Maminti: de szepek ezek a babak! De jo hogy mar otthon vagytok, irigy, irigy!!!
Most mar kezdek arra gondolni hogy ez egy maratoni terhesseg lesz mitn Gicae.
Latszik Rajtad hogy nagyon boldog vagy!
Juci: nagyon orulok a jo hireknek!!! Szepen fejlodnek a Lanyok, nemsokara Ti is otthon lesztek!
Juci huga, Eszter nagyon koszonjuk a hireket!!!
Numato: Te is mar majdnem a 30. heten vagy, ilyenkor mar nagyon jok a babak eselyei de azert igyekezz kihuzni minnel tovabb. Ennek nincs titka, nem rajtunk mullik hanem a Joistenen, az ossz. amit tehetunk hogy sokat pihizunk. Nalatok mar kesz van minden? Ne varj az utolso percig mert baromi nehez mozogni mar.
Benszi: igen, meg megy a kamaty.
Igazabol nem is hagytuk abba csak nagyon ovatosan csinaljuk, most meg mar mindegy, kicsit el is engedtuk magunkat hisz mar johetnek a babok kifele.
Milyenek ezek a habszivacsfiugurak? En ilyenrol meg nem is hallottadm. Muti majd meg! MI is most rakjuk ossze a szekrenyt igy nalunk is ossze-vissza vannak a kisuhacskak es mar nagyon nagy kedvem van zep rendben latni oket.
Tenyleg, errol jut eszembe, Ti kulon rakjatok majd a ket baba ruhacskait vagy egybe az elejen? Van egy csomo ruhank amik mindkettonek jok lesznek meg egy csomo egyforma ruha, azokat hogy osszam szet?
Dori: merre koltoztok? Csaladi hazba? Vagy nagyobb lakasba? A mienk is kicsi lesz 5 embernek de ez van, egyenlore nem tudunk tovabb lepni.
Jadika: ma van a genetikai tanacsadas? Majd ird meg mi volt!
Anaszti: de jo hogy cstalakoztal hozzank! Tudsz adni majd tanacsokat!!! A Te lanyaid egypetejuek? En is attol felek hogy a lepeny eloregszik es a babak mar nem fejlodnek bent rendesen ezert akarom hogy kibujjanak mar most es majd itt kint folhizlalom Oket.
Kerunk szepen kepeket a csaladrol!
Kevinszpeszi: en nem kenegetem a pocakot mert szerntem folosleges, ez hajlam kerdese, van csikosodsz vagy nem.
Bogyotanya: nem mertek el valamit? Egy honap alatt 7 kilo az tenyleg sok, tuti a vizesedes miatt van meg ha nem is latszik. Augy en mar 17 kg-nal tartok.
De le van tojva!
Mikor lesz uh.? Mekkorak a babak?
Szerintem lehet hazaseletete elni vegig csak nagyon ovatosan.
Andi irt a masik topikba (2007 osziek) es kepet is rakott csak itt nem jelentkezett.
Dorottya: orulok hogy minden ok a babakkal, pihizz is sokat, most ez nagyon fontos!!!
Na, megyek reggelizni aztan polcokat torolgetni.
(Csak lightosan!)