Sziasztok.
Egy hét kihagyás után úszok a melóban ezért csak néha-néha olvasgatok bele a topicba...
Esküszöm megpróbáltam visszaolvasni, de naponta több beírás keletkezik, mint amennyit el tudok olvasni.
Elnézést, de megpróbálom felvenni a tempóóóót.
A hétvégi szüret sem könnyíti meg a helyzetem..
LÁNYOK!
Először is üdvözlöm az új (leendő kismamikat) lányokat.. Megadrukk ezerrel... Jó hogy bővül a topic...ez csak jóóó
Szerintem ugyanannyi esélye van az elsőnek és a 2. lombiknak is...
Ez ember és szervezet kérdése.
Meglepődve olvasom, hogy mostanában mennyi 1. mobikos lesz kismami... Lehet, hogy most sokan írtak a netre...Ez azért nem reprezentatív....szerintem. Bár a jó híreknek mindig örülni kell!
Nyulasz: Párommal együtt mi is sajnáljuk…..de a 3 hónapot érdemes kivárni. Álljon helyre a hormonháztatás, hogy 100%-os állapotban kezdjétek a következőt…DRUKKOLUNK!
Kis*…Én csak egyszerűen GRATULÁLOK!!!!!:)Nagyon örülünk… Párommal! Várjuk a további képeket, híreket...
Rókakoma közeleg?
Dezsina: Mindent bele!!! Csak ügyesen… Várjuk a híreket.
Pandácska. Gratula túl vagy a félidőn…. Hogy vagytok? Éhség? Babamozgás? Babakelengye vásárlás?
Vikim-i:- Hogy vagytok, megvan már minden babaholmi?
Krisz: a 8-9 sejtes embriók nagyon szépek! Mi 6 sejtes állapotban kaptuk vissza...A Tieitek nagyon ügyesek....Legjobb úton haladtok…
Nálunk is gond volt az endometriózissal, de látod csak összejött….
De még hogyan..
Talán a jövő hét végén láthatjuk a Manókat…
már nagyon várjuk… és talán megmutatják magukat…. Mindenki azt kérdezi, hogy fiú, lány? Mondjuk, reméljük mindkettő!
Húú most hírtelen ennyi…
Mindenkinek jó hétvégét kívánok és sok viháncolást…persze csak akinél lehet… Ne feljtsétek a spontán… bármikor benézhet:lol:
Üdv.
Apacs
u.i a méreteket én inkább nem írom le...