Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt mindenkinek!

Annyira elegem van ebből a reggeli forgalomból, tiszta ideg leszek mire beérek a munkahelyemre!

Balimama.:ma mégegyszer nekifutok a hőmérőnek, meglátjuk mi lesz!Ne add fel februárig biztos lesz baba, különben is decemberre megy a fa alá a kiscipőcske! :wink:

Virág.:először is vigyázz magadra és ne aggódj nem lesz semmi baj!Másodsorban azt hittem, hogy én vagyok a hülye, mert én is hüvelyben gondoltam a hőmérőzést, de most megnyugodtam, hogy ezt írtad, akkor még sem vagyok... :oops: :P

Mo, Ildikó irjatok mi újság?Vizsgálat?

Mindenkinek szép napot!
Puszi!

Kép
melus2
 
 


Lányok, ezt feltétlenül olvassátok el! Az egyik barátunk babájának a története. www.berci.try.hu

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok!

Ildikó! Igen igazad van!
Nagyon szorítunk neked hétfőn!

Melus! Eddig csak a ciklus 2. felében szedtem a Bryophyllum D4-et, ami segíti a méhnyálkahártya vastagodását és segíti a beágyazódást! Valószínűleg most ez miatt is volt magasabb a hőm.
Most viszont megrendeltem az Ovaria comp-ot

Az Ovaria comp ösztrogénhez hasonló hatása miatt a peteérést támogatja, a petesejt minöségét, a hüvelyi nyálka mennyiségét és minöségét javítja, az ovulációs teszted erösebb és egyértelmübb lesz, a tüszörepedésedet elörébb hozhatja.

A ciklus elsö napjától a pé-ig 3x5 globulust kell szedni naponta.

Zora! DE jó, már akkora a babád! Hát a hányás nem lehet túl jó, de a baba érdekében mindent beválalnék, az egésznapos hányást is! :wink:
Na látod pont megrendeltem a bogyókat! REmélem segítenek nekem is. Pont mire jöhet élesben a projekt megerősítem a petécskéimet!


Éva! Ez az! Nem feladni!!!! Szeretem amikor kezdesz átmenni pozitívba!!!

Mo! Hogy vagytok???

Virág! Nem agyalni! CSak babugasd, simizd a pocidat és beszélj a babához! Hess buta gondolatok!!!

ANdi! BÁlintodnak jobbulást!!!

Puszika Mindenkinek!
Vendég
 

 
 

Sziasztok lányok

Zora elolvastam a cikket nagyon megható, és tanulságos. Könnyeztem tőle, de hála istennek jó vége lett.

Szerencsére Bálintom sokkal jobban van már nincs láza de még nem nagyon eszik, ugyhogy próbálok olyanokat adni neki amit megkíván.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Krisz.:felírtam a gyógyszerek nevét, utánanézek és mondom majd az orvosomnak, köszi szépen!

Andi.:Bálintnak sok puszi, hétvégén már ugrálni fog és jókat enni!

Zora.:kitartás, nemsokára elmúlik a hányásos időszak!
Én is elolvastam a cikket és megkönnyeztem, nem semmi történet!

Mindenkinek további szép napot!

Kép
melus2
 
 


Melus! Ezek nem gyógyszerek, csak homeopátiás szerek, teljesen természetes dolgok. Ezeket Leotól rendeltem, a babatervezők.otthona-ról.

Én még sajna nem tudtam elolvasni, mert most pont nincs a gépen az a program ami megnyitja, de holnap el tudom olvasni a mamiéknál, ma este megyünk hozzájuk így nem nagyon leszek a hétvégén!

Szép hétvégét Mindenkinek!

Puszi!
Vendég
 


Sziasztok!

Először az eredményeim:

Prolaktin: 4,5
FSH: 8,8
LH: 2,8

Zora, én is úgy gondoltam, hogy a homeos bogyók lesznek a megoldások, de azok eltűntek a postán :( - mivel eldöntöttem, hogy kivizsgáltatom magam, arra gondoltam, hogy azelött akkor már nem kérek más adagot. Meglátom, miket ad a doki, és annak függvényében, lehet, hogy még 1x megrendelem Leótol.
Már a 9-ik hétben vagy :D - érdekes, hogy igy, kivülállóként, nagyon repül az idő... gondolom neked már nem annyira....

Krisz, akkor ez a hónap már mehet élesben nálatok?

Melus, méred a hődet?

Éva, nem tetted fel a tortát!!! Én elég nehezen veszem rá magam a sütésre - szerencsére a párom szeret sütni (csak kedve és ideje kell legyen), és nagyon finom szilvásgombócokat is tud csinálni :D

puszi mindenkinek!

KépKépKép
ildiko74
 
 


Ildi, add meg a mértékegységeket, mert így nem sokat látok belőle.

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok Lányok!

