Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Nyafi visszatért!!! Megvolt az írás és szóbelim angolból és a szóbelim megvan!!!! Tadaaaaaaaaaaam! az írásbeli két hét múlva kiderül.
Domin! Mehetünk, ahova csak szeretnél. Már ráérek mindenre!
Hétfő torna Uzsoki? Dokitól van már engedélyem is.
Zsuzsi Te is jössz?
Ancsa! Mi volt a magzatvizeddel? Végül nem az szivárgott.
Képzeljétek olyan alacsony a vérnyomim, hogy receptre kapom a kávét :lol: :lol: :lol:

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Tök jó, hogy így szerveződnek a közös programok! :)
Legalább meg tudjuk osztani örömeinket, félelmeinket!!!
Képzeljétek tegnap azt álmodtam, hogy beindult a szülés, de még kiságyunk sem volt. Amikor felébredtem, rájöttem, hogy csak Manócska csuklott. :D

nyafi: Mindenekelőtt: Gratula!!! A hétfő sajna nem jó, mert elutazunk hosszú hétvégézni, de a szerdai szülésfelkészítőre mindenképpen szeretnék menni. Remélem, hogy a szülőszobát is meg tudjuk nézni. Ráadásul lenni egy-két kérdésem, mert a múltkor azt hallottam, hogy nem csinálnak epidurális érzéstelenítést. Nem mintha azt tervezném, de mégis jó lenni tudni a lehetőségeket.

Egyre jobban fáj a hátam, aminek a nagytakarítás mellett a felszedett 10 kg is oka lehet!

Kép
domin
 
 


Sziasztok Lányok!

nyafi: Tökjó! Gratulálok!

Mikor terhes lettem, mindig azt mondtam, hogy majd végigtanulom a terhességem, hogy jó agya legyen a pindurnak. :lol: Hát, most kezdek neki a diplomamunkámnak, de az nem tanulás lesz :lol:

Képzeljétek, sikerült végre feltennem az esküvői képeket egy jó kis oldalra, ahol nagy a tárhely! Úgyhogy nem szórakozom azzal, hogy ide próbáljam meg!

http://picasaweb.google.hu/sz.beatrix/

Itt találjátok őket, bárki bármikor megnézheti!

domin: Nekem is volt múlt héten egy ilyen álmom, de nekünk még tényleg nincs semmink ruhákon kívül a babának! :cry: :lol:
Úgy vagyunk vele, hogy semmit nem kell elrohanni, és akkor hátha ő sem jön korábban :)
fcicus
 
 

 
 

Sziasztok!

Nyafi NAGY-NAGY GRATULA!!
Ügyes vagy! :)

Cicus
Szépek vagytok/voltatok... megnéztem a képeket...

Domin
Azok az álmok... nekem is van sokszor olyan álmom, ami már szinte rémálom... Most pl. azt álmodtam, hogy Apára "szállt rá egy nő"... :?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

fcicus,
megnézttem a képeket és nagyon szépek voltatok igy együtt(hármasban :D ).

Domin én is álmodtam már hasonlót.A szülésel kapcsolatban egyelöre még nem álmodtam de már várom mert tudom,hogy úgy sem úszom meg.Mivel már szültem egyett és tudom,hogy mire készülök. :shock: .
Nem baj.A végeredmény a lényeg nem igaz? :wink:

Nyafi,
Nagy gratula!
Vigyázz nem ám nagyon bekávézol és utána nem hagyod apát éjjel majd aludni. :D

Pusz mindenkinek!

Én most csinálattom folyamatosan a fogaimat.Kicseréltettem az össszes tömésemet(lézeres fehér tömésre).10év gari van rá.

Ti is csináltatjátok a fogaitok igy várandósan?

Kép
Kép
meliz
 
 


Sziasztok!

Fcicus:Nagyon szépek voltatok!!!

Nyafi?Nem a magzatviz szivárgott,bár azt mondták,hogy az is előfordulhat,meg hogy pisilés után jön még egy-egy csepp.

Domin:Bár én nem vagyok egy vékony alkat,és csak öt kiló van rajtam,de sokszor mire kiporszivózok,alig birok felállni.

Kép

Kép
ancsa03
 
 


Sziasztok!

Nyafi! gratulálok! Ügyesek voltatok, biztos pocaklakó is segített, mint nekem Pankám az államvizsgámom. :)

Cicus! Szépek vagytok, sok boldogságot!

Melíz! Én annyira félek a fogorvostól, hogy csak akkor megyek ha muszáj..pedig most az, mert kilukadt egy fogam. Pedig éjjel-nappal tejet iszom..

Domin! Sajnos nekem akkor is fáj ha nem takarítottam. Az alvás is néha egy nagy szenvedés, sehogy sem kényelmes. Reggel pedig ébredés után úgy érzem magam 5 percig mint ha 100 évet öregedtem volna. A lábaim is elkezdtek dagadni a hét elején..azt hittem megúszom.

dhbetty
 
 


Szép jó estét!

Az alvással mi is küzködünk! A legújabb, hogy 1: nem kapok levegőt, 2: valami miatt álmomban mindig a hátamra fordulok, amit ha jól tudom pont nem kéne. Aztán mindig arra riadok, hogy már megint a hátamon alszom. :?

Fogak:
Nekem azt mondta a fogdokinénim, mikor voltam, hogy a hetedik hónap végéig nem szabadna megcsináltatni, sőt a legjobb, ha ilyenkor nem nagyon bojgatom meg a fogazatom. Erre persze anyukám jót nevetett, és rögtön kitanított, hogy márpedig ő pont amikor velem volt terhes, akkor csináltatta a fogait, és nem ám egy hónapig tartott. :lol:

Képzeljétek lányok, visszaszokom az Elevitre! Mikor szedtem, akkor hirtelen megnőtt a súlyom, emiatt abbahagytam egy hónapja. Most, ha nem is lépek ki a lakásból úgy érzem, hogy nem vagyok egészséges. Eldugul az orrom is folyton, és reggel mindig tüsszögök. Úgy döntöttem, hogy inkább jól meghízok, minthogy lebetegedjek... így is tanácsatalan vagyok:
Milyen orrcseppet lehet ilyenkor kismamaként használni?

Puszi nektek!
fcicus
 
 


Fcicus:Én lassan egy hónapja szenvedek az orrdugulással,meg az orrfolyással,de annyira,hogy 40 percnél többet nem tudok egyhuzamba aludni.Először azt hittem,hogy nátha,aztán mondták,hogy alergia.Elküldtek a fül-orr-gégészetre,és ott közölték,hogy nem vagyok alergiás,egyszerűen ez egy terhességi orrdugulás.Ha megszültem elmúlik.Kaptam egy homeós orrsprét,ami néha használ,de nem mindig.
Euphorbium comp.-Heel ez a neve.

Kép

Kép
ancsa03
 
 


Sziasztok!

fcicus: Látszik, hogy milyen boldogok vagytok és mennyire szeretitek egymást! Szépek a képek!

Én is voltam fogorvosnál a 14. héten, akkor nem volt hajlandó hozzányúlni a fogaimhoz, most pedig még nem vettem erőt magamon, hogy visszamenjek. Van egy tömött fogam, amelyiknél kialakult egy aprócska lyukacska. Muszáj elmenni, így próbálom magam rávenni.

Ma elutazom a párommal egy hosszú hétvégére, alig várom, hogy induljunk. Manó megszületése után egy ideig úgysem lesz ilyenben részünk.

Nem tudjátok véletlenül, hogy a streptococust mikor szűrik? Minden kórházban leveszik?

Kép
domin
 
 


Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a gratulációt, nagyon jól esett!!!! :lol:
Domin, ha még olvasod, jó utat. Hova mentek? Ha már nem hol voltatok? :lol: Jó a szerda. Megtennéd, hogy megadod a kórház számát meg mellékét, hogy felhívjam őket bejelentkezni, hogy mi megyünk szülés felkészítésre, s megnéznénk a szobát is.

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok! Cicus szépek vagytok, nekem különösen az a kép tetszik ahol a párod izgul. az enyém is ilyen fejeket vágott...
Azt olvastam, ha egészséges a magzat és jó a terhességed, a 28. héttől már nyugodtan alhatsz a hátadon, ha nem kényelmes a tücsöknek úgyis szól.
Kia én mostanában nem csak álmomban, de ébren is féltékenyebb vagyok. Biztos jobban ráérek. A párom azt mondta, hogy még nem túlzó, de már ő is észrevette.
Nekem minden nap kell porszívóznom, mert van egy nagy szőrös kutyánk. De csak ott csinálom, ahol a papok táncolnak. Gábor meg hétvégén mindenhol kiporszívózik és így működőképes a háztartás.

Kép
nyafi
 
 


Domin:Nagyon jó pihenést.és kellemes hétvégét kivánok nektek!!!

Kép

Kép
ancsa03
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok:)

Fcicus!nagyon szépek vagytok a képeken Gratula mégegyszer!!!!!!

Nyafi még nem tudom megyek e hétfőn mert gyógytornászhoz megyek annyira fáj a hátam hogy nem tudok aludni. Mikor kezdődik?

Ha valakit érdekel megadom a számát,jó volt. Ez egy alkalom és egyénreszabottan állít össze egy tornát, így biztos fog javulni valamit. Egyébként az alvashiánytól egy kissé nyügös vagyok, meg rossz hogy nem tudok se ülni se állni se feküdni....na de nem ragozom mert jövö héttől már jó lesz.

Én kétszer voltam fogorvosnál az elején, meg nem olyan régen kontrollon. De minden rendben volt, így csak azt beszéltük meg hogy esetleg a baba születése után egy- két amalgám tömést kicserélhetünk. Én nagypon ajánlom az elektromos fogkefét.

A cukrom jó lett, kedden megyek a doktornőhöz hogy megmondja lehet-e kevésbé szigorú a diéta.

Most megyek még porszívozok egyet.

Szép hétvégét mindenkinek!

puszi:

Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Sziasztok!

Te jó ég...... már csak 70 nap :lol: :oops:

Zsuzsi
Remélem jó marad a cukrod!
A Szabolcsba nem kell jelentkezni a tanfolyamra?

Fogak
Én az elején voltam a dokinőhöz, azt mondta minden rendben van vele - nincs sürgős munka - majd találkozunk jövőre...
Nem szívesen ad szurit, stb terheseknek, mert a bébi is érzi...
(Bár az elején még biztos nem érzi, de már a 3. harmadban érez fájdalmat is)

Domin
Remélem kellemes a hétvége!

Ma Apa aludt, mert éjszakás volt - lefeküdtem mellé pihenni egy kicsit... Pár percre el is aludtam, de nagy köhögési inger keltett fel. A gyomorsav lassan kikészít... Már majdnem rohanni kellett a fürdőben róka miatt. :evil: ...jó ez a terhesség. :wink:

Jó éjt mamák és babák!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


sziasztok! zsuzsi 5kor kezdődik és jó ott lenni fél 5re. Meg tudnád adni a számát a gyógytornásznak? Merre rendel?

Kép
nyafi
 
 


Linus! Hova tüntél? Jól vagytok?

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok kismamik!

Milyen volt a hétvégétek?

Mi sokkat pihentünk.Nagyon jó volt. :wink:

Kia,
sajnálom,hogy ennyire kinoz a sok gyomorsav.Nem szoktad szedni ilyenkor a Rennét?
Nálam még csak egyszer-kétszer volt ilyen de az is azért mert szerintem túl füszeres volt az étel ahol ettünk.Szerencsére azóta sem jött elö.Viszont az elsö terhességemnél végig sok volt a gyomor savan.Az édekes volt. :?

Fogakról még annyit,hogy nálunk a családban van egy fogklinika és oda járogatok.Párom unokatesója egy szóval sem mondta,hogy nem szabad.Fájdalmaim ilyenkor nincsenek(hogy a babóka érzné) mert speckos érzéstelenitöt kapok.

Holnap megyek az elsö szülésfelkészitő tanfolyamra.Kiváncsi leszek,hogy milyen lesz. :wink:

Ti már jártok?

Szép napot mindenkinek. :)

Kép
Kép
meliz
 
 


Sziasztok lányok! Remélem jó volt a hétvége? Domin bejelentkeztem volna a szülésfelkészítőre, de egy rendkívül ideges és bunkó nő azt mondta nem kell, csak menjünk és ha nem szülnek megnézhetjük a szülőszobát...

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Akkor lehet a Szabolcsba sem kell bejelentkeni?

Nyafi
Remélem nem mindenki olyan ott, mint az a nő a telefonban...


Meliz
De szedem a Rennie-t. Este csak úgy tudok elaludni, ha a számban van.
De nappal inkább nem veszek be, csak , ha már nagyon kikészít...

