Új privát üzeneted érkezett!

Gabi, valaki már megint az ötletek tippek rovatot használta eladási szándékkal. Ott hozott létre egy topicot és még annyi bátorság sem volt benne, hogy megkérjen téged, miután tévedett töröld, vagy tedd át a megfelelõ helyre a hírdetését.


Megtennéd ezt az én kérésemre? Engem kimondottan bosszant hogy egyre másra nyílnak a topicok a legtöbb nagyon hasonló címmel és tartalommal, de ez a csúcs amikor még a témákat is összekeverik az emberek.

Köszi!! bébé
Bébé
 


Kedves Gabi!
Megvagyunk, a naplorol mar targyaltam Andrejjel.
Most írtam éppen egy levélkét a Dorka naplójához indított topicba mindenki megnyugtatasara.
A baj csak az, hogy nem írja ki az á (ékezetes a) betut. És még pár karaktert.Szerinted mi lehet az oka? Nincs ötleted, hogy mit csináljak? Szinte olvashatatlan amit írtam. El vagyok keseredve...
Az én gépemen a billentyûzet beállítása Magyar (qwertz). Fogalmam sincs, hogy mit jelent. Lehet, hogy itt a bibi?
Köszönöm!
dorka
 
 


Szia!

Afonya szerint ki kell töröltetnem ezt a topicot, mert már van hasonló: Babanet Társalgó: Életmód: Haematoma

Köszi a segítséget, Schkriszti
Vendég
 

 
 

nem, nem , nem , nem _kell_, csak javasoltam, hogy hova nezz be, mert Te nem a veromlenyrol akartal beszelgetni, hanem a tuzfoltrol, amirol mar van topic.

-Afonya
Névtelen
 


Szia Gabi!

A profilomban képet szerettem volna cserélni, de nem töltõdik fel, csak egy piros X lesz a helyén, pedig .jpg formátumú. És a régi képet sem tudom viszatenni. Mi lehet a gond?

Panka

panka
 
 


Szia Gabi,
Profil kép:
A szegedi topikban is ez volt ma gond, kb. 3-an próbálták, nekem sem sikerült most este.
Ágci

Kép
Ágci
 
 


Szerk,
Learchiválnál két topicot?
-Ismerjük meg egymást/Westend
-Gyermekek/2002. május 1 - 2003. április 30. közötti gyermekek
Elõre is köszi!
Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 


Sziasztok
Nem voltam itthom, ezért nem reagáltam semmire. Igyekszem pótolni, ha valami kimarad, szóljatok rám.
Gabi
szerk
 


Orsi, azonosítót módosítani nem lehet, csak törölni és utána újraregisztrálni. Küldd el levélben a mail címmel együtt, és ha akarod, törlöm.

Ahogy átfutottam, több a biztonságot érintõ ill. technikai észerevétel van, ezeket továbbítom. A más profiljával vagy címével való visszaélés sajnos nem tûnik túl bonyolultnak, és ehhez még feltörni sem kell semmit. Nagyon rokonszenves, ha valaki ezeket megadja, de sajnos ami nyilvános, az bárki számára az.
Gabi
szerk
 


Gabi,
Légyszi archiváld le az Ismerjük meg egymást/Westendes topicot, mert nagyon sok kép van már az oldalon, képtelenség megvárni míg betöltõdik és szeretnénk újjakat feltenni oda.

Nagyon köszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 


Ilke, archiváltam, de én szeretném, ha a félautomatikus archiválás megmaradna, vagyis ha megfelelõ számú hozzászólás történt, a program automatikusan archivál.
Azt javaslom, hogy ha egy taliról sok képet szeretnétek felrakni, azt inkább a fotóalbumba kéne.
Gabi
szerk
 


Gabi,
Köszi az ötletet és az archiválást!Kép

Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 


Kedves Szerk, nem tudom, mit csinálok rosszul, de nem vagyok képes a profilomon változtatni, nem fogadja el az új bejegyzéseket. szerettem volna feltenni a mail-címemet is, az sem sikerült. Mit tegyek?
Kíváncsi
kíváncsi
 
 


Bocs, elfelejtettem megkérdezni az új profil képet.

Kíváncsi, megnyomod az adatok elmentését a módosítás után? (vagy save, nem is tudom).
Az e-mail címet a hosszú angol szöveg után (elnézést kérek, mindenkitõl, aki nem tud angolul) lehet megadni.
Gabi
szerk
 


Szia Gabi,
azt hiszem, én mindenben úgy jártam el, ahogyan írtad, az adatok mégsem mentõdtek el. Többször is próbáltam pedig. Az emilt azt hiszem, ott adtam meg, ahol azt kérdezi angolul, akarok-e még más adatot is közölni. De mindegy, mert azt sem fogadta el. Mi lehet a hiba?
Nem értem az elsõ mondatot: az is nekem szól?
kíváncsi
 
 


Szia Gabi,
azt hiszem, én mindenben úgy jártam el, ahogyan írtad, az adatok mégsem mentõdtek el. Többször is próbáltam pedig. Az emilt azt hiszem, ott adtam meg, ahol azt kérdezi angolul, akarok-e még más adatot is közölni. De mindegy, mert azt sem fogadta el. Mi lehet a hiba?
Nem értem az elsõ mondatot: az is nekem szól?
kíváncsi
 
 


kíváncsi,
nem, az nem neked szól. Voltak, akiknek valami miatt nem sikerült képet cserélni a profiljukban.
Gabi bocsi, hogy elvettem a kenyered! Kép
Solya
solya
 
 


Kivancsi

Mindig a valtoztani kivant adatok alat kozvetlenullevo mentesre katintasz? Van tobb Mentes gomb es mindegyik csak a sajat keretjere vonatkozik.

Napocska
Napocska
 


Most megint megpróbáltam, hátha én vagyok a hülye, de nem megy és nem megy! Beírom a plusz infót, mentem, visszajón a monitorra az az oldal, amelyiken ki lehet választani a profil megtekintését, megtekintem és nics ott, tizedszer is nincs ott! SOS! Tényleg megbolondultam?
kíváncsi
 
 


Kedves Szerk!

Amennyiben van rá lehetõség, kérlek szûntesd meg a HITEL kérdés, avagy mi történik az országban-fideszes szemmeltopicot, én hoztam létre, de nagyon elszabadultak az indulatok.
Amennyiben nem áll módodban megszûntetni, legalább írj a topicban, hogy ezt nem teszed meg, köszönettel;

Barbara
jimma
 
 


kivancsi,
megneztem, nekem se irja vissza az infot, szoval nem a Te keszulekedben van a hibaKép

-Afonya
afonya
 
 


sot, mostanaban tobbszor elofordul, hogy elkuldom a hozzasolast, hibauzenetet ir ki, hogy foglalt a file, ismeteljem meg kesobb, aztan ha megnezem, kiderul, hogy megis sikerult elkuldeni.

-afonya
afonya
 
 


Sziasztok!
Nekem sem enged a profilomban változtatni. Kép

Gabi!
Lehet ezzel valamit tenni?

Magdi
gallainémagdi
 
 


Csatlakoznek: kb. egy hete nem tudok kepet feltolteni a profilomba, sot, meg az elozo is kitorlodott! Kép
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Profil ügyben megkérdeztem Attilát, remélem hamar meglesz a hiba, addig is elnézést kérek.

Solya, neked is és mindenkinek köszönöm, ha válaszol az itt feltett kérdésekre.

Mostanában több olyan jelzést is kaptam, hogy egyes topikokbam eldurvult a hangnem. Tényleg nagyon nehezen szánom rá magam a törlésre vagy akár a figyelmeztetésre is, mert híve lennék a lehetõ legteljesebb szólásszabadságnak, miközben persze a legtöbb babanetessel együtt én is szeretném, hogy kulturált hangnemben folyjék a vita.
Gabi
szerk
 


Szia Gabi,
annak ellenere, hogy egyik topicban engem is megtalaltak, sot, hamisitanak, egyetertek Veled. Fenntartasaim vannak a akar a torlesssel, akar a figyelmeztetessel kapcsolatban, lavinat indithatsz el vele. Mindenkinek maganak kell megoldani a vitat, eleg nagyok vagyunk mar hozza. Termeszetesen a szelsoseges esetekben /pl. tartos rasszizmus, kegyeletsertes, pedofilia, stb./ jo a gyors kozbelepesed, de egyebkent felesleges szerintem, nem is jellemzo ez a fajta moderalas az internetes forumokon.

-Afonya
afonya
 
 


Szia Gabi,
egyetértek Áfonyával, szerintem is nekünk magunknak kell megoldanunk, ha egy beszélgetésben nagy a feszültség. Ha másként nem megy, majd elhal magától - kár lenne azért kiüríteni a baromfiudvart, mert összekaptak a tyúkok Kép.
kíváncsi
 
 


Hát látom, nagyon nem vagyok egyedül és valójában értelme sincs talán ha megírom, hogy szomorú, hogy nem lehet képet cserélni a profilomban, mindenesetre megteszem, hogy szólok mert a probléma még mindíg fenn áll!

Dzsili
dzsili
 
 


szia Gabi

Csatlakozom az elottem szolohoz...

udv

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Sajnos én csak a tartalmi szerkesztõ vagyok. Elnézésté kérek.
Gabi
szerk
 


Sziasztok! A profilok újra szerkeszthetõk.
Elnézést a kellemetlenségért.

Attila
Névtelen
 


nem értem a regisztráció lényegét. Bárki beléphet a "csak regisztráltaknak" topikokba, elolvashatja az írásaimat, megnézheti a profilomat (mondjuk ezt megteheti nem regisztrált topikokban is a nick-emre kattintva). A rendszer tõlem viszont ezekben a "regisztrált" topikokban usernevet és jelszót kérdez. Azt hittem, a regisztráció engem, a regisztráltat véd. Tévedtem volna? Ha igen, akkor kérném a regisztációm törlését.
Köszönettel, verbatim
Kovács Adrien (verbatim)
 


na lám. a regisztráció nyomán még a nevem is megjelent, pedig nem is akartam. Most akkor miért is kell a regisztráció, ha nem csupán a "csak regisztráltaknak" topikokra vonatkozik? Azért regisztráltam magamat, hogy ott jelenjen meg a rólam szóló információ, és nem azért, hogy mindenhol. Nem tetszik ez nekem. Kérem a regisztrációm és a fenti két levél törlését.
verbatim
 


verbatim: a csak regisztráltaknak topicokat ugyanúgy olvashatja mindenki, mint a többit, de írni csak regisztráltan lehet. A neved meg akkor nem jelenik meg, ha nem a teljest írod be a profilba.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Verbatim, a regisztráció valóban téged véd, mert sima verbatimként bárki írhat, magyarul vissza lehet élni ezzel a nick-kel. Úgy érzem félreértettél valamit és lehet, hogy csak mérgedben akartad töröltetni a regisztrációt. Ha nem, természetesen törlöm.
Gabi
szerk
 


próba
Névtelen
 


kérem a törlést, köszönettel, verbatim
verbatim
 


verbatim, nem akarok beleszólni, de mégis...Kép
Szerintem regisztárlva kérd a törlést. én is írhattam volna, hogy kérem a profilod törlését.

látod?

Solya
verbatim
 


És hogy én voltam az elõzõ verbatim: Kép

biztos akarod még a törlést?

Solya
solya
 
 


Igaza van Solyának. Gabi
szerk
 


Többen jelezték, hogy nem mûködik a Társalgó...
Reggel megnézzük...Kép
apa
apa
 


Ismét gond van a programmal...
Reggel remélem orvosoljuk!
apa
apa
 


Valami zúr van a három vagy több gyermek címû topikban, egész más neveket ír ki az elmúlt napi összesítés, mint a hozzászólók. Meg nem is a mai dátumra ugraik, hanem még a két-két és fél évvel ezelõttire.
kíváncsi
 
 


Kíváncsi, ha jól értem, azt mondod, hogy eltûntek a friss hozzászólások? Sajnos az admin funkcióból nézve sincs nyoma másnak. Viszont az elmúlt napi összesítésben nem jelenik meg ez a topik, úgyhogy én nem is látom a hibát.
Gabi
szerk
 


Szia Gabi,
kérlek légyszi archíváld a Szegedi... topikot, mert már nagyon hosszú a "tetee". Mondjuk, ha lehetne, 2002-es év, meg 2003-as elsõ félév. Köszönöm szépen elõre is:
Ágci

Kép
Ágci
 
 


Szia Gabi és Apa!

Én ma kerestem valakinek a hozzászólásait és olyan helyre (topicra) mutatott a link, ahol nem is szerepelt az illetõ neve.
A keresés eredményénél, 100 találatból legalább 50 ilyen hibás link volt.

Aztán kértem az új hozzászólásokat amióta nem voltam a Babaneten. Szombat este óta volt egy jó pár.Kép Itt is volt egy csomó rossz link. Pl. Új hozzászólásként szerepelt a Miskolc topicban vasárnap 11.09-kor Dodus. Hát én ilyet ott nem találtam, és 1000 %, hogy õ nem írt hétvégén.Kép

Kata

KépKép


KépKép
kata007
 
 


Gabi

Szerintem index hibasak az alomanyok. Nem most fordult elo ilyen. Idonkent kicsit osszekutyolodik a dolog Ha van ra lehetosegetek akkor egy alapos adatbazis karbantartas tudna ezen segiteni. Habar ahogy sejtem az nagyon hosszu idot venne igenybe.
Nevtelen
 


Hát ez szomorú! Hamarosan elsz van egy nagy karbantartás, remélem akkor rendbe jönnek. És úgy érzitek, hogy el is vesztek hozzászólások?
Gabi
szerk
 


Gabi, biztos van olyan hozzászólás, ami elveszett, mert már velem is elõfordult, hogy lekértem az aznapi hozzászólásokat, volt link, de hozzászólás nem volt a topicban.
Nekem is vacakolt a minap a keresés.
Solya
solya
 
 


Kedves Szerkesztõ GabiKép
Na haraguj, hogy ilyen egyszerû kérdéssel zavarlak, de egyszerûen nem tudom módositani az e-mail cimemet a profilomban. Felhozza a meglévõ adatot de valamit nagyon elügyetlenkedek, mert sehol sem leltem meg a módositás lehetõségét. Tudnál segiteni? Az új e-mail cimem: doris1973@bluewin.ch

Nagyon köszönöm: Doris
doris
 
 

Vissza: Szerkesztõ

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?