Új privát üzeneted érkezett!

hajni777 írta:Orsi,
és ti hová mentek?

ahgy mindig... kolping hotel, alsópáhok

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


emma1976 írta:Vasárnap csapunk bevásárlást őszi cuccokból, mert sétánál meg vagyok lőve rendesen. Kérdéseim:
- Camponában a H&M van olyan jó, mint az Árkádban?
- Milyen kabátot/overált kellene ilyen 15 fokokban a gyerekre adni sétáltatásnál? Egyáltalán mennyi réteg rá, és milyen takaró?
Eddig olyan könnyű dolgom volt, de mióta beállt a hideg, nem tudom jól eltalálni az öltöztetés-témát kintre...
- méret: 2 hete 62-es, 68-asat vegyek neki? vagy még nagyobbat?

- a camponában teljesen jó a h&m, nincs különbség szerintem, jó nagy.
- 15 fokban én nem adok sem kabátot sem overallt. Lili: body, rugi (v. nadárg+ pulcsi), takaró. A takaró az egy vékonyabb pamut, meg egy polár rá. Ha melege van a pamutot leveszem, a polár az 2rétre van hajtva.
ha fúj a szél sapi, ha nem fúj nincs sapi. a babakocsiban alatta egy pamuttakaró van v. a lábzsák alsó fele... mikor hogy.
- minek a mérete érdekel??? mit akarsz venni? overallt?

én nem vagyok a vegyünk 2 számmal nagyobbat, mert akkor egész télen jó lesz híve, nekem valahogy nem tetszik, ha a gyereken lóg a cucc.
Lilinek 68as overallt vettem, ha kinövi majd veszek 74est is, de a 74esben most elveszne... a 68asban is elveszik :)
62est hord, az pont jó rá.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


jah, még...aztán eldugulok :)

Kata :D
igenis nem vagyok függő!! :lol: :lol:

overall témában: szerintem jó a sima is, meg a zsákos is, ill. az aminek a zsákján van középen a csatnak hely, így bekötni is lehet a gyereket.
de én most sima overallt vettem.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

 
 

na jó... szétszórt vagyok...
szóval szerintem overallt simán megéri használtat venni, mert azt a babák nem használják el, és feléből meg lehet úszni.

vagy hát én nő vagyok... szóval ugyanannyi pénzért 2-t lehet venni :)
(mert ahogy anyukám mondja: Kapott pénzt haza nem viszünk :lol: :lol: )

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Rajtunk már volt overáll, hiszen a múlt héten volt, hogy 8-10 fok volt nálunk, de a szél miatt még hidegebbnek tűnt.
Emmához hasonlóan, nekem is folyamatosan gondot okoz az öltöztetés. Fázik, nemfázik, melege lesz... :roll: :shock: Na majd kitapasztalom.

Fáj a torkom! :twisted: Már 2 napja. Vasárnap keresztelő, remélem Petra nem kapja el és persze hogy nem fertőző!
A szomszédomnak 3 baba van. Most jött a Kaáliból(Debrecen). :roll: :lol:

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Köszönöm a gratulációkat! :)

Orsi,
Szerinted az normális, hogy hasi UH-n a doki egyből látta a kis Picurt, viszont hüvelyin nem volt ennyire egyértelmű, nehéz volt megtalálni (legalábbis a petezsákot egyből kiszúrta, csak utána sokáig tartott megtalálni benne a Pocaklakót). Azt mondta a doki, h hátrahajló a méhem (jó, h végre ezt is megtudtam...) és emiatt van ez. Ez lehet? (kombinálok :P )

Köszi!

KépKép
unique
 
 


icsilya írta:Kata :D
igenis nem vagyok függő!! :lol: :lol:


Orsi!
:lol: :lol: :lol:

Hihihi, csakhogy Te még be tudod takarni Lilit... :lol: Nekem már rá kell adnom a réteget, amit rajta akarok tartani. Már annak is örülök, hogy a babakocsiban benne marad. :lol:

Mellékelek 2 képet, H&M sapi és ruci reklám (a felső 12-18 hós (Orsi, ez nagynak minősül?), a gatya 74es, kissé már rövid :cry: ), valamint az "egyedül ülök és tévézek" címűt. :lol:

Kép

Kép

dkata
 
 


Ja, kérdés: milyen cipőt vegyek a gyereknek? Mert valami csak kell a lábára... Eddig ugye be volt takarva, meg nyár volt, de kocsicipő, rendes cipő, vagy bakancs/csizma? Járni még úgysem fog benne...

dkata
 
 


Kata: Szuper nagy fickód van! :lol:

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


kata,
milyen nagyfiúnak néz ki Bálint így beöltöztetve! (1.kép)

Na én is dobok egy képet, ha már az öltözködésről volt szó! A tegnapi sétánkon készült. (Mi C & A és MiniManó-sapka reklám vagyunk.) :P
Én is zsák-aljú cuccot szeretnék télre, de az nem csak kisebb számozásban van? (Mi 62-68-as rucikat hordunk most, persze a réteges öltözködés miatt ennél nagyobb kell majd a kabátból.)

Kép

anikó,
ma utolértelek a mérlegen. :cry: :oops: :roll:

KépKép
pompomlány
 
 


Köszönöm szépen lányok a hasznos infókat!

Orsi
Használtat hol érdemes nézni?

Kata
Tényleg magas Bálint, és nem husi! Nagyon szépen ül, írtó édes!

Pézsé
Jobbulást! Keresztelőn milyen cucc lesz?
Nekünk okt. 20.án lesz, hát az sem egyszerű kitalálni, hogy akkor milyen iső lesz, és mit adjak a gyermekre...

Pompi
Édesek!

Kép
Kép
emma1976
 
 


Pompi! Nagyon hasonlítanak a gyerekek, csak a fiad husibb. :lol: Ki ne csússzanak a kocsiból! Én mindig ezen parázok, mert eddig a mózeskosárban jó volt, de a sprtrészt nem szeretem... (Bálint meg egyiket se. :cry: ) A zsákot könnyebb ráadni a babákra, és kényelmesebb is nekik, nem abban a vastag nadrágban kell tornázniuk, a zsákban elférnek. Szerintem még tudsz venni zsákot, bár én nem néztem milyen méretig van... És már mindjárt 4 hónaposak!!!
Mit jelent, hogy utólérted Anikót? Te is gömbölyödsz? :wink: vagy csak a gyerekek?

dkata
 
 


sprtrész=sportrész, kissé torlódtak bennem a mássalhangzók... :lol:

dkata
 
 


unique írta:Szerinted az normális, hogy hasi UH-n a doki egyből látta a kis Picurt, viszont hüvelyin nem volt ennyire egyértelmű, nehéz volt megtalálni

a hüvelyinek kisebb a spektruma így azzal lehet, hogy nehezebb megtalálni. nem tudom. :) de én ezen nem aggódnék, a lényeg, hogy ott van :lol:

Kata :D
12-18 hós??? a fiaimra a 18-24 hós cuccok még éppen jók, de van olyan 86os h&m pólónk, ami jó rájuk és az ujja sem rövid.
hát nem kicsi a fiad :D
Lili most h&mből 62est hord, annak a bodynak az ujja még hosszú, az 56os h&m body még jó rá, más márkákból már 62es kell.
cipőben én valami bundás kocsicipőt vennék, az a legmelegebb.

Pompi :D
zsákos aljút én még 74esben láttam ill. most vettem egyet az ebayen (kék) az is elég nagy.

ha lesz egy kis időm, feldobom, hogy én merre veszem a használt rucikat a neten.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kata :D
elírtam :lol: A fiúk pólója, ami pont jó rájuk az a 12-18 hós (iaz ez 2 db, ez a 86os belül). Most 92est hordanak amúgy a h&mből. Bár a 92es gatyák elég változatos méretűek, mert van, ami pont jó, és van, ami hatalmas. A 92es pulcsik jók nekik.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Tápszeresek!

A gyermekemnek néha (most már mintha egyre gyakoribb) kaja időben (4 óra elteltével), nem fogadja el a tápszert, csak borzalmas keservesen. A vízet azonban egyből és annyira issza. Nagy szenvedés után aztán elfogadja és utánna megiszik 110-145 egyszerre. Mi lehet a baj? Nem izlik neki? Tegnap váltottunk. Milumáról, Bebára.
Segítsetek.

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Orsi! :lol: Hát így megnőtt ez a gyerek, szerintem már most csökken a tempó... De ha nem lapátolom elég gyorsan a főzeléket, morog, kapja be az ujját, mert annyira szeret enni. Bár tegnap az is kiderült, hogy van kaja, amit utál, és ez a cékla.

Céklát hogy csináltátok, hogy szeresse a gyerek?

Pézsé! A Beba amit kap nem hipoallergén? Az a jobban hasított fehérjeláncok miatt keserűbb. De biztos más ízű a kettő, miért kellett váltani? Gyerekorvost kérdezd meg, de nekem a sok vízről mindig a cukorszint-ellenőrzés jut eszembe.

dkata
 
 


Kata: De, hipoallergán. Persze, hogy keserű, de a Milumil is HA volt.

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Sziasztok :)
Nem vesztem el, csak nem nagyon van időm írni. Majdnem minden nap elolvasom amit írtok, de aztán válaszolásra már nem futja. Napközben Balázs miatt nem (morog, ha a gép elé ülök :lol: ), este meg inkább alszom én is. balázs rászokott a hat órai kelésre, elég jól hozzá lehet igazítani az órát :roll: Végülis nem baj, csak így nem maradok fel olyan sokáig :)

Nagyon aranyosak a gyrekek, nem dícsérek meg mindenkit külön. Szépen nőnek a gyerkőcök mindenkinél.

Kata :)
Bálint nagyon ügyes, hogy már így ül :) Mindig nézegetem, hogy egy hónap múlva Balázs is tarthatna ittt akár, de szerintem nem fog. Ülni akarna nagyon, de csak megtámasztva tud, egyébként eldől. Megtámasztva meg ne üljön. Állni is akar, az ölünkbe mindig kinyomja magát, de azt sem hagyom neki túl sokat csinálni. Azaz hagyom, de nem tartom meg pluszba, csak amit ő tud magától annyit.
Van egy ugyanolyan fotelunk, mint neketek, majd lefotózom benne én is :)

Pézsé :)
Szomszéd baba is válogat és nem mindig akarja megenni a tápot. Kűzdés sajnos... :( Én lehet, hogy megpróbálnék másfajta cumit. Szilikon helyett latexet, vagy nagyobb lyukút. És a HA-s tápszerek tényleg elég vacak ízűek.

Emma :)
Balázs 3550-el született. A többi:
Hét Súly
1 3 240
2 3 430
3 3 570
4 3 760
5 3 860
6 4 010
7 4 400
8 4 550
9 4 630
10 4 900
11 5 040
12 5 240
13 5 420
14 5 480
15 5 600
16 5 720
18 6 020
19 6 290
21 6 590
22 6 610
23 6 740
Most 62/68-as ruhákat hord, kb 66 centi.

Voltunk kétszer babaúszáson, Balázs nagyon sírt, úgyhogy most egy darabig nem megyünk. Nem értem a kádban szétlubickolja magát, kergeti a kacsákat, meg minden. Az uszodában meg sír. Talán fázott (bár szoktattuk a hidegvízhez), meg a hangzavar is zavarta, de sajnos ennyi volt most egy időre az uszi, nem akarom, hogy rossz élmény legyen neki.

wish
 
 


Emma :)
Bocsi, kicsit bénán szúrtam be a súlyadatokat :oops: , de azért el lehet olvasni, ugye?
Egyébként itt vannak táblázatok a sztenderdekről: http://www.who.int/childgrowth/standards/en/index.html Balázs átlag alatti :lol:

wish
 
 


kata,
hát igen, gömbölyödünk! :) (Én 5 kg-t szedtem fel a szülés óta :cry: ) Tegnap is voltunk csípőszűrésen (minden rendben), aholis a dagadt doktorbácsi megjegyezte Benire, hogy milyen duci kisfiú. Azt kellett volna válaszolni, hogy igen, mint a doktor bácsi. 8)
Norina egyébként gyönyörű, formás baba. Abszolút nem kövér. Már most "vigyáz" az alakjára. Tudja, hogy egy csajnak az fontos. :)

Beninek elég, ha jó a humora. Így is elolvadnak tőle a nénik, amilyen kis mosolygós. Most is a szobában magában kurjongat. :D Jókedvű kisfiú!

Kép

Kép

pézsé,
egy időben én is gondolkoztam, hogy tápit váltok, mert Norina nem nagyon akart enni, de aztán ez pár nap alatt elmúlt. (Mi Milumil HA-t eszünk.)

KépKép
pompomlány
 
 


pézsé írta:Kata: De, hipoallergán. Persze, hogy keserű, de a Milumil is HA volt.

egy az egyben váltottál? nem átszoktatássaé???
mert ha úgy, akkor tuti az a baj.

tápszert váltani úgy szokta, hogy először a negyedét cserélik ki, majd a felét... stb.
ca. 2-3 nap alatt szoktatják át a gyereket.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


wish írta:Balázs átlag alatti :lol:

szerinted a fiaim? :lol: :lol: :lol: :lol:

na, megnézem Lilit is... bár múlt héten sikerült megint 70 grammot magárahúznia :)
sosem lesz 6 kg :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


na megnéztem... Lili pont a median :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Wish
Persze, tökéletes, köszi! Nagyobb súllyal született, mint a kisfiam, de Zalán már 8 hósan nehezebb... Kicsit rossz, mert nagy viccesen sokan megjegyzik, milyen kis dagi... nem szeretem, ha ezt mondják :x Husos persze, de jól áll neki :D

Pompika
Jók a képek, főleg a másodikat jól elkaptátok :D
Én mindig lemaradok a mosolyokról, mert pár másodpercesek, a gép meg egyarészt nincs kézközelben, meg mire fényképez, már megint komoly kép van....

Alvásrekord dőlt meg ismét: 9től fél 6ig egyhuzamban, aztán 1 óra szopi, szelek, kaki, és azóta alvás :!: :D :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma :D
ne aggódj ezen a súlytémán, ennyi idősen még Lili is marhára hízott :) őmeg még lány is :)
Lili 9 hetesen 5.380 volt, és 2940nel született.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Klári baba gyarapodása (elég változatos, de folyamatos - vagy másképpen "szigorúan monoton növekvő" :lol: :lol: :lol: ):
Kép

Kép Kép
kismokus
 
 


kismokus írta:vagy másképpen "szigorúan monoton növekvő" :lol: :lol: :lol: ):

látszik te sem tanultál matekot :D :D :D :D
fetrengek a nevetéstől :lol: :lol:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kismókus
Neked is köszi! :D

Orsi :D
súlypara befejezve :D
(természetesen sokkal jobban aggódnék, ha nem hízna, szóval tudom, hogy jó így :D )

Kép
Kép
emma1976
 
 


Kata
De édes Bálint! :D
Tényleg olyan mint egy nagyfiu ahogy ül abban a csini cuccban a fotelbe!!!!
Nálunk anno a céklán annyit kisérleteztem,hogy nem föztem ha nem pároltam mert „sose fö meg” és akkor valahogy jobb finomabb az ize!
Esetleg ha megprobálnád egy kis gyümölcsel!
Nekem Marci sok fözeléket ugy fogadott el elöször!

Hajni!
Ez egy kis börcipö!
16-os méret és volt ennél eggyel kisebb is de persze nagyobbak is!
Én anno télire a Brendonba még Marcinak egy kis irha csizmácskát vettem aminek puha talpa volt és az nagyon jo volt!
De nem találom sehol! :evil:
Jo pihenést nektek!

Zsuzsi!
Milyen hintát rendeltél!
Szereti Olivér?

Pézsé!
Mi is probálkoztunk anno tápszerböl többfélével és a Humana jött be mert az egyedül nem volt keserü!3 éves koráig adtam reggel este!
Azzal nem volt gond sosem,mindig elfogadta!
Most nem tudom milyen tápszerek vannak mert nekünk is a Milupát irta fel a doktornéni(tarcsiba) még mikor hazajöttünk a korházbol!
Torkod?

Unique!
Gratulálok a kis pindirkéhez! :D

Pompi!
Olyan jot nevettem azon amit irtál! :lol:
Nagyon édesek a kicsik!
És tényleg Benikét csipkedik a méhecskék…..?? :lol: :lol:
Nagyon édes kis pufi-bébi!
Kislánykád meg már most nöies!!!
Édesek!
Utolértél??!!
Szegény!
Én is azt néztem,hogy 63kg voltam amikor kijöttem a korházbol!
De most innen nem megy le egy deka sem!Söt van hogy néha többet mérek! :?

Emma!
Szerintem is eggyel vegyél csak nagyobbat!
És a H&M-be a számozás eggyel nagyobb az itthoninál!
Legalább is én igy vettem észre!

Orsi!
Ügyi vagy a ebay-es vásárlással!
Voltam a Brendonba tegnapelött és láttam irha zsákos overált!
Nagyon édes volt és szép de 68-asnál nagyobbat nem csinálnak!
Pedig nekem jo lenne zsákos,mert ha Marcit visszük oviba akkor a kocsiba teljesen szét tudnám huzni és amikor kiszállunk akkor csak összehuznám és mehetünk!
De az overálnál rángatnom kellene szegényt hogy ki-be bujjon!
Mi 74-est hordunk de a 80-as overál olyan hatalmas volt hogy nem vettem meg!
Jo pihenést nektek!

Wish!
Szegény Balázs!
Nálunk sem vált be a babauszás!
Minket már kiküldtek joval hamarabb,hogy:-tessék azzal a kisfiuval a melegzuhany alá állni mert lila a szája és kockára fagyott! :shock:
Igy nekünk sem jött be!
Viszont most szuper uszo Marcikám és megy vizilabdázni!
Nem veszitessz semmit ha nem mentek!
Az csak akkor jo ha élvezitek mind a ketten!

Kismokus!
Jo sulyban van a Kislánykád!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Orsi: Basszus, én teljesen egy az egyben váltottam. Sőt, délelőtt már a doki néni nem HA-t írt neki, az hátha édes. De olyan mindegy most neki. A gyermek enne 6 óránként is :cry: :evil: . Tudom, hogy gáz a nem HA Beba, de ha az ember gyermeke nem eszik, csak a vizet fogadja el, akkor mindenbe belemegy az ember. Pénteken viszem vérképre, de szerintem Neki semmi baj, mármint szervileg!
Ja, és mivel minden rosszban van valami jó: tegyap és ma saját magától, a pelenkába kakált. Kibontás és torna nélkül. Az én gyermekem eddig még csak a kórház után egyetlen egyszer kakált magától! És most tessék! :?

Leírom a kilókat én is:

0. 2650
1. 2730
2. 3280
3. 3670
4. 3770
5. 4170
6. 4450
7. 4710
8. 4900
9. 5110
10. 5520
11. 5490

Tegnap és tegnap előtt: 650 és 625-öt evett egész nap. Ha a vérkép jó lesz és gyermek gyarapszik, akkor én már nem fogok ezen idegeskedni! Szerintetek túlzásokba esek?? (Úgy alapjába véve igen, de most ezzel is????)

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Kata: A torkom rendben, most legalábbis!! Aventesből issza vizet is és a tápot is! Fogalmam sincs, hogy mi lehet a baj! :shock:

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Pézsé
Bár én nem mérem, de hétfő óta Zalán is kb. a felét eszi az eddiginek.... Szerintem vannak ilyen időszakok. Nagy meglódulás a fejlődésben, aztán stagnálás (és ahhoz nem kell annyi kajcsi :D )

Kép
Kép
emma1976
 
 


Lili sem eszik 2 napja. Én a szélre fogom :lol: :lol: :lol: :lol:

és 2 hónapja ca. nem mérem, szóval fogalmam sincs mennyit eszik. de ha neki ennyi elég, akkor engem nem érdekel, hogy heti 70grammokat hízik, mert a tesói is ezt csinálták.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


pézsé írta:Ja, és mivel minden rosszban van valami jó: tegyap és ma saját magától, a pelenkába kakált. Kibontás és torna nélkül. Az én gyermekem eddig még csak a kórház után egyetlen egyszer kakált magától! És most tessék! :?


Pézsé! :lol:

Sokáig, kb. 1 hónapig Klári baba is csak kibontva, és legtöbbször torna után volt hajlandó kakilni. :roll: Aztán rájöttünk, hogy van egy pihenő széke, amiben megindul a bélműködése :shock: . Ha abba beletesszük, rögtön jönnek a pukkok, és előbb-utóbb a kaki is. :lol: Így sokkal kevésbé szenved! :lol: (Ha látom rajta, hogy itt készül valami, irány a pihenőszék! :D )

Kép Kép
kismokus
 
 


Pézsé

Olivér Humana HA 1-t eszik és elfogadja.
Nálatok is gond van a kakálással? Olivér ritkán kakál, van, hogy csak 48 óránként. Tornáztatom, most vettem Leavecolt, hátha az segít. Te mivel szoktál a tornán kívül rásegíteni? És milyen sűrűn van nálatok széklet?

Anikó

nekünk is bevált a hinta nagyon, és a fischerprice honlapján rendeltem, ott tényleg sokkal olcsóbb. én hordózhatósat vettem, hogy ki tudjam tenni a konyhába, ha ott van dolgom.

A mecsek baby teát ismeritek? szerintetek milyen? eddig kamillateát adtam Olivérnek, de azt modnták a gyógyszertárban, hogy azt ne adjak, hosszú távon nem jó.

Kép

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi!
Nagyon komoly a kis hajszerkezet!
Olyan édes!
Szuper a hinta!
Ez a honlap nagyon szuper én is rendeltem tölük egy hintát!
Nagy segitség meg kell hogy mondjam!
Szerintem Orsinak járna közvetitöi dij a tulajtol! :wink: :lol:
A kamillatea tényleg nem jo mert hasmenést csinál hosszabb távon!
Kimossa a bélflorákat!
Erröl a teárol nem hallottam.

Pézsé!
Ne aggodj,mert tényleg a szél is lehet az oka!
Aztán lehet hogy neked ilyen kis ritkán evö gyermeked van!
Egyik gyerek sem egyforma!És nem lehet rájuk "huzni" a tankönyvet sem!Ha neki igy jo akkor igy jo és kész!
A HA tápszer jo allergia elkerülése végett persze ha van is a családban!
De szerintem nem ettöl lesz allergiás a csemetéd ha egyszer még is az lesz ne adj isten!
Én legalább is igy gondolom!
Föleg ha azt megeszi szivesen akkor add neki!
Nálunk ez Marcinál nem volt kérdéses mivel a férjem brutál alergiás volt föleg gyerekkorában.
Ne aggodj a kaján,mondjuk ez örökös dilemma egy anyánál! :? :D
Gratula a kakiláshoz! :D
Szegényke,szerintem a vérvételnél sirni fogtok mind a ketten! :(

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Csajok, köszönöm!

Kijött a gyermekorvos (nagyon szuper a nő, ja és persze a férjem uncsija). Akkor 17 óra elmult és mi még csak reggel 6-kor és 11 kor ettünk 120-120-at :shock: . És mikor adtam volna neki a kaját ordított és csak a vizet itta. A dokinéni megvizsgála és mint mindig szerinte semmi baja. Persze egy kicsit hörög, de semmi. Megmutattam neki, hogy hogyan nem eszik. A gyermek hozta a formáját: csak vizet, a tápival játszott (de legalább már nem ordított). Diagnózis: Étvágytalan. Szerinte biztosan van valami, oka, de ezt most egyenlőre nem tudjuk. Azt mondta akkor legalaább a vizet melegitsem meg és egy pici cukort tegyek bele, ha már végképp nem eszik. Mire bementem a konyhából, a doki tartja a szájába a tápot és a játszás után 5 perc elteltével elkezdett enni. 165-öt bepuszilt. Tehát ennyi, étvágytalan! Szerinte várjunk még azzal a vérvételle. A gyermek boldog, kiegyensúlyozott, vidám és beszél. A doki kezében is próbált felülni. Szuper a csaj!

Persze a Beba HA-t adom neki, vagyis adnám!

Zsuzsi: Sajnos ezt a helyzetet ismerem. Az én gyermekem egyszer kakált még 2 hetesen és most 2 szer magától. Volt hogy 3 napig semmi és ekkor már magától nem is tudott és csak kuppal. Mondták hogy lázmérőzzem, de én nem tettem. Aztán néha segített a torna és hogy kibontom és felemelem a lábát, de sajnos sokszor ez sem. És most a Bebától (gondolom csak atól lehet) tegnap is és ma is teljesen magától a pelusba.

Bocsi , hogy hosszú voltam!

Ezt ma csináltuk:
Kép

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Pézsé

én lázmérőzöm Olivért, amikor már 2 napja nincs kaka, és van amikor olyankor azonnal sikerül is. de nem mindig. a lázmérőzés nem kellemetlen neki egyáltalán, Olivér észre se szokta venni, ha csinálom. majd írd már meg léci holnap is, hogy kakált-e magától Petra, mert lehet, hogy nekünk is tápszert kellene váltni. bár azt meg lehet, hgoy nem enné meg. igaz, hogy most nem kakál, viszont a tápszert mindig behabzsolja.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi, Pézsé
A szélcsövet nagyon ellenzitek? Nálunk általában megy a kaki, de kb. kéthetente egyszer, annyira nyög és sír és szenved, hogy bedugom a csövet, kijönnek a szelek, és egy óriási adag kaki.... Tudom, hogy a torna jobb, csak akkor csinálom, ha az már nem elég

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma :D
a szélcső hasznos eszköz. Ha használ Nektek, akkor nyugodtan használd.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Megvagyok én is, csak behavazva... A gyerkcőcök egyre tevékenyebbek, időm kevés...
Azért visszaolvastam, és megnéztem a képeket is, mennyi édes kis baba, és azok a mosolyok...
Unique!
Nagyon nagy szeretettel gratulálok! Várunk Benneteket sok szeretettel, amikor csak Nektek jó, mi alkalmazkodunk! De most Emesém is megfázott, köhög, + Lukunak oltás jön, de remélem gyorsan tulleszünk mindenen.
Én nem tudom feltenni ide a sulytáblázatunkat, de leirom, hogy Lukácsom 3 hósan 66 centi és 6150 gr. 68-as cuccokat hordunk. Tegnap nevetett először hangosan, Emesére. A gügyögések folyamatosak, és kedveseket mosolyog. Már eszünk gyümölcsöt, 1 étkezés teljesen abból áll. Nagyon izlik Neki, de még csak barackot kapott eddig. Egész éjjel csönd van, este 9-től reggel 7-1/2 8-ig alszik.
Kép

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Jó reggelt :lol:

Szorítsatok, ma lesz a keresztelő! 22 fős vendégsereg! A doki szerint a gyermeket próbálja szeparálni! :wink: . Majd jövek este és írok. Ja és adok képet is. A ruhát kapja és még nem is láttam!! :shock: .

Szép napot! 8)

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Mlecsi: :lol: :lol: :lol:

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Mlecsi=Melcsi :roll: :lol:

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Van itthon szélcsövem, még nem használtam. kb. milyen mélyre kell feldugni? válaszoljatok léci minél előbb, mert üvölt Olivér reggel 9 óta, nem volt már megint 48 órája kaka.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi :D
én sosem használtam, e itt egy link:
http://www.babanet.hu/szak/gy214.php

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Megjöttünk az Árkádból. Nem volt jó élmény. Babám 5 perc után sírt, fél óra alatt végigfutottam a 3 helyet, amit ajánlottatok, hááááát... most nem tudom, hogy gyermekem miatt nem tudtam jól körülnézni, vagy mi van, de fél év alatti fiúknak nagy xar a választék. Na azért felteszem, mit sikerült venni:
Kép

Kép

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma :D
aranyosak... szerintem nem volt időd végignézni :lol: :lol:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi: Köszönöm! Csak belejövök egyszer! :lol: És igazad lehet, de én nem etetek játék közben, legalábbi most így gondolom! És ha látom hogy gyarapszik, akkor Ő "ilyen"! :wink:

Emma:Cukik!

Na, a keresztelő szuper volt! A gyermek aludt, nézelődött, pedig 1,45 óra volt a római katólikus szertartás! És mise közben keresztelt, tehát végig ott kellett ülni. Érdekes a mi papunk! De már mindegy! A gyermek kézről, kézre járt! Annyira élvezte! :lol:
És ma is kakáltunk, teljesen magunktól! :lol: :lol: :lol:

Ez volt a keresztelős ruha, igaz a kiskabát nincs rajta, de az is hiper szuper aranyos!
Kép

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: