Sziasztok!!!!
Szép napsütéses napot nektek!
Kincs!:)
Vigyázz magadra nagyon,azt mondják állapotosan nehezebb kilábalni amegfázásból.A barátnőm már aug.közepe óta bajlódik vele.Amíg nincs láz addig minden oké.Tünetek nem állandóak, nekem pl. csak most kezdett ismét érzékeny lenni a cicim.vigyázz magadra!!!
Ani!:)
Kincsnek igaza van, a baba megkapja ami neki kell, ha nem akkor ugyis jelez a szervezeted.Tejet szereted?Az jó szinte mindenre,nyugtatja a gyomrot és hidegen a legfinomabb itóka.Fehérje és K forrás!A has kiszőrösödése az oké, nem lett több szőr hanem a pihék erősödtek meg..nekem is..de most kezd kihulni
ez is tünet!Sőt nekem a körmöm és a hajam is gyorsabban nő.
Hancuroznék én a párommal, de elvagyunk tiltva már ősidők óta...kezdetben a méhlepényem miatt,utána meg azaz most meg a megrövidült méhszáj miatt nem tanácsolják...
Vigyázz magadra!!!
Giga!:)
akkor mostmár írhatom hogy igyál egyél sokat és vigyázz magadra.Igen boldogan apázok, amiótí itthon van,olyan jókat alszok..már este 9 kor ágyban vagyok...azelőtt meg éjszaka 1 körül tudtam csak elaludni.Ez a nyugalom.
Árnika!:)
igen nem fáj a punkció... 6x-i átélés=6x voltam leszíváson,de csak 4 beülti volt.először nem maradtak meg a sejteim(elkaptam a suliban egy fertőzért a gyerekektől,láz,hasmenés,hányás)majd a 4. akkor nem tudtak sejteket találni valószínű hamarabb kiszabadultak...
nyugi mindenki lelkére veszi a sikertelenséget,csak mindenki másképpen tudja feldolgozni.Az utolsó lehetőség meg nem jön el, mert akkora már sikerül mindenkinek!!!!