Új privát üzeneted érkezett!

Szia Ildi !

Ne keseredj el!
Sajnos én is voltam így, de mi nem adjuk fel igaz!?!
Szorítok érted!
A hőmet majd a következő ciklusban kezdem el mérni!
Puszi!
melus2
 
 


Ildikó!
Nagyon örülök, hogy jelentkeztél! A legfontosabb most nem gondolkodni! Tudod! A végén nem az fog számítani, hogy hány hónap, hány év, hanem hogy lett baba! Néha nekem is nehéz ezt belátni, de gondolj mindig arra, hogy nem fog úgy elmúlni az életed, hogy nem születtek gyerekeid! Van, akinek könnyebben megy, van akinek nehezebben, de hinni kell benne!

Én is megcsináltam az ingát 3x és mindig ugyanaz jött ki. Az első 2 lány, a harmadik fiú- eddig teljesítve- és még 2 fiú! :shock: :lol: :lol: :lol:
Valahogy érzem, hogy egyszerre jönnek majd! :lol: :lol: :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok lányok! Elnézést,hogy nem jelentkeztem, de olyan fárasztó volt a tegnapi nap és későn is értem haza. Szerencsére egyenlőre minden rendben, a babó szépen fejlődik, napra pontosan jó a mérete, csak azt nem értem még mindig, hogy hogyan lett? Mert bizony a kis pasik ez esetben 4 napot dekkoltak a petevezetőmben, így remélhetőleg szép kislány lesz. Azért már nagyon szeretnék ezeken a bizonytalan heteken meg a hormonpótláson túl lenni! Sajnálom, hogy ennyi a nehézség a kivizsgálások körül. Szerintem a gombát leginkább diétával lehet leküzdeni hosszútávon, de ki képes erre? De hát addig is lehet azért próbálkozni, legalább a terhességnek nem árt. A babák úgyis váratlanul jönnek, amikor éppen nem gondolsz rá, már ott is lapul a pocakodban. Gratulálok a legújabb kismamának és huss rossz gondolatok! Nem értem a dokikat, miért félnek attól, hogy a nő korán örül a gyerkőcnek? Akár pozitív, akár negatív a hozzáállásunk, a baba csak teszi a dolgát. annyi a különbség, hogy bizakodva sokkal kellemesebb. Ildikó! Szerintem nem volt ovulációd, ezért húzódik el. Még mindig a homeos bogyóra esküszöm nálad.

Zora
Kép
zora7
 
 

 
 

Zora!!!! De jó!!!! (mintha nem beszélnék Veled minden másnap! :lol: )
Nagyon örülök Neked!
Diéta: Radványi azt mondta multkor, hogy jó nagy hülyeség. Nyugodtan soroljuk a média által feldúzzasztott divat diéták közé! Pedig tudod, hogy ő aztán sose mondja, hogy hülyeség, mert kinek mi jön be!

Éva

Kép
balimama
 
 


De jó, hogy irtatok :)

Melus, A hőmérésből sokminent lehet látni :) Majd mi segitünk :wink:

Éva, 2 fiú, és egyszerre ????? :D :D :D :D

Zora, szerintem volt pé-m, mert éreztem a 21-ik napon. A dokim is azt mondta, hogy az UH-n látszik egy tüsző, ami a 20-ik nap környékén fog megrepedni (a 15-ik nap voltam nála) - úgy, hogy szerintem tényleg volt.... igaz azt is mondta, hogy nagyon kevés az esélye, hogy baba legyen belőle, de még hozzatette, hogy csodák azért még léteznek.

puszi

KépKépKép
ildiko74
 
 


Sziasztok!

Romokban a lakás (mint mindig, ha Melissa itthon van :lol: )
de azért írok Nektek... :)
egyébként már jobban van a kis rosszaság, remélem jövő héten már vihetem oviba, mert hétfőn megyünk vissza a Bolgárkerékbe a felajánlott UH-kontrollra ( hátha kiderül, hogy vehetem-e továbbra is a fiús göncöket, vagy váltsak rózsaszínre :?: :lol: )

kedden pedig VÉGRE eljutnék kozmetikushoz ( hónapok óta nem voltam :oops: ) már most kedden mentem volna, de ugye Anya tervez :roll:

Krisz!

