Új privát üzeneted érkezett!

Na Norma!!!! Remélem úgy lesz ahogyan mondod!!! Most ettől a terheléses löttyös cukron aggódom. Mennyit kell belőle meginni?

Ma mázsáltam magam én is, még tarttom a 4 kiló pluszt...a Dopegytre írják,hogy vízenyő keletkezhet, lesem a lábámat-kezemet.
Jut eszembe, vérnyomás. Lafi! Méred magad napközben? Milyen értékeket mérsz? Egyébként nekem sokkal jobb a vérnyomásom ha mozgok. Ha déltuán egy kicsi szunyálok, tuti, hogy 140 felett van, de aztán egy 15-30 perc múlva leesik, van, hogy 115-re! :roll: Szerintem ez sem jó, hogy ennyire ugrál!!

Én is gratulékok az esüvősöknek, nagyon sok boldogságot, egészséget, gazdagságot.....stb!

Vörösbegy: de jó, hogy írtál! Örülök,hogy nincsen baj, "csak" a gyerkőc nő :lol: Pihenj, mi is gondolunk ám Rátok!

Sleepin: Mónika helyett válaszolok, ő is Jáhn Ferencben fog szülni, abban a topicban láttam, amikor még úgy volt, hogy én is ott szülök.
Vendég
 


Igen, pont most akartam írni, hogy láttalak ott, de ezek szerint mégsem ott szülsz... Miért is???

És azóta láttam Mónit is! Szóval én voltam, aki elsőként ment be hőn szeretett orvosunkhoz! :D Tudod, honnan buktál le? Írtad most, hogy majd legközelebb (kislány), és emlékeztem, hogy ezt mondtad a folyosón a telefonba! :) Akkor is sejtettem, hogy a neme lesz az... :lol: Majd váltsunk infokat! :) :wink:

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sleepin!

Szóval lebuktam :lol: Tényleg engem láthattál. Te ültél mellettem a pároddal a folyosón? Legközelebb beszéljünk! 4 hét múlva kell újra mennem.

blongyinka!

Miért nem a JFK-ban szülsz? Valószínűleg lemaradtam.

Mónika

Kép
Kép
bnemonika
 
 

 
 

Blongyi nekem fordítva, ha mozgok, sok, ha nem 110.

amúgy mai értékeim
125/77
133/81
128/75
135/77
135/85
Vendég
 


hALI!
Mónika: végül is a dokimba vetett vizalom az elmúlt, meg a Bajcsy közelebb is van hozzánk. :roll:

Lafi: úgy értem a mozgás dolgot, hogyha lefekszem és alszom utána magas lesz. Mostanában sokat mértem úgy, hogy jöttem-mentem a lakásba, és eszembe jutott a mérés, lehuppantam és úgy mértem. Akkor sem voltak vészesek az értékek. Ha elmegyek sétálni, hazajövök, ülök egy 20 percet,akkor a legideálisabb.
Nekem ma ezek vannak 15 óráig:
123/62-90
121/62-98
134/70-95 1/4 gyógyi
126/72-98
126/65-96
144/78-95 ébredés után 1/4 gyógyi
129/70-90
128/68-95

Remélem kimarad az életünkből a toxémia :roll:
Vendég
 


Nem, én Ő mellettük ültem. Egyedül voltam most. Elsőként mentem be H.-hoz. Kis fiatalka(ának tűnő) asszonka görögdinnye pocakkal. Ez vagyok most. :)

Én megyek jövőhéten is a toxo miatt, de most nem mondta H. hogy mikor lesz köv. UH, de kitaktikázta, hogy 4 hét múlva... :lol: Szóval találkozhatunk!!! Úgyis kell rá várni... :x Én 7:40től ültem ott... Szted már megváltás volt, amikor bementem? Jó, mondjuk korán értem oda... De már mindenem tele volt. Sosem lehet kitalálni mikor jobb, korábban, vagy később... Vizit előtt, vagy vizit után...

Csajok bocs az OFF-ért! :lol:

Lafikám, mit szólt a vc-mhez? Mármint nem a budinkhoz... :lol:

Fú, nagyon sziporka lettem, bepalacsintáztam... :D

Kép
Kép
sleepin
 
 


Lafi, Blongyi, szerintem ezek az értékek nem vészesek!!! 1/4 gogyi bőven elég! Ne parázzatok ezen! Nem lesz gond! De azért ellenőrizzétek! Lafi, amúgy miért jársz vc ellenőrzésre? Az otthon vc-mérő nem jó? Vagy inzulint is néznek? Amúgy Neked melyik rossz? vc vagy inzulin?

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sleepin, azért nem reagáltam, mert tökéletes a cukrod, reagáltam volna, ha nem az lenne.
(bár én akkor is löttyöset itattam volna veled a pcos miatt, de mindegy)
azért nézetem, mert az a biztos, az otthoni el is romolhat, nekem inulin és vc is szar!

Blongyi, én meg ha megyek ide-oda és lehuppanok, magas-135 felé, ha ledőlök egy órára dögleni akkor jó - 120 felé.

remélem is hogy elég lesz a gyógyi....nem akarok tp-re menni ha nem muszáj, mert képzeljétek, felajánlották, hogy ha visszajönnék hamarabb, akkor a vezető helyettese lehetnék....és jövő héttől indulna!!!!Hoppá. Merő fordulat!
Vendég
 


Azta Lafi!!! Nem semmi!!! Gratulálok így előre is! :D

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sleepin
Mostmár emlékszem, az UH váróban hármunk közül te voltál az első. Nagyon vékony vagy.

Blongyi
A terheléses cukor-tesz (kórháza válogatja) a JFK-ban: otthon 1 zsemle és 2 dl tej, utána bemenni és leveszik a vért. A lötty miatt ne aggódj, állítólag baromi édes, de citrommal meg lehet inni. Mikor mész? Írd meg mi volt!

Mónika

Kép
Kép
bnemonika
 
 


Igen Móni! Stimm! 4 kg plusz van rajtam a baba óta... Nem látszódott a seggem... :lol: Ja felvettelek msn-re, ha nem baj, konzultálni! :) Gondoltam egyszerűbb... :roll:

Kép
Kép
sleepin
 
 


Lafi!!!! Hát ez aztán a remek hír! :D Tudod mit semmi bajunk nem lesz, se a cukrunkkal, se a vérnyomásunkkal , és kész!!!!!

Sleepin: szerintem is jó lett a cukrod. Ahogyan a tartomány is mutatja.

Holnap megyek hajnalban 6:45-re :( Ehhez még az is társul,hogy sz@r a vénám :evil:
Megpróbálom túltenni magam a cukros löttyön.
Vendég
 


Blongyi!

Veled vagyunk!

Kép
Kép
bnemonika
 
 


Köszi, ez jólesik! Anyukám jön velem, hátha beájulok :lol: Most agykontrollal arra gyúrok,hogy nem lesz semmi baj, megiszom, elrőpen az a pár órácska, és a végén jók lesznek az eredmények :D
Vendég
 


Úhhhh, Anyám! Mióta taliztunk és ettem a Zilás krumplis pogiból, azóta kész vagyok! :twisted: Jujjjm, de ennék ilyet.
Ja, képzeljétek, tegnap elmentünk étterembe kajálni, vittük a Vinit is, és kérdeztük,hog ymit akar enni? Erre a drága, aszongya, hogy olyan tésztát amire cukrot és lekvárt kell tenni. Mondom neki, kisfaim, csak nem grízes tésztára gondoltál? :shock: Dehogynem, erre a szomszéd asztalnál egy nőci elkezdett nevetni. Szegénykének elmondtuk, hogy itt nem lehet ilyet enni. :cry: Hááát, nem is tette meg a rántott húst róóóósejbnivel :D
Vendég
 


Blongyi :) De édes!!! :) Hát szegényke azt evett volna, na... :) Amúgy beülhetünk oda (IS) valamikor... :wink: Ezen ne múljon! :lol:

Kép
Kép
sleepin
 
 


Blongyi, nyugi!!!Vigyél magaddal vizes rongyot a fejedre ha elájulsz, de jó kis citromlével olyan mint a limonádé kicsit édesebb de ízre olyan. aúgy nem olyan szar, én már annyit ittam olyant, teljesen kibírható, ezen nem kell aggódni!
Köszönöm, csak hát az a fltétele,hogy 1 év múlva várnak vissza, nos igen, asszem meg kell lépnem, mert ma azt a világot éljük, hogy karrier és család összeegyeztetése csak így lehet....

bár jó lenne tudni, gyed jár-e munka mellett is, vagy csak a gyesre igaz...ebben szar voltam, mármint az ilyen témákban.
Vendég
 


Sleepin:
a cukrod tökéletes!
Sajnos nem valószínű, hogy el tudok szakadni jövő héten. Kollégám majd október 16-án jön vissza Afrikából. Utána tuti eljövök tp-re,mert már ma kikészültem a sok stressztől, melótól és nem akarom, hogy baja legyen a kicsinek.

Norma: én nem látom, hogy vízesednék. Megpróbálok mostantól majd csak almát vagy más kalóriaszegény gyümölcsöt vacsizni, hátha segít. Igazából lehet, hogy attól hízok, hogy most abbahagytam a sportolást. Sajnos semmi időm nem jut rá. Meló, építkezés, házimunka,kiskutyám....:(

Blongyi: édes lehet a kisfiad:)

bingii
 
 


Sziasztok!

lego: Köszi a címet! De egyenlőre fogalmam sincs hogy jutok le Körmendre. Kocsink csak vasárnap szabad. Hétköznap szolgálatban van reggeltől estig. :?

Felétek van 22 hetes UH is? :shock: Én majd csak okt 9.-én megyek megint dokimhoz aztán majd csak akkor mondja meg mikor lesz kövi uh. De valószínűleg csak a 28-30. hét között. Utána meg már csak szülés előtt. Egyébként képet eddíg még én sem kaptam. Azért is megyünk 4d-re.

Mocorgás: hát nappal néha beindul, de van mikor bealszik egész nap csak párszor megrúgdos h ne kapjak szívrohamot azért. De este!!! Ez a gyerek egy éjjeli bagoly. Tegnap olyan világot csinált fél 12kör hogy apája nem győzte nézni a pocimat. Úgy hullámzott mintha bunkfencezett volna ottbent a DRÁGA! :lol: Krisztián megbökdöste hogy mozogjon még. Egyszer bekopogott akkor rúgott egyet..utána mikor 3szor pöckölte meg a hasam már kettőt rúgott. Édesek voltak, elvoltak egymással. :lol:

Fájdalmak: hát nekem a pocóm fáj néha. A derekam már megszoktam mert én alapból derékfájós vagyok szóval azt fel sem veszem, de annyira nem is vészes. Meg a popsicsontom fáj, de az kegyetlen néha. :P Amúgy egész jól tűröm. A vérnyomim meg továbbra is jó ha eléri a 110/60at. :P
A kilók meg még mindíg nem jönnek. 58 kg vagyok.

Kép
móni86
 
 


Vendég
 


Blongyi én is elolvastam. Azt tudom hogy én GYEDet nem kapok mert fősikolás vagyok (csak ebben az évben halsztok) és eddíg nem volt munkaviszonyom. Szóval ez nálam kiesik én csak GYES-t kapok. Csak még ennél sem tudom hogy vannak a feltételek. És ha visszamegyek fősulira kapom még a GYESt. Vagy GYES alatt kell tandíjat fizetni? Tud valaki erről valamit. A fősulin semmit nem tudnak a TO-n. A munkaügyibe szintén nem mondtak semmi használhatót, a TBnél azt mondták menjek az Államkincstárba ott foglalkoznak ezzel. Az államkincstárban meg azt mondták hogy menjek a munkaügyibe. Ja, kösz... :evil:

Kép
móni86
 
 


Blongyi, igen én is ezt találtam.Szóval akkor mehetek vissza 1 év után ha nem gyedet hanem gyest választok...ez is jö, mert összességében több mint a gyed
Vendég
 


Móni, asszem már nincs tandíjmentesség....
Vendég
 


Alapból már nincs. Én tavaly kezdtem a fősulit, mi voltunk az utolsó évfolyam, akinek ingyenes volt. Levelezőn meg ugye alapból fizetni kell. Csak nekem a TO-n mondták hogy elviekben lehet hogy mivel GYESen leszek nem kell fizetnem. Na de ezen kívül semmi okosat nem mondtak. Majd kérdezzem jövő szeptemberben. Vagy mehetek dolgozni. Hát sz is lehet hogy megpróbálkozom a Környezetvédelmi Főfelügyelőségen. Hátha akad ott valami labor meló egy környezetvédőnek. :roll:

Kép
móni86
 
 


Móni!

Van tandíjmentesség, még mindig, nem ti voltatok az utolsó évfolyam. És van nagyon sok kiskapu!

Egy-egy államilagfinanszírozott levelező képzést is ki lehet fogni, bár valóban elég ritka.

A felsőoktatási gyeses-gyedes tandíjak tanévente változnak.
Jelen pillanatban a mentességhez 3 feltételnek kell teljesülnie:
2007. aug. 1. előtt jogviszonyban állt.
2007. aug. 1. előtt szült, v. megkezdte a gyást.
Költségtérítésesnek kell lennie.
(ma lesz erről egy műsor a tv-ben M1. amúgy azért nem kapnak az idén felvételizett kismamák tandíj mentességet, mert ők a felvételihez kaptak plussz pontot, amivel kaptak valami esélyt arra, hogy elérjék az államilag finanszírozott képzésre a felvételt)

Az hogy a következő tanévben ez hogy alakul, az majd jövőre dől el. Ez eddig is így volt. De nem mindig az államtól függ. Régebben az intézményeken múlott, hogy kötöttek e szerződést az állammal.

Amúgy ha ktg-s képzésre jársz, akkor én javasolnám neked, hogy jelentkezz jövőre államilag finanszírozottra. Sosincs késő, és te még fiatal is vagy, te még benne vagy a tanulásban. + ha megy, akkor leginkább nappali képzésre, ahova mondjuk nem kötelező a bejárás. Sokat nyernél vele. Legfőképp, hogy nem kell fizetned tb-t!

Arra viszont figyelj, oda, hogy legyen tb-d!!! Járj utána, hogy biztosított vagy e.
Mint levelező hallgató- neked az állam se fizette a tb-t! A nappalisoknak fizeti az állam a tb-t!!! egy kiskapu: ha vállalkozó vagy és beiratkozol valami ingyenes nappali képzésre, akkor nem kell tb-t fizetni. van ilyen, pl. a különböző okj-s képzések, és nálunk nem is kötelező bejárni órára, tehát egy év tb garantált. a buktató csak annyi, hogy egy fajta képzésben csak egyszer vehet részt az ember ingyenesen.

Persze, tudom, h sokan vannak, akik már több diplomát szereztek és mindet államilag finanszírozott képzésen, de ez csak annak az eredménye, hogy még nemteljes az országos rendszer, és nem ordít a gép, hogy a hallgató, már nem járhat államilag finanszírozott képzésre. Az iskola meg ha megkapja érte a támogatást az államtól nem szól. Miért szólna, hisz sokkal több pénzt kap egy á.f.s hallgató után mint amennyit egy ktg-es fizet. (áf-es támogatás évi kb. 5-6 kiló)

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


[quote="blongyinka"]L írta:blongyinkaafi: ezt olvasd el

http://kanga.internode.hu/munka0509


Azóta annyi változás van, hogy a GYES mellett lehet 8 órában is dolgozni.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Sziasztok csajok !

csak jelentkezünk, remekul vagyunk, remelem ti is, sajnos mostanában nem volt idom olvasni titeket. olyan jol vagyunk, h meg birjuk a porgest ket allasban . egy gyors kerdes, kettő :

1. van ertelme intim tornara jarni ?

2. ti kismamatornan tanuljatok meg a megfelelo légzéstechnikát vagy máshol is lehet ?

3. erdemes 4D-s UH-ra menni? hány hetesen ?

Na rohanunk dolgozóba! sok puszi mindenkinek es jo egeszseget !

Kép
boci1234
 
 


Hellóka!

Boci
Épp tegnap gondoltam Rád,hogy mennyire eltűntél. :roll:
Mi már voltunk 4D-s UH-n (rajtam kívül is jópáran a topikból),21.héten,de én tervezem a 28-30.hétre is. Egy alkalmat tuti megér,szerintem ne hagyd ki.
Intim tornát otthon a legjobb végezni,van róla tájékoztató a neten is,keress rá:Kriston intimtorna ( www.intimtorna.hu/ ) vagy vedd meg a könyvet.
Kismamatorna,szülsé felkészítő egyre megy,szerintem ha van időd pár alkalommal nézz el egy ilyenre-pároddal-majd meglátod,hogy szükséged van-e rá.
Én speciel nem jártam,most sem tervezem.

Móni
Sógornőm azt mondta,lehetetlen,hogy nem rendelik meg neked a Hipp Natalt! Nem próbáltad nézni DM-ben? Lehet,hogy ott is lehet kapni.

Holnap megyek dokihoz,kiváncsi leszek mit mond.Már 2 hete mennem kellene,de húzom-halasztom. :roll:
Nincs semmi gondom,úúútálom a turkászokat.:(
PEdig Dorkával olyan szépen,4hetet betöltve jártam...most meg...aug 7-én voltam utoljára. :shock:
Nem tudom csinál-e UH-t,szerintem nem,majd 28 hetesen.Nálunk sincs a 18. és 28. hét közt UH.

Most megyek,elviszem nagyim fodrászhoz.

Addig kérek szépenn ebéd ötleteket. :?

Puszi
Lego
Vendég
 


Hát Lego!

Nem sok ötletet kaptál... :)

Én kínait eszek amúgy, ha végre megérkezik.

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem bíííírok válogatni Konkri. :lol: :lol:
Azért összedobtam egy kis sült húst,krumplipürével meg volt lefagyasztva húsleves,befőztem tésztával...ennyire futotta. :roll:
Vendég
 


én lencsefőzeléket eszem, gondoltam somlóira is, de megláttam, hogy van főzelék, imádom!!!
Vendég
 


Azta Lafi!Nagyon előre vagy:)
Még 105 nap...és már a 26.hétben vagy.
Gratula!
Lehet karácsonykor már babázol. :wink:
Vendég
 


Hát ja, tartok tőle. Meg hát ahogy állunk, a vérnyomim miatt tutti is!Csak ne karácsonykor szülessen szegénykém!
Vendég
 


ÓÓÓÓ, LAfi.Pedig az olyan csodálatos. :wink:
Dorkámmal december 24én hazaengedtek a kh-ból,karácsonyt töltsük együtt címszóval....másnap mentem szülni. :lol: :lol: :lol:
Csudajó volt.A hangulat...a nyugalom (senki más nem szült)...Még a dokim se "akadt ki",hogy karácsony éjjel behívták hozzám. :lol:
Ne zárkózz el a gondolattól. :wink: Mi szilveszter napján mentünk haza,az éjfélt már együtt ünnepeltük (igaz átaludta az egész család :lol: )
Vendég
 


Bocsi a nosztalgiázásért :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Sziasztok!
Megvolt a terheléses cuki :lol: nem volt vészes egyáltalán, sokkal rosszabbra számítottam a löttyel kapcsolatban. Attól is féltem,hogyha nem eszem, akkor rosszul leszek, de nem volt gond ezzel sem.
Azon viszont kiakadtam,hogy senki nem vette észre,hogy terhes vagyok :D Hol van ezeknek a szemük? Most meg izgulhatok az eredmény miatt, majd holnapra lesz meg, Zoli megy érte, mert én végre eljutok a fodrászhoz!!!
Jövő héten elmegyünk 4 napra a Balaton környékére....

Ja, amikor másodjára kellett pipilnem, olyan halovány volt. Ez jelenthet valamit? Csak azért kérdem, nehogymá' ne parázzak valamin?
Vendég
 


Konkri: Nappali tagos voltam, de kénytelen leszek levelezőn visszamenni, mert a szemináriumokon kötelező a részvétel nappalin. Az azt jelenti, hogy volt olyan mikor reggeltől estig bent voltam. Emiatt kell átiratkoznom levelezőre. A baba mellett nem tudok egész nap a suliban csücsülni. Így egy hónapban csak 4 napot kell mennem, hogy azért a tanároktól is halljak valamit ne csak a könyvekből. :P
Szóval a tb-t eddíg fizették. Most megkérdeztem, hogy kell-e fizetnem, mivel halasztok és nem dolgozom. És a nőci azt mondta, hogy mivel a sulinál be vagyok jelentve, nem kell. Remélem nem b...ott át. :P

lego: Én is azt hittem hogy megrendelik. Gondolotam olyan nincs hogy nem. Aztán mikor megkérdeztem rávágta, hogy sajnos nem lehet. Persze mert gondolom az plusz munka lenne meg nekem külön nem rendelenek. be vannak szarva hogy nem fogyna el. Gondolom más még nem kereste. Egész Szombathelyen senki nem szed ilyet? Na ne! De ott már gond van ha 4 gyógy.tárból mind a 4ben hülyének néztek. :evil:
Próbáltam DM-ben is. 2ben. Egyikben sem volt. Csak a tea. Brendonban is csak az volt. :cry:

Blongyi: terheléses cukin pisilned kellett?

Fú. Kipróbáltam a kismama jógát.Már vagy egy hónapja vettem a könyvet de most szántam rá magam. Nem roszz. Nekem tetszett. Igaz az elkeserített, hogy mennyire nem vagyok hajlékony. :P Na majd gyakorlok.

Mi szülésfelkészítő tanfolyamra akarunk menni a párommal. Ki nem hagynám, hogy drága férjecskémet lássam amint egy műanyag babát pelenkáz. :lol:

Kép
móni86
 
 


Móni!

Kit kérdeztél meg? A T.O.-s nőt? Mert szerintem inkább az oepnek hívd fel valami információs vonalát...
Szerintem tisztázd le még mielőtt elmész szülni...

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Móni

Még 1 megoldás,ha már semmiképp nem megy:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=25

rendeld meg a webáruházból...

De elképesztő,hogy a 21.században ilyen létezik.
Eü-ben dolgoztam (ok),mindennap vittem a gyógyszertárba a recepteket,illetve a listát,amit a körzetben lakók kértek...ha vmi nem volt másnapra hoztak..
És különben is,ha kifizeted előre,kapsz egy számot...ezzel mehetsz érte...így nem marad a nyakukon,vagyis nem "potyára" rendelték meg.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,hihetetlen,de tényleg! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég
 


Konkri: Nem. A tb-nél kérdeztem,mikor átirattam a kártyám.

lego: A webáruházban csak a teát láttam. Vagy csak én vok hülye. :P Nekem mondod. Úgy össze tudtam volna veszni a nővel...de inkább nem húztam fel magam. Még a kórházi gyógyszertárban nem próbáltam.

Kép
móni86
 
 


Nem nem vagyok hülye. Tényleg nincs a webáruházban. Megnéztem. :(

Kép
móni86
 
 


Sziasztok csajok! bocsi, hogy így eltüntem, de hétfőn megcsinálták a magzatvízvételt! egyáltalán nem fájt, nem is éreztem szinte semmit! mire elmotyogtam egy miatyánkot, addigra kész is volt. utána még fel kellett mennem a második emeletre andi-d szurira, mert rh nega vagyok. után hazamentem anyumékhoz, hogy ott pihenjek. egész eddig feküdtem náluk. ott nincs net. most jöttem haza, de itt is folytatom a pihit! nem volt görcsöm, nem feszült a pocim, úgyhogy remélem, hogy nem lesz semmi baj!
eredmény majd csak okt. 4. lesz! akkor majd kiderül, vagy beborul!
nagyon félek,hogy mit fognak mondani! bele se merek gondolni, hogy mi van ha......! próbálok bízni hogy nincs semmi baj! de nagyon nehéz!

más: van valakinek tapasztalata tejcsifolyásban? mert nekem két napja tejpöttyös a pizsim! elég kellemetlen! ez bajt jelent? nem korai ez még? valaki! sos! remélem nincs köze a magzatvízvételhez!
Vendég
 


Szia baba!
Örülök,hogy túlestél a dolgon,és kérlek,hogy ne aggódj!!! :D Nincsen semmi baj a babával, egészséges!
Tejcsifolyásban Bingii az illetékes,őt elárazstja reggelre! Ne aggódj semmi baj nincsen, ezzel sem.
Vendég
 


Baba!
Ne aggódj, minden rendben veled :)
Ez az úgy nevezett előtej előbb vagy utóbb, de legkésőbb szülés után mindenkinél jelentkezik majd. Úgy tűnik mi ilyen koránérő típusok vagyunk:)
Arra figyelj, hogy ne mosd a melled szappannal,mert az kiszárítja és kisebesedhet tőle. Elég tiszta vízzel lemosni az odaszáradt tejet. Én is már hetek óta küzdök a tejjel, de már kezdem megszokni. Ha netán nem csak pöttyözne majd, hanem ténylegesen folyna akkor lehet kapni melltartóbetétet, ami praktikus,de kicsit kényelmetlen. Legalábbis nekem az.

Blongyi: neked pisilni kellett a terhelésesen??? Semmi vérvétel??

bingii
 
 


Bingii: dehogynem kellett 2 óra múlva vért is adnom :evil: Naná,hogy erre a témára is rácuppantam a neten, ennek köszönhetően nem is megy lejjebb a vérnyomásom.
Ma eléggé bedurvult a haskeményedés, olyan feszülő érzés volt. Hamar hazajöttem a vásárlásból, bemagnéztam és feküdtem, sokkal jobb lett.
Holnap fodrászhoz megyünk Anyával, az is lesz vagy 3 óra hossza, oda már viszek magammal kaját, magne-t, vérnyomi gyógyit. :roll:
Vendég
 


Cső Csajok!

Valaki tudna nekem segíteni?
Ma mindenkép szeretném megvenni a babaszobába vagy a parkettát vagy a padlószönyeget. Ha padlószönyeg, akkor padlószőnyegcsempe és azt a Nagy Lajos király úton lehet kapni.
Hogy jutok el legkönnyebben, gyorsabban Kelenföldről a Nagy Lajosra?

Amúgy megjegyzem itt van bababolt is: minimanó.

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Konkri

Ha még nem késő, akkor 7-es busszal a végállomásig (Bosnyák térig), vagy a Keletitől trolival

Mónika

Kép
Kép
bnemonika
 
 


Bnemónika - köszi! Aha, majd 2-3 körül megyek csak, de kocsival, ezért kérdeztem... 20nm padlószőnyeget nem nagyon tudnék másként elhozni... :lol:

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Sziasztok!

Baba. szerintem sem lesz semmi baj. Az az egy % amivel ijesztegettek, nem hinném, hogy olyan vészes lenne. Csak nyugi, azzal használsz a legtöbbet a picúrnak. :P (Persze mondani könnyebb, mint megcsinálni.)

Konkri: na sikerült a padlószőnyeg? Olyan szépek vannak. Kár, hogy én allergiás vagyok a porra. Nálam télen a fűtés plusz a padlószőnyeg= köhögőroham (komolyan volt, hogy azt hittem megfulladok, pedig akkor már parkettám volt, csak volt rajt egy szőnyeg). Szóval nálunk marad a parketta a babánál is. Hátha örökli az anyjától. Tuti frászt kapnék ha befulladna. :shock:

Nekem tegnap egész nap fájdogált a pocim. Meg keményedett is. :( Én csak 3x1 magnet szedek. annyit írt a doki. Eddíg elég volt. Nem tom mi volt tegnap. Lehet hogy meghúztam magam, mikor próbálkoztam a kismamajógával. :P Ma már jobb (egyenlőre).

Úgy döntöttem befejeztem a kedves kismamaszerepet a gyógy.tárosokkal. Megpróbálkozom még1x szépen megkérni, hogy rendeljenek nekem Hipp natalt. Ha akkor is azt mondják, hogy nem akkor megtudják milyen egy kismama ha kiborul. :twisted:

Kép
móni86
 
 


Hello Lányok!
Megvan a terheléses cuki eredményem :( jó sz@r lett. Mármint a cukor része, éhgyomri: 5,8, 2 órás (cukros lötty után): 7,5.. jobbra számítottam, az az igazság. Felhívtam a dokit, azt mondta ,hogy a határértéken belül vagyok, nincsen egyelőre teendőm, de azért kevesebb CH-s étrendet próbáljak betartani. Mondtam neki , nem lesz gond.
Amúgy nincsen fehérje a vízeletben,meg minden normális, illetve negatív.
Skacok, én 2 napja semmit nem dolgoztam :oops: Jó, persze itthon könnyű ezt elkövetni, de olyan 2 oldali munkaundorom van!!!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?