Ildikó!
3. napi-nak jók a hormoneredményeid, de tudod, hogy ez még kevés! Majd a következőkből lehet megállapítani, hogy van-e tüszőrepedésed!
Mi lesz a Hsg-vel?
Ha megrendeled a homeopátiás dolgokat, szerintem próbáld meg postán maradó küldeményként. Akkor Neked kell elmenni a postára érte, de talán egy postafiókot csak megtalálnak. Vagy biztosan van valami olyan lehetőség, amikor a postának felelősséget kell vállalnía (ajánlott, vagy valami más). Biztos kicsit drágább, de legalább megkapod. Nekem az is döbbenetes, hogy, ha nem találták a címzettet, akkor miért nem vitték vissza a feladónak?!
A tortát már nagyon szeretném feltenni, csak még mindig nem volt ideje a férjemnek feltelepíteni a photoshop-ot. Egy kicsit aggódom, mert a nagylányom ma az Állatkertbe ment rajzolni és elvitte a fényképezőgépet. Remélem nem törli ki a tortámat!
Nálunk a férjem egyáltalán nem megy a konyha közelébe, illetve mosogatni és takarítani szeret, de a főzőcskézéshez nem érez kedvet.
A szilvásgombócról mindig apósom jut eszembe! Megalomániás az öreg! Mindenből minél többet! Karácsonyra már szeptemberben elkezd főzni! :lol:
Minden évben csinál egy csomó szilvásgombócot és lefagyasztja. Idén ötszázvalahányat csinált, ami nem baj, de még a tavalyival is tele van a fagyasztóm! :lol:

Virág!
Az nem baj, ha szúrkál a pocid, vagy olyan érzésed van, mintha "valami" :lol: lenne benne! Gondolj bele, hogy ez még egy teljesen ismeretlen dolog a testednek és most mindennek ki kell tágulnia, meg kell nyúlnia.
Amíg nincs vérzés, vagy erős görcsök, addig nincs baj!

Éva

Kép
balimama
 
 


Zora, a papirt otthon hagytam, és csak ezeket a számokat jegyeztem meg... ahogy én néztem, az FSH lehetne egy kicsit kissebb, de majd meglátjuk mit mond a doki.

Éva, Leoval már megbeszéltük, hogy következőkor, ha rendelek, akkor ajánlva teszi fel a csomagot.
Egyszer a párom is nekiállt szilvásgombócot késziteni a haveroknak - végül vagy 400 lett, nekem estére a derekam megfájdult, ahogy segitettem, de persze, mivel nem tudtuk mind megenni, 2 nap múlva a kukában landolt.

Hétfőn reggel 8-ra megyek HSG-re.

KépKépKép
ildiko74
 
 


Igen, én is az fsh-t látom kicsit magasnak, 6 alatt számít nagyon jónak, de 9-ig is jó. Semmiképpen nem komoly gond, és az jó, ha estleg ebből kiderül valami. Bár nálad tutui ez a kis gyenge hormonműködés, amit pikk-pakk meg lehet oldani. Picit ellustult a petefészked. :lol:
Évikém! Hozzám nem is intézel kedves szavakat? Milyenek a teák,

Zora
Kép
zora7
 
 


Remélem, hogy igazad lesz, és pikk-pakk megoldódik :)

Annak idején a dokim olyant mondott, hogy az eredmények után, majd pé-t fogunk figyelni, és megrepeszti, ha szükséges...

KépKépKép
ildiko74
 
 


Az nagyon jó, mert a jó időzítés fontos. De mindeközben próbálj lazítani és kicsit félválról venni a dolgokat, mert könnyen belefut az ember abba az érzésbe, hogy na most akkor mindenható doktorbácsi megadja, amire vágyom. És a várakozás akkor sokkal gyötrelmesebb, hiszen már mindent, de mindent megtettél. Szóval szerintem kezdj el megint aerobikozni lazításképpen. :D

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok!

Krisz.:tudom, hogy nem gyógyszerek már néztem őket, csak tegnap már fáradt voltam amikor írtam!Nekem a málnalevél tea most a legszinpatikusabb!Azt fogok rendelni illetve teszteket!

Ildiko.:holnaptól mérem a hőmet, mert ma reggel elfelejtettem odatenni a hőmérőt :roll:
Amúgy ezek az eredmények pontosan mit takarnak, mert én nem értem őket, milyen vizsgálaton voltál pontosan?
A hétfői hsg miatt nagyon szorítok, de minden rendben lesz! :)

Milyen érdekes mi tegnap ettünk vacsira szilvásgombócot! :lol: :lol: :lol:
szép napot mindenkinek!

Kép
melus2
 
 


Zora, én tulajdonképpen megnyugodni szeretnék, hogy minden rendben van velünk...

Melus, ezek nálam hormonvizsgálatok voltak, amiket a ciklus elején néznek (3-5 ciklusnapon). még a 21 cn.-en kell menjek vérvételre, hogy a progeszteront is megnézzék.
Szilvásgombócot én ma fogok enni, de ezt anyósom készitette :D :D

KépKépKép
ildiko74
 
 


Most már okosabb lettem köszike!
Nagyon felhúztak itt a munkahelyemen, annyira utálom az embereket!Kikészítenek!

Két napig ki sem mozdulok otthonról!
Úgyis ápolnom kell a férjemet, mert meghalt a nagymamája tegnap este! :cry:

Hát jó hévégét mindenkinek!
Puszi

Kép
melus2
 
 


Sziasztok! Egy kicsit eltűntem. Cavargás az életünk. A férjecskémmel naponta kitalálunk valamit, mert nagyon unatkozik itthon szegénykém. A dereka jobban van már, hétfőn megy dolgozni.... már alig bírja itthon :mrgreen: :mrgreen: Szigorú fekvés volt néhány napig, most meg alig bírok vele.. :lol: :lol: A gyógyszereket szedi, ezért a csütörtöki andrológia elmaradt. Tegnap beszéltem a dokijával, azt mondta hogy köv. csütörtökön vár bennünket, úgyhogy nincs mese: mennie kell a férjemnek.

