Sziasztok!
Eszter!
Megnéztem azt a kelengyelistát, és el voltam ájulva tőle, hogy mennyi mindent megvetetnének a kismamákkal! Nekem felére nem volt szükségem!
A babánál ágyneműre nem volt szükségem, mert lerúgta magáról, inkább hálózsákban altattam, vagy csak rugiban, ha meleg volt. Mérleget kölcsönöztünk, és én annyira aggódtam, hogy minden szopi előtt és után mértem a Drágámat, még éjjel is, és vadul jegyzeteltem.
Két hónapig. Na hát ezt most nem fogom csinálni, tök felesleges. Elég hetente egyszer is. Légzésfigyelő, babaőr nem kellett, mert bár külön szobában volt, de egybenyitottuk, így hallottuk őt. Hajkefe: a mai napig nem kellett kefe, fésű. Éjjeli fény: kaptunk ajándékba, de az összes konnektor 20 cm-rel padló felett van, úgyhogy felesleges volt.
A babaápolási termékeket a gyerekorvos felírja, gyógyszertári mind. A boltit szerintem felesleges megvenni, azokat amúgy is csak 3 hónapos kor után ajánlják. Ruhák: szerencsére mi annyi ruhát kaptunk, hogy másfél éves koráig egy darabot sem kellett venni.
Nekem bimbóvédő- és kiemelő nem kellett, sem szoptatós teakeverék, ezzel is szerencsém volt.
Bocs, ha kicsit hosszú voltam
, de nekem ezek a tapasztalataim.
Monácska!
Én is drukkolok neked, biztosan minden rendben lesz. Egyébként elolvastam a szüléstörténetedet, és nem csodálom, hogy nem szívesen mész kórházba!
Évi!
Neked is drukk UH-ra!
Lexa!
Beírhatod a tábliba, hogy legközelebb okt. 4-én megyek AFP-re, utána pedig okt. 17-én UH-ra. Akkor talán majd kiderül, hogy ki van odabent!