Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

jó reggelt! azaz szebbet, itt mocsok randa szürke idő van :( a gyerekek ma is hagytak aludni fél 4től 7ig :D :D :D igaz, Huba próbálkozott fél 5 felé, de egy gyereket külön nem etetek: kapott cumit, aludt is 7ig ő is. :wink:

Adri, nekem a nyákdugó kijött egy szombaton, és rákövetkező hétfőn már hárman voltunk 8) igaz, a doki azt mondta, h az nem a nyákdugó volt, mert azt még utána látta.. :? :?
tudoooom, h nincs erre sem recept, csak gondoltam, leírom...
ja, meg rakok egy-két képet tegnapról az űrhajós-ikrekről :lol: Gagarin és Tereskova, kedves Hölgyeim
Kép Kép :lol: , ja és Huba átszellemült arca fürdés közben. a kép csalóka, mert a víztől eszébe jutott, h ő tulajdonképpen éhes, és ezt követően üvöltött, mint egy sakál Kép

Kép
an°°di

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jó reggelt!!!
Nekem már jó, így hogy ennyi gyönyörű képet láttam!!! :lol:
Ciripke
Nagyon szépek a gyerkőcök!!! Nálatok nincs féltékenysége?
Andi
Csak nem akarod őket kilőni az űrbe???? :roll: Ilyen álombabák nem ezt érdemlik!!! :lol: :lol: :lol:

Jutta, Timi
Merre vagytok??? Használt a sok drukk??? :wink:

Többiek!!!
Képet! Képet! Képet!

A tegnapi "gyümölcsnapom" nem volt elég hatásos :lol: . Iszonyatosan néz ki a lábam, gondolom még egy kiló víz került a szervezetembe, nem szeretném, ha bárki is mérlegre állítana a következő két hétben. Napi egy kiló szerintetek is sok? :shock: :lol:
Lehet, hogy ez hülye kérdés volt. Naná, hogy sok...de mit csináljak! Enni márpedig kell! Én nem tudok fényen és gyümölcsön élni. A 180g szénhidrát még kivitelezhető volt, de az nem megy, hogy egész nap csak almát meg narancsot egyek. :oops: :cry:

marek

Sziasztok kismamik!
Hétfőn hazajöttünk, de semmire nincs időm, nem tudom mikor fogok visszaolvasni, de majd igyekszem.
Mindenkinek szivből gratulálok, akinek már megvan a babája, Ciripkéről és Hajniről értesültem Juttától, Móniról pedig most olvastam, hogy talán már ő is babázik. Mindenkinek jó egészséget, sok-sok tejcit (most már látom, hogy mennyire fontos ez! :wink: ) és jó babázást!!!

Panka 3300 grammal és 52 cm-vel született múlt hét csütörtökön, igy már ma 1 hetes, olyan komoly kor ez :lol:

Felteszek pár képet:

Kép Kép Kép Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Szia Zsu!!!!
Végre!!! Már nagyon vártuk, hogy jelentkezz!!! Nagyon szép Panka baba!
Tudsz valamit Juttáról, amit mi nem???? :shock: :?

marek

sziasztok
ezt a sok baba képet nem hagyhatom szó nélkül,annyira édes mind :-)
gyönyörűek :-)
kezdek irigy lenni,mint állat

ha van időtök meséljetek :-)

azt álmodtam,hogy császároztak,de hogyan :-)
befeküdtem egy szobába ,ez egy olyan szoba volt hol vagy 30an feküdtek különböző műtétekre várva,én átmásztam egyedül,mert a beteghordó kisfiú forgatta a szemét ,hogy nem bír engem el.Aztán egy csíkba meg egy foltba bekenték a hasam.Aztán jött a dokim,két mankóval kissé dr.house kinézettel.És megnyugtatott,hogy két perc az egész,én becsuktam a szemem és elkezdtem számolni,aztán felkeltem :?

Hajni
Márkusz lenyugodott már? Maja is dilinyós

Marek
én aszondom ne kínozd magad :wink:

Móni
gondolok rád Kép
Vendég

Gyönyörű ez a Panka baba!
Képzeljétek 2 óraja alszik Marcika egyedül, igaz a heverőn. Nálunk ez nagy szó, az előző gyerekeim ismeretében. Este nem volt elég lelki erőm hagyni orditani, ezért velünk aludt, de éjjel úgy aludt mint a tej (Betti persze lestoppolta, hogy mellette aludjon!) Nekem kellett néha ébreszteni, mikor már majd szét durrant a cicim! Barnu küzd a ciciért, de elég jól boldogulunk azért, szóval ő féltékeny egy kicsit. Betti meg azért nyávog, hogy miért nincs ébren a baba, legszivesebben felébresztené. Anyu elment Barnuval a piacra mi meg várjuk, hogy mikor kell, meg főzicskéltünk egy kicsit.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke
jajj de ideálisan hangzik :-)

figyu Hajni te is

hogy tudnak aludni a picik meg nyugodtan szopizni,ha ott van(nak) a nagyobb(ak)
gondolom ők is zajonganak,ugrálnak,mint Maja,tegnap is amit művelt :-) táncol,énekel,rikoltozik ez nem zavarja a piciket????
Vendég

Zsu
nekem a nagyágyas kép tetszik a legjobban ,mint egy kis gumimaci :-)
Vendég

Na, gyorsan leirom a szombatot. Délelött piacon voltunk, hazajöttünk és ebéd után gondoltam alszom egyet a gyerekekkel. 1 óra múlva 3 körül furcsa fájásra ébredtem, gondoltam a bevált módszer szerint megfürdök, de éreztem, hogy itt többről lehet szó. Délután kerti gyerekzsúrra hivtak, de már nem is volt hozzá kedvem igy az volt a terv, hogy megyünk dédiékhez. Szóval felhivtam anyukámat, vigye el a dédiékhez ő a gxerekeket, ne lássák a szenvedő fejemet, aztán ha jobban leszek csatlakozom. De mire ideért már nagyon sok fájásom volt, addigra megfürödtem, gyerekek is keltek, Barnu orditott, mert nem én mentem fel mikor felébredt, be is pisilt, szóval nem nagyon voltak olyanok a körülmények, hogy mérni tudjam az időt, de mindenesetre felhivtam a szülésznőmet. Szabi épp előszobát festett. Na bevágtuk a gyerekeket a kocsiba, Szabit elzavartam fürdeni, anyukám meg mondta, hogy szerinte elég gyakran torzul már a fejem. Aztán gyorsan bőröndök le az emeletről, fényképezőgép keresgélés, elemkeresgélés, kapunyitó keresgélés. Kocsiban 3 perces fájások, kb fél öt lehetett. Beérünk, minden szobát épp takaritanak mert elötte teltház volt, dokim pont ügyeletben, beöntés, zuhany, szülésznőm megjön, burokrepesztés, tolófájás, szülés. Na persze ez csak leirva ilyen negyszerű, baromi intenziven éltem meg, nyavalyogtam, nem fogadtam szót, hogy mikor nyomjak, emiatt berepedtem. Ugyhogy nem tudom Andi miért dicsért, de aranyos. Utána betapintásos vizsgálat altatás nálkül, mert sokat kellett volna várni, az nem volt durva, de a varrás! Szóval a Barnu féle szülés hosszabb, de lájtosabb volt. De a regenerálódás az most szuper jól ment, semmi bajom már zinte, mondjuk fújtam magamat aloe firsttel.
Babát rámtették még maszatosan aztán elvitték azt mondták egy picit melegitik, reggelig aludt és akkor kaptam meg, de nem bántam jó volt pihenni egy kicsit. Egyébként éjjel együtt aludtunk a kórházban és igy baromi jókat alszik, hozzáteszem én is!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Előszöris Móni, nagyon drukkolok neked a nagy találkozáshoz Jankával.+++++++++++++++
Ciripke: annyira édesek a gyerekeid így együtt
Zsu: Panka is tüneményes.
Andi: Milyen jó farmer szerkójuk van a gyerkőcöknek.Igazán csinik!
Irigylésre méltó, hogy ennyire jó babák. Ádika sírós baba, dehát volt kitől örökölnie, az anyja is ilyen volt :lol:
2 hetes koráig evett és aludt, de aztán...ha vmi nem tetszik neki, kiabál.
A ma éjszakánkra viszont nem lehet panaszom. 23 órakor evett, aztán legközelebb csak 4-kor kért, aztán meg fél kilenckor. Ügyes volt a drágám nagyon.
Hajni: én is azt gondolom, hogy Marcus féltékeny.Majd megszokja, hogy van tesó is és az anya nem csak az övé.
Timi: neked aztán jó kis álmod volt :lol: A hagyományos módja vhogy jobban tetszik a szülésnek :lol:
Jutta:ez tök jó, hogy mostmár nem vagy türelmetlen. Ahhoz képest, hogy a huszonvalahányadik héttől szobafogságra voltál ítélve, jól bírja Dorka a kuckójában.
Adri: hajrá nyákdugó. Bízzunk benne, hogy nem 2 hét múlva akar kimerészkedni a kisasszony
Kat: Geri jobban van már?
Beckával mi lehet?

Kép
Kép
gabcii

Timi!

Szerintem a kisbabák még el tudnak vonatkoztatni a környezettől, utána meg már ezt szokják meg. Én anno úgy szoptattam, hogy egyik kezemmel fogtam Betti cumisüvegét és közben mesét olvastam könyvből, de igy elértem azt, hogy délután együtt egyszerre aludtunk. Ha0a babának kell a cici, akkor nyüzsiben is kell.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Timi
Éjjel engem is császároztak, de engem Kulka János!!! Ez komoly...! :lol: :lol: Bocs, de én nem vagyok otthon a mai sorozatokban, lemaradtam a Szomszédoknál, tehát nekem onnan jutott egy doki :lol: :lol: :lol: Azért mondjuk vicces... :lol: CSak az a baj, hogy nem olyan Mágenheim doktoros volt, hanem inkább olyan, amilyennek a Mester és Margaritában láttam Szegeden :shock: Izé....az nem esett jól, hogy az orvos feketében volt :cry: :lol: Amikor felébredtem, akkor azon agyaltam, hogy ez mit jelenthet... :roll: Ja, és mérges volt, hogy nem borotválkoztam meg otthon... :shock: Asszem ezt mindenképpen el kell intéznem, pedig a császárhoz nem is kell...vagy igen? :?

marek

Móniról semmi hír még???? Szerintem miatta álmodik mindenki császármetszéssel!!
Jutta???

marek

Na hagyott Panka egy kicsit olvasni, nagyjából átfutottam mindent. Persze azért közben 2x már megszoptattam :lol: És igen Andi, szoptatok, nem volt kérdés :lol: Ahogy Panka megszületett, már csak az volt a fontos, hogy neki mi a jó.
Persze a szoptatás nem ment simán. A kórházban egyszer lemérettem és 5 gr-ot szopott mindössze! Hétfőn ugye hazajöttünk, kedden volt, hogy fél óráig szoptattam, 2 ciciből, és utána a mérleg 0-t mutatott. Kezdtem bedepizni, de szerencsére kaptunk egy szoptatós könyvet, apuka felolvasott belőle és azóta helyreállt a rend (hiába Jutta, nekünk már csak a szakirodalom segit :wink: ). Azt irják, hogy kezdetben szoptassunk annyit, amennyit a baba akar, akár óránként. Én most ezt teszem. Nem méregetem állandóan, hogy ne stresszeljen. Azért ma reggel lemértem, és 50 gr-ot szopott, szóval minden ok!!
Gabci, neked külön gratula, hogy Ádi már ilyen jól eszik és volt kitartásod hozzá!

Jolkának nagy-nagy gratula az óriás bébihez! Jó egészséget és szintén sok tejcsit :wink:

Hajni, Ciripke, nagyon édik a kis jövevények!
Gabci, Ádi is tündéri, jók ezek a pisilős sztorik. Panka álatlában mindig fürdés után kakil, általában mindent összekakil, ami a pelenkázón van. Úgyhogy mehet vissza mindig mosdani :lol:
Andi, szépen nőnek az ikrek, annyira hasonlitanak rád, de ezt már mondtam...végül is van valami közük hozzád ugye :lol:
Rita, hát tényleg óriás Lala, nem semmi!

Nekem itthon nagyon jó dolgom van, apa 2 hétig itthon van velem, nagyon sokat segit, takarit, mosogat, engem kiszolgál, vásárol, igy nekem csak Pankával kell foglalkoznom. Persze azért nem unatkozom :lol:
Anyukám jön minden nap, hozza az ebédet. Mi is szenvedünk, állandóan kérdezi, hogy mit főzzön, mert ugye semmit nem lehet. Igy általában pipihusit kapok valamilyen formában, krumplipürével, krumplifőzelékkel, rizzsel, vagy most egybesült sovány karajt fog hozni. A kórházban azt mondták, hogy gyümölcs eleinte inkább kompót formájában, almát esetleg lehet. Tej fél liter naponta, sajt 5 dkg, joghurt mehet. Könnyű levesek ok. Szóval elég véges az ügy. Aztán egyesével lehet bevonni a különböző egyéb dolgokat, akkor látjuk, hogy mi okoz gondot.

Tegnap Pankát éjjel fél 1-kor szopiztattam meg, utána fél 4-ig aludt, aztán még 7-ig, szóval nem panaszkodom, az éjjel elég jó ahhoz képest, hogy terhesség alatt a vége felé már másfél óránként jártam ki pisilni.

Adri, Becka, üdv itt köztünk!

Drága Timi, te úgy szerettél volna hamar szülni, aztán tessék, a végén te leszel a legutolsó :( Pedig úgy drukkoltam neked, hogy legalább ez összejöjjön neked, ahogy szeretnéd. De már biztos nem sok van hátra!

És örülök, hogy igy elinditottam a babaesőt, amióta megszültem, azóta szinte minden nap érkezik egy bébi :lol:

Móni, gondolatban veled vagyok, talán már túl is vagy az egészen. Az első nap nagyon szar lesz, de utána rohamosan egyre jobb lesz! Nagyon várom a beszámolód!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ciripke
én is ebbe bízom,hogy majd ezt szokja meg,Maja minden kis zajra obégatott,remélem tesó majd jobban bírja.

Marek
hehe,tényleg hatással van ránk Móni császára :-) és te végig álmodtad?császárnál felül fazoníroznak asszem

Jutta?????
lehet megitta a koktélokat aztán már babázik
Vendég

híreket hozok:
"Ma reggel 6:46-kor megszületett Ráczkevy Janka, 3770 g, 57 cm. Jól vagyunk. Hajnalban elment a magzatvíz is! Volt eegy kis vajjúdás is, aztán a műtét!"

Hát, szeretném megragadni az alkalmat, h elsőként gratuláljak!!!!

ja, Ciripke és Zsu, annyira tündériek a gyerekek!!!!!!

Kép
an°°di

persze, a helyesírási hibák tőlem származnak :oops: bocs

megyek is szégyenemben elbujdoklok vasalni ;)

Marek: filmajánlat: Artur és a villangók és a Titkos kert. én most ez utóbbit nézem majd meg házimunka közben. már láttam egyszer rég...

Kép
an°°di

Zsu
hát mondtam én,azt tudtam,hogy megint túlhordás lesz,de most már fogy a türelmem,ha a héten nem jön ki az már elég gáz lesz nekünk.mert vagy befektetnek vagy naponta két naponta kell menni,Maja mellett egyik sem kivitelezhető.nem tudom mi lesz már :roll:

ügyesek vagytok Pankával :-)
mérleggel ne foglalkozz,ha van elég pisi-kaki ne méregesd mindig.ha sokszor akarod mérni inkább mérd fürcsi elött naponta akkor azért látod,hogy nől.tudom milyen fustráló amikor úgy érzed na most kajolt a mérleg meg nem ezt mutatja.

kérek össznépi vudut,de most tényleg :lol: szülni akarok vasárnapig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Móni, nagyon nagyon örülök, jó egészséget és sok boldogságot Jankához! Jó nagy baba lett ő is :lol:

Marek, látom te a régi vagy...ilyen hülyeséget álmodni :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Aztapaszta

Nézek,Janka????????????6:46KOR?akkor beindult természetesen??????????nem semmi

HATALMAS NAGY GRATULA A NAGYLÁNYHOZ,SOK TEJECSKÉT ÉS BOLDOGSÁGOT :-) Kép
Vendég

Timi, nem fogom méregetni, letettem róla. Mert valóban, ha nő, akkor ok. A védőnő azt mondta, hogy 2 hetes korára kell visszaszednie a születési súlyát. Majd meglátjuk.

