Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jutta!
Ez a szúró/nyomós érzés nekem már sajnos 2 hónapja van, kb. Mióta hazajöttünk a nyaralásból.
Sokx az az érzésem, hogy a következő lépésnél kiesik belőlem a gyerkőc. :?
Ezért is iszok minden reggel kálciumot. Na meg, no folyadékkal indulok el itthonról, mert ha iszok, 5 perc és szaladni kell, még akkor is, ha csak pár cseppet tudok produkálni. Szerencsére szülés után megszünik. :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Csajok!

Ciripke szerintem melózik (nagyker) vagy otthon van, mert ált. a boltban van gépközelben.

Csak írna egy sms-t ha már a szülészetre tartana!!

no akkor jó golyózást!! Ha nincs otthonsima kakaó, akkor a cukrozott is okés, csak persze akkor nem kell bele cukor. Hamis rafaello.... :P :P :P

Hajni, megnyugtató, hogy nem csak nekem csúszik az édesség könnyedén!! Bár ma virslit ebédeltem kiflivel és sajttal! Ez már valami, főleg a tegnapi pizzaszelet és az azelőtti császármorzsához képpest! hogy fogom én majd a gyereket rendes kajára szoktatni, ha tőlem ekkora marhaságokat lát?

Jutta

KépKép
jutta

Jolka
úgy látszik :-) megnéztem a golyókat és egyből megkellett ennem az utolsó tejkaramellát egy sport szelettel :-)pedig nem is vagyok édesszájú.Ill. egy szelet csokit szíveseben magamévá teszek mint egy krémest pl.Sokszor csak megsütöm a sütiket aztán nézem ahogy eszik.Na de majd a golyóknak nem kegyelmezek. :lol:

Én sem iszok sehol semmit ,így is állandóan nyilváno wcre mászkálok,gondolom ezt a fasza kis gombát is ott szedtem össze.Hát hogy milyen wcék vannak a kórházba is?katasztrófa,de úgy látszik az ember nem lehet elég óvatos,bár sokszor csak ráülök,mert nincs más választásom.Kedden is a kórházba Majával pisiltnk,elöbb ő aztán én akartam csak hogy ő menthetetlenül robogott ki én meg alig bírtam egyszerre pisilni meg az ajtót befogni,nem vagyok szégyenlős de azért nyilvánosan nem szeretek pisilni.Múltkro meg mire leértem a kertbe rámjött,körbe néztem és úgy döntöttem nem lát senki,hát remélem így is volt :roll:

Gyurma,hát énmegint eldugtam,már egy volt egy próbálkozás tavaly télen akkor minden áron megakarta enni Maja,most meg felcsipkedték icipici darabokra és körbe szorták vele a szobát,na mondom inkább köszi nem,megint elnapolás van ezügyben.Majd a golyókba segíthet.

Nekem is tökéletsen megfelelne a szülés mint Majával,fél ötre jött apárom,sétálgattunk egy órát kb. aztán ott bent kínlódtam,majd szültünk,és fél 8ra teljesítve volt a cél.De jó lenne most is így.

valaki issza még rajtam kivül a fincsa málnalevél teát????
olyan blááá ize van
Vendég

Timi, engem annyira ezzel a korábban jön a gyerek témával izgattak eddig, hogy még nem iszom a teát, de már betáraztam és hétfőn kezdem, remélem nem későn... és akkor a homeos bogyót is, de azt csak 2 naponta, és szülés alatt eltekintek tőle Hajni példáján okulva... ha hamarabb jön Dorka, akkor asszem szenvedek, de annyira gáz nem lehet, mert nekem "csak" nyilnom kell - elsimulni már nem... mondjuk csak gondolom, hogy akkor én előrébb leszek már a startvonalnál is, ez tényleg így van??

Gátmasszázst kihagyom, bizar a dolog, de vettem odabentre, hogy a szülésznő alkothasson vele... nem mintha akkor nem lenne bizar, de gondolom akkor már nem ezzel fogok foglalkozni...

Neked Majánál a tea használhatott ennyire? És ha igen mennyi ideig ittad előtte?

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
szerintem nyugodtan elkezdheted már inni,neked csak tényleg nílni kell,én még nem is hallottam ilyet :-) kíváncsi vagyok,hogy fog nálad lezajlani :-)
én Majával majd 5 hétig ittam 36-41ik hétig.a bogyókba én nem hiszek.Nem tudom segített e,de reggel még egy újjnyiv oltam aztán fél ötkor 2,fél 7körül meg elsimult a méhszáj és tolni kellett már.Azt mondják ellazítja az izmokat ,nem tudom.Én se masszírozok még arra sincs időm,hogy ahasam bekenjem mondjuk megis látszik rajta :-(
Na az viszont szerintem mégsem genetika.A stírák Majával kentem olajjal ,avonos krémel és egy kics csíkom lett most meg sitty sutty fürdés egy héten kétszer bekentem és van vagy 10 csíkom :?
Vendég

:twisted: :twisted: :twisted: Manó még mindig nem alszik.
Most ebédel másodjára. Már a második tányér levest eszi. Szerintem már direkt, hogy ne kelljen aludnia. :twisted:
Ma még tuti robani fogok. Mot már végre az ágyában van, remélem nem sokára alszik, de tuti nem hagyom 5 óránál tovább.

