Jó reggelt!
Sleepin, ha az a keményedés egy kis bucka és néhány mp-es és nem fáj, akkor az szerintem inkábba babád háta vagy valami hasonló. A keményedés alatt én azt értem, mikor menstruációs fájdalmakat érzek és ha a terhességtelen méh állapot környékét megfogom, akkor a szokásosnál keményebbnek érzem a hasam. Ezek a kitüremkedések nekem is jönnek, de akkor szépen megsimogatom és mivel a kisfiam nem egy szereplős típus, így sajna elmászik... ilyenkor előtte sose a szokásos rugdosást, kaparászást érzem, hanem szinte érzem, ahogy mászik egy buborka valahova... Nálam a keményedés fájdalommal is jár és sajna nem pár mp. Ezt vészeltem át az aug. 20i hétvégén 4 napban, kapálás és költözés után. De most már edzettebb lettem, és már jobban bírom a fizikai munkát, ilyenkor ha fáj pihenek kicsit és kész.
Derék fájás: ez nekem is van. a szemérem csontom is fájt, de már kevésbé, illetve ha sokat hajolgatok (söprés, kapalás...) utána vacakolnak a csontjaim. Sokat fájt a derekam és az ülés se volt valami jó, és fekvés közben a derekam sose volt alátámasztva... ami segít sokat, az a szoptatós párna és a sógorom masszírozása. A lényeg, hogy ne egy újjal masszírozanak, hanem többel, hárommal. Vettünk mi is szoptatós párnát, én is ajánlom mindenkinek. Mi a minimanóba vettük: Nagy Lajos király útja 112. 3490.-
Én 3 napos aktív hétvégén voltam. lakás rendbeszed, babaszoba készít, udvar, terasz felkészülés a télre.
áh nem fáradtam el.
De édes fáradtság volt. Ráadásul az uram is úgy meghajtottam mint Zingera varrógépet! Muszáj! A babaszoba kész, már csak a bútorokat kell bepakolni - sajna ez nem rajtam múlik. Megvettük, padlószőnyeg lett végül - mozaik szőnyeg, 50*50-es kockák, bézs, almazöld, narancssárga. A fal tojás színű. Olyan boldog voltam, úgy igazán akkor este fogtam fel, hogy kisbabám lesz, kisfiam. És először sírtam igazán a boldogságtól.
Ezek után már nem is volt akkor a flash, hogy tegnap megvettük a babkocsit!
szürke-barana, pikolo márka, hordozós, a váza lapított vas (amire vágytam), mindent tud, egy gombbal kell összecsukni, a kerekei pedig közepes méretűek. 42000.- láttam a tieteket is azt a pc-t, de nekem ez jobban teteszett, vagyis mit nekem, tulajdonkép az uramnak tetszett, igazándiból ő volt az, aki először rávágta, hogy visszük haza. nekem tetszett még a szürke piros is, de ő a fiának ezt szerette volna, hát legyen.
Otthon még hozzá tette, hogy olcsó volt, de jobb is hogy megvettük, mert ha még elmegyünk 4-5 helyre körül nézni, akkor akár a 100-as kocsit is megvehetjük. Annyi a hibája, hogy nem lehet átfordítani, de állítólag a hordozósok már csak ilyenek.
Jaj csajok: felhívás! az auchanban vettem egy csomó rucit. Pamut pizsik 599.-, plüsrugik: 799.-. mindkettő rugi forma, és popónál kikapcsolható... Én még úgy vennék! Én úgy élvezem a ruha vásárlást!