Sziasztok Lányok!
Köszi az érdeklődést és a "rám gondolást" jól esik!
Megvizsgált és azt mondta, h. a jobb petefészkemet "sűrűbbnek" érzi (ezt már a múltkor is mondta). Bár az uh-n nem volt semmi, de szerinte lehet, h. volt egy kisebb cisztám ami "kipukkadt" és az miatt is csúszhatott a menszi. Mindenesetre felírt apranax-ot, amit 20 napig kell szednem (ez gyulladás csökkentő).
A baba dologra azt mondta, h. mától a ciklus 7-ik napjáig szedjek Clostilbegyt (tehát 5 napig 2*1-et) de tovább NE mert cisztákot okozhat. Hát ettől tök para lettem...
Ihatok cickafarfüvet is és ha az elkövetkező 2. ciklus sem hoz babót akkor menjek vissza.
Most ott tartok, h. megvettem a gyógyszereket de nem tudom, h. a Closty-t szedjem-e vagy sem? Nagyon félek a cisztától!! Próbálok természetes módokhoz fordulni és nem stimuláltatni a szervezetemet.
Ti mit gondoltok, nagyon jól jönne a tanácsotok/tapasztalatotok!
Igazság szerint "igaziból" 2,5 hónapja próbálkozunk, mivel a szeptemberünk szinte azzal telt, h. szedtem a duphastont (közben pecsételkedtem) akkor a hasam is hol ezért hol azért fájt, a Férjecskének m.helyi gondjai voltak, szóval értitek...
Szerintetek mit tegyek? Segítsetek!