Sziasztok!
Megvagyok, csak a szabadidőnkben, mivel szép az idő, sétálunk Ádival, vagy alszom vele egyet .
Bár, mostmár, ha nem hisztis napja van, sokkal több időm marad, mint mikor megjöttünk a kórházból.
Csütörtökön megyünk súlymérésre. Most meg attól parázok, nehogy azért szóljanak, mert nagyon is emelkedik a súlya.
3700gr és 57cm.
Nő, mint a bolondgomba. Az 56-s rugik, nem sokáig lesznek jók. És Apuka meg betankolt newborn pelenkából, van még 2 bontatlan csomag... na, sztem azt is kezdi kinőni Ádi, mert nem egyszer sikerül kipisilnie belőle, meg 3 óránként mindenképpen cserélnem kell, mert telepisili. Kis törpe vízműtelep ez a gyerek
Most meg kiabál és sikogat a drágám, mert kivételesen a saját ágyában kell feküdnie és ő nem álmos... komolyan mondom, egész nap ölben tudna lenni.
A szoptatással meg úgy állunk, hogy kb 3 napja, ha mellre teszem, egy keveset eszik cicből is. Talán megtanul szopizni. Nem a ciciből lakik jól, de már ez is haladás és nagyon örülök neki
Mondjuk, mostanra a tejem majdhogynem elapadt, mert eddig sem volt vmi világbajnok mennyiség, de most ha lefejem, egy ciciből lejön kb 20 ml. Elkezdtem a laktoherbet, hátha segít vmit.
Jövő héten Apuka visszamegy dolgozni
Olyan jó volt így együtt lenni. Tudom, befoghatom, hogy ennyit itthon lehetett velünk.
Aztán anyós váltja az ittlétben, mert már tényleg nem utasíthattam vissza, hogy eljöjjön.
Bár ha belegondolok, jól jön a segítség a házimunkában, de azt hogy a gyereket felkapdossa (vagy akárki más Apukán és a keresztanya jelöltjén kívül), az nem hiányzik.
Azt hiszem, féltékeny vagyok. Ez természetes?
Marek: teljesen megértelek , hogy nem akarod, hogy a férjeden és anyukádon kívül bár ki is meglátogasson szülés után.
Az anyós sztoridat meg sajnálom, de tök igazad volt és csak gratulálni tudok, hogy hangot is adtál a véleményednek.
A lábdagadás meg, hát így a vége fele, ez ezzel jár. megnyugtatlak, jobb csak szülés után lesz
Hajni: drukkolok, hogy Lilla ne csütörtökön induljon útnak.
Baromi bátran viseled, 39 hetes terhesen, hogy a férjed többszáz kilóméterre elutazik.
Nem tudom emlékeztek-e rá, de én össze vissza fostam magam, hogy Apukának Pestre kellett mennie, pedig nem is voltam mindenórás (illetve akkor még nem tudtam, hogy az vagyok).
De megoldottam, elötte este megszültem, nehogy akkor kelljen
Ancsi: gratulálok még egyszer Mollihoz. Nagyon szép a családod!
Hajni, Marek, Jutta: mindhárman csinos kismamák vagytok!
És meg ne halljam hogy el vagytok hízva!!!!
Ilyenkor kicsit hiányzik a pocakom, de az én tündérkém, már ott szuszizik a kiságyábán.
Bálint szoba is tetszik! Marek: közös szoba lesz, vagy csak Bálint birodalma?
Móni: valszeg neked sokkal izgibb, hogy tudod, mikor születik meg Janka. Az engem is érdekelne, hogy vajúdni hagynak, vagy hogy lesz? Spinálba, vagy altatásba?
Timi: drukkolk neked, hogy a héten megérkezzen Bibi.
megoldódott már, hogy apás szülés lesz és hogy majára ki vigyáz?
Bocsi lányok, hogy hosszú voltam és összefüggéstelen, de fölugrálok megnézni Ádikát, hogy változatlanul a hisztijét nyomja, vagy baja is van.