Új privát üzeneted érkezett!

Hanna - nagyon sokat imádkozunk értetek! Próbálj meg kitartani. Talán azért történik most ez így, hogy az az egy baba egészségesen , szép nagyra növekedve hangosan sírva megszülessen, aztán a következőnél legyenek majd az ikrek! Nehéz ezt így felfogni, és igazánból nem biztos, hogy ez az ok persze. Legyél nagyon türelmes magadhoz, adj időt a fájdalomnak - aztán pedig örülj nagyon a kisbabádnak, aki olyan erősen kapaszkodik!!!! Adj ÉRTE hálát! Nagyon sokat gondolunk rád, kívánom, hogy hamarosan jó hírekkel legyél itt köztünk újra!

Dezsinának üzenem, ha beszélsz vele kiscsillag, hogy ez már komoly focicsapat!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Gratulálok!

Kép

Kép
julika79
 
 


Sziasztok!

Holnap reggel 8 órakor bevonulok a kórházba. Köszi a biztatást csajok!

A márciusi lombik majd sikeresebb lesz.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Julika!

Édes vagy, de sajna, ő nem a méhemben kapaszkodik. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 

 
 

Hanna - ne haragudj kérelek!!!!!!!!!!!!!!!nem olvastalak elég figyelmesen!!!!!!!!!!!!!annyira sajnálom! :cry: :cry: :cry: Próbálj meg kitartani! Most te vagy a legfontosabb!!!!!Ti! Vigyázzatok egymásra a pároddal!!!!!!!!!!! :roll:

Kép

Kép
julika79
 
 


sziasztok!

köszönöm mindenkinek a bíztatást, együttérzést.
aranyosak vagytok!

hanna: nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:

dezsi: örülök, de drukkolok tovább+++

kismamák: hogy vagytok?

mindenkinek mennek a drukkok+++++


katica
katica30
 
 


Hanna!

Olvasó-kukkoló vagyok itt. Neked is annyira szurkoltam :( Kitartást kislány...gondolatban én is veled vagyok.Pussz!

Gina
Vendég
 


Hanna!:(
annyira nagyon veled vagyok, kitartás!sok sok erőt nektek, hogy ezen túllegyetek,kapaszkodjtaok egymásba! puszika neked.



Katavirág!:)
a történetünk:
-2004:magándoki,hormonvizsgálatok,clostilbegyt szedése,méhtükrözés,minden rendben...baba mégsincs...
-2005.februárjában volt az első inszemünk,ami számomra nagyon rossz tapasztalat volt,a rendelőben hagytak egyedül abban a kényelmes helyzetben,a takarítónő meg kint járkált...na innen mentünk át a debreceni kaáliba
-ahol 2005.ápr.kezdük az első lombikot,ami nem volt sikeres.Akkoriban még tanárként dolgoztam,és nem akartam hiányozni,lelkesen jártam dolgozni...ekkor elkaptam a vírusos hányás-hasmenést a gyerekektől,láz 38,5-leszívás:3 sejt,sajnos nem maradtak meg.
-A következő nekifutás, nyáron volt,ekkor már munkanélküliként....főnök nem nézte jószemmel...na de állítólag nem ez volt az indok.... ekkor 6 sejtem lett 2 sejtet kaptam vissza,12.napon hcg 3,5 volt-erre a doki azt mondta valami beindult...
-3.stimuláció.októberben:6sejtem lett-1 embrikét kaptam vissza,12 napon hcg 74,5...3 hét múlva leállt a folyamat.Párom gyógyszeres kezelése indult
-4.stimuláció:7-8 tüszőm volt-nem lett petesejt,valószínűleg hamarabb pukkantak ki a tüszők...vagy beragadtak.... ekkor 8 hónap kihagyás.Párom gonal-F-történő kezelése.
-5.stimuláció: 4 sejtem lett-1 embrikét kaptam vissza...szintén beindult,de megállt....hcg:98...ekkor elmentem laparoszkópiára,ahol nem találtak semmi eltérést,minden tökéletes volt.
-6.stimuláció:2007.február.17-től indult,gyenevac-kúra mindkettőnknél 3-3-szuri,4 sejtem lett,2 emrikét kaptam vissza 6és 9 sejteset... 12.napi hcg:262,2 !!!! majd 18 napi hcg2734!!! ekkor maradt velünk ez a kismanó,aki itt fejlődik a pocakomban.
Ha visszanézünk,akkor 2,5-3 évi küzdelem,1 millióFt...sok sírás,összeomlás...reménykedés...munkanálküliség.....de most itt van velünk és ez számít!
Próbáltam rövid és tömör lenni.
Vendég
 


Vikimi!
Folyamatosan olvaslak benneteket, és most annyit szeretnék hozzászólni, hogy nem semmi, amin keresztül mentetek!! Eszméletlen, hogy mennyi kitartás, és erő, sok-sok erő kellett ahhoz, hogy mindig talpra álljatok, és reményt nem feladva folytatni! Nagyon-nagyon megérdemlitek azt a kisbabát, aki a pocidban van! Tudom, hogy aki már ideáig eljut, mindenki megérdemli, de Ti duplán! :D
Aki ezt végigolvassa, szerintem újra erőre kap, hogy igenis van REMÉNY, de ki kell várni!
Na jó hosszú lettem, bocsika! :?

Kép

Kép
donika
 
 


Lányok!
Hanna, iszonyúan sajnálom.............
Engem lelkileg nagyon igénybevesznek a rossz hírek, és eszméletlen küzdelmek, amit olvasok. Kezdek nagyon félni és nem érzem magam elég erősnek ehhez az egészhez.. :(
Vendég
 


Sziasztok,
Vikimi, a Ti történetetek sem semmi..
Ginuska,,,,rég láttunk erre felé...
Katavirág..
Csak rövide írom le a történetünket. Mi 3 évig probálkoztunk, 4 lombik és 1 fagyibabás sikertelenség után az 5. sikerült... Sok sok sírás és összeomlás után már a végsőkig magunk alá kerültünk.. Nem tudom, hogy mi lett volna, ha az 5. sem sikerül... Még visszagondolni is rossz. A gyomrom összeugrik.. Persze emellett körülöttünk mindenkinek összejött és ma már mászkálnak körülöttünk a csecsemők... Mások öröme mellett még nehezebb volt ezt végigcsinálni...Közben vizsgálatok beavatkozások (műtétek) stb. Ja és mi is kb. 1 millió ft.-nál járunk.. De az utolsó ami érdekelt. Persze nem mellékes...Nálunk csak az 5. indult be... De azok meg is maradtak...:) VÉGRE...Az első is bíztatóan indult...de csak idén juniusban sikerült....Jövő héten talán megtudjuk, hogy milyen nemü Babák mocorognak odabent...
Hát ennyi.. és kérlek többet ne kérdezzetek...mert ezt is elég volt leírni..
Üdv.
Apacs.

Kép
apacs
 
 


Sziasztok Csajok!

Köszi, de lépjünk túl.


Nyüstölni fogom Szmatonát, talán lesz március előtt hely. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna
Kérésed számunkra parancs. :D Gyors felépülést és mihamarabbi újrakezdést!!!

Én történetem címszavakban:
Előző házasság:
egy év nincs gyerek, alap vizsgálatok:minden ok...talán progi kicsit alacsony,
HSG Barcikán:elkeserítő erdmény:méh ici-pici, egyik oldal elzáródva, másik kacskaringós meg fura a vége, hasban mintha összenövés lenne.
Kaáli intézet Bp.:ujabb átjárhatósági , ezúttal uh-s mert szerintük a barcikai röntgenfelvétel értékelhetetlen.Eredmény:minden a legnagyobb rendben, egyáltalán semmi baj. :?
Jött 3 sikertelen inszem.
Itt már endo gyanús voltam, de azt mondták, hogy nem gond. Javasoltak egy lapart azért esetleg a lombik előtt.
Na itt váltam el.
A MI történetünk: :D
Elmentünk Miskolcra egy állítólagos endo specialistához, aki azt mondta a tüneteimre...hogy hát ez nagyon ritka...nem valószínű...próbálkozzunk babával az új párommal és ha fél évig nem jön össze, akkor lapar. De a kapcs. új volt, úgyhogy egy évig nem próbálkoztunk.
Közben elmentem egy vastagbéltükrözésre, hogy megnézzék ott az endot. Nega lett ebből a szempontból...de a menzikor bélből szivárgó véres nyálkára azóta sincs magyarázat.
Na mindegy ...letelt a fél év:megvolt a lapar:3. stádiumú endo...de sztem semmit se vett ki a doki, meg nem is volt kedves-figyelmes...továbbküldött Debrecnebe kezelésre...azóta se láttam...ő meg hálapénzt nem tőlem. :wink:
Debrecneben kaptam 6 hónap szuris kezelést, amitől 9 hónapig nem menziztem.Aztán megjött és ott volt még mindig a véres nyálka.
Ismét vastagbéltükrözés, most Debrecenben. Nem találtak semmi endot.
Jött két sikertelen inszem.
Utána átmentünk a Debreceni Kaáliba lombikra 2007. márciusban...azóta húzódott az idő mert folyton cisztákat látott a doki...amit le akart szívni, de aztán mégse kellett (2x öltöztem be műtétre), kaptam rá fogigátlót...az se segített.
Küldtek laparra.Megvolt nyáron Debrecenben:bal oldali petefészek külsején vmi endos ciszta, leszedték. Máshol semmi. /A múltkor szétszóródva volt a hasüregben./
Aztán indult a lombik.
Most pedig ET után vagyunk 5 nappal, 3 db 8-8-9 sejtes három napos emrikét kaptunk vissza.

End of story :D
vizkriszisback
 
 


lányok: döbbenet, hogy mennyi mindenen mentetek keresztül. hihetetlen ez a kitartás. minden elismerésem a tietek.
jó szerintem, hogy leírtátok, hisz aki olvassa, mint én is, látja, hogy mindig van remény, csak menni kell tovább. köszönöm.


katica
katica30
 
 


Jó reggelt!

Lányok,
Olvastam a történeteket, azért ez nem semmi! Kicsit meg is rémültem!

Hanna,
Örülök, hogy ilyen erős vagy!
Vendég
 


Bella
Hát némelyikünknek kacskaringósabb az út, némellyikünknek egyenesebb....de minden útnak van egy vége és az boldog lesz számunkra!!! :D
vizkriszisback
 
 


Krisz,
Ámen! Próféta szóljon belőled! :D
Vendég
 


Krisz! Igazad van.. így kell nézni... Amúgy te még fekszel? Mennyire fickándozol?
Apacs! Melyik nap mentek UH-ra jövő héten?
Panda! Mizujs?
Vendég
 


Brumi
Nem fekszem..csak éjjel alszom, meg délután vagy 2 órát, a töbit ülöm vagy állom vagy lassan mozogva járkálom. Cipelni, emelni, tornázni, s*xelni nem szoktam. :lol:
Veled mizu???Hogy vagy?

Vki tudja a 3 napos emriótranfer HCG eredményeit???Fent volt a neten, láttam is már...de most nem találom. :(
vizkriszisback
 
 


Brumm!:)
írtam privit!
neked is már csak 4 nap!!!!a vonalzód szerint!

Hanna!:)
Kép

Bella!Katica!:)
mindenkinek más út van kijelölve,kinek könnyebb kinek nehezebb,de ahogy Krisz írta,a vége fontos,mert ott csak a mi kis álmunk vár ránk!!!

Krisz!:)
hogy vagy?én is kaptam mindig hcg szurit rásegítésnek ,aminek a felezési ideje 24 óra így kb ki tudod számolni mikor ürül ki a szervezetedből!de neked nem is fog hiszen neked csak emelkedni fog!!!! :)
Vendég
 


Vendég
 


Sziasztok!

Lányok, nem semmi történeteket írtatok le! Ilyenkor jövök rá h a mi esetünknél is van nehezebb helyzet! :(
A lényeg a vége: egy baba mindenkinek!

Valamelyikőtők ismeri dr. Kopa Zsoltot?
kata05
 
 


Eloszor is koszi mindharom tortenetet! Erot ad ez mindazoknak, akik a masodik, harmadik probalkozas utan feladjak.

Hanna :cry:

Bennem most kezd el tudatosulni, hogy valojaban mennyire szerencses vagyok. De ezt probalom alazattal felfogni. Amig az ember csak termeszetes uton megfogano parokkal van korulveve, nem latja, hogy masoknak sokkal nehezebb.

De gondoljatok csak arra, hogy ha nehezen is, de VAN! megoldas. Ez a nagy kulonbseg a multhoz kepest. Akinek nem adatott meg 30 eve a gyermekaldas, annak nem adatott meg.

Ezert Brumm, kitartas! Amig en nem kerultem lombikra, en is csak biztam minden honapban. Aztan sosem tortent semmi. Az orvostudomany segitsegevel azonban jelentosen megnonek az eselyeink! Csak erre szabad gondolni, meg akkor is, ha elsore nem sikerul.

Vikimi, azert elgondolkodtam azon, hogy neked a hosszu utad vegen, amikor is sikerult, Gynevac kuran estel at. Rengeteg sikertortenetet olvastam a neten, olyan nokrol, akik 6-7 lombik utan feladtak, aztan megkaptak a Gynevac kurat es 40 evesen spontan teherbe estek. Mi is beadattuk a sikeres elso lomikunk elott 3 honappal. Meg az is lehet, hogy spontan is terhes lettem volna, ki tudja. Mindenestere lehet benne valami, ami helyreallitja a pH-t, csokkenti a veteles kockazatat.
katavirag
 
 


Kata05, en ismerem. A ferjem jart nala a kivizsgalasunk soran, nagyon normalis, kedves orvosnak tartja.
katavirag
 
 


Katavirág, és hol rendel? És mennyiért? ( nyugodtan Kata-zatok! nem kell a 05 :lol: :lol: )
kata05
 
 


Bocsi en nem ismerem, csak tudom ki. Ugy emlekszem, a Szabolcs utcai Korhazban rendelt, de az most bezart. Igy hat fogalmam sincs. Azokat az osztalyokat talan osszevontak az Allami Egeszsegugyi Kozpontba es lehet, hogy ott van.
Azert nem tiszta kaosz a magyar egeszsegugy?
katavirag
 
 


kata!
A magánrendelőjébe a 06-20-5885000 számon lehet bejelentkezni. Ha jól tudom 10ezer ft egy alkalom. A Rókus kórház mellett van a magánrendelő. Sztem az nem szűnt meg. Egyébként én az interneten találtam meg, te is meg tudsz ilyesmit nézni, a Google be írd be. mi a volt kolegájánál voltunk, Papp profnál, de az egész osztály megszűnt egyelőre.
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm a drukkolást! Ma hajnalban 5-kor megszületett az unogahugom Réka Panna 2910g 50 cm és gyönyörű :lol: egészséges és a nővérem is jól van :D végig ott voltam én vágtam el a köldökzsinort! Csodálatos élmény nem is lehet leírni soha nem fogom elfelejteni :D Nagyon fáradt vagyok most értem haza a kórházból tegnap reggel óta ébren vagyok. Majd teszek fel képet a kicsiről.

Hanna,
Nem tudok mit írni és ide nem is akarok majd beszélünk személyesen.... :cry:

Dezsi,
Gratula nagyon ügyes voltál!
Vendég
 


Sziasztok,
Brum, nem tudom, de megyünk.. Párom nem siet lefoglalni az időpontot....:(
Kata, IGEN ISMERJÜK. Én csak jót mondhatok Róla.. Nálunk a családban és az ismeretségünkben kissebb csodát is tett...és segítőkész.. Bár régebben a Szabolcs utcai koórházban dolgozott, azóta nem tudom, hogy mi lett, mert mintha be akarták volna zárni... :twisted: :x Osztom Katavirag véleményét..sőt....
De magánrendelése is van...Ha kell tudok telcsiszámot mondani..
Katavirag, Mi mondtuk Neked, hogy mennyire szerencsés vagy! :shock: :D Most már elhiszed!..
üdv.
Apacs

Kép
apacs
 
 


Kata, Akkor már nem írok, mert Brumm megelőzött.
Szörnyű, hogy megszünt a Szabolcs utcai kórház. Pedig az urológiai épület az tök új volt!!!
Pandácska, Gratulálok a Nővérednek és Neked is...:) Azt meghiszem, hogy fárasztó volt... :?
Pihenjetek sokat és nyugalom!!!
Tök normális súly és méret.... Ez mondhatni az Anyának is ideális...:)
üdv.
Apacs

Kép
apacs
 
 


Panna, csodalatos elmeny lehetett ott lenni, gratulalok is noverednek, hu, de most mar pihenj! :D

Apacs, a Szabolcsban volt egy olyan jol felszerelet es modern reszleg, ami Magyarorszagon egyedulallo, nehany eve epult, egy nagyon kozeli rokonom eletet kapta ott vissza nemreg. Es bezart!
Es meg sorolhatnam mi minden volt ott, es micsoda szakmeberek, akik most egymast nyirjak, hogy legyen munkajuk. Es ez az egesz miert :?: :?: :?: A termalvizert, ami az epulet alatt van :?:

Tibu, Krisz, Brumi! Drukkhegyek :!:
Dezsi :!: Tudsz mar valamit :?:
katavirag
 
 


Pandus,
Gratulálok az unokahugihoz!

Remélem Dezsina jól van!

Én nem ismerem dr. Kopa Zsoltot, így nem tudok ebben a témában segíteni sajnos.
Vendég
 


Sziasztok!

Új vagyok a fórumon, lombikkal indítunk a Kaáliban, elvben 2008 januárjában.

Ha befogadtok, jönnék gyakrabban, sokféle gondolat kavarog bennem is, van, amit még nem is tudok szavakba önteni.

Panna, gratulálok a nővérednek, nagyon szép méretű baba.

Az eü.reformról külön topikot meg lehetne megtölteni, akikkel eddig beszéltem, senki nem érti, miért pont azokat a kórházakat zárták be (miért kellett bezárni?!), illetve milyen lobbiknak állhatott mindez érdekében?
allegrobarbaro
 
 


Sziasztok!

Dezsi üzeni: Holnap lesz a beülti!!! 3 babát kap vissza. Ma 8 babája van. Lesz fagyibaba is.

Nekem holnap 10.

Pusszantás!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok

Brumm, Vizkrissz, Tibu, Dezsi:
++++++++++++++ mára

Kis*:
Dezsiről mit tudsz?

Katavirág:
Így van most mi jövünk

Hanna:
Márciusra fel

Ginuska:
Drukkolok, hogy pozitív legyen a teszted
Most hol tartotok? Spontán probálkoztok? Vagy túl vagy egy beültin?

Viki, Apacs, Vizkrisz:
Nem semmi amin keresztül mentetek idáig, igazán megérdemlitek ezt a babát

Donika:
Hogy vagy?
Írj egy kicsit magadról
Baba neme?

Panda:
Gratulálok a testvérednek, szép méretei vannak a babának
Milyen jó, hogy egy családban hírtelen két baba

Alleg:
Üdv közöttünk, a legjobb helyen jársz, kérdezz csak bátran
Írj egy kicsit magadról

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni
 
 


Köszönöm mindenkinek a gratut :D

Ő lenne a kis Drága:

Kép
Kép

Dezsinek holnapra mennek a drukkok!
Vendég
 


Pandus,
Nagyon édes kismanócska!

Dezsinek!
Drukk! Hanna köszi az infókat!
+++++++++++++++++

Brumi, Krisz, Tobi
++++++++++++++

Alle,
Üdv. közöttünk! :D
Vendég
 


Hajrá Dezsi +++++++++++

Heni, mit szeretnél tudni? Én 35 vagyok, férjem 30. Első babánkra gyúrunk 2006 márciusa óta, eddig eredmény nélkül.
Volt orvosváltás, kórházi részleg (Margit kórház) bezárás, hsg röntgennel és laparral is, hiszteroszkópia...aztán amikor elfogyott a türelmünk, elmentünk a Kaáliba.
A probléma nálam alacsony progiszint, pajzsmirigy alulműködés, férjemnél meg kevés a mocorgó katona. Így aztán a kötelező körök után (labor, UH) a dokink a lombikot javasolta indulásból, inszem nem is volt.

Most várjuk a menzeszt, utána kell(ene) mennem vérvételre és megbeszélésre. Az előjegyzett időpontunk január. Addig marad a remény, hogy hátha spontán...Végül is csodák mindig vannak :wink:
allegrobarbaro
 
 


Pandácska, gyönyörű a kislány :D (énisénis szeretnék egy/két hasonlót)
allegrobarbaro
 
 


Panda: gyönyörű a leányzó :wink: :D Gratulka :!:

Dezsi drága: ma még drukkok, holnaptól pdig babatapik :wink:

Allegro: üdv köztünk, mielőbbi babásodást kívánok :!:

Velem csak annyi van, hogy megint hasogat a fejem, hetente egyszer minimum, de akkor két napig..
Holnap megyünk Tapolcára, majd megkérdezem mit ajánl ilyen esetben, mert ez már kicsit túl gyakori számomra, a terhesség előtt nem fájt ennyit, bár igazoltan migrénes vagyok.. De erre nem számítottam..
Jövő héten nem kell mennem fősulira, csak a dogáimat viszem be illetve a kisZH-kat megírni (2 db angol és latin), egyebekben kedvesek voltak és azt mondták elnézőek :D

Ma már lehet nem jövök, vagy még nem tudom, ha megmozdulok lehasad a fejem :shock: :( :cry:

Pussz mindenkinek!

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Heni! :D
Köszi jól vagyok/vagyunk! Fiú lesz. Jövő héten megyünk UH-ra, remélem ott is mindent rendben találnak! :wink:

Látom neked is már csak 1 hónap, kihez jársz? Izgulsz már?

Kép

Kép
donika
 
 


Kis-csillag! :)
Együttérzek Veled, ugyanis nekem is mióta terhes vagyok minden héten fáj a fejem, és nagyon-nagyon erősen, úgy, hogy mozdítani sem tudom, nagyon gáz! :( Nekem a nőgyógyászom a quarelint javasolta, vagy panadol extra, valaki az algopyrint pártolja, orvosa válogatja! Mondjuk 12. hét előtt egyiket sem javasolt, na most kisegítettelek. Én ma voltam homeopátiás dokinál, azt hiszem ki fogom próbálni, mert korábban más miatt az bejött!

Kép

Kép
donika
 
 


Sziasztok!

Új vagyok még a babaneten, a napokban pedig már regisztráltam is, mert kiderült hogy nagyon kevés kiskatonánk van. Az orvosom azonnal ICSI-t javasolt, most állunk az egész elején :( .

Vikimi!
Véletlenül a tiéd volt sz elsö hsz amit olvastam. Végig libabörös voltam. Nem semmi amin keresztülmentél te sem. Gondolom rán is hasonló dolgok várnak. De a lényeg hogy sikerült és hogy van remény!!!

Köszönöm neked.
tea77
 
 


apacs-!
3 év és 4 lombik.....igaz, nagy bátoritást adnak a történetek, mert jól végzödtek, de.....félek és azt hiszem lelkileg fel kell hogy legyek mindenre készülve - bár az szinte lehetetlen. Én sem vagyok már fiatal és apa sem. Ja, egyébként az én párocskámra is kell várni. Két hete "holnap bejelenkezek"....et hallgatok. :(

Vizkriszisback!
Mennyi ideje tart nálad a próbálkozás? Mikor indul a történeted eleje? Ha szabad kérdeznem..
A 3 picúrra bent pedig nagyon szurkolok!!!!!!
Bár nem ismerlek még benneteket, de Dezsinek is sok sikert és mindenkinek....
Nekünk ez lesz az elsö..... és lesz!!!!
tea77
 
 


Sziasztok,

Donika, Te is velünk együtt haladsz....18. hétben vagy ugye?
Ritkán írsz....ide...
Tea, üdv. itt közöttünk.. Igen, sajnos nagyon sok mindenen átestünk és hát.....nyugalom...bizva bízz....!
Pandácska Vikimi, mi a véleményed a babatornáról? Párom gondolkodik, hogy érdemes..eeeeee
Jut eszembe hétfőn este megyük a dokinkhoz. Talán akkor megtudjuk, hogy kik lapulnak a pociban..:)...Nagyon várjuk már, hogy lássuk Őket...:)Most átadom a gépet Páromnak...:)
Sziasztok!
Üdv.
Apacs

Kép
apacs
 
 


Tea
3,5 éve vagyok a mostani párommal....aki amúgy 9 évvel fiatalabb nálam. :D
Az előző férjemmel az inszemek nem sokkal azelőtt voltak, hogy mi összejöttünk...és előtte kb 1-1,5 év volt a próbálkozás és a vizsgálatok. Szóval ez kb 5 év összesen, de mint írtam voltak közben kényszerszünetek.
A 2. férjem tehát az elejétől tudta, hogy gondok vannak velem...de ő egy csodálatos ember...mindenben mellettem áll. :D
vizkriszisback
 
 


Szép jó reggelt!

Na teszteltem reggel a 26. cn-en, de ez nekem ET után csak a 7. nap, tüszörepi szuri után pedig 5-7, 13-án és 15-én kaptam ugyanis 1-1 fél adagot. Na mindegy, arra számítottam, hogy halvány pozitív lesz a tüszőrepi miatt...de tök nega lett. :shock: Akkor gondoltam, hogy nem tesztelek minden nap vasárnapig...mert az lett volna a hiteles talán...az addigiak meg csak kontrollnak, hogy nem a tüszőrepi miatt pozitív.Jól kigondoltam ezt, aztán vetettem még egy pillantást a fürdőszoba felső polcán fekvő tesztre...ami mostmár halvány pozitív. :? Egyértelműen.Sose volt ilyen.Szóval mégis van vmennyi HCG bennem, úgyhogy tessék semmisnek venni az eddigi írásomat és mégis tesztelek minden reggel. :D Látnom kell, hogy halványodik vagy erősödik-e a 2. csík. Izgi. :lol:
vizkriszisback
 
 


Krisz,
tessék felrakni képet!! Mi is had lássuk azt a 'mostmár halvány pozitívat". :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnóca
Ez lehet, hogy most még mindig halvány pozitív a hcg szuri miatt. :lol: (Remélem azért majd erősödik.) :D
vizkriszisback
 
 


Krisz! :)
Nagyon szurkolok, hogy ez a halvány pozitív napról napra erősebb legyen!!!

Apacs! :)
Igen tényleg keveset írogatok ide, de majd megjavulok, ahogy a párod is! :lol: Én kismamajógára akartam/akarok járni. Az én nődokim nem javasolta. Azt mondta, hogy nagyon jó, hogy teljesen zárt a méhszáj, és ezt jó lenne megőrizni! Még nem mondtam le róla, de még nem is kezdem el úgy döntöttem. Ő a sétát javasolta, azt minden nap űzöm!!! :P

Kép

Kép
donika
 
 


Sziasztok!

Krizs,
Hajrá!

Dezsi,
Babaragacs küldemény elindítva!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?