Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

a mai napom kissé szédelegve telik: minden szopiszünetben van/volt valami: védőnő (mondtam én, h minek), gyerekorvos, és séta. most aludhattam volna egy órát, de nem megy :?
orvosi tanácsra ma éjjel kipróbálom, mi történik, ha fél 3-kor nem keltek gyerekeket. sztem ébredni fognak maguktól óramű pontossággal. ki fogad velem? :roll: 8)

jaj, de bunkó vagyok:
[size=18]Jolka, nagyon gratulálok!!! irtó ügyesek és gyorsak voltatok!!!! amint lehet képet és beszámolót!!!![/size] :D

Hajni, üdv itthon! de jó, h jó kislány Lilla!! :D mondjuk, milyen lenne?! :wink: legalább egy képet dobj!

bábakoktél: broáf :? :? :? mindegyik.

szerintetek hol lehet szobahőmérőt venni? a doki szerint a miénk sz*r, és nem 22 fok van nálunk, hanem vagy 30. dm-ben nincs, gyóccertárba sem, ajándékboltba se, photo porstban vagymiben se, kenguruban goldban se... most már pedig ojjan kíváncsi vagyok, h hány fokban izzadunk sz*rrá fürdéskor Apukával.

ja, igen, neki vöröses a haja.. a szakálla pedig vörös. barbarossa 8)

Kép
an°°di

amúgy csak mondom, h nincs/nem lesz fronthatás, csak lehűl a levegő. nem akarok rossz fej lenni, nem azért írom, csak h tudjátok, aztán ne csodálkozzatok, ha nem magzatvízre ébredtek.

ja, és képzeljétek, Petrának lehet, h sérve lesz... :cry: :cry: :cry: annyira borzasztó, h az elkövetkező 1-2 hónapban állandóan orvosokhoz kell járnunk: holnap szemészeti kontroll, jövő héten hasi/koponya UH, Petrának kardiológia és sebészet a sérvgyanú miatt, ortopédia, általános havi kontroll... és közben "semmi bajuk".. :cry: :? :(

Kép
an°°di

Sziasztok!

Én még egyben, ma mindenféle vizsgálatot megcsinált a dokim: CTG, UH, vizelet, vérnyomás, flowmetria (ez az áramlás a köldökzsinórban) méhszáj. Azt mondta, hogy a méhszáj még zárt, Levim feje sincs még annyira lennt, hogy érdemes lenne indításról beszélni. Mindent rendben talált, valamivel kevesebb a magzatvíz az átlagosnál.

Azt mondta, hogy indítani legalább 3 cm nyitott méhszájnál és lenntebb lévő fejnél szokás. Megkérdezett azért róla, hogyha mégis úgy alakul, hogy kell, akkor mi a véleményem. Nekem az, hogy a baba állapota a legfontosabb, amíg ő jól van, addig ne bántsuk, hogyha bármi miatt már problémás a benntléte, persze, hogy indítsa el. Nektek is ez a véleményetek kismamik?

Persze megnyugtatott, hogy ez a zártság azért nem zárja ki azt, hogy holnap elinduljon. Szóval holnap: hidegfront, telihold.. Hátha!

KépKép
becka

Jolka:
szívből gratulálok!

Most csak kép, a többit talán holnap. :oops:

Kép

Kép

Kép
Kép
h@jni

Móni, most esett le (mondom, kissé lassult vagyok ma), h a pénteked az a mostani péntek... ííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí.... nem semmi... :shock: :shock: :shock: :wink: :D

Kép
an°°di

Hajni, nagyon csajsziiii ;)
na, megyek babázni
:arrow:

Kép
an°°di

Hajni: nagyon cukíí :) És nagyon sok a hasonlóság Marcussal. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!
Jolka! Szívből gratulálok ehhez a nagyfiúhoz (is), sok puszi, egészség, és sok tejcsi!
Andi! Holnap kettős fronthatás lesz, csak hogy tudd! Hajrá csajok!
Hajni, szép ez a csöpp lány! Nem is olyan csöpp! :wink:
Többiek! Mindenkinek köszi a tipp, majd este próbálkozom, de még 6-ra jönnek hozzám! :? :shock:
Talán este! Holnap meg már végére kell érnem itthon néhány dolognak! Jajaj!

