Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Myssnia!
A csúcsfej nem jön át a képen nagyon, de ezek a csíkok mindenhol... Nagyon sportos a srác!

Beu!
Jól megnehezítettem a dolgod. A profilban van egy kép, most hozzáférhetõvé is teszem, OK?

A ded ma gyanúsan sokat alszik napközben.
Meglesz ennek a böjtje, gyanítom éjszaka.

Tegnap itt volt egy barátnõm nagypocakosan 2 gyermekével. Itt volt hozzá a saját kettõm, akik közül az egyik ordított. Az volt ám a kakofónia. És még beszélgetnünk is sikerült valamennyire. Szerintem egy gyerektelen ember falnak rohant volna a szituációtól! Kép

Szombat Margitsziget?

Mariann!
Gyönyörû fiatok van!!!KépKépKép

Snoopy

KépKép
snoopy
 
 


Sziasztok
Latom ma is eleg gyer a forgalom!
Nade
Segitsetek, Jazinak meg mindig nem volt szeklete(3ik nap).Semmi bajom nem lenne ezzel, ha kozben nem nyomkodna folyton. Masszazs nem segitett reggel, este meg megprobalom. Ha nem, akkor hozatok apaval glicerines kupot. Egy egeszet tuszkoljak bele? Mennyi ido utan szokott kaki jonni tole? Szoval erdekelnenek a reszletek. Kép

Norka es kakitlan Jazmin
norkini
 
 


Ja, es egyaltalan nem nagy a pocija. Biztos,hogy van ott kaki? Kép
N
norkini
 
 

 
 

AnyakatiKép

Minden elismerésem a tiédKép Én is reménykedtem másodiknak egy olyan jó gyerekben, mint a te Védád, de Zsebikém errõl nem tudott semmitKép Ugyanolyan kétemberes baba, mint a nõvéreKép

MyssniaKép

A fene sem érti ezt a tej dolgotKép Én is a túlélésért kûzdöttem még a hétvégén, aztán hétfõ éjjel meg annyi tejem volt, hogy egy teljes ruhacsere után még 2x kellett felkelnem fejni, mert persze Zsebi ezt az éjszakát pécézte ki végigalvásraKép Most meg megint kötélen táncolunk a kajávalKép Már kezd elegem lenni.

BeuKép

Mi Timit tavaly a római katolikus templomban kereszteltettük meg (mivel mi is azok vagyunk papíron) és itt Albertirsán nem kellett hozzá se templomi esküvõ, se tanfolyam, csak a mi keresztleveleink. Be kell vallanom, csak a nagyszülõk miatt vállaltuk a faxnit, mert mi bizony nagggyon ateistának számítunkKép, és én fõleg a római katolikus vallást tartom nagyon képmutatónak (senkit nem akarok ám vérig sérteni, bocs elõre isKép)

KangiKép

Drukkolok, hogy túléljétek a mai napot valahogy. Nekem a holnapi lesz hasonló Zsebi pesti UH-ja miatt, mert szegényt 4 órán át éheztetni kell elõtteKép Belegondolni sem merek a hangzavarba meg a rosszalló pillantásokba, amivel majd a váróban sújtanak.

Látom testsúlybevallás vanKép Én sem vagyok egy pehelyke: 168 cm-hez 73 kg (reggel majdnem csupaszonKépKépKép), de engem legalább az vígasztal, hogy a Zsebivel felszedett többletet már leadtam és módjával még édességet is ehetek.
Anyakati, szerintem ennyi gyerek ellátása már önmagában is kemény edzésnek számít, így én nem is érzek lelkifurkát a fittneszterem mellõzése miattKép

ZuluKép

Nálunk az a baj az orvososdival, hogy marhára résen kell lennem, mert Timi mindíg Zsebit szemeli ki betegnekKép
A súlykódolással meg egyetértek, én mindig a vastag csontjaimra fogom a nádszáltalan alakomatKép

Na ezt most gyorsan elküldöm, mert egy áramszünet már megszivatott az elõbbKép

üdv
Momo


Momo
momo
 
 


Rajtam meg van kb. 4-5 kilo felesleg...164 centimhez az 55-56 kg-t probalom tartani (bar nem konnyu), most ehhez kepest 60 vagyok. Egy regi farmeromba tudom magam belepreselni, azt hordom ejjel-nappal. Ill. 4 napja nem, mert szakado esoben itt rohadunk bent a lakasban, ide meg a trening gatyo is jo!
Mikinek is faj a pocija ma. Gondolom a tegnapi rizibizibol a bizi. Nem aludt ma olyan jo nagyokat mint anyja szerette volna, egyhuzamban max. feloracskat!

Norka,
En hosszaban szoktam felbevagni a kupot kisolloval, a csomagolassal egyutt, es nem dugom be teljesen, csak felig, es varok...

Anyakati,
Szinkronaltatashoz gratula!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!

Plázacica és plázafiú hazatértek a plázásából. Sikerült megállnom, hogy ne vásároljak megint egy csomó hülyeséget. Csak Lõrincnek egy édi sapit, majd megmutatom. Most alszik megint, elnyomta a sok élmény.

Megnéztem a TT vödröt. Azt gondoltam – minden ellenkezõ vélemény ellenére, én ostoba, többet soha nem kételkedem a szavaitokban – hogy biztos van valami extra benne. Hát az tényleg egy sima vödör. Csak elég nagyot kell venni. A bolt többi vevõje elképedten kérdezgette, hogy mi a fenét nézegetek.

Ma megint 5-ig aludtunk!!! Hurrá! Ma amúgy is jó napja van a fiamnak. Na, de holnap! Nekünk is oltás. Kép

Virág! Lõrinc is utál hason lenni, de sok ilyet hallottam már, és a vége mindig az volt, hogy ha kicsit késõbb is, de mindent megtanult végül a kényelmes gyerkõc.

Manó! Szerintem nem véletlen, hogy a padlón fordult meg Emma. Az keményebb, mint az ágy, könnyebben forog rajta.

Myssnia! Gratulálok a szuper fiadhoz. És simán örökölheti nagypapitól a kék szemet.
Csúcsfeje édi, és nagyon viccesen néz ki a fürdetõszékben.

Norka! Elég nagy masszív, nehéz vascucc, házi készítésû, de nagyon stabil. Pontosan nem tudom a méreteit, de olyan közel 2 méter hosszú lehet.
Ujjbáb: Pont ma láttam a bababoltban, de iszonyat drágák voltak. A Rossmanosok is?

Timici! Kár!

Hú, Zsuzsi! Fûteni kell? Ez durva! A fiúk hogy bírják a bezártságot? A séta legnagyobb elõnye nálunk, hogy akkor is elalszik, ha egyébként nyügi. Így legalább pihen. Nálatok ez nem okoz problémát?

Virág! Orsoly! Hogy függ össze az UUC5 meg a fogkrém?

Zulu! Átvered a gyereket? Ejnye, ejnye! Kép

Anyakati! Nem kincstári optimizmus ez? J

Snoopy! De édi a fiad! Én ugyan nem látok hasonlóságot, csak annyira, amennyire minden gyerek hasonlít. De én senkivel semmilyen hasonlóságot nem látok soha. (Abszolút tagadás, de tényleg.)

Momo! Drukkolok, hogy holnap kibírjátok.
A keresztfiam keresztelõjén már a szülõkkel sem volt minden rendben, de mikor kiderült, hogy a keresztapa krisnás, a pap lehidalt. De azért megkeresztelte.

Na most vasalok végre. Aztán majd jövök.

Beu
beu
 
 


Azt mondja meg nekem valaki, hogy miert nem tudok napok ota kepet feltolteni a profilomba?

Beu,
Krisnas keresztapa! Kép Kép Kép

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Vasaló bemelegedett, gyerek felébredt, ma sem vasalok. Kár!

Beu
beu
 
 


Szilárd: köszi csajok a bókot! (így mondta szó szerint, én meg átadtam.)

Momo
Amit írsz az ismerõs, még pár hete, a régi szép idõkben, nekem is volt olyan éjszaka, hogy tülkön ültem, hogy mikor kell már Törpi, hogy egyen egy nagyot.

Zsuzsi
Tej: kevés. De mintha javult volna... Ahogy írtam, összeszottyadtak a melleim.

Mennem kell, mert jott a barátnõm
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Lányok Kép
köszi az oltásdrukkot, már itt szepeg a nyugiszopi után a karomban, ezért most nem is irok mindfenkinek, pedig olyan hatásosan drukkoltatok, hogy csak na. Beletuszakoltam egy fél kúpot, na, attól sokkal jobban üvöltött, mint az oltástól ...
De most csönd van, csak épp én félkezes vagyok, egyszál ingben + bugyogóban ücsörgök, mindjárt jön a férjem kollégája egy dossziéért, nekem a fele mellem ugye pucér, és éhen is halok.

Viszont sikerült a nagyon érdekes alakomra fürdöruhát venni! Nem, nem, ne egy katonai sátrat képzeljetek el! Igazi, rendes, egyberészes fürdöruci, mellkosaras Kép A Budmilnál vettem ma plázázás közben.
Mondjuk többet is fel kellett próbálni, nem vagyok ehhez hozzászokva ... igaz, a karfiolformájú kangitesthez sem, ami a tükörböl sújt le rám, de mindegy ... Kép

Megpróbálom letenni, aztán majd jövök!

Pussz
éhezö Kangi + beborogatott Julcsi
kangi
 
 


Julka is csatlakozik a mai nyügik táborához!Kép reggel aludt egy fél órácskát, azóta csak perceket. Most éppen az autós székben alszik, immár 10 perce! A hidegfront mindig megviseli.
Tegnap a Börzsönyben jártunk vele, Andris Magyarkúton van erdei iskolában. Ott bezzeg nagyon édes volt, elvégre egy egész osztály csodálta!

Én is formátlan krumpli vagyok, én is utálok tükörbe nézniKép voltam 170 és 58, vagyok 170 és 68. Hazajövetel óta híztam 6 kilót!
És az mind a hasamon és a combomon van! Fúj!

MariannKép
Gratulálok Marcihoz! Nagyon édes! Minél hamarabb legyetek otthon egészségben, boldogságban.
Nem jösztök Magyarországra mostanában? A Svábhegyen van a Korai Fejlesztõ Központ, világszínvonalúak. Az a lényeg, hogy ha bármi baj van, azt észreveszik és a 3 hónapos korig elkezdett fejlesztéssel más agyterülettel átvetetik a kiesett terület feladatát. A keresztlányomnak volt agyvérzése K-vit. hiány miatt, teljesen egészséges 7 éves kiscsaj. De inkább ne legyen rájuk szükségetek!

VirágKép
Zsuzsi 10! hónaposan fordult át elõször, már szakdokihoz akartak küldeni. Már felült, mászott, de forogni nem volt hajlandó. Most nagyon mozgékony, nagyon ügyes és koordinált. 3 évesen, agyrázkódása alkalmából, azt mondta a Bethesdában a neurológus, h az átlagnál sokkal fejlettebb a mozgása! Vékonyka volt, nem a súly akadályozta. A dagi fiam 5 hónaposan produkálta uezt.

ZsuzsiKép
Urszila-féle tejszaporító praktikákKépKépKép így fogok elhíresülniKép

OrsolyKép
Szerencse, h most pont nem mentolos a fogkrémünk. Nem tudtam, h nem tesz jót a mentol a bogyóknak!

