Új privát üzeneted érkezett!

Dadomiiii!
Megvagy iwiwen! 8) :lol:
Vendég

Sziasztok!
Cserianinak nagyon szorítok! Ugye én tegnap megmondtam, hogy a ma reggeli napfény már Eliza arcát is éri? :lol: Gyönyörű napsütéses idő van, ez már azért vonzóbb egy csöpp kislánynak, mint a múlt heti esős idő, nem?
Áfi ha tudsz róluk valamit írjál ám!!!!
Emma! Be is jelöltél? Mindjárt megyek megnézem.

Dominikom is beteg, ma voltunk a dokinál, kapott ő is gyógyszereket, szegénykém. Szerencsére Danin már egyáltalán nem látszik, hogy beteg lenne. Két napja még egyfolytában köhögött, ma még csak köhintés sem volt. (kopp-kopp-kopp).

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Negyed 12kor 3670 grammal és 55 centivel elég hosszú és nehéz szülés után megszületett Eliza baba, mindketten jól vagyunk.

Kép
Vendég

GRATULÁLOK!
Kép

Kép Kép
kismokus

Gratulálok Cserianiéknak!!!! :D :D :D :D Szép nagy baba lett Eliza! És milyen szófogadó kislány már most, hisz megszületett mire be kellett volna feküdniük :)

Áfi! Ha beszélsz/üzensz neki, nagy-nagy puszit küldök neki is meg a kicsi Elizának is! És szívesen meglátogatnám őket, de sajna pont most betegedett meg mindkét gyerkőcöm, nem akarok semmi bacit bevinni.

dadomi

Hu lányok nagyon örülök! Végre ,Cseriani megvan a baba!Gratulálok!

Kép

Edina
edied78

Emma!
Megnéztelek benneteket!:) Nem ismered véletlen a Szalontai Laciékat (a felesége Rita, van két kislányuk, Cintia, és a kicsi egy hónapja született, ő Csenge)? Nem Szentgyörgyön laknak, Faddon vettek házat, de ha jól emlékszem, a Rita anyukájáék ott laknak.

dadomi

Dadomi,
priviben elküldtem Cseriani számát, így te is küldhetsz neki gratulaSMSt! :)

Megyek ágyba mert beteg vagyok nagyon, majd időnként bekukkantok.
Vendég

Áfi!
Köszi! Mindjárt megnézem. Belestem ám Emma iwiw-es ismerősei közé, és megtaláltalak téged, ha nézed majd, én jelöltelek be :)
Én is megyek, csinálok valamit a lakással, hogy ne tűnjön már ennyire bombatámadás utáninak :?

dadomi

GRATULÁLOK CSERIANI, LEGYETEK NAGYON-NAGYON BOLDOGOK!
Jujj, annyira örülök! Eliza tényleg nagyon szép napot választott a megszületésére. Remélem, Cseriani hamar felépül, aztán jön majd ide beszámolni közénk... :lol:
Áfi, mostmár télleg te jössz! És gyógyulj meg, mire te jössz...
Dadomi, nem ismerem a fiút, akiről írtál, de ha megírod a Rita vezetéknevét, lehet, tudom, kiről van szó - így hiába kutatok az agyacskámban, nem ugrik be senki... :?
Hallod, annyira gyönyörűek a gyerekeid, most iwiwen is megnéztem, Dani meg hát... bocs, hogy ezt írom, nem "olyan" értelemben írom, de a hatalmas szemeivel olyan, mint egy angyal. (Mondjuk Áfi kislányára is ezt mondtam, de ő is olyan...) :oops: Hallod, lesz dolgod, hajtani majd róla a csajokat. :lol:
Még a tegnapi témátokhoz: látogatás... Hát, nekem se esett jól, pedig nem is császárral szültem, a 2. napon leszédülni az udvarra, hogy láthassam a lányomat... Igazán felengedhetnék őket arra az 1 órácskára, olyankor úgysem adják ki a babákat, mindenki kibírná a másik gyerekét. Ez így embertelen szerintem. Amúgy voltam tanúja, mikor a biztonsági őr csaj elzavart egy köbö 2 éves gyerkőt a szüleivel együtt, de nem látogatási időben, és a szülőszoba elől... (Mondjuk, mindenkit elzavart, aki nem az asszonyka közvetlen hozzátartozója volt) - ez esetben jogosnak tartottam.
Áfi, Cseriani biztos szívesen megmutatja neked azt az ajtót, ha még jársz arra, amíg bent lesz... De, ha nem, úgy is megtalálja majd a Zurad, ha mennek hozzátok.
Ja, meg még valami, leendő anyucik: mondjátok majd a rokonaitoknak, ha mennek látogatni hozzátok, és esetleg maguktól nem jutna eszükbe: nehogy vakuzzanak, amikor kimutatják a babót az üvegen keresztül... Az én egyik munkatársam úgy felejtette a gépét, villant a vaku, mikor nézték Ármint, nővérke úgy elvitte, mint a huzat, a férjem nem is láthatta már... (Merhogy csak 1x hozzák ki őket, és többen odamentek, hogy megnézzék Ármint, Feri jól előreengedte a csajokat, de a malőr után már nem volt mit néznie szegénykémnek... Nagyon rosszul esett neki.)
Vendég