Kép
ermoni

Andi! Ráadásul csütörtök! :lol:

Kép
ermoni

:oops: :oops: boccs, Móni
hát a mai alváshiány kritikus állapotot hozott létre
megyek fejni, mert elázott a melltartóbetétem is :?

Kép
an°°di

Na eddig tartott a nagy türeleme,még lehet ma megverem a férjem is :-( ilyet zsól be ,hogy úgy se szülsz meg még jövő szerdán is.Elegem van,pont jövő héten hétfőn van az uccsó napja a régimunkahelyén,kéne kezdeni az új helyen,de felkéne menni Bpre szerződést írni,akkor hogyan szülök vagy ha már megszülök mi lesz Majával?Tököm ki van,teljes kómába kerültem,nagyon ki vagyok,hüpphüpp

Hajni
Lilla baba nagyon szép,majd mesélj,nagyon hasonlít Marcusra
Vendég

Hajni
Nagyon szép kislányotok van!!! :lol: Énisénisénis!!! De nekem jó lesz a fiú is :lol: :lol: :lol:

Ma mindenki hüphüpp??? Még nincs is front pedig! :? :? :?

marek

Aki addig kihúzza egyben, az is tudjon róla, hogy vasárnap erős hidegfront lesz....
Persze Jutta és Timi addigra már el is felejti, nekem viszont jó a vasárnap :lol:

marek

Sziasztok!

Timi, verd meg! Most tényleg! :lol:

Andi a védőnő ugye a "jujj de jó ikrek, még sose voltak iker babáim" hűdetapasztalt csaj? Na hát helyette tényleg aludhattál volna... És a gyerkpcöknek meg semmi baja nincsen, csak vizsgálgatják őket, ide látszik a fotókról, hogy makk egészségesek!
A mai éjszakáról majd számolj be!

Marek, Te is? Én is! (mármint énis, énis!)

Móni, hogy vagy??? Mostmár irány az ágy!! :arrow:

Becka, hát szerintem is jobb, ha magától indul... nekem akkor még jobb is a helyzetem, egyrészt még nem hordtam túl - csak a dokim tűnik el - másrészt nekem lent van a buksija!

Ja és a legfontosabb:

HAJNI: nagyon édes pofa Lilla!! :lol: :lol: :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok !!

JOLKÁNAK ÓÓÓÓRIÁÁÁSI GRATULÁCIÓ!!!!!

Nálunk ma fél öttől vannak kb 20perces "fájások" bár én csak zsibbadának hívnám, csak a pocakom olyan, mint a kő! Dokibácsival csevegtem és azt mondta, ha 10percesek lesznek akkor start. Nem is tudom, szerintem ezek csak jóslók. Olyan, mintha meg akarna jönni és közben meg telepakolják a pocakomat féltéglákkal. Nem esik jól, de ezzel még elröhögcsélek... Mindegy, meglátjuk! :D

Timi Dominika lett volna, de mégsem. :roll: Azóta megtámadtad már a mekit?? Én egy sülkrumpli erejéig megint arra jártam... :oops: jaaaaj.. Nem ér hüppögni! Addigra simán meg lesz a lyány, mire erre sor kerülne és minden rendben lesz!!! :wink:

Hajni Juuuj!! Nadon cép Lilla Baba!!! Ebből sosem eléég!

