Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Na, úgy látom rosszul időzítek, mert ilyenkor nem vagytok itt! Holnap! Majd igyekszem, hátha akkor szóba álltok velem! :wink:
Szép álmokat!

Kép
ermoni

Halihó

Móni
Mi az, hogy "értelmiségiben nyomom"??? :shock: :shock: :shock: Én eztet nem értem!! :shock: :? :roll: Na majd holnap elmagyarázod...gondolom.
Egyébként én szóba állnék veled ilyenkor is, de gondolom már leléptél. Mi meg most értünk haza a moziból. Andi írta, hogy elmegy még a moziba, mert ki tudja mikor...erre én is megnéztem mit játszanak Kecskeméten és tiszta véletlen ma játszották a filmet Edith Piafról....Jaj de jó kis "vidám" film volt. Mondjuk a 140 perc kicsit hosszú így a 9. hónapban, de mindenre készültünk, bejárat mellé ültünk, meg vittük a csomagot, még jól is jártunk volna, mert Kecskemét ugye pont félúton van.
Ha Bálint is úgy akarja, akkor még pénteken megnézzük az Őfelsége pincére voltam c. filmet. Móni! Az jó???

marek

Na megyek, mert dolgozatot kell javítanom az uramnak, én lettem a pedagógiai asszisztense.... :roll:
Holnap jövök, addig is: mindenkinek jó pihenést!

marek

Jó reggelt!!!
Sehol senki? Én vagyok túl korai, vagy talán mindenkinek más dolga akadt az éjszaka? :roll: Ugye nem?

Én ma semmiképpen nem szülhetek, mert a mobilom az autóban maradt, apuka meg elment dolgozni autóval, úgyhogy ha szülünk, akkor tudok neki írni e-mailt... :shock: Nemtom mennyire hatékony a módszer, amikor hazaér, akkor biztos megnézi az e-mailjeit, de addigra én az otthonszülők táborát kell, hogy szaporítsam.... :shock: Este még kértem is a drágát, hogy mielőtt elindul hozza már be a telefonom, mert nem baj, ha van... Mondjuk gondolhattam volna, hogy nem jön össze neki. Nembaj...9 körül hazaér, addig meg csak nem lesz semmi :lol: :lol: :lol:

marek

Jó reggelit!
Marek! Értelmiségiben nyomod= könyvespolc előtt nagyon komolyan ülni! :lol:
A Piaf film meg sztem is túl hosszú és nem is túl érdekes!
Sajna nem láttam az Őfelsége..., mert amikor megnézhettem volna, akkor betáról vagy dvd-ről nyomták (bocs, ez szakma!), én pedig szeretem a mozifilmeket 35-ös kópiáról nézni! Mondjuk én a szakdogámat is Hrabal adapatációkból írtam, szal elfogult vagyok Hraballal (majd' minden meg is van tőle! :wink: ), és Menzellel is (bár vannak kétségeim!)! És úgy kell egy öreg bohémnak meghalni, ahogy Hrabal meghalt! (Én még láttam őt Prágában! :roll: ) Szal, ha rám hallgatsz azt csinálsz, amit akarsz! (Pl. meg is nézheted! :wink: )

Kép
ermoni

Ja, és csak mobilotok van? :shock: Vezetékes? :wink: De ne aggódj, Bálintos megvárja apucit! Nehogymá' kimaradjon valami jóból! :wink: :lol:

Kép
ermoni

Sziasztok!

Mindenki mozizik? És csomaggal jár? Én is a kisebb pakkom hurcolom! :lol: :lol:

Kedden és csütörtökön nem kellene szülni, mert apa éppen híressé fog válni (mh-e kitalálta, hogy a reklámokhoz tényleg a nála dolgozókat használja mint arcokat, őt meg kiválasztották), ezt meg csak nem húzhatjuk keresztbe!

Marek és vezetékes telód sincs? Vagy szomszéd? Na jó, tuti nem most fogsz szülni, de azért találd ki, hogyan tudod megoldani! És este 9?

Móni, akkor jó ha már nagyjából kész van minden!! Marek nálatok meg mi a csuda hiányzik? Teljesen komplettnek tűnik a szoba! :lol:

Zsu, ha máshonnan nem, legalább a párod laptopjáról jelentkezz be! 2 naponta CTG? Hát az állandó program!

Mi ma megyünk UH, CTG-re és vizsgálatra! Este csak, de majd írom, hogy mi volt, bár gondolom megint azt mondja, hogy bármikor szülhetek... már 2 hete is ezt mondta! :roll: :roll:

Jutta

KépKép
jutta

Aha...köszi...nagy segígtség volt :lol: :lol: :lol: Bár szerintem úgyse tudom megnézni, mert most annyira ideges vagyok ettől a telefon dologtól, hogy ez majd segít szülni. Egy számot tudok fejből, a szüleim vonalas számát, azok meg nem veszik fel a rohadt telefont egész reggel és nemtom mi lehet velük. Tiszta ideg vagyok :shock:
Ja, és ne is idegesíts ilyenekkel, hogy láttad Hrabalt, mert majd ettől szülök meg.
De hova üljek, ha a könyvespolc előtt volt hely??? :shock: És én mindig komoly vagyok...!!! Vagyis...majdnem... Na de majd este csináltatok egy gyerekszobában fejenálós képet, az nem lesz túl értelmiségi... :lol:

marek

Van vonalas, de ha nem tudom a számokat, akkor....hát izé... b**hatom... :cry:
Ja, és a kórházi csomag is a kocsiban maradt :shock: Ezt már nem hiszem el...! :lol: Szerintem ez egy ideális nap...szülésre legalábbis... :lol:

marek

Sziasztok, jó reggelt!

Marek:
nagyon jó a szoba, csini vagy, de most komolyan... nem is nagy a hasad. :shock: :lol: :lol: :lol:
Esetleg apuka munkahelyi számát sem tod a neten levadászni??

Móni:
ügyik vagytok.
Nálunk a gyerekszobába még változatlan a helyzet, vagyis szoba közepén apuka. Amugy kész, csak a lelkem nem túl rendmániás, így inkább be sem megyek, mert elbőgném magam. :roll: :roll: :roll:

Mozi:
mi ugye hetente, de csomagot azéé még nem viszek, jaa, meg még kész sincs rendesen. :lol: :lol: :lol:

Jutta:
várjuk a híreket. :)

Kép
Kép
h@jni

Marek, nem tudod a párod számát fejből? :-D
(nincs rajta az IWIW-en??)
Nincs benne a tudakozóban, vagy a suli száma?
Valamelyiket derítsd ki és írd fel!!

(nekem amikor bekrepált a mobilom beindult az ezirányú parám... bár én elvileg tudom a férjem számát, de ha kapkodok, akkor a pinkódomat is el tudom felejteni, ezért minden fontos számot - párom, kórház, doki, szülésznő - kiírtam 2 papírra - egyik kiskönyvben - másik kifüggesztve, de csak a szekrény belsejében)

Jutta

KépKép
jutta

Hajni
Te még mindig nem hordod a csomagot magaddal??? :shock: 39. héten??? Nem semmi!
Mondjuk nekem el kellett vinnem, mert kicsit fájt volna, ha Kecskemétről haza kellett volna szaladni a csomagért aztán meg vissza Pestre Kecskeméten keresztül...

Egyébként írtam e-mailt apukának, és szerencsére már meg is írta a számát, úgyhogy nem kell ma szülni...
Ez az egész helyzet azért ciki, mert pár éve még nem is hallottak olyanról, hogy mobil, és mégis megoldották az ilyen dolgokat valahogy, én meg bepánikolok, ha egy napra nincs telefonom... :oops:

marek

Hajni, te asszem nem veszed komolyan a vonalzódat! :-D
Tegnap megkérdezték mikor szülök, mondtam hogy 2 hét múlva... mire akkora sokkot kapott az illető, mintha lagalábbis azt mondtam volna, hogy speciel most folyt el a magzatvíz...

kérdései: És még mászkálok jobbra-balra? És még van erőm beszélgetni?
(nem, kéthétig otthon ülök a kórházi pakkon és meg se szólalok, alszok napi 20 órát és csak enni és inni kelek fel :lol: :lol: :lol: )

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
Enni és inni??? Szülés előtt két héttel már azt se inkább, nehogy bezavarjon a szülésbe!!!! Felelőtlen népség!!!! :lol: :lol: :lol:

marek

Marek! Ügyi vagy!! :-)
A csomag meg jó helyen van, úgyis a párod visz be! :-)
Ja és be van kapcsolva mostmár a párod, vagy az órákon még mindig nem?

Jutta

KépKép
jutta

Marek, értem már... akkor ezért szoktak fogyni a végén!! Na akkor ezt csesztem el... :lol:
Azért a mai adag túrógombócot még megehetem, vagy már inkább ne?

Jutta

KépKép
jutta

Most, hogy így megnyugodtam, lehet hogy elkezdhetnék valamit csinálni...mosás, pakolás...aztán meg fekvés olvasgatás...
Vagy fordítsam meg a sorrendet? :? :lol: :lol: :lol: Úgy jobban tetszik..!

marek

Túrógombóc még szülés közben is jöhet szerintem...az nem zavar be :lol: :lol: :lol:

Egyébként nem tudom, hogy be van e kapcsolva a párom órán, de mindegy is, mert úgyis végigcsinálja az órát és csak utána jön el...mer ő lelkiismeretes :lol: :lol: :lol: ... nem is értem mér szidja mindenki a pedagógusokat ebben az országban :? :? :?
Szóval a menetrend a következő...értesítem (valószínűleg sms-ben) a szülés tényéről, aztán szépen elindulunk anyával szülni, mire a párom végre megtudja, hogy fennforgás van, addigra én kb Inárcsnál leszek :lol: :lol: :lol: Aztán majd jön amikor tud, de nem hiszem, hogy meg akarom várni, hogy beírja a naplót, megigya az utolsó kávét, megkeresse az autókulcsot és hazaautózzon Halasról.... :lol:

marek

Ja, és végre én is megtudtam, hogy mit nevezünk gyomorsavnak :shock: Annnnyira jóóóóó!!!! :lol:

marek

Hát a mozi a H-al szemben van, ha nagy ciki van átfutok apuka meg hazarohan a cuccért. :)
De mondom, nekünk ez max 10-20 perc, szval ezéé nem hordom. A kocsiba meg nem rakom be, mert nem tudni melyikkel megyünk, meg mikor indulok és, h apuka visz e be meg mittoménnnn
Felelőtlen vagyok naaa...
Marcival sem hordtam pedig vele 42 hetesen még mászláltam. :lol: :lol: :lol:
De ugye csüt. nincs apuka, várom a tippeket, h mikor szülök. :evil: :evil:

Kép
Kép
h@jni

Marek! Látom megoldódott a telefon-kérdés!
És csomagot hurcoltok magatokkal? Bevallom nekem ez még eszembe sem jutott! Na most beparáztam... Szal batyuval induljak mindenhová? :roll:
És nem tudtam mi az a gyomorsav? Még soha nem voltál másnapos? :lol: :lol: :lol: Mondjuk nekem egy-egy migrén is hozott gyomorsavat, de még egy-egy keményebb mensigörcs is!
Nekem egyszerűen égni szokott a gyomrom! Az sem jobb!

Kép
ermoni

Csütörtökön, csütörtöktől vagy csütörtökig nincs apuka??? De ahogy elnézem, te leszel az, aki kocsival megy szülni, aztán apuka majd követi... :lol:

marek

Hajni! Mikor ér haza a párod? Mer' addig nem szülsz! (Csak túléljük valahogy a csütörtöki hidegfrontot! Asszonták lesz! :roll: )

Kép
ermoni

Hááát nálam a másnaposságnál sose volt gyomorsav....fejfájás...na az volt!!!! :lol: :lol: :lol:

marek

Hajni, akkora csütörtök neked se jó nap?
Marek, akkor értem, téged anyukád visz, párod meg rohan utánatok...
Ha nálam sürgősnek tűnik adolog, akkor a barátnő/szomszéd az esélyes és persze Apuka egyenesen a kórházba jön... csak azt nem tudom, honnan fogom tudni, hogy szülök meg hogy most nagyon sürgős -e a dolog...
Kolleganőm ELSŐ fájása 8 körül volt, 10-kor lett neki nyílvánvaló, hogy ez már a szülés (ekkor kezdett készölődni - öltözni)... és fél 11-re meg volt a gyerek... a szülésznője pont beért, a dokija már csak utólag gratulált, de neki az anyukája és a női rokonok többsége ilyen "alkat"...
Na mondjuk ez inkább mázli és főként nem gyakori!

Jutta

KépKép
jutta

Szval ez úgy van, h csütörtök du 5-re kell kiérnie. Akkor vmi szerződést aláír és jön is haza, szval kb 1-1.5 órát tölt kint.
négyszááááx km, így kb. délben indul és éjfél körül hazaér. Így azt kell kihúzni. Szval vagy csütörtök délig szülök vagy péntek reggeltől :wink:
Hahaahaaaa, meg ahogy elterveztem mi.....

Kép
Kép
h@jni

Jutta:
najóóóó van, ha ilyen szülésem lesz akkor szülök én csütörtökön is. :lol: :lol: :lol: Nem baj, ha apuka nem ér haza. :)
Majd bemegyek, megszülöm 10 perc alatt, oszt mire hazaér talping sminkben meg kiestélyiben várom Lillával. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Móni és akkor viszem a csomagot, ha Bpeste megyek, vagy mondjuk 10-15 percnél messzebb...
Hétvégén voltunk Maglódon, na onnan ciki lett volna előbb hazajönni, majd vissza Tarcsára...
Nálad is muris lenne Bp-ről haza, majd vissza...
De nekem van a giga pakkom meg egy kis oldatáska (hálóing, papucs, zokni, köntös, bugyi, betét és kistörölköző) és csak ez utóbbit hurcolom...

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
Ez a szüléstörténet nekem nem annyira tetszik, mert ennyi idő alatt Kecskemétig se érünk el!!! Kéretik nem ijesztgetni a vidéki kismamákat!!!! :lol: :lol:

marek

Hajni, és első gyerek és gátmetszés nékül... mázlista mi?

Jutta

KépKép
jutta

Helló

Móni
biztos akarod tudni?mit csináltam?hát kiborultam,nem kicsit nagyon,nagyon nagyon.És ha ma valaki beszól vagy rosszul néz esküszöm szedem a sátorfám így ahogy vagyok

gratula a befőtthöz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marek
tökéletes a pocid és nagyon tetszik a felsőd :-) és édes nagyon a babaszoba.

na megyek bambulok ki tovább a fejemből
Vendég

Jutta:
nemmááááá.
No, majd a második nekem is.... :wink: :wink: :wink:

Timi:
mi a baj?????

Kép
Kép
h@jni

Marek, ha így pottyan ki belőled a gyerek, azt apuka vagy anyukád is levezeti és majd vmi mentő bevisz titeket gyerekestül és közben ellátnak...
Ennek az esélye nulla!!! 1000-ből 1 és marhára nem szükséges hozzá a kórház... ha vki 2 óra alatt úgy kitágul, hogy egy 3 kg gyerek csak úgy kipottyan belőle, no az nem igényel kórházi aszisztnciát és csak azért viszik be, mert "szokás" :lol: :lol:

Ettől ne félj! Attól inkább, hogy 24 órán át vajúdsz!

Jutta

KépKép
jutta

Timi, mi van???? :shock:

Jutta

KépKép
jutta

Kéretik ilyennel sem ijesztgetni a kezdő anyukákat!!! :lol: Beszéljünk valami vidámabbról - pl. de szép idő van ma! :lol:

marek

Timi!!!
Mi van veled??? Írj privit, hátha jobb lesz (azt nem mondom, hogy segít, mert ahhoz én kevés vagyok :cry: )

marek

Marek:
nyugi mááá, én lefoglaltam ezt a szülést. :)
Meghagyom Neked a sok órás vajúdást. :lol: :lol: :lol:

No, lépek, bemegyek dolgozni.
Majd onnét jelentkezem. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Marek, nyugiii minden rendben lesz!!!! És sétálj egyet a napon!

Anyukád már látott szülést közelről, ha jól értem ő megy veled, gondolom, ha csak gyanús a szitu, akkor átmegy hozzád és veled van! Ő ezerszer jobban fogja tudni, ha indulni kell! Szerintme ha a párod otthon van, akkor is áthívhatod, ha bizonytalan vagy illetvee hívd a szülésznőt, ő azt is tudja, hogy ektek vidékről kell felérnetek!

Jutta

KépKép
jutta

Csak viccelek! Nem vagyok ám ennyira betojva :lol: :lol: :lol: Mondtam már, hogy tök nyugis vagyok a szüléssel kapcsolatban - ezt mondjuk nem is nagyon értem :roll:
Hajni
Nem mondod, hogy még mindig dolgozol!!!! Neked már rég otthon kellene ülnöd a kórházi pakkodon!!! Vagy a munkahely is a kórház mellett van??? :lol:

marek

Timi, nem mondod el mi a baj? Priviben?

Jutta

KépKép
jutta

Marek:
deee, még dolgozom, elvileg a héten már nem akartam, de így jött ki. :oops:
Amugy a H-tól kb 10 percre. :) Szval no para. :)

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok Csajok!

Csak bekukk. Mindjárt megyek szülőire. Csütörtök vérvétel, péntek nst.

Jutta, Te az Andinál voltál nst vagy a dokidnál. Kistartcsán? Sokat kellett várni?

Ma csak de. dolgoztam utána védőnő 72,5 kg (otthon csak 70!), persze mindíg a mérleg a hibás! Délután meg lógtam a városban, ilyet is rég csináltam.Voltam turiba (gyerek), de ellenálltam minden kísértésnek! Aztán kicsi lélek-kényeztetés a dm-ben (új szempillaspirál, de tényleg kellett!!!)

Marek van egy jó storim, ami igaz. Volt ének tanárom mesélte akinek a férje is tanár és a sulihoz közel laktak. kb 30 éve, no telefon ugye. Megbeszélték, hogy a férje minden szünetben ránéz a lakásukra (lakótelepi) és ha Éva néni kiteszi a piros szőnyeget a teraszra akkor menni kell. És egyik szünetben egyszer csak ott volt a piros szőnyeg! De remélem Te megúsztad a mai napot mobil nélkül, bár elég nagy a csönd!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

:lol: :lol: :lol: Még nincs kinn a piros szőnyeg :lol: :lol: :lol: Viszont a drágám minden szünetben felhív és kérdezi, hogy szülünk már? :shock: Vajon mér szülnénk? Vannak még előttem néhányan, szóval van jelentkező bőven... :lol:

marek

na Marek Apuka kezdi komolyan venni a szitut?

Ciripke, a magánrendelőben van a CTG, és ott nem kell várni max 15 percet, ha kis csúszás van. Gerőnél is gondolom ez van.
Andihoz csak külön bementem, 1x amikor felkértük Apukával, 1x meg egyedül beszélgetni. Ennyi szerintem elég is volt, csak mondta, hogy jobb ha ismerős az arc és beszélünk párszor a szülésről.
Ja és ha van vmi kérdésem akkor hívom (pl. házassági kivonatból milyen kell, milyen teát mikor igyak) de szerintem mostmár csak akkor zaklatom ha szülönk, vagy ha nem tudom hogy ez most az e.
Ezért gondoltam, hogy hívd ha kétségeid vannak, nekem kifejezetten mondta, hogy hívjam!

Hajni, a szülőszobáról is ügyintézni fogsz telefonon?? :lol:

Timi, jobb már a kedved? Vagy mi a szösz van!

Móni, éljen - éljen gyerekszoba!! Kérönk fotót!
És gondoltam én hogy ezt a császározást is mindenki másképp csinálja... a csajnak (ismerős) tervezett, de nem programozott császárja volt. Megvárták míg spontán megindult a szülés, sőt míg nagyjából kitágul (addig vajúdott) majd a végén csaszizták, mindezt úgy, hogy tudták, hogy az a vége mert farfekvéses a gyerek és az orvosa mndta,hogy nem javasolja a természetes szülés... na akkor erre varjatok gombot... állítólag azért volt ez így jó, mert a hormonjai beindultak vagy mi... bár gondolom azt lehet utólag is mesterségesen megindítani...

Na iszom a fincsi málnalevélteát... :x

Jutta

KépKép
jutta

Halason nekem is azt mondta a dokim, hogy csak akkor császároznak, ha már beindult a szülés, mert az jó a babának... :shock: De tudjuk, hogy mindenhol máshogy működnek a dolgok...

Képzeljétek reggel alig tudtam felhúzni a papucsom...ez azóta sem javult...sőőőt. De hogy lehet, hogy már reggel be van dagadva a lábam, amikor eddig nem is dagadt egyáltalán??? :roll:

marek

Én már megőrülök itthon egyedül!!! Laci reggel elmegy, és legkorábban fél kilenc-kilenc amikor hazaér. A nap fénypontja, amikor átmegyek anyáékhoz ebédelni, de komolyan már annyira elegem van az egyedüllétből!!! Délelőtt kitakarítottam az egész lakást, egész délután aludtam, de ennyit már aludni se lehet, meg olvasni se, mert már feküdni se jó...!!! Elegem van!!! Lehet, hogy nyűgös vagyok??? :roll:

marek

Halihó!
Olyan jót aludtam délután a gyerekszobában!!!
Mi van Timi! Mesélj! Jobb, ha kiadod!
Jutta! Majd teszek képet, de még egy kicsit később!
Ciripke! Hogy bírtál ellenállni? :wink: Én tuti nem tudtam volna! :lol:
Hajni! Hát akkor így vuduzunk! Hogy apuka bizti itt legyen! És hát még én is melózom! Pályázati határidő közeleg (amit mi/én felügyelünk és az ország összes pedagógusa, művelődésszervezője ilyenkor rám talál!), hát ne tudjátok meg milyen épületes beszélgetéseket folytatok! (Néhány tanár, hát... bocs mindenkitől, aki tanár... ja, valahol én is az vagyok :lol: )
És tényleg jó lett a befőtt! :wink:

Kép
ermoni

Ja, Marek, ne reménykedj! Tud még tovább dagadni! :lol:

Kép
ermoni

Jaj, de irígyellek Marek! Ez a magány... :lol: Sztem jól jegyezd meg ezt az érzést, mert szerintem hamarosan marha nagy nosztalgiával fogsz erre gondolni! :lol: :wink: :lol:

Kép
ermoni

Móni
Nem nagyon tudtál megsérteni tanárügyileg...teljesen egyetértek...sajnos itt tartunk...és a normális tanárok nem kapnak munkát, mert ugye az nem számít, hogy ki mihez ért, ha valaki be van betonozva egy helyre, az tuti onnan megy nyugdíjba, még akkor is, ha a kutyám nevelését nem bíznám rá (bár a kutyámmal én se tudok mit kezdeni :lol: :oops: )
És tudom, hogy visszasírom még ezt a magányt, de jelen pillanatban nem tudok vele mit kezdeni...ez van. Az ember már csak ilyen. Soha nem felel meg neki, ami épp van.

marek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?