sziasztok!
Jajj de szeretem amikor ennyi az olvasnivaló
Nika
nagyon nagyot nőtt Bertold. Kis ügyes
Jó étvágyú kisfiú? hozzátápira gondolok elsősorban
Málna
Hát Máté akkor is ügyi volt. 1 hét szupi a beszokással. Hiába volt ő társasághoz szokva, azért csak új környezet, új ovónénik, gyerekek
Én most az ottalvást pedzegetem neki...hát nem repes érte.
Pedig tegnap klassz pókemberes pizsit is kapott
Gratula az új munkához. Drukkolok, hogy mielőbb ott is hagyd, bebabásodás miatt
Jó magyaros lett
Meli
fordulás, hát nekem ugye nem szerettek hason lenni eleinte, így a nehezebb verzió ment először hátról hasra. Lányok 3 hónaposan már csinálták Krisztike 4 hósan. Pár hét múlva meg megtanulták vissza is.
Ha visszaemlékszel Musz Eszterkéje 1 nap alatt csinálta meg mind a kettő variációt
Hiszti: hát tud az enyém is. Mostanában semmi sem tetszik
állna, de felállni még nem tud, viszont alig lehet leültetni
olyan rosszul szokott ébredni, ráadásnak éjjel is nagyon sokszor kel
A pláne az,. hogy kiveszem, mire kicsomagolom a cicit, szinte alszik is
szóval inkább van anyahiánya, mint, hogy annyiszor legyen éhes. Na de akkor is kelek, nem veszem magunk közé
Hozzátáplálás: pont a múltkor olvastam erről, nagyon jó cikk van róla Babafalván. Mit, hogy érdemes bevezetni, mikor stb.
Hozzátápinál az a lényeg, hogy szopi után kel etetni kb. fél órával. Nem kell erőltetni amennyi jól esik. Mi sem eszünk még most sem nagy mennyiségeket, de én egyenlőre szopit nem is szeretnék kiváltani, csak szeretném, hogy szokja az ízeket.
Annyira dícsérik a tejpépeket, most kipróbáltuk, hogy azzal jól beetetem+szopi, és alszik....ahha. Én elképzeltem, nem is tudom miért vártam "csodát" egyik nagyom sem ette ezeket a pépeket. Ma gyümölccsel(almával) próbáltam összekeverni, hátha, de úgy sem kellett. Még holnap megpróbálom banánnal, ha azzal sem kell odaadom barátnőmnek a pépet, nem vacakolok vele
Bezzeg megkóstoltattam vele a meggyes joghurtomat, azt hangosan követelte
csak hát abból nem merek még adni, csak kóstolta.
Szóval szopihoz ugyanúgy ragaszkodunk.
Ja, és üveges bébikajában az Univer termékei tetszenek neki legjobban
Hétvégén kezdtük a húsosakat, de tényleg elég finomak, és jó állagúak is
Tegnap ma gesztenye alma husi variációjút kapott, attól fájt a pocija, úgyhogy azt hanyagolom.
Candi
jajj, de jó hallani rólad is
Azért ne dologozz túl sokat, vigyázz magadra!!!Ha tudsz gyere, és emsélj magatokról. Remélem babproject ügyileg is jól haladtok
Ildi
nagyon jók a képek
Dani igazi nagyfiúnak néz ki már a képeken
Csini a poncsó is Lilkónak
Na én szombaton nagyon nehezen kaptam Adrinak fekete nadrágot. Tény nem átlagos méretű, alkatú kislány, de nem gondoltam, hogy ennyire nem lesz.
Az egyik kínaiba ki is akasztott az eladó. Hát jó szűk volt a kb. 6. naci is amit próbált, és miután mondtam, hogy így nem kérjük, beszólt, hogy egy alkalomra nem mindegy. Ja, ki az a hülye, aki gyereknek 1 alkalomra megvesz 3500ft-ért 1 nadrágot
Utána elmentünk a bababoltban, magyar nadrágot kaptam, plüss, trapéz szárú, gumis derekú, és csak 2600ft
szóval ennyit az olcsó kínai boltokról
Vvviki
hogy vagy, meggyógyultál már???
Na ezt meg sem hallottuk, hogy nem jössz többet
nézd meg, most végre megint sokan vagyunk, van mit olvasnod
Jó éjszakát!!!!