Na megyek beteszek ezt-azt még a szütyőbe, aztán felporszívózom meg elpakolok, hátha....
Vendég

mostani kép. Küldöm minden pocakosnak. Kitartás lányok. :D

Kép
jó éjt

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Rita
Óriási Lala baba!!! De olyan aranyos!!!! :lol:

Látom mindenki hüphüpp még mindig, csak egy leány van talpon, az se sokáig, mert megy és méri az időt a keményedések között. :lol: Kedvet kaptam Adritól....
Adri ne aggódj, ez csak a front, pedig nem lenne ellene kifogásom, ha menni kéne, nem tudom, te hogy vagy ezzel...De majd három hét múlva....
Addig is jó éjszakát mindenkinek!!!
Vigyázzatok magatokra!
Juttának, Timinek megy a drukk, hogy valami legyen mán!!! :lol:

marek

Marek Neee mááááá' !!! Azért 3 hetet én már nem szeretnéék! Csaaak nem??? Hol tartasz? Nekem elfútta a szél! :evil: Nem bánnám, persze, da ha később jön az sem baj. Csak a párom már szinte mindenkinek beharangozta, pedig direkt megkértem, hogy ne tegye! És most félóránként hívogatnak, hogy nnaaaaa?? Én meg mondom, hogy semmi. Áhhh! Nekem már csak az lesz a tuti, ha folyik a magzatvíz.... :roll:

Jutta!!! Nem ma lett volna a napod??? :wink: Hááátha, ne add fel!!! :)

Mekkora pocakja van Lalának!!! Annyira éééédii!

Na akkor ennyi mára.... Jó éjt!!!
Vendég

Lala hatalmas, mit eszik ez a gyerek??? :D :D :D

Áááá semmi, bezzeg anno a 36. hétig minden hidegfrontra keményedtem, de most ... konkrétan semmi... no nem baj. Mostmár nem parázom rajta... lesz ami lesz, szülök az ügyeletesnél...

Jutta

KépKép
jutta

Marek, azért tessék bejelentkezni, hogy mi van!!!

Jutta

KépKép
jutta

:lol: :lol: :lol: Úgy látom, ez a front nem az igazi.... Este még keményedtem, aztán meg olyan jót aludtam, hogy csak na!!!
Imádom a kettős fronthatást!!! :lol: :lol:

Jutta
Pedig én úgy szurkoltam!!! A vasárnapi hidegfrontnál már késő???
De egyébként meg ne aggódj ezen, mert van szülésznőd, úgyis ő van veled többet! Most már azért nem szülsz meg, mert ennyire szülni akarsz :?

Nekem ma gyümölcsnapot kell tartanom :shock: :shock: :shock: Hát érdekel, hogy mikor adom fel :roll: Azt mondta a védőnő, hogy ezzel a gyüminappal két kiló víztől megszabadulok :roll: Hááááát....majd meglássuk... :roll:
Ja, és fél kilencre megyek vérvételre...addig még gyümölcsöt se ehetek :cry Éhes vagyok!!!!!!
A gyüminapba belefér a kávé??? Gondolom nem, mert az is megköti a vizet, de akkor én délutánra meghalok a fejfájástól :shock:

marek

Marek, akkor Te se!

Na asszem igazad van, már annyira szülni akarok, hogy csak azért sem... tehát lesz..rom.

majd csak lesz vhogy, igazad van, a szülésznő a fontosabb nagyátlagban!

Kávé - szerintem inkább igyál egyet, ha fáj a fejed nélküle, az nem akkora kilengés!!

Jutta

KépKép
jutta

Hello csajok!
Mielőtt megyek gőzölni, gondoltam beugrom!
Ma már csak délelőttre tervezek egy kis munkát, délután már csak készülődöm: fizikailag és lelkileg egyaránt!
A náthám nem csillapodik, nagyon kivagyok! Nem akar semmi használni! Megyek még próbálkozom egy kicsit!
Őszintén: Ti nem élveztétek a terhességet? Miért akartok ennyire szülni? Úgyis mindjárt fogtok! Élvezzük még ki ezeket az utolsó napokat/órákat! Utána úgyis itt lesz mindenkinek a maga csöppsége! (Lehet, hogy 24 óra múlva anya leszek?! :shock: ) Fura!

