Sziasztok!
Mogyoland, még egyben??? Meg a drukk Neked és Honeynak is!
Nálunk is napi min. 2 csuklás volt. Na azóta is minden nap legalább 1* csuklik! De nem sír, csak csuklikm, szegénykém. Nem adtam neki citromot, amit szoktak javasolni, az elég durva lenne magamnak is. Ez meg elmúlik egy kis ringatásra.
Nagbri, hajrá annak a kiscsajnak!!!!!
Mi is beszéltük most Apával, hogy esetleg még lesz egy 3. is... De ezt majd a 2. után meglátjuk.
És jobbulást Daninak!
De jó, hogy Ennn és a kisfia jobban vannak!!!!!
Gondoltam rájuk!
Jó ez a női szervezet, fantasztikusan kitalálták! Hogy képesek vagyunk egy babát kihordani és megszülni.
Én még elnézve Bendét néha csak ámulok és bámulok, hogy odabenn volt, és persze valahogyan elfért...
Szóval Honey, ügyesek lesztek! Arra gondolj, hogy nem TE szülsz, hanem Patrik születik!!!! Te pedig segítesz neki ebben a nagy utazásban!
Mogyoland, hát ne várjatok sokat a kistesóval!!!! Mi sem akarunk túl sokat várni vele. Reméljük hamarosan Ő is úton lesz majd.
Köszi Borsika a híreket Ennnről!
Mandula, Ádi nagyon édes kislegény! Ez a Manósipka!!!!!
Lányok, nekem nem volt fura, hogy nincs hasam... Inkább a fürdésnél a látvány volt kicsit szokatlan, de az érzet egyáltalán.
Üdv itt Kata84!
Falevél, Sára egy tündér!!!!!! Majd felhívom rá Bende fiam figyelmét is...
Mogyoland, engem sem engedtek el ilyen adatokkal a szülőszobáról, max az előkészítőig...
Noémi, örülök, hogy jól vagytok! És az átaludt éjszakákhoz külön gratula!!!! Igaz, 2 napja mi is csak 1* kelünk éjszaka, de remélem, majd még ezt is leredukáljuk egy kicsit!
na megyek, mert éhes lett a kisfiam! Jelzi...
A szüléstörténetet írom, de így nem jutok a végére...
Manófalvi+Bende