Én nagyon-nagyon szoritok neked, vudut nem tudok, eddig még nem derült ki, hogy boszorkány lennék, és remélem, hogy legalább könnyű szülésed lesz. Erre megvan minden esélyed, mert a kórházban a legtöbb másodszor szülő anyuka 1-2 óra alatt megszült. Hogy irigyeltem őket :roll:

Jutta, Erdőkertesi gyerekorvos volt itt kedden. Nagyon normális. Nem az a mézes-mázos, ahogy az Őrbottyánit jellemezték, de szerintem nagyon normális és képzett. A védőnőm is nagyon dicsérte.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hát ezek után tuti ,hogy van valami lelki megindítás,Maja is aznap született amikor megtudtam,hogy este megindítják,erre pár órára pukk és elfolyt a víz.Móni is lelkieknbe rákészült a születésre és tessék Janka beis jelentkezett :-)
Vendég

Zsu! Jó, hogy ti is otthon és az meg pláne, hogy van géped amiről bejelentkezz!
Nekem sincs okom panaszra. Apuka 4 hétig itthon volt velünk és kiszolgált teljes mértékben, most anyósom van itt 1 hétig, aztán a barátnőm lesz velünk 1 hétig. Bár, megmondom őszintén, már vágyom rá, hogy ketteben legyünk Ádival napközben, had tudjam megmire van időm és had szokjam végre azt, ami az általános lesz nálunk. Ez a túl gondoskodás sem jó már, mert amíg regenerálódtam, addig jól esett, de már a régi vagyok! (ezt nem vágja körülöttem senki)
Tegnap lelkes nagymamára hagytam 2 órát Ádit és elmentem magamnak ruhát vásárolni, mert ugye a ruhatáram kihíztam :evil:
Sikerült csípnem 1 farmert, meg egy bársony kabátot (na ez utóbbit nem kellett volna, mert amint kinyitotam a kabátos szekrényt, ott figyelt velem szemben a bársony dzsekim, amit én jól elfelejtettem :oops: :shock: )Tök mérges vagyok magamra, hogy ennyire feledékeny vagyok.
Jaaa, meg vettem Ádikámnak egy aranyos rugit, kocsikabáttal, merthát mostmár rá is kell gondolni, ha megyek vmit vásárolgatni :lol:
Apuka meg is mosolygott, mikor megmutiztam a szerzeményeket.
Ja, és köszi Zsu a dícséretet. Most úgy eszik Ádi, hogy cicizés, aztán cumisüvegbő tápszer. Tegnap nem raktam mellre, hanem lemértem, kb mennyi tej gyűlik össze egy nap, és fejtem.
Hát..... egy fejés, kb 60-70ml 2 mellből és ez is olyan 6 óránként kb.
Szal, nesze neked laktoherb. DE legalább amiért nem adom fel, hogy Ádi végre szopik és nem utasítja el a mellem! :D
Kicsit irigylem azokat az anyucikat, akiknek tök simán megy a szoptatás. Nade, nekünk ezt dobta a gép, mostmár megbarátkoztam vele, mert nagyon jó étvággyal eszik a drágám és szépen növöget.