SnoopyKép
Egy vállalkozó ismerõsünk direkt hagyja otthoni ügyfélfogadásánál a szomszéd szobában örjöngeni a gyerekeitKép ügyfél bármibe beleegyezik és menekülKép

Ennyi volt Julka alvásaKép és üvöltKép kaki nálunk sem volt, csak egy kicsi szélcsöves.

NorkaKép
fél kúp, ahogy Zsuzsi írja.

Urszila
urszila
 
 


Most jut eszembe, lehet, h itt a 6 hetes ugrás? azért lóg egész nap rajtam, és azért üvölt, mert így sem elég neki a tej? Különben 2 hét alatt fél kilót hízott, nem hiszem, h éhezne.

LeszterKép
Petrának gratula a nagy átlépéshez az újszülöttbõl a csecsemõkorbaKépKép

Urszila + pont 6 hetes Julka
urszila
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a sok hozzánk szólást' !Nagyon jól esnek a biztató szavak!

Most jöttem haza a picikémtõl,ma végre kivették a kanült,és ma már nem kapott antibiotikumot!!!!
Olyan jó egyre kevesebb csõ lóg belõlünk!!!!
3360g,és akkorákat alszik,nagyon nyugodtan,szép kiegyensulyozottan,hatalmas nyújtózkodások közepette!

Amikor ébren van és végre nem alszikKépKépKépKép,akkor olyan kis figyelmes,olyan kis érdeklõdõ,és abszolut semmi nem látszik,tutira úgy érzem,ha van is gond a kobakjában,nem lesz nyoma semmi!!!!


Urszila!
Megyünk haza,Mo-ra,július közepén,amit irtál a KORAI FEJLESZTÕRÕL nagyon jó ötlet,én még nem hallottam róluk.Ha esetleg tudsz valami közelebbi infót róluk,szivesen venném!


SnoopY!
Olvastam a Te történetedet is,hát az sem volt mindennapi!!!!!De hát profik voltatok,és Kispapid is nagyon toppon volt!
Irtam az epidurámról a történetünkben,és Te szakértõ vagy ebben a témában,lenne néhány kérdésem ha nem zavarlak most babázás közepette!?
Hol tehetném fel Neked?Itt vagy az anesztes topikban?

Este teszek fel megint képet,az Anyukám csinálta ma rólunk!

Mariann
Mariann
 


Szóval, itt a mai kép Marciról és rólam.
Kép
Mariann
mariann
 


Myssnia! Nagy dumás a kiscsávó!

Mariann! Látod, milyen jó hírekkel jössz! Nagyon örülök nektek.

Urszila! Vállalkozó ismerõs:Kép

Beu
beu
 


Mariann!
Most látom!
Igazán szépek vagytok!
Beu
beu
 
 


MariannKép
De szépek vagytok!Kép De jó, hogy jó hírekkel jöttél!Kép
Megkérdem a "kománémat", hogy õk kihez jártak, meg telcsiszámot.

Julka ma du. csak álmában mosolygott, ébren ordiba volt! Most megint alszik. Mondtam Apucinak, hogy de jó, hogy van topik, többen írtátok, hogy ma nyügi van, a lelkem nyugodtabb, hogy nemcsak nálunk rossz ez a mai nap.
Kép

Urszila
urszila
 
 


Csak röviden: Glicerines kúp: Én is felet adtam, de én simán szélességébe végtam ketté, nem hosszába. És én azt feldugtam neki, de õ sose sírt semmilyen kúptól. Kb negyed óra múlva jön a kaki, vagy kaki nélkül a kúp, ha mégse kellett kakilnia.Kép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Beu!
UU és fogkrém: a Boiron tájékoztató szerint mivel a homeobogyók a száj nyálkahártyáján keresztül szívódnak fel, ezért nem ajánlott a mentolos fogkrém. Csak azt nem tudom, hogy egyáltalán nem, vagy a bogyók szopogatásától számított mennyi idõvel.
Egyébként tök "jó": a cukortartalmú bogyeszokat elalvás elõtt szoktam elszopogatni = egész éjjel "cukros" a szám.

Mariann!
Jó hírek Kép Kép!

Kakukkfû!
Én is örülök, hogy találkoztunk, csak elég késõn értünk oda a dugók miatt Kép. Így aztán gyerkõcök éhesek és fáradtak voltak... Brokkolival gondolkozunk a "nagytalin" a Margitszigeten, de lehet, hogy a távolság miatt kihagyjuk inkább Kép

Kangi!
Ma felszereltem extra nézegetni és csörgetnivaló dolgokat a kiságy fölé. Kb. 10 percre sikerült lekötnöm Kép!

Pusza, Virág és felébredt Levente
virga
 
 


MariannKép
Nagyon szépek vagytok így együttKép Gyógyulgassatok és növögessetek minél gyorsabbanKép

Sok puszi Marci kobakjára
Momo


Momo
momo
 
 


Mariann,
Jo Ratok nezni, szep es buszke anyuka vagy, Marci meg mar jo nagy fiu, szepen hizik! En sem hiszem, hogy komoly gond lenne, hiszen idejeben eszrevettek, hogy mar nem erzi jol magat odabenn! A korai fejlesztes tenyleg nagyon fontos, mozgassatok meg minden kovet Marci egeszsege erdekeben! Minel elobb, annal tutibb a teljes gyogyulas!

Virga,
Lehet kapni homeopatias fogkremet, Elmex, es van vagy 6-700 forint Kép, de jobban jarsz egy sima gyerekfogkremmel, mert az Elmexnek is tok olyan az ize! Kesz atveres! Ugy tudom az egesz kezeles alatt kerulni kell a mentolos dolgokat, kavet, eros fuszereket. Azert ennyire en nem tudom komolyan venni!

Myssnia,
Tejci-drukk-hegyek!!!!!!

Urszila,
Jo kis tokas-pofazacsis mar a lanyod (meg ne sertodj! Kép )! Nem hiszem, hogy a tejci miatt aggodnod kene! Olyan edin mosolyog!

Egy oracskara leleptunk Mikivel vasarolni! Jolesett! Es kivetelesen nem kendoben v. kenguruban cipeltem vegig, hanem autosulessel egyutt beraktam a bevasarlokocsiba. Sajna a hatam mar nem birja a cipelest, az utobbi napokban meg mar total ki van keszulve. Elaludni sem tudok, ugy faj!
Mi lesz kesobb!!!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!

Koszonom mindenkinek a kup infokat. Hat vegul hosszaban felet nyomtam be a kiscsajnak es nem kellett negyedorat varni...kb.2 perc utan olyan megaKaki kerekedett,hogy en meg ilyet nem lattam. El tudjatok kepzelni, milyen lehetett,ha apa 1000el emelygett es huzott hanyni Kép (Ami vegul megsem jott ossze... Kép ) Szoval azota folyamatos vigyorgas ment, furdes, alvas. Hatha vegre megint alszunk egy hosszabbat ma!

Mariann
Nagyon edesek vagytok! Drukk-drukk, hogy minden nagyon rendben legyen! Kép

Myssnia
Tejci biztosan visszajon!!!!!

Kangi
Karfiol test rulez! Kép

Zsuzsi
Neha en sem tudok elaludni a hatam miatt. Imadok hason aludni es mivel ugy nem lehet, mostanaban annyit nyuglodom. Pedig hulla faradt vagyok...

Beu
Emil ment a profilos cimre. Megkaptad?
Babokat 600Ft. ert vettuk, szerintem nem sok es nagyon edesek! Kép

Lanyok
Olyan jo erzes volt! Itt voltak anyosek. Anyos rihegcselt- gugyogott Jazinak, erre Jazmin hot komolyan vegig nezte a mutatvanyt es elfordult. Egy arva mosoly, semmi! Kép Erre odaultem kb. 15 perc utan, kiscsajnak fulig ert a szaja mikor meglatott es nekiallt dumalni. Anyos csak nezett banatos szemekkel. Eddig is tudtam,hogy Jazmin megismer, de olyan jol esett,hogy ennyire!!!?!!! Kép

Norka es elaludt Jazmin
norkini
 
 


Sziasztok!

Mariann,
atjottem megnezni a kepeiteket! Kép Kép Kép Kép Kép Marci baba gyonyoruszep es nagyonnagyon helyesek vagytok egyutt Kép Kép Kép Kép Kép
Szuper hallani a jo hireket is, orulok, hogy ilyen szepen javul Marci! Milyen stramm kissrac! Kép Kép Kép Kép Kép

En nevelesi tanacsadoban dolgoztam, es nalunk is nagyon jo hire volt a Korai Fejlesztonek. Hozzank ovis kortol kerulhettek a gyerekek, es sokszor emlegettuk, hogy milyen jo lett volna, ha a szulok mar korabban odatalalnak! Mondjuk en is azert szurkolok, hogy ne legyen ra semmi szuksegetek. De mar azert is erdemes felkeresni, mert ok tudnak ugy vizsgalni egesz piciket is, hogy eszrevegyenek olyan aprosagokat, amik felett a hetkoznapi megfigyeles elsiklik, de amiket idejeben meg jol fel lehet fejleszteni.

Csak a legjobbakat kivanom Nektek! Kép Kép Kép Kép Kép

Kaska
kaska
 
 


Beu
Tettem fol egy nai kepet,a hatterben ott vigyorognak a babok. Lesd meg oket (van meg 5db. csak azok mashol sorakoznak)
[url=http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=77&page=4" TARGET="_top]http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=77&page=4[/url]

Norka
norkini
 
 


nai- mai
norkini
 
 


Sziasztok!

Na en is elokerultem.

Mariann!
Nagyon szepek vagytok. En is itt bogtem a torteneteden, annyira meghato es annyira ateltem. Igy ismeretlenul is nagyon drukkolunk, biztos minden rendben lesz, hihetetlen mire kepesek ezek a kis emberkek. Jobb ha vigyazol Marcira mert ilyen jokepu fiura hamar lecsapnak am itt a lanyos anyukak, bar gondolom olyan oreglany mint a Reka majd labdaba sem rughat. Minden jot es ha van idod irj a topikba!
Kép Kép Kép

Virag!
Nem tudom, hogy irtam-e, de eredetileg Tatai vagyok, csak a foiskola utan koltoztem Bp-re, csalad is Tatai.

Urszila es a Tejszaporito praktikak Kép Kép Kép

Kangi, Oltas Kép Remeljuk holnapra se hire se hamva a nyuginek.

Mano! Szerintem sem veletlen,hogy a franciaagyon nem forgott. Nekunk a doki neni is mondta, hogy ne nagyon legyen ott. Egyreszt ha megis forog leesik, ketto sokkal konyebb nekik kemeny feluleten. En azt is megfigyeltem, hogy nadrag, rugi nelkul is sokkal mozgekonyabb.

Myssnia!
Csucsfejet kikerem magunknak a Szilard neveben. Nem is csucsfej. Es annyira ari, es ahogy abban az izeben (furdetoszekben) feszit, halali.

Norka! Jazi tok aranyusan les a kendobol.

Anyakati!
Nekunk ismeros azt mondta, hogy ok mindig akkor valtottak, mikor gyerek elerte a kovetkezo meret also hatarat. En meg kb egy fel kilot szoktam varni, de nekunk ez bevalt. Mi pamperst hasznalunk. Na jo megakakit ez sem fogta vissza Kép Kép, de egyebkent nem lehet ra panasz. En meg soha nem csereltem gyereken ejjszaka pelust. Este 8-tol, reggel 8-9ig ugyanabban van a lelkem.

Zsuzsi en is 164 cm-es orias vagyok, kilo is kb anny, 58 es nem akar az istenert sem lejjebb menni (na jo nem egy dieatas etrendet kovetek, sot)
Igazabol nem is az a par kilo plusz zavar, hanem a karfiol szeru, leresztett nyuszi test. Ha mindez izom lenne. Vagy legalabb, eloszlana es nem mind a felso comb, derek has tajekon lenne. Miert nem lehet vadlira, vagy alsokarra hizni comb helyett??

Ma Reka szinte semmit nem aludt napkozben (kb ketszer 10 perc). Remelem ejjszaka alszik majd. Apa meg sehol Kép.

Uj auto nagyon izgi, meg sosem volt tok uj autom ezelott (na jo, bar ezt apa ugysem olvassa autonk). Igazi csaladi, vegul a Citroen Picasso mellett dontottunk.

Na most megyek es visszaolvasok, mert ezt a levelet meg delutan kezdtem, de aztan lanyom kovetelte a tarsasagomat, apa meg nem volt.

Gyorgyi + Rekababa Kép
rekababa
 
 


Julka teljesen kikészült a mai saját cirkusztól. Felébredt egy halvány szopi erejéig, visszaaludt, nem fürdettük csak olajos vattával letisztogattam, akkor is picit felébredt, és most szopi nélkül alszik tovább! Kíványi vagyok az éjszakára!

ZsuzsiKép
Dehogy sértõdöm! Julka korában még bók a háj meg a tokaKép, bezzeg anyukájánál!Kép Tejci mennyisége biztosan OK, csak a szopi tart gyakorlatilag egész nap. Most gyõztem meg a szüleimet, hogy maradjanak még, mert ezt a maratoni szopit csak úgy tudom csinálni, hogy háztartás, bevásárlás=0 részemrõl.

NorkaKép
Apának mond meg, hogy uezt képzelje el normál emberi kaja eseténKép Akkora öröm az anyai szívnek, hogy õ az Õ a babánakKép Szegény anyósKép

KangiKép
FürdõruhaKép Nekem még van elõzõ alkalmakról egy Triumph, szerencsére nem dobtam ki! De most kifogom, ha kifogyom!Kép

MyssniaKép
Szilárd mind szebb, ha ezt még lehetséges fokozniKép Nyugi tejcivel, akkor lesz! Gondolj arra, hogy "Na és, ha nincs? Más is felnõtt tápszeren!" Írass fel tápit, lehetõleg jó drágát, vedd is meg, tedd el jó helyre, és akkor biztosan lesz még tejed!

MariannKép
Beszéltem a barátnõmmel. Összekevertem két intézményt. Szóval van 1) a Svábhegyi Állami Gyermekgyógyintézet Fejlõdésneurológiai és Neurohabilitációs Osztálya, Mártonhegyi út 6, központi tel. 395-4922, vezetõ Dr. Katona Ferenc 2) a Korai Fejlesztõ Központ, 14. ker. Csantavér köz 9/11, tel. 363-0270, vezetõ Czeizel Barbara. A barátnõm azt mondja, hogy az 1-es intézményben kell kezdeni, õk állítanak fel diagnózist és foglalkoznak az egész picikkel, onnan mennek a gyerekek a 2-be (ahová szerencsére nekik már nem kellett menni), legalábbis 7 évvel ezelõtt ez volt.
AZ 1-nek a weblapja [url=http://www.svabhegy.hu" TARGET="_top]http://www.svabhegy.hu[/url], ott nézd meg az Osztályoknál a fent említettet. A barátnõm azt tanácsolja, hogy minél hamarabb kérj idõpontot, mert zsufi van. Nekik nem volt spéci dokijuk, gyógytornászuk stb., mindenki foglalkozott Bogival, mindenki kedves volt és hozzáértõ (látszik a kislányon, mármint nem látszik semmi!Kép)
A Korai Fejlesztõnek is van weblapja, www.koraifejleszto.hu, de nem akart kinyílni. Viszont találtam róla leírást a magyar védõnõk oldalán
[url=http://www.mave.hu/news.php?cat=06_1" TARGET="_top]http://www.mave.hu/news.php?cat=06_1[/url]
Remélem, hogy az 1-es intézményben vizsgálat után gyorsan "kirúgnak", mert nem fognak találni semmi fejlesztenivalót Marcinál!Kép

Urszila
urszila
 
 


MariannKép
Nagyon szépek vagytok! Megadrukk nektek!!

UrszulaKép
Julka valahogy nagyon emlékeztet az anyukájára. Nagyon hasonlít rád. És ha jól látom barna a haja is. (De még kivilágosodhat. Kép)

VirgaKép
Én fél órát tudok, de amíg érzed a szádban a mentolt, addig szerintem ne vedd be a bogyókat. Egyébként én vettem gyermekfogkrémet, aminek édeskés íze van, hogy még véletlenül sem legyek mentolos. Én néha hajnalba veszek be, de reggelig majd megörülök a cukros szájtól...

Norka
Én is hasonalvó lennék, de most én is hanyagolom. Kép
Szilárd is totál megismer, mert most már minden alkalommal vigyorog ha odamegyek hozzá. Kép
Jázmin falatka. Kép Nagyon husi.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Gyorgyi,
Gratula az uj autohoz! Vezessetek biztonsagosan, nem am szaguldozni a szep jargannyal! Milyen szinu?
Karfiol: mit szoljak en harom gyerek utan?! Az elsonel kicsikozodtam, a masodiknal bogtem a tukor elott, hogy en ilyen testtel csak zsakban mehetek az utcara, most meg annal is lassubb a regeneralodas. Valoszinuleg oregszem...tiszta plotyi a hasam, Kangi hasonlata a karfiollal meg nagyon raillik a combjaimra!
Alvas nalunk sem volt sok napkozben!

Gyuri ma este hajlando volt kinyomni az egesz nap tartogatott kakit a wc-be. Van egy Szobatisztasag topik, ott olvastam a "kakijatszoteres" wc-re szoktato meset, amin mellesleg halalra rohogtem magam, aztan bevetettem Gyurinal is. Na majd meglatjuk a hosszutavu hatast!

Norka,
A kukucskalos keppel palyazhatnal valami foto-versenyen! Nagyon jo!!!!!!!

Urszila,
Megsugom, mar mas topikban is emlegetnek, mint hires tejszaporito szakertot! Ne csodalkozz, ha majd dolnek a mailek! Kép

Dani hetvegere cserkesztaborba megy. 12 fok van, zuhog az eso, de biztos marha jo lesz. Nekem csak a hosszu autout miatt vannak felelmeim!

Jo ejt!
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Urszula, Zsuzsi, többiek:
Köszi a biztatás tejcsi ügyben. A kemény rész tök jól múlik el a mellembõl, és remélem, ha felszívódik, az ottani tejcsatornák is munkához látnak. Végülis összevetve: mellgyulladás, majdnem mensi + egy kis idegeskedés lakásügyben és a plusz kilók miatt, épp elég ahhoz, hogy egyik napról a másikra elillanjon a tej. Most próbálok kicsit többet pihenni, hátha segít. UU 5ch is szedtem, teát, és gyümölcsleveket (birs, ez nálam bejött) Talán még megkérem anyukám, hogy csináljon egy kis madártejet, mert nálam az is bevállt, és még hizlal is... Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


ZsuzsiKép
Gyuri már megint megnevettetett. Kakitartás. Kép
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Ahelyett, hogy aludni térnénk, itt társalkodunkKép meghívlak titeket egy virtuális kocsmázásraKép

MyssniaKép
Köszi, hogy felfeldezted a hasonlóságunkat! Pl a füle tisztára az enyém! Minden gyerekem hasonlít rám, csak a színeik nem, ezért egy csomó ember azt képes mondani, hogy Nicsak, egyáltalán nem hasonlítanak rád!

ZsuzsiKép
Más tollával ékeskedem tejszap ügybenKép pl. Szoptatás topik, onnan is Ágcival személyes mél, meg tõle van a tejszap lista is. Milyen a kakijátszóteres WC-re szoktató mese? Barátnõm mindjárt 3 éves fia még mindig csak pelenkába hajlandó nagydolgozni, hátha hasznosíthatnáKép

Urszila
urszila
 
 


UrszulaKép
A személyes találkozás alkalmával emlékszem a "színproblémákra". Kép Úgy néz ki, hogy Szilárd is szõkés lesz, mint apája.
Mindenesetre nagyon szép gyermekeid vannak. Büszke lehetsz rájuk. Ha van aktuális kép róluk akkor valamikor muti nekünk. Kép
Mit iszol? Én sört, ha már tejszaporításról van szó...
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


SZiasztok,

Magdi,
Koszonom az infot. Meg a jovo heten elmegyek a vegzet asszonyahoz a 4 honapos szurira, de utana mar nem szivatom sem magamat sem mANOCSKAT.

Ha badarsagokat vagyis ertelmetlen szavakat fogok irni, bocsi, mert csak a szamitogep vilaganal gepelek. Az allam erinti a billentyuzetet. Villanyt nem tudok kapcsolni, mert a hosszabbito abba van beledugva, es a telefonzsinor marha rovid illetve a halo-gyerekszoban nincs ajto = milyen praktikus az egybeter = igy tud Maja sotetben aludni. Bar lehet, hogy a szemuvegemet felvennem az segitene...

Mariann,
Sok drukk Nektek, ha Marcinak atadod az osszes szeretet ami benned van, meg fogja erezni es csak Neked no es fejlodik.

Megnyugtattatok a nyugivel, mert Maja sem aludt de 10 ota csak 3-szor negyed orat. De most talan tenyleg aludt. Ezt a levelet meg csak ketszer hegytam abba, mert felebredt. A nagy meleg miatt nem evett vasarnap ota, mara megjott az etvagya csak anya teje fogyott el estere. Meg jo, hogy fejtem, bar ez nem tul regi szokas nalam. Ilyen nem volt, hogy 50 ml/t 5 perc alatt tuntessen el.

Lenne egy hulye kerdesem. Szerintetek a kezi fejes jobban tonkreteszi a mellet, mint a gepi? En idaig kezzel fejtem, csak apanak eszebe jutott, hogy ezzel nyilvan a tonkrevagam a tartoizmokat, ugyhogy vesz egy gepet. En meg mar ezt utgy megszoktam, ket uveg aztan mehet... Vagy geppel gyorsabb? Mondjuk lassan 4 honap utan tok mindegy szerintem, mert terhesseg alatt az agyban fekveshez nem hordatm melltartot, igy mar a fekvos idoszakomban az utolso 4 honapban is vo;t ideje megereszkedni.

Apa elment kanbuliba igy en inteztem a lanyt. Enyem az ejszaka.

Nyuszi
nyulandi
 
 


Nyuszi
Én sajna géppel nem tudtam fejni, de van akinek nagyon beválik. A dokinéni azt mondta, hogy a bimbóudvarnak nem tesz jó a mellszívó, mert ödémát okozhat. Nekem fáj a bimbóudvar a vákumtól. (Medela kézi) De lehet, hogy az Avent jobb, azt nem próbáltam.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Norka,
kendõs kép rólunk: http://babanet.hu/album/main.php?own=1& ... image=5259
Nagyon édi Jázi, ahogy kukucsol! Bárcsak Izgága Bekit is bele lehetne így gyömöszölni... Kép De nem hagyja.
Gratula a megakakihoz Kép. Szegény-szegény apa! Kép

Kangi,
még mindig oldalra bicsaklik Julcsi buksija a hordozóban? Mert akkor kölcsönadnám a szûkítõt a mienkbõl, mi már nem használjuk.

Volt ma nálunk a védõnõ, és mondta, hogy ha van lelki erõnk, akkor már rá lehet szoktatni Bekit az éjszaka átalvására, a 3 órás kelések helyett. Hát, valahogy nekem nem lenne szívem úgy bõgetni a gyereket, ha könnyûszerrel segíthetnék rajta.

Kép

Pusz
Miszike+Beki
miszike
 
 


Sziasztok!

Hát kicsit eltûntem, nem az igazi eza modemes hozzáférés. Ha Anikó reggel "normális" idõben kelt (5 körül) akkor utána leülök az olcsó telefon mellé netezni, de ha ez kimarad, vagy maradok aludni... akkor elcsúszom az olvasással is, nemhogy még az irással.

Súlytéma: 169-hez 60 lenne az elfogadható súlyom. 69-el indultam neki Anikónak, 79 körül voltam a végén, 73 voltam szülés után, most pedig 5 perce mérve 70 kg vagyok. Nekem többnyire jót szokott tenni a szoptatás-babával itthon levés, az ikreknél is szépen lejött minden. Most a terhesség elõtti cuccaimba lassan beleférek, de jó lenne az elfogadható súlyomig is lejutni.

Urszila: gyönyörû a lányod még mindig! Azt hiszem a topikból én láttam õt elsõnek Kép, erre azért büszke vagyok!
Szerintem ideje lenne, hogy elhidd, hogy elég a tejed!! Ekkora gyarapodások! Azért abban lehet valami, hogy meg kéne próbálni néha egy-egy óra szünetet tartani, magad miatt! Anno az ikreknél csináltam, hogy szopi kezdetek között "kötelezõ" volt két óra szünet. Anno egymás után szoptak, fejenként volt rá fél órájuk (kb., persze nem annyira szigorúan lestem az órát), aztán fejtem, ez igy kb egy óra volt, és utána járt nekem egy óra szünet, addig nem kezdtem elölrõl a menet. Neked is jár egy kis pihi!

Mariann: nagyon szépek vagytok, gratulálok a kisfiadhoz! Nem semmi amin keresztülmentetek, szoritok, hogy most már csupa jó dolog történjen veletek!

TT vödröt meséltem a páromnak, megnézte a weben, szerinte az a plusz benne, hogy gömbölyû az alja.

Anikó múlt héten, 4 hetesen lett mázsálva, 4,4 kg, 58 cm (3,9 és 55 volt születéskor). Néhány napja határozottan tudatosan vigyorog, "dumál", tegnap kb 4 vagy 5 alkalommal kb 5-5 percig volt hajlandó erre. Párom szerint a játékok után is kezd tudatosan nyúlni (belecsap), én ezt még nem merném vállalni.

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!

Lanyok! Nalatok mi ujsag van ma? Reka mar most lefarasztott. Szuper nyugos, bepotolja a tegnapit is. Es ilyen hulye esos idoben meg setalni sem tudunk menni. Kép

Gyorgyi + szupernyugi Rekababa
rekababa
 
 


Csajszik, most csak 1 gyors kérdés, Julcsinak megy fel láza, még nem 38,5 popsiban, várjam meg, vagy most is adhatok neki egy fél kúpot?

köszpussz
Kangiék
kangi
 
 


Kangi!

Én oltás után rögtön szoktam kúpot adni, és 8 óra múlva megint autómatikusan, és még így is mindíg 2 napig hõemelkedése van. Úgyhogy szerintem nyugodtan adj neki kúpot! A Di-per-te oltástól eddig még minden baba lázas lett, sajna az egy nagyon szar oltás.Kép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Kangi!

Szerintem is adj neki, ha mar kezd felfele menni es nyugos. Masnap sajna ilyen szokott lenni.

Gy
rekababa
 
 


Köszi! Most alszik, de ha felébred, kap egy felet.
Oltás után rögtön kapott egy felet, meg este 9-kor is, ettöl f7-ig aludt, és még utána 8-ig, most evett és itt hortyog a karomban, de muszáj lesz letennem, hogy ne haljak éhen, remélem, nem ébred fel.

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Kangi
Adj egy kúpot most! Nekem azt mondta a doki, hogy 38.5-nél nem menjen tovább! És már kaphat egész kúpot is, de egy fél is használ már!

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!
Végre van megint gépemKép. Apránként visszaolvasok, majd jövök.
Üdv mindenkinek!

Maci_2 + éppen sírdogáló Roni
maci_2
 
 


Sziasztok!

Maci2! Hurrá, végre, hogy megvagy!!!!!!!!

Megkaptuk az oltást. Lõrinc hõs volt! Remélem, nem lesz semmi baj. És ma is ötkor kelt reggel. Ez is jó. És most is szunyál, mert doktornéni miatt korán keltünk. Ha végigolvasom a termést, és még nem kel fel, én is lefekszem.

Homeobogyók és fogkrém. Balázs ma mondta, hogy látott egy hirdetést, ahol valami speckó fogrémet ajánlottak kifejezetten a homeos szerekhez. Én elfelejtettem a nevét, de ha érdekel valakit megkérdezem tõle. Jellemzõ: mindig többet tud az orvosos-gyógyszeres dolgokról, mint én.

Kár, hogy nem kocsmáztam veletek tegnap! De mi akkor fürdetünk, altatunk.

Kangi! Kitartás!

Györgyi! Tudsz vezetni? Kipróbáltad már az új autót?

Zsuzsi! Kakijátszóteres mese? Jól hangzik. Rá fogok keresni!

Urszila! Látom, elhíresedtél! J

Nyuszi! Nekem azt mondta a védõnõ, hogy kézzel fejjek, mert a gépi nyújtja.

Miszike! Beki 3 óránként kel éjszaka! Szegények! De biztos nem véletlenül. Nem csodálom, hogy nem akarod kínozni, ha éhes. Szerintem magától is átszokik majd, ha itt az ideje. Persze ez a változat neked jó strapás.

Felébredt. Nyûgi!
beu
 
 


lemaradt:
Beu
beu
 
 


Sziasztok!

Ma megyek a 6 hetes kontrollra, holnap reggel csiposzures, es este utazunk anyosomekhoz Miskolcra, mert elkeszult a kocsi!Kép Addig meg csomagolni is kell, ami eleg kilatastalannak tunik, biztos, hogy valamit itthon hagyunk. Elkezdtem listat irni, nemtom, hogy fogunk elferni a kombi Escortban...Kép

Maci_2,
Jajj de jo, hogy megvagytok! Sokat gondoltam Ratok, hogy vajon miert nem jelentkezel, de ezek szerint igen egyszeru oka volt.Kép

Na majd jelentkezem, de az is lehet, hogy csak hetfon. Csak gyozzem majd visszaolvasni a termest.Kép
Puszi:

Leszter es estenkent voros fejjel bombolo, de napkozben tunderi nyugodt Petra
leszter
 
 


Leszter!
Jo utat es vigyazzatok magatokra. Hat csomagolas ismeros. Majd meglatod, annyi mindent elvisz az ember, hogy hatha, aztan semmi szukseg ra. Meg sem merem veletek osztani a mi utazos listankat, mert kirohogtok.

Beu!
Tudok vezetni, de meg sehol nem voltam uj autoval. Mindjart lemegyunk a benzinkuthoz megtankoljuk, az legalabb fel km es este megyunk babauszira. Vagy megautoztassam Rekat? Lehet, hogy elmegyek etetoszeket venni, a megsem, cipelje apa.

Miszike!
Nalunk bejott az ejjszakai alvasra szoktatas mint mar korabban is irtam. Reka ugyanigy 3-2 orankent kelt, en negy honapos kora utan sokaltam be. 2 nehez ejjszaka es azota a ritka kivetelt leszamolva, 8-tol fel hatig alszik, 10 perc szopi es ujbol 8-ig alvas. Nagyon jot tett mindannyiunknak. Reka mosolyogva ebred, tunderi aranyos es nem hiszem, hogy megviselte, sot. Engem foleg az inspiralt, hogy baratnom lanya 2 eves es most is rendszeresen szopik ejjszaka (nem egyszer-ketszer, hanem sokszor es hosszu ideig es persze nem az ehseg, vagy a tej miatt)Biztos ez sem atlagos,de valahogy elegge tartottam ettol.

na megyek es vasalok kozben meg enekelek Rekanak, akkor talan hagy egy kicsit.

Gy + R
rekababa
 
 


Na megvagyok én is...

Elõször is köszi a Vanish szappanos felvilágosításokat!
Dandy,
neked külön köszi a felajánlást, de szerencsére pont holnap jön hozzám egy barátnõm, aki Intersparban dolgozik, akkor majd vetetek vele egyet.

Képek aranyosak, mindenkit végignéztem. Leszter, topikfotók is szuperek, üzenem kispapádnak, egy párat nem akartok feliratozni? Mert a többséget felismertem ugyan, de van egy-két ismeretlen arc, jó lenne tudni, ki kicsoda...

Mariann,
nagyon édes kis Marci fiad van, és nagyon szépek vagytok együtt a képen!!! Továbbra is drukk, hogy minden rendbe jöjjön!!!

Maci2,
szuper, hogy megvagy, már aggódtunk itt!

Tiszta pattanás a fejem! KépKép

Huhh, ez az oltás elég durva lehet, ha minden baba belázasodik utána... mi a jövõ héten megyünk, hát majd meglátjuk, kicsit félek.

PIldi,
gratula a lánykád méreteihez! Kép

Úgy látszik, Anna imádja a hidegfrontot, nálunk mostanában csak a szokásos esti nyügi van (mondjuk azt már 4-5 körül kezdi Kép), egyébként sokat alszik, és viszonylag könnyen kezelhetõ Kép. Ma éjjel 11 órát aludt!!!!! Este fél 9-kor tettem le, és reggel fél 8-kor ébredt! Ilyen még nem volt! Már köröztem a kiságy mellett, hogy hátha felébred, mert a cicik igencsak hiányolták a kisasszonyt! Kép

Megyek fõzõcskézni, pussz
Franyó
franyo
 
 


Leszter Kép
ajánlom a hajszáritózúgatást este, nekünk bejött, hátha nektek is ...

Maci_2 Kép
Hurrá!!! Már azt hireszteltem, hogy utoljára egy husirecepttel kapcsolatban értekeztünk, és lehet, hogy attól tüntetek el ... Kép Milyen volt a masszázs? Hogy vagytok hasfájás-ügyileg?

Myssnia, Györgyi, Manó Kép
gyerekem azóta is alszik, immár az ágyában, addig nem bolygatom kúpügyileg, mig fel nem ébred. Köszi a hozzászólásokat!!!

Beu Kép
mér baj, ha kinyúlik, ha nagyon zavar, legfeljebb a vállad mögé veted KépKépKép
Lörinc hösségéhez nagy gratula!!!

Miszike Kép
nagyon szép a fökötös bébike Kép Mostanában már nem bicsaklik a kis feje, de köszi!!!

Norka Kép
bábok királyok! Kép Csóri anyóska ...

Mariann Kép
gyönyörü szépek vagytok Marcival!!!

Urszila Kép
Triumph-ot is néztem meg Felinát is, de a Budmil állt a legjobban ... VUHAHAHAHAHAHAHAAAA! Ez sátáni kacaj volt, képzelheted, hogy a többi hogy állt ... Amúgy kispapának tetszik, érdekes, eddig nem tünt fel, hogy gyengénlátó Kép

Most gyorsan próbálok a nevelésszociológia dogámmal haladni, úgyhogy bocs attól, akinek nem irtam ...

Pussz
Kangi
kangi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?