Új privát üzeneted érkezett!

mpatr!

nekunk nem ilyen volt, igaz igy nem is terpesztett be.
En azt lattam hogy felulrol lattuk totalban es szettette a labat es ott volt ket vilagos vonal es harom fekete felvaltva.

Majd utana tok oldalrol homoritott egyett a labait hatra feszitette es elobukkan a combja felett egy kiallo kis pocok, amit nagyon erdekesnek talalt az ultrahangos.
De a vonalakat is furcsalotta.
Probalta nezni akeringest is, hogy hol megy a koldokzsinor, de pont a laba kozott volt mindig igy az is nehezitette.
Majd lehet penteken okosabbak leszunk.

Magi
Vendég

Hát ez izgalmas mindenesetre...
Ha jól tudom, morfológiailag a punci is kukiszerű képződményből fejlődik ki csak másképp záródik. Ez lehetne magyarázat a kiálló dologra. Sőt az Istenhegyin nekem még ERRE is azt mondta a doki hogy ez még lehet egy húsos punci is (12+0-n készült a kép)
Mindenesetre jelezd ha bármi fejlemény van!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Penteken este megyek 8-ra.
Utana jelentkezem megint, de ha varni kell es keresgelni megint, akkor kep nem lesz.

Magi
Vendég

De azért kérünk képet, csak előbb gyere írni, azután meg keresgéld a képet. :lol: :lol: Még egy ilyen stresszt nem bírok ki :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Halihó!

Szabin vagyok 8)

Magi! Legközelebb majd AFP-re megyek (hurrrááá), pontosan még nem tudom, h mikor.

Dodó! Még nem tudom a nemét, akkor már írtam vna :P Remélem, h kb. ugyanakkor fogom megtudni, mint Lego, mert akkor már kb. biztos, h kiscsaj 8)

Legokaa! Már akartam írni, h a Hédi sztem vmi eszméletlenül GYÖNYÖRŰSÉGES név, úh nagyon nagy gratula ehhez a szuper választáshoz!!! És én is szöszi kiscsajt tudok elképzelni hozzá :D

KépKép
lexus

Pati! Veled meg eszméletlen, h mit művelnek a 2008-ban szülünkben :lol: :lol: Te leszel a babanet banyája :D Én meg a helyettesed 8) Megbeszéltük? 8)

KépKép
lexus

LEXAAA!
Neeeee, ne a helyettesem hanem a szárnysegédem, a másik fő-fő banya legyél!!!!
LÉÉÉÉÉÉÉCCCCCIIIIIIIIIIII
:lol: :lol: :lol:

Héjhéjhéj!
Mi az a szabin vagyok?????!!!!!
Csak nem.. :wink:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok lanyok!

Hogy vagytok ma?

Mpatr!
Igyekszem irni, ha tudok majd valami konkretat.
Proballak nem idegelni!
:lol: :lol: :lol:

Lexa!
AFP, az is nemsokara itt van.
Tenyleg, hogy hogy szabin vagy?

Tobbiek merre vagytok?

Magi
Vendég

Sziasztok!

Tyűűű,MAgi!Amindenit!Szuper képek!Irigykedem,hogy ilyen sok képed van.:)
Gratula a kiscsajhoz!Én tartom amgam a punishoz. :wink: :wink:
Persze ha a doki se tudta igazán megmondani,akkor MI szakértők.... :lol: :lol: :lol: Na de a boszik értenek hozzá... :P :P :P

Lexike
Köszike!
Csak véletlen akadtam a névre.Elsőre nem tetszett... :roll: De amikor harmadszorra szúrtam ki a nevek közük tudtam,hogy ez a megfelelő név.Te hogy állsz a válogatással?

Edoci
Hamar eljön ám a Te időd is!Hisz mindjárt november!KArácsonyra már tuti bébi lesz a pocidban. :wink: Annyira nagyon szorítok!!!

Gabi
Réka és az ovi??Már nincs probléma reggel??
Másik jelentkező a házra?

Dodó
Remélem ez a Te hónapod lesz!

Bettié meg az október!!! :wink:

Vera,Ibici Nektek is drukk!

Pati banya. :lol: Hogy állsz a rosszulléttel?Olvastam odaát... :? Már jó lenne ha nagy ívben elkerülne...

Móni?Jól vagy?

Viki
Kérünk még képeket a szülinapról.Miket kapott Peti???
Vendég

Lanyok!

sikerult utat talalni, le is foglaltam, ma vagy holnap teljesen ki is fizetjuk.
oktober 5-tol nem leszek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lego!
Nincs sok kepem. A dvd-t a tv-ben lajatszottam es egy ket jo kepet lefotoztam a fenykepezovel, mig pause-ra alitottam a dvd-t.
Egy orai anyagbol azert kellett talalnom egy parat.
En azert irigykedem, mert te mar tudod, hogy mi lesz.
En is szeretnem tudni.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Pati! Fő-banya-társam :D Csak de ;)

Magi! Hát ez úúúgy volt, h szegény márciusiakat kb. 2 héten keresztül fárasztottam azzal, h milyen rohadt sokat dolgozom, meg mennyire nem bírom, meg egyebek. Ők meg addig rágták a fülemet, amíg ezt megmondtam a főnökömnek is. Mármint h nem tetszik.

Legoka! Én kb. úgy állok a névválasztással, ahogy olvastad, azt az apppróságot leszámítva, h kb. plusz 10 név csapódott még hozzá :D

Magiii!!!! De baromi jó nektek!!! Részleteket! :D

KépKép
lexus

Sziasztok!!!

Itten vagyok! Holnap nem lesz suli! Tanároknak van valami értekezlet!! :)

Magi!
Na, hova sikerült utat foglalni?? Merre mentek??

Lego!
Én is remélem, hogy ez a mi hónapunk lesz!! Azért ha már olyan nagy boszorkány itt mindenki, akkor belém boszorkánykodhatnátok egy bébyt! :) :wink:

d.dodó

Dodó, Dodó! Abszolút rajta vagyunk az ügyön 8) :wink:

KépKép
lexus

Lexa

Olvastam a főnökös helytállásod. :lol: :lol: :lol: Jól tetted,és lám...még vigyorgott is...REMEK!!!
Szóval akkor van 38 lánynév...és fiúú? :lol: Vagy ez teljesen kizárva?Képtelenség??? :lol:

Dodó
Hámbubbábáááá....Doddobababaaaaaaa... :lol: :lol: :lol:

Magi
Mesélj,hová?Biztos valami csudaszép hely!De szupi lesz Nektek!

Csajok pihenjetek!!!!Én is azon vagyok,csak most jön a másfélórás "pisiljmáravécébeTeIstenadtateremtettelányzóamindeitmertanyanagyonmérgeslesz"
program. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lexa!
Köszi!
Szerintem holnap lesz a pé-m. Ma van a 14.nap. de mult hónapban is a 15.napon volt pé. És ma nem is ment lejjebb még a hőm! Mindenesetre tegnap kétszer elkaptam apát, ma is el fogom 8) :wink:

d.dodó

Minden szmájlíííím vigyorog. :shock: :shock: :shock: :lol:
Vendég

Sziasztok lanyok!

Gyorsan irok, mig meg lehet, aztan visszaolvasok, mert a tegnap ugy jartam, h olvastam, aztan ujra elment a net :twisted: Mar harom napja vacakol, es nem szeretnem, ha azt hinnetek, h ujra "elbujdokoltam" :oops:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Lányok!
hogy lehet a Tickert átállítani?? Mert nem a 15.napon vagyok, még csak a 14.-en!!! Holnap lesz még csak ovu valószínű!!!!

d.dodó

na, megjottem.

Magi!

Orulok, h vegre sikerult az utazast elintezni, tenyleg nem szep, h nem emlitetted a celt! :o Es mennyi idore?
Gratula az Uh-hoz nemtol fuggetlenul :wink: En nem tudnam megmondani, mint itt a banyak ( :P ), de ha tippelni kell, keptol teljesen fuggetlenul fiura voksolnek. Ammennyire eddig megismertelek, olyan fius anyukanak latlak 8) :lol:

Dodo!

Latom dolgoztok rendesen! bar en mostanra mar vegkepp megzavarodtam, h akkor mi a jobb, ha ketnaponta v minel gyakrabban. :? Egyszer azt olvasom, h naponta tobbszor nem kell - nem jo, maskor meg, h egymasutan ketszer is, mert igy az osszes katona utra indul (ha pl. valakinek indulasbol kevesebb van, akkor ez egy jo modszer) :oops:

Banyak, segitsetek, mert nekem is kozeleg az ora!

Bar a mi orank ujra eleg vicces lesz, mert szeptember vegen utazunk, es ekorulre esik a csucsido is :roll: Igaz, eldontottem, h most lazitok, es "majd joni fog, ha joni kell... " :lol:

bangham

Lego!

Nekem is jarj egy tancot! nekem is egy Hedike kell! :lol:

bangham

Lexa!

Mit csinalsz a szabin :?:

bangham

Móni!
Igen, dolgozunk! És most valahogy ugy érzem sikerülni fog! Bár már lehet minden hónapban ezt mondom! :oops: De most már tényleg csk összejön egyszer!!!

d.dodó

Dodo!
miota probalkoztok?

bangham

Móni!
Még csak május közepén hagytam abba a gyogyit! Szóval még csak júni óta!

d.dodó

ezt csak próba gyanánt irom.... tickert próbálom átállítani!

Kép

d.dodó

na, jó lett az uj tickerem, de a régit nem tudom törölni :(

d.dodó

most meg már megint csak a régit rakta be....SEGÍTSETEK!!!!

d.dodó

hova tűntetek??

d.dodó

Sziasztok!

Koszi a drukkokat.
Befizettem az utata.
Cel: EGyiptom sharm el sheikh
hotel 5* all inclusive ellatassal 8 nap 7 ej.
A repulo penteken ejjel 21:00-kor indul 22-kor szall le, az idoeltolodas miatt. A lenyeg hogy ejjel 11-re elfoglalhatjuk a szallast.
Vissza kovetkezo penteken 11-kor indul a gep es szombat hajnalban 23:30-kor szall le.

Szoval most annyira, de annyira izgatott vagyok.
Na meg orlok, hogy vegre pihenunk.
Ott lehet menni delfinekkel uszni.
Be fogom fizetni apat meg Zolit.

Jaj lanyok el sem tudom mondani mennyire boldog vagyok.

Moni!
Oszinten en sem tudom ekepzelni magam egy kislannyal.
:lol:
Tenyleg fius anyuka vagyok.

Magi
Vendég

"Banyak, segitsetek, mert nekem is kozeleg az ora!"

Nem baj, drága Bangham, majd átképezzük magunkat és feladjuk az utolsó kenetet Neked. :lol: :lol: :lol:
A banyák nevében:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Még teszek 1-2 képet , ezek vasárnap készültek. (kivéve a sapis, az asszem pénteki)

Kép Kép Kép Kép

ez meg a kaja volt: :)
Kép

Harivera!

Szerintem tegnap volt igazi + és ma van az ovud, de ez csak az én véleményem! :)

Magika!

Örülök, hogy sikerült az utat elintézni! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vera!

Ha lanyra hajtasz, akkor mar nehogy osszebujjatok.

A spermak 72 oraig is elelnek, ami ha jol latom holnap estig biztositva van.
Tehat ha tuti lanyt szeretnel akkor most ne legyetek egyutt.
Tuti amit tuti.
Szerintetm a ped ejjel volt.
Amugy szerintem ha holnap felemelkedik a hod, akkor 4 naig fent kell maradnia a vonal felett.

Magi
Vendég

Viki!

Nagyon szupik a kepek.

Magi
Vendég

Akkor hormon gondjaid vannak.

Mert ha nincs pe, akkor is felmegy a ho.
Csak akkor nem ha progi, vagy sargatest gondjaid vannak, de ezeknek nem nagyon neztem utana.

Magi
Vendég

Peti ajándékai: anyósomtól kapott egy macis hátizsákot, meg egy kis játékmotort, anyuéktól autópályát, apósomtól egy farmert, egy kirakót, , meg egy lovast, amit egy karral a földön kell tolni, és akkor mozog a paci lába, öcséméktől 2 szép mesekönyvet, tőlünk meg színesceruzakészletet, filctollkészletet, meg egy orvosi táskát, a déditől meg egy csuklós buszt!

Amúgy szegénykém így szülinapja alkalmásból ma megkapta a Prevenar oltást is, de egyelőre nincs baja! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Harivera!

Drukk, hogy holnap felmenjen a hőd, és jó sokáig ott is maradjon! :) Ha lányra gyúrtok, szerintem sem kellene ma! :wink:

Magi!

Nekem is tök alacsony alaphőm van, 36.5, 36.7 volt a babás csúcshőm, a pé-s meg 35 körüli :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

Neked a 29. napon volt a ped.
Utana 4 napod van, hogy a vonal fole emelkedjen a ho folyamatosan. Neked ez igy is volt es folotte vagy egyvonalban volt vele.

Ez jo.

Nem kell elernie a 37 fokot. A lenyeg, emelkedjen es ott maradjon.

Magi
Vendég

Magika!

Az okés, hogy a 29. napon volt pé-m, mert a baba méretei is ezt támasztják alá, meg minden, sőt asszem nekem két pém is volt, de az elsővel nem volt minden rendben, mert ugye nekem már 4-5 hetesen látszott, hogy ikrek, aztán meg mégsem....
Csak hát olyan hosszú ciklus, meg olyan cik-cakkos görbe, de az eredmény a lényeg :D

Harivera!

Nem, még nem tudom, milyen nemű a baba, de most várom az afp eredményét, és ha megvan, hétfőn megyünk a genetikai uh-ra, egybekötve 4d-vel, talán akkor kiderül! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Harivera!

Zöld vonal: igen a gép adja, de nekem spec eléggé rossz helyre tette! :lol: :lol: :lol:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Magi!
Szupi lesz Egyiptom nektek biztos!Jó meleg,mi meg vacoghatunk,barnuljál helyettünk is.Sajna holnaptól már hüvi lesz azt hallottam.

Vera!
Mikor kéne neked megjönnie?
Nekem szombaton és úgyérzem meg is fog látogatni :( :(

Kép
Kép
a.ibici

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?