Manóka hajnalban felébresztett, annyira ficánkolt.

Végre be van szerelve a légkondink :wink: már csak ki kiell festeni ezt a szobát és kész a lakás :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Kia:Szerintem Zsuzsi tudja,de én megyek hétfőn orvoshoz,és akkor megkérdezem,hogy be kell-e jelentkezni.

Kép

Kép
ancsa03
 
 


Sziasztok!

nem kell bejentkezni a szülésfelkészítőre:)

majd jövök bövebben is, de most mennem kell.

puszi:

Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Köszi!

Mindenkinek szép napot!
Megyek szétnézek egy boltban, mert láttam ott jó babaruhákat :wink: :P

Sziasztok!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Hazaértünk az "őszölésből"! Nagyon jó volt kikapcsolódni egy kicsit Mátrafüreden. Sétálgattunk, csónakáztunk, aludtunk, szóval jól telt az idő. Ráadásul csodálatos volt az időjárás.
Ma megvettük az autósülést, ez végre jó a kocsinkba. Még az eladó is meglepődött, hogy milyen rövid a biztonsági övünk.

fné kia: Hol láttad azokat a jó babarucikat, és kb. milyen áron vannak a rugik?

Ma valószínűleg megyek szülésfelkészítőre, hátha sok hasznos infot megtudok!
domin
 
 


Domin
Örülök, hogy van megfelelő ülés!
A tanfolyamot már én is várom.. - majd a jövőhéten kezdjük....

A bolt itt, Békáson van.. nem kínai, de hasonló "olcsóbb" bolt.

Csak egy dolgot vettem - egy bébicipőt :)
Végül is, csak szétnézni mentem be.... A kirakatban van egy jó hálózsák, ami felkeltette az érdeklődésemet..
Úgy gondolom jobb lenne, ha olyanban aludna, mint pléd alatt.
Az ára 3300-tól kezdődik.... Nem olcsóbb, mint az a két bolt, ahol remélhetőleg mindent meg tudunk venni...
Pl. egy body itt 590-től , a másik kettőben 450-től kezdődik....

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Jó éjt!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Hello Lányok!

domin: hogy bírtad az utat? Mi is megyünk pihizni jövő hét hétvégén, Arkára, de én félek ám rendesen a röpke 3 órás kocsiúttól. :?

Képzeljétek, voltam reggel a cukroson. Tökéletesen elszúrtam! :lol: Én teljesen ráálltam arra, hogy majd vérvétel (tegnap), majd lötyi és megint. Erre föl tegnap lecsapoltak, majd megkaptam a port, és mondták, hogy akkor holnap jöjjek vissza, és hogy sima csapvízbe kell rakni blabla. Én meg úgy voltam vele, hogy minek vennének le két reggel egymás után vért "feleslegesen". Úgyhogy felkeltem 5-kor, megittam (mellesleg nekem nagyon ízlett :lol: ), majd visszafeküdtem, és 7re mentem a vérvételre. Na ott néztek nagyot a hölgyek, hogy hogy lehettem ilyen felelőtlen, ha nem bírtam volna, akár össze is eshettem volna! Nem akartam mondani nekik, hogy tegnap egy fél doboz régi típusú szőlőcukrot tömtem magamba, mert annyira kívántam, inkább hagytam, hadd nézzenek hülyének. :lol:
Úgyhogy van egy tegnap reggeli vérvételem és vizeleteredményem caklipakli, és lesz egy ma reggeli terheléses.
Én értem, hogy mi a terheléses lényege, de azt nem, hogy minek kellett volna ma is szúrkálniuk (megjegyzem ma már nem sikerült a bal kezemet jól eltalálni, úgyhogy a tegnapi jobb lett használva, aminek a következtében alig bírom emelgetni a karomat még)

Szóval tényleg oylan nagy butaságot csináltam? :oops: :lol:
fcicus
 
 


Szia Cicus

Ez érdekes.... mind2 napon vérvétel?
Tegnap kellett volna meginnod, nem?