Nem tudtam még visszaolvasni. Ne haragudjatok, ha nem írok most személyeset. Este megpróbálok leülni a géphez és mindent elolvasok rólatok.
Sziasztok!

Ja, és a vonalzómon baromság van. :shock: :? :roll: Szerintem a 42. napon (vagy utána ezer nappal) megjön a piri, úgyhogy hülyeség a DPO!
Vendég
 


Melus! Sajnálom a párod nagyiját! Részvétem :cry:
Vendég
 


Csajok!!!!

Ilyen még nem volt! Hol vagytok????? :cry: :cry: :cry:

Ildikó!
Rengeteget gondoltam Rád!!!! Annyira szorítottam, hogy az nem is igaz!!!! Most nagyon izgulok! Ugye jó eredményt kaptál és nem volt olyan nagyon rettenetes??????!!!!!!!

Melus!
Őszinte részvetem! :cry: Ez nagyon fájdalmas dolog!

Mo!
Most mi a helyzet Veled?
Ugye jobban van a férjed?

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Én is itt vagyok már!

Ildikó! Már biztosan túl vagy a hsg-n? Remélem minden rendben volt! Várom nagyon a beszámolódat!

Zora! Hú már 10 hetes vagy! De jó neked! Képzeld ma kaptam meg az ovariat Leotól és igaz már a 7. napon vagyok ( az elsőn kell elkezdeni), de azért ma elkezdem szedni.

Éva! Neked nem lesz meg most a hsg??? Hogy állsz a gombákkal??

Mo! Kíváncsian várom majd a férjed eredményeit! Meggyógyultál már???
Hőd milyen????

Melus! Őszinte részvétem a nagyi miatt!

Képzeljétek! Mi este végre szexeltünk! :oops: :lol: :lol: Persze védekezni kell még! De akkor is már nagyon hiányzott!
Még 4 bogyóm van, ami 4 hetet jelent és 2 hét múlva doki! Jajj nagyon várom már!

Kismamik! Hogy vagytok??? Pocakfotót kérünk!!!!

Puszi mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Hazaértem a HSG-ről :D
Mind a 2 fele el volt záródva, ezért irtón fájt, de az a lényeg, hogy mind a kettő kitisztult, és túl vagyok rajta :) - Tulajdonképpen 2x kellett nekirugaszkodni, mert elsőre csak az egyik fele szabadult fel.
Köszönöm mindenkinek, hogy gondoltatok rám.
Most megyek eszek valamit, és pihenek :)

Puszi mindenkinek

KépKépKép
ildiko74
 
 


Húú Ildikó! Nagyon jó kidugítottak! Akkor hidd el leghamarabb 2 hónap múlva kismami leszel! :wink: :lol: :lol: :lol: A barátnőmnek is a 2. hónapban lett babája a hsg után és egy másik topikban Jaimeenek is!

Nagyon nagy hős vagy!!!!!

Hajrááááááá!!!!

Millió puszi!!!!
Vendég
 


Ildikó!
Annyira örülök! Akkor megoldódott a dolog!
Elméletileg akár ebben a hónapban lehet is?!

Krisztinka!
Fogalmam sincs mi van most velem. Tünetem nincs, de az első gombás leletnél sem volt.
Most kúrálgatom magam. Sós ülőfürdő stb, málnalevél tea utána palástfű. Nem tudom mi van akkor, ha nem gyógyul meg a gomba, van akinél évekig is eltart. Azt hiszem kénytelen leszek más orvos után nézni, mert így még az esélye sincs meg annak, hogy terhes legyek. Tudom, hogy súlyos problémák vannak a hormontermelésemmel. Minden erre utal. A hízás a pattanások, a rövidülő és jellegében változó mensik. Ez tuti probléma és ahelyett, hogy ezt megoldanánk, hátha segít , most parkolópályán állok és várok. Na majd a héten kiderül.

Éva

Kép
balimama
 
 


A doki azt mondta, hogy a tapasztalatai alapján ebben a hónapban maximális az esélye annak, hogy terhes maradjak, vagy ha nem, akkor 3 hónapon belül. Még megcsináltatom a progeszteron szintet is, és az eredményekkel visszamegyek hozza.
Valahogy én is úgy érzem, hogy megoldódott a problémám, de majd meglátjuk.
Kaptam képet is, és azt irták rá, hogy minden tökéletes :)
A párom vizsgálata pénteken lesz....
Éva, sajnálom, hogy neked elhalasztódott a hsg. Nem tudom itt miért nem csináltak gombatenyésztést, de remélem, nem lesz gond belőle.

puszi

KépKépKép
ildiko74
 
 


Ildikó,
Ügyes voltál :lol: nekem nem sikerült hsg alatt megnyitni a vezetéket. Most már jöhet a baba :wink:

Mi csinálgatjuk Dorka szobáját már készen van a festés a bordűr megvettük a lámpákat a függöny már a helyén és csináltam neki képeket a falra.

Éva,
Most hogy így olvastam amiket írtál... bocsi de nem emlékszem neked milyen a peteérésed? Van? olyan pcos tünetek ezek....
Vendég
 


Sziasztok!

