Új privát üzeneted érkezett!

Most én is szundizhatnék mert ma végre nem kell főznöm!!!
De itt a vasalás,most a lányom vasal,de nem sokára felváltom!!!!
Még holnap egy jó nap,azután megint a pénteki napom nagyon gáz!!!
reggel suli,13 óra után haza érek,takaritás főzés,3 napra,több fogás este jönnek a barátnőmék /végre/Ezt azért irom,mert júliustól készülünk közös ünneplésre!!!
Névnapokat szülinapokat megtartsuk,hol nálunk hol náluk tartjuk,hát most mi vagyunk a sorosak!!!!
De már most muszály,mert sokszor nem tudtuk össze hozni!!!
Szombaton meg megyünk Egerbe megint foci!!!
Aztán vasárnap nem ártana pihenni is!!!!
Vendég

Sehol senki???????????????????????????

Akkor elköszönök!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!!
VAgyok ,de mire ideértem a kaja meg fürdetés után már elhagytátok a helyszint :wink:

Kriszti
hűű,mennyi Credited lesz.Nekem 20 van. :roll:
Nem tudom ám mi lesz,na nincs elég,hisz nem is dolizom. :shock:
Pozitivan,igen!!!!!!!!!!!!!

Nyáriorgona
igy nem szabad visszaszámolni,msot hol lennél,ha.....!!
MAjd mi lesz ha 9 hónap mulva a kezedben kesz a baba!!
(bár tőlünk lehet 10-is,csak legyen már!! :D,igaz? )

UjKriszti
Üdv itt a topcban!!
Én 31 éves leszek,és két lányom van.11 éves,meg 3 lesz a kicsi.
Nem értem most min gondolkodsz :roll: ,a pénz miatt nem tudod legyen-e???Amugy szeretnél?
VAgy azért szeretnél babát(bocsi a kérdést)mert nem vettek vissza dolizni??Kicsit zavaros nekem,bogozd ki légyszi!!!
HA engem kérdezel,én azt mondom Neked,ha szeretél még egy babát akkor a pénz(telenséget) nem figyeled.HA van igy is van,ha nincs ugyse lesz! :wink:
Ugye nem sértettelek meg???Nem áll szándékomban!!!
MIELŐBBI BABÁSODÁST NEKED!!!!!!!!!!!!!

Andi
palásfüves druszám!!!
Már alig várom én is hogy ihassam!!!!
De előbb peteérés!!Azt is várom!!!!! :lol: :lol:
Az eredményed meg persze hogy jó!!!Ezt vártuk!A babának lehetett valami rendellenessége azért nem maradt meg,NE hibáztasd magad!!CSAK ELŐRE!!!!!!!!!!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

vagyok én is csak megnéztem a DR. House-t :wink:

Még egy Kriszti a csapatban,üdv közöttünk! :D

Hát mogy mi a különbség 2 vagy 3 gyerek között anyagi téren??!!Szerintem amíg kicsik addig nem igazán gond anygailag mert ruhákat ,játékokat öröklik.A nagyobb teher szerintem anyagilag később lesz(különórák,táborok,tankönyvek..stb....Nekünk is van ház-kocsihitel,szóval van kiadás bőven,de a férjem azt mondta ő dolgozik majd többet, hogy nekünk jó legyen,ez nem lehet akadálya a 3.babának :wink: A GYED-em se olyan kevés,meg ott a családipótlék,szal valahogy megleszünk.Nem szabad a pénz miatt függővé tenni a gyerekvállalást,bár tudom hogy a pénz sokszor nagy úr... :( A nagymamára és nagypapára is lehet számítani nem anyagi téren segítségképpen,szerintem ez is számít.

Andi!

nem szedsz E-vitamini?Peteérés serkentő és beágyazódás elősegítő.A pozitív tesztig kell szedni.Egyébként nekem apa is szedte,a kiskatonákra is jó.

Kriszti!

Te is szeded nem??Erika??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!
Ma senki nem irt??????

Irgum burgum!!!!!
Ezért fekete pont mindenkinek,igazolást elfogadok! :lol:
Na,jó csak vicceltem!!!!

Panni!
Én már nem szedek és nem is akarok szedni semmit!!!
De régebben szedtük az E vitamint!!!!
Hónapokig mind 2-en!!!!
Nem akarok kiábránditó lenni,de mind hiába!!!
Azért nem biztos,hogy másnak is mind hiába lessz!!!
Vendég

én most vagyok csak a párom itthon van és ö birtokolja a gépet :? igy csak este leszek ha nem alszok el.
Rik nekem csuszot a pém mert most is lent van a höm 36,2 de apot elkaptam :lol:

Kép
e.andrea

Hol vagytok?????????????????
Vendég

Körözést kell e már kiadnom????? :lol: :!:
Vagy mi ez a pangás???????? :roll:

HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Vendég

Kriszti
elkaptál!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Viccet félretéve tegnap este nagyon kiakasztott a kicsi a nemalvásával.11kor aludt el.Én már hulla voltam,apa kezeiben aludt el. :( Beigértem neki,hogy ma nem jöhet sehova velem.
NA ez déli alvásig tartott.Aztán utána csavarogtunk ezerrel. :lol: Hát mellllllen anya vagyok én??????????Még a büntit se állom!! :lol:
Elfogadod az igazolásom??? :wink: :roll:

Andi
és most akkor volt pé-sed,vagy még mindig nincs fenta hőd???
Engem ma a volt szomszédasszonyom rávett hogy hőmérőzzek.Asszem elkezdem.Legalább pár hónapot.HA mást nem legalább tudom mikor érdemes probálkozni.

:shock:

Panny
mi is szedtük anno apával Petra projektbe,de nem használt,igy abbahagytuk.Most böszen teázunk.(Apa is :oops: ) hülyék vagyunk mi??
Pedig pont ma mondta Rékám,hogy anya,nem lesz kistesóm akkor ugye???
Hogy miért van ennyire ellene???Mert megint szétpakol aszobában az is.Petrát már megnevelte,ő nem pakol.
Vendég

Azt hiszem,elkell,hogy fogadjam az igazolásod!!!!!
Bár gondolkodok rajta :lol: :!:
Na, könyörülök!Egye fene elfogadtam! :lol:
Hát ilyen anya vagyok én is!
Idézem magam!
"Egész délután nem mehetsz le sőtt majd hétvégén sem!"
eltelik félóra!
"Anya lemehetek?"
"mit mondtam az előbb?Na jól van menjél,de nem sokáig!"
Hát ilyen vagyok én is!
De azért ahhoz nagy dolognak kell történni,hogy nagy szigor vagy tiltás legyen!!!!!
Na erről ennyit!!!

Ha már itt tartunk!Csavargás!
Te állandóan csavarogsz,te csaje!
Merre csaviztál már megint????
Jól megy!
Más görnyed az iskola padban meg főz ezerrel,egyesek meg csak úgy csaviznak!/Hülyéskedek,nem kell komolyan venni!/

Amúgy a többieknek szól!
Igazolatlan hiányzás lessz beirva!
Hacsak kb.21 óráig nem jelentkezik legalább 1 életjel adással!
Ezt sem kell komolyan venni :!: :lol:

Ma ilyen hülyéskedő ellenkező hangulatban vagyok!

Megyek lassan fürödni,de azért figyelek ám,ki ir, ki nem :!: :roll: :roll:
Vendég

Kriszti
én irok!!!!!!!De azért fürödjél csak!!(tényleg ismered a gatveder.hu-ról a ne fürögggyél le!!cimű badarságot???HA nem nézd meg besz@rsz!!)

Hát igen ilyen vagyok én is...NAgyon utálom is ezért magam....
Nem mehetsz,le nem nézhetsz tévét.Ja eltelik egy óra megőrülnek,veszekednek,aztán na jó menjünk csak le...
Amugy én eléggé szeretek csavizni velük.Játszi,séta...
De igénylik is.Asszem megfertztem őket.JA a lakás rendben van,tegnap éjjel mostam pl.fel :oops: ,meg főztem is.De pl.töltött káposztát nem állok neki csinálni,mert arra nincs időm. :oops:
Majd felborul a rend ha viszamegyek(nem megyek vissza) dolizni. :(
Vendég

Vendég

Judy
homeosról tudsz valamit?
Vendég

én is jelentkezem hogy itt vagyok :)

Kép
e.andrea

Szia Andi!!
:D
Vendég

Rik nincs még fent a höm remélem holnap be indul ha nem akkor én :)
.ja én sem olyan rég otta csinálom a hömérözést kb3honapja.vettem olyan csaepet de nem merrem szedni igy marad a tea :)

Kép
e.andrea

Milyen cseppte vettél Andi???Miért nem mered használni???
Volt már ilyen hogy nem ment fel a hőd??
Vendég

Andi
és hányszor iszod a teát?
Vendég

azt amit itt ajánlott
az egyik csajszi. naponta 2-szer kellene de én egyszer iszom még

Kép
e.andrea

Irtam egy csomót és nem küldte el,de még meg is szakitotta a kapcsolatot! :evil:

Na,azt irtam!
Erika!
Ismerem az összes hülyeséget!
Szóval ne fürödje :!: :!: k le és még sz@rjak is be :?: :lol: :lol:
Amúgy még tényleg nem fürödtem,mert a kaját várom,hogy kihűljön és elpakolhassam a hűtőbe!!!
Sőtt mi több kihasználom,hogy apa éjszakára ment enyém a tv,a gép és az ágy és én kiis használom ilyenkor!!!!!
De azért megyek fürödni!!!
Csak ilyenkor nincs aki nógasson!!!
"Menjél már fürödni,csináljuk már az ágyat,feküdjél már le,stb.stb!!! :lol: :lol: :!:

Andi!
Igazolatlan hiányzás alól felmentve :!: :lol: :lol: :lol:

Az előbb kiakadtam,az ment a tv-ben hogy az azonos neműek házasságot és gyereket akarnak!!!!
Elképesztő!!!!
No comment!!!

Még jövök!
Vendég

Kriszti
én is csipem,ha apa dolizik éjjel.NA én csak azért mert a kiskölök nem ágál az alávás ellen.Nem mondja :apa nem akarok mééééééééééég!!)és apa megmenti:Nem kelllll!! :evil: )

PAnny
micsoda vitát szitottál a nem megválasztás topicban!!!
Ha tudnák hogy én voltam a cikkben az ellenző!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vendég

az én párom is elment melozni és azért vagyok itt :)

Kép
e.andrea

Erika!
Mi van teveled te csaj???? :lol:
Judynak irsz,nem is irt már ezer éve!/homeós bogyóról/
Panninak irsz valamilyen vitáról!
Vagy lemaradtam valamiről???
Vendég

Kriszti
nem maradtál le semmiről!!! :wink:
Judy igért valami homeos bogyesz nevét,nem?VagyPanny :oops:
Panny
meg irt egy topicban,és imádtam minden szavát!!!!Muszáj válszolnia nekem,ugyis jár erre!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Jelentem megfürödtem!
Igy már értem,de Panni igérte a bogyót!
A másik nem világos,de mindegy!
Azt hiszem lekéne feküdnöm,kiviháncoltam magam!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

jo reggelt lányok :)

Kép
e.andrea

Jó reggelt! Juj, én tegnapra igazolatlan hiányzást kapok?
zsebi_baba

Jó reggelt!

Kriszti
van egy topic ami a 3.gyermek nemének megválasztása miatt alakult.HArcolni akarnak ott a csajok,hogy meg lehessen választani a nemét akár művi uton is..Na már most PAnny nekem nagyon tetsző modon leirta az ő gondolatait erről a témáról.Aztána acsajok lehurrogták és elküldték onnan.De a mi Pannynk nem hagyta ám magát!! :lol:
Már érted??

Hogy vagytok csajok ma reggel???
Mértem ma először hőt!!!36,1!!!!Nem alacsony az egy kicsit??? :shock: 10.napon vagyok.
Vendég

Mondjuk persze hogy alacsony,hisz reggel 2 fok volt kint,ittbent is lehült a levegő!!! :shock: Vagy ez belemagyarázás a részemről?? :|
Vendég

Szia! Nekem is ilyen alacsony szokott lenni a hőm, és pé után is csak kb. 36. 7-ig emelkedik. Szerintem a külső hőmérséklet nem befolyásolja.
zsebi_baba

Sziasztok.

szerintem a külső hőm. nem befolyásolja a hőt, én most a közepén vagyok a dolgoknak 36,9-37 2-3 napja mindig a hőm.

Szerintetek mikor lehetett pé-m?
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem. Bocsi, hogy nem voltam napokig, de nem éreztem jól magam. Az igazat megvallva még most sem vagyok túl jól, de gondoltam, lejelentkezem.
Nagyon gyengének és fáradtnak érzem magam. Szerdán egész nap főztünk anyósommal, mert a páromnak (erdész) leltárja volt, és 5-öd magával jött enni. A menüt ő állította össze, nekünk "csak" el kellett készíteni. Erőleves, tejfölös gomba nokedlivel, vadpörkölt, rántott gomba, csülök krumplival és savanyúsággal. Hát eléggé elfáradtunk nap végére. Utána du 5-kor már aludtam. Tegnap is vonzott az ágy, ma is ua a helyzet. Szóval elegem van.
Egyébként jól vagyunk. Teljesen meggyógyultunk. Gergő megint jár oviba. Kíváncsi leszek, meddig. Dani szépen el van itthon. Játszik és jön-megy utánam.
Kicsit hosszúra sikeredtem.
Bocs a panaszokért. Nem akartam.

Puszi:

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!

Igazoltan hiányoztam, kedves Kriszti: nem volt netünk. Most lett, és első dolgom volt jönni hozzátok! :D De rohanok is tovább mert főznöm kell.

Sajna betegeskedünk. Ez szeptemberben már a 3. típusú betegségünk (torokgyulladás, kruppos lósz@r, most meg arcüreggyuszi). Hogy mi lesz az ovival?!? Hja... :(

Erika,
a külső hő szerintem nem számít. Nekem is ilyen alacsony volt az első felében, és utána se értem el a 37-et. (első két gyereknél sokkal szebb görbéim voltak, össze is jöttek a gyerekek! :D )
Petrának jobbak az éjszakái? Mert tudod fontos, hogy a hőmérőzés előtt egyben aludjál több órát, és hőmérőzésig ne is keljél fel az ágyból, sőt mindig kb. ugyanabban az órában mérjél, különben megtévesztő lehet.

Nyáriorgona
nyáriorgona

Csajok!
Akkor ez nem jelent rosszat???? :roll: :shock:
Hát nagyon kiváncsi leszek a félidős kiugrásra.
Én anno mértem honapokon át.De nem igazodtam ki rajta.NA meg nem is volt annyira lényeges,csak kötelességből irtam,(doki kérte mindig),de ugyis UH-zott,és tudtuk mikor kell akciozni a szuri miatt! :shock:

NYáriorgona
Most már a sok rossz után csak jó jöhet hallod-e??? :D
Jól vagyTe már?
Petra jókat alszik ,éjjel 2 körül ébred meg ha megébred,szoval a 3 ora alvás megvan a mérés előtt.Ja azt olvastam hogy mindig ugyanabban az időben kell mérni.

Szia Trixy
ha engem "szakavatott" személyt kérdezel(Aki itt kérdez a többiektől :oops: ) én azt mondom hogy már megvolt,és ha nem fog leesni a hőd akkor babás vagy!! :D
Nem akarsz irni magadról többet?HÁnyadik gyerek....???

Britta
micsoda finomságokat rendelt az Urad!!
Erre az "ágyvonzásra"élénken emlékszem!!!!:)
Nekem abból volt könnyü dolgom,hogy Réka suliban volt.Miután elkisértem,hazajöttem aludtam délig, akkor értementem.Jó kis időszak volt ez.Délután tudtam csak érdemben csinálni valamit!
Remélem elkerül ez most majd,mert Petra mellet nem tudnék aludni! :?

Kriszti
végetért a húzós délelőttöd???
Vendég

Sziasztok!

Véget ért a móka mára,de nem zárul Kriszti móka tára!!!!
Na viccet félre téve!!!!

Szó ami szó húzós délelőtt volt!!!
Már azzal kezdődött,hogy a Debrecemből jött előadók eltévedtek,bekerültek a körforgalomban,mjd 9 helyet kezdtünk 9.30 után!!
Nem tudták össze szerelni a vetitőt a számitógéppel és egyebek!!!!
Mentek a bemutatkozások,telt az idő,feltettük magunkba a kérdést,úristen mikor lessz vége péntek révén!!!!
Kompromisszumot kötvén kiegyeztünk mivel késtek 13 után!!!!
De még akkor sem akarta abba hagyni,nézegettük az órákat telcsiket akkor tért észhez,hogy hú-ha mit igért ő,hogy abba hagyja hamarább!!!
Amúgy ma a szenvedélybetegekről,ezenbelül alkaholistákról,drogosokról,gyógyszerfüggőségről ment a téma!!!!
Erről ennyit!!!!
Aztán várt itthon a takaritás, főzés este 18 órától vendégség!!!!

Akik igazolatlanul hiányoztak de még is bejelentkeztek,ez 1x eltekintek :lol: :lol: :!:

Nyáriorgona!
Mikor elkezdtem olvasni az irásod,majdnem azt olvastam,hogy 3-ik tipusú találkozások!!!
A gyerkőcöknek jobbulást!!!!! :lol: :lol:
Gyógypuszikat küldök nekik!!!!!

Üdv Trixy!!!!

Britta!
Azért pihengess sokat,vigyázz magatokra!!!!!

Erika!
A külső hő tényleg nem befojásol!!!!
Méregesd csak szorgalmasan!!!!!
Tényleg este mivel hatottál a csajokra!
Pannit én is olvastam abban a topikban,már később rájöttem miről van szó!!!!
Hát én is mertem remélni,hogy NEM hagyja magát!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi!
Te biztos ismered hallomásból azt a Debreceni csapatot akik nekünk tartanak előadásokat oktatásokat!!!!
Civil szervezet,ezen belül Opera csoport!!!!
Fiatalokkal foglalkoznak!!!!!

Később vagy este jövök!!!!
Vendég

Sziasztok Csajszik!!

Kriszti
üdv a pihenők táborában!!Hétvége van!!! :wink:
(épp ma mondta a lányom:Te mibe fáradsz el,hisz nem dolgozol? :shock: He-he!!)
Ez a téma érdekel engem is!!(alkohol..)S ki dolizik helyetted?VAgy ilyenkor visszamondjátok őket??(irhatsz privit is,ne untassunk ezzel másokat)
Hog yTegnap mivel hatottam rájuk??? :lol: Körbe -körbe futkoztattam őket a játszin,na meg gyaloglás.....
Ma kényelmesebbek voltunk,szal 10 előtt nem dugom ágyba a nagyot,tuti.A kicsit talán.... :?
Vendég

Lányok!HOl tudok hőmérsékleti görbét csinálni?A Leosnál hol kell?HOgy kell???? :shock:
S.O.S.!!!!!!!
Vendég

Csajok,gyertek már mert megőrülök a bénaságomtol!!! :evil: :o :? :cry:

A ciklus.hun??Ott lehet?Ott se találom!!!!!!!!!!!!!!
VALAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Megvan he-he!!!Nem jöttetek segiteni ,hát megoldottam!! :wink:
Jó éjt!!!
Vendég

Sziasztok!

Erika!
Jól elvoltál!
Most mentek el a vendégeim!!!!
De közben én főztem/nem nekik/!
Anyuéknak és magunknak hétvégére!
De ők olyan vendégek akik mellett nyugodtan főzőcskézhettem!!!
Pihenők tábora?????
Én tuti nem pihenek!!!!
Holnap helyett vasárnap lessz foci Egerbe megyünk!!!!
Úgy,hogy holnap lessz 1-2 dolgom amit vasárnapra terveztem!!!
De holnapra beiktatok 1 kis pihenést!!!
Muszály,mert kivagyok!!!!
A munkáról,priviben!!!!
Vendég

Kriszti,
köszi, most már remélem gyógyulgatunk. :)

Erika,
én a ciklus.hun csináltam görbét. Látom ügyes és önálló voltál! :D

Britta,
a betegeskedés is biztos hozzájárult a gyengeséghez. Engem terhesség nélkül is gyakran húz az ágy... :wink:

Délután ovis szalonnasütésen voltunk. Isteni időt fogtunk ki! :D
Még takony meg kis köhögés van, de talán jövő hét közepétől már tudunk oviba menni. (Ez most kültéri esemény volt, ezért bátorkodtam gyermekeimmel megjelenni.)

Nyáriorgona
nyáriorgona

Hali :lol: :oops:

Kriszti!

Kérek engedélyt a felmentésre hogy tegnap nem jöttem.... :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:

Tul.képp az volt,hogy marhára elfáradtam mire az uram(a drága :wink: )odaengedett volna a géphez...szóval én addigra már az igazak álmát aludtam :)

Ma az enyim uram is éjszakás,úgyhogy én is ilyenkor élvezkedek(tv,gép,nagyágy az enéym...de azért hiányzik is :wink: )

Erika!

Hát igen jó kis vita lett ott a nemválasztás ügyében.....
Persze, hogy nem hagytam magam,nem vagyok az a típus(néha sajna ez nem mindig jó :? )de itt úgy éreztem ezt a butaságot nem hagyhatom.Egyébként az azért megnyugtatott, hogy voltak mások is akik fel merték emelni a szavukat.Egy csajjal(Grönland)privizek is azóta.
Szerintem a hőd alapján tegnap volt pé-d, vagy ma,nem??Nekem is 36,1-re ment le pé-nél.Hányadik napon voltál,10.??Simán lehet,remélem meggyúrtad apát,meg ma is :oops:

Én is a ciklus.hu-n vezettem a görbét,szerintem az ok-s.

Britta!

Hát jó kis menü...nyami-nyami

Teljesen megértelek,nemrég még én is csak feküdni tudtam egész nap!!
Hidd el jobb lesz!!!

Nyáriorgona!

Jobbulást!!!!!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Hali :lol: :oops:

Kriszti!

Kérek engedélyt a felmentésre hogy tegnap nem jöttem.... :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:

Tul.képp az volt,hogy marhára elfáradtam mire az uram(a drága :wink: )odaengedett volna a géphez...szóval én addigra már az igazak álmát aludtam :)

Ma az enyim uram is éjszakás,úgyhogy én is ilyenkor élvezkedek(tv,gép,nagyágy az enéym...de azért hiányzik is :wink: )

Erika!

Hát igen jó kis vita lett ott a nemválasztás ügyében.....
Persze, hogy nem hagytam magam,nem vagyok az a típus(néha sajna ez nem mindig jó :? )de itt úgy éreztem ezt a butaságot nem hagyhatom.Egyébként az azért megnyugtatott, hogy voltak mások is akik fel merték emelni a szavukat.Egy csajjal(Grönland)privizek is azóta.
Szerintem a hőd alapján tegnap volt pé-d, vagy ma,nem??Nekem is 36,1-re ment le pé-nél.Hányadik napon voltál,10.??Simán lehet,remélem meggyúrtad apát,meg ma is :oops:

Én is a ciklus.hu-n vezettem a görbét,szerintem az ok-s.

Britta!

Hát jó kis menü...nyami-nyami

Teljesen megértelek,nemrég még én is csak feküdni tudtam egész nap!!
Hidd el jobb lesz!!!

Nyáriorgona!

Jobbulást!!!!!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szép napot és mindenkinek kellemes 7 végét!!!!!!!!
Vendég

Panny
hát teganpa nem,mert mára tartalékoltunk :oops: Szerinteme nem volta tegnap,mert ma is annyi a hőm :shock: De mátol gyurunk vazze!! :lol:
Vendég

Na jó kis elütések voltak bent!!

Kriszti majd irok,de besokalltam itthon,csak olvastam!Pussz!! :)
Vendég

Erika!
Szia!
Milyen elütések??????
Miért sokaltál be????????????
Irj!!!!
Vendég

Sziasztok!

Erika,
akkor ma mindent bele! :D :oops: Én is kíváncsi vagyok, hogy miért sokalltál be?! :wink:

Nekünk ez még csak a 7. napunk (és még mindig vérzek...) Szerintem követem Kriszti példáját. Nem védekezünk, kritikus napokon próbálkozunk (utána nem kelek fel), aztán lesz ami lesz. Nincs kedvem semmilyen vitaminhoz meg semmi extrához. Annyi embernek összejön úgy simán, hogy nem is tesz érte semmit. Hát majd nekünk is össze fog jönni! 8)

Nyáriorgona
nyáriorgona

Nyáriorgona!

Akkor a nyomdokaimba léptél :!: :lol:
Helyes!
Ha akar jön igy is,ha nem akar,úgy sem jön :!: :wink:
Akkor HAJRÁ lesz@rom hónapok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erika!
Már kiváncsi vagyok :!: :!: :!: :!: :!:
Tudom igy hamar megöregszek,de hát már lassan az leszek :!: :lol:

Nyáriorgona!
Iwiw-en vagy myvip-en fent vagy????
Vendég

Nem jön senki??????

Akkor elköszönök!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: