Új privát üzeneted érkezett!

Vera!
Bárcsak ott tartanék már! De próbálok optimistán hozzáállni, hogy most sikerült! :)

d.dodó

Lányok!
Merre vagytok???

Lexa!
Nagyon eltűntél!

Amúgy biztos ma van ovum.....10!!!!!!! cm-re nyújtható tojásfehérje nyák ezt bizonyítja, még ha a hőm nem is ezt mutatja :)!!!!

d.dodó

Sziasztok!

Sajna ma meglátogatott Piroska :( :(
Ez borzasztó!! :cry: :cry:
2 nappal hamarabb!!Nehogy már késsen és esetleg reménykedhessek :oops: :oops:

Lányok nektek megy a drukk azért!!!Remélem nektek összejött a pocaklakó!!!

Kép
Kép
a.ibici

Ki is javítottam a vonalzómat :( :(

Kép
Kép
a.ibici

Ibici nagyon sajnálom, majd ez a hónap a tiéd lesz, nagyon drukkolok neked.

Móni persze hogy nem bánom ha az enyémet nézik:) Majd én is drukkolok neked.

Dodó mindent bele, apát elkapni estére. Vagy már lehet túl vagy rajta? :lol:

Kép
lieglgabi

Sziasztok

Ibici
Sajnálom! :( Drukk a köv. hónapra!

Mpatr
Gratula a kukachoz!Nagyon jók az uh képek!

Móni
A fogyit még augusztus elején abbahagytam,nem mertem csinálni a gyomrom miatt,attól sem tudtam enni,úgyhogy -8 kg-al zártam.Azóta ezt tartom! :wink:

Magi
Holnap már péntek!Kíváncsi vagyok mi lesz az uh-n! :D

Jim
Jó hogy megint itt vagy! :wink:

Dodó
Akkor ma hajrá! :lol:

edoci

Sziasztok!

Köszönöm az együttérző szavakat,aranyosak vagytok!!
Nagyon jól esik.Olyan jó ez az oldal,hogy van kivel megosztani a szomorú pillanatokat,de remélem mostmár csak örömteli napok állnak mindenki előtt.Mindenkinek sok-sok pozítív tesztet!!!!
Remélem,hogy a következő hónapban sikerül nekem is!
:cry: :(

Kép
Kép
a.ibici

Szép jó reggelt mindenkinek!

Kitartás azoknak akik dolgoznak!

Éjjel fél 1-kor még elkaptam az apát! Azért csk akkor mert munkába ugy mentünk el érte barátnőmékkel kocsival, és elmentünk vásárolni cipőt meg esőkabátot meg ilyeneket. Utánára meg bejelentkezett egyismerős (szintén itteni magyar) És ugy elbeszélgettük az időt, hogy fél 12 után ment el.
Amúgy a mai hőm már most magasabb. 36,9 volt. tegnap 36,8. Előtte sokáig 36,7.

Van egy kérésem is! Nem tudom ki hívő közületek ki nem, de aki tud, imádkozzon legyen szíves. tegnap kaptam a rossz hírt édesanyámtól, hogy nagypapámat (apu apukáját) elütötte egy autó! Jelenleg T.bányán fekszik az intenzíven. Az állapotáról többet nem is tudok egyenlőre! :cry:

d.dodó

Jo reggelt lanyok!

juhuuuuuuuuu....................
Ez ma az utolso napom!!! :lol: :lol: :lol:
Este meg UH-is lesz. :lol: :lol: :lol: :lol:
En most olyan boldog vagyok, hogy el sem tudom mondani.

Dodo!
Megy a drukk +++++++++++++++++++++++++++++++
nagypapadnak is megy az energia, hogy meggyogyuljon +++++++++++++++++++++++++++++++++++

ibici!
Sajnalom! Fel a fejjel, majd a kovetkezo honap.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Vera!
Hojelentest kerek. :lol:

Edoci!
Gyomorjelentest szeretnek!
Hogy vagy?

Lexa!
Na nem eltunni, hogy szabin vagy.
Irgum, burgum!

Lanyok!
Nekem most delutanonkent megint visszajon a rosszullet.
Megint olyan vagyok delutantol masnap reggelig, mint a mosott k*k*. :cry: :cry: :cry:

Nekem ez mar soha nem fog elmulni. :cry:

Magi
Vendég

Jó reggelt!

Dodó
Jujjj:(:( Szorítok nagyon a papiért! Remélem gyorsan javul az állapota. :roll:

Magi
Szegényke. Meglátod elmúlik ám,maximum úgy 6 hónapot kell még kibírni. :wink: Na jó nem viccelek,tényleg együttérzek.Remélem mai délutánod jobb lesz.
Tegnap kérdeztem,hogy mennyivel előbb kell a genesis-hez UH-ra bejelentkezni???(te is ott voltál,ugye?)
De jó neked-UH...
Én is mindjárt indulok dokihoz,bár tuti csak turka lesz. :(

Ibici
Hajrá október!!!+++++
Zebrás tesztet szeretnénk már látni. :wink:

Lexaaaaaaaaaaa??????

Betti
Te is rég írtál,jól vagy?

Szép napot Csajok!
Vendég

Kép

Magi
:D :D :D Mindenképp kérem a jelentést az uh-ról! :D :D :D
Gyomrom köszi megvan,most már a gyogyi mellett majdnem mindent meg tudok enni!A kérdés hogy majd nélküle... :wink:
Sőt,most reggel tejeskávét ittam!Igaz hogy gyerekkávét,de már ez is haladás! :wink:

Dodó
Sajnálom a nagypapádat!Jobbulást neki!
Tegnap voltam pont Tatabányán és mentünk át Mátéval a zebrán,szó szerint egy nő majdnem elütött minket is,jött mint a hülye,azt hittem kiszedem a kocsiból!Jó hogy Máté pont a másik oldalamon volt! :shock:

edoci

Lego!
En szombaton delutan hivtam fel oket es vasarnap mar mehettem is, csak miattunk nyitott ki. :lol:
Majd legkozelebb is, oda fogunk menni 4d-re de az meg odebb lesz.

Edoci!
ez tok jo, hogy igy javulsz.
Szerintem gyogyi nelkul is jo lesz majd.
En is megyek mint az allat a forgalomba, de azert a zebraknal figyelek, meg atengedem az embereket.
Neha ezert mogottem a tukorbol latom, hogy ragjak a kormanyt. :shock:

Magi
Vendég

Sziasztok

dodó küldöm a ++++++++++++++++++ energiákat, megfog gyógyulni. Én tudom. És nagyon j a hőd.

Vera neked mennyi volt ma?

edoci örülök hogy jobban van a gyomrod, most már ti is lassan neki láthattok tesó gyártásnak:)

Lexa? merre vagy?

ÉS a többike? Ti is merre kószáltok?

Én ma itthon vagyok és takarítok, tegnap mostam délelőtt. Ma jön a cyticartel ingatlaközvetítőből egy nő, oda is beakarjuk adni a házat.

Én is elkezdem ma már az lh tesztet, mert há hogy a multhónapbn is 2x volt pe, hátha most is.
Úgy hogy most már kérem a drukkokat. Vasárnap megyek babázni, már annyira várom.

Aztán reggel viszont jól összevesztem apával, illetve most az előbb. A rádió bemonta hogy a tömő utcában ahol a nagymamája lakik ott kigyulladt egy 15 emeletes ház, és egy idősnéni bent égett, persze mondta neki anyu menjen el arra hogy megnézze amikor megy dolgozni, max10 perc lett volna, erre most hívom hogy megnézte e, közli hogy nem mert neki nem volt erre ideje. Hát én totál kiakadtam hogy hogy mondhat ilyet, akkor ezekszerint ha valami baj történik velünk akkor azt mondja neki dolgoznia kell. Írtam is neki egy szép kis emailt. Azt hiszem egy kicsit csalódtam benne, és elgondolkoztam.........

Gabi

Kép
lieglgabi

Felhívtam nagymamát, nem az ő házukban volt szerencsére. Megnyugodtam. Szerintem ezt a telefont ő is megejthette volna. :(

Kép
lieglgabi

Gabi!

Sajnalom, hogy csalodtal a ferjedben.
Az en ferjem is ilyen.
Szerintem a ferfiak ilyenek.
Persze kivetel erositi a szabalyt, de hat ez van.
Vagy megszokjuk, vagy megszokunk.
En nap mint nap azzal talalom magam szemben, hogy fontosabb neki a munka, mint mi.
En mar beletorodtem. :cry:

Betti!

MErre vagy?
Mi van veletek?

Magi
Vendég

Sziasztok.
Mai hőm szerintem értékelhetetlen mert a kicsi fiam felvert és mikor elkezdtem mérni akkor beszélnem kellett hozzá és így lett 36.2. De ez lehetetlen nem? Meg most így fent megmértem és 36.7 és azt megfigyeltem hogy nekem csak 2 fok körüli az eltérés a reggeli és a fentlétitől.

harivera
Budapest XXI. kerület

Gabi
A férjed tényleg megejthetett volna legalább egy telefont.S egyetértek Magival amit írt,ilyenek a férfiak,tisztelet a kivételnek,csak a munka.Az én férjemnek hétvége óta be van csípődve valami a lapockájánál,alig bírja mozgatni a fejét,sugárzik a derekába és a mellkasába is a fájdalom,de ugyebár a munka fontosabb,minthogy rendbehozza magát.Az éjszakát meg végigvinnyogja. :roll: Egy barátnőm is most telefonált hogy a párjának kiment a bokája,tegnap estig a balesetin ültek,úgy be van dagadva neki.De ahelyett hogy pihentetné,hajnalban elment dolgozni,sofőr,pegig fel kéne pócolnia a lábát! :roll:

Magi
Tényleg,elfelejtettem írni:örülök hogy sikerült elintéznetek a nyaralást!Most én vagyok az irígy! :lol: Mikor is utaztok?Ugye azt írtad hogy viszitek Zolit is?

Vera
Hátha holnap jobb lesz a hőd!Biztos bezavart a kisfiad!

Na én meg megyek összedobok egy tortát Máténak!erre kíváncsi leszek! :lol: :lol: :lol:

edoci

Edoci!

Orulok, hogy orulsz nekunk.
Zolival megyunk nyaralni, nelkule nem lenne nyaralas.
october 5-en megyunk, de nem ejjel, hanem delutan, mert megvaltozott a menetrend.
Mar annyira varom.

Irtak az idex forumon, hogy a hotel elott ahova megyunk ott a legszebb a part.
Terdig er 50 m-ig igy meleg, majd egy korall zatony jon, ami tele van szines halakkal, rajaval meg minden es utana jon a nyilt tenger.
Igy Zolinak tokeletes lesz.

Magi
Vendég

Lanyok!

Egy kerdes!

Nektek nem szokott nyilalgatni a mellbimbotok.
Nekem egy hete neha nyilalgat vagy olyan mintha csipne valami.
Ilyen meg soha nem volt.
Elegge rossz erzes.

Magi
Vendég

Magi
biztos gyönyörű lesz!Remélem fogsz majd képeket feltenni és fájdítani a szívünket! :lol: :wink:
Mi csak Bükfürdőre megyünk a jövő héten. :oops: :wink:
A kérdésedre nem tudok válaszolni!Sajnos :?

edoci

Sziasztok!

ma vegre egy kicsit nyugisabb napom van, a hazat probalom osszeszedni. Meg kene porszivozni, felmosni, mosogatni, majd anyosekat meglepni higpalacsintaval... hat, nem tudom mennyi jon ossze ebbol :roll:

Dodo!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Edoci!
Hu, az nagyon jo! Ugy ertem a 8 kg. Nekem eleg is lenne :wink: :)

Gabi!
koszi :) Nem tudom, en valamiert babonas vagyok ebben a temaban, pedig kulonben nem mondhatnam, es nem jon, h vonalzot tegyek, amig nincs pocaklako :?

Magi!
Maris irigyellek :mrgreen:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Na lányok a mérgemet takarításba folytottam, már túl vagyok rajta, ezek a férfiak, és tényleg őt is meg tudom érteni bolondok háza van a munkahelyén. Kár ezen vitatkozni.

Csillog villog a lakás, de hogy medddig?

Magi nekem volt hogy szurkált, aztán meg viszkedett, de ez normális.

8 kg fogyás nekem is pont elég lenne.

Kép
lieglgabi

Hú a mindenit mennyit irogattatok míg suliban voltam.... ráadásul dög unalom volt, legszvesebben hazajöttem volna a feléről!

Köszi a drukkokat!

Remélem a nagypapám hamar meggyógyul. Igazából azt sem tudom mi lett a baja! Egyfolytában próbálom anyát skype-on elérni, hogy megkérdezzem. Fentvan, de nem veszi fel.... :(

Vera, Gabi... és akinek még szüksége van rá!
mennek a drukkok! Ebben a hónapban együtt babásodunk! :) Fő az optimizmus!

Edoci!
Engem is ütöttek már el zebrán! :( Székesfehérváron mikor menetem suliba! Többek meg is álltak, átengedtek, már majdnem átértem, mikor kettőnket elütöttek! Szörnyen figyelmetlenek, nemtörődömök a sufőrök! Bezzeg itt......a 4 éves gyereket le merik egyedül engedni a boltba, mert minden auró megáll már méterekkelodébb, és átenged, még ha csak a rárda szélén is állsz...nem kell még hogy lelépj a zebrára, csak szimplán ott állni, és átengednek. Furcsa volt megszoknom! De mondtam ha karácsonykor hazamegyünk, akkor ott nagyon óvatosnk kell kellem, mert itt végre megszoktam, hogy átengedjenek, aztán otthon majd megint elcsapak, mert ott nem figyelnek az emberre.

d.dodó

Most irja anya a híreket nagypapáról! CT szerint nincs komoly baj, de még az intenzíven tartják, mert nincs magánál, de altatják is, és lélegeztetik.....

d.dodó

73 éves

d.dodó

Vera!
Igen, tudjuk, hogy nehezbb! :( de nagyon bízunk benne! Belső sérülés nincs...abban meg csk reménykedünk, hogy a kómából és az altatásból való felébredés után nem lesz maradandó sérülés.

d.dodó

Vera!
Ujabb peteérés? Vagy beágyazódás?

d.dodó

Edoci

Máténak nagyon boldog névnapot.:)
Vendég

Edoci!
Boldog névnapot Máténak!

d.dodó

No,voltam dokinál.:)
Mondta,hogy ügyes vagyok,csak 3 kg plusz van rajtam,de vigyáznom kell.Cervix 3100-as...bár állítólag másodszor szülőknél már majdnemhogy normális.Na de a 23.héten???? :shock: Szóval apa emelgesse Dorkát én meg pihenjek. :lol: :lol: Hehe,könnyű azt mondani!
Hallgattunk szívhangot,ami megnyugtatott,ugyanis nem akar az utóbbi napokban mocorogni.Doki szerinte csak másképp helyezkedik el.Múltnap pl a köldöknél volt szívhang,most meg egészen lent. :D

Hát ennyi,4 hét múlva kontroll.28 hetesen UH...Ja és másfél hét múlva terheléses vércukor.Pfúúújjjjj!

Ebédre benyomtam egy hatalmas őszibarackot,ma gyümi napom lesz...vásároltam egy csomó fincsi gyümit.:)
Holnap gesztenyét sütünk,alíg várom.Imááádom.:)

Merre jártok??????
Vendég

Merre tűntetek ma lányok??

d.dodó

Én itt vagyok,de nem tudok kinek írni.:(
Vendég

Jó éjt
Vendég

Sziasztok!
Hát itt vagyok én is!
Nálunk a terv változatlan nov 22 lesz a Jónás napom!Addig védekezés!

Legó!
Miért Szombathelyen voltatok miért nem Egerszegen 4 d uh-on?

Elkezdek olvasgatni részletesebben!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Tegnap megvolt az UH. Az orvos azt mondta, hogy az O UH-ja nem olyan jo, igy nem tudja megmondani, hogy mi lesz, mert meg ezzel nem latni. :(

Amugy kiderult, hogy azert annyira nagy a hasam, mert ugyan alapjaraton hatrahajlo a mehem, de most annyira elore hajlik, hogy alig tudott UH-t csinalni.
Nekem mar akkora a hasam mint Zolival 20-25 hetesen.

A gyerkoc egesz vegig nagyon aktivan mozgott alig birta meregetni.
Vasarnaphoz kepest nott 1,1 cm-t. Most mar az ulo magassaga 6 cm.

Na megyek mert var a csalad.

Szep hetveget mindenkinek.

Magi
Vendég

Sziasztok!!

Magika!
Most már lassan csak kiderül a neme! Én lányra tippelek:)

Betti!
:( Ugy látom akkor apa tántoríthatalan!

Edoci!
Torta és az ünneplés hogy sikerült?

Gabi!
Remélem már nem vagytok összeveszve a pároddal!

Moni!
sikerült minden tegnapra tervezett dolog? Takarítás...meglepi palacsinta.... ?

Vera!
Hőjelentést kérünk!!

Lexa Drága!
Merre tűntél? Hogy vagy?

Lego!
Hogy sikerült a gyüminap? Hány féle gyümit sikerült enned??

a.ibici!
Mindjárt vége pirinek, és lehet ujra próbálkoznotok! :wink:

Nekem a ma reggeli hőm is 36,9. Dobok egy hőgörbét! a szemét be sem rakta a függöleges vonalat, magyarul ezerint nem volt ovum.
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5 ... 19200_.png

d.dodó

Sziasztok

Magi kár hogy nem tudtuk meg a nmét, d e alényeg hogy minden rendben van. Én továbbra is lányra tippelek.

dodó eza hő nagyon jó, azzal ne törödj hogy nem rakta még be, ha jól emlékszem nekem is egy jó párnap volt amikor berakta, és nem is oda ahol ténylegesen volt. Szóval az a lényeg hogy te tudod mikor volt, és a hő is ezt mutatja. Remélem sikerült.
Nekem ma lement 36,6-ra a hőm, kiváncsi vagyok hogy milyen lesz az lh teszt. Éjjel fájdigált a hasam.

Betti sajnálom hogy a férjed hajthatatlan, fel a fejjel, hamar eltelik az október.

Vera neked hőd?
Lexa merre vagy?

Ibici mindjárt próbálkozhattok ti is.

Lego örülök hogy minden rendben, azért vigyázz magadra,nehogy tovább nyíljon a méhszáj.

Na mentem,mindjárt főzni kell, jönnek vendégek.

Gabi

Kép
lieglgabi

Sziasztok!

dodó!
Igaz a hőhöz nem igazán értek még nem néztem utánna,de a te hőd az most jó magas nem?Ez jó ugye?

magi!
Ez tök jó,hogy ilyen aktív a babó. Kis fiaddal is rosszul voltál a terhességed elején?

Vera!
Hol vagy?Hő?

Betti!
Akkor már nem sok van hátra kitartás!!
Látod mi is már 3 hónapja rajta vagyunk a dolgon és lehet,hogy mégis majd egyszerre babásodunk.Ki tudja :D :D

Kép
Kép
a.ibici

a.ibici!
Elvilg PÉ után mindenkinek felmegy a hője, az változó kinek mennyire.... abban reménykedem, hogy fenn is marad...az jelent jót!

d.dodó

Sziasztok!

Lexa!
Hova bujtal? Ne feledd, neked mar lejart :lol: :lol: :lol:

Dodo!
Hat, egy resze jott csak ossze, a porszivozas elmaradt, de a palacsintanak nagy sikere volt 8)
Nagyon jol allsz hoileg, szoritok tovabbra is! nagyapadnak meg kitartast!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Magi!
Ez igy meg izgalmasabb (bar neked llehet, h nem :oops: ), van amin torjuk a fejunket :lol: Lenyeg, h jol vagytok es novekedtek! mindketten! :P

Gabi!
Tenyleg, ugy-e minden rendben veletek? Magi leirta, ugyhogy en nem teszem megegyszer, de tenyleg ez a helyzet mindenhol, kisebb nagyobb elteresekkel :roll:

Betti!
En ugy emlekeztem, h oktober veget mondtad utoljara :roll: Es gondoltam, h az mar itt is van. Biztos az en memoriammal van baj :?

Ibici!
Dodo mondta nekem, amikor megjott, h ne logassam az orom, mert epp 1 napos terhes vagyok! :wink: :lol:

bangham

Hol vagytok? :?:

bangham

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?