tarifán, hiába emelt árat évközben. Azt mondta, ez így szokás.

Virág, szuperek a képek!!! Gondolom, mennyire örülhetett Nimródka! És látom, az ajándékoknak is nagyon örült! Te meg aztán igazán szuper anyuka vagy! Folyton csak dícsérni tudlak a sok sütésért, főzésért, fáradhatatlanságodért!

Éva, nagyon köszönjük a híreket Ágiról! De jó, hogy végre túl van rajta szegényke! Reméljük, hamar regenerálódik, és tényleg csak rossz emlék marad ez az egész!

Bufo, de ügyes vagy! Már 11 órakor ilyen jól álltál?! Nekem is ki kellene találni valami jó kis kaját, még van krumplifőzelék, de holnapra már mást kellene főzni. Jó volna viszont nem ott állni felette hosszú időn keresztül.

Mesi, képzeld, tegnap este megcsináltam az Albert sütit. Viszont számomra baromi nehéz volt! Te az egész 2 csomagot egy gurigába görgeted fel?
Mert ahogy én megkentem, folyton elcsúsztak egymás tetejéről, úgyhogy sok kicsit csináltam.
Nincs valami ötleted, legközelebb hogy lehetne egyszerűbben megcsinálni? Neked nem folyik ki a töltelék közüle?

Na, megyek, kicsit felteszem a lábam, iszonyatosan vizes lányok! Az kicsit megnyugtató, hogy a vérnyomásom a szokásos alacsony! :)

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Éva!

Nagyon köszi a híreket! És te hogy vagy? Doki? Tenyésztés? :roll:

Bufo!

Én is rakott krumplit csináltam.3 szor álltam be a sorba a hentespultnál,mire a 4-5 papírból sikerült olyan kolbászt kérnem,amit tartanak és én ehetem.Majd jött a virsli,nos a skubidú virslit ehetem.3 db 475 Ft :evil: Szóval drága ebédünk van!Aztán tejföl válogatás. :lol:

Titi!

Hát amiket írtál simán jelezhetik a szülést,amitől ne ijedj meg,mert már jól állsz nagyon. :wink: De természetesen lehet csak úgy is.Ma nekem is fáj a hasam,de nem kemény,csak fáj. :roll: Este hívlak és megbszéljük a talit.Jó?

Puszi


Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok Lányok!
Én is megvagyok ám!

Kedden megyek orvoshoz. Gondolom levesszük a tenyésztést, a többi meg utána eldől. Egyelőre nem akarom beleélni magam.

Momo!
(Próbálok így részletekben válaszolni a feltett kérdésekre) Még itthon vagyok GYES-en. Nekünk ahhoz előbb saját házat kell venni, hogy Balázst egyáltalán oviba tudjam adni. Remélem tavaszra már lesz valami. Egyelőre szolgálati lakásban lakunk és a IV. kerületi önkormányzat nem engedi, hogy azok a gyerekek, akik csak ideiglenesen laknak itt óvodába járjanak.
Jövő szeptemberig biztosan itthon maradok. Azt még nem tudom, hogy márciustól szeptemberig mit csinálok.

Eszter!
Bálintkádnak jobbulást kívánunk. Olyan jó vol t a kis overállt fogni a kezembe. Az ember el is felejti milyen pici is egy baba, amikor megszületik.

Erzsike!
Nagyon megszépített az anyaság! Főleg, amikor ilyen szépség van a kezedben! Úgy szeretnélek már látni!

Zsuzsa!
Azért csak alakul valami Nálatok! Gondolom most volt ideje átgondolni a férjednek, hogy elveszítheti a szeretteit és ez már nem játék. Nem csak egy elhatározás.


Mostanában mindig csak benézni van időm. Balázzsal nem könnyű! Nagyon gyorsan fejlődik mostanában, okosodik, ügyesedik, de életveszélyes egyetlen pillanatra szem elöl téveszteni. Igazából most kezdek belejönni abba, hogy milyen jó vele itthon. Annyit nevetünk! Tegnap előtt azt mondta, hogy anya ne főzd meg a túrógombócokat, mert elpusztulnak! :lol:
Hihetetlen, hogy milyen étvágya lett. Mondjuk az nem tudom mitől!
Mindent megkóstol, régen meg semmit sem tudtam beleimádkozni. Csak azt az egyet sajnálom, hogy kevés időm jut Rátok! :roll:

Juci!
Hívtalak ma! :roll: Ugye nincs nagy baj! :roll:

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Én is beköszönök, mert ezer éve nem írtam.....én is dokihoz rohangáltam, de most már itthon leszek, remélem lesz időm írni holnap.
Szegény Bence ma leesett az ágyról :cry: Ráadásul a fejére. szerencsére jól van.

Juci!
Jól vagy? A mélemre se válaszoltál:( Minden rendben?

Titi!
Gyönyörű a pocid! remélem azért a hasfájás csak átmeneti....tudod, nekem is így kezdődött.
A kézzsibbadásra azt mondta a doki, hogy a vizesedéstől van, nem kell megijedni! Szülés után múlik csak el, pár hét, esetleg 1-2 hónap múlva.

A többieknek is írok holnap, ahogy lesz időm! :roll:

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Lányok!
különösen Titi és Eszter!
Nem kell valakinek egy mózeskosár?
A képek róla:

Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Tücsi!

Drága vagy,de nekem már van babahordozóm és pihenőszékem is,úgyhogy nem nagyon tudnám kihasználni,de köszi,hogy gondolsz rám.Passzolom a lehetőséget Titinek. :wink:

Juci!

