Na hagyott Panka egy kicsit olvasni, nagyjából átfutottam mindent. Persze azért közben 2x már megszoptattam
És igen Andi, szoptatok, nem volt kérdés
Ahogy Panka megszületett, már csak az volt a fontos, hogy neki mi a jó.
Persze a szoptatás nem ment simán. A kórházban egyszer lemérettem és 5 gr-ot szopott mindössze! Hétfőn ugye hazajöttünk, kedden volt, hogy fél óráig szoptattam, 2 ciciből, és utána a mérleg 0-t mutatott. Kezdtem bedepizni, de szerencsére kaptunk egy szoptatós könyvet, apuka felolvasott belőle és azóta helyreállt a rend (hiába Jutta, nekünk már csak a szakirodalom segit
). Azt irják, hogy kezdetben szoptassunk annyit, amennyit a baba akar, akár óránként. Én most ezt teszem. Nem méregetem állandóan, hogy ne stresszeljen. Azért ma reggel lemértem, és 50 gr-ot szopott, szóval minden ok!!
Gabci, neked külön gratula, hogy Ádi már ilyen jól eszik és volt kitartásod hozzá!
Jolkának nagy-nagy gratula az óriás bébihez! Jó egészséget és szintén sok tejcsit
Hajni, Ciripke, nagyon édik a kis jövevények!
Gabci, Ádi is tündéri, jók ezek a pisilős sztorik. Panka álatlában mindig fürdés után kakil, általában mindent összekakil, ami a pelenkázón van. Úgyhogy mehet vissza mindig mosdani
Andi, szépen nőnek az ikrek, annyira hasonlitanak rád, de ezt már mondtam...végül is van valami közük hozzád ugye
Rita, hát tényleg óriás Lala, nem semmi!
Nekem itthon nagyon jó dolgom van, apa 2 hétig itthon van velem, nagyon sokat segit, takarit, mosogat, engem kiszolgál, vásárol, igy nekem csak Pankával kell foglalkoznom. Persze azért nem unatkozom
Anyukám jön minden nap, hozza az ebédet. Mi is szenvedünk, állandóan kérdezi, hogy mit főzzön, mert ugye semmit nem lehet. Igy általában pipihusit kapok valamilyen formában, krumplipürével, krumplifőzelékkel, rizzsel, vagy most egybesült sovány karajt fog hozni. A kórházban azt mondták, hogy gyümölcs eleinte inkább kompót formájában, almát esetleg lehet. Tej fél liter naponta, sajt 5 dkg, joghurt mehet. Könnyű levesek ok. Szóval elég véges az ügy. Aztán egyesével lehet bevonni a különböző egyéb dolgokat, akkor látjuk, hogy mi okoz gondot.
Tegnap Pankát éjjel fél 1-kor szopiztattam meg, utána fél 4-ig aludt, aztán még 7-ig, szóval nem panaszkodom, az éjjel elég jó ahhoz képest, hogy terhesség alatt a vége felé már másfél óránként jártam ki pisilni.
Adri, Becka, üdv itt köztünk!
Drága Timi, te úgy szerettél volna hamar szülni, aztán tessék, a végén te leszel a legutolsó
Pedig úgy drukkoltam neked, hogy legalább ez összejöjjön neked, ahogy szeretnéd. De már biztos nem sok van hátra!
És örülök, hogy igy elinditottam a babaesőt, amióta megszültem, azóta szinte minden nap érkezik egy bébi
Móni, gondolatban veled vagyok, talán már túl is vagy az egészen. Az első nap nagyon szar lesz, de utána rohamosan egyre jobb lesz! Nagyon várom a beszámolód!