Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Andi kérte ezt az utolsó pocakképet....hát ketten engedelmeskedtünk, mi lesz a többi képpel???
Meg várjuk Móni gyerekszobáját és persze nagyon érdekel, hogy milyen szőnyeget sikerült venni és hol!!!
Gabci merre van???? Onnan pedig várjuk a babás képeket!!!!
És Kat???

marek

Marek! Hé ott a nagy magányban! Nem neked szólt a tanár beszólás! HAnem általában! Miből gondolod, h egy ilyen jó kis délutáni alvás után én sértegetni akarok bárkit is! Eszem ágában sincs! :lol:

Kép
ermoni

Ahoj. :)

Marek:
pihizz csak amíg lehet. Én már nem tudok aludni, szval eljön majd az idő, mikor már az sem lesz. :wink:

Igenis, utolsó pocakkép. :)

Kép

Kép

Kép
Kép
h@jni

Hajni! Te aztán tényleg csini vagy!!

Marek, miért nem vagy többet Anyukádék, ha ennyire unatkozol?

Móni, te is munkamániás vagy! Sebaj, ma én is a mh-nek irogattam mindenféle szépet és jót! :-)
No és egyesületi ügyeket is intézek, de azért én nem viszem túlzásba!

Jutta

KépKép
jutta

Móni
Nekem eszembe se jutott, hogy engem akartál megsérteni. És ahogy írtam is, ugyanaz a véleményem a tanárokról úgy általában, mint neked.
Jutta
Anyáék dolgoznak...mindenki dolgozik. De az előbb itt volt anya és szószerint összerogytam az udvaron a röhögéstől. Feküdtem a betonon és röhögtem, a kutya meg azt hitte, hogy ez milyen jó, és elkezdte nyalni a pofám.... Alig bírtam felkelni, még jó, hogy meg nem szültem... Mondjuk úgy nézem, sikerült néhány horzsolást szerezni. Dehát a terhesség erről szól vagy röhögsz magadon vagy bőgsz...középút nincs.... :lol:
Hajni
Nagyon csinos vagy...még mindig nem értem a rád kiszabott diéta okát.... :roll:

marek

Móni
Pocak+gyerekszoba képet szeretnének a türelmetlen kismamák!!!!!!

marek

Marek! Már vér gáz, de tényleg lesz fotó! Ma is akartam csináltatni a férjemmel, reggel meg is beszéltük és most jutott az eszünkbe! :oops: A gyerekszoba is okés, de már elpakoltam a baldachint meg mindent, h ne porosodjanak, de miattatok mindent! :wink: Szívesen feldíszítgetem a kiskirálylány szobát! :lol:
HAjni! Hová lett a nagy sejhajod? He, nem is volt! :lol: Mindenki milyen csini! (Lehet, h mégsem rakok föl képet! Én nagyon nagy darabnak érzem magam! :oops: :oops:
Na de hol van Timi, Kat, Jolka, Ciripke fotója!
Az anyuciktól meg bébifotót várunk, nem?!
Gabcii! Szoptatás? Pont most erről olvasok éjjelente, amikor nem tudok aludni! Már igen képzett vagyok! :lol: Kérdés, h gyakorlatban mi lesz! :roll:
Ja és Zsu? Te hol vagy? Eszembe jutott, h tavasszal még R-go koncertre készülődtél! Gondolom sajnáltad, h nem lehettél ott! :wink:

Kép
ermoni

Móni a nagydarab...hihi...gondolom mekkora sejhajod lehet!!! Én azért szépen alakulgatok meg ezzel a vízzel hirtelen felszaladt még két kiló....Nem baj, ez legyen a legkisebb gondunk... :lol:

Holnap megint megyünk ctg-re, majd délután valamikor jövök. Csakhogy nehogy azt gondoljátok, hogy szülök, vagy valami...

Jutta
Mi volt a dokinál??? Gondolom most már bármikor megszülhetsz - és milyen igaza van, hiszen amúgy sincs már két heted :lol:

marek

Hali nagyon terhes kismamák!

Ma 5 órát ültem ctg-n + turkán, mert annyian voltak. Minden okés volt, eddigi legjobb ctg-nket produkáltuk!
Ééés, végre kinyilt az eddig betonbiztosan zárt méhszáj, igaz, csak 1 ujjnyira, de nekem már ez is öröm :lol:
Csütörtökön meg uh-ra megyek, meg megint turka és ctg. Akkor 10 órát fogok ott ülni??? :roll:

És képzeljétek, a kórházban a liftben egy műtős muksi megkérdezte, hogy ugye ikreim lesznek. Úgyhogy a bazi nagy has diját légyszi mostmár ne akarjátok elvenni tőlem :wink: Ezek után meg képet nem is teszek fel, mindenkinek a képzeletére bizom :lol: :lol: :lol:

Mi lehet Timivel már megint? Szegénykém, nem könnyű neki, mindig felidegeli valaki.

Látom, már mindenki az utolsó simitásokat végzi otthon és lélekben készül a szülésre...végülis már csak néhány nap. Olyan izgi :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Helyzet legalul változatlan, tehát annyira szülhetek bármikor, mint 2 hete. Elsimult, de atom zárt. No mindegy is, csak kigyün valamikor, gyerek még nem maradt bent! :lol:

CTG/NST tökéletes, legalábbis szülésznő és doki együtt újongott, hogy milyen jól érzi magát odabent! Na azért mostmár elkezdhetne kifele igyekezni.

UH, szintén minden okés volt. Becsült súly 3300 g. Doki újfent nagyot küzdött mire a lábiját megmért, konkréten olyan volt mintha bírkózna a hasammal, én már untam és ő is, node Dorka élvezte és huncutkodott! :wink:

Ja persze bármikor szülhetek, én leginkább hajnalban szeretném ha megindulna...

Móni, gondolom mekkora "nyűg" a baldachint újra felrakni...
KÉPET!KÉPET!

Marek jó utazást holnapra, és gyere az eredménnyel! Tudod mit én azt kívánom neked, hogy akkor induljon majd be a szülés, amikor éppen CTG-n vagy, úgy tuti beérsz, azért még ne most, hanem a következő alkalmak valamelyikén! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Ja, és Móni, nagyon sokat vaciláltam, hogy elmenjek-e R-Go koncertre vagy sem. Párom a végén még felajánlotta azt is, hogy eljön velem, pedig nem szereti. De aztán olyan fáradt voltam, aznap mászkáltunk szőnyeg meg függőny után, hogy nem volt erőm. Ja, és a Material Center egy szar. Olyan, mint a Max City, csak kisebb.

És a lábam ma úgy bedagadt a sok üléstől a kórházban, hogy úgy nézek ki, mint egy elefánt. De nekem reggelre is mindig bedagad a kezem.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu akkor beelőztél, mármint méhszájügyileg! Mostmár azért nyílhatnék én is...

Jutta

KépKép
jutta

Marek, tök jó, hogy minden ok, és milyen nagy már Dorka baba!!
A méhszáj meg majd kinyilik, amikor eljön az ideje, elvileg az pikk-pakk kitágul, nem?

És még nem is mondtam, hogy tök jó a fodrász, akit ajánlottál, nagyon jól levágta a hajam, szóval köszi!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

És nem esett le a székről amikor meglátott? Mármint a fodrász, ugyanis tőlem majdnem sokkot kapott! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Persze nem Marek, hanem Jutta...leszivott a várakozás...

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Nem, viszont tökre fűzött, hogy vágassak le 5 cm-vel többet, mint terveztem, mert megvenné a hajam póthajnak. Ahhoz minimum 30 cm hosszú haj kell. Már hosszabb volt a hajam, mint a hátam közepe, és váll alattira vágattam. Kb 10.000 Ft-ot adott volna...jó üzlet, nem? :lol: Majd ha megszorulok, akkor hajat fogok bérbe növeszteni! :lol: :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
Nem hisszük el, hogy nagy a hasad! Kéretik megmutatni de mán!
Móni is inkább lelépett...Nem értem mi van veletek!!! :?
Jutta
Ahhoz nem kellett volna orvoshoz menned, hogy megmondja, hogy bármikor szülhetsz. :lol:

marek

Marek, én fel vagyok mentve, mert nincs laptopom...meg különben se akarok senkinek rémálmot okozni éjszakára :lol:
De azért az jelent valamit, hogy egy szülészeten dolgozó egészségügyes ikerterhesnek nézett, nem? Gondolom látott már egy-két terhes nőt!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Nálatok is a gyerek hol lusti egész nap, hpl meg izeg-mozog?
Nálam most éppen utóbbi... ez meg mitől függ?

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, én pont most panaszkodtam apukának, hogy Panka órák óta olyan aktiv, hogy már totál lefáradtam. De nem baj, mozogjon csak, inkább, mint hogy ne érezzem, mert akkor csak parázom. És nekem eddig éjszaka nagyon nyugodt volt, alig mozgott, múlt éjjel viszont nagyon sokat. Szóval alig aludtam. Pedig állitólag szülés előtt nagyon legyengül a mozgás, szóval akkor még nincs itt az időnk :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Na elég belőlem, megyek, tv-zek egy kicsit, lényeg, hogy vizszintbe helyezem magam.
Holnap este talán már meglesz a laptopom és ismét aktiv tag leszek...ezt vegyétek fenyegetésnek!
Jó éjt!

Timi, remélem holnapra elmúlik a rosszkedved!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Még olvasgattalak Benneteket!
Jutta, Zsu örülök, h minden okés a kiscsajokkal és a veletek is!
Marek, nappal csináltatok magamról fotót és majd leshetsz! (Zsu, nehogy azt hidd, h csak Neked van nagy pocokod!) :lol: :lol:
Fú, így h tudom, h legkésőbb jövő pénteken szülünk kezdek izgatott lenni!
Már abszolút rendezgetem a dolgokat, h mit csináljanak meg mire hazajövünk! Z. mit hozzon majd be, meg ilyenek! Fura abba is belegondolni, h lehet h holnaphoz 2 hétre már hoz haza minket a férjem! (Ha látnátok milyen arcot vág, amikor ez témába kerül... az átszellemült, félvigyori pofa keveréke! És neki is a gyerekszoba lett a kedvenc szobája a házban!)
Hát most megyek Szívek szállodáját nézni!
Holnap!
Jóccaka mindenkinek!

Kép
ermoni

Bálint mostanában iszonyú aktív. Szemmel láthatóan... :lol: :lol: :lol: Szerencsére amikor én pihenek, akkor ő is...remélem ez így is marad... :lol:
Na megyek. Lefektetem a gyereket, mert holnap hatkor indulás és jó lenne, ha nem a ctg-n aludna.

Mire jövök, addigra legyenek ám képek!!!!

Jó éjszakát mindenkinek!!!

marek

Sziasztok!

Zsu egyetértek azzal, hogy inkább pörögjön a gyerek, akkor tudom, hogy minden okés... Bevallom nekem fél nap passzivitás elég, hogy elkezdjek aggódni, na ilyenkor van egy trükköm: először édes kaja, de ha ez nem hoz sikert kóla - na erre 5 percen belül jönni szokott a válasz. Szerencsére csak nagyon ritkán van erre "szükség" eddig itthon 1x és NST-n egyszer (múltkor mert éppen alukált és valahogy fel kellett kelteni, hogy másnap ne kelljen ismétlésre menni...)

De szerintem nekem lentebb van a hasam is meg a gyerek is... bár jóslóim most nem nagyon vannak, de majd ma! Jön a front!
Érdekel, hogy vki nem szül -e meg a fórumról!! No ha vkinek jön az "ihlet" akkor küldje az SMS-t! :lol:

Móni, szerintem sok előnye van ennek az időzített szülésnek! Van mihez viszonyítani és van egy határidőd, amire mindent elrendezel! :-)

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok?
Hol van mindenki?
Szegény Jutta egyedül tartotta a frontot (a hidegfrontot :lol: ).
Én néha bekukkantok, de szokás szint sok a dolgom... Lehet, h telefont és laptopot is kéne vinnem a műtőbe, nehogy ne tudjak intézkedni? :lol:
Hát igen, van mihez tartási pont... Ebben igazad van Jutta, de ilyenkor érzi az ember, h milyen kevés ideje van még... És mennyi dolga!
Drukkoljatok nekem, mert a férjem tárgyalni megy délután, remélem semmi agyhalott esemény nem lesz az nagy Budapesten... és nekem se lesz semmi bajom...és hazaér rendben... nem mentővel megyünk szülni... Kistarcsára! :shock:
Aki dokinál volt jelentkezzen! (Marek :wink: )
A többiek is adjanak hírt! Timi, mi van már veletek?
Jolka, csak nem szülsz már?
Hajni, meló?
Zsu! Alig várjuk, h saját cuccod legyen és gyere dumálgatni!
Kat? Ennyire el vagy havazva?
Ciripke! Felcsaptál fotómodellnek és ránk se bagózol?
Gabcii! Mi van? Remélem azért vagy csendben, mert Ádám ennyire leköt... :roll:
Andi! Se kép, se hang... Készülődtök már haza?
Ancsi! Szüléstörténet?
Rita! Kisgömböc fotó?

Kép
ermoni

Hi

Móni jól összefoglalata kérdéseket :-9 én is várom a többiek jelentkezését.

Mi ma voltunk dokinál fél 8tól fél 11ig tartott,nst,pisi,vérnyomás,turka,méhszáj totál változatlan.Csak azt tudnám akkor minek fájogatok :? Doki is azzal fogadott,hogy azt hitte már megszülünk eddigre,jah mondom persze,jövő héten ugyanott,hát nem akrok menni,szülni akrok,pénteken :-) na jó mindegy mikor tojok bele,a héten.Majával alig lehet ott bírni,pedig apja elvitte sétálni ,de utána már elszakdt nála a cérna,bemutatót tartott a kismamiknak a dackorszakból,nem baj hadd szokják.Van néhány érdekes kismami,volt ott egy pici baba ,6 hetes vizsgálatra jöttek,lecsücsült anyuka előkapta a cickót aztán neki állt etetni ,se melltartó semmi :shock: ,nem is ez a lényeg hanem hogy elkezdett sírni ,elég sokáig vagy ha abbahagyta pár perc és újra,erre ketten is a nagy pocakjukkal hőzöngtek,hogy nem igaz hogy ennyit kell sírnia,na mondom csak várjatok.
Apa végre tett valami jót is,vett Bibinek fülbevalót,ugyanolyan mint Majáé.
Elég sok itt a csaj,ki rakatja be a kórházba?
Mi igen,mert Maját se zavarta soha,szépen begyógyult neki.

Képet nem tok cisnálni,mert nincs akksi a fotógépbe,elmmel meg megse nyikkan a gép
Vendég

Halihó!!!
Ennyire azért még nincs front!!! Hol van mindenki????

Én már hazaértem, ctg-m szuper, mást nem is néztek, de a doki szerint még mindig van négy hetem :shock: Ezt miből állapítja meg? :? Na mindegy....de azért vicces, hogy egyre több időm van, bár az ismerősök szerint már változik az arcom, az meg már nagyon a szülés jele... Majd kiderül, hogy kinek van igaza, annyira nem izgatom magam rajta. A méhszájamon se, amíg nem tudom mi van, addig nem kell rajta parázni.

Majd később még benézek, de most megyek, mert jön a tanítvány, nem is baj, mert vettem magamnak egy pulcsit, ami remélem jó lesz rám szülés után... :roll:

marek

Csak gyors bekukk...látom kicsi az aktivitás...

Móni, szerintem egy laptopot minimum vigyél, csasziközben jót lehet dolgozni, gondolom!

Timi, na ez is valami - mármint a fülbevaló!
JA és én már nem is fájogatok! :-)

Marek, dokid hasfalon keresztül látja bizti a méhszájat, meg hogy a gyerek be van e illeszkedve! :lol:
De ha 4 hetet mondott az nem akkora gáz, akkor ha túlhordod véletlen, akkor sem fog nagyon siettetni....
De figyu szerint inkább a saját megérzéseidre hallgass!

Többiek???

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Vagyok, csak nagyon depis, meg idegbeteg, meg minden összejött, szval nem volt kedvem írni. :?

Voltam nst-n, nem úgy néz ki a dolog, h szülnénk, pedig estére itt a hidegfront. :roll:
Péntektől meg kezdődik a buli. :shock: turka, magzatvízvizsgálat, indítgatások. Már alig várom. :evil: :evil:

Na, megyek is, nyalogatom a sebeim. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Kitartás Hajni
Vendég

Sziasztok!

Megvagyok, csak a szabadidőnkben, mivel szép az idő, sétálunk Ádival, vagy alszom vele egyet .
Bár, mostmár, ha nem hisztis napja van, sokkal több időm marad, mint mikor megjöttünk a kórházból.
Csütörtökön megyünk súlymérésre. Most meg attól parázok, nehogy azért szóljanak, mert nagyon is emelkedik a súlya.
3700gr és 57cm. :lol: Nő, mint a bolondgomba. Az 56-s rugik, nem sokáig lesznek jók. És Apuka meg betankolt newborn pelenkából, van még 2 bontatlan csomag... na, sztem azt is kezdi kinőni Ádi, mert nem egyszer sikerül kipisilnie belőle, meg 3 óránként mindenképpen cserélnem kell, mert telepisili. Kis törpe vízműtelep ez a gyerek :lol:
Most meg kiabál és sikogat a drágám, mert kivételesen a saját ágyában kell feküdnie és ő nem álmos... komolyan mondom, egész nap ölben tudna lenni.
A szoptatással meg úgy állunk, hogy kb 3 napja, ha mellre teszem, egy keveset eszik cicből is. Talán megtanul szopizni. Nem a ciciből lakik jól, de már ez is haladás és nagyon örülök neki :lol:
Mondjuk, mostanra a tejem majdhogynem elapadt, mert eddig sem volt vmi világbajnok mennyiség, de most ha lefejem, egy ciciből lejön kb 20 ml. Elkezdtem a laktoherbet, hátha segít vmit.
Jövő héten Apuka visszamegy dolgozni :cry:
Olyan jó volt így együtt lenni. Tudom, befoghatom, hogy ennyit itthon lehetett velünk.
Aztán anyós váltja az ittlétben, mert már tényleg nem utasíthattam vissza, hogy eljöjjön.
Bár ha belegondolok, jól jön a segítség a házimunkában, de azt hogy a gyereket felkapdossa (vagy akárki más Apukán és a keresztanya jelöltjén kívül), az nem hiányzik.
Azt hiszem, féltékeny vagyok. Ez természetes?

Marek: teljesen megértelek , hogy nem akarod, hogy a férjeden és anyukádon kívül bár ki is meglátogasson szülés után.
Az anyós sztoridat meg sajnálom, de tök igazad volt és csak gratulálni tudok, hogy hangot is adtál a véleményednek.
A lábdagadás meg, hát így a vége fele, ez ezzel jár. megnyugtatlak, jobb csak szülés után lesz :wink:
Hajni: drukkolok, hogy Lilla ne csütörtökön induljon útnak.
Baromi bátran viseled, 39 hetes terhesen, hogy a férjed többszáz kilóméterre elutazik.
Nem tudom emlékeztek-e rá, de én össze vissza fostam magam, hogy Apukának Pestre kellett mennie, pedig nem is voltam mindenórás (illetve akkor még nem tudtam, hogy az vagyok).
De megoldottam, elötte este megszültem, nehogy akkor kelljen :lol:

Ancsi: gratulálok még egyszer Mollihoz. Nagyon szép a családod!
Hajni, Marek, Jutta: mindhárman csinos kismamák vagytok!
És meg ne halljam hogy el vagytok hízva!!!!
Ilyenkor kicsit hiányzik a pocakom, de az én tündérkém, már ott szuszizik a kiságyábán.
Bálint szoba is tetszik! Marek: közös szoba lesz, vagy csak Bálint birodalma?
Móni: valszeg neked sokkal izgibb, hogy tudod, mikor születik meg Janka. Az engem is érdekelne, hogy vajúdni hagynak, vagy hogy lesz? Spinálba, vagy altatásba?
Timi: drukkolk neked, hogy a héten megérkezzen Bibi.
megoldódott már, hogy apás szülés lesz és hogy majára ki vigyáz?

Bocsi lányok, hogy hosszú voltam és összefüggéstelen, de fölugrálok megnézni Ádikát, hogy változatlanul a hisztijét nyomja, vagy baja is van.

Kép
Kép
gabcii

Hajni!! Kitartás!!

Jutta

KépKép
jutta

Szia Gabci!
Végre jelentkeztél, és tök jó, hogy nyugisabb vagy!!! Annyira jó, hogy ti már itt tartotok, nekem meg még ki tudja mennyi időm van....bár jön ez a hidegfront, lehet, hogy elkezdődik itt pár embernél valami... :lol:

A szoba Bálint szobája, illetve most még én is ott fogok aludni, de amint Bálint engedi költözök vissza apuka mellé...

Hajni
Hátha segít ez a jó kis hidegfront!!! Mindenesetre kitartás!!!

Mindenki
Várjuk ám a képeket családokról, babákról, mamákról, szobákról!!!

marek

Halihó!
Ma valahogy mindenki megtalált!
Most beszéltem az egyesületecskénk elnökével...hihhi azt kérdezte, h mikor is? Október közepén végén szülök? Mondtam nem annyira, 2 héten belül! Elkezdett jajgatni, h akkor most mi is lesz?! :shock:
Felhívott az a barátném, aki daganatokkal küzd évek óta! Hát, nem volt egy könnyű beszélgetés... Ha ti tudnátok, h mi mindenen ment át és hogyan!? Én -komolyan- szobrot emelnék neki! Méltósággal küzd... Hát csak a szerencsében bízhatunk! :cry:
Na meg a legeslegjobb barátném is egyre sűrűbben csörög rám, h mi van! Mikor is szülök?
A húgom meg nem bírt felhívni, már anyámékat hívta, h nem tudnak-e valamit rólam, mert nem tud velem beszélni. A férjem ugye üzletel... a vezetékes faxra állítva, én meg nem veszem fel a mobilt! Vicces, nem?

Kép
ermoni

Móni
hát igen a végén minden gyanús már :-)
sajnálom a barátnődet,ha akarsz beszélj róla

Gabci
basszus Ádi már 3 hetes,repül az idő

asszem pénteken jár le az első dátumom :-) nem bánnám ha bejönne,de szerintem jövő hét közepe felé szülök,jöhet nekem front,idegbaj én vagyok a superwomen

FÜLBEVALÓ????

csináltam képeket Kép
az igazi nő :barát (kekk) ,nyalóka ,felnőttkönyv
Kép Kép
Vendég

Móni: neked még ilyenkor is meló? Hát, tényleg vigyél laptopot és kérd spinálba a csaszit, mert úgy el tudnak érni munka ügyben.
Nem bántásképp írtam, távol álljon tőlem.
Egyébként, nálunk ha apukának kellett volna szülnie, valszeg ő is nehezen ütemezte volna be, annyira elfoglalt.... húú, valóban front van, ez a gondolatmenet már durva kicsit :lol:
Bocsi lányok, de lefárasztott Ádi kicsit. 2-3 órája próbálom kitalálni mi baja. Kapott cicit, az kicsit kellett csak (nem baj, ez is vmi már), aztán peluscsere, de nem volt kaka benne, tehát ez sem talált, aztán ölben volt, ez sem volt tökéletes, majd saját helyére leraktam, míg nektek írtam, ez meg aztán végképp nem tetszett neki. Végül, csináltam neki egy adag tápit, azt benyomta és most csöndben nézelődik (ki tudja meddig).
Marek: elhiszem, hogy már nyűglődsz és unod magad, én is így voltam a végén már. Tudom, közhelyes leszek, ha azt mondom, ezt ki kell bírni és aztán meg jön más amit majd ki kell bírni.
Kitartás!
Egyébként a méhszájad milyen? Neked is feküdnöd kellett annak idején miatta ugye?
Timi: Maja annyira csibész. MIndig ez jut eszembe róla, ha látom képen.
Jó nagy pocid van neked is már.
A többi időpontod mikorra van?

Találtam Ádiról egy ari képet, azt felrakom.
Többet most nem tudok, mert a laptop beszart és azon vannak Ádiképek, az asztali gépen csak pár darab van.

Kép

Kép
Kép
gabcii

Jaaa és Ádi csütörtökön lesz 1 hónapos :lol:
Lehet, hogy elfogyasztunk a szülinapján egy nagy adag gesztenyepürét apukával.

Hajni, van még 4 napod, addig elindulhat Lilla!
Kitartást neked.

Kép
Kép
gabcii

Te atyaég, már egy hónapos lesz Ádi! Hurrá!!!! Gabcii!!! Éljen, éljen!
Sőt, azóta is csak dolgozom! Jó nagy marha vagyok én, de mit csináljak!? És még mindig csak csörög ez a qrva mobil!
Hát a barátnémról így mindennapos kismamáknak inkább nem sokat mesélnék! Főiskolán tanított (le kellett, h százalékolják...), egy okos, rettenetesen jólelkű csaj! És annyi erő, hit van benne, h szerintem az egész topikunkban nincs annyi! Megtámadta ez a randa kórság, és tényleg megpróbált mindent, de mindig jön valami újabb dolog! Most például már nem tud járni! Borzalmas, mert annyira nem érdemli meg! Többször ott volt már a halál kapujában, de mindig visszatért! Sztem még van itt feladata! Csak egy kis szerencse kellene még neki! És komolyan, Ti még egy ilyen vidám, bölcs csajjal nem találkoztatok! Megtiszteltetés, h a barátom... na jól elérzékenyültem itt a végére! De nagyon szeretm őt, és nagyon sok energiát szoktam neki küldeni!
Kellett ez Neked, Timi?
Ja, és rettenetesen örül annak, h babát várok. Már várja, h játszhasson vele... :cry: Na tényleg bőgés lesz ennek a vége!
Többiek! Hogy bírjátok ezt a hol esik, hol süt fílinget?

Kép
ermoni

Móni!

A barátnőd nagyon erős és neki Janka biztos többet fog jelenteni, mint az átlag ismerősnek... ne bőgj, hanem vidd hozzá Jankát minél hamarabb, ha ő nem tud látogatni...

Timi, tényleg szuper nőci vagy, ha én a felét idegeskedem, melózom, cipekedem és gyaloglok Dorkával, hááát már rég kipottyan...

Én is jövőhetet saccolok magamnak, mi lesz itt... kinek küldjem egyáltalán az sms-t? :lol: No majd szinkronban szülünk!!!
(Andi és Gabciii Ti lesztek a hírhozók, már tuti nem szültök!!)

Timi, nem is olyan nagyon giga a pocak! Majci tényleg extra huncut!

Gabciii, Ádám nagyon formás! Imádom!

Na megyek a szomszéd 2 és féléveshez mert az oviból hazafele áthívott! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Móni, ez a ne bőgj, hüjén is érthető, én is bőgnék... tehát félre ne értsd!

Jutta

KépKép
jutta

Móni
szerintem az ilyen történetek erőt adnak és kicsit felnyitják az ember szemét,hogy ilyen is van.Nekem sajnos ne kell messze mennem,szörnyű dolgok várnak még rám,az apukámnak szklerózis-multiplexe van ,akit érdekel olvasson utána,az idegek lassanként megadják magukat,egyenlőre a szeme,a kordinációja,a belső berendezései nem jól működnek.De teljes leépüléssel jár ,végül a tüdő.Nem akarok belegondoloni mi vár még ránk.................

te kérdezted ügye ,hogy mit lehet enni szopi alatt?
b(bab,borsó,Lencse :-) ,k(káposzta,kelbimbó ) betűs cuccokat nem,hagyma,fokhagyma,paprika,paradicsom mértékkel.Túl rostos innivalókat sem ajánlják,mert túlterheli a kis pocit.Tejtermékkel is csínnyán kell bánni,mert az is sok baba hasát bántja.Eper,citrus féle tejen keresztül is allergizállhat.Hát így hirtelen ennyi.Szénsavasat is "tiltják" bár szerintem az alkoholmenetes sörtől nem lesz szénsavas a tejci.Egyébként szerintem ezeket az elején érdemes kiiktatni aztánmértékkel mindenből lehet enni.

Gabci
ha szaporítani akarod a tejcit ajánlom az alkoholmenetes sört,a teával vigyázz,mert ha sokat iszol belőle (1liternél) akkor görcsöket csinál a babánál.Meg van Mork Milk tabletta,állítólag az is jól szaporítja a tejcit.

a többi időpontom okt 3ig bezárólag van.

jah még a szopihoz nyugodtan állíts le ha úgy gondolod,csak azt akarom mondani,hogy ha úgy látod nem tudsz a babaával mit kezdeni akkor próbáld először ciciztetni,mert ha egyből tápit kap akkor egyre kevesebb lesz a tejci és szerintem még nincs minden veszve.Lehet csak cumikázni akar.Lehet pár korty megnyugtatja.Vagy adj neki egy kis vizet és akkor tellik az idő több tejci lesz.

nagyon cuki a képen,még,még,még

Jutta
szerintem kicsi a hasam,dehát max. 3 kilós lányra számolok miért lenne nagyobb???

csak most megint parázok,tudom hogy teljesen felesleges mostmár,csak egyrészt beleolvastam az alacsony afpés topikba és nemrég írt egy csaj hasonló értékekkel mint nekem volt és őt küldték amniora,meg végül is mindenkit szinte.Engem nem,bár nem tudom vállaltam volna e,de félek,hügye nem lesz semmi baja????????????
a másik para ami most gondolom mindenkibe benne van ez a otthonszüléses meghalt baba,mert most mindenhol ez megy és persze mindenki fújja z igazát,itt is történik baj ott is ,kórházba is lehet bármi,bízom az orvosomba ,de félek kicsit.
Vendég

Timi! Hát sajna én az smp-et is ismerem. Van a baráti körben egy srác, sajnos már nagyon-nagyon lerobbant állapotban! Én már meglátogatni sem merem, mert néhány éve is már alig értettem amit mond! Szal, Te szegény! Borzalmas betegség ez is!
Az amniót pedig Te is (mint Zsu, meg én) túlélted vlna, de mostmár ne agyalj ezen! Nem lesz semmi baj! És nekünk nagyon rosszkorra esett ez a csecsemőhalál! De mindenki babája egészségesen jön a világra, és kész!
Hát már nekem az is eszembe jutott, h mi van, ha valami történik velem a műtét alatt?!:roll: Na, hesegessük el a negatív gondolatokat!
Ja, és Maja! Hát, mi lesz Veled Timi, amikor majd jön a hapsizós időszak? Sztem igen hamar fogsz megőszülni! :wink: :lol:

Kép
ermoni

Sziasztok!

CSak bejelentkezem: Még egyben. :)

Egyelőre csak olvasómódban vagyok. Hisztis volt az elmúlt két nap. Na meg, nem is történik itthon semmi sem.
Próbálok mindent rendbe tenni, hogy a fiúknak ne legyen semmi dolguk. Reggelente kezdhetek mindent előlről. :shock:
Kaját ugyan nem csinálom meg előre, mert fagyasztva ugysem eszik meg. Nem kell félteni őket, örülnek, ha ehetnek egy kis műkaját is. :wink: Z.-vel megbeszéltük, hogy ebédidőben bemennek a fősulira, és ott ebédelnek.

TEgnapi nst-n minden rendben volt. Ugyan a dokimmal nem tudtam beszélni, mert pont császára volt.

Hajni!
Neked pedig kitartást.

Timi!
Örülök, hogy jöttél. Nagyon aranyos Maja a képen!!!
Pocak is szép.

Próbáltam ma készíteni pár képet nektek, de nem lett jó. Majd holnap megpróbálom újra.

Móni!
Húúú, ismerős helyzet, csak nálunk a családban. Sajnos ma már senki sem ússza meg. :( Kersztanyu és a nagynéném meggyógyultak, de kersztapámat 3 hónap alatt elvitte.
Sajnálom a barátnődet, erős nő lehet.

GAbcii!
Természetes, hogy azt veszed észre, hogy apad a tejed. Ilyenkor már több kell neki, és pár napba beletelik, míg átáll a szervezet a nagyobb menniységhez. :)

Ennyi voltam mára, ha valakit kihagytam bocsi.

Ciripke!
Gyomorsav? Nálam 1 hete , kegyetlen rossz. Rennie nagyon jó most.

Móni kajáról írok majd....

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hát hogy a vidámsághoz csatlakozzak...az én betegségem hasonlít az smp-hez, csak sokkal ritkább...tünetei ugyanazok lehetnek...most jól vagyok, aztán ki tudja mi lesz mondjuk szoptatás alatt, vagy 5 év múlva, vagy... :cry:

Na de most mi kisbabát várunk és örülünk, és nem gondolunk semmi szörnyűségre... ugye???

Hű de jó kedvem lett.... :cry: de ez a terhességgel jár, meg ugye én sokat agyaltam azon, hogy vállaljak e egyáltalán babát, mert fene tudja, hogy fel tudom e nevelni, azt meg nem akartam, hogy a gyerekem toljon el a szülői értekezletre, de aztán jött egy jobb korszak, sokkal optimistább lettem, nem gondolok ilyenekre, csak nagyon ritkán (például most). De komolyan abbahagyom az agyalást, le se kellett volna írnom, mindenkinek megvan a maga baja, van akinek ennél sokkal nagyobb problémái vannak, úgyhogy le is lövöm magam...

marek

Na, ismét bekukk!
Próbálok képet feltenni a vonalzómra, de nem egyszerű! ÁÁÁÁ
Vmikor csak sikerül!

Móni, ez borzasztó. Sajnos, én is közelről ismerem ezt a betegséget. Nem szívesen beszélek róla, elég annyi, hogy nagyon nagyon közeli hozzátartozóm vesztettem el.

Timi: sajnálom nagyon!

Beszéljünk vidámabb dolgokról jó?!!

Köszönöm a szoptatással kapcsolatos tanácsokat!
Lányok, nem is tudom, mire mennék nélkületek. Olyan jó, hogy vagytok!!!
Ez a tea, nekem nem csinálhat görcsöket? Ha nem, hát a rossebb tudja, mitől görcsölnek a beleim. Ebből, még hasmars lesz :oops:
Erről jut eszembe, talán Jolka kérdezte az aranyér dolgot.
Ha vkinek van, szüléskor majdnem biztos, hogy kijön, vagy rosszabbodik.
Nekem a terhesség utolsó hónapjában kijött, de kicsit csak.
Szülés után, meg borzalmasan. Még mindig kint van, de közel sem annyira, mint volt. Reparon kúp ami használ rá, meg kamillás intimtörlőt használok még.
És, jól mondta Móni, némelyik nőgyógyász vissza rakja. De ha nem, hát ott a sebészet, aki még megoldja vmi gyűrűs dologgal.
Jutta: ha szülni mentek, várom, hogy érkezzen az sms :wink:
Ha vkinek szüksége van még a telszámomra, annak szívesen elküldöm priviben!

Kép
Kép
gabcii

Tyű csajok, ezt a búval b*szott hangulatot én kezdtem! Nem akartam! Marek! Ne izélj! Hamarabb fogsz szívinfarktust kapni a fiadtól, mint hogy tolószék!
Jolka! Nagyon várom a kaja listát, ötletet, mert én kicsit (nagyon)tanácstalan vagyok!
Timi! Köszi az ezzel kapcsolatos infókat!

Kép
ermoni

:lol: Pedig eddig azt hittem, hogy a szivem legalább rendben van... :lol:
Egyébként nem te kezdted ezt a hangulatot...benne volt a levegőben....de majd kiheverjük, fogok én még röhögve a földön fetrengeni...remélem... :roll:

marek

Móni
hát akkor tudod milyen betegség,szerintem a legrosszabb,hogy kiszámíthatatlan.Bár én aput még szerencsésnek tartom,lassan 20 ée mondták neki a diagnózist,de szerencsére még elevickél,már jó pár sorstársa temetésén ott volt,most egy huszonévessrácot tartanak életbe a gépek.A legrosszabb,hogy apu nagyon lelkis,nem tudom,hogy fogja elviselni ,ha rosszabbodik.na mindegy tényleg hagyjuk.
Persze,tudom ,hogy túléltem volna az amniot csak nekem végül nem ajánlották,mert a 3 markeres vizsgálat jó lett,de az nem 100 %.Bár itt az élő példa 0,56os afpvel Maja,remélem Bibinek sincs semmi baja ,mert abba belehalok.

Maját a hapsiktól nem féltem :-) mondom most :-)
nagy franc lesz az biztos,ráfekszik kekkre és csókolgatja

Jolka
egy hete sav?jó neked :-) nekem most mintha szűnt volna így a 9 hónap után najó kicsit kevesebb,de megkínlódtam vele rendesen.

nálatok is hiszti megy? én kicsit kivagyok Majára,amit ma is alkotott :roll: ,nem szokott ő ilyen lenni,ez mostmár az igazi dackorszak.hisztizik mindenért,eddig csak itthon most meg a kórházba is meg ma már a boltba is műsorozott.ilyen még nem volt.Meg újabban ha nem teccik neki valami üt :shock:

Marek
tényleg ne agyalj ezeken,tudom néha az emberre rájön hogy lesz mi lesz ,de biztos vagyok benne,hogy minden rendben lesz nálatok.

Gabci
engem a málnalevéltea is meg a laktoherb is hajt,lehet hogy neked is bejátszik
Vendég

Agyalás abbahagyva, megyek pihizni. Jók legyetek!

marek

Sziasztok!!

Na tesséka búval b.... hangulatot felfüggeszteni!!
Marek, nem lesz bajod, szerintem a szülés pont jót tesz neked és kész! :wink:

Móni, tényleg a levegőben lógott... ez az otthonszüléses pl engem kiakasztott... végeredmény: jól beleástam magam a témába és mindenféle statisztikát átnéztem (én hülye :lol: )
Jó hírem van azonban: kórházban nagyon nagy biztonságban vagyunk! Minden mást tessék elfelejteni!
(Otthonszülni úgy se készült senki, mert azt most jól lebeszélném róla)

Jutta

KépKép
jutta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?