Örülök,hogy jól vagy.Sokat gondoltam rád.Én azt hiszem egyedül mennék,azaz gumimacival,de beszéltünk róla Ágival,hogy esetleg jönnének a nagy gyerkőcök,bár én azt gondolom így is annyian leszünk,hogy jobb ha nem hozom Bálintkámat.Én nem tudom még megmondani mit készítek a bulra,mert még magamnak sem tudok néha mit adni :lol: de tanulom a diétát és igyekszem kitalálni olyat,amit én is ehetek és a ti számotokra is partiképes. :wink:

Éva!

Jajj mégegyszer köszi,hogy elhoztad az overált.Akkor ha Ági javul és jó lesz neki a jövő csüti,megyünk együtt?

Titi!

Ha felkelsz írd meg a pontos címed,mert nem tudom,csak odatalálok,viszont a BKV-s útvonaltervbe ezt nem tom hogy beírni. :lol:

Lányok,ma 13,20-kor gondoljatok rám,UH-ra megyek. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


sziasztok!jajj milyen jo igy jönni jo hirekre!
hál istennek végre megmütötték ágit és mostmár minden oké lesz és végre élvezhetik felhötlenül a babázását!ági gyors gyogyulást kivánok neked!innen már biztos könnyebb lesz

kicsi de jo hogy meggyogyultál!az meg hogy illés otthon van szupi igy legalább van idötök egymásra meg minden!én nem hivtalak!

koda akkor ez szerencsés baleset volt!miért járkálsz dokihoz?baj van?

ma nekem is volt egy idöpontom de lefujtam mert én késöbb akarok menni két három hét mulva a barátnöm meg mára kérte!

most rohanok is mert mindjárt hozza kiskeresztlányomat mert én vigyázok rá amig ö a dokinál van!puszi mindenkinek irjatok sokat!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok,

Visszaolvasni nincs időm, csak bejelentkezek, hogy itthon vagyok... Feküdnöm kell, fáslizni a lábam, és még kell a vérhigítóval lőni magam :roll:
Amugy egész jól vagyok, csak a hülye gáztól fáj mindenem, még a levegővétel is sokszor rossz...

remélem jól van mindenki!!!
Puszi nektek

Éva,
köszönöm a segítségeket!!! (mi lenne velem nélküled??? :oops: :lol: :roll: :lol: )

Azért egy mai kocsiban alvós képet felrakok az én nyuszifülemről :)
Annyira hiányzott már... És még sajnos most se tudom igazán magamhoz ölelni :(
Kép
csné
 
 


Sziasztok!

Ági
De örülök, hogy ilyen hamar otthon vagy és volt erőd és időd írni nekünk.
Gyors felépülést kívánok!
Nagyon tündéri Livi, elhiszem, hogy fáj a szíved hogy nem tudod igazán magadhoz ölelni.

Kicsi
Ó de jó, hogy jól vagy!:)
Bevallom én vinném a fiúkat is. Ha esetleg a többiek nem viszik a gyerkőcöt akkor én is keresek valami megoldást, hogy vigyázzanak rájuk.

Virág
Ejnye bejnye nem úgy volt, hogy te is elmégy a dokihoz. Vagy ez most nem az a dokilátogatás? Ha nem az akkor bocsi a letolásért.

Titi
Hogy vagy elmúlt a hasmenés és a keményedések?
Remélem minden oké.
Próbálj meg egy kicsit lazítani, most már nem hajt semmi otthon vagy és tessék végre lábat lóbálni is, nem csak sürögni forogni.

Koda
Jaj úgy látom egy gyerek sem ússza meg az ágyról leesést. Nekem is mind a kettő lehuppant onnan. Hál istennek nem lett baj belőle nálatok sem.
Csak ezért voltatok dokinál vagy más miatt is?

Balimama
Ezt nem értem hogy hogy nem veszik be oviba Balázskát. Mi van azzal akinek nincs saját lakása, albérletben az mit csiná, ez nem lehet kizáró ok?
Remélem jó lesz a tenyésztés amit levesznek és akkor szabad az út a Hsg-hez.

Na tegnap hazajött a férjem, még rózsát is kaptam.
Kedves volt, hozzám is bújt és bevallom nem tudtam elutasítani, nem tudom jól tettem e. Lányok ítéljetek el de olyan jó volt és nekem is hiányzott már egy kis kedvesség. Bevallom továbbra sem tudom hányadán állunk.
Mivel nem tudta pontosan megmondani a múlt héten, hogy mikor jön haza én már megbeszéltem anyáékkal, hogy hétvégén elmegyünk hozzájuk. Mondtam, hogy csak 3-asban a gyerekekkel. Úgyhogy én ehhez tartom magam, nélküle megyünk.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


bocsi, most értem haza az SZTK-ból, akartam jelentkezni, de most meg felébredt a drágám...
megyünk babaklubba.
igyekszem

puszika

rimar
rimar
 
 


Sziasztok lányok!

Most keltem fel... olyan vagyok, mint egy holtkóros! 2-3 napja csak aludnék!
Igaz tegnap este összepakoltuk a pincét a drágámmal, annyira jó volt, ő mondta, hogy na, akkor gyere, csináljuk meg. Pedig kedvem az nekem sem volt nagyon hozzá.
Ma meg aludtam 11-ig, meg most 3-tól 1 órát. Annyi volt, hogy megfőztem délben, aztán semmit nem csináltam.
A hasmenés továbbra is tart, a keményedések is jönnek-mennek, néha fájdogál is a hasam, talán jóslófájások volnának?!

Juci, nekem a doki azt mondta, hogy a magnéziumot a 36. hétig szedhetem, de szerintem leállok vele.

Sőt, hétfőtől el kezdem inni a málnateát, és visszaolvasok, milyen homeós bogyókat javasoltatok Mesinek és Áginak, igyekszem beszerezni néhányat. Csak tudnám, hol fogok kapni?! :(

Koda, úgy örülök, hogy bejelentkeztél! Már nagyon hiányoztál, de gondoltam, hogy van ám bőven teendőd otthon!
Jaj, úgy megijedtem, mikor írtad a balesetet, de örülök, hogy nincs semmi gond! Én biztos ott kaptam volna infarktust!

Ági, de aranyos vagy, hogy bejelentkeztél! A kiscsaj pedig egyszerűen tündéri, mint egy mini Ági! :)
Gondolom, néhány nap múlva jobban leszel, bár én nem tudom, ez a gáz ilyen hatással van az emberre?! :(

Bufo, szerintem jól teszed, hogy elmész a szülidhez, és így hármasban. Hisz így tervezted, tartsd ahhoz magad.
A párod meg tud még lepni, látom! Legalábbis én teljesen meglepődtem, hogy virággal állított be?! Gondolom, milyen jól eshetett, valószínűleg én is így reagáltam volna rá.
Nagyon bízom benne, hogy helyreáll nálatok a családi béke. Ez volna a legjobb dolog a gyerekek miatt is. Nálatok még a jelek szerint abszolút menthető a dolog! :)

Juci, mi mindenképp megyünk a kiscsajjal a pocimban!!!
És viszem a krumplisalit, ahogy ígértem.
Részemről teljesen mindegy, mikor lesz, én a délutánnak jobban örülnék, délelőtt olyan volnék, mint akit fejbe vágtak. De természetesen, bármikor tudok menni, én vagyok egyelőre a legkötetlenebb ember a társaságban! :) Nahát, és ez tényleg így van! :)

Mesikém, tündér vagy, hogy felajánlottad!!! Egyelőre azt tervezzük, hogy olyan babakocsit veszünk, amiben van mózeskosár. De nagyon nagy köszönet a lehetőségért!!!

Óóó, most nem tudom, pletykáljak, vagy sem?! Eszter, ugye nem leszel dühös? Csak gondolom, a lányok is sokat gondolnak ma Rád az UH miatt.
Úgy volt, hogy eljön ma hozzánk Eszter UH után, de felhívott, hogy nagyon rossz passzban van, és így nem tud jönni.
Szegénykének azt mondták, hogy több a magzatvize.
Lányok, én hiszem, hogy emiatt nem kell idegeskedni! Én mindig csak magamból tudok kiindulni. Talán épp akkor abban a pillanatban volt több a víz, ez átmeneti állapot, tavaly rengeteget olvastam erről a témáról.
De mivel tudjuk, hogy a pici jól van, volt már neki gyomori telítődése, így tuti, nem attól lehet, hogy nem iszik.
Talán magasabb lehet Eszter cukra? Ezt úgyis hamarosan megtudjuk!
Remélem, Eszter, este felhívsz, mert nagyon aggódom miattad. Remélem, picit megnyugodtál azóta!!!

Na megyek, összepakolom az ebéd romjait!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Nagyon le vagyok maradva…Bocsi ha már régen nem aktuális dolgokra is reagálok.

Virág! Nem semmi menüt hoztál össze a szülinapi bulira.Büszke lehet rá a kisfiad. Leírnád a receptes topicba, hogy a kis leveles tésztákat hogy csinálod?
Kár, hogy a ygerekek annyira nem értékelték a fáradozásod…
Látszik a képeken milyen boldog volt Nimród. Nagyon ari kis család vagytok együtt.

Koda! Nagyon sajnállak Bence miatt, már sokkal nehezebb lehet, mint Botond, és őt is éppen elég dajkálni folyamatosan, ha fáj a hasija. Gyönyörű képeket tettél fel és csuda akrobatikus mutatványokat csinál!
A leesés után voltatok dokinál, vagy annyira nem volt vészes?

Titi!
Nagyon aranyos a dokid, hogy egyből csinált múlt héten képet.
A lábadat próbáld feltenni a fal mellé az ágyon, teljesen függőlegesen majdenem mintha gyertyáznál, kb fél óra alatt teljesen kifolyik az összes víz belőle. Az esküvő napján meg ne csinálj semmit, csak indulásig feküdj felpakolt lábakkal (tudom neked ez nagyon nehéz), akkor talán nem léesz olyan dagadt. És utána várj türelmesen a szülésig (én már könnyen beszélek), két nap alatt kipisiled az összeset.

Nekem egy elektromos sterilizálóm van (8000 Ft volt). Én nagyon szeretem, mert sok minden belefér, egyben a mellszívó meg a cumisüüvegek meg a tejtartó pohárkák is. Bekapcsolom és magától kikapcsol, így éjjel is ha lefejtem a tejcsit mosás után csak bele kell pakolni és a következő szopi után meg kiszedem belőle.
Sterilizáló folyadékot egyszer használtam, de nekem nagyon nem jött be, hiába úgy csináltam ahogy le volt írva, nekem olyan vegyszerszaga volt utána mindennek, hogy szörnyű. El se tudtam tüntetni, minden ázott vagy egy napig tiszta vízben utána, majd kifőztem hogy ne legyenek annyira büdösek.
Cumisüvegünk avent van, először nem tudott belőle inni, vettem másikat is, de abból se. Mostanra megtanulta mindet, de az aventet szereti a legjobban. Sok édeskömény teát iszunk, annak már szeretnék venni egy csőrös poharat. Hétvégén láttam egy tupperware-t, az nagyon tetszett, puha az itatócsőre, csak egy hasíték van rajta és egyáltalán nem folyik.
Pohárból még csak egyszer próbált inni Babó. A keresztelőre kaptunk egy nagyon szép ezüst kispoharat, azzal próbálkoztunk nem nagy sikerrel. Ti hallottatok valamit arról, hogy jótékony hatása lenne az ezüstpohárból ivásnak? Mert ezért kaptuk.