Most takarítottam ki négykézláb a nagyszőnyeget. Erre is mérges vagyok. Vanish nem ér semmit, Most vettem komfortot, az is egy nagy kaki. Próbáltam vanish szappanal dörzsölni, tettem rá vanish oxi-t is, kiváncsi vagyok milyen lesz, ha megszárad. De már egyikben sem bízok, nincsenek már a régi tisztítók, ami meg jó lenne, az csak háztartási boltban van, de oda most nem jutottam el. Ráadásul, mind kézi és gépi egyben, tehát még nem is habzik. A gépet meg most dobattam ki apukámmal, az sem ért semmit sem, pedig nem két forint volt. :(
Ti, hogy csináljátok? Tisztítóba elvi okok miatt nem viszem, na meg egy vagyon lenne.

Timi!
Én nem iszom a málnalevél teát.
Szerencsére egy csíkom sincs, ugyan nem is volt előtte kocka hasam, tehát, volt minek nyúlnia. :) Legfeljebb a cicik alatt van, de az még Manónál keletkeztek, de oda nem lát senki sem. :wink: Na igen nőnie kellett, hogy 75b-ből 85b-és legyen. :D

Megyek lassan tovább mérgelődni, még a szekrény törlés rám vár. Sosem végzek.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

ÁÁÁÁ, Jolka! Téged is ki lehet készíteni? No ez új! Már nagyon a végét rúgjuk, ha te is ki tudsz akadni.... :shock: :shock:

De dühöngj csak nyugodtan! Én a ti helyetekben asszem már beadtam volna a kulcsot ekkora hassal és egy 2-3 éves gyerkőccel!
2-3 hete nem vállalom be a szomszéd kiscsajt... már nagyon fárasztott és türelmem se volt... :oops: :oops:
De az ember a saját gyerekét nem tudja lepasszolni, akkor se ha már nagyon szülhetnékje van a másodikkal... :roll:

Ha belegondolok, hogy éppen "jól megérdemelt" délutáni szunyámból kelek, hááát nagytesóval ez is kimaradna... és az egész napos fetrengés is!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
na igen,így teljesen más a terhesség és hajaj mennyivel más lesz ha a baba mellet tmég egy törpe lesz. :roll:

Jolka
mennyit aludt Manó?

ő legalább eszik ,Maja pár napja szinte levegőn él :?

szőnyeg: a mienk extra ronda ,fdoltos,nyáron fellett kézzel kefélve vanishel,szép volt egy hétig,de én mostmár nem merem megcsinálni,mert sose száradna meg,nem?

Zsu,Móni,Marek,többiek???

én úgy érzem mintha kómába lennék :roll:
Vendég

Én itt, most értem haza, elfáradtam.
Fáj a hasam is.
De olyan furán. :roll:
Meg hasmenésem van, nekem soha nincs hasmenésem, nem is tudom mire vélni. :shock:

Jutta:
jaja, teljesen más ez a terhesség, gondolom a babával is más lesz minden. Nem jobb, nem rosszabb, más. :wink:

Kép
Kép
h@jni

HAJNI!!! :shock: :shock: :shock:

Kinek is írsz Te sms-t ha netán?

Jutta

KépKép
jutta

Igen és a többiek is, nem ér eltünni!!! Tessék jönni bejelentkezni, hogy mindneki egyben, mert már lassan ki tudja! :lol:

Voltam a szomszédban, kettővel fentebb bemutatkozni! Kb 4 hete költöztek ide, 2 hetes a bébi! :lol: És Dóri... :?
Na de aranyosak! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Én itt vagyok...még nem szülök, bár délelőtt úgy nézett ki... :shock: Azóta aludtam, meg tanítottam, meg ilyenek...
A tanítványom mondta, hogy legközelebb 10 nap múlva tud jönni, de az nekem már biztos nem lesz aktuális...de ki tudja...akár jöhet is, mert én felkészültem rá, hogy még húzom egy pár hétig, legalábbis Pesten ezzel riogattak.... Egyébként mindegy is, csak éjszaka kelljen menni :lol: :lol: :lol:

marek

Jutta:
Móni, Marek és a Te számod van meg. :)

No, én lépek, megfürdök meg ilyenek, ha van valami majd írok, de sztem csak elfáradtam és joslók. :?
Bár hogy ez a hasmenés micsoda. :oops:

Kép
Kép
h@jni

Marek neked milyen is a méhszájad? Már csak, hogy neked azt jósolják, hogy marad bent még Bálint?

Jutta

KépKép
jutta

Timi!
Manó, végül veszekedés árán elaludt. 15- 1/2 18ig aludt. De ébreszteni kellett. Tiszta kóma volt még utána, még lemenni sem nagyon akart. Most már túl vagyunk a vacsin, megint szépen evett, szerencsére. Én is minidg azt hiszem, hogy éhezik. Próbáljuk a napi 5x étkezést tartnai, de este mindig jobb étvágya van. Csak azt a fránya főzelékeket enné meg. :?

Hajni!
Csak nem?
Ugyan éjszaka, én is nagyon sz@rul voltam, mindig attól féltem, ha most állok fel, elfolyik a magzatvíz, fájt mindenem, erre reggel nekem is ment a hasam...Azért a szombatot megvárhatná a Tesó. :) Hasmars ilyenkor már lehet a szülés jele? :shock:
Anno neked Marcival, hogy indult?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Na pihizzél akkor Hajni, és majd kiderül!! És írj sms-t ha vmi van, ha meg nincs, akkor majd holnap jössz ide!

Jó pihizést!!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
Gőzöm nincs milyen a méhszájam...most héten nem nézték, előtte héten megvizsgált a doki, de nem mondott semmit, amit én úgy vettem, hogy nagy gond nem lehet :oops: De nekem október elejére még előírtak egy vérvételt, tehát nagyon optimisták :lol: Én mondjuk addig már nem biztos, hogy akarok várni, mert nem nagyon van már levegőm, bár ez az egyetlen bajom, tehát jobban vagyok, mint két hete voltam...A keményedéseket természetesnek veszem, főleg így, hogy van amikor egész nap nincs szinte semmi, aztán másnap meg egész nap keményedek... Kezdődik amikor kezdődnie kell, ezen nem parázok, de 37. héttől azért elkezdjük megindítani apukával :oops: :lol: Akkor már mi bajunk lehet... :oops:

marek

Sziasztok Csajok!

Köszi az aggódást, megvagyok. Este nagyon fájt a hasam, de azt nem mondtam még, hogy tegnapelött a földön aludtam, mert sZABI beteg volt és hagytuk neki az ágyat, persze alhattunk volna máshol és, de én tvzni akartam. Szóval akkor kezdődtek a fájások, aztán tegnap estére már nagyon nem éreztem jól magam, és előjöttek az emlékek meg minden. Csaka arra tudtam gondolni, hogy én most nem akarok szülni, mert baromi álmos vagyok. Lejöttem hajat mosni, hogy ha menni kell emberi fejem legyen, meg vágytam a vizre is. Ettől sokkal jobban lettem és el is tudtam aludni. Jól kialudtam magam, azt hiszem ez hiányzott. Reggel voltam nagykerben, meg összeszedtem a hepatitisz c leletemet a kórházban, délután szunya!
Most voltam dokinál, nst ok, méhszáj egy ujjnyira nyitva. Dokit idézem "ha nem lenne előrehaladott a terminus azt mondanám fenyegető koraszülés". Szóval nem nagyon aggódott, én sem. Jöjjön aminek jönnie kell.
Aztán megkérdeztem, hogy miből tudom megállapitani, hogy be kell menni (milyen fájásnál), erre mosolygott és megkérdezte hanyadszorra szülök. Mondtam csak másodszorra!
Ja még valami. Tegnap este itt a nagy agonizálásban eszembe jutott egy ilyen "népi mondás", de lehet hogy csak a fantáziám szüleménye már nem tudom, hogy ha a fürdés után alábbhagy a fájás akkor jósló, ha erősödik akkor igazi. Hallott már ilyet valaki vagy ez baromság. Nálam mindenesetre tegnap bejött!

Szájmenésnek vége

Timi, ment a privi

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ja, hasmenés nálam is bejátszik, de lehet, hogy csak az ipari mennyiségű szőlőtől

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Marek, gondolom az októberi vérvételt már kihagynád! :wink:
Szurkátak téged már annyit!!

Ciripke, te is tedd le a nagyesküt, hogy vkit sms-ben értesítesz!!
A végén még egyszerre szülünk, mondjuk várjunk még 1-2 hetet és akkor mindenkinél okés már ezerrel!!
Ja és ahogy beszéltük, közös szülésznő miatt a kitolási szakaszt azért ne pont egyszerre! :lol: :lol:

Ja és a fürdést nekem is mondták, plusz - most figyeljetek - hozzá egy deci pezsgőt! :shock: :shock: :shock:
És ha szondáztnak szülőszobán mit mondjak, népi hiedelem - egy kis pezsgő? Ha jó a fürcsi részét majd teszteljük!

(lassan az egész terhesség egy nagy alkoholizmus. Korai görcsökre borocska vagy konyak, jóslók esetén pezsgő... a gyerek meg jókat vigyorog odabent :lol: :shock: )

Jutta

KépKép
jutta

mondjuk min csodálkozunk, anno falun a gyereksírást pálinkás kenyérrel orvosolták... a népi bölcsességem meg csak arról a tőről fakadnak... bár nekem a bor bevált, de szerintem heti max 2x ittam fél decit, ennél többet nem mertem volna

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
pálinkáskenyér és máktea nekem is már megfordult a fejecskémbe :-)

Ciripke
11 után utalok ha még fent leszek,ha nem akkor holnap reggel,holnap tutira már ideér,kíváncsi vagyok milyen,meg hogy jó lesze :-)

Nekem is hasmenésem van,málnalevél teától

Jolka
fél 6?és akkor mikor alszik el?mondjuk enyém gyereknek mindegy mikor kel délután 11-éjfélig simán fent van

5 evés?haha,sajnos :-(
sosem volt jó evő Maja,időszakos nála,reggeli olyan nálunk nincs sőt tízórai sem,mivel 8-9 körül kel,megissza a tejét aztán kész,10 felé lehet próbálkozni nála gabonagolyóval,tejjel,ha 10 szem lemegy már boldog vagyok.Dél felé jöhet neki leves ,sokszor itt beis fejeződik az evés,ekkor jön a puding,joghurt még ha másodikat nem akar enni.Ha meg ehetnékje van megeszik mindent,hatalmas mennyiségbe,de iylen sajnos ritkán van.Amikor felkel se nagyon lehet etetni ,hanem inkább este felé akkor jó esetben valamit belelehet tömni,kenyér sonkával,vajjal vagy ami van főtt kaja.Közbe néha eszik gyümölcsöt azt is van hogy falja van hogy semmi se kell.De ő nem különösen van oda a nyalánkságokért se úgyhogy nem az veszi el az étvégyát,egyszerűen nem akar enni.hát ő ilyen.Amíg szopott nem volt vele gond,amióta rendes kaját kap,iszonyat válogatós és keveset eszik.
Vendég

Na, megfürcsiztem, lefeküdtem, pihentem. Elmúlt a hasfájás, keményedések még vannak, de kb. ennyi. Szval nem szülünk. :? :lol: :lol:
Vszinű sok volt a mai rohangálás, amiatt voltak a jóslók.

Timi:
Marci meg többet eszik, mint én, nagyon jó evő, mégsem nő/hízik. :?

Jolka:
Marcival fél 3kor arra keltem, h pisilni kell. Kimentem, és ilyen rózsaszín folyásom volt. Nem tudtam visszaaludni. És onnét jöttek 5-7 perces fájások. De szabályosak. 5kor már rendes 5 percesek. Ez eltartott 8-ig, utána már nagyon nem volt jó...És 11 körül mentünk be a kórházba 2-3 percesekkel.

Most viszont elfekszem, fáradt vagyok. Jóéjt. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

sziasztok!
Doki okés, ctg jó! Janka majdnem lerúgta a hasamról a tappancsot! És arról beszéltünk, h válasszak időpontot! :roll:
Szőnyeg nincs! :cry:
Jutta! Mit keresel Te az októberi topikban? :? Hűtlenkedsz? Bár úgy veszem észre, h mindenki keresztül-kasul olvas mindent, mindenkit! Én is olvasom az októberieket- bár ott van néhány novemberi is, ahogy elnézem... :wink:
Jolka, hát én géppel nyomom a szőnyeget! Én már nem tudok hajolgatni, négykézláb nyomni! Te hogy bírod?
Ciripke, örülök, h jobban!
Gabcii! Te éjjel írsz? Hogy bírod?
Marek! Már akartam kérdezni, h amikor nem a férjed visz ctg-re, akkor remélem kocsival visz valaki és nem Te vezetsz Pestre!
Timi! Hát mindig van valami nálatok... Nem alszik ez a lányka?
Zsu! Hát Te?
Hajni! Hasmenés? Szedsz valami újat? Mi van a táltosszerrel? Azt szeded?
Na, én megyek aludni, mert dög fáradt vagyok!

Kép
ermoni

Sziasztok!

Hogy ti mennyire meg vagytok lepődve rajta, hogy éjjel írok. :lol:
És mi nektek az éjjel? Negyed 1 már annak számít? Majd ha megszületik mindenki babája, kíváncsi leszek rá kinek lesz éjjele egyáltalán :lol:
Nekünk 23, vagy 24 óra az utolsó etetés, aztán meg 2vagy 3 órakor a következő, aztán meg 6 körül. Ádi éjszaka, óramű pontossággal kel 3 óránként, nappal persze alszik 4 órákat.
Ma délután szegénykémnek fájt a pocikájakb 20 percen keresztül ordított. Aztán meg annyira elfáradt, hogy aludt vagy 5 órát, szinte alva etettem meg, mert kimaradt egy etetés és mire fölkelt, nagyon sok idő telt volna el.
Este jöttek barátok baba látogatóba. persze az én nagyfiam, tündérke volt, végig aludta őket. Ahogy elment mindenki, kipattantak a szemei és végigordította a fürdetést, persze annyira éhes volt, hogy kapkodni kellett, hogy minnél elöbb enni tudjon.
Megint próbáltunk cicizni... Szívott kettőt, aztán rájött, hogy ez cici, eltolta a szájától és fintorgott.
Nem akarja jobban, mint eddig. Csak azt nem tudom, meddig erőltessem még nála, ha nem eszik így???
Szülés időpontja: sztem sokkal jobb éjjel szülni (mintha lenne más tapasztalatom :lol: )Nagyobb a nyugalom.
De kívánom mindenkinek, hogy legyen ahogy szeretnétek!
Lányok, most néztem csak a vonalzóitokat. Ez már izgi a javából.
Mindenki 37-39 hetes :wink:

Jaa, és mensi ügyben: tuti, hogy az! lehet, hogy korai, de ez más mint a szülés utáni cucc volt.

Na, eldőlök még egy órát, vagy ameddig nyöszikém engedi.
Jó éjt!