Kép
Kép
gabcii

Zsu :-)
csak azt kell mondani vudu :-)

szüléstörténet ? :-)
Vendég

Gabci
Ádi vagy kétszer ennyit kitud szívni úgyhogy igen is van ott tejci :-) sok,ha nem is elég :-)
nekem fejővel 20-30 grammok jöttek le
hú nem semmi ennyi segítség ,elvagy kényeztetve :-)
Vendég

Móni! hatalmas gratuláció Janka megszületéséhez! És , ez igeeeen! A kiscsaj aztán tudja, mikor kell elindulni :lol:

Timi: tőlem érkezik a vudu, hogy kibújjon a héten végre Bibi!
Na lépek, mert ébredezik Ádámkám, meg mindjárt elkészül az ebéd is. Rántott tonhal petrezsejmes krumplival és krumpli leves.

Kép
Kép
gabcii

Gabci
köszi :-)
Vendég

vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 8) 8) 8) (ez a legsejtelmesebb arc) :wink: :lol:

Kép
an°°di

Timi, csak ennyi, akkor megy tőlem is a vudu :lol:

Gabci, nem próbálod Ádit visszaállitani csak tejre? Minél többet szopizik, annál több tejed lesz.

Ruhavásárlás? Hát nálunk az még nagyon távoli jövőnek tűnik :roll:
Holnap megyünk apukával varratszedésre, anyukám fog Pankára vigyázni, hát stresszelek már most. Kéne fejni előre tejcit, de szerintem nincs felesleg, ami van, azt Panka megeszi. Na majd azért délután meg este próbálkozom. Mellszivóval 20 gr jött nekem is csak ki. Vagy lehet, hogy megiszom ma turbóként 2 liter laktoherb-et :lol: :lol: :lol:

A segitség nekem még nagyon jól esik, nem is tudom, mit csinálnék apuka nélkül, olyan jó, hogy itthon van! Viszont én 2 hét után magamra leszek hagyva, anyukám is 2 hétig jön csak, szóval élesben tesztelhetem a 7köznapokat. :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

köszi csajok :-)

erősen gondolkodok a koktélba,hm de nincs humorom hozzá

Jutta száma kinek van meg?nekem írtó gyanús :-)
Vendég

Zsu
amikor szopi van a másik cickódból nem folyik a tejci?nekem sok kifolyt mindig ,abból összetudnál kagylózni egy adagot
Vendég

Timi, nekem a szülés nagyn nem úgy sikerült, ahogy az ember tervezi, még mindig nem tudok sirás nélkül rágondolni. Ha nem baj, akkor most nem küldök szüléstörténetet. Nem gondolok rá, csakis a végeredménnyel foglalkozom.
Panka viszont gyönyörű, imádom, puszilgatom egész nap, asszem jól el fogjuk kényeztetni...szóval nem számit, hogyan és milyen körülmények között érkezett erre a legeslegjobb világra :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jutta száma nekem megvan, az enyém is neki. Úgyis jelentkezik, ha valami van és tud.
Nekem a másikból csak néhány csepp jön ki, miközben az egyikből eszik, az meg semmire nem elég. De mostantól minden kajcsi után még leszivom a maradékot. Aztán a végén jó tejcsárda leszek, majd árulom a Veresi piacon a felesleget :lol: :lol: :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

megyek masszírozni meg etetni
ha Jutta addig sem jelentkezik, felhívom utána...
:arrow:

Kép
an°°di

Jaj Zsu
elhiszem,hog nehéz ,de a végeredmény a lényeg :-) az a kis gyönyörűség :-) a többi mellékes :-)

hát akkor próbálj meg tényleg fejegetni egy adagra való bizti osszejön :-)

kezdem magam kivülállónak érezni :-) a nagy többság már babázik :-) én meg :cry:
Vendég

Móni:
hatalmas gratula. Sok tejcsit, jó egészséget Nektek!

Jutta:
jelentkezz. :)

Timi:
és is drukkolok. :wink:

Zsu, Ciripke:
nagyon édesek a gyerkők.

Nálunk a helyzet változatlan, Marci nyávog, hisztizik, üvölt. :?