Ildikó! Nagyszerű, hogy túl vagy rajta, és még átjárható is lettél! Akkor mostmár valószínűleg semmi akadálya a babának. :D Hőt ugye mérsz továbbra is? Egyébként a fájdalomról ahogy írtál, ez azt jelenti, hogy ezt nem érzéstelenítik? Nagyon hős vagy, hogy ezt kibírtad. :D

Krisztinka! Végre :lol: Ez a kis idő meg már hamar eltelik.

Melus, nagyon sajnálom, ami veletek történt! :(

Mo! Örülök, hogy jobban van a párod. Azért vigyázzon a derekával, ez nem játék. (ezt sajnos tapasztalatból tudom, néha az enyém is "kiakad")

És üdvözlet mindenkinek, akinek nem írtam annak is!

(Én most internet elvonásban voltam, mert nagyon-nagyon-nagyon tanulnom kell. Azt hiszem örülök, ha egyszer jól át tudok nézni mindent - kissé későn fogtam hozzá. Baba most vagy nagyon megszereti ezt a tárgyat, vagy nagyon nem
:wink: )
Vendég
 


Melus,
Hsg-nél nincsen érzéstelenítés tűrni kell és bírni :?
Vendég
 


Sziasztok lányok

Ildi örülök hogy túl vagy a hsg-n és sikerült feloldani az elzáródást, mindent bele és jöhet a babó, nagyon szurkolok.

Melus öszinte részvétem a nagyid miatt.

Krissz remélem gyorsan eltelik az idő és lehet a babóra gyurni.

Bálintkám már jól van szerencsére, én meg a PÉ-met várom.

Puszi mindenkinek

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


ILDIKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!! Gratulálok!!!! Nagyon szorítok neked, hogy minél előbb babás legyél!!!!! +++++ A férjed pénteken megy? Az enyém meg csütörtökön :wink:
Köszönöm kérdéseteket! Már jobban vagyunk. A férjecském már dolgozik és én is meggyógyultam.
Krisz! A végre akciózhatunk érzést már én is átéltem mostanában egy jópárszor... Hol az andrológiák miatt maradt el, hol meg a ránk törő szörnyű betegségek miatt. :?
A hőm a szokásos formáját hozza. Pé sehol :roll: (mindjárt mutatom a hőmet).
Andi! Örülök, hogy jobban van a kisfiad! :wink:
Pandácska! Csodálatos dolog lehet a babszobát szépítgetni! Sok erőt hozzá! Egy képecskét igazán mutathatnál Dorkáról!
Éva! Azt kívánom, hogy minél előbb találj egy szuper dokit, aki segíteni tud neked!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Íme a görbém :cry:

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm a részvétet mindenkinek!
Jól vagyunk, a párom fel volt már erre készülve, régóta beteg volt a mamija és csak szenvedett szegény!

Mo.:örülök, hogy felbukkantál!
biztos jót tett nektek egy kis együttlét!Látom jobb is lett a kedved!
Csak így tovább!

Ildiko.:le a kalappal előtted,nagyon bátor voltál!
Én nehezen tűröm a fájdalmat!Most azért fellélegezhetsz egy kicsit!Nemsokára babázunk úgyis! :lol:

Puszi mindenkinek, szép napot!

Kép
melus2
 
 


Nem akarjátok kipróbálni? Szerintem a Gynevacról van szó..
Magyar találmány segít a meddő nőkön!
Létezik egy magyar találmány, ami sok esetben segít a meddő nőkön, mindenféle durva beavatkozás nélkül. A kevesek által ismert vakcinát csak kevés nőgyógyász ismeri, ajánlja a pácienseknek.
Háromszázezer meddő pár, azaz háromszázezer meddő nő. A statisztikák szerint ilyen sokan álmodoznak Magyarországon hiába arról, hogy édesanyák lehessenek. Közülük évente csupán tízezren jutnak el a meddőségi központokba - lombik programra, és csak húsz százalékuknak születik gyermeke e beavatkozások után.

Dr. Lázár Erika szülész – nőgyógyász szakorvos szerint sok asszony megkímélhetné magát ettől a procedúrától, ha előtte a magyar vakcinával kezeltetné magát. A gond csak az, hogy sok orvos nem ismeri a készítmény jótékony hatását a meddőségi gondokra, és többnyire a gyógyszertárakban is csak rendelésre beszerezhető.

Két injekció és várandós lett

-Három alkalommal volt sikertelen terhességem. – mondja Krisztina – Először a baba koponyája nem fejlődött megfelelően, azért kellett megszakítani. Másodszor és harmadszor magától halt el az embrió. Aztán pedig már egyáltalán nem lettem várandós. Elkeseredett voltam és tanácstalan, először amiatt, hogy elvesztettem a babákat, aztán azért, mert úgy éreztem, már semmi esélyem arra, hogy ismét áldott állapotba kerüljek. A legrosszabb azonban mégiscsak az, hogy senki nem adott igazi magyarázatot arra, miért nem sikerül. Amikor hallottam Dr. Lázár Erikáról, hogy ő olyan orvos, aki a meddőséggel is foglalkozik, elmentem hozzá. Kipróbáltuk a vakcinát, gondoltam, nincs mit vesztenem. Csak ezt az egy megoldást láttam magam előtt. Én lepődtem meg a legjobban, amikor a második injekció után kiderült: kisbabát várok. Az oltásokat folytattuk tovább. A terhességem zavartalan volt és végre édesanya lettem! Olyan régen vágytam már gyerekre, számomra nem létezik ennél nagyobb boldogság a földön. Szinte már morbid, hogy néhány injekció oldotta meg az egyébként megoldhatatlannak tűnő gondomat. – Krisztina csak egy a sok ezer anyuka közül, aki a készítménynek köszönheti azt, hogy kisbabája született.