Kép
Kép
gabcii

jó reggelt!
mielőtt mennék etetni, benézek.
látom, megy a para. milyen jó, h mi már túlvagyunk a szülésen. és most jön a neheze, ugye Gabcii? ;) mondjuk a szopival legalább nincs igazán gond. illetve Huba mostanában elfelejtette, hogyan kell hatékonyan szopizni, és éhes, mint a sakál, és sír, és bekapja a cicit, szív rajta 4-5 hatalmasat és megnyugszik, és abbahagyja. utána kezdődik az egész elölről.... :roll: :roll: :roll: nem értem én ezt a gyereket. :P Petra viszont megtáltosodott: minden evésnél benyomja a 40 grammját (igaz, bimbóvédővel... azt próbáltátok már Gabcii? bocs, ha írtad, de visszaolvasni mindent nem volt időm), és irtó gyorsan szopizik... kb 20 perc alatt megvagyunk. jaj, csak így maradjon!!!

málnalevél tea: hm... nekem semmi ilyen segítésre nem volt időm. de lehet, h segít... 8) :roll:

csíkok: nekem iszonyú sok lett a köldököm körül mindkét oldalon. most épp lilák. hát nem egy épületes látvány, no. de legalább a varratokat kiszedték tegnap.

jaj, tök hülye vagyok, nem is írtam, h a doki azt mondta, h ha Huba hízásnak indul (most épp 1920 grammon stagnál és 1940-el született), akkor hétfőn megbeszéljük, mikor mehetünk haza. ill. jöhetünk... és a szemvizsgálat eredménye is tökéletes eddig, de majd heti kontrollra kell járnunk, mert koraszülötteknél van vmi érnövekedési rendellenességi veszély... ez minket szerencsére elkerült. csak így is maradjon.

tej: annyi van, h boltot nyitok. és csöcseim vannak. nagyok keresztül-kasul kék vastag erekkel...
remélem, nem maradok így :? 8) :roll:

Kép
an°°di

nahát, Apuka már öltözik. asszem, megyünk.
ha este időm engedi, jövök...
addig semmi para Csajok! növeljétek a gyerekeket, ki kint, ki bent... 8)
mindenkinek szép napot!!! :D

Kép
an°°di

Jó reggelt!!!

Látom majdnem mindenki megkerült...illetve...Zsu merre van????
Móni
A Brendonban is van szőnyeg, de a katalógusban csak Micimackósat láttam....nem hiszem, hogy erre gondolsz... :roll: Egyébként a férjem soha nem tud felvinni ctg-re, de azért nem én vezetek, ne aggódj. (Biztos te is arra jársz, és félsz, hogy nehogy összefussunk). Ha akarnék se tudnék már vezetni, mert ugye én vagyok az a rövidlábú nagyhasú ufó, aki már nem fér el a kormány mögött :oops:
Andi
Én azt hittem, hogy hétvégén már jöhetnek haza a gyerkőcök... :cry: Azért addig is, dobhatsz néhány új képet, mondjuk egy olyat, amin együtt a család...azt nagyon bírtuk :lol: :lol: :lol:

Ja, és képzeljétek végre tök jót aludtam...de jó lenne, ha így maradna!!!

marek

Hello!

Coldrex for ever! Bevettem este, és úgy kiizadtam a nyavajám végét is (pedig már nem is éreztem, hogy van vmi) hogy csak na!
Mondjuk közben keményedgettem is, hát így egyszerre fankó volt!

De legalább már van napirendem:
Reggel 6-7 között kelés csípőmizériára :cry:
Délelőtt tökéletes :lol: :lol:
Délután kis szuszó, még minden tökéletes :lol: :lol: 8)
Késődélután erős pisi inger, szurkálós érzettel :(
Estére már késdöfködős érzettel ugyanez :shock: :evil:
Éjszaka keményedés :cry: :twisted: :roll:

Andi, akkor növesztgesd azt a Huba gyereket, Petra már hízik?

Gabcii, és TE mikor alszol???

Ja és a szomszéd csaj 5 óra alatt megszülte a gyereket cakli - pakli az első fájástól számolva, állítólag az egész családja ilyen...
Jó neki, ha a genetika dönt, akkor nálam gáz van, nővérem az első gyereket huszonsok óráig szülte... és Anya sem volt egy gyorsasági rekorder.

Jutta

KépKép
jutta

Marek, azért neked is furcsa fogalmaid vannaka jót alvásról így fél nyulckor bejelentkezve... gondolom régebben ha 10 után keltél mondtad azt, hogy jót aludtál!!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
Nem tízszer voltam vécén, csak kétszer, tehát szinte végigaludtam az éjszakát.... :lol: Ez már jó alvásnak számít mostanában.
De ha megkérdeznénk Gabcitól, akkor neki megint más fogalmai lennének a jó alvásról... Mi is lenne az??? Csak, hogy tudjuk, mire számíthatunk... :roll:

marek

Jó reggelit!
Hát nekem meg ritka sz*r éjszakám volt! 3 körül pisi, rá egy félórára a gyerek rátelepedett a vesémre! Asszittem kinyúvadok! A férjem meg azt, h szülünk... :?
Marek, kösz a tippet, de nem annyira micimackós szőnyegre vadászom! Na majd lesz valahogy!
És iszonyú kemény ma reggel a hasam! :? :shock:
Na majd időnként benézek!
Zsu, nem ér így eltűnni!
Andi! Éljen a tejcsárda! Én meg itt aggódom, lesz-e egyáltalán tejem a kisasszonynak!
Szép napot!
Pá! :arrow:

Kép
ermoni

Sziasztok!

Zsu írt sms-t, még nem szül, csak éppen nincs gépem, mert a mh-it leadta, a saját meg még nincs meg!!

Andi 2 gyerkőcnek kell is a tejcsárda! :wink:

Éjjel megszületett a kolleganőm lánykája! Ugyanarra a napra volt kiírva mint én! Hajaja! :shock: :shock: :shock:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Éjjel 4 órán keresztül 5 perces fájásaim voltak, de azt elmúltak. Pedig már azt hittem, hogy....
Persze, nem fájtak nagyon, szval gondolhattam volna, h ez még nem az. :oops:
Bezzeg ma az NST semmit nem mutatott. :roll:

Móni:
nem szedem. Nem mertem, nem tom mi van benne, és én már megjártam ilyennel. :?

Andi:
hízlald az ikreket. :)

No, lépek főzni. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

hali

Móni
hogy mindig van valami???ez most már mindig így lesz :-)
Maja mindig ilyen későn fekvő volt,de végülis mi is ilyenek vagyunk,majd ha ovis lesz kénytelen lesz elöbb kelni,feküdni.Kaja meg hát valamikor zabál valamikor meg fényen él.

Ciripke
elutaltam a pénzt,várom a postást :-)

Andi
dejó hogy sok tejcid van :-) és hogy ilyen ügyesek vagytok :-)
nyugi cickó most ilyen,de majd szépen visszapuhul meg eltűnnek a csíkok.Képek? :-)

Jutta
én is láttam a hűtlenkedést :-) nekem nincs kedvem odaírni hogy így kikaptak a táblából :-)
meg mondjuk amúgy is,de olvasom őket

Ma túrógombit csinálok,hátha a kisasszony méltóztatik enni,azt nagyon szereti.Anyós meg tojglilevest meg káposztástésztát csinál.Gyorsan eltürögetek aztán gyártom a gombócokat
Vendég

ja-ja hűtlenkedtem naaaa... most cikiztek? :wink:

Túrógombóc!!! :P :P :P
Én is - én is!!!

Ja fogytam 1 kg-ot, pedig ettem, csak nem csábultam annyira...
Még egy lemehetne... állítólag van aki 1-2 kgot fogy, hát ártani nálam nem ártana!

Na ma is visszafogom magam!!!

Hétfőn megyek dokihoz full szervízre (UH, NST, turka), hááát kiváncsi vagyok mekkorának becsülik és hogy mi a helyzet odalent!

Jutta

KépKép
jutta

naaa, hol vagytok? mindenki elűnt? :cry:

Jutta

KépKép
jutta

Én vagyok, de egész délelőtt aludtam és szerintem délután is azt fogom tenni...mert olyan jóóóóó...és már nem sokáig tehetem meg... :roll:
Este pedig Szegedre megyünk vacsorázni, meg egy kicsit vásárolni, mégiscsak névnapom volt a héten (kétszer is) :wink: És most kivételesen magamnak vásárolok, mert egy ideje csak Bálintra költöttünk... Aztán majd kiderül, lehet, hogy most is ez lesz...

marek

Sziasztok!

Andi: ügyesek ezek a gyerkőcök, és külön gratulálok a szopiban elért teljesítményükhöz. Petra akkor egy szopi világbajnok, Huba meg bele fog jönni. Kicsit irigykedek mindenkire akinek megy, mert mi mindent kipróbáltunk, bimbóvédőt, anélkül, puha cicit, keményebb cicit, de Ádi nem szereti.... :cry:
Most még meg tudom oldani neki a kajáltatást cumisüvegből, nade késöbb azért remélem megkedveli a ciciket, mert nem akarok magamnak vőt :lol:
Andi, te hogy bírod a kórházi létet egyébként? Pihenni tudsz?
nem érzed magad gyengének?
Megy a drukk. hogy gyarapodjon Hubáék súlya és haza jöhessetek.
(nem is esett sokat a súlya hál isten)
Most, hogy Ádi elérte a 3 hetes kort, beköszöntött a hasfájás hozzánk :evil:
Szegénykém, úgy sajnálom, mikor teker a pocakja.
Ma volt a védőnő nálunk. Kérdeztem pár dolgot, azt mondta, mindent jól csinálunk a gyerekkel. És, hogy a jó evő gyerekek hasfájósak inkább. Érdeklődött, hogy most mennyit eszik a gyerek.
Nem szólt, mikor mondtam, hogy ugyanakkora (nagy) adagot, mint eddig, de ha nem frontos épp és nem fáj semmije, akkor alszik tőle 3-4 órát.
Éjszakai alvás: más terhességben a jó alvás, és pici gyerek mellett.
Terhesen, ha csak ötször kellett kimennem pisilni és nem görcsölt be a csípőm, azt mondhattam, jól aludtam... most, ha éjfél körül le tudom tenni Ádit és nem nyűgös és hagy aludni 3 órát, az már jó alvás :lol:
Jutta: tehát, én akkor alszom, ha hagy a nyöszikém. Délután kb 2 órát, és éjjel részletekben kb 4 órát.
Az meg, hogy fogytál tudod mit jelent? :lol: Azt írja az okos szakirodalom, ha fogy a terhes nő, azt jelenti, hogy 10napon belül bekövetkezik a szülés.
De neked ez már nem újság, mostmár akár lehetne is.
Móni: már te is nehezen viseled látom. Kitartás, nincs sok vissza.
Marek:ez közhelyes, de aludj amíg tudsz :wink:
majd számolj be, mi szépet vettetek.
Hajni: hajrá az 5 percesekkel! Ezek szerint, téged várhatunk befutónak? Alig várom, már hogy vki megszüljön :lol:
Timi: Maja nálatok ebben az elmúlt 3 napban nem hisztis?
Én alig bírok Ádival.
A káposztástésztára szívesen beneveznék....én sajna nem tudom normálisan elkészíteni (jaaa, én nem is ehetek olyat)

Ma vetettem Apukával szobamérleget és rámerészkedtem.
Húúú, jól saccoltam a rajtam maradt 10 kilót :cry: :evil:
Azt nem árulom el, hány kiló vagyok, de azt elárulom mostmár, hogy összesen kb 20 kilót híztam, tehát hallani sem akarok róla, hogy vki nyafizzon, milyen kövér pocakosan.
Nem is a seggem és combom zavar, hanem fölül, nézek ki borzalmasan. Olyan vállam van, meg melleim, meg jajj, szal ronda kicsit. De majd lemegy, addig meg maradok pankrátor.

Kép
Kép
gabcii

áhhhh
csomó dolgom lenne, de valahogy marhára nem bírok odafigyelni... egyfolytában csak netezek, TV-zek és alszok!!!

NA TV mellett akár vasalni is lehet! Megyek is! Utána meg igenis összeszedem magam!!!

No iszok egy kávét és leöntöm magam hidegvízzel!!!

Jutta

KépKép
jutta

na itt vagyok én is. ma enyingen voltunk telket nézni, anyóssal, gyerekekkel. kicsit fáradt vagyok, pedig most határoztam el, hogy alábbhagyok a pörgéssel. de most estig egyedül leszek és csak lustálkodni fogok!
Timi, postás megjött, úgy izgulok!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Csak kukk... Még egyben vagyunk, de már fájdogálok...

Ma voltam védőnőnél, már egészen lent hallottuk a szívhangját a tesónak, már be van ékelődve.

A Derekem majd szétszakad, megyek is pihizni, míg lehet. Manó már alszik, na igen a délutáni alvás kimaradt. :( :)

Remélem mindenki jól van, szép estét nektek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Jolka:
csak nem???? :shock: :shock: :shock: :shock:
Most tényleg fájásaid vannak????

Többiek hol vagytok??

Gabcii:
ha a szülés jele a fogyás, akkor én még tuti nem szülök. :? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Szép jóestét! De üres ez a topik...
Mi van csajok, mivel vagytok ennyire elfoglalva? Én mondjam? :lol:
Délelőtt tervező, már nagyon a részleteknél tartunk! Lassan meg lesz a terv, már "csak" engedélyeztetni kell!
Aztán főztem ebédet... túrós csuszát...
Délután meg ki voltam purcanva... csak feküdtem, aludtam, tv-t néztem... szal, csupa hasznos! :roll: :lol: Most meg varrogatok...
És Ti?
Ez most komoly, h szülés előtt fogyunk...rámférne!
Jutta! Igen, rettenetesen cikiztelek! :lol: Amúgy nekem az első süti amit egyedül csináltam az linzerkarika volt! Mit szólsz? És mikor lesz Zsunak lapitopija?
Timi! Azt, h nálatok mindig van valami csak úgy gondoltam, h van ahol semmi nincs, van ahol meg mindig történik valami! Én nagyon kíváncsi lennék, akkor mi lenne, ha nem ilyen nagycsaládban élnétek! Sztem se Te, se Maja nem lenne ennyire ideges! Még a kaki is jobban menne! Tudom sovány vigasz, meg esély sincs rá! Csak fantáziáltam!
Jolka, azért azon tényleg én is meglepődtem, h kizökkentél a nyugidból! Én azt nagyon irígylem... És Te következnél? Jaj, kíváncsi vagyok!
Marek! Na jól van akkor, reméltem is, h nem egyedül kódorogsz! Hát engem mondjuk nem zavar a hasam a vezetésben, de nem esik jól! (Hát a derekamig 110 centi vagyok... jól hátra kell tolnom az ülést!
Gabcii! Szal azt mondod, h jobb ha tudom, h most istenesen alszom és marha sokat? :lol: :lol: :lol: Megjegyzem! :wink:
Hajni! Hasmenés? Szal nem mertél belevágni a sámáncuccba... Én megértem!
Ciripke! Milyen telekvásárlásban vagytok benne? Ingatlanosok lettetek? (Ez vicc volt!)
Hát lányok vessetek meg, de eldöntöttem, h mikor legyen a műtét! (Ha csak a kiskirálylány másképp nem gondolja! :wink: ) Ha addig nem mutatkozik, akkor 2 hét múlva pénteken bemegyek a kórházba... Hétvége lesz, mindenkinek kevesebb szabit kell kivenni miattunk, meg ilyenek... Hát próbálom úgy kitalálni, h a lehető legoptimálisabb legyen!
Fú, én szörnyen vizes vagyok estére, Ti is? És valahogy kezd minden nagyon kényelmetlen lenni!

Kép
ermoni

Hát már megint magamra hagytatok...
Andi, mi van veletek? Ikrek? És Te?
Hát akkor megyek én is szunyálni...
Nyugodt, jó éjszakát! :wink:
:arrow:

Kép
ermoni

sziasztok!
attól tartok ez az az időpont, amikor sehol senki....sebaj, legalább kedvemre randalírozhatok :wink: :wink:
mi jól vagyunk: tegnap a gyerekek úgy ettek, mintha sosem kaptak volna még mannát. folyt ki a szájuk szélén a tej.... és Huba is hízásnak indult (1950 gr, azaz több, mint a születési súlya 8) ). a dokinő szerint minden a legnagyobb rendben, és ha így is marad, akkor szerdán jöhetünk is haza... hű, alig várom. és izgulok, mint állat. :shock: :shock: :shock:

Gabcii, az egyik barátnőm kislánya sem volt oda a ciciért (oké, lányoknál mitha érthetőbb lenne, és nincs meny-veszély sem emiatt :lol: :wink: ), de mondjuk ő a tejért sem ugrált. csekély vigasz, de legalább az elválasztáskor kisebb a macera. legalábbis ez a kiscsaj úgy váltott tejről más ételre, h egy nap sem kellett az átálláshoz.. ilyen is van. de legalább Ádi szereti a tejet.

Móni, én voltam egy kórteremben programozott császárral szülő lánnyal. kicsit fura volt/lehetett/lehet, h tudod, mikor fogsz szülni (persze, ha a baba is beleegyezik, ja), de legalább minden részletet át tudott beszélni az altatóorvossal, és egyből látta a kisfiát, ahogy megszületett. nekem ez sajnos kimaradt.

evés: ne beszéljetek kajákról, légyszi! minden szoptatás után farkaséhes vagyok. :( és minden szoptatás után kb eszek is valamit. így sikerült tegnapra egy jó kis hascsikarást összehoznom magamnak! legalább nem a gyerekeim hasfájósak (bár ugye ki tudja... lehet, h egész éjjel ment a bőgés...?)

Kép
an°°di

hoppá
megint kifutottam az időből. mennem kell.
majd jövök.
mindenkinek szép napot!
:arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Halihó
Ma nem aludtam jól... :cry: Állandóan keményedett a hasam, nemtom most mi van. Főznöm kéne, meg takarítanom, nemtom mi lesz belőle.

A tegnapi szegedi út nem volt valami sikeres, semmit nem találtam magamnak, úgyhogy kaptam a névnapomra párnahuzatokat Bálint szobájába, meg három kis kosarat szintén oda... Jól jártam! És ez már így marad. És elmentünk vacsorázni, de a végén úgy nézett ki, hogy még azt se mondhatom meg, hogy hova menjünk, úgy kellett szólnom, hogy hát mégiscsak névnapom van, ennyit azért megérdemlek.
Szóval szívás volt az egész.

Ja, és a férjem mondta, hogy anyukája majd meglátogat a kórházban szülés után. Én meg beszóltam, hogy a nagy büdös ....t. Amikor egy hétig kórházban voltam fel se tudott hívni, amikor az első babámat elvesztettem szintén nem, hát most amikor lesz három napom, hogy kipihenjem a szülést, akkor nem fog senki meglátogatni a kórházban. Szerintem a fülébe jutott, hogy szarul esett, hogy nem hívott fel (azóta sem, a névnapomon sem, viszont kaptam egy üzentet - kenje a hajára-) Most megint itt tartok. Én vagyok a bunkó, vagy azért igazam van??? Mert szépen összevesztünk, hogy milyen dolog az, hogy én nem akarom, hogy meglátogasson...Mer eddig olyan rohadtul érdekelte a gyerek. Most majd megnézi, amikor én is úgy gondolom.

Andi
Annyira nem vitted túlzásba a randalírozást. :lol: Na majd legközelebb. Már nagyon jó lenne, ha hazajönnétek mindahányan, mert így semmit nem tudunk rólatok. Persze tudom van más dolgod is, de mégis érdekelnek ám minket az ikrek...!!!

marek

Kép
Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Jó reggelt!

Andi!
Tényleg nagyon kíváncsiak vagyunk, de jó, hogy ennyit is tudsz írni nekünk. Ilyenkor egész nap bent vagy a kicsikkel? Este, pedig haza?

Marek!
Ha anyós meglátogat a kórházban, utána már nem is fog? :wink:
Igazad van, ne zavarjanak ott, anyukád és a párod fontosabb olyankor. De gondolj a férjedre is, hisz az Ő anyja, lehet, hogy neki is rosszul esik, hogy nem nagyon érdeklődnek. Vagy Te nem tudsz róla, és Ők minden nap erről beszélnek.
Engem is ezer évbe 1x kérdeznek meg, hogy vagyok, de legalább Z-vel beszélnek. Így tudok informálódni, hogy velük mi van. Na meg mióta nem járunk a nagyikhoz, Ők is jönnek vasárnaponként unokázni. :shock:

Hajni!
Fájdogálok, de nem rendszeres. Olyasmi történt velem is mint veled. Figyeltem és elég rendszeresnek tünt, aztán semmi. :?

De már betéttel járok, nehogy a boltban folyon el a magzatvíz. :shock:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?