Kép
Kép
h@jni

Timurr, egy cipőben járunk. Mostmár azért írok keveset ide, mert a babás témákhoz (sajnos, egyelőre) nem tudok hozzászólni. Gabcii kérdezte talán, hogy mi van velem: a helyzet változatlan. Ma voltunk újra CTG, flow vizsgálatokon, még mindig jól van a fiatalember ott bennt. Nekem ez nem probléma, amíg neki így jó. Viszont a dokink holnap reggel elutazik, hosszú hétvégére. Legközelebb hétfőn elérhető, úgyhogy ha hétvégén támadna kedve kijönni, nem az ismerős dokinál szülnénk. Mindegy, nem idegeskedek emiatt, meglátjuk! Még mindig messzinek érzem a szülést, főleg, hogy egy görcsöm, egy haskeményedésem, semmim sem volt még. Minden nap úgy telik el, ahogy az eddigi 9 hónap, egészségileg jól érzem magam. Biztos Levi baba is hasonlóan érzi bennt magát, ha ennyire nem akar előbújni. :D

Azt hiszem, hogy emiatt kár idegeskedni, mert ha jövő héten sem lenne kedve kijönni, biztosan rásegítenek. Majd kiderül.

KépKép
becka

hm. asszem nem rakok több képet. már biztos unjátok. 8)
milyen fura, h drukkoltok, h kijöjjön a baba, én meg azért feküdtem három héten át napi 23 órát, h bennmaradjanak. vicces az élet. :roll:

Zsu, nagyon örülök, h mégis szopi ;) nagyon jót tesz majd Pankának, biztos. bár már így is tényleg gyönyörű. és akkor ne zaklassam Juttát? jó, várok türelmesen... :oops: :shock: 8)
ja, és a csajok írták, h óvatosan a tejcsináló teákkal. Timi és Ciripke (?) azt írták, h napi 1 liternél többet ne nagyon igyál, mert hasfájást okozhat.. mármint Pankának

eltörtem a hősugárzónkat. fasza :evil: :evil: :evil: most mi a francokkal fűtünk be gyorsan? van ugyan egy olajradiátor vagymi, de az olyan lassan melegít. picsába :x

Kép
an°°di

Andi
nem merészeld,mindenn nap kérek képeket :-)

meg a többi bébről is

jajj lányok anyira hányingerem van meg fáj a fejem,bevettem egy panadolt,kínlódok ezerrel

igen én írtam a teát,hogy én most napi egy liternél nem fogok többet inni,mert Maja pocija besokallt ,igaz én vagy 2-3 litert ittam :oops:

mt csináltál azzal a hősugival?rosszul viselkedett ? :-)

Becka
azt hittem te már babázol :-)
én most azért aggódom,mert ha hétfőig nem születik meg tényleg nem tudom,hogy alakulunk,mert nekem itt van Maja én nem tudom magammal vinni naponta kétszer a kórházba, férjemnek meg már nincs annyi szabija,meg új helyen kezdene hétfőtől,szóval sehogy se passzol semmi.Nagyon ajánlom a hölgyeményemnek ,hogy kifele igyekezzen,ne boxoljon annyit.Akkorákat üt ,hogy elakad a lélegzetem.

Marek
te merre????

Juttánál szerintem beindult valami

nem hiszem el ,hogy még a túlhordós napjaimba is ilyen hányingerem van :evil:
Vendég

Timi, a hősugárzó kamikaze akciót hajtott végre, és egyszerűen leugrott az olajradiátorról. :x :? majd rendelek vhol a neten egyet..

mint ahogy rendeltem egy somlóit is a don pepétől. a pasi, aki kihozta olyan arcot vágott.. rá volt írva, h na a hüje k*rva erre is lusta, h elmenjen venni magának egy somlóit. pedig elmennék én, sőt, csinálnék is, de nem merem itthagyni a gyerekeket egyedül még 10 percre sem. még akkor sem, ha alszanak és nem csinálnak semmit, ha fölöttük ülök. képzelem, h nézett volna, ha magamon hagyom a tescós plüsstehenes papucsomat :lol:

én küldök smst Mareknek és Juttának. nem bírom a bizonytalanságot. utána úgyis kaja...

Kép
an°°di

Móninak sok tejcsit, sok boldogságot, gyors0regenerálódást!