Nincs gyulladás, van terhesség

De mit is tud ez a vakcina? Az 1969 – ben Dr. Újhelyi Károly Kossuth díjas mikorobiológus által kifejlesztett gyógyszer valójában a krónikus nőgyógyászati gyulladások gyógyítására és megelőzésére szolgál. De mi köze ennek a fogantatáshoz és a zavartalan terhességhez?
- A nemi élet elkezdésével megkezdődnek a nőgyógyászati gondok is. – mondja Dr. Lázár Erika. – Mivel a hüvelybemenet védtelenné válik, a kórokozóknak sokkal könnyebb dolguk van. Emellett régen a nők a szüzességüket csak a nászéjszakán veszítették el és egész életükben csak a férjükkel éltek szexuális életet. A mai szabad szex, az, hogy a nőnek egyre több partnere van élete során, igazán kedvez a hüvelyi fertőzéseknek, vagy ami még rosszabb, gyulladásoknak. Sok nő tünetmentes, így előfordul, hogy csak akkor derül ki probléma, amikor petefészek gyulladásig fajul a dolog és már fájdalmakkal jár. Az ilyen fertőzések megváltoztatják a méh nyálkahártya állapotát is, rontják a megtermékenyült petesejt esélyeit a beágyazódás szempontjából. Ha mégis létrejön a terhesség, legtöbbször elhal, vagy rendellenesség alakul ki a nem megfelelő táplálkozás miatt. Mindez a gyulladásokra vezethető vissza. És itt jön a képbe a vakcina. Mivel sok meddőség hátterében nőgyógyászati gyulladás áll, az injekció kúrával ez megszüntethető és többé nincs akadálya a sikeres terhességnek. A pályafutásom alatt számtalan páciensem esetében beigazolódott: minden harmadik meddőségi esetben elegendő a vakcina, nem kell azonnal költséges beavatkozásokon gondolkodni.– mondja a doktornő, aki azon a véleményen van, mielőtt valaki elkezdene meddőségi centrumba járni, esetleg lombik programba fogni, érdemes kipróbálnia ezt a magyar találmányt.

Lusta orvosok?

- A legnagyobb baj az, hogy egyes orvosok lusták kideríteni a meddőség igazi okát egy – egy páciensük esetében, ezt a saját bőrömön tapasztaltam. – veszi át a szót Krisztina. – Tündéri, kedves orvosom volt annak idején, de amikor megkérdeztem tőle: doktor úr, miért nem sikerült a három terhességem, akkor egyszerűen annyit válaszolt: pechje van, Krisztina, ennyi az egész, próbálkozzon még. Egy nőnek pedig, aki három kisbabát veszített el, borzalmas ilyet hallani. Az én esetemben beigazolódott, gyulladás okozta a problémát. Már évekkel ezelőtt boldog édesanya lehettem volna, ha ezt az akkori orvosom is tudja. Ma is úgy érzem, a kis Rebeka nem az első, a negyedik gyermekem, az előző hármat, míg élek, gyászolni fogom.
Dr. Lázár Erika évek óta mindent megtesz azért, hogy minél több nő szerezzen tudomást a vakcináról. Küldetésének tekinti, hogy minden lehetséges fórumon elmondja, a gyulladások milyen nagy szerepet játszanak a meddőség kérdésben.
- Jó volna, ha a gyógyszertárak tartanának belőle raktáron. Jó volna, ha a kollegáim is igyekeznének felhívni a gyermekre vágyó nők figyelmét erre a gyógyszerre. Sokakat megkímélhetnénk így testi, lelki fájdalmaktól. Nők százai veszítenek éveket a lombikprogrammal próbálkozva, amikor lehet, hogy „csak” egy gyulladás miatt nem sikerül teherbe esniük. Volt már olyan páciensem, aki sok év, próbálkozás után negyvenkét évesen lett várandós, de olyan is, aki a kezelés utáni években három gyermeknek adott életet, holott előtte nem tudott megfoganni. Ha összefogunk, ennek a készítménynek is lesz létjogosultsága a meddőség ellen folytatott sziszifuszi küzdelemben, ami a mai világban egyre több párt érint. Hetven éves vagyok, nem tudom, meddig dolgozom még. Nem szeretném, ha feledésbe merülne ez a gyógyszer, mert nagyon sok embert boldoggá tehet még!


www.nlc.hu

Zora
Kép
zora7
 
 


Helló Lányok!
Hol vagytok? :roll:
Még 2 nap és indul a férjecském a dokihoz. Jobban izgulok, mint ő. Amúgy semmi sem történik velem. Próbálom a rohanós hétköznapokba temetni a gondolataimat.
Zora! Én most egyelőre nem próbálkozom semmivel sem. Maximálisan a dokira bízom magam. Hűűűű, ezt én írtam????? Lányok!! Micsoda változás.. figyelitek? Mo, aki a dokira bízza a döntést, bármi legyen is az. :mrgreen:
Melus! Hogy haladsz a hőmérőzéssel?
Ildikó! Nagyon sokat gondoltam ma rád. Nekünk együtt kell babásodnunk, úgyhogy itt az ideje, hogy mi is belehúzzunk... :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
Nem ér így eltűnni!
Hol vagytok?

