Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi:Annyira örülök, h örülsz!!!Hajrá inszem! :)

((((((((((((Monyo)))))))))))))))sok sok energia neked ,jelentkezz amint tudsz!!!

Nem látok a pipától :twisted: :twisted: :twisted: .A gyerekemnek elment a maradék esze,na de érjen csak haza!!Felhív 6kor,hogy nincs e kedvem érte menni :? :shock: :shock: :shock: .Összetéveszt a személyszállító kisiparossal.
vedresandi

Hello Lányok!

KÖSZÖNÖM A NÉVNAPI JÓKÍVÁNSÁGOKAT!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Szilva: üdv az inszem-klubban! :lol:

Coca: jó szippantyúzást holnapra! :lol: Apát remélem már teletömted a fürjtojásos izével :-D Reggelire mit fog kapni? :-D

Andi: csak keményen! :) (most jól megfigyelem, hogyan kell kamaszt nevelni :-D

Boni: kapd el Apát, és lehet, hogy nem kell kiváltanod az inszem-klubtagságit :lol:

Snufi: ezt a képletet most találtam ki neked :arrow: új munka+suli+diplomamunka+Kaáli konzultáció+magam-alatt-vagyok-mert-semmi-nem-sikerül=BABA
(szerintem készülj, mert ez a képlet szuper gyorsan fog teljesülni :wink:

Anyukám orosz-töri szakos tanár (volt), nála a történt olyan, hogy valaki az orosz dolgozatát úgy oldotta meg, hogy a magyar szöveget egyszerűen cirill betűkkel írta le :lol:
Ez is nála volt:
K: Mi volt Hunyadi Mátyás apja?
V: Géplakatos...

:lol:

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Mit kap apa reggelire? Hát semmit! Még kávét sem. Szolidalítani fog! Brrrrr

Kép
zölddisznó

[quote="szezso"]H írta:szezsoello Lányok!

Boni: kapd el Apát, és lehet, hogy nem kell kiváltanod az inszem-klubtagságit :lol:

Snufi: ezt a képletet most találtam ki neked :arrow: új munka+suli+diplomamunka+Kaáli konzultáció+magam-alatt-vagyok-mert-semmi-nem-sikerül=BABA
(szerintem készülj, mert ez a képlet szuper gyorsan fog teljesülni :wink:

Anyukám orosz-töri szakos tanár (volt), nála a történt olyan, hogy valaki az orosz dolgozatát úgy oldotta meg, hogy a magyar szöveget egyszerűen cirill betűkkel írta le :lol:
Ez is nála volt:
K: Mi volt Hunyadi Mátyás apja?
V: Géplakatos...

:lol:

Puszi

Tesó ez jó képlket!

Apukám is géplakatos! akkor rokonom HUnyadi MÁtyás? :lol:

Szezso parancs, értettem.....
Vendég

Hunyadiné Zöld Coca jelentem, hogy az én uram meg gépészmérnök. Nemesi családból :lol:

Kép
zölddisznó

Judis, gratulálok!

Purc! Végre egy jó hír! Nagyon örülök!

Katica és Kata! SOkat gondolok rátok!

Áfi! Nemsokára itt van Barnus is! Ne tűnj el!!!!!

Bonikám, köszia napi ragacsot! Már olyan vagyok, mint légy a ragasztós légyfogón :lol: :lol:

Bettike! Tudod, ha bármi baj van, engem megtalálsz!

Andi! Muti a csíkos teszted!

Gabi, mi a baj?Segíthetünk?

Snufikám..mit mondjak??...puszillak!!

...Na..és most visszaolvasok, hogy mit írtatok még..

babaimádó
Kép
babaimado

BAbim!

Kép
Vendég

Boni!!!!! :lol:

A diákok dolgozatain jót mulattam!

Andiiii, nyugiii, szúúúúszáááááá

babaimádó
Kép
babaimado

beszorult nálunk valaki a liftbe, itt furnak faragnak

így nem lehet romantikázni! :lol:
Vendég

Boni! De nem Apa akadt be, ugye, hihihi :lol: :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Babim!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ő itt van mellettem! :lol: mennem is jókell.......pussz
Vendég

Babim:már nyugodt vagyok...szabályok lesznek,és kemények!!! Így járt.
Te hogy vagy???
vedresandi

Andi! Köszi, jól.
Semmi előjel, szerintem nega lesz a teszt, már feladtam.
Mindenkép fontos a következetesség! Szigor, de ugyanakkor szeretet. Persze minden a normális határokon belül. Hazaért már?

babaimádó
Kép
babaimado

Persze,már itthon,átbeszéltük,megszidtam,elmondtam én mit várok el cserébe,mert jó fej vagyok és nem törlöm pofán.Sztem megértette...és nem lesz itt baj,de egyszer ezen is túl kell esni.
Ne írd le ezt a hónapot,mert meg fogsz lepődni hamarosan :wink:
vedresandi

Baba! Nem kell jeleknek lenni! Ez butaság. Irgum-burgum.

Boni! Aztán vigyázz, nehogy most meg más szoruljon be máshová :oops:

Helyeslem tettedet anyatigris!

Kép
zölddisznó

BAbim ha mégegyszer ez meghallom :evil: átmegyek és lesz dádá

Andi reggel pozitív teszt?

Jó éjt!
Vendég

BoniDrága:leghamarabb szerda reggel... :lol: :!: Kitartás :D
vedresandi

Boni: ez az igazi, trendi perverzió :lol: miközben valakit épp kiszabadítanak a liftből, Ti romantikáztok :lol: :lol: :lol:

Andi: szerda reggelig márcsak 1-et kell aludni!!!!!! :wink: :lol:
(1 jó nagyot)

Babim, a Te képleted: negatív+negatív+negatív+negatív= POZITÍV
(és amúgy :evil: )

Na, megyek tovább... :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: :lol:

Babim: NEM ÉR FELADNI!!!!! :twisted:

Andi: hajrá!!!

Bonika: jó romantikázást!

Bettike: dobsz majd egy táblát? Köszi.

HOLNAPUTÁN KAÁLI!!!!!!!!! :D

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Végre itthon netközelben! :D :D :D
Így a szerződés a szolgáltatóval marad! Egyenlőre! :roll:

Szóval! öööö hol is kezdjem!

Kedves tanító kollégák! (Hű de jó így leírni!) :lol: Nekem is bejönnek ezek a szövegek! Mikor ezt olvastam, még jót is kuncogtam, hogy nem parás a gyerek!
És egyébként nem lesz 1-es, azaz 2 új házit kell csinálni, ha nem kéri az 1-est! És mind a két házit leosztályozom, tehát simán lehet belőle 2 db 1-es is ha nem gondolja ám végig, hogy komolyan adom a hf-et! :twisted:

Előre jelzem, hogy szófosásom lesz, van! :D

Kép
bettike
Eger

Snufi! Tábla? Hm? Igyekszem, de most nem ígérem, de holnap bizti! :wink:

Szilva! Észre vetted, hogy majdnem egyforma a vonalzónk?? :wink:

Babim! Hát hogy akarsz így belém lelket önteni? :twisted: Köszi a segítséget utólag ismét és előre is! :wink:

Andi!!!! Naaa, egy holnapi tesztet?????
És tényleg milyen jó fej vagy, hogy meg sem verted! :D :wink:

Boni! Legalább lehettek hangosak, úgy sem hallják meg a szomszédok! :oops: :lol:

Képzeljétek megyünk apjukkal novemberben Milánóba repcsivel 3 napra! :D :D :D :D :D :D :D Szipi, hupi, kafa!
Elég pozitívak vagyunk, mert kb. 1-2 inszem árából megyünk, azaz spontán babánk lesz! :)

Kép
bettike
Eger

Snufi! Ugye nagyon rohansz majd a hírekkel????????? Jó???
Egyébként sajnálom nagyon, hogy így kezd alakulni a jó kis játszóházatok! :cry:

Zöldi! Jé már ennyi az idő? Hogy holnap punkció??? :roll:
Hát akkor ++++++++++++++++++++++++++++++++
Reggel úgy is dogát iratok, így lesz időm rátok gondolni! :D

Szilva! Beindult a gépezet mi???? Tényleg te oda jársz Debrecenbe? Lehet nekem is ezt a vonalat kellene vezetnem? Hm? :roll:

Kép
bettike
Eger

Szezso! Látom elkapta a mérlegeket a pozitív hullám! :D :wink: Helyes! Csak még tartsunk ki sokáig! :lol:

Lili???????

Sonjust már annyira régen láttam, hogy hihetetlen! :shock:

Kata! Azért gyere!

Katica! Amint a rendes gépünkön is lesz net, beszélünk jó???
Addig is sokat gondolok rátok! :)

Robcsi! Köszi, hogy írtál! :wink: A két gyerek még nem tett együtt valami jó kis csínyt? :D

Ceni! Szirom! Valahol lemaradtam! Te sok boldog névnapot, illetve szülinapot nektek! :D

Jaj! Hát Judisnak meg még nem is gratuláltam én marha! :roll: Sok sok boldogságot, egészséget, hosszú életet! Újabb topic baba! Végre itt volt az ideje!

Kép
bettike
Eger

Bettikém drága! Látom, jó a kedved és ennek örülök.

babaimádó
Kép
babaimado

Szezsó! Ez csak szorzásra igaz, hehe...

Kép
zölddisznó

Ó, jeeeee! Be kell mennem a suliba. Igen. Most. Drága főnököm kavar.

Kép
zölddisznó

Zöldi! Ez csak vicc ugye? Ez hihetetlen! Én azt hittem, hogy csak az én főnököm hülye, hogy vasárnap délben jut eszébe valami, de látom vannak rosszabbak is! :shock:

Igen Babim! Csak nem tudom minek örülök, de sebaj, így jobb, mint a múlt héten! :) Ragasszak rád is! :D

Kép
bettike
Eger

Mégis rakok táblákat! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

De de, ez nem volt vicc! Fél éjfélre értünk haza. De élveztem, gyönyörű idő van, és álmos sem vagyok, mert hülyére aludtam magam első táppénzes napomon.
Apa megette a mamutot, ízlett neki.
Már nem nagyon bír a boával, de muszáj neki legyőzni, hogy holnap (ma :lol: ) ügyes legyen az újságosnál.
Reggel még jövök. Éhgyomorra, kávé nélkül :cry:

Andi! Teszteljél, vazze! Nem bírom mááááár!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

coca: nagyon drukkolok a punkcióhoz++++

kati
katica30

Jó reggelt!

Zöldi óriási energiahullámokat küldök Neked mára! Apának jó Újságolvasást!

Bettike örülök, hogy jó kedved van, és reméelm jó lesz a kiruccanásotok. ja! nekem még nincs 2dpo :? vagy tudsz valamit? :lol:

Babim a ragasztó kitart ?

Katica Szép Napot Neked!

Katám Tesó Szezso, Nektek is ölelés

MOnyó drukkolok a műtétekhez!

Mindenkinek pussz
Vendég

Reggelt!

Köszi Kati!

...hú, már bíztató SMS-t is kaptam!

De jóóóóóó!

Se kávé, se reggeli... a fogmosáson kívül semmi orális élvezet nem jutott ma reggel. :lol:

Lassan megyek, és sietek írni, amint végeztem.

Kép
zölddisznó

Nem ér aludniiiiiiiiii!

Kép
zölddisznó

Én nem alszom, dolgozom :?

ma nem leszek délelőtt, nem azért mert bármi bajom lenne, csak oktatok!

SZép NAPot!
Vendég

Hú, de belejött mindenki a tanításba! :wink:

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Drukkolós napok elé nézünk!!!

9től megagigadrukk Zöldinek,meg az "újságosnak"!!!(főnök monnyon le!!)

Bettike:adj egy kis jókedvet :lol: Milano biztos szupi lesz.

Boni:mit oktatsz???

Én még mindig nem teszteltem :oops: (36,9)
vedresandi

Sziasztok!

Végre, újra beindult a topik :lol: :lol: :lol:

coca: Most van a punkció. Drukk-drukk-drukk +++++ :wink: :D

bettike: tényleg majd nem egyforma a tickerünk :lol: Egerben nincs meddőségi? Ha akarsz az itteni helyzetről bővebb infót, akkor priviben megírom :D
És légyszí, írd már be a táblácskádba, hogy 09.24-én vérvétel, UH, dokival konzultáció. Köcci! :D

babaimi: nem ér feladni. Ne keresd a jeleket, van akinél egyáltalán nincs.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok! Mi van ma, hogy senki nem ír??

Rólam: megvan a 3. napi hormonszint eredményem. A "nőgyógyászati" hormonok rendben vannak, viszont kissé emelkedett a TSH szintem (pajzsmirigystimuláló hormon). További vizsgálat lesz a pajzsmirigyhormonokra, de ha jól tudom, ez a TSH úgy okoz gondot, hogy a prolaktin is magas lesz, ami gátolja az ovulációt. Nekem viszont normális a prolaktinom, és van ovulációm. Akkor hogy is van ez???
zsebi_baba

zsebi: :? :shock: :roll: 8)

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sikerült végül beszélned a dokival?

Szilvi

szilvaqueen

COCA: +++++++++++++++++++++++ :!: :!: :!:

ANDI: mikor kéne megjönnie :?:

Holnap, aztán nem ellőni a pipi, ANDI :wink: :!:
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok!

Reggel nem tudtam jönni, de gondoltamRátok!

Coca: Rátok pláne, drukkoltam ezerrel!!!!

Babim: Te mikor tesztelsz?

Boni: kioktattad magad? :lol:

Zsebi: nem értem én sem.

Andi: húúúúúú! Alig várom a holnapot!!!! Tesztelsz, igaz?

HOLNAP KAÁLI, HURRÁ!!!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szilvi! Igen, beszéltem a dokival, ő mondta, hogy a női hormonjoaim rendben vannak, ez a TSH magas. Azt mondta, ez így önmagában nem sok mindent mond, úgyhogy ha megyek hétfőn uh-ra, ad egy beutalót az endokrinológiai szakrendelésre, ahol újabb laborvizsgálattal meghatározzák a pajzsmirigy hormonokat, akkor már okosabbak leszünk. De ahogy utánaolvastam, a TSH a prolaktinnal és az ovulációval van összefüggésben, ahogy az előbb leírtam, ezért nem értem pontosan, hogyan gátolhatja a fogamzást, ha a prolaktin rendben van. Na mindegy, ha megyek hétfőn, majd jól kifaggatom:)) Azt szeretem benne, hogy mindent jó alaposan meg lehet vele beszélni, jól elmagyaráz mindent, amit kérdezek. És ezek szerint csak jó, hogy erőltettem a hormonszintvizsgálatot!
zsebi_baba

Sziasztok!

Nem tesztelek,mert némi barnával piri tudtomra adta,hogy ne reménykedjek tovább :lol: :shock: 8)

OFF:Fakultációs elfoglaltságom volt a Madarász u-i gyermekkorházban.gyerekem elég nehezen tudott reggel lábra állni.Gondoltam nincs lógás,tanítás után elmegyünk dokihoz,de az ofő felhívott 9kor,hogy a gyerek nem tud menni (para ofő).Érte mentem,2 óra ücsörgés a sebészeten,röntgen,a héten itthon marad,felpolcolás,pihentetés,kenegetés,de ortopédia,mert óriás lúdtalp,és 6 hónap alatt nőtt 15 cm-t (a magassága),és 3 számot a lába,nem bírta a bokája a terhelést.Október 1 re kaptunk időpontot az ortopédiára.
vedresandi

Snufi! Hogy vagy? Akkor a játszóháznak vége? Pedig milyen szépen megcsináltátok!
Kíváncsi vagyok a Kaális tapasztalataidra! Nem tudom, mindenhol egyforma-e, de kb. egy hónapja, amikor ezt a mostani dokimat kerestem, úgy gondoltuk, mi is egyből a Kaáliba megyünk. Fölhívtam, és csodák csodája már másnapra lett volna egy időpont, mert valaki lemondta. De mint kiderült, semmi vizsgálatot nem csinálnak meg, csak a már összegyűjtött leleteket beszéljük át, még egy rákszűrést sem csinálnak. Mindenért a saját dokihoz kell menni, itt "csak" konzultáció van. Akkor meg nem sok kicsit a 12000 Ft?? Máshol is így van, vagy ott csinálnak vizsgálatokat is?
zsebi_baba

a fra..ba, ANDI :cry:

a fiad, jó nagyot nőt. vérnyomása rendben :?:
surmi
kockasfulunyul

Surmi:????vérnyomás???
vedresandi

zsebi: A Kaáli-ban is megcsinálják a vizsgálatokat, csak mindenért fizetni kell. Tegnap beszélgettem egy csajszival a klinikán, a meddőségi szakrendelésen. Ők 6 ezer forintot fizettek pl. egy vérvételért a Kaáli-ban.

Szilvi

szilvaqueen

ANDI: írtam privit :!:
surmi
kockasfulunyul

Aha, biztos ezért mondták a telefonba, hogy vinni kell a leleteket, mert biztos többen választják azt a módszert, hogy a saját nőgyógyászuk írja föl a vizsgálatokat. Pedig valami olyasmi is van a honlapjukon, hogy Tb támogatott.....
zsebi_baba

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?