Szevasztok
Most mentek el a vendégeim, minden klassz lett, jól éreztem magam. Jó érzés, hogy mindenki extázisban van így a baba jövetele körül
Ariel! Utólagosan is boldog névnapot! Neked tényleg izgi már, mert tudod a dátumot, míg mi itt szerencsétlenkedünk és várjuk a jeleket
Evu! Most néztem csak vissza
Nagyon szép Vanda szobája! és valóban sokmindennel várod
Missi! Én bodyt viszek, meleg nadrágot, vastag zoknit, melegebb kiskabátot (de nem téli) kötött sapkát és egy takarót. Így, bebugyolálva jön haza.
A kórházba 4 body 4 rugdalózó jön velünk. Hosszú ujjú bodyk és a rugalózó vegyesen, kit tudja
És kardigán is lesz bent velünk.
Masika! Klassz a tábla
És vagány kismama van 71-el
Nem néztek nagyot a rendőrök??
Sajnálom, hogy nem lesz ajótok
Asztalosokkal nekem sincs jó tapasztalatom!
Egy barát csinálta nekünk a fél lakást (a mostani felújításnál nem őt hívtam), megkértem még 3(!) hónapja, hogy a komódba hozzon egy sint, mert vacakol. na, azóta hozza! Már 3X felhívott, hogy mérjem le neki... de semmi... 2 hete Apuci megcsinálta. Különben Heléna fiók nélül maradt volna
Na, húzok. Látom mindenki pelenka és babaruhamosást tárgyal ki, no és Geréb Ágit.
Nem sokat tudok a témáról, mivel nincs kábeltévém, de nem is sokkolom magam ilyen fajta infokkal.
Tény, hogy le vagyunk maradva. Nyugaton nem téma az otthonszülés. Ettől függetlenül én nagyobb biztonságban érzem magam a kórházban. Nem vagyunk egyformák.
Szép éjszakát Csajok, és vigyázzatok a babákra!