Ma én is beszéltem az orvosommal. Most 3 napig Canesten Kombizok, utána jövő hét kedden megyek hozzá, levesszük a tenyésztést, aztán majd kiderül. Ha negatív, akkor jöhet a hsg!

Mo!
Azt hiszem mindenki életében eljön ez a pillanat. Nem mondhatod, hogy nem próbáltál meg mindent, ami természetes! :lol:
Én már kezdem azt gondolni, hogy UFO-k vagyunk és nálunk nem jön be a természetesség! :mrgreen:
Á, ez hülyeség, de van, amikor már csak az orvos segíthet! Tehát úgy döntöttem, hogy nem vesztegetek el több időt!

Többiek, akik eltűntetek!
Mi van Veletek????

Pandácska!
Nyomoznom kellett, hogy megtudjam, boldog nagynéni lettél! Gratulálok! Akkor a főpróba megvolt! Ez a legjobb szülés felkészítés!
PCO: Remélem nem lesz igazad! Azt az ellenségemnek sem kívánnám! Az tuti, hogy nem működöm normálisan, de remélem ez csak átmeneti. Most ez független a babázástól, de nem akarok ilyen kellemetlen betegséggel kínlódni életem végéig. :cry:
Én inkább azt gondolom, hogy egyáltalán nincs peteérésem. Már a ciklusaim is csak 24-25 naposak és egészen gyengék.
Nagyon remélem, hogy karácsonyra már én is egy kétcsíkos teszt boldog tulajdonosa leszek!
Ezt kívánom mindannyiunknak!

Éva

Kép
balimama
 
 


Mo!
Nagyon szorítunk a férjecskédnek! Én tudom, hogy az enyém szabályosan belehalt volna, ha kiderül, hogy vele van baj. Ez olyan férfiúi büszkeség. Persze azért bizonygatta, hogy az lenne a jobb, mert az a legfontosabb, hogy én egészséges legyek, hiszen a babát nekem kell kihordani.

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Éva, neked nem fognak hormonokat nézni vérből? Nagyon szoritok, hogy végre nálad is meglegyen a hsg!
Tudod, nekem nagyon fájdalmas volt, de egy kicsit örvendek, hogy mind a 2 felöl el volt záródva, mert igy meg tudom magyarázni magamnak, miért nem jött össze eddig. Valahogy ezzel úgy vagyok, mintha egy új esélyt kaptam volna.... Remélem tényleg csak ezzel volt gond ....

Mo, nálunk holnapután lesz a katonavizsgálat - én nem irhatom, hogy a párocskám megy a dokihoz, mert képtelen odamenni - ahhoz, hogy megcsinálja, én kellett megérdeklődjem, hogy működik.... kifizettem a vizsgálatot, és pénteken majd én kell leadjam. Komolyan mondom, nagyon elgondolkoztat, hogy lehetnek a férfiak ennyire hiúk.... naponta kell tiszta idegen helyeken meggyőzzön embereket, hogy a cégje menjen, és nem képes annyira, hogy a leletet beadja egy ajtón :roll: Ja, és még igy is azt kérdezte a minap, hogy tényleg szükséges???
Én nagyon remélem, hogy most már beindul a zebraeső, és minegyikünk bebabásodik!!!! Szuper érzés lenne, ha az év végére már nem maradna próbálkozó a topicunkban.....
Még valami: az eredményeid megvannak?

Melus, akkor te most hogy állsz a hővel? Ha a fertivel nem boldogulsz (elég nehéz beiratkozni), akkor a www.ciklus.hu - n is vezetheted. Ez nem annyira profi program (szerintem), de úgy is látszik, mi történik....

Virág, mikor lesz vizsgád? Csak azért, hogy ezerrel drukkoljak!
Úgy látszik, ez a tanulósdi itt nálunk nagyon ragályos :D Remélem az én munkahelyemen is végre már beiratnak angol nyelvkúrzusra - még augusztusban megkérdezték, hogy milyen szinten akarjuk kezdeni, de azóta semmi hir :roll:

Pandácska, a múltkor nem irtam, hogy láttam a diszitéseket a baba-szobáról, és nagyon tetszik :)

puszi mindenkinek

KépKépKép
ildiko74
 
 


Ildikó!
Én már túl vagyok 4 havi hormonprofilon. Még tavasszal megcsináltuk. Az alapján nagyon alacsony a progiszintem a ciklus második felében. Szóval nincs rendes peteérésem. Viszont csak akkor érdemes nekiállni bármilyen stimulációnak, ha tudjuk, hogy anatómiailag minden rendben. Elvileg szedegetnem kellene a 16. naptól az Utrogestant, de abbahagytam, mert eredményre nem vezetett, viszont híztam egy csomót tőle. Szerintem a peteérés serkentése nélkül semii értelme plusz progeszteront szedni, hiszen valószínűleg nincs ami megtermékenyüljön.
Nálatok csak laborvizsgálatot végeznek a férfiak kivizsgálásakor?
Nálunk minden esetben megnézik a prosztatát is, ezért személyesen kell menni.
Roppant kellemetlen vizsgálat és szerintem mindenki fél tőle, de jobb szoktatni magukat ahhoz, hogy 45 éves kor fölött évente el kell menni! Ez olyan, mint a nőknél a rákszűrés. Ezt a kis kellemetlenséget nem érdemes megspórolni, ha az ember tudja mit előz meg vele. Szóval beszéld rá a férjed, mert ezek olyan fontos dolgok.