Csajok, én egy pohárral nem tudnék meginni a zsoptatós teából! Anno próbálkoztam vele, nagy nehezen legyűrtem, de nem ment. Lassan nekem is rá kéne venni magam a fejésre, hogy legyen egy kis vésztartalék. Lehet hogy ma előkészitem az eszközt azt majd nekilátok.
Mindenkinek drukkolok, aki szülni szeretne! Irtátok, hogy én annyira nem akartam. Dehogynem! Csak nem volt pofám nyavalyogni az utolsó elötti sorból, de a környezetemet megőritettem már vele, szóval meg tudok érteni mindenkit!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Cáfolok, semmi újság, csak délelőtt mindenfélét elintézem, mielőtt bementünk a kórházba CTG-re, UH-ra és turkára.

Helyzet változatlan, kiscsaj marha jól érzi magát odabent... jacuzzi meg állandó kaja... a benti (pontosabb) gép szeriint 3800 g :shock: :shock: , NST-je a legtökéletesebb!

MÓNI, gratula!!!!

Zsu, édes Panka! Ciripke neked meg a 3 tesó együtt cuki!!

Becka, Timi mi együtt várjuk a csodát úgy látom! :?

Ja és a dokim szerdán napközben jön haza, szerinte megvárjuk...
Ha nem akkor az ügyeletes főnököknek szólt. Atonban nekem van egy másik doki akit ajánlottak (nagyon dícséri mindenki) szerintetek magánakcióban felhívjam? (A szülésznőm ált. vele van párban, ő beszélne vele szívesen...)

Jutta

KépKép
jutta

Ja a kórház azért húzódott ennyire el, mert éppen a nagyműtőbe kellett rohannia a dokinak, majd értekezlete volt, tehát jópár órát vártunk rá!

Jutta

KépKép
jutta

Ja nekem olyan vudu kell, hogy vagy ma ill. holnap, de ha nem akkor szerda délután!! Utána már nagyon elegem lesz!!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, kit ajánlottak?
Vudu megy ahogy rendelted!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Erdélyit. Ismered?
Csak azt nem tudom, hogy veszi ki magát, hogy a doki azt mondta hogy ügyeletes és meg magánzóba megyek át...
De engem ez az ügyeletes dolog nem nyugtat meg, mégha az ügyeletvezetőről is van szó... az egyiket konkrétan mindenki szidta!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta:
drukkkkkkk...

Lilla 10 óta alszik, éjjel meg majd megint fent lesz óránként. :?

Timi:
hát mi a szopit/etetést úgy oldjuk meg, h én felmegyek, addig meg Marci lent marad anyuval/apjával.
De volt, h feljött, de végig piszkálta Lillát, simizte stb...
A hang meg nem zavarja szerencsére, neki majd ezt kell megszoknia, mert azért mindent csak nem tilthatok meg Marcunak.

Marek merre???

Ciripke:
nincs valami tipped, h mit csináljak Marcival???

Kép
Kép
h@jni

Jutta
csudavigye pedig azt hittem,hogy te ma :-)
kíváncsi vagyok mekkora lesz Dorkád :-)
itt nincs uh csak a 36ik héten az uccsó sőt flowmetria sincs,most majd jövő héttől nézik a magzatvízet,turka,nst azt szevasz.

Hajni
jól van úgy látom ténleg mükszi,hogy a pici megszokja az alapzajt,muszál ylesz Bibinek is,mert ha a táncos hercegnő beindul van hagzavar rendesen,dehát gyerekek,nem tudunk mit csinálni

nem tőlem kérdezted és félek én is a helyzettől,de próbáld meg Marcit bevonni ,hogy segítsen hozzon pelust vagy ilyemsi,hm?vagy nagyon nem akar?

mi már ráolvastunk varázspálcával a pocimra ,hogy Baba,gyeje ki ,de nem akar :-)

Andi
somlói nyammi
kit érdekel a hülye pofája annak a majomnak :-)legközelebb kapd magadra a két gyereket aztán lehet dupla adagot kapsz :-)
szerezz be valami fűtőalaklamatosságot nehogy megfázzanak a csöppök :-)
Vendég

anyám miket írok :-)
fűtőalaklamatosságot stb. :-) nem baj már megszoktátok :-)
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?