Kép
ermoni

Sziasztok!

Hajni: Lilla valóban tünemény! Ha lesz lélegzetnyi időd,mesélj!
Végülis szoptatsz, vagy hogy eszik Lilla? A férjed elutazott több napra?
Rita: édes nagyon Lala. Hány cm végülis? (tudom, a védőnőd szerint 51, de számomra ez valószínűtlen)
Móni: gőzölj szorgalmasan. Vitamint akkor nem nyomsz?
Annyira izgi, hogy holnap lesz a nagy nap :lol:
Sok szerencsét a nagy találkozáshoz Jankával :wink:
Marek: a gyüminappal hogy állsz? A kávé még simán belefér, jobb mint a fejgörcs.
Adri: te is szülni készülsz? A kórházi pakkod rendben? És a lánykádnak mikor lesz neve???
Jutta: bábakoktél kilőe? Pedig kíváncsi lettem volna a hatására.
Az meg, hogy ügyeletesnél szülsz, teljesen rendben van, úgyis a szülésznő a lényeg. (én a másodiknál, ha lesz valszeg nem is fogadok dokit, csak szülésznőt)

Ádika,ma is nagyon nyűgös. Enni most kapott, pelus sincs tele.
Pocak, vagy nem akar a kiságyban lenni. (inkább az utóbbi, mert anyós kivette és csönd lett). Nem lesz ez így jó, hogy egész nap ölbe kívánkozik!
Andi, te mit csinálsz a gyerekkel, hogy szinte sosem sírnak???

Ádika sírni készülődik

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 2.8941.jpg[/img]

Ádika sír
Kép

Kép
Kép
gabcii

szóval akkor mégegyszer Ádika sírni készülődik

Kép

Kép
Kép
gabcii

kukkkk....

megpróbáltam visszaolvasni. :)
Hát csak átfutottam. :oops:

Móni:
nagyon drukkolok Neked holnap. :)

köszönöm a dícséreteket. :)

Lilla egy álombaba, eszik-alszik. :)
Bár éjjel volt 2 óra, h fent volt, de azóta meg szunnyog. :)

Marci jól fogadta, bár hisztis nagyon, de sztem az idő. Vannak ilyen napjai. :roll:

A kórházról csak jó tapasztalatom van, 2 év alatt rengeteg változás volt, szval amennyire rettegtem tőle annyira kedves, megértő, emberséges volt mindenki.
Ha választhattam volna szülést azt hiszem akkor sem kívánhattam volna jobbat.
Kemény volt az a 1.5 óra, de összességében sokkal jobb, mint a hosszú vajúdás.
A szülésznőm is és a dokim is a maximumot nyújtották, nem sietettek, nem volt hasbakönyöklés, oxitocin, semmi.
Csak természetesen. :wink:

Rákérdeztem erre az indításra a h-ban. :) Csak nem bírtam nyugodni. Na szval ez nem indítás, hanem kicsit megpiszkálta a méhszájat, vagyis a burokfejtés azt jelenti, h a burok és a méhszájat kicsit eltávolította egymástól. Ettől a szülés nem indul be, csak fájások lehetnek tőle.
És az indítja be a szülést. De én hálás vagyok a dokimnak, h ezt megtette, mert ez így volt tökéletes. :lol: Az meg, h fájt visszaszívom. :lol: :lol: Mihez képest. :wink:

Most szokjuk egymást. :)

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

JOLKA! SOK SZERETETTEL GRATULÁLUNK!SOK BOLDOGSÁGOT és sok-sok tejcit!

HAJNI! Nagyon édes kislányka Lilla! Zabálnivaló :wink:

Andi, szemmel láthatóan híznak mindketten! csak így tovább! A sérvre vigyázz!!! Remélem nem az.

Szülni akaróknak: csütörtökön is front lesz!

Móni gyógyulj meg! :wink:

Én is egyre gyakrabban fájok. Pénteken nst, + dokinénivel tali, nekem most lesz a bakt.tenyésztés. Majd szólok neki, hogy nézzen meg.
Hangulatom nekem is :? :( ...sajna van rá okom. Ma neki akartam indulni a városnak, de itthon maradtam, nem érzem valami jól magam.

Gergő:
Mint kiderült Gergő azért nem evett, ill. most is csak keveset, de már elkezdett enni, mert valami vírusfertőzést kapott, aminek következtében hólyagos lett a szájpadlása. Ez elvileg lázzal is jár, Gerinek nem volt szerencsére. Semmi mást nem kapott, csak láz- és fájdalomcsillapító kúpot. Ahhoz képest elég jól viseli. EGyébként azt mondta a dokinéni, hogy tipikus betegsége ez ennek a korosztálynak.

no megyek, az idő is olyan szomorú!!!!

Kép

Kép
katherina

Sziasztok!

Pár mai családi kép. Lala pedig csak anyatejet kap. :) Csak olyan mint a Garfield. Sosincs teljesen jóllakva és mindíg éhes.. :lol:

Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztook!

Marek Te is meggondoltad magad?? :lol: Nekem éjjel újra támadott, aztán reggelre szépen leizzadtam pár órát aludtam csak. Aztán hívott a dokim is és be kell menni hozzá ma megnézi mi újság. Voltunk CTG-n az jó lett szerencsére. Szórakozik velem a kiccsaj má'!!! :D

Gabci Ádám egy tündér, ha sírdogál akkor is (látszanak a kis szárnyai :wink: )! Én összepakoltam már majdnem mindent, de annyira nem élem magam bele még, hiszen van időnk elvileg bőven! A neve pedig azt hiszem csak simán "Gyerek" lesz, mert nem jutunk dűlőre... :roll:

Katherina Biztosan csak a hülye időtől van :? hangulatod! Szerintem tuti! Gergő baba pedig egy igazi hőőős! Elég csúnya lehet ez a hólyagos szájpadlás.... Sajnálom!

Na lépek. Legyetek jók!!
Vendég

Sziasztok!

Hajni, tök jó, hogy ilyen jól veszitek az első kanyarokat!!
Na megnyugodtam, beszéltem a szülésznővel, és csak keddig lesz külföldön a dokim, ja és mondta hogy kinek adassam át magam arra a pár napra!

És még valamit megtudtam a szülésznőtől: Ciripke ma ment haza!!

Tök jó, hogy ilyen jófej szülésznőm van, mostmér nem is sürgetem a gyereket, jöjjön amikor akar! :lol: :lol:

Na Rita, neked vmi spéci anyatejed van! :lol: :lol:

Gabcii, Ádi pedig nagyon édi!! :lol: :lol:
még nyűgösen is zabálni való!!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok Csajok!

először is Jolkának szeretnék gratulálni, meg azt hiszem Hajninak meg Zsunak sem volt még alkalmam!Szóval mindenkinek sok boldogságot és tejcsit!!!!!!!!
Bár olvastalak még benneteket szombat reggel, de nem volt kedvem irni.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Szia Ciripke!!

Közös szülésznőnk egy angyal, téged meg dícsért, hogy milyen ügyes voltál!! :lol: :lol:

Képeket! Lszi!!!!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok
Ma annyi mindent elintéztem, hogy csak na. Meg vagyok magammal elégedve. Elintéztem a házassági anyakönyvi kivonatot, bevásárolta, elmentem vérvételre, és ismét híztam egy kilót :cry: Ha még két hétig bennmarad Bálint, akkor kb. 30 kilónál fogok tartani :shock: Vicces lesz...
A gyümölcsnapom nem jött össze, nem vagyok én ilyenre képes. De legalább délelőtt csak almát ettem, aztán meg rendesen megebédeltem... :oops: Délután ismét sok alma, este meg vacsora. Ez a max. amire képes vagyok :oops:

Ciripke
Végre otthon!!! Várjuk a beszámolót és a képeket!!!

Móni
Nekem nagyon jó volt a terhesség, de azt nem mondhatom, hogy most annyira élvezem. Szeretném már látni Bálintot, én már a következő feladatra készülök és nagyon türelmetlen vagyok!!!

marek

Zsuról tudtok valamit??? Lassan neki is haza kellene jönni...nem??? Vagy már otthon van, csak nincs gépe???

marek

próba

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!
Rövid leszek, elköszönni jövök a holnapi nap előtt, mert már nagyon kevés időm van és még van egy pár tennivalóm!
Nem is reagálok most senkire! Akinek már kinn van a baba, az vigyázzon nagyon rá és magára. Akinek még benn: türelem, mindjárt itt a mi időnk!
Holnap reggel 8-ra kell mennem a kórházba, én vagyok az utolsó előjegyzett, de remélem még délelőtt megleszünk! Szorítsatok nekünk!
Remélem nem kavar be ez a göthösség, ami persze nem múlik...
Puszi mindenkinek!

Kép
ermoni

Móni!!!!!!!!!
Ne izgulj!!! Minden rendben lesz!!! Szorítunk neked és gondolunk rád, lehet, hogy csuklani fogsz!!! És holnap már kezedben tarthatod Jankát! De jó!!!
És légyszi dobj egy üzenetet amint tudsz, hogy ne rágjuk le az összes körmünket!!!!

marek

Móni, várom az smst! 8) :wink: :D

Kat, hogy tudok vigyázni a sérvvel??? :shock: :shock: :shock: jövő csütörtökön lesz csak az a fődoki a madarász utcai kórházban, akihez küldött a gyerekorvos. tehát addig várunk. basszus. :evil:

Gabcii, én nem tudom, mi kell ahhoz,. h ilyen jók legyenek a gyerekek. egyszerűen azok.

éjszaka: a fél 3as etetést akartam én kihagyni... Petra 2:25kor ébredt. 8) azonbaaaaaaaaaaaaaan... a következő kaja mikor volt? na, mikor? fél 8kor!!!!! :o :o :o addigra teljesen elázott a melltartóbetétem, a melltartóm, a melleim, mint két kő/görögdinnye, de olyan jókedvűen ébredtem. volt legalább honnan energiát meríteni a több, mint 2 órás várakozáshoz ma a szabolcsban a szemészhez. :evil: :evil: :evil: de semmi gond, hálistennek! eddig a szemük tökéletes.
és kaptam egy jénainyi (micsoda szó!) rakott krumplit... nyami... :D

Kép
an°°di

Timi, na mizújs? köt a beton? ;)

Jutta, képzeld, a "mindentudó" védőnő (jól emlékeztél!) helyett kapunk egy öreget. rossz érzésem van előre.... 8) :lol:
én is ügyeletesnél szültem (ennyit a választott orvos és kórház előnyeiről ;) ), és nagyon elégedett vagyok a nőcivel (hihi, így is nő nődoki jutott).

Rita, irtó cuki Lala! milyen fura ilyen szép, egészséges, fejlett és nagynagy babát látni! édespofa! és milyen nyugis! vagy csak a képeken? és milyen szépek vagytok ti hárman lányok!! (Apuka se rossz pasi..khm :oops: )

Hajni, hát abból, amit leírtál az jön le, h zökkenőmentes az indulás... klaaassz!!! Marci nyűgös még?

Marek :lol: :lol: :lol: elég sajátos módon értelmezed a gyümölcsnapot... én azt hittem, h minden más helyett kell gyümölcsöt enni, nem közben :wink: :lol:

hű, igaza lett a barátnőmnek: szoptatás alatt kívánom az édeset. más is így van vele? erre mi van itthon? semmi. ill. korpovitot nyomok nutellával :oops: 8) kicsit primitív, de egyszer elmegy...
a gyerekek meg csak alszanak és alszanak... asszem 5 felé ébresztek, ha addig maguktól nem..

Kép
an°°di

Hát igen...ez a gyümölcsnap nem jött össze...de a szilvásgombócban is van gyümölcs :oops: :lol: Egyébként a rengeteg alma valóban jó vizesedésre...most is tanítottam, alig bírtam ki a végéig :lol:

Korpovit meg nutella???? :shock: Elég bizarr!!! Ez még a 180g szénhidrát diéta ??? :lol: Olyan mint az én gyüminapom :lol: :lol: :lol:

Hééé
Nem jön a tanítványom...mi lehet vele??? De a lány aki most ment haza kérdezte, hogy jövő héten még jön angolra?? Mondtam, hogy ez legyen meglepetés, de remélem nem. :lol: És az ő anyukája lesz a bébiszitterem...hozza a lányát angolra és közben vigyáz a gyerekre...persze csak ha olyan jól tartja Bálint a napirendet, mint az ikrek...már intézem a mákteát :wink:

marek

Móni! Megy a drukk ezerrel!! Ja és persze, hogy Te nem voltál / vagy türelmetlen, hiszen pontosan tudod a napot, amikor Janka jön! Mondjuk, hogy én mennyit aludnék a mai éjszaka a helyedben... :oops: :oops: :oops:

Tök furi lehet, hogy tudod, hogy holnap születik Janka!
Tényleg írj vkinek SMS-t mert lerágjuk a körmünket!! :lol: :lol:

Andi, pont eszembe jutott, hogy végül te is más orvosnál, sőt más kórházban szültél, mondjuk annyi előnyöd volt, hogy nem volt időd ezen agyalni... Bezzeg én 2 napja ezen agyalok, de mondom ma a szülésznőm megnyugtatott és rájöttem, hogy a tervezett 5 főből (Dorka, Apuka, szülésznő, orvos és én) még így is fixen meg van 4! És még lehet, hogy az 5. is meglesz, ha meg nem akkor is jó lesz! Hiszen kijön Dorka a kuckójából! :lol: :lol: :lol:

Ciripke, jó a vonalzó!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
Az nyugtasson, hogy én is nyolc hónapig jártam egy dokihoz, és most mégis az ügyeletesnél szülök egy idegen kórházban.... :cry: És én tuti, hogy az ügyeletesnél szülök, veled meg még bármi lehet... :lol: Én azért továbbra is drukkolok, hátha összejön..!

Andi
Neked a koraszülés miatt kell ennyit dokihoz hordanod a gyerekeket vagy mindenkinek vannak/lesznek ezek a vizsgálatok???
És kivel viszed a gyerkőcöket dokihoz?? Apukával? Gondolom nem egyedül... :roll: De mi van ott, ahol nincs segítség??? Ott anyuka fölkerekedik két gyerekkel??? :roll:
Meg mondjuk ez a tökéletes napirendeteknek se túl jó...:roll:

marek

Tudunk valamit Timiről??? Esetleg elment szülni??? Ma még nem jelentkezett!
Hahóóóó Timi! Merre vagy???

marek

Marek
ugyanmár ,nyugi írok smst,majd októberbe vaalmikor.Szóval az egész nap egy nagy nyaff meg az is marad már,nem rontom itt a levegőt,jót úgy se tudok írni

Móni
gondolok rád holnap ,nálad lesz sok-sok szerencsmanó Kép
Vendég

Móni, te kérdezted miért nem élvezzük ki az utcsó napokat?

Hát konkrétan fáj a derekam és a pocim mert úgy mocorog ez a csaj... nem nem szülök, a hasam mint a vaj, kivétel azokat a részeket ahol a kisasszony széjjel feszít.... :twisted: :twisted: :twisted:

ÁÁÁÁÁÁÁÁ.... pedig mostanában nem csinálta ezt!

Jutta

KépKép
jutta

na, csöndesre etettem őket. most kipróbálom a saját beépített napirendjüket ;) eddig tetszik. 4 óránként farkaséhesen ébrednek. és Huba sírt! megevett 90 gramm tejet (kb 50 az adagja hivatalosan), és nem volt neki elég. nekem azonban igen. szegénykém. most álomba cumizta magát... így újra csend van.

Marek, a dokihoz járás nektek is lesz vmennyi: asszem, ortopédus, meg megy a gyerekdoki, meg koponya és hasi UH, de az tán még a kórházban, meg szemészet is lehet (?), de aha, nekünk a koraszülés miatt van ez a sok bigyó. meg hosszú távú követés van a szabolcsban, ami tök jó lenne, ha nem kellene órákat várni.. :evil: a tökéletes napirendünk már amúgy is borult azzal, h aludtunk hajnalban egyhuzamban 4 órát! bánomisén :lol: meglátjuk...

na, mentem fejni. asszem, kell egy könyv, mert annyi időt vesztegetek arra, h fejés közben a semmibe bambulok
ja, a 180 grammos diétát szoptatás alatt tartsa, akinek 2 anyja van :twisted: :twisted: :lol:

Kép
an°°di

Móni:
drukk holnapra. Várjuk a híreket. :)

Andi:
nagyon ügyes vagy, elsőre két gyerek és ilyen jól bírod. :)
Minden elismerésem. :wink:
Igen, mindenjól megy nálunk is, deMarcitól a hajam égnek áll. :oops:
Nem igazán tudom hova tenni a viselkedését. Nem tudom, h ez most féltékenység, vagy a front vagy a foga vagy csak hisztis vagy mibaja.. Így próbálok türelmes lenni és várni, de sokszor érzem, h még egy kicsi és elszakad a cérna. Földhöz veri magát és nyávog, üvölt...
Kérdezem mi baja, azt mondja nem tudja. :?
Bármi kell neki nyávogva sírva mondja. Pl. kér inni és már nyávog is. :evil: :evi: No, de majdcsak lesz valahogy.
Védőnő szerint ez nem féltékenység. Én meg nem tom. :roll:

Pocisok kitartás. Tényleg brutál frontok jönnek. Hajráááá. :)

Jutta:
én is drukkolok, h a dokid ott legyen, de tényleg a szülésznő a fontosabb. Meg amugy is gyors és könnyű szülésed lesz. :lol:

Gabcii:
egyelőre kap mindkettőt, azt majd meglásssuk.

Jóéjt. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Hajni
Mér mondja azt a védőnő, hogy ez nem féltékenység??? Vagy akkor milyen egy féltékeny kétéves a védőnő szerint??? Kitartás! De mintha Rita is valami ilyesmit írt volna az elején...vagy nem? Náluk azóta rendeződött...asszem :roll:

Timi
Ha jót nem tudsz írni, akkor írj rosszat! Ne izélj már! Úgy csinálsz, mintha mi mindig olyan húdevidámak volnánk!!!

marek

Moni Szurokolok én is nagyon Nektek!! Holnap már babázol.... Hihetetlen! Tök jóóó! :D

Most elmegyek lefeküdni aludni EGYEDÜL :evil: Pedig jó lett volna Apát magamra rántani egy pár perc erejéig... Csak kihasználtam volna a testét, dehát dolgozik én meg 1-ig nem maradok ébren... :roll:
Ja! És ha minden igaz a nyákdugó intett pát a wc-ből.... Az lehet még akár 2hét is... Hahhh..... :)

Nahhh gyors kutymuty séta és alvás! Jó pihenést Nektek is!
Vendég

móni: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++♥♥♥ :D:D:D Drukk holnapra. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?