Köszi a tábla-adatokat, beírtam mindenkit! Lujzi! Tőled viszont kéne újra minden, mert ahogy írtam, a gépem vhova eltoszta a frissítet verziót, így te most éppen nem vagy benne a táblában. És ez szól mkinek, aki azután csatlakozott, amióta utoljára feltettem a táblit! Köszi a közreműködést, és bocsi a gubancért!
Vitaminok: én a legeleje óta szedek Elevitet és MagneB6-ot. Elevitet én is csak 2-3 naponta, mint Meli, MagneB6-ot viszont minden nap, mert bár mostanában azért nem szoktam nyafogni, de még mindig gyötör rókakoma!
Judit! Nekem L betűvel nagyon tetszik a Lilla (ez nálam egy favorit), a Luca, a Lea; fiúk közül pedig a Levente és Lóránt. A csajok már leírtak közúle majdhogynem mindent, de nem baj
Eva! A táblázat, amiről beszélünk, a topik táblázata, amit én csinálok, és amit most nem rakok fel (bocsika), mert nem mki van benne, és többeknek többször volt már rossz emiatt.. tehát most megvárom, míg minden adat összejön, és felteszem. Ha szeretnél belekerülni, akkor a következők szükségesek: név, kor, szülés várható időpontja, kh ahol szülni fogsz, következő vizsgálat időpontja, baba neve (nem feltétlenül konkrét név, mi pl. Törpicseknek hívjuk a babát, és még a csajoknak is csak ilyen van beírva), és tesó(k) neve(i), ha van(nak).
Erről jut eszembe, Pati! Nálatok a Kismanót át lehet írni Nortonra?