Szerintem ott voltak buták, akik azt mondták, hogy holnap gyere vissza és ismét vérvétel.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy keresetlenül jelentkezem. Azért írok, mert vannak gyönyörű kombizsákok eladók. Nagyon praktikus, először bundazsák, később overall. A gyerkőceim három éves korukig hordták, szóval meghozza az árát. A "2007. augusztusában szülök" topicban a 182. lapon megtalálhatjátok a fotókat arról hogyan néz ki, és hogyan kell használni. A Brendonban a hasonló overallok ára 17 ezer forint körül jár, nálunk megrendelve 8 ezer, és ha van különleges kívánság, az is megoldható, ugyanis anyósom készíti őket. Ha érdekel benneteket, keressetek meg priviben.
Mindenkinek boldog babavárást, könnyű szülést és sok boldogságot kívánok!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok lányok!

Szeretném a segítségeteket kérni. Indítottam egy új topikcot: Fogamzás/Megterveztük a kisbabánk nemét címmel. Ezzel szeretnék azoknak segíteni, akik nagyon vágynak egy kislányra vagy egy kisfiúra. Kérlek benneteket, ha van tapasztalatotok a témában, akkor gyertek oda egy hozzászólás erejéi és írjatok, mert ezzel biztosan sokat tudnátok kismamatársaitoknak segíteni.

Nekem két császárom volt, így már csak egy lehetőségem van egy kislányra. A mások tapasztalata sokat segítene nekem abban, hogy kiválasszam a megfelelő módszert, és egyáltalán bátorságot gyűjtsek ahhoz, hogy megpróbáljam.

Előre is köszönöm. Sok boldogságo és jó egészséget kívánok minden kisbabának és kismamának.
reménykedõ
 
 


Na lányok, még 85 nap% De van akinek már csak 70-74!
Kezdek izgulni :)
Mellesleg kezdenek a lábaim is olyan szinten dagadni, hogy a tavalyi csizmák fel sem jönnek.. :(
Gondolom lassan mindenki elkezdni a gyerekszoba rendezését -ha még nem kezdte el. Mi is megrendeltük, 2 hét mulva érkezik meg.
Csíkosodással, hízással hogy álltok? Azt hiszem csak most jön még a fekete leves.. :twisted: Szép napot,
Betty

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Szia Betty!

Nekem már csak 64 nap...... én már egy ideje izgulok :P
Nagyon gyorsan mennek a napok! :shock:
Már azon is izgulok, hogy kész lesz- e minden addigra...
Tudom, hogy elkészülünk, de mégis nagyon foglalkoztat.

Nekem szerencsére nem dagad semmim.. a csíkok sem jöttek még. Naponta 2x kenegetem a hasam és környékét.

Hízás
Eddig 4-5 kg jött fel + az a 3, ami az elején lement.
Remélem már csak max 4 jön fel - és akkor szép kerek szám lesz :wink:

Tegnap vettünk a Cora-ban néhány dolgot...
Kis póló 150-200 Ft, body 300-500 Ft, harisnya 300 Ft.
Sajna tényleg igaz, hogy a fiúknak sokkal kevesebb a kínálat. :(

Többiek merre vagytok?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok pocakosok!

fcicus: Nekünk az autóút alig több, mint egy órányi volt. Azt féllábon is kibírtam volna, különösen, hogy alig vártam az utazást. :D Szerencsére kaptunk kölcsön övterelőt, így nem izgultam amiatt, hogy az öv megnyomhatja a pocimat. Majd mesélj, hogy sikerült a pihenés.

Szerencsére nem csíkosodom, Avent krémmel kenegetem magam, és úgy tűnik, beválik. Bár nem szeretném elkiabálni. Eddig 10 kg-t híztam, de nagyon kevésről indultam, így nem baj, ha marad a végén pár kilónyi. Én sem dagadok, a jegygyűrű még mindig az ujjamon van.

A szülésfelkészítő egész jó volt, bár annyian voltunk, hogy sajna a szülőszobára nem jutottam be. Tegnap a védőnő volt nálunk, nagyon kedves volt, átbeszéltük a kelengyét és a mosást, na meg a fertőtlenítést.

Egy kicsit már én is izgulok. Ti tudjátok, hogyan fekszik a gyermek. Én jövő héten megyek uh-ra és vizsgálatra, majd ott kiderül, de szerintem nincs még befordulva.

Mindenkinek szép napot!

Kép
domin
 
 


Szia Mindenki!

Csíkok: a cicimen rengeteg van, de sajnos krém ide vagy oda, egyik napról a másikra telepedtek meg, és nem tűnnek el. :( Leginkább tusolás után látszanak nagyon.

Apropó! Ti nem szenvedtek a tusolással? Máshol nem csíkosodom, pedig sztem én viszem itt a rekordot: eddig 12 kilót híztam, és még csak 26 hetes és 5 naposak vagyunk! :lol:
Nem aggódok (a védőnő annál inkább :lol: ), mert csak a pocimra, a combomra és a fenekemre jöttek kilók. Azok is azért, mert eddig mindig mindenhova sietve mentem, most meg cammogok kb. :lol:

domin: nekem már az elmúlt két UH vizsgálaton mindig fejjel lefelé volt, lehet hogy az úszkálásoktól. Ha tudok mindig megyek úszni, bár ez mostanában kéthetente 1x van. :? Szerintem most még nem jelent sokat. Előfurdul, hogy csak este megy fejjel lefelé nem? Meg napközben össze vissza ficánkol. Sztem az ultrahang mindig csak egy pillanatnyi állapotot mutat (ezért szeretnék én a nap 24 órájában UH vizsgálaton lenni :lol: )

Képzeljétek mit álmodtam! annyira feszült a pocim, hogy láttam a babókám kiskezét, és mikor kidugdosta, meg tudtam simogatni és fogni. Iciri-piciri ujjacskái is látszottak!!! :oops: :D Annyira szép álom volt! Merthogy nekem látszani még semmi nem látszik, néha nagy nagy döngetések, de az sem kiszámítható.
Nálatok felismerhetőek már a végtagok? Látszanak?
fcicus
 
 


Sziasztok!

Csíkok:nekem csak a cicimen van de az-az elözö terhességemböl maradt.Szerencsére a pocimon eddig egy sem jelent meg.Azt olvastam,hogy ha valakinek hajlamos a bőre a csíkosodásra akkor az be is csíkosodik de ha kenegeti akkor talán nem csíkosodik be annyira. :wink:

Kilók:Eddig 4-5kg szedttem fel de jövö héten megyek a védönőhöz és akkor kiderül,hogy most,hogy is állunk súly ügyileg. :?
Dagadás és vízesedés eddig nem volt.Remélem el is kerül és benneteket is.Nyáron amikor olyan nagy melegek voltak akkor volt egy-két napig ilyen problémám.De az már elmúlt.Ez a hűvös nagyon jó hatásal van rám. :D

Nem tudom,hogy Dávid baba fejel lefelé lenne.Szerintem ezerel mocorog minden felé mert egyszer itt érzem máskor pedig a túl oldalon.Remélem idöben befordul.
Múlt héten kezdtem a szülésre felkészitő tanfolyamot.Ebben benne van a szoptatásra és az elsö hetekben való gondozásra is sok-sok jó tanács.November 20-án lesz vége.De Novemberben megyek egy másikra is amit a kórház indtit minden hónapban akkor nézük meg apával a szülöszobát is.Hát ha változott azótta valamit. :lol:

Gondoltam beírom,hogy fent vagyok az iwiw-en és az email cimemet megírom privibe.Ha gondoljátok akkor betudjuk jelölni egymást.Persze csak ha ti is szeretnétek. :wink:

Üdv.minden pocisnak és pocaklakónak. :D

Kép
Kép
meliz
 
 


Meliz:Bejelöltelek az iwiw-en.Rajtam 6kg van eddig,és nekem sem vizesedik a lábam.

Kép

Kép
ancsa03
 
 


sw

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok! Nekem a teljes nevem Mátyásné Jambrik Viktória, ha valaki bejelölne az iwiwen. Melíz elküldöd nekem is a neved? Képzeljétek kaptam egy csokor fehérrózsát a páromtól csak úgy! Szeretem!!!!!
Domin! Tudom, hogy már sokat mondtam, de hétfőn ráérek! Torna?

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok Lányok!
Bocsi az eltűnésért (Nyafi !köszi az érdeklődést!), de ez a hónap kissé húzós volt...röviden:lakásvásárlás, festés, költözés, takarítás, dobozolás, munkahelyen utód-betanítás.MA DOLGOZTAM UTOLJÁRA!!!!Innentől a rendezgetés, babaholmi vásárlás, szülés-előkészítés, főzés,esténként férjecske-várás és LÁBLÓGATÁS ezerrel!!!!!
Sajnos még nincs otthon internetünk, így most is a munkahelyemen ülök, hogy megnézhessem, mi van veletek, de őszintén szólva nem volt most türelmem végigolvasni mindenkit, és mindent.De ígérem, nemsokára pótolom.
Kristóf- cica egyre aktívabb, rugdos, mozog ezerrel, növeszti a pocakom.Szerencsére minden leletünk jó, és nagyon jól is érzem magam-bár festésnél néhányszor zokogtam, amiért féltettem Kristófot, hogy túl sokat vállalok be.
Mindenkinek szép napokat kívánok!!!
Lina
Rólunk ennyit, hamarosan újra jelentkezem...

Kép

Kép
linus
 
 


Nyafi:Bejelöltelek.

Kép

Kép
ancsa03
 
 


Sziasztok!

Jelölgettem én is :wink:

Nyafi - láttam Nyafit :)

Domin
Nekünk Manó már a 27. héten jól feküdt.... szépen lent van a feje.
Ha csuklik, mint most is - olyan, mintha lentről is érezném :P

Linus
Akkor most már pihengess sokat és szépítgesd Kristóf szobáját...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Én is jelöltem.
Képzeljétek megbetegedtem :(
Amikor de írtam még nem volt semmi bajom, most meg annyira fáj a fejem..és ordugulás..
Lázam még nincs. Mióta terhes vagyok nem szedtem gyógystert, de most nagyon rosszul érzem magam. Valami tipp? :?
Mi van ha terhesség alatt belázasodik valaki? mit érezhet belőle a baba?
Betty

dhbetty
 
 


Sziasztok!

De jó,hogy meg vagytok az iwiw-en! :D
Olyan jó volt nézegetni a képeket. :D
Visszajelölttem!

Betty,
Sajnálom,hogy megbetegedtél.Remélem hamar kikeveredsz belöle.Bevallom ettöl félek,hogy megfázok és belázasodok.Nálunk a fiúk betegek.Kerülgetjük is egymást a lakásban. :( Ha jól emlékszem akkor a Strepsil-t szabad szopogatni és az egészen jó.

Szép hétvégét mindenkinek.

Kép
Kép
meliz
 
 


Sziasztok! Én is jelöltem ám mindenkit, és igen a kutyámról kaptam a nevem. :lol: :lol: :lol:

Kép
nyafi
 
 


Hello Lányok!

nyafi: tudunk már valamint az írásbeli nyelvvizsgádról? Én is úgy utálok várni az eredményekre :twisted:

betty: nem tudom, én nem merek gyógyszert szedni. 2 hete én is rosszul voltam, beteg is lehettem mert három éjszakát úgy végigaludtam 10 órákat, hogy egyszer keltem fel össz-vissz, ennyire pedig nem voltam kimerült. Én a C vitamint javaslom! Nem viccelek, 2-3 óránként egy 200 g-os C vitamin sok teával (ez nálam napi 2 liter volt) csodákra képes!!!

Kellemes hétvégét nektek!
fcicus
 
 


Sziasztok!

Betty
Jobbulást! Remélem nem leszel lázas...
A citrom és a vitaminok jobb megoldások, mint a gyógyszer - ebben az állapotban :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok! Fcicus! nem még a jövő hét hátra van. Tök jó a jövő hetem... Pénzügy és gazdasági jog vizsga. Azért kettő, mert előrehoztam a decemberi vizsgát. Úgyhogy 3 vizsgaeredményem is lesz a jövő héten. Remélem mindegyik meglesz.
Betty gyógyulj meg!!!!

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!!

Van egy felesleges babaőrzőm eladó! Erre a linkre kattintava meg tudjátok nézni pontos leírással. Az ára: 27000ft!

http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =1&whid=43

Érdeklődni: priviben, vagy az adrinalin22@vipmail.hu-n lehet.

Mindenkinek jó pocakoskodást kívánok!!
Vendég
 


Nyafi
Ügyesek vagytok és megcsináljátok! :wink:
Majd gondolunk rátok a vizsgák alatt......

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Láttátok már ezeket a videókat?

az iwiw-en "anyák, kismamák" név alatt

vagy

www.youtube.com

itt pl. a
hahaha, Laughing baby, top 3 laughing baby's név alatt.

Nagyon jók!

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?