Az ablakpucoláshoz hozzá ne kezdj! Ha nincs aki helyetted megcsinálja, akkor maradjon úgy, az nem könnyű munka még egy nem várandósnak se… Na meg létrára mászni, eszedbe ne jusson!

A kezed nem érzed vizesnek reggelre? Anno nekem is lezsibbadt éjjel a kezem, én úgy gondoltam, h az i vizes volt egy kicsit. De ahogy elkezdtem csinálni vele valamit egyből rendbe jött.
A pocid szerintem a más ruha miatt látod csak lentebb. Inkább csak nőtt szerintem.

Juci! De jó, hogy meggyógyultál.Tuti összeszedtél valami vírust. Még jó, hogy Eszter nem kapta el.
Írígykdem a közös sétákért, nagyon imádtam én is, de sajna hétfő óta Zsolti már dolgozik. Ma is 6 után jön haza.

Momo! Én is szívesen felteszem neked a képeket, már nagyon kíváncsiak vagyunk a házra! (verzsike@freemail.hu -ra küldheted).
Pakolgasd csak nyugodtan a cuccokat, ha szeretnéd, biztosan lesz következő baba is… Max azért nem tudod majd használni őket, mert kislány.

Zsuzsa! Látszik a képeken, hogy Áron nem igazán élvezte a szülinapot, Dávid annál inkább. Tuti most sokat lesz beteg, de mire megy bölcsibe legalább megerősödik kicsit az immunrendszere.
Láttam a képeken, hogy Áronnak tupperware csőrös pohara van, szeretitek? Érdemes azt a sok pénzt kiadni érte?
Még egy kg különbség sincs a két gyerkőc között, emiatt szerintem kár aggódni, abszolút nem tűnik úgy, hogy Áron pici lenne.
Szupi, hogy kibírod, hogy te nem hívod a férjed. Érezze csak nyugodtan, hogy inkább neki van rátok szüksége, mint neked rá.
A tegnap este meg… hát nem tudom én mit tettem volna, de ha te így láttad jónak, akkor így a jó és kész. De ha akarna veletek menni a hétvégén, én azt engedném, mert ugye nem tehet arról, hogy nem tudta meddig tart a munka és mikor jöhet haza.

Éva! Nagyon drukkolok, hgy ne legyen semmi és mefcsinálhassák a hsg-t. Biztosan jót tett a nyári kis pihi, és így újúlt erővel tudjátok kezdeni a próbálkozást! (nem lepődnék meg, ha már hsg-re se kellene elmenned, ilyen pozitív hozzáállással bármi lehet)
Miért kell a nyelvvizsga? Azt írtad, szeptemberig nem dolgozol.
Szupi, hogy Balázskának megjött az étvágya, emlékszem régen csak sült krumplit akart meg rántott husit.

Eszter! Nagyon rosszul érezhette magát a dokid, mikor meglátta a leleteidet. Remélhetőleg tanulni fog az esetből, de az biztos, hogy veled megkülönböztetett figyelemmel fog bánni ezután.
Szupi, hogy annyi mindent kaptálÁgiéktól és Bálint barátjáéktól. Lassan tényleg minden meglessz és unatkozni fogsz, mert nem lesz mire vadászni a neten meg itt-ott.
Lassan már tényleg végleg döntened kell az orvost illetően, mert ha így haladsz, a végén nem fognak elvállalni. A kórház mentő szempontjából meg mindegy, mert várandós kismamát abba a kórházba kell vigyenek, ahol az orvosa van.
Rendi volt veled nagyon a doki, zért néha te is találsz egy-egy lelkiismeretes példányt. így +1-szer láthatod a kis gumimacidat…
Bálintka meggyógyult?


Gyöngyi! Hogy sikerült a szülinapozás? Rezi jól érezte magát? Az oviban nagyon aranyos lehetett a sikoltással, az a lényeg, hogy feltalálja magát és ne ijedjen meg a többiektől.


Mesi! Nagyon aranyosan nézelődik Ágika a képen. Jól elvan egyedül, vagy mindig ott kell legyél mellette és vele foglalkozni?

Ági! Végre túl vagy azon a fránya műtéten… Remélem mihamarabb meggyógyulsz. Nagyon édes a nagylány, ahogy szundizik.
Babónak sajnos mostanában megint jobban fáj a hasija, csak tudnám mitől… Rettenetesen szenved a rátörő görcsöktől, hiába veszem fel, az se jó neki. Ha meg elmúlik a görcs egyből be is alszik a következőig.
És képzeljétek ma átfordult a hasáról a hátára! El se hittem volna, ha nem látom. Nagyon küzdött érte, de végül sikerült mindenféle segítség nélkül.
Már nem is merem otthagyni a nagyágyon, mert mindig túrja magát, hol előre, hol meg forog körbe –körbe. Tegnap éjjel arra ébredt, hogy felkúszott a kiságy sarkába és nem tudott semerre tovább menni


A keresztelő szupi volt, végig fent volt a templomban és nem is sírt még mikor leöntötték se. A tesóm nagyon büszke keresztanyu, ha ő ott van Babó közelébe se jutok, csak míg szopizik (ha tehetné, még azt is ő csinálná).
Persze ott voltak anyósomék is, az ebéd után a férjem kért elnézést, hogy milyenek voltak, mert nálunk az összes nő segített tálalni, mosogatni meg ilyesmi, ők meg arra nem voltak képesek, hogy leves után a tányérokat egymásba tegyék annak, aki kiviszi. De nem is érdemes vele foglalkozni már rájöttem, úgyse lesz egyhamar olyan, hogy mindkét családnak egyszerre ott kelljen lenni.

Mindjárt elárasztalak titeket képekkel…

Puszi
verzsike
 
 


A keresztelő:
Kép
Kép
Kép
Kép

Pancsi a nagy kádban:
Kép
A törölközést már annyira ne szeretem:
Kép
Már nagyon éhes vagyok:
Kép


Kép

Kép
Kép
verzsike
 
 


Ezt muszáj nektek megmutatnom!!
Ez volt a mai ajándékom Livikémtől, hogy hazajöttem.
http://videa.hu/main.php?page=play&v=MujOA2R9J98mdsB5

Juci,
ezt az elefántnak csinálja ám a kismancim!!! :D

puszi
csné
 
 


Verzsike,
nagyon édes a kicsi fiad!!! Milyen nagy már!!!!!!! :shock: :shock: :shock: ...bár sose volt kicsi! :D

Majd jövök, remélhetőleg holnap már kicsit hosszabban :)
csné
 
 


Sziasztok!

Agi!

ANnyira orulok,hogy vegre tul vagy ezen es ujra otthon lehetsz. EL tudom kepzelni mennyire hianyozhattak a lanyok! Es olyan edesen alszik!!!! :lol:

Balimama!

Hat,ez hihetetlen..akkor ha tovabbra is ott maradtok en nem sikerult a sajat haz akkor egyaltalan nem jarhat ovodaba Balazs???? nem is tudtam hogy letezik ilyen.
Csak szornyulkodok. Hugomeknak sincs sajat lakasuk,megse volt problema se a bolcsi,se az ovi.
Es hogy miket nem mond??? :roll: :lol:
Megfulladnak a gombocok. :lol:
Akkor minek is kell neked orosz nyelvvizsgat letenned?
En meg anno 16 evesen szereztem meg a kozepfokut(meg orszagos versenyt is nyertunk) es most mar igencsak bajban lennek ha tarsalognom kellene valakivel. :roll:

Verzsike!

Nagyon csinos vagy! Es csodaszep Botond...
Csoros pohar..te mar ilyenben gondolkodsz?! :lol: Nem tudom,hogy tud -e abbol inni mar? Bar vegul is ugyanolyan erovel kell szivnia mint a cicit,ugyhogy lehetseges. En nem probaltam.
Koszi a mailcimet,lehet,hogy majd elek vele.

Virag!

Nagyon szuperek a kepek,foleg ahol ti vagytok harman,boldog kis csalad. :lol:
Miert is nem mesz dokihoz???????

Zsuzsa!

Hat...teljesen megertem amit erzel...valoszinuleg en is "gyenge" lettem volna ilyen szituacioban. Dehat van meg remeny,hatha tenyleg megjott az esze! :lol:
De az jo otlet,hogy tartod magad az eltervezett programhoz es mentek harmasban a szuleidhez,hadd lassa,hogy nelkule nem all meg a vilag,elitek az eleteket nelkule is.

Koda!

Varunk mihelyt lesz idod! Puszi addig is. :lol:

Rimar!

Te is irj! :lol:

Kicsi!

Orulok,hogy rendbe jottel,biztosan egy virus volt akkor. Most mar azert egyel is a finomsagaidbol amiket fozni szoktal! :lol:

Eszter!

Varunk akkor szerettel! :lol:

Titi!

Mikor irtad,hogy hasmenes,pocakfajas...azt hittem,hogy tenyleg szulsz...de azert pihenj inkabb es huzd ki a 37 . hetig. Tudod engem a 28. hettol koraszulessel ijesztgetett a doki..igy amikor eljott a 37. het akkor aztan ujra maszkaltam nonstop,meg se alltam...szoval neked addig van durvan 3 heted..ha addig nem szulsz meg,na akkor takarithasz megint..addig PIHENJ! :lol:
Jo,hogy parod is segit,es sikerult rendet rakni a hazikotokban.
AKkor majd Eszter elviszi neked a More Milk Plus kapszullat. Odaadom az Infacolt is,bar tenyleg ne legyen szukseged ra. :lol:

Mesi!

Merre vagy,Zsoltikanal a feltekenyseg nem mulik? Agika olyan komoly mindig a kepeken. :lol:

Gyongyi!

Es te merre jarsz??Vagy csak nem vettem eszre hogy irtal???Azt lattam es koszi is,hogy leirtad hogy Sara mit eszik.

Fotok..hat lanyok azert nem tudok meg mindig fotokat kuldeni,mert akarhanyszor kimegyek a hazhoz(neha napi 2x is) mindig intezkedem ,kozben olben tartom Mishalt,mert a babakocsiban nem marad benn...es annyi problema van,hogy mrie vegzek orulok,hogy Mishalt sikerul beeroszakolni a kocsiulesbe es hazajonni. :roll:
A het legnagyobb zurje,hogy a kemenysepro egyik kemenyunket se vette at,ujra kell csinalni a kazanhoz valot(most valtoztattak megint valami szabalyt,mult heten meg jo lett volna :roll: ), a kandallorol meg kiderult,hogy nem is lett volna szabad epitenem egy legterbe a konyhaval ahol ugye elszivo lenne. Szoval most ezt probaljuk megoldani. Ki tudja,hogy hogyan es mennyiert. igy futes is tolodott..igy tolodik a parkettazas,..minden egyeb...es a bekoltozes is...Tegnapelott teljesen kivoltam,most mar kicsit lenyugodtam.
A konyhat,gardrobokat viszont megrendeltem..egy dologgal kevesebb.

Lanyok,koszi a kajainfot. Mishal teljesen megvaltozott ezen a heten..pepes kajat nem akar elfogadni es kanallal se lehet nagyon etetni..elveket feladtam es kapott egy pogacsat,hat azt boldogan elmajszolta a 2+ 2 fel fogaval. :lol:
Fozeleket is csak ugy eszik,ha pici kenyerdarabkakkal martogatom neki,gyumit meg o akar enni sajat maga. Erre nekem tenyleg nincs idom,egy etetes legalabb fel ora. :lol:
Szoval Kicsi,belepett az eletunkbe a GLUTEN! :lol: :roll:

JOccakat nektek!
momo35
 
 


Sziasztok!

Annyit írtatok, amíg nem voltunk.:)
Mostis csak pár gyors képpel, aztán olvasgatlak titeket.

Bence 9hónapos.
Kép

Bence a gondoskodó, én teljesen elájultam, hogy már ebben a korban
is...
Kép
Kép Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Puszillak titeket!!!!!!!!!!!

Anna is;)


Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Egy fotó!

Kép

Ugye ti is látjátok,ahogy a kis fejéhez emeli a kezét és látszik az arcocskája is.

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok lányok!

Eszter, annyira szépen látszik mindene a babának!!! Te is jól tudod, hogy csak jól lehet egy ilyen szépség!!! :)

Erzsike, de jó, hogy ilyen sok képet hoztál nekünk!!! És hogy már átfordult Botond? Azta, már 2 hónaposak vagytok?! Hogy szalad az idő!
Hát, az anyósodék hihetetlenek! Ne is beszéljünk róla!
De az a lényeg, hogy jól sikerült a keresztelő, szép időtök is volt, csodaszép emlék marad nektek. Ez a lényeg!

Igen, úgy érzem, a kezem is tök vizes, de sajnos egész nap zsibbad. Mindegy, nem idegesítem magam ezen, csak annyira zavaró. Alig bírok vele fogni!
A lábam igyekszem az égbe emelni, csak a gyomrom ne kezdene el égni egy idő után! :(

Momo, előre is köszönöm a bogyókákat!!! Elvileg jövő héten találkozom is Eszterrel, akkor elhozom őket.
Hát, ez a kémény dolog nem hangzik túl jól! Hogy pont most változott ez a szabály?! Szegény! Akkor jó bosszús lehetsz!
De az olyan jó, hogy már ilyen előrehaladott állapotban vagytok! Ez az 1-2 hét meg már se ide, se oda. Meddig bérled elvileg a mostani lakást? Van megkötés, hogy meddig maradhattok?

Lányok, akartam már kérdezni, nem maradt valakinek valamilyen homeós gyógyija, ami segíthet a szülésnél? Mert szívesen átvenném bárkitől! Természetesen nem ingyen!!!

Velünk semmi különös, a kisasszony ma megint csendesebb, de tegnap szépen bepótolt mindent.
Ma én is olyan hétalvó vagyok megint, talán ő is ezért alszik többet.
Egyelőre minden tegnap/tegnapelőtti "tünetem" elmúlt, szóval tutira nem szülünk még! :)

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!
Már anyáéktól jelentkezem.
Velünk minden oké a fiúk nagyon jól érzik magukat. Sajnos itt egész délután esett az eső, remélem holnap már nem fog.

Verzsike
Nagyon szépek vagytok a képeken. Olyan vidám kis családnak tűntök.
Anyósékról inkább nem mondok semmit, elég baj az nektek, hogy ilyenek.
Csak ámulok, hogy milyen ügyes a kicsi fiad már megfordul egyedül. Na ezután már nem nagyon lehet az ágyon hagyni egy percre sem.

Momo
Jaj még egy újabb bosszúság ezzel a kéménnyel. Most vissza kell bontani vagy mit kell vele csinálni?
A költözés így biztosan csúszik egy kicsit, de inkább most legyen javítás mintha már benne vagytok.
Látod látod így adja fel az ember az elveit az evéssel kapcsolatban. Nekem mindig azt mondta anyukám testvére ne aggódjak a gyerek majd megtanít rá mi kell neki és úgysem tudom az én akaratomat tökéletesen ráeröltetni. Úgyhogy fogadd el hogy ha ez kell neki és adjál neki majszolnivalót.

Titi
Örülök, hogy elmúlt a keményedés és már jól vagy. Ha fáradtnak érzed magad akkor pihenj. Egyébként nem csodálkozom rajta végig pörögtél mióta pocakos valamikor lazítani is kell. Úgyhogy minden lelkifurdalás nélkül felpóckolt lábakkal pihenj amíg csak jólesik.

Sziszike
Tündériek a gyerkőcök. Hogy megy az idő már Bence is 9 hónapos.

Anubias
Ó istenem nagyon szépen látszik mindene a képen a kicsi fiadnak. ne aggódj nem lehet baja.
Remélem megnyugodtál azóta hogy kicsit több magzatvizet láttak.

Mindenkinek jó hétvégét!
Ha tudok akkor jövök még.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziszike!

Hogy eltelt az ido! :lol: Olyan edes ahogy betakarja a babat. :lol:
"nagy" kislanyod pedig meg mindig csodaszep!

Eszter!

Olyan szepen latszik minden,mar hogyne latnank hogy hol a kezecskeje...mindene...nagyon szep! :lol:

Titi!

En behamikaztam mindet,bocs :roll: :lol: (bar en kettot valtogattam vajudas kozben,mar el is felejtettem miket olyan regen volt :lol: ) :lol: .
Nagyon helyes...a leanyzod meg ne is akarjon kijonni,meg novogessen ott bent anya pocakjaban par hetet!
Kemenyugy folyamatban,vasarnap is mehetek a hazba ez ugyben.
A hazat elmeletileg ev vegeig berelhetem...azert mar koltoznek,mert a medence foliazasat,kertepitest(legalabbis a veget) mar akkor kellene csinalni amikor ott lakok.

Ma is ott voltunk(szakado esoben),hihetetlen hogy mennyire nem torodomok az emberek,reggel ota pittyegett a riaszto es senki se szol nekem...a vegen telefonon at sikerult megoldani a problemat. :lol:
De akkor minek is adtam ki generalkivitelezsbe,ha minden nap felet ott toltom es tulajdonkeppen en iranyitom az embereket :roll:

Szaladok,var a kotorles,vasalas,hatha vegzek vele a Lost alatt majd.

Szep napos hetveget mindenkinek! 8)
momo35
 
 


Titi!

A homeobogyokra ertettem. a hamikazast! :lol:
momo35
 
 


Sziasztok!

Sziszike!
Nagyon szépek a gyerekek. Milyen édes a kisfiad, hogy betagargatja a babát. Kertetek kész lett? Merre jártál, hogy eddig nem írtál?

Momo!
Nem semmi amit véghez visszel egyedül, pontosabban Mishallal. Hogy bírod még? Mi lesz veled ha már ülsz a kandalló előtt, és nem lesz miért rohangálnod? Remélem akkor mindenkit meglátogatsz.
A Sára ugyanúgy eszik most, mint Mishal. Nem hajlandó már szinte semmit enni, csak úgy ha adok hozzá kenyeret. Most az a legújabb, hogy már ő eszi egyedül, és én már nem is adhatom neki. Próbálok azért közben néhány falatot becsembészni neki kanállal is.
Mi már a párizsit is megkóstoltuk. Már nagyon várom ,hogy túl legyünk ezen a korszakon, mert a főzelék már nem kell neki, a pépest, meg nem akarja.
Fogunk még mindig csak kettő van.
Hallotatok a rizstejről? Az egyik ismerősöm azt ad a 9 hónapos babájának kakaóval.

Bufó!
Meddig maradtok a szüleidnél? Párod veletek ment, vagy majd utánnatok megy? Szüleidnek elmesélted, hogy mi van veletek?

Titi!
Jól megijesztettél ezzel a hasmenéssel. Már azt hittem, hogy elkezdődött valami. Most aztán már pihenj nekem!!!!!
Már nincs sok hátra, és utánna nem tudsz majd addig aludni, ameddig szeretnél.

Eszter!
Annyira jó a kép a kis gumimacidról. Most pontosan mikorra vagy kiírva? Szupidokival mi a helyzet?

Verzsike!
Botond csuda édes abban a macis bodyban, és te is milyen csinos vagy.

Ági!
Jaj neked akartam írni elsőnek. Örülök, hogy már túl vagy a műtéten, és annak is, hogy már otthon vagy. Gondolom mennyire hiányoztak a csajok. Lívike pedig ahogy nevet a videóen.......megzabálnám. Szerintem nem csak a játéknak örült, hanem annak, hogy már érez téged is.

Koda!
Hogy vagytok? Esés az ágyról....gondolom, hogy megijedtél. Voltatok a dokinál is. Bocsi, ha már írtad, lehet elsiklottam felette.

Virág!
Nagyon szuperek a képek. Nekem is az tetszik a legjobban ahol 3-an vagytok. Milyen szuper szülinapot rendeztél a fiadnak. Látszik mennyire szeret titeket., meg az is, hogy ti mennyire szeretitek.

A héten nem volt nagyon gépem, mert a párom elvitte magával. Szinte már egész nap dolgozik, és állandóan úton van.
Kicsit depis hangulatban voltam egész héten (lehet emiatt is). Még apósom is megjegyezte, hogy mi van velem, mert nem szoktam ilyen szótlan lenni. Aztán kiderült mi a bajom. Már megint a hormonok. Szóval.... megjött. Szülés óta először.

A lányok jól vannak. A Rezinek még tetszik az ovi, és jövőhéten már ott is ebédel. A Sára meg egy kis huncut. Olyan sunyi tud lenni. Meg lehet zabálni. Hiányzik neki a Rezi, mikor oviban van. Aztán sikít,ha meglátja.

Holnap jövök, addig is sok puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Jucikám, egy kis segítséget szeretnék kérni Tőled!!!

Jövő héten elkezdeném beszerezni a homeós bogyókat. Nagyjából összeszedtem, mire volna szükségem, megnéznéd, hogy lehet-e még szükségem másra?

- Pulsatilla D6 vagy C6 (szülés előtt 6 héttől)
- Caulophyllum 5CH (szülés előtt 3 héttől, vajúdás alatt)
- Arnica C30 (vajúdás kezdetén, szülés után)
- Staphisagria 30 CH (szülés után)
- Echinacea D4 (szülés után)
- Urtica Urens D6 vagy 5CH (tejcsihez)

Ezeket tervezem beszerezni, bár nem tudom, mennyire húzós az áruk. (Ahol néztem, ott 500 Ft körül mozog.)
Viszont találtam egy webáruházat (na, itt láttam ezeket az árakat), ahol az Arnica Montana C30-hoz ír 3 félét, attól függően, hogy 1, 4, 8 vagy 10 grammos. Erről tudsz valamit? Mármint hogy melyiket vegyem?

Ezt találtam mindenféléből, mármint ilyen kiszerelést, ez a 4 grammos. Erre gondolsz?

Kép

Előre is puszikállak a segítségedért!!!

KépKép
titi_27
 
 


csak pár szó, mert rohannom kell.

Juci!
igen, 2 gyerekkel mennék, szerintem 3-negyed 4 körül odaérünk,mert Zsoltit fel tudom kelteni fél 3-kor.
Címet majd kérek szépen!

Eszter!
Nagyon édes Gumimaci, tuti nincs semmi baja. Emlékszel, most Ágival az egyik UH-on nekem is sok magzatvizet láttak...

bocsi a többiektől, de ezer dolgom van. tegnap gletteltem a wc-t, ma tapétázok...

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Hali!

Draga Koda,en meg teged felejtettelek ki!!! :oops:
Pedig olvastam am a szornyuseget,vagyis hogy lepottyant,de orulok,hogy semmi baja nem lett.
Es irjal ha tudsz,bar biztosan megint dolgozol valamin. :lol:

Eszter!

Csak most vettem eszre hogy Balint cipot huzott a zold vizilo labara,a farkara meg egy dinot...azota is ugy van,jot nevettem. :lol:
Nagyon edes,olyan kis gondoskodo.Es orulok,hogy tudtunk dumalni es ebbol remelem majd rendszer lesz.

Ja...ezen filoztam..hogyha te annyit eszel.akkor Gumimaci d biztosan megkapja amire szuksege van,mert ugye o a koldokzsinoron keresztul kapja a taplalekot..a tobbi kijon...a te hizasodra meg mindig nem talaltam ki semmit. :roll: :lol:

Kicsi!

Emlekszel anno hogy mondtam,hogy vettem olyan ragacsokat Dudinak meg egy dinot???Bar mar lehet,hogy ki is nott ebbol..de azert odaadtam Eszternek es megkertem hogy vigye mar el neked. Hangsulyozom..EZ NEM DUDI SZULINAPI AJANDEKA!!!! :lol:
Csak mar miota allt itt,hatha meg szeretne oket.
Tovabbi szep hetveget!
momo35
 
 


Mesi!

Gletteles,tapetazas + 2 gyerek...Emelem kalapom elotted! :lol:
momo35
 
 


Sziasztok!

Ági! Nagyon aranyos, ahogy kacag Lívike! Szerintem nem is az elefántnak csinálta, hanem neked örült…

Éva! Most van a kismamában egy cikk az oviról, hogy kinek mi jár. Érdemes lenne megkérdezned az önkormányzatnál, mert azt írják egy csomó embert elutasítanak az ovik miközben semmi joguk hozzá.

Momo! Hoyg hogy nem tudta a kiviteleződ, hogy nem lehet egy légtérben a kandalló és a konyha? Vagy ilyesmire kinek kellett volna figyelnie?
Tuti Mishal is nagyon fog örülni, ha készen lesz végre a ház. Egész nap csak az övé leszel…

Sziszike! Nagyon aranyosan babázik Bence. Biztos ahogy a nagy tesói vele…

Eszter! Nagyon édi Gumimaci! Persze hogy látszik a kis arcocskája és a keze is. Babó is pont iylen pózban volt mikor 4D uh-n voltunk a 25. héten.

Titi! Elhiszem hogy nagyon szenvedsz a víz miatt, de hidd el, csodás érzés lesz szülés után pár nappal… Csak addig győzz járni pisilni.
Az jó, hogy még nem szülsz, de már pihizned kellene egy kicsit, mert nem soká 24 órás szolgálatban leszel…

Zsuzsa! Jó hétvégét anyukádéknál. Remélem megint hozol jó képeket.

Gyöngyi! Ezek szerint most nem lesz 3. baba… De legalább már ura lehetsz a helyzetnek…
Rezi ott jár Hernádon oviba? Bocsi, fogalmam sincs mekkora ám Hernád és mi van ott a csodás házakon kívül.

Juci! Dudi csudazsép. Magától mászik – ül bele mindenbe amibe csak lehet? A számolós tetszik legjobban a szennyes tetején.
Torta alkaú (kerek) tortát szeretnél, vagy valami figurásat? Azért abból is vannak aranyosak.
Elmaradtam a szüli-és névnappal, bocsi.
Botond: Szülinap: 2007.08.10. Névnap: 05.16.
Én: Szülinap: 1980.01.24. Névnap: 11.19.
Megírod, hogy hova kell menni a babazsúrra?

Mesi! Hogy van időd még ilyesmire is a gyerkőcök mellett? Nagyon csodállak, a férjed helyett is csinálod a melót otthon (legalábbis nálunk a glettelés férfimunka).


Babót tegnap este mértük, 5560 g volt. Csütörtök óta ugye egyedül vagyok, a múlt héten meg anyukám és a nagyim is otthon volt. Szinte végig ők pesztrálták Babót, így nekem most izomlázam van a karomban az emelgetéstől… Remélem nem hízik sokkal gyorsabban mert még erősödnöm kell egy kicsit. Dokihoz szerdán megyek, addig meg nem merek elkezdeni tornázni se, de utána valami kell, mert nem fogom tudni felemelni Babót.

Puszi
verzsike
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: