Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok
Hát, én a doktornőmmel nagyon meg voltam elégedve, de bevallom őszintén, símán el tudom képzelni egyes orvosokról és szülésznőkről, amit írt Cicero.
Nekem mákom volt Gajdos doktornővel és a szülésznővel, a Barbival. Bár az is igaz, hogy a Barbi épp műszakban volt, így nem sokat volt velem a vajudás alatt. A doktornő viszont annál inkább, úgyhogy az én esetemben felcserélődött a szerepük rendesen. :shock:
DE! Én már éjjel bent voltam, a ballon miatt, és hallottam, hogy az ügyeletes orvos hogyan-milyen stílusban és hangnemben beszélt egy utolsó pillanatban beeső kismamival (kb 40 perc alatt meglett a babája...) A lány "csak" nyomott, aminek VAN hangja. De nem üvöltött vagy valami... A kedves "doktorúr" meg: "Viselkedjen má'!!!!!! Azt mondtam tartsa a lábát! " stb... Én meg csak sirdogáltam a másik szobában, és hálát adtam, hogy nem az ügyeleteshez kerültem, hanem egy nagyon jó doktornénihez!!!!

Nem tudjátok, ki az a kb 40-es, magas, félhosszú hajú (nem a nikolette - féle szemüveges :lol: ) doki, aki vállra terített köpenyben szokott az alagsorban mászkálni? Priviben is megírhatja, aki tudja, csak szeretném őt nagy ívben elkerülni!!! :shock: :evil:

szilvás76
 
 


Sziasztok! :D

Gabuska,Becka: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :) Így már döntöttem is. Amennyiben elvállal,hozzá megyek! :D

Cicero: Szomorúan olvasom a soraidat.. :( a legszebb élményed kellett volna,hogy legyen. Persze az tény,ha az ügyeletesre hagyatkozunk 50% az esélye,hogy rosszul sül el.. :(
Az Eda-hoz meg csak annyit fűznék hozzá,hogy egy ott szült kismama elmondása alapján,tényleg jó időben kell kérni,de ez ugye megint akkor kivitelezhető,ha van az embernek választott dokija..akkor akár az első konzultáción is meg lehet már említeni..like me ;) Én biztos,hogy szólni fogok..az elsőt is azzal szültem,és a másodikat is azzal lenne jó. Szerintem,ha időben belémdöfi a kanült,akkor már más is rá bír töltögetni,ha kell..gondolom én.. :roll:
nikolette
 
 


Hű!

köszi a sok infót.
Most azért kicsit a szüléssel kapcsolatban betojtam, bár nekem van orvosom, de szülésznőm még nincs, mivel ugye most derült, ki hogy itt fogok szülni!
De asszem gyorsan keresek valakit. :roll:

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika
 
 

 
 

Masika, az a baj, hogy a dokid is új a kórházban, lehet, hogy nem fog tudni szülésznőt ajánlani, mert még nem nagyon ismeri őket. Akkor fel kellene menned szerintem valamikor a szülőszobára és beszélgetni velük, bár akkor mindig az éppen ügyeletest találod ott.. Ha el vannak havazva nem érnek rá veled foglalkozni. Nem tudom, hogy mi lenne a legjobb megoldás. :roll:

Én a fájdalomcsillapítással úgy vagyok, hogy fogalmam sincs, fogok-e kérni. Mivel még sosem szültem, nem tudom, hogy viselem ezt a fajta fájdalmat. Ha előre nem döntök erről az baj? Közben is kérhető valami, ha nagyon nem bírom? A szülésznő, akivel beszélgettem erről azt mondta, hogy ott is dönthetek, mindenesetre ne zárkózzak el tőle.

Valószínűleg ezzel kapcsolatos felkészítőn már nem veszek részt. Ma megyek a dokimhoz, megkérdezem őt is. Az is érdekel, hogy kontaktlencsében szülhetek-e.

KépKép
becka
 
 


Becka,
úgy tudom kontaktlencsével nem lehet (erőlködéstől bevérezhet a szem meg hasonlók, nem tudom pontosan).

Én a fájdalomcsillapítással (is) úgy voltam, hogy majd akkor elválik. Volt szerencsém egész életemben (a szülés előttiben) olyan erős menzis hasgörcsökhöz, hogy úgy voltam vele, hogy ennél még a szülés sem lehet sokkal fájdalmasabb, azt is kibírom valahogy. És igazam lett, sőt, így 2 év távlatából nyugodtan állíthatom, hogy a szüléssel járó fájdalmam kisebb volt, mint egyes menzis alkalmakkor. :shock:
Azért, mikor megkaptam az oxytocint és beindultak a fájások kértem egy szurit, ami kicsit kókadtá tett, így nehezebb volt koncentrálni a dolgokra és sokmindent el is felejtettem, mert kába voltam. De azért nem bántam meg, hogy kértem.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


nikolette!

Nekem az Újvári doktor volt az orvosom. S én nagyon elégedett voltam vele, amikor szabin volt akkor is bejött még szülés elött hozzám a kórházba, mert engem hamarabb befektettek.

Ha van vele kapcsolatban bármilyen kérdésed, irj és szivesen segitek.
sithonia
 
 


Sziasztok!

Becka, köszönöm a szülésfelkészítős infót, arra akkor elmegyek, mert az szerintem hasznos.
És íme egy kép Olivérről, a kukija ugyan nem látszik, de én láttam, és tényleg ott van.

Kép 19. hét, 6 nap

Kép
vjudyt
 
 


[quote="szilvás76"] írta:szilvás76Nem tudjátok, ki az a kb 40-es, magas, félhosszú hajú (nem a nikolette - féle szemüveges :lol: ) doki, aki vállra terített köpenyben szokott az alagsorban mászkálni? Priviben is megírhatja, aki tudja, csak szeretném őt nagy ívben elkerülni!!! :shock: :evil:


...senki többet? :shock:
Annyira szeretném tudni, ki az a "kedves" orvos...

szilvás76
 
 


Sziasztok!

Elég szomorú, amit Cicero írt :cry:

Csilláról még nincs hír?
Becka még egy hét? :shock:

A tornára azt mondták, beteg a gyógytornász, így sajnos elmarad a torna. Így én is a Brendonba járok, végülis csak tovább kell menni a metróval, nem olyan vészes.

KépKép
kutyfül
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk Ruttner dokinál, nagyon kedves volt. Mindent megkérdeztem, amit itt nektek is írtam. Igen, a kontaktlencsére ő is azt mondta, hogy jobb lenne kivenni majd szüléskor, a fájdalomcsillapítást meg eldönthetem később is. Ő szerinte nekem nem lesz szükségem rá, mert Levi fejmérete egy kicsit kisebb, mint az átlagos, nekem viszont elég széles csípőm van. Sőt azt mondta, hogy nekem egy átlagos méreten felüli gyereket is könnyebben kellene megszülnöm... Meglátjuk!

Azt is megbeszéltük, hogy nagy az esély rá, hogy még ezen a héten NEM szülünk (teljesen zárt a méhszáj, Levi feje sincs még annyira lennt), talán a jövő héten, de ha jövő hét végéig sem... Az egy kicsit macerás, mert naponta, kétnaponta a kórházba kellene mennem CTG-re, azt követő hétfőtől. Azt nem annyira szeretném, van babacsalogató módszer? Gondolom, hogyha kérném, akkor megindítják, de az sem az igazi. A doki szerint 2 hetet lehet még "túlhordani", hogyha minden rendben van.

Hallottam ezeket: a lépcsőzés, sétálás, szex.. Cipekedés? Adjatok még tippeket. :D Úgy látszik, hogy nálunk a fronthatások sem jönnek be.

KépKép
becka
 
 


Szilvi, már én is láttam ezt a "kedves" dokit jönni-menni a folyosón. Nem tudom ki lehet, rejtélyes eset... 8)

Szia Kutyfül, lehet, hogy nekem még több lesz 1 hétnél (akkor nem tudom a vonalzóm hogy fog viselkedni :shock: ). Mi jól vagyunk a kisfiammal EGYBEN, úgy néz ki, hogy még egyikünk sincs felkészülve a "különélésre". :D Biztosan eljön az ideje, de hogy mikor? Apukám mostmár azért fog drukkolni, hogy szept. 25-én, az ő szülinapján, a hugom pedig az október 5-re hajt majd, mert akkor ő született. Jó fejek!

KépKép
becka
 
 


Becka,
bújj össze Apával :wink:
De a neten van valami "bába-koktél" én nem ismerem, de már hallottam jótékony hatásáról ... :lol:
Akkor én meg 19-ét mondok, mert én is 39+5 szültem :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok!!!

Egy kicsit megkésve , de jelentkezünk.

2007. szeptember 9-én este 7 óra 45-kor Vass Noémi megszületett 3400 grammal és 54 cm-rel.

Egy kicsit elhúzodó, de szerintem a végül könnyű szülés volt (legalább is én úgy éreztem, bár felmerült a császár kérdése).

Hajnali 2-kor elfolyt a magzatvíz, fájás semmi . 6 után beértünk. Tágulás semmi. 7 után jött a dokinőm, még mindig ninc tágulás, mire v.mi kütyüt feltett a méhszájra. Fájás még mindig nem volt. Délután 2 után levették és megnézték. Én már kezdtem nyugtatni magam, hogy tuti császár, mert semmi fájásom nem volt, ezzel szemben a meglepi 5 cm-re ki voltam tágulva. Ezután kaptam egy infúziót, ami lassan, de hatott. , viszont nagyon fáradt voltam, így 5 után kértem fájdalom csillapítást gerincbe, amit tényleg pillanatok alatt elintéztek. ez 6 körül volt, mondta a doki, hogy 2 óra pihi. elaludtam, majd egy 30-40 perc után iszonyú éles fájdalomra ébredtem. Nagyon megijjedtem, mert nem tudtam semmihez hasonlítani, küldtem amit a szülésznőért, a aki megállapította, hogy teljesen kitágutam, a méhszáj eltünt, hamarosan babázunk. ez,kb. három negyed hétkor volt. Egy órával később született meg Noémi, rosszul tartotta a fejecskéjét ill. a köldökzsinór rátekeredett, azért tartott eddig. Egy ismeretlen dokibácsi is segített az utolsó nyomásnál, de amilyen gyorsan jött már el is ment (utólag is köszönet neki). Andikának is sikerült a gátvédelem. Igaz, hogy lett szakadásom, de tudom, hogy milyen egy gátmetszés és az utána lévő fájdalom, így sikeresnek tekintem.

Az biztos, hogy ezt máshol, más keze között, nem usztam volna meg iszonyú fájdalmak, gátmetszés és talán császár nélkül sem.

Ezútón is köszönök mindent Dr. Petik Dórának, illetve szülésznőmnek Józsa Andikának (Diószegi Évinek is a terhesgondozásért). Szívből ajánlom őket mindenkinek!!!!!!!!!!

Nekem megérte közel 200 km et utazni hozzájuk.

Majd jelentketünk! Puszi mindenkinek

Csilla
Kép
Kép
csilla1977
 
 


[quote="kutyfül"]A írta:kutyfül tornára azt mondták, beteg a gyógytornász, így sajnos elmarad a torna. Így én is a Brendonba járok, végülis csak tovább kell menni a metróval, nem olyan vészes.


Még mindig beteg? :shock: Akkor valami komolyabb lehet, hónapokkal ezelőtt is hallottam, hogy betegség miatt nincs.

Annyival mindenképp jobb a Brendonnál, hogy ingyenes.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Csilla!

Hát akkor még egyszer gratula!!! Tegyél majd fel képet. :wink:
Az nem jött be, amit írtam, hogy neked biztos hamarabb meglett a baba mint bartánőmnek, mert neki 5-re megvolt. És tök hasonlóan szült. Semmi fájás, megkapta azt az "izét" a méhszájra :lol: , úgy hívják, hogy ballon. És neki is rosszul helyezkedett a baba. De mint nálatok, hepiend a vége. :D
Hányas szobában voltál?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Szia Csilla! Nagyon vártam a beszámolót, gratulálok a babához! :D Mostanában nem fogsz sűrűn jelentkezni, gondolom. :wink:

Ilba, jövőhéten mindenfélét kipróbálunk. :) Apával az összebújást nem hanyagoltuk eddig sem, de lépcsőzök is nap mint nap, jövök-megyek, a frontok is jönnek-mennek.. Meglátjuk! Amiatt érdekes ez, hogy a kiírt dátum után ne maceráljanak minket minden nap, nincs kedvem ezt a "szuper" várost átszelni naponta (vagy befeküdni), viszont megindíttatni sem szeretném.. Ez a gondom.

Tegnap régi kollégáimmal találkoztam, többen vannak, akik Ruttnernél szültek, csak jókat hallottam róla. Szerencsére! Mostmár senkitől sem kérdeztem a saját szülését, viszont mindenki megosztotta velem. Kérdezés nélkül, jópofa. :lol:

KépKép
becka
 
 


Nikolett
Én az Ujvárinál szültem... ő egy nagyon kedves és ami nem utolsó JÓ szakember... Engem mindig nagyon meg tudott nyugtatni.
Ő a fájdalomcsillapításról tart előadást, ott meglesheted!

Masika
A Jánoshoz képest ez egy főnyeremény!!!
Örülj neki, hogy átkerült a dokid!... ezzel csak jól jártok...
Az alapítványi szobák pénzbe kerülnek... elég drága.. több mint 10000/nap... de én nem bántam a több ágyast, igaz jó ágyszomszédokat kell kikapni...
Nekem nagyon jó élmény volt a kórház, mind a szülészet mind a gyerekágy... lehet csak nem voltak vele szemben túl nagy elvárásaim... de az is igaz, hogy a "reformok" hatására sok minden változott... állítólag iszonyat tömeg van...

Csilla
Gratulálunk!
Isten hozta a kis embert a nagyvilágban! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Ilyesmi a mi kis űrutazónk...
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Bocs ezt nem is ide szántam no de azért sebaj! :) :) :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Csilla, nagy gratula nektek.

Judit

Kép
vjudyt
 
 


Csilla,
gratulálok! :)

Becka,
merre laksz?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Csilla,
gratulálok! :)

Becka,
merre laksz?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Újpesten, de a kertvárosban Megyeren, ami azt jelenti, hogy majdnem Káposztáson. Szóval a Nagyvárad tér és lakhelyem között a legrövidebb, hogyha Újpest központig autóval és tovább a metróval. Ez is majdnem 50 perc csak oda.. :(

Ha szülni megyünk majd, akkor tudom, hogy ráérünk beérni, főleg az első babával, de egy jó kis csúcsidős, dugós időszakot kifogunk.. Jó lesz! Azzal bíztatom a párom - aki nálam jobban izgul egyelőre - hogy a szülések nagyobb része este, éjszaka indulnak el. Ha csúcsforgalomban kell menni, akkor felszállunk a metróra. :lol: (Persze ez csak vicc volt)

Miért kérdezed Ilba?

KépKép
becka
 
 


Mert én is Óbudáról mentem szülni. :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Oké, igazad van, hasonló a távolság. Csilla azt írta, hogy 200 km-t utazott, a szülésznő is mondta, hogy van Tatáról is kismamája második gyerekkel. Tudom, hogy Pesten belül nincs nagy távolság, de a forgalom... Na mindegy, ez van.

KépKép
becka
 
 


Csilla! Nagyon gratulálok Neked!!


Gabuska! Én is azért próbálkoztam a kórházi tornával, mert ingyen van, vagyis ingyen lenne, ha lenne...De sajna nincs.

KépKép
kutyfül
 
 


Sziasztok!!!

Köszönjük a kedves szavakat és gratulációkat!

Mint már fent említettem meg voltam mindennel elégedve. 3 ágyas szobában voltunk a szobatársak nagyon aranyosak voltak.

Rengeteg baba volt. Az egyik csecsemős mondta, hogy 25 helyre 37-en voltak.
Még is volt mindig v.ki aki segített. Ha v.mit nem tudtunk kérdeztünk és segítettek.
Attól hogy nálunk is második gyerek ugyanúgy kérdeztem, a köldökápolást, a mellre tételt. (pedig úgy gondoltam ebben profi vagyok hiszen 21 hónapig szopizott Norbi). Sőtt!!! Még a punci kezelést is megkérdeztem, mert igaz, hogy nekem is ilyen van, de az övé olyan pirinyó. Nekem mindenki szimpi volt. Na jó a gyerekfőorvos asszonytól egy kicsit féltem, mert ő teszi az i re a pontot, hogy ki mehet haza és kinem, de egy vizitkor megbeszéltük a szopizással kapcsolatos dolgokat és utána mondta, ha akarom már holnap haza mehetünk.

Szóval jól döntöttem mikor az István és dokinőm mellett voksoltam , most is ezt tenném .Pedig aki ismer személyesen az tudja, hogy milyen nagybajú vagyok.

Csilla
Kép
Kép
csilla1977
 
 


Először is mindenkinek nagyon köszönöm a bébiszatyorról (babybag) szóló üzeneteket - biztos, hogy meg fogom próbálni elérni Mamackát, mert némi kattingatás után láttam képeket a hordozóiról, és pont valami ilyen kellene nekem.

szilvás76: a doki neve Deák Mihály. Ritka nagy tapló, öntelt és nagyhangú, rém ellenszenves. Az egyik császáromnál ő asszisztált a dokimnak (nyilván beosztás szerint kerül rá a sor), és nemhogy arra nem vette a fáradságot, hogy bemutatkozzon a műtét előtt (végtére is csak a nyitott hasamban turkál és a gyerekem születésénél van jelen), de még csak a köszönésemet sem fogadta (merthogy én köszöntem...), amint nagy entrée-val bemasírozott a műtőbe. Néhány elejtett megjegyzésből arra következtetek, hogy az asszisztencia sem igen kedveli... . A folyosón meg olyan fejedelmien tud vonulni, ami már szinte röhejes, viszont jó hangosan osztja az észt.

Nem rossz hely ez az István, sokkal több rosszat hallottam más helyekről, de az kétségtelen, hogy nagyon jót tesz, ha az embernek van választott orvosa. (Bár pl. Horváth Tamásról és Petik Dóráról úgy hallottam, hogy ügyeletben is maximálisan klasszak az éppen beeső anyukákkal!)
hasami
 
 


Jaj és persze Isten éltesse Csillát és a babáját! A háromágyas kórterem nekem is nagyon bejött, mindkétszer tök aranyos szobatársaim voltak. Van egy olyan érzésem, hogy ha éppen nincs százhúsz százalékos telítettség, akkor figyelnek arra, hogy kit hova tesznek...
hasami
 
 


Sziasztok!
Elszállt már megint az üzenet.
No még1szer: CSailla! Óriási gratula! Kérünk szépen képeket! SOKAT-SOKAT... :)

[quote="hasami"]a írta:hasami doki neve Deák Mihály. Ritka nagy tapló, öntelt és nagyhangú, rém ellenszenves. Az egyik császáromnál ő asszisztált a dokimnak (nyilván beosztás szerint kerül rá a sor), és nemhogy arra nem vette a fáradságot, hogy bemutatkozzon a műtét előtt (végtére is csak a nyitott hasamban turkál és a gyerekem születésénél van jelen), de még csak a köszönésemet sem fogadta (merthogy én köszöntem...), amint nagy entrée-val bemasírozott a műtőbe. Néhány elejtett megjegyzésből arra következtetek, hogy az asszisztencia sem igen kedveli... . A folyosón meg olyan fejedelmien tud vonulni, ami már szinte röhejes, viszont jó hangosan osztja az észt.


Igen, a stílusból ítélve ő volt az. Nagyképű, "vonulós" , magát orvos-istennek képzelő fehérköpenyes. Annyira bunkó volt azzal a kismamival, hogy az már bicskanyitogató volt!!! Gondolom volt képük felébreszteni őt az ügyeletében holmi szüléssel :evil: ... vagy amúgy is ilyen, nem tudom, de megfogadtam, hogy megtudom ki az, és nagy ívben elkerülöm, no és ezt a kis "esetet" elmesélem annak, akit érdekel... tudom, én kevés vegyok ehhez, de tudják csak meg minél többen! Én nem vagyok mószerolós-beárulós ember, sose voltam, de ez ANNYIRA felzaklatott, hogy nem hagyom.
Kiakasztó, hogy az "ilyen" orvos (?) magát milyen sokra tartja, pedig olyan jó orvosok vannak rajta kívül a kórházban, akikről csak mi, akik már voltunk a "sűrűjében", mi tudunk... ... Pl. Engem is vizsgált a Petik Dóra is, amikor már megvolt Bende, de ő is olyan normális volt! A GE-ről meg most nem írok újabb örömódát :lol: :wink:
...szóval Deák Mihály... :evil:

szilvás76
 
 


Hát sajnos az intelligenciát nem adják a diplomához. Ezekről az emberekről a viselkedése 2 perc alatt mindent elárul.
De legalább már tudjuk kit kell kerülni :wink:

Csilla!
Mennyire volt nagyüzem mikor szültél? Volt "saját" vajúdód, vagy a közösben is voltál?

KépKép
kutyfül
 
 


Sziasztok csajok, még mindig egyben vagyok. :D Nagyon kiváncsi vagyok, hogy történik-e változás ezen a héten.

KépKép
becka
 
 


SZIASZTOK CSAJOK ÉN EGY MA REGIZETT TAG VAGYOK! OLVASNI MÁR OLVASGATTAM A FÓRUMOTOKON ÉS TETSZIK AZÉRT IS VAGYOK MOSTMÁR ÉN IS ITT! TETSZIK HOGY MINDENRŐL LEHET DUMCSIZNI STB :D ÉN RÁCKEVEI VAGYOK ÉS A 3. BABÁMAT VÁROM 11 ÉV UTÁN. MI AZ ISTVÁN KÓRHÁZBA TARTOZUNK, OTT FOGOK SZÜLNI DE MÉG NINCS DOKIUM ÉS SZERINTEM MÁR NEM IS LESSZ MERT A 35. HETES VAGYOK. KÉRDÉSEM LENNE TUDTOK E OLYAN DOKIT AKI MÉG ILYENKOR IS ELVÁLAL ÉS NEM DRÁGA?MERT BEVALLOM NEM VOLT SZÁNDÉKOMBAN DE CICERÓ LEVELÉTŐL GONDOLKODÓBA ESTEM MEG AZTÁN BETOJTAM EGY KICSIT. EGYENLŐRE ENNYIT ÍROK SZIASZTOK :lol:
töki
 
 


Szia Töki, szerintem nem kell "betojni", az ügyeletes orvos is biztosan megfelel majd (1-2 kivétellel az összes nagyon rendes, normális), nem hiszem, hogy erre a 3-4 hétre érdemes lenne fogadnod bárkit, hogyha eddig sem volt. Főleg, 3. gyereket várod, nagy meglepetés nem ér majd szüléskor, gondolom. :)

KépKép
becka
 
 


Sziasztok!!!

Még egyszer köszi mindent. Sajna én képeket nem tudok feltenni, mert van minden hozzá csak én vagyok technikaianalfabéta, így várom unokahugimat majd ő intézi, csak nem tudom mikor jön.

Kutyafül! Állítólag sokan szültek akkor ( a csecsemősök mondták), de én semmit nem vettem észre. Saját szülésznő, doki és külön vajúdó, az elsőtöl az utolsó percig. Pedig engem nyugodtan kirakhattak volna, mivel reggeltől 3 -ig semmi fájásom nem volt és máshol is elolvasgattunk volna Apával, de hála Istennek nem így volt. Megnyugodhatsz jó kórházat választottál! Az alapítványi szobát én annak ajánlom akinek a párja egész idő alatt bent van, mert egyébként egy kicsit elszigetelt, én szeretek emberek közt lenni, így biztos, hogy nem éreztem volna magam jól.

Csilla
Kép
Kép
csilla1977
 
 


Sziasztok!!!

Még egyszer köszi mindent. Sajna én képeket nem tudok feltenni, mert van minden hozzá csak én vagyok technikaianalfabéta, így várom unokahugimat majd ő intézi, csak nem tudom mikor jön.

Kutyafül! Állítólag sokan szültek akkor ( a csecsemősök mondták), de én semmit nem vettem észre. Saját szülésznő, doki és külön vajúdó, az elsőtöl az utolsó percig. Pedig engem nyugodtan kirakhattak volna, mivel reggeltől 3 -ig semmi fájásom nem volt és máshol is elolvasgattunk volna Apával, de hála Istennek nem így volt. Megnyugodhatsz jó kórházat választottál! Az alapítványi szobát én annak ajánlom akinek a párja egész idő alatt bent van, mert egyébként egy kicsit elszigetelt, én szeretek emberek közt lenni, így biztos, hogy nem éreztem volna magam jól.

Csilla
Kép
Kép
csilla1977
 
 


Köszi beka a nyugtató szavakat .
Használt valaki málna levél teát? Ha igen milyen volt a hatás ha volt egyáltalán,mert a vélmények megoszlanak ebben a kérdésben is .Pl a gyógyszerészek szerint semmi köze a vajudás megkönnyítéséhez. De az orvosok meg szívesen ajálják.[url]
<a href="http://babafalva.hu"><img src="http://babafalva.hu/tickers/hd2.png" alt="babafalva.hu vonalzó" border="0"/></a>[/url]
töki
 
 


Sziasztok!

Ma végre 38 hetesek vagyunk holnap (ugyan még a Margitba), megyek UHra, meg Ctgre már alig várom. remélem Lilibaba már hamarosan kibújik!

Én is örülök, hogy átkerültem az Istvánba, csak nagyon messze van (óbudán lakom), így a nappali dugótól kicsit be vagyok tojva!

Hát én nem is tudom mit csinálnék, ha ilyen bunkó dokit fognék ki, tuti elküldeném a búsba ( bár a férjemet ha meglátná tuti visszavenne magából :D ) Bár a látszat csal amekkora darab olyan jámbor mint egy boci. :D
Még jó hogy van fogadott dokim, és most kaptam egy szülésznő telefonszámát is, de majd csak holnap hívom fel. Kári Magdolnának hívják, nem ismeri valaki?

Töki: én iszom a málnalevél teát, de egy picit fogja a pocakom. Így most egy keveréket iszom van benne mánalevél+csalántea+palástfű+csipkebogyó. Nem tudom, hogy egyébként a málnalevél használ-e, de szerintem rosszat nem tesz.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika
 
 


masika!
Holnap, ha beszéltél Kári Magdival légyszíves osszd majd meg velem a tapasztalataid. Nekem is őt ajánlották, és jövő hét elején tervezem, hogy felhívom.
Egy volt kolleganőm szült nála 6 hete ikreket és az egekig dícsérte :lol:
Neked a dokid ajánlotta?

KépKép
kutyfül
 
 


Köszi Csilla az infot!! Hát remélem én is hasonló jókat írhatok nektek 10 hét múlva :lol:

Üdv köztünk Töki!

KépKép
kutyfül
 
 


Sziasztok!

Én ittam a teát is és szedtem a homeos bogyókat is.
Nehezen indult a tágulás, de utána felgyorsultak az események, igaz volt ballon és innfúzió is.

Szerintem ártani nem árt.

Csilla
Kép
Kép
csilla1977
 
 


Töki,
én ittam + homeós és 2 óra 20 perc alatt megszültem. Persze nem tudni e nélkül mi lett volna. :roll:

Masika,
Óbudán merre laksz?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok!

Én is málnalevél teázom és homeós bogyókat is szedek. Viszont nem akar kibújni a kisfiam (bár ezeknek semmi köze hozzá), holnap estére hidegfront, hátha mégis. :wink:

Nekem nem annyira sürgős, még mindig jól vagyunk!

KépKép
becka
 
 


Hali!

nekem egy kismama ajánlotta Kári Magdolnát, sajna a dokim még nem nagyon ismer ott senkit, de a kismama is nagyon dícsérte.
Majd csak azután hívom fel, ha beszéltem a dokimmal, hogy tuti-e az István, meg hogy Ő mit ajánl!

nekem ma egész nap nagyon fáj a pocakom és iszonyatosan nyom valamit Lilicsek. Ha pedig megmozdul olyan mintha késsel szurkálnának. mondjuk ma egész nap nagyon nyugodt volt, na majd éjszaka fog mocorogni és nem hagy aludni.

Ilba: Békáson lakom! Te is erre felé laksz?
Milyen homeós bogyókat szettél?

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika
 
 


Voltam ma a kórházban vérvételen. Kicsit elbénáztam, így a második adag levételére fel kellett mennem a gyerekágyra.
Olyan tündéri picuri babákat láttam:))) teljesen el voltam olvadva, már a sírásuktól is :lol:


A nővérke, aki levette a vért nagyon-nagyon kedves volt!

KépKép
kutyfül
 
 


Hali!
Most jöttem ctgről meg UHról. Minden ok, ctg szerint 10 perces fájásaim vannak (én csak néha érzem)
Lilibaba 3450 gr és már van egy kis tokája is.
Sajnos a dokimmal nem találkoztam ,mert éppen szülést vezetett, de majd holnap megyek hozzá!

később még jövök

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika
 
 


Sziasztok megint kérdeznék valamit.Jövőhéttől nekem is fel kell járnom ct re, és olyan rémhíreket hallottam hogy ha későn megyek nem végzek csak délután. Hány órára menjek hogy hamar végezzem?
ui: Nekem is van vonalzom de nemtudom ide rakni tudtok segíteni mit csin....? :lol: :lol: :lol:
töki
 
 


Mikortól és milyen gyakran kell a végén CTG-re menni?

Töki! A vonalzót a profilodban tudod beállítani. A BB-kódot (vagy valami ilyesmi kód) kell bemásolni.

Ha valakit érdekel a felkészítő tanfolyam, holnap relaxáció lesz a téma. Jövő szerdán pedig a fájdalomcsillapítás, amit Petik Dóra tart majd.

KépKép
kutyfül
 
 


megnéztem, az aláíráshoz kell a profilban betenni a vonalzó BBcode-ját.

KépKép
kutyfül
 
 


Kutyfül, CTG-re 36. héten kell először menni és utána pedig minden héten. Én már négyszer voltam. :D Azt hiszem, hogyha elmúlik a 40.hét, vagy naponta, vagy kétnaponta.

KépKép
becka
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?