Éva

Kép
balimama
 
 


Éva, akkor ha jól értem, a hsg után majd jöhet a stimuláció? De jó lenne már ott tartani!
Itt, ahova pénteken be kell adni a leletet, csak laborvizsgálatokat végeznek - úgy, hogy hiába küldeném most oda, mert úgy sem vizsgálnák meg..
Amúgy, nem értem, hogy-hogy nem voltak nálad pé-k, hiszen, ha jól emlékszem, jó görbéid voltak....

KépKépKép
ildiko74
 
 


Sziasztok csajok!
Ildikó! Szerintem nálad már minden akadály elhárult és ebben a hónapban jó esélyed van a babára! Annyira örülök, hogy minden oké, szerintem decemberre itt mindenki babás lesz!!
Képzeljétek pillanatnyila a csládban beindult a babaeső igen vicces módon. Néhány nap ill. hét különbséggel a húgom és én (mi 10 nap különbséggel), a férjem két testvére éa az egyiknek a testvére szintén babát vár. És mindenki március-áprilisra. A tesómmal a babáink gyakorlatilag ikrek lesznek! Szóval ha ez egyszer elindul..... :lol: :lol:

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok csajok!
Ildikó! Szerintem nálad már minden akadály elhárult és ebben a hónapban jó esélyed van a babára! Annyira örülök, hogy minden oké, szerintem decemberre itt mindenki babás lesz!!
Képzeljétek pillanatnyilag a családban beindult a babaeső igen vicces módon. Néhány nap ill. hét különbséggel a húgom és én (mi 10 nap különbséggel), a férjem két testvére éa sógornőm testvére szintén babát vár. És mindenki március-áprilisra. A tesómmal a babáink gyakorlatilag ikrek lesznek! Szóval ha ez egyszer elindul..... :lol: :lol:

Zora
Kép
zora7
 
 


Húúúú, Zora - nem semmi a családotok :)
A tesódat üdvözlöm, és problémamentes babavárást kivánok neki is! Szuper, hogy neki is összejött :) - igy akkor együtt is babázhattok :)

KépKépKép
ildiko74
 
 


Sziasztok!

Én továbbra is nagyon tanulok... még mindig nem olvastam el mindent... Egyébként hétfőn és kedden vizsgázom. Azért megteszek minden tőlem telhetőt, aztán majd meglátjuk.

Zora, ez tényleg jó kis család. Azon gondolkoztunk a férjemmel, most én is beindíthatnék valami ilyesmit. Három unokája van a nagymamámnak (egyszem nagymama), én vagyok a legfiatalabb, és még nincs dédunoka...

Ildikó, nagyon szurkolok neked! Akkor már csak a párod eredményét kell megvárni és utána mehet minden természetesen!

Éva, neked is szurkolok. Megkérdezhetem, hogy Balázska is nehezen jött össze? Vagy ott nem volt semmi gond? (Csak hogy mi történt azóta..)

Mo! Szerintem most jó lesz ez így, ha a dokira bízod ( :wink: ), legalább valami kiderül, hogy konkrétabban mi a gond. (Attól még utána is lehet házi praktikákat alkalmazni, de legalább tudja az ember, hogy mire.)

Én két hét múlva szándékozom orvoshoz menni. Most 6 hetes 4 napos. Vajon mekkora lehet?
Vendég
 


Szia Virág! A baba most kb.7-8 mm, de nagyon gyorsan nő. És a szívműködés már jól látható. Ha kibírsz még két hetet, addigra már 2 cm-es lesz és egészen babaformájú. Gratulálok!

Zora
Kép
zora7
 
 


Lányok!
Nagyon halódik a topik!

Ildikó!
Önmagában az nem elég, hogy van peteérés. A minősége is fontos.
Igazából a hőmérőzést is azért hagytam abba, mert nálam csak arra volt jó, hogy tudjam mikor van tüszőrepedésem, namost hőmérőzés nélkül is tudom. Viszont a hőm akkor is megemelkedett gyönyörűen, amikor alig volt progeszteronom, meg akkor is, amikor gyógyszerrel feltornáztuk a normális háromszorosára.
Most elkezdtem megint mérni, de csak azért, hogy úgy érezzem mindent megteszek a cél érdekében.
Meg iszom a málnalevél teát, ugyanilyen megfontolásból. Megjegyzem, legalább elég folyadékot iszom! :lol:
Kezdek kissé cinikussá válni és nem akarok több időt pazarolni arra, hogy visszatérjek a természethez! Idővel ez úgyis elkerülhetetlen, de én most babát akarok! Undorító, rákkeltő gyógyszerek segítségével! :mrgreen:

Éva

Kép
balimama
 
 


Kezdem azt hinni, hogy én vagyok, aki elüldöz mindenkit! :cry:

Éva

Kép
balimama
 
 


Én itt vagyok :!:

Éva! Egyébként mit jelent az, hogy milyen a peteérés minősége? Erről még nem hallottam.
Vendég
 


Én itt vagyok :!:

Éva! Egyébként mit jelent az, hogy milyen a peteérés minősége? Erről még nem hallottam.
Vendég
 


Sziasztok!

Én is vagyok ám! CSak itt voltak a barátnőmék.

Éva! Látom mindenki kezdi feladni a bízzuk a természetre dolgot!
Ja és nem üldöztél el senkit! Én nagyon örülök, hogy mostanában ilyen sokat jössz!

Nálam semmi extra, szedem a kis homeos bogyóimat, 3 napja mérem a hőm ,de irtó magas 36,8. Nem tudom mi lehet. Nem vagyok beteg sem.

Most mennem kell, holnap jövök!

És én is remélem, hogy karácsonyra már csak kismamik leszünk itt és senkinek nem kell a kétcsíkos után sóvárogni!

Puszi!
Vendég
 


Sziasztok!
Éva! Keddre megy a hatalmas drukkhegy! Remélem, minden rendben lesz nálad!
Krisz! Ezek a homeós bogyók nagyon jó hatással vannak rád. Valami van bennük. :wink:
Virág! Ügyes legyél a vizsgákon és egy cseppet se izgulj miattuk! Fő a nyugalom! :wink: Jó tanulást!
Ildikó! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez a néhány hónap hogyan telik majd nálatok. II csíkos tesztet kívánok!!!! Gondolok rád! :wink:
Zora! Egy babafotót igazán mutathatnál nekünk! :wink:
Melus! Mi van veled?
ÁGI! IND! SHEILA! Gyertek!

A holnapi nap nagyon izgi lesz. Nem is tudom, hogyan bírom ki délutánig, amíg a férjemmel tudok beszélni. Izgulok a holnapi vizsgálata miatt. Szerintem, ma ezzel fogok álmodni. 8)
Áááá nem haldoklik a topik, csak most mindenki leeresztett. Én pl. belefásultam ebbe a nagy projektbe. Nem történik semmi. Örökös reménykedés, várás, bizakodás, aztán meg jön egy elképesztő béna ciklus...és elszáll minden. :( Ez a ciklus is bukott nálam. Nem tudom, hogy mikor jön meg a piri...csak várok és várok. Kegyetlen. Ilyenkor nincs kedvem írni sem. Ne haragudjatok.
Na, nem is folytatom tovább. Ez most egy hullámvölgy nálam. A holnapi andrológia vagy mégjobban ledönt vagy talán felturbóz újra... Jajj, csak nehogy ne érje utol a férjem a dokit!!! Már azért is izgulok, hogy végre legalább találkozni tudjunk vele... Kééééééééész. Agybaj.
Vendég
 


Lányok!
Ez a természetesség! Képzeljétek a ciklusom első napja óta iszom a málnalevélteát és úgy látszik használ! Legalábbis valamilyen irányban! Nekem sose tart tovább a mensim 3 napnál. Na most a 7-en vagyok és még mindig rózsaszínes a dolog :oops: .
Most kib...tam magammal, vagy nem tudom mi lesz! :roll:
ÁÁÁÁÁÁÁ! Nem szomorkodom, ez már egyszerűen röhej! Holnap lehet, hogy kinő egy harmadik kéz a hátamból, vagy málnaszemek lesznek a hajszálaim végén!

Virág!
Ez a peteérés minősége lényeges kérdés, mert látszólag van, de nem marad a tüszőrepedés után értékelhető sárgatest, így lényegében mindegy, hogy van érett tüsző, még akár meg is termékenyülhet a petesejt, de baba nem lesz belőle.
Na, hát velem ez van! Vagy valami más! Ezt az ember soha sem tudhassa! :cry:

Tudom, egekbe szökik a cinizmusom! De így most könnyebb!

Egyébként Zorának pl. tökéletesen bejött a természetesség! Mondjuk nem ismerek nála tökéletesebben működő nőt! Ehhez ismerni kellene őt! Ősanya típus! Ő az, aki 80 évesen hormonok nélkül is nő lesz!
Na eddig a nyalitzás és csöpögés! (aki itt volt Sünike idejében, tudja miről beszélek)
Ez különben egy újabb felhívás egy tali szervezésére!
(időnként megpróbálkozom vele)

Mo!
Nyugi! Nincs olyan dolog, amit nem lehet megoldani bármi derüljön is ki! Egyébként a férjed tuti egészséges! Nálatok is a Te hormonjaidra lehet fogni mindent!
Nehogy most lombozódj le! Most kezdődik! Ez egy új időszámítás!
Egyébként értem én, mindannyian keresztülmegyünk ezen!

Kéretik a kismamiknak jelentkezni, mert nagyon hiányoznak!!!!!

Krisztinka!
A homeós bogyók úgy működnek, hogy először marhára összekuszálnak! Ez jó! Úgy látszik elsőre kiderül, hogy Nálad ezek lesznek az alkati szerek!

Na jó lányok! Megyek és sütögetek!
Ez is egyfajta terápia! Ugye Krisztinka?!

Éva

Kép
balimama
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?