Nekem is megvan már a "Tortacsodák", Melissa ki is nézte magának a kastélyos tortát, hogy azt kéri a köv. szülinapjára :shock:
( pár hónaposbaba mellett sok időm lesz rá, biztosan :lol: )

szóval, mióta látom mik vannak a könyvben, mégjobban tisztellek...félek, én nem leszek ennyire ügyes :(

egyébként az Alexandra felülmúlta önmagát,eddig is hamar (2 nap) alatt megjött amit rendeltem, de most!!!
hétfőn du. rendeltem, és kedden de. hozta a futár :D :D
szerintem éjszaka is dolgoznak...

Te a virágcsokor nevű költeményt csináltad, ugye??

tudom, hogy zúzós lesz 3 gyerekkel, de alig várom!!! :) :) :)
(szeretem a kihívásokat)

Ind!

Hát a megérzéseimet, lehet, hogy mostantól sutba dobhatom :lol:
ugyanis lehet, hogy lányom lesz, pedig annyira úgy éreztem, hogy fiú :roll:
igaz, biztosat még nem tudunk, de azt mondta a doki, hogy kukacra utaló jelet nem lát :roll: ...talán jövő héten kiderül, következő héten meg Telkibe is mennem kell.
most épp lányként gondolok a Picire, mert valahogy azért el kell képzelni :lol: :lol: ,
de azért a vásárlást egy időre felfüggesztettem :lol:
egyébként teljesen mindegy, hogy mi lesz, csak legyen minden rendben :)

Telkiben nem tudom pontosan, mennyi most a szülés, nem hallottam árváltozásról, de ez attól is függ, hogy császár lesz-e vagy sem, szerintem csak a "szobaár" és a baba ellátásának tarifája stabil, a többi a körülményektől függ majd

igen, úgy tervezzük, hogy akkor indulunk, ha kezdődnek a fájások (eddigi szülések így indultak) és persze imádkozunk, hogy oda is érjünk :lol: , de ez most még nem foglalkoztat...

mi is megyünk a Kolpingba 30-án, 5 éjszakára, akkor lesz náluk a "Kriston intim torna hét", arra jelentkeztem, gondoltam nem árt szülés előtt :)
kár, hogy nem egyidőben leszünk ott :(

ezt az ingázást lehet, hogy én is kipróbálom...

Éva!

Remélem, már jobban vagy, rohadt egy dolog ez a gomba :evil:
én a Gynevacot is tudom Neked jó szívvel ajánlani, most megint lehet kapni :)
még két fiú?? drukkolok nagyon, hogy teljesüljön a vágyad!!! :)


Mo!

Ugye megírod majd, hogy mi volt ma a dokinál??
remélem, teljesen rendbejöttél...

Zora drága!

Nagyon át tudom élni mostani helyzetedet!
Hidd el, ha elmúlnak ezek a "bizonytalan hetek" sokkaljobban érzed majd Magad, és tudod (mered) majd élvezni ezt a csodás állapotot!! :)
Azért próbálj meg pihenni, lazítani, ha módodban áll, később ( 2.trimeszter) úgyis több energiád lesz majd!

Puszi Mindenkinek, és szép napot!!!

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Ildikó!

Csodák valóban léteznek, és érdemes hinni bennük...
ha azt vesszük, velem is ez történt :)

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Virág,
Gratulálok mégegyszer ugye milyen jó volt látni? Rosszra pedig ne gondolj mindig csak pozitívan :wink:
Vendég
 


Virág!

Azért én gratulálok Neked! :)
Vigyázz nagyon Magatokra!

Meri!

Tényleg jó a tanmese!!!! :)

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Nem reagál senki arra, hogy voltam orvosnál! :cry:

Kép
melus2
 
 


Sziasztok!

Melus! Ajánlanám neked ezt a lapot, ahol LEo sok okos tanáccsal ellát minket és homeos bogyókkal segít a babásodás érdekében:
http://babatervezok.otthona.net/.
Ha gondolod írj neki! Zora is az ő homeos bogyóit szedi nyár óta!
Reméljük segítne!

Lányok örülök, hogy megvettétek a könyveket! Én is kinéztema kastélyos tortát. CSak azt tanácsolnám, hogy ne vakrémes tölteléket tegyetek a közepébe, mert nagyon gejj lesz! Hanem lehet a tescoba, auchanba meg itt-ott kapni növényi tejszínt és azt ízesítsétek. A növényi tejsiín neve HULALA és rózsaszín a doboza és csak felveritek cukor nélkül esetelg 1 tasak habfixálóval + az aroma és ezt teszitek bele. Szerintem finomabb úgy.

Virág! DE jó láttátok a kis babócát!!! Egyébként most nagykabátban sem lehet, most totál NO SZEX van. Apa már nehezen bírja!

Ildikó! Nem ér elkaptad tőlem a hosszúciklus szindrómát???? REméljük volt pé és csak tévedett a teszt. REmélem hamar túl jutsz ezen a ponton, tudom nagyon szar!

lnd! Nem semmi csaj vagy! Ennyi mindent csinálni! Azért pihizz is!!!!

Éva! Remélem Te is hamar túljutsz a gombakorszakon! Borzasztó miket nem tudunk elkapni!
2 fiú, hmmm, akkor hajrá!!!!! :lol:

Na velem tráfálkozik az élet:
Kép

Puszi Mindenkinek! Akinek nem írtam annak még több pusszancs!!!!
Vendég
 


Melus,
Hormonokat néztek már nálad? Az alapján írták fel a clostit?
Vendég
 


Igazából semmit nem néztek még nálam!
Ezt azért írta fel, mert az elmondottak alapján szerinte nincs peteérés!De nem kettőt kell beszednem hanem csak egyet és akkor ultrahang!
Amúgy azt hogy vizsgálják?
Én még kezdő vagyok hiába van már egy gyermekem annak idején nem volt probléma!
Majd belejövök!

Kép
melus2
 
 


Nyugi Melus! Mi is csak itt a babaneten szedtünk össze minden okosságot, mindenki elmondta a tapasztalátát, meg hogy min ment keresztül és így lettünk okosak! :lol:
Én sem figyelgettem semmit az első terhességemnél, de most meg...... :?
Vendég
 


Melus,
Vérvétel és abból nézik. Ezt én annyira nem értem hogy hormonprofil nélkül clostit adnak valakinek honnan tudja hogy akkor tényleg nincs peteérés? Ezt nem lehet így megállapítani csak hormonokból vagy rendszeres uh egy cikluson belül. Semmiből nem állna egy vérvételre elküldeni és csak utána gyógyszerrel stimulálni de rengeteg orvos kihagyja ezt a nagyon fontos vizsgálatot. Bocsi hogy így leírtam de ez hanyagság egy doki részéről :?
Vendég
 


kedves Melus!
Ne szedj gyógyszert bizonyíték nélkül! Alapos kivizsgálás nagyon fontos hidd el, én már próbálkoztam ezekkel, néha használnak, de mindig összezavarják a szervezetet, hiszen egy mesterséges ciklust építenek fel. A Closty hiába érlel petét, közben a természetesen termelődő ösztrogént szinte megszűnteti, és a méhnyálkahártya satnya lesz, akkor meg majd szintetikus ösztrogént kapsz, ami meg rákkeltő. Nem értek egyet a gyógyszerhasználattal, a ciklust szelídebb eszközökkel is lehet rendezni és ez nem csak a baba miatt fontos! Persze komoly indokkal elfogadható, de egy kis cikluszavar még nem ok rá szerintem.

Zora
Kép
zora7
 
 


Nekem is mondta a dokim márciusban, hogy hajlamos lehetek anovulációra, de azt mondta még várjunk , mert nem akar gyógyszerekkel teletömni. Azóta voltam 2x is nála és mind a 2x látott domináns tüszőt. Most én is szedek homeos bogyókat Leotól. Persze ő sem tud csodát tenni, de esetleg ha kéred a segítségét kicsit helyre tudjátok rázni a ciklusodat, anélkük, hogy ilyen drasztikus gyógyszereket szedj! Szerintem 1-2 hónap próbát megérne! Persze Neked kell tudni és én nem karok okoskodni!
Szerintem is igaza van Pandának és Zorának, hogy kivizsgálás nélkül ne szedj be ilyeneket.
Vendég
 


Egyébként általában kísérleti nyulak vagyunk, hiszen nem lehet bizonyítani a károkat, amiket okoznak nekünk. Kevés doki van (én még nem igazán láttam ilyet a Radványin kívül) aki a személyes sorsodat is nézi, akinek nem mindegy, mi is van veled és tiszteli benned a nőt. Tudom, hogy Ti láttatok már szuper nőgyógyászokat és talán nálam már túlmagasan van a mérce, de az az igazság, hogy ami nekem segített, annak én jártam utána, rengeteg olvasás és ima van mögötte. Egy nő leginkább a saját erejét kell, hogy megtapasztalja, és akkor a teste is működni kezd.

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora,
Van még ilyen doki Pl. akinek Pandát is köszönhetem :wink: mindig nézte hogy nekem emberileg mi a jó és hogy én mit szeretnék. Addig nem is mondott semmit amíg nem vizsgálatak ki nagyon alaposan.
Vendég
 


Most aztán jól össze vagyok zavarodva :cry:

Kép
melus2
 
 


Egyébként a munkámról kérdeztetek. Ez egy csodálatos hely. Éppen ez a téma van a központban, a NŐ és itt minden róla szól. Ez egy olyan egyesület, ami a szülés és a születés méltóságának visszaállításáért küzd. Ebben a munkában veszek részt. Olyan szakemberekkel dolgozom együtt, akik segítő beszélgetések és csportterápiák alkalmával segítenek megérteni a szexuális gondok, a meddőség, a várandósság alatti szorongások lelki okait, amelyek nagyon sok esetben megoldódnak maguktól, mihelyt a nő megnyugszik és újra biztonságban érzi magát. Van itt szülésfelkészítő foglalkozás is, de olyan, ami a természetes szülésre készít fel gyógyszerek és beavatkozások nélkül, miközben minden félelmed elpárolog és már tudod, hogy meg tudod csinálni, hiszen erre születtél. Nem kell Téged nyomni, szúrni, vágni, nem kell megmondani, hogy milyen helyzetben tudsz szülni a legkönnyebben (hiszen honnan is tudná ezt az orvos?!), a vajúdás óráiban ez a biztos tudás minden nőt magával ragad. Aztán van itt egy nagyon kedves mentálhigiénés szakember, aki a gyászt segít feldolgozni olyan kismamáknak, akik elveszítették a babájukat. Hát itt dolgozom és a legjobb helyen vagyok azt hiszem.

Zora
Kép
zora7
 
 


Tudom Panda és remélem, hogy mindenki megtalálja a maga emberét, csak elkeserít a sok rossz tapasztalat. Annyira szeretném, ha a nők mosolyogva jönnének ki az orvosoktól és, ha az emberséges és együttérző bánásmód sokkal gyakoribb lenne.

Zora
Kép
zora7
 
 


Ne félj Melus ettől a zavartól, együtt jár azzal a folyamattal, amikor megtanulod a saját érdekeidet képviselni. A folyamat végén pedig ott a várva várt picurka, ne félj.

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok! Szerintem is vannak azért még jó orvosok, szerencsére... Tényleg Panda, már kérdeztem, hogy a te orvosod maradt-e a MÁVban?
Zora örülök, hogy szépen fejlődtök! Most már mindjárt túl vagytok az első 12 héten. Vannak furcsa helyzetek és türelmes Y kromószomák is, úgyhogy akár fiú is lehet.
Megcsinálatm az ingázást anyunak és a nagymamámnak (meg a nagypapámnak) is, mindnek kijött a jó eredmény. Anyunak végre láthattam, hogy nem mindig váltogatják egymást a nemek, mert nála lány-fiú-fiú-lány-fiú. Próbáltam utánanézni neten, hogy mi a mgyarázat, de nem találtam meg, hogy iyg miért pont a gyerekeket mutatja. Tudja valaki? Na majd még irok.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Tudom, hogy igazatok van, de én szeretem az orvosomat!
Megnézem az oldalt amin rajta vannak a homeos készítmények!
Végül is nem muszály beszednem a clost.-t!

Kép
melus2
 
 


Látod Zora, ilyen helyen én is szivesen dolgoznék. Nem lehetne többet megtudni róla? Hogy mit kell hozzá tenni? De te végülis dúla lettél, nem? Arra gondoltam, hogy lehet, hogy nekem is szükség lenne valami segitségre. Annyira szeretnék term-en szülni és mindig azon aggódom, hogy most meg majd faros lesz. Oda is irták múltkor az uh-os leletre is. Azóta bosszankodom emiatt. Most úgy érzem, sikerült megnyugtatni magam, hogy a kisbabaám tudja a dolgát és szépen befordul majd akkor, amikor kell, de félek, hogy a tudatalattimban ott maradt ezek a rossz gondolatok és nem jó irányba viszik a szülésemet. Szerinted mit kéne tennem?

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Ind! írtam neked!

Zora
Kép
zora7
 
 


Képzeld Ind! Tegnap volt nálunk egy bábatalálkozó. Új-Zélandról jött egy bába, ő tartott előadást. Ott bábapraxisok vannak, orvos csak a műtéteket végzi. Nem ismerik a gátmetszést, talán 100 szülésre esik 4 császár, a faros babákról sokszor nem is szólnak a nőknek, mert csak stresszelnének, tudják, hogy ebben az esetben a fej kigördülésénél jobban kell Óvnia mamát, hogy ne sérüljön, de emiatt nincs műtét. A szülés nem számít betegségnek, csupán élettani folyamatnak, és a nőket csak segítő módon elkisérik ezen az úton. És ne gondold, hogy nem alacsonyabb a csecsemőhalandóság, mert hihetetlenül ritka.

Zora
Kép
zora7
 
 


Ja igen! A térd -könyök pozició legtöbbször megfordítja a faros babákat.

Zora
Kép
zora7
 
 


És ezt a poziciót hogy kell érteni? Oldaltfekvésben? Mondjuk azért bizom abban, hogy ez a mostani medencevégű fekvés még semmit nem jelent. Minden terheskönyvben igy rajzolják még a babát a mama hasába.
Különben az én orvosom is azt mondta, hogy ő nagyon pártolja a császár utáni term. zülést és a faros term. szülést is, de a kettő együtt már sok és azt hiszem ettől én is félnék, főleg mivel bennem vannak még az előző orvosom szavai, amikor is másfél ével Benedek szüéetése után azt birta mondani, hogy nem biztos , hogy kifér rajtam egy gyerek. A mostani orvos csak mosolygott ezen, azt mondta, hogy nagyon nagyon kevesen vannak, akiken nem fér ki gyerek. Te most hova jársz dokihoz?

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Hát sehová. Éppen dokit keresek, aki békén hagyna és nem ragaszkodna a korom miatti szűrővizsgálatokhoz és egyéb dolgok miatt sem hozná rám a frászt. Letérdelsz és előre könyökölsz. a gravitáció miatt a babák általában megfordulnak. de még tényleg korai ezen aggódnod.

Zora
Kép
zora7
 
 


Leírhatnád nekem, pontosan hogyan zajlott Benedekkel a szülésed és mikor lett belőle császár.

Zora
Kép
zora7
 
 


Ind!
Nagyon korai még faros fekvésről beszélni! Nekem a 28-29. héten fordult be Balázs! A többiekre sajnos nem emlékszem! :oops:
A faros fekvésnek többnyire oka van (medencebemenet átmérője, köldökzsinór rövidsége...), szóval én nagyon nem hiszek abban, hogy lehetne ellene tenni. Szeintem azzal teszed a legtöbbet, ha nem aggódsz miatta, mert még nagyon korai.
A babák tudják mi a jó nekik! :wink:

Krisztinka!
Honnan szerzed be a cukrászati alapanyagokat? Pl. traugumi
Küzdök a tortával! :? :oops:

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Hű de nagy mozgás volt itt ma!

Melus! Nagyon jó, hogy voltál orvosnál és végre történt valami. Erről a gyógymódról személyes tapasztalatom nincs, de azt hallottam róla, hogy kell hozzá ultrahangos követés, mert el lehet tőle cisztásodni. Egy ismerősömnek (neki szerintem nálad is rendszertelenebb mensese volt) csak úgy felírták, vagy 2-3 hónapig szedte, aztán mentő vitte a klinikára... na jó, ezzel nem ijesztgetlek tovább. Tehát szerintem ezt a részét biztosan jól csinálja az orvosod. Egyébként meg ha bízol benne, akár őt is megkérdezheted, tud-e ajánlani valamilyen természetes módszert. (Bár szerintem attól lehet egy orvos jó, ha nem is ismer ilyesmit). Esetleg ajánlok neked egy fórumot: itt naponta válaszol egy nőgyógyász kérdésekre. Neki is vannak fura dolgai, de azért én sokmindent tanultam arról az oldalról. Meg lehet őt is csak úgy névtelenül kérdezni, csak hogy legyen valami összehasonlítási alapod, más orvos mit tenne ebben a helyzetben. Az oldal címe: http://forum.index.hu/Article/showArtic ... a=71247646
- remélem, működik a link.
Vendég
 


Zora, mi ez a hely? Engem nagyon érdekelne. Nekem ennyi idősen még mindig "nőgyógyász-fóbiám" van, pedig sikerült egy viszonylag normálisat találnom. Aki tegnap helyettesítette, az is annyira kedves volt, én mégis féltem.. (Valószínűleg azért , mert egyszer én is meg megjártam, meg hát hallottam elég rémtörténetet.)
Vendég
 


Sziasztok!

Melus, én sem vágnék bele igy a closty-ba. A killéganőmet is ezzel kezelték el annak idején, most meg, 40 évesen, mindenféle baja van - baba nélkül. Biztos, hogy nehéz helyzetbe kerültél, ha megbizol a dokidban, de szerintem egyszer próbáld meg olyan szerekkel, ami kivizsgálások nélkül sem árthat.

Krisz, szuper a görbéd! :lol: :lol:

Nekem a tegnap délután óta barna pecsételésem van.... várom, hogy bármelyik pillanatban megjöjjön a fránya mensi - hétfőn vagy kedden akkor kezdődik a vérvétel....

puszi mindenkinek

KépKépKép
ildiko74
 
 


Sziasztok lányok.

Látom, vége a nyárnak és szerencsére egyre többet irtok.

Szeretném utólag is üdvözölni az ujjakat.

Virág gratulálok a picurihoz és biztosan nem lesz semmi baj.

Zora nemsokára túl leszel az első 12 héten és remélem megnyugszol és boldogan várhatod a picuri érkezését.

Én vasárnapra várom a havimat majd kidelül mi lesz, igyekszem nem görcsölni rajta inkább elfoglalom magam. A hétvégén nagy ünnepés lesz mert holnap van anyósom szülinapja vasárnap az enyém hétfön meg a keresztlányomé, ugyhogy kalóriadús hétvégém lesz.

Nekiálltam tanulni , hogy befejezzem a főiskolát.

Kicsifiam a héten nagyon nem birt magával 3 szor esett le az ágyról mert állandóan ugrált és hiába szoltam rá, most már egy kicsit lenyugodott de a homlokán van két nagy kék folt. A jövő héten megyünk megint szemészetre kontrollra.

Puszilok mindenkit.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Kedves lányok! Látogassatok el ide, ha van kedvetek! www.noitestcsodai.hu
www.gyermekaldas.hu
Nagyon jó előadások lesznek a titeket érintő témákban!
puszi

Zora
Kép
zora7
 
 


űSziasztok!

Jajj Éva bocs, hogy nem válaszoltam tegnap, az a traugumi nem tudom mi. Az enyém tortába nem kellett. MElyiket is csinálod?
Mik kellenének neked??? Marcipán Aucban, tescoban, Kisersban, nagyobb Sparban biztosan van, vagy a Szamos standokon, van ilyen a Pólusban, Westendben 600 Ft 150 gr.
A Fehér marcipánt ételfestékkel színeztem, tesco, auchan és folyékonyat vettem az is jó volt, lehet kapni málnapirosat, kéket, zöldet , barnát, sárgát. A lilát az úgy kevertem ki. Egyébként ezeket is a nagyáruházakban lehet kapni.
De találnom kellene egy cukrász kellékes boltot, de még nem leltem rá!
Ha valami van kérdezz nyugodtan, próbálok segíteni!

Andi! Nagyon örülök, hogy jelentkeztél! Reméljük nem jön meg!

Ildikó! Szomorú vagyok a barnázás miatt. Figyu akkor Te végül nem kaptad meg a Leos bogyókat???

Zora! Olyan jó, hogy sokat jössz! Nagyon érdekes lehet a munkád és olyan jó, hogy olyat csinálsz, amit szeretsz!


Kép

Na és szerintetek, ha úgy be voltam takarózva éjszaka, mint aki szibériában van, az módosíthat a hőmön, azaz lehet attól magasabb? Lehet olári nagy baromságot kérdezek, de várom a véleményeket!


Puszi
Vendég
 


Krissz szerintem lehet attól is, hogy nagyon betakaróztál, de ha holnap is ilyen magas lesz akkor nem a takarózás miatt ment fel ennyire :) :)

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Sziasztok!
Ma nagyon rossz passzban vagyok!
Tegnap elbizonytalanodtam, hogy egyáltalán szeretnék-e babát most!
A férjemen nem látom a lekesedést!
Felhoztam neki, hogy ha minden szakad és szurit kapok majd lehet, hogy ikrek lesznek-hát kiakadt, mert nem tudunk majd megélni, kevés a pénz, sok a hitel!
Meg voltak még más dolgai is!
Most a béka segge alatt van a hangulatom sajna!
Nektek szép napot kívánok!

Kép
melus2
 
 


Melus! Nagoyn sajnálom! Nagy-nagy ölelés Neked! Remélem, hogy hamar túl juttok ezen a ponton! Fontos, hogy mind a ketten akarjátok majd a babát! Sajnos valóban a pénz egy szükséges rossz az életünkben.
De figyu, mi nem akartunk megzavarni tegnap, de azt az oldalt megnézhetnd amit javasoltam és a homeos bogyók természetes szerek legalább azokat kipróbálhatnád, hogy beálljon a ciklusod.

http://babatervezok.otthona.net/.

Puszi
Vendég
 


Melus, a szuritól miért lennének ikreid? - ezt nem értem :roll: - és ahhoz, hogy szurit kapjál meg ilyesmi, tényleg kivizsgálások szükségesek.... lehet, hogy csak egy kis hormon-problémád van, amit könnyen helyre lehet tenni, aztán spontán jöhet a baba! - remélem gyorsan feljössz a "béka segge alól"!!!

Krisz, tényleg nagyon gyanús görbéd van :roll: :)
Ha melegebb van éjjel, mint általában, akkor felmehet a hő, de szerintem a 2 fok emelkedés egy kicsit sok, hogy attól legyen....
Kérdezted, hogy megkaptam-e Leótol a bogyókat - hát, sajnos nem :( - ennyit a postáról :(

Andi, neked mennek a drukkok a 7végére :) ++++++++++++++++ - remélem hétfőn jó hirrel jössz

KépKépKép
ildiko74
 
 


Melus,
Elöször is minek beszélni a szuriról ha még a clostit se próbáltad ki? Egyáltalán nem biztos hogy kell neked az a szuri sőt!! Amúgy meg a clostitól is lehetnek ikreid mert az se egy petét növeszt jó esetben. Azt megértem hogy a párod nem szeretne ikreket, 1 gyerek után talán én se szeretnék de azért erre pici az esély még hormonakkal is!
Vendég
 


Köszi Krisztinka, én is remélem hamar megnyugodnak a kedélyek!
Nézegetem a honlapokat, azokat is köszi!Kevés időm van olvasgatni munka közben de igyekszem!

Ildiko.:azt mondják ha inekcióval rásegítenek a terhességre akkor 95%-ban ikrek, két munkatársam is így tudott csak teherbe esni és ikreik lettek!
Tudom, hogy ehhez már kivizsgálások kellenek, csak azért írtam, hogyha minden kötél szakad!!!
Remélem csak hormonprobléma ahogy írtad!

Szerintetek azt lehet érezni ha a 14. napon peteérésem van?

Kép
melus2
 
 


Melus,
95% ikrek? Bocsi de ez nagyon nagy butaság... Én 6 hónapig szuriztam plusz a lombik és nem lettek ikreim pedig nálunk még a családban is van iker :wink: Még talán az 5%-ot se éri el lombiknál is csak pár százalék pedig ott kész babákat ületetnek vissza!
Vendég
 


Én sem szeretnék ikreket, csak felhoztam a páromnak, mi lesz ha.........és ezért írtam!
Én is úgy gondolom, hogy odáig nem jutok el, csak jobb mindenre felkészülni!

Kép
melus2
 
 


Hát én nem tudom, orvos mondta a killéganőmnek!!!
És már ketten tapasztálták is!

Kép
melus2
 
 


Gravida,Elevit!
Mi a véleményetek róluk?

Kép
melus2
 
 


Melus én nem tudom hány százalék az esélye annak, hogy iker babók legyenek, de ezzel a kérdéssel akkor kellene foglalkozni, ha már tuti, hogy iker babáid lesznek, előre nem tudhatod és csak idegeskedni fogtok rajta.

Remélem hamar túl lesztek ezen a rossz hangulaton.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?