Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,egy gyors gorbe mert nem tudom meddig maradok a gepnel.megprobalok visszaolvasni

Kép

a lyukas karikak azok fel,haromnegyed oraval korabban mert eredmenyek.

Kép
monyo83

Katám Kati támogassátok egymást :wink: és ha kell, ÉN is támogatlak benneteket(majd középre állok) :lol:

ja, elkezdtem szúrkálódni bal oldalt :lol:
Vendég

MONYó drukk! családtagoknak jobbulást!
Vendég

Jó reggelt Csajok!

Andi :(

Monyó: ha korábban mérted, akkor lehet, hogy egész jó a görbéd :D Nem tesztelsz?

Surmi: nekem röntgenes HSG volt, és 2 kisebb mensis görccsel megúsztam, meg utána 1 fájdalomcsillapító és kész... :wink:

Kati: gyógyulgass!

Kata: örülök, hogy többet látlak! :D

Csajok, nekem 1 cn. :shock: Ami azért elkeserítő, mert jövő héten nem tudok igen fontos munkahelyi teendőim miatt eljárni az inszem előtti UH-kra :cry: Mert ugye a korai pé-m miatt már a jövő héten kellenének az UH-k...Így most 1 ciklust ki kell hagyni az inszemmel...
Kicsit elkeseredtem emiatt, de már jobban vagyok...Apával megbeszéltük, hogy most összehozzuk spontán a babót, és nem is kell inszem :lol: Úgyhogy lehet, hogy megint mérni fogok...

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Drága Szezso!Sajnálom az 1 cn-t nagyon drukkolok a spontán babához!
Vendég

Andi!
Akkor most a tickered szerint a második napon vagy?? vagy hogy van ez most??

Szezso!
:( :(

Snufi!
:) :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
szilbee

Jó reggelt!
Most keltem,és sietek dolgozni,csak jelzem, marad a vonalzóm.Későeste már ráérősített piri.pusza hegyek,bent visszaolvasok.
vedresandi

Jó Reggelt !

ANDI: :cry:

COCA: közérzet :?:

KATICA: holnap megyek 1 órára a dokihoz, és akkor mindent elmond. nem tudom milyen hsg- ém lesz, csak azt , hogy lesz.

Ma van az egy éves babaprojekt évfordulom :lol: minden terv szerint halad, márcsak a BABA hiányzik hozzá :roll:
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok!

Katik: jó, hogy újra itt vagytok :D

andi: piri :evil:

szezso: piri :evil: Az egy hónap kimaradás meg lehet, hogy jó, a szervezeted addig is regenerálódik.

Én is mérek megint, kíváncsi vagyok, hogy a stimus időszakban hogyan alakul a görbém. Ma 36,8 volt :shock: :? Ez normális Closti mellett?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Helló!

Vagyok, fájok, visszafekszem kicsit, amíg hat a nospa.

Kép
zölddisznó

Surmi: jót derültem az utolsó mondatodon!!! :lol: :lol: :lol:

Tesó: öregek? Nemá'! :shock:

Andi: KépSzezso: sajnálom a mensit, és a csúszást!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

kérdés: 2 hónap után jött meg a mensim, nem volt benne pé-m.

szept 11-én jött meg. tegnap olyan erős tojásfehérje volt a folyásom. ma reggelre felment a hőm. lehetet ilyen hamar PÉ-m :?:

itt a görbém:
Kép
surmi
kockasfulunyul

Napocskát!

Surmi:ha nem baj,ezen az évfordulón nem koccintok,inkább drukkolok,hogy a másodikon már a baba legyen a kezedben!

Katák:örülök,hogy ítt vagytok!!!

Szezso:sajnálom a csúszást,hátha a spontán hónap tartogat meglepetéseket!

Snufi:Mára mennek a drukkok a konzultációhoz.

Zöldi:mikor lesz a nagy nap? mikor tudjátok meg?

Szilva:én úgy tudom megemeli,de én csak olvatam,saját tapasztalatom nincs...
vedresandi

ANDI: OK a koccintás, ha rád is koccintunk :D
surmi
kockasfulunyul

Surmi:én benne vagyok,hogy 1 év múlva ilyenkor a parkban bandázunk a babákkal,miközben Zsú Marcija már szaladgál :wink: :lol:
vedresandi

Most telefonáltam. 3 petink lett. Kérek szurok osztódáshoz!

Bocsi, de bújok vissza ágyba.

Kép
zölddisznó

coca: nagyon szurkolok!!! osztódjatok, osztódjatok, osztódjatok :D :D

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

OFFFFF

Hogyan tudunk eljutni a Ferihegy 1-re
a) ha busszal megyünk fel Budapestre???
b) ha a Keletibe érkezünk vonattal???

Minden variáció érdekel! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike!

Ha busszal, akkor gondolom Népligeti végállomásra érkezik. Vagy stadionok?

Ha Népliget, akkor onnan 3-as metro (kék) Köbánya-Kispest végállomásig, onnan 93-as busz . (10 perc metró+20 perc busz+átszállások/eltévedések)

Ha Stadionok, vagy Keleti pu, akkor onnan (mindkét esetben) 2-es metró (piros) Deák térig, ott átszállás a kékre Kőbánya-Kispest felé, ...a többi ugyanaz.

Mikor mentek?

Kép
zölddisznó

ja, és a 200 busz is jó, és még gyorsabb is.
Amúgy www.bkv.hu

Kép
zölddisznó

zöldi nagyon drukkolok nektek továbbra is! minden testrészem xben van :lol:
Vendég

Jajj, Boni! A lábad neeeee!

Kép
zölddisznó

:lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Kakukk!

Szilvi

szilvaqueen

ANDI: én is benne vagyok a dologban. pezsgőt, ki hozza?

COCA:
Kép
EZT A PETÉCSKÉIDNEK :D :!:
surmi
kockasfulunyul

sziasztok!

snufi: mi volt a kaáliban?

monyo: teszt?

kata: válaszoltam.

szezso, andi: sajnálom :cry:

surmi: drukk holnapra++++

coca: drukkolok nagyon+++ mikor lesz a beülti?

szilva: hajrá closty!

rólam: ma már nem bírtam elmenni dolgozni, hangom alig, egész éjszaka köhögtem. voltam dokinál táppénz, és antibiotikum a köhögéscsillapító mellé.

kati
katica30

Sziasztok!

Tesó mi van?

zöldi lábam nem
:lol:
Vendég

Sziasztok!

Coca: SZUROK!!!!!!

Kaáli: 14.45re értünk oda, 15.00ra volt időpontunk, 15.45-kor hívtak be. Férjem már itt kiakadt, mondván, úgy tudta, itt nem kell várni. Dr. Bernard nagyon kedves volt, viszont iszony halk. Annyira koncentrálni kellett, hogy halljuk, hogy el is fáradtunk. :lol: Megnézte a leleteinket, elmagyarázta anatómiailag az ovut, a beágy.-t, ...., lehetséges okait a meddőségnek, terhesség 3 alapfeltételét,.... A leleteink alapján, eddig úgy tünik, ismeretlen eredetű meddőség, hisz minden ok. (a hőgörbéim is tetszettek neki) Most következik: újabb vérvétel (3. napi), amit mindenképpen javasolt, hogy ott csináltassak, Snufiúnak komplett spermavizsg., majd újabb konz. az eredményekről. (ezekre mind kaptunk időpontot) Ez után majd az fog következni, hogy szex után 2-3 órán belül bemenni vizsgálatra. (erre még nincs időpont). Ezután peteérés serkentés, repesztés szurival. Megdicsért minket, hogy ilyen fiatalon már mentünk, és nem várunk. Nos, ennyi volt (kb. 25 perc) Okosabbak egyenlőre nem lettünk, de reméljük 1 hónap múlva azok leszünk!!!! :wink:

snufi

Katica: jobbulást!

Szilcsi hogy van?

snufi

Zöldi! Naon köszi! :D
Még jó, hogy oda írad, hogy + átszállás+eltévedés+stb!
Inkább megpróbáljuk kocsival megoldani! :D
Egyébként nem röhögni novemberbe megyünk! Csak előre tervezek egy kicsit!
Ja! És hát 3-as ikrek, szép is az élet!

Snufi! Hááát! Akkor köv. hónap! :wink:

Katica! Jobbulást, alud ki magad jól!

Na már megint hülye piri! :twisted:

Kata! Munkaterápia mi? Nekem bevállt! :roll:

Surmi! Drukk dokihoz! :wink:

Kép
bettike
Eger

Babim? Hogy vagy? Közeleg a nagy nap! :wink:

Szezso! Olyan kár, hogy csúszik! :(

Tényleg! Szilcsi?

SONJUS?????????????????
LILI????????????????????

Kép
bettike
Eger

Sziasztok, na én megint jó rég voltam erre... De sajnos a meló és tesómék költözése kivette a zsírom :lol: Este meg más programom volt az elmúlt pár napban :roll: :lol:

Snufi, nem értem a Kaális szakvéleményt :shock: Nem a prolaktinoddal volt baj? Bocsi ha rosszul emlékszem :oops: csak meglepődtem az "ismeretlen eredetű"-n. Vagy azért mondta ezt, mert teljesen rendbejöttél? De már eltelt elég idő, hogy ezt mondhassa? Na jó nem értetlenkedem...

Zöldi petécskék osztódjatok!! Hajrááááá!!!!!! :D

Surmi...nekem a 10 és a 14 nap között szokott lenni pé-m. És ugye van aki mensi alatt lesz terhes... Szóval a 9. nap, szerintem nem lehetetlen :wink:

Mindenkinek akit kihagytam, ezerrel drukk! :wink:
tapedli

Monyó! És ha akkor volt pé, akkor már te is tesztelhetnél! :roll:

Tapedli! Sebaj, jó azért ha néha legalább életjelet látunk!

Kép
bettike
Eger

Tapi: a prolaktinom rendben van (Bromot szedem folyamatosan), tehát elvileg nincs semmi gáz. (azért most újra leellenőrzik, ezt is, meg mindent)

snufi

már értem Snufi :? De jó, hogy így rendbejött a prolaktinod :D Jársz még homeóshoz? Én óriási sikerként könyvelem el, hogy 8 év óta először csináltam végig az allergia szezont gyógyszerek nélkül :lol: :lol: Igaz végig azon paráztam, hogy biztosan mégis kijön az allergiám...remélem mostmár a babber is összejön, amint lehet :D , ahogy a homeopata mondta. Nagyon bízom benne, mert eddig minden úgy történt, ahogy előre megmondta...
tapedli

Estét!

Zöldigyerekek,tesség osztódni!!!!+++++ 8)

Surmi:ha már ott tartun,sztem részletkérdés ki hozza a pezsit!!!

Katica:jobbulást neked,gyógyulj meg hamar!

Snufi:a következő alkalommal már megmondják a tutit?

Mi ma ropogós csirkeszárnyakat sütöttün párocskával.most mozdulni sem bírunk,annyira bezabáltunk.Targoncát kell hívnom,hogy elvigyen a kádig :lol:
vedresandi

Szilcsinek üzentem, azt írta ma engedték haza a kórházból, méhszáj kicist nyitva, így pihennie kell, anyukájáékhoz fog menni, ott lesz net majd jön.

Kati gyógyulj meg!
Vendég

Szezso és Andi! Sajnálom...De Tiétek a következő hónap!

babaimádó
Kép
babaimado

Katica! Jobbulást!

babaimádó
Kép
babaimado

Bettike! Köszi az érdeklődést,ól vagyok.

babaimádó
Kép
babaimado

Babim:a vonalzódon vérvétel/teszt.Melyik lesz előbb? :wink: :lol: még mindig drukkolok :wink: :lol:
vedresandi

Zöldi!
Kis cocáknak sok sok drukk hogy ügyesek legyenek!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szilcsi!
Örülök hogy végre kiengednek! :D Pihenj nagyon nagyon sokat!

Snufi!
Haladtok,haladtok.... :wink: :D Hurrá,vizsgálatok!

Babai!
Már csak 5 nap!Szorítok nagyon!

Zöldi!
Búzacsíra olajos E-vitamint kaptam csak!450mg-os!Azt írja hogy napi 3 db-ot lehet bevenni!Viszont:3 kapszula tápanyag-tartalma:....
....
E-vitamin (d-a-tokoferol):30mg(RDA 300%)
Ez van ráírva!Akkor most jól benyeltem és nem is az E vitamin a 450mg,az csak 30? :?: Vagy hogy van ez?? :oops:
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Látom már mindenki alszik!
Megyek én is!
JÓ ÉJSZAKÁT MINDENKINEK!

Kép
Kép
ancsa81

Hát Ancsa! Ez inkább E-vitaminos búzacsíra olaj. Ártani nem árt, de szerintem kevés.

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok!

Sokáig nem voltam fent, mert fenekestül felfordult az életem: kidobtam a páromat, készülök az államvizsgára, ismerkedek, bulizgatok, van egy friss kapcsolatom az életem egy nagy kupleráj!

Ennek tetejébe ma reggelre halovány pozitív lettem! egyelőre nem fogom fel, olyan mintha nem is velem történne! Holnap reggel még csinálok egy pót tesztet, hátha csak én rontottam el valamit! Még nem tudom mitévő legyek, mert a gyerkőcnek relatíve "nincs apja" én meg már régóta küzdök azért (szedem a bromót és társai) hogy egyszer megszülessen és én ott legyek neki. nincs orvosom, nincs kórház ahol szüljek, nincs apja, semmim, illetve senkim sincs! :cry: Kérlek benneteket, segítsetek és adjatok nekem erőt, hogy ezt az időszakot átvészeljem!

Puszi nektek!

Libus
lilaliba

Libuci! Írtam privit!

Kép
zölddisznó

Sziasztok,csak az utolso oldalt futottam vegig.

katica jobbulast.

coca petikek osztodjatok!szoritok.

snufi,hajra kaali.tenyleg hogy birod a bromot?jobban vagy mar?

lila,mai teszt?

szilva sajnalom hogy nem jott ossze spontan,na de majd most inszemmel....

surmi,mai ho?

szezso,sajnalom az 1 cnt es azt hogy most csuszik az inszem idopontja.

babimi.drukok tovabra is.

most mas nem jut eszembe.

rolam.teszteltem ma is,negativ.akkor nem akkor volt pem amikorra a ferty teszi hanem akkor amikor nem mertem,es akkor az eselyunk 0%.na mindegy,ezt is tulelem.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Szeptember 08.-án volt az esküvőnk a párommal, most indult a babaprojekt. Hőmérőzőm én is, ma 36,9 volt, nagyon kívácsi vagyok. Tök jó volt olvasni hogy nektek hogyan alakul. Kívánok mindenkinek sok gólyát!!!
:wink:
[/i]
Vendég

Jó reggelt!

Monyó: :cry: (a Bromotól már nincs bajom, megszoktam)

Trixy: köszönjük, hasonló jókat kivánok!

Tapi: délután írok privit a homeóról.

Kép Mindenkinek!

snufi

JÓ REGGELT MINDENKINEK!

Álmos vagyok, egész éjszaka marhaságokat álmodtam és izgultam.
Pedig csak konzira megyek a dokihoz. Mi lesz később :roll: :?:

Katica: hogy vagy :?:

COCA: :?:

MONYO: :cry:

BETTIKE: probáljátok airport taxival, annak fix a tarifája
surmi
kockasfulunyul

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?