Dadomi, Cserianit is megtalálod az ismerőseim között! :wink:
Vendég

Gratulálok én is Cserianinak és Elizának.

Dadomi remélem hamar gyógyulnak a gyerkőcök, és elmúlik a lázasságuk is. Nálunk Evelinnek csak a köhögés az ami nem akar múlni. Rékánál köhögés kezdődött, de nem tudom, hogy ez most betegség lesz-e, vagy a védőoltás következménye. Calcimuscra szűnik, szerencsére. A lakás nálunk is mindig fut, bár most egy kicsit rendebb van. Hogyan sikerült? nem is tudom. Réka jelenleg a szekrény átrendezésén ügyködik, tetszik neki, hogy ki lehet pakolni. Kezdődnek a bajok nálunk a két lány között. Evelin félti a játékait, Rékának meg nagyon tetszenek. Ebből adódnak a gondok. Sajnos Evelinnek kezd eljárni a keze, szemem láttára ráütött Réka fejére.
Vendég

Emma!Dadomi!Áfi!
Ha már az iwiw-ről van szó akkkor én is csatlakoznék. Szeretném ha megkeresnénk egymást.Ha persze nem zavar benneteket. Szeretném végre arcokhoz kötni a neveket. Jó lenne!Ha szeretnétek akkor priviben megírom a teljes nevem!

Kép

Edina
edied78

Edina, kéééérem a nevedet! :lol:
Vendég

Emma!
Ment a privi!

Kép

Edina
edied78

Megvaaagy, Edina!!
De örülök! És nagyon szépek a képek rólad.
És van 1 közös ismerősünk is... :wink:
Vendég

Emma!
Visszajelöltelek! A gyerköcök már ismerősek voltak.
Büszke lehetsz a családodra.
Téged pont ilyennek képzeltelek.Még annyit, hogy én is az eü-ben végeztem.

Kép

Edina
edied78

Gratulálok én is Cserianinak!! :!: És már lépek is mert konyhabútort szerelünk!

Kép
Kép
josi

Emma! Nem tudom a vezetéknevét, de ha jól tudom van egy öccse is a Ritának. 76-os születésű a csaj, most a szülése előtt a kórház mosodában dolizott. A férje meg a balesetin dolizik, betegszállítóként, vagy valami ilyesmi.
A te gyerekeid is nagyon szépek, amikor Dani meglátja itt Hanna fényképét, mindig mondja, hogy "de szép kislány!" :D remélem is, hogy vonzza majd a csajokat :), én meg majd leszek a szigorú anyós (nem ám!). Nálatok viszont a pasik is bejáratosak lesznek. Ki tudja, talán még az én fiam is? :wink:
Megtaláltam Cserianit, bejelöltem, majd ha egyszer gépközelbe jut, remélem a fiúkról rámismer:)

Edina! Én is kérem a privit! :)

Rékababa! Ez a játékféltés nálunk is megy ezerrel. De Dani még a kicsi játékait is elszedi. Körbe rakom a kis tököst játékokkal, tíz perc múlva már egy sincs körülötte, Dani eldugja őket :? És ez szerintem csak rosszabb lesz :cry:

dadomi

Dadomi!
Ment a privi!
Áfi! megkereslek!

Kép

Edina
edied78

Edina!Köszi, bejelöltelek!

dadomi

Hát, Dadomi, nemtom... Pedig elvileg ismernem kellene ezt a csajszit...
Jó, Hanna mehet, ha addigra engedélyezik a többférjűséget, merhogy Cseriani Kristófjára is már kivetettük a hálónkat... :lol:
A játék-dolog nálunk egyelőre fordítva működik, Hanna az ő kis játékait adogatja Árminnak, én meg ugye szedegetem el a nem szalonképeseket... :) Féltékenység itt is volt - és tartok tőle, hogy lesz is -,Hanna korábban gyakran bántotta, vagy próbálta bántani Ármint. Húzta a haját, harapta, meg ilyesmi. Mostmár ilyen nincs, csak véletlenek. Pölö a múltkor majdnem ráesett... Olyan is volt, hogy fél percre hagytam őket magukra, amíg megmostam a kezem, mire visszamentem, Hanna Ármin hátán ült... :shock: :twisted: Nagyon megijedtem, de Ármin csak röhögött. Nagyon oda kell rájuk figyelni... Hanna már sokat segít. A zoknit ráadja az öccsére, meg cipőt is próbált már, az orrszívásnál, gyógyszerbeadásnál is ott van... Aranyosak nagyon. Még... :?
Vendég

Az én nagylányom most pár perce bealakított újra. Hagyom had csinálja, fésülje a hajamat, a jó gyermekem elkezdte vágni hátul a hajamat ollóval. Még jó, hogy időben észrevettem és csak a végéből vágott le egy darabot. Már nagyon hiányzik neki az óvoda, szerencsére hétfőn megy. Evelin is mindig elveszi Rékától a játékokat, mindig neki is az kell ami a picinél van. Persze ilyenkor az egyik biztos hisztizik. Evelin nagyon okos, nagy lány, de ilyenkor úgy viselkedik mint egy kisbaba.
Pár napja majd a szívbajt hozta rám. Boltban voltunk, míg fizettem ő egyszerűen eltünt. Egy másik anyukával és a kislányával kiment. Hát többet nem szeretnék ilyet érezni. Majdnem remegtem mikor megláttam. Csak azt nem értem, hogy a másik anyuka miért engedte neki, hogy kimennyen velük.? Pedig ismerem az anyukát.
Emma ez csak a kezdet, ahogy növögél Ármin és egyre kíváncsibb lesz, annál nehezebben megy majd. Bocs, ha elkeserítelek.
Vendég

Megyünk szüreti fesztivált nézni, vagyis a vidámparkot. Na nem mintha drága kisfiam a mai viselkedése után megérdemelné. :?

dadomi

Rékababa: :lol: :lol: :lol: Jó lett az új séród? De nem keserítettél ám el, állok elébe a változásoknak! :wink:
Dadomi, mi is szerettünk volna elmenni a szüreti fesztiválra, de sajna a gyerkők betegsége és apa munkahelye közbeszólt... Remélem, jól éreztétek magatokat!
Vendég

Sziasztok!
Be lehet még lépni közétek? Én ugyan még sokára fogok szülni (január 5.), de én is Szekszárdra megyek majd, ha minden igaz. Választott orvosom nincs, Pakson az SZTK-ba Imre Józsefhez járok. De nekem mindegy, hogy kinél szülök. :)
Végigolvastam majdnem az egész topicot, annyira megörültem, hogy a szekszárdi kórházról is lehet olvasni valahol. :)
Magamról: 33 éves vagyok, ez lesz az első babánk, ha lány lesz, Emma lesz, ha fiú, Ármin (ezt különösen emmamaminak mondom :) nagyot mulattam, amikor megláttam nála mindkét nevet egyszerre - az ismerőseink egy része állította, hogy nincs is olyan név, hogy Ármin, az Emma meg túl régies...), a 19. heti UH alapján úgy néz ki, hogy kisfiú. Eddig (24. hét) minden eredményem rendben, bár a pocakom nagyon kicsi, leginkább úgy nézek ki, mint aki magára szedett vagy 5-8 kiló pluszt. De a baba nagyon sokat mozog, rugdos: nekem ez volt eddig a legfurább a terhességben. Sosem gondoltam volna, hogy *ennyire* sokat mozog egy magzat!
Na, most nem is untatlak Titeket tovább, mindenkinek gratulálok a babáihoz/gyerekeihez, különösen cserianinak!
És egy kérdés: áááfonya, te egyben vagy még? :) És meddig?
enahma

Enahma,
üdv köztünk! :)
Az én fiam is Ármin lett volna ha apuka akkora dinnye nem lenne mint amekkora, így biztos hogy van ilyen név :D
Még egyben vagyok, a célként kitűzött dátum a mai lett volna, de beteg vagyok (torokgyulladásom van) így halasztva lett a dolog. De jövő héten szülök! :P
Minden tiszteletem hogy az egész topikot végigolvastad! Már nem keveset összefirkáltunk!
Van eseménytáblánk, ha mész valahova (UH, vérvétel, védőnő, majd később NST, ilyesmi, akkor szólj előtte, beleteszlek, és senki nem felejt el neked szorítani :wink:
Vendég

Sziasztok!
Enahma, én nagyon örülök neked (azért is, mer végre nem én leszek egyedül a "legöregebb" a topikban :wink: (én is 33 leszek októberben))! Szép neveket választottatok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Hallod, megnéztem a honlapodat... nemsemmi :shock: :shock:) Igen, mikor tőlem kérdezték a fiam nevét és elárultam, többnyire az első reakció az volt: Miiiiii? Pedig szerintem ez már nem annyira ritka és különleges név. (Áfi is tudna mesélni arról, hogy Barnus mért nem Ármin lett... Bár nekem, már neki is mondtam többször, hogy a Barnabás nagyonnagyon tetszik, és ha lesz még fiam, megkapja ezt a nevet.) :lol:
Na, nem fecsegek tovább, csak szerettem volna mondani, hogy én nagyon örülök neked (sztem a többiek is wink: ) és csak gyere!
Vendég

Na, mire bepötsögtettem itt a reggeli szertartások közben, Áfi megelőzött. Remélem, Áfi, ma már megint jobban vagy és nem leszel megint rosszabbul!
Vendég

Emma,
Áfi a villámkezű hálóingben könnyen pötyög miközben a lánya a délelőtti rajzfilmeket nézi! :lol:

Frissítettem táblát, ha valakinek óhaj sóhaj kívánsága van szóljon!
Kép
Vendég

Áfi, mi kedden szemészetre megyünk Árminnal véééégre, de lekopogom...
Oltás megint elmarad... :?
Bakker, betöltötted a 37. heteeeeet! :!: Na? :?: Gyógyulj meg, oszt mennyémá szülni... Még lehet, ott éred Cseraninkat. :lol:
Vendég

Kislányom a maciját pelenkázza, kérdem tőle: Bekakilt a macika? Erre mérges arccal: Ő nem macika! Ő Ármin baba!!! :lol: :lol: :lol:
Jelentem újabb taggal bővült az Árminok egyre gyarapodó tábora. :lol:
Vendég

Nálunk apuka nagyon támogatta az Ármint, különösen, miután megnézte, honnan jön, és mit jelent. :) A férfiúi büszkeség...
:-D

Különösebb vizsgálataim nem lesznek mostanában, talán tíz nap múlva (24-én) a cukorterheléses vizsgálat, 26-án meg 4DUH Szekszárdon - ha hagynak, kicsit szétnézünk a szülészeten is.
(Egyébként innen Szekszárd elég messze van, mit gondoltok, azért érdemes elmenni arra a négy alkalmas fejtágításra?)

Emma: hosszú, több mint egy évtizedes netes múlt van mögöttem. Ennyi idő alatt honlapot építeni is megtanultam. :)-
enahma

Enahma,
én 2 alkalmon voltam, az elsőn szülőszoba látogatás volt+onnan hogy beesel fájásokkal odáig hogy megszületik a baba átbeszéltünk mindent és válaszoltak a kérdésekre, a másodiknál pedig a csecsemős osztályt (ahol a babák vannak ha épp nincsenek anyukával) meg a babamamás szobákat nézhettük meg, és elmondtak szintén mindent onnan hogy megszületett a baba odáig hogy hazaviszed. Én szívemből ajánlani tudom, én nem bántam meg hogy bementem, nem árt a tájékozottság. A másik 2 alkalom nem tudom miről szól, sajnos nem volt módom elmenni rá.
Vendég

Enahma! :)

Én mind a 4 alkalommal voltam a felkészítőn.
Amit Áfonya írt azon kívül az egyiken a szoptatásról volt szó (ezt kifejezetten érdekes és fontos), a másikon pedig a szülés utáni dolgokról beszéltek (varrás, szülés utáni dolgok, gyermekágy...)
Én is csak ajánlani tudom. :) Persze nem feltétlenül van minden úgy, ahogy ott elmondják, de legalább az elméletet már tudni fogod! :)

A 4D UH-t a kórházban csináltatod? Ha igen, reménykedj, hogy ne Szokodi dr csinálja, mert akkor nem sok mindent fogtok látni! :roll: :shock: :?

Kép Kép
kismokus

Enahma, én is csak ajánlani tudom a felkészítőket, annak ellenére, hogy én egyen se voltam, de amit a lányok itt írtak róla, az nagyon tetszett. Úhogy, ha még egyet szülök ott, biztos, hogy elmegyek, mert legalább tudni fogom pölö azt, hogy hova viszik a gyerekemet, mielőtt megszületett... :roll:
Én a honlapod tartalmára gondoltam konkrétan, nem a "külsejére", de az is nagyon tetszik! :wink:
Amúgymeg sztem megvagy iwiwen ( :lol: , iwiwmániás vagyok) kisebb nyomozásom után mintha megtaláltalak volna, és bejelöllek majd. Ha nem gond. :wink:
Szép hétvégét!
Ja, UH: én úgy tudtam, hogy a 4D-seket csak a Varga meg a Kun csinálja... Hűűű, ezek szerint tévedtem... :?: :!:
Vendég

Hülye vagyok! MIUTÁN megszületett... na, megyek télleg... a főzéshez legalább nem kell gondolkodni... annyit... :?
Vendég

Aha, köszi! Az elméletet egyébként nagyjából tudom, mert végigkísértem a húgom mindkét szülését. :)
Még egy kérdés, amit nem értettem világosan: apa bent lehet a szüléskor? Vagy csak akkor, ha sikerül kifognom az alternatív szülőszobát. Mert ő mindenképpen bent akar lenni, meg én sem szeretnék nélküle vajúdni/szülni.

Igen, a kórházban, és hát akkor majd reménykedek. :):) Végül is, ha nem derül ki semmi, az sem a világ vége. Abból, ahogy Bubi tornázik a hasamban, tudom, hogy egészséges, a többi meg nem fontos. Csak hát én is szeretnék egy mozit, mert Pakson az SZTK UH-jából semmit sem láttam, csak a monitor hátulját. Az apja persze ott élvezkedett a dokival... :D
enahma

[quote="emmamami"]H írta:emmamamiülye vagyok! MIUTÁN megszületett... na, megyek télleg... a főzéshez legalább nem kell gondolkodni... annyit... :?

Hehe, azért sejtettem, hogy utána, és nem előtte...
Az igaz egyébként, hogy ha megszületik, utána órákra elviszik?
enahma

Hú, 3 napig nem olvastam, most meg le vagyok maradva!
Nagyon sok boldogságot kívánok, pici Eliza és családja!!!
Többiek hogy vagytok?

Kép
Kép
banoed

[quote="emmamami"]
írta:
emmamamiÉn a honlapod tartalmára gondoltam konkrétan, nem a "külsejére", de az is nagyon tetszik! :wink:
Amúgymeg sztem megvagy iwiwen ( :lol: , iwiwmániás vagyok) kisebb nyomozásom után mintha megtaláltalak volna, és bejelöllek majd. Ha nem gond. :wink:

Aha, írtam egy könyvet. :D De hát még nem hallottad, hogy a "tízmillió grafomán" országa vagyunk? :D
iwiw: tőlem bejelölhetsz, gondolom, a könyv kapcsán bukkantál rá a nevemre - igen, az én vagyok, ilyen névvel nem fut más az országban. :D
enahma

Enahma,
én még nem szültem Szekszárdon, csak azt tudom amit felkészítőn elmondtak, de elvileg veled lehet apa mindenképp, az alternatívban korlátozás nélkül, a szülesztőhodályban ha más is szül akkor a fejedhez állítják és nem moccanhat, de elvileg akkor is veled lehet. Az előkészítés alatt nem (borotválás, beöntés, papírtöltögetés megérkezés után). A gyereket nem viszik el órákra, még élete első órájában visszakapod és szoptathatod ha nincs vele semmi baj, elvileg "csak" mosdatni, felöltöztetni, és a rutinvizsgálatokat elvégezni viszik el.
Vendég

HÍREK CSERIANIÉKRÓL!!!

Írt SMSt, mesél kicsit a szülésről:
"A Kunnál született, behívták előbb, meg a Bruncvik jött még be a végén mert szegénykémet szívózni is kellett, a Bruncvik meg nyomta ki belőlem. Nehéz menet volt nagyon, jó 6 órás. Kaptam infúziót meg injekciót is, nagyon nehezen tágultam még ezek mellett is. De megérte. Itt mindenki nagyon aranyos és segítőkész."

Várunk haza titeket!!!
Vendég

Cseriani, szegény, jól megszenvedett ezért a kiscsajért... De az a fő, hogy jól vannak!
Enahma, ennyit még sohasenkisehol nem idézett tőlem... :lol: :wink:
Úgy van, ahogy Áfi mondja; én mind2 gyerkőt visszakaptam, csak megfürdették és felöltöztették őket (Ármint melegíteni is kellett, nagyon lehűlt). De csak nagyjából fürdetnek ilyenkor, a magzatmáz jó része még rajtuk volt, gondolom, a védő hatása miatt.
Mikor varrtak, akkor vitték el őket (nagyon nem is tudtam volna szegénykéimmel foglalkozni) -, a 2 órás megfigyelés idején sem voltak velem, de amint felkerültem az osztályra (a 2 óra letelte után) már hozták is szopizni Ármint. Az alatt a 2 óra alatt pedig rendbetették őket, felmelegítették, alaposabban megvizsgálták. Én a magam részéről nagyon elégedett voltam ezügyben...
Egyébként úgy van, hogy a 2 órás szülőszobai megfigyelés után az osztályon még további 2 órát nem kelhetsz fel, és az oldalt fekvést sem javasolják, de a baba veled lehet, ha nincs gond.
Vendég

Szia Enahma! Olvastam hogy te is Paksra jársz vizsgálatokra és az Imre dokihoz. Én is hozzájárok és valószínű hogy nála is szülök! Szerintem rendes doki. Remélem nem is fogok benne csalódni. Ha vannak kérdéseid nyugodtan kérdezz tőle. Jó hogy itt vagy te is!!

Kép
Kép
josi

Sziasztok!
Először is nagy gratula cserianinak!!!!! Kép

más:Én is ismerem szalontaiékat ,ritát is ,nem messze laknak tőlünk!
geosel.klara

Luis_tp3r,
kímélj már minket légyszíves, ez nem a próbaterület! Van olyan rész is a fórumon ami kimondottan erre szolgál, ne más topikját rondítsd össze! Köszi!
Vendég

Szia mindenkinek!
Klára! Mikor még Szekszárdon laktak szomszédok voltunk, aztán tavaly nyáron költöztek Faddra, és mielőtt szült még találkoztam velük, szegény Rita nagyon kesergett, hogy nem akar kibújni a baba, pont arra a napra volt kiírva.

Enahma! Amikor bejelentkezel 4D-re, szerintem kérdezd meg, hogy melyik nap csinálja a Varga, és akkorra kérj időpontot. már ha lehet így.
Na ennyi voltam, mert kicsi Dominikom felébredt és elég hangosan engem követel:)

dadomi

Szasztok!
Az UH-n az én időmben (idén január) hétfőnként volt a Varga, szerdánként meg a Kun, de azóta lehet, hogy ez, illetve az egész rendszer változott, de ha nem, biztos, meg lehet beszélni, melyik nap menj, Enahma. Egyébként ott az asszisztens is azt mondta pár kismamának, hogy jobb, ha a Vargához mennek, mert ő jobb szakember. Ebből a szempontból.
(Engem pölö a Kun is hozzá küldött, attól függetlenül is, hogy a Varga volt egyébként is a dokim, mikor 35 hetesen gondot talált Ármin szívével, úgyhogy ők maguk között is elismerik ezt.)
Vendég

[quote="áfonyaaa"]L írta:áfonyaaauis_tp3r,
kímélj már minket légyszíves, ez nem a próbaterület! Van olyan rész is a fórumon ami kimondottan erre szolgál, ne más topikját rondítsd össze! Köszi!

áfonyaaa, fölösleges írnod az ilyeneknek: ez nem felhasználó, hanem ún. spamrobot. Inkább a moderátornak kell szólni, hogy törölje a hozzászólást.
enahma

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?