Új privát üzeneted érkezett!

Hallóka,jó reggelt.:)

Bocsika...tegnap zűrös nap volt.Dorkával dokihoz futkostam...kiütéses lett,tegnap este tetőzött,most istenes.... :roll:
Amúgy meg kihasználtuk a jóidőt és kint voltunk udvaron.:)
Köszi a hiányolást. :oops: :wink: :wink: Meg se érdemlem. :roll:

Lexa
RÁÁÁÁÁÁÁD
ITT
SZÜKSÉG
VAN
...
:wink:

Már csak Magi hiányzik. :shock: Merre járhat,remélem minden rendben van. :roll:

Csajok SZORÍTSATOK! Fél10kor indulunk babamozizni.
:D Kukira gyúrúnk...kell a drukk. :lol: :lol:

Jövök majd...képekkel...infókkal...
Puszi,szép napot.
Vendég

Sziasztok lanyok!

Bocsi az eltunesert.
Tegnap nem dolgoztam, szabin voltam.
Elmentem delelott vettem egy nadragot magamnak.
Utana mentem apa munkahelyere segiteni neki.
Hat mit ne mondjak este 8-ra ertunk haza, addig dolgoztunk megallas nelkul.
Ugy kipurcantam, hogy meg most is nyogom a faradalmait.

Most gyorsan megyek dolgozom egy kicsit es aztan mindenkinek irok.

Magi
Vendég

Lexa
Kép
Egyébként ezt én is így szoktam érezni hogy itt rám semmi szükség!De az én vagyok!

Magi
Örülök hogy megkerültél! :D

Lego
Drukk++++++++Jelentkezz hogy mi volt a babamozin! :D Jajj de kíváncsi vagyok! :D

edoci

Sziasztok

CSajok ne hülyüljetek már, hát persze hogy szükség van rátok, hiszen kitartja a lelket bennünk ha nem ti? Gyertek csak sűrűn, mi is kiváncsiak vagyunk hogy hogyan növekszik a babó, hogy vagytok, mekkora a pocakotok és még sorolhatnám.

És itt kérek elnézést azoktól mikor hiányolok valakit és nem mindig írok le mindenkit, attól még ő is hiányzik. Tényleg gyertek. Ne hagyjatok itt minket.

Lányok nekem úgy meg van, remélem hamarosan vége lesz mert, úgy utálom hogy 2 percenként szaladgálok wc-re hogy átáztam e.
Ma megyek megnézem azt a gyönyörűséges babát. Még nem is láttam de már most imádom.
Eredetileg úgy volt hogy nem megyünk a kórházba csak majd otthonra, de nem bírom ki. Erre párom látom nagyon bevagy indulva és babázni akarsz:)
Komolyanmondom bennem annyi hormon van felszabadulva hogy lépten nyopmon elsírom magam. Normális ez? Nem is vagyok terhes, akkor volt ilyen.

Ma megint hívtak ház ügyben, holnap jönnek megnézni.

Gabi

Kép
lieglgabi

Lego és megy a drukk ezerrel hogy kukacos legyen:) Majd gyere és mesélj és kérünk képet is ám.

Kép
lieglgabi

LEXA!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
NEKED AGYADRA MENT A GYEREKVÁRÁS!!!!
Kép
Télleg meg akartad dönteni a Guiness-ben foglalt LEGNAGYOBB DINNYE címet?????!!!!
Imádlak Te kelekutya, eszedbe ne jusson még egyszer ilyet írni mert nem lesz több SZUPERMEN!
Bugumburgum!!! :evil: Meg ilyenek.

Lego! Szurkolunk és várunk!

Gabi! Több banknál (mkb, Intereurópa tuti) van olyan hitel, amit közben nem kell fizetni, csak ha eladtátok a lakást, és ha határideig nem sikerül, akkor átváltják szabad felhasználásúra. Nézzetek ennek is utána szerintem. Egyébként én is építkezem... :roll: picit már tele vele... :evil:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

mpatr igen, a hitel kiválasztáson már túl vagyunk, mindenképpen veszünk fel hitelt, csak tegnap esetleg felmerült hogy mi lenne ha még sem adnánk el hanem majd ha kész az új ház akkor ezt kiadnánk, erre ma jelentkezett egy vevő. Holnap megnézi aztán meglátjuk, csak ha mi eladjuk akkro nekünk el kell menni albérletbe. De minden függ attól is hogy mennyiért tuduk ezt eladni, vagy hogy járunk jobban.

Kép
lieglgabi

jaj, ezt ismerem, 2 év alatt 4 ingatlan adásvételét intéztük a családban, ennek minden hitel és egyéb vonatkozásával. Idegjáték a javából. Ja, és az építkezés, arról inkább ne is beszéljünk... :roll:

Kép
Kép

mpatr

mpatr, próbálom úgy felfogni az építkezést hogy minden simán megy, talán annyiból könnyebbség hogy az unokatestvérem fogja építeni és ő nem fog átvágni, mindent szuperul megcsinál, előzőt is ő csinálta, de ettől függetlenül tudom hogy nem lesz egyszerű az egész.

Kép
lieglgabi

ez tök jó kiindulás, így is maradhat bőven bosszankodni-való..
Szuper, hogy lilyen pozitív gondolkodású vagy! Irigylem a kisbabádat előre is, hogy ilyen mamija lesz!!
[/quote]

Kép
Kép

mpatr

mpatr köszi, nagyon aranyos vagy. Remélema másik 3 gyermekem is örül neki, hogy ilyen vagyok

Kép
lieglgabi

Nahat lanyok!

Ugy tunik mindenki meghulyul egyszer :shock: Ki a baba miatt, ki a hianya miatt :? (koztuk en is :oops: ) Tudjatok mit? Egyezzuk meg, h mindenkinek szabad EGYSZER :lol: Lexa, Betti, Edoci, Jomagam - mar lejart :( :lol: :lol: :lol:

Gabi!
Akkor ket het mulva ti duplan akcioztok! :lol: 8)

Dodo!
60 emberre fozni :shock: Azert remelem nem egyedul leszel a kukta :lol: Jo ido++++++++++++++++++++++

Lego!
Hajra mozi, hajra kuki! :wink: :D ++++++++++++++++++++++++

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

BAngham, ha tudnád, nekem ez az egyszer hányszor lejárt már... :roll: :oops:

Gabi! Ha eddig is ilyen voltál, akkor őket is irigylem :wink:

Kép
Kép

mpatr

Patri!

Jo, h szoltal, felirtam :o :lol: Meg jo, h nem voltam ott. Itt nem lehet hulyeskedni 8)

bangham

Csak egyszer. Valakinek rendet kell teremtenie a topicban. Kivancsi vagyok mashol is igy megy-e ez. :?: :lol:

bangham

Jo dolgom van most, mert anyosek setaltatjak Zsoltit, raerek pofazni. :lol: van meg valaki aki raer? :?: :lol: Tessek jonni!

bangham

Csajok most beszéltem unokatesómmal, hogy nagy a baj. Mindkét vesében tágulat, és a húgyvezeték is szűk, műt

Kép
lieglgabi

Műteni kell a picit:(

Kép
lieglgabi

Jajjj :cry:

bangham

Gabi!
Juj!!! :( Sajnálom a picit...már most ennyi megpróbáltatás!

Móni!
nem kukta leszek, hanem a főszakács!!! :) Nekem lesznek kuktáim!!!!!

Hú csajok, ide megjött az ősz! :( esik az eső egyfolytában, szélvihar, az összes falevél a földön!!! :(

d.dodó

Lego!
Drukk a kukishoz!!!!

d.dodó

Dodo!

Itt meg venasszonyok nyara van 8)

bangham

Móni!
Egészen tegnapig itt is az volt....de ugy látom éjjel megjött az ősz!!

d.dodó

Gabi
Sajnálom a babát.Szergény pici. :cry:

Móni
köszi :wink:

Dodó
mi tegnap Mátéval mentünk falevelet gyűjteni,hogy majd ragasztunk belőle képeket,de alig találtunk! :shock: Küldhetnél egy párat! :lol:

Magi
agyonra dolgozod magad?

edoci

Sziasztok lanyok!

Van most egy szussanasnyi idom.

Lexa!
A fiam csak ennyit mondana: - Ne beszeljel ma hulyesegeket!!! :lol: :lol: :lol:

Lego!
Csuriban a kezem, nagyon drukkolok a futyihez.

Gabi!
Drukk a hazeladashoz.
Sajnalom a babucit is.
Nem lehet konnyu.

dodo!
itt jo az ido, meleg van holnap azt tervezem, hogy elmegyunk kirandulni. :lol:

Moni!
Akkor meg en kiakadhatok ugye? :lol: :lol: :lol:

mpatr!
jobban nem is fogalmazhattal volna Lexanak!
A kep is jo hozza.
Amugy hogy vagy?

Edoci!
Gyomrod?

Vera!
Megy a drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++
Mindent bele.

Jaj lanyok! Mar csak 5 napot dolgozom es vege.
Ja es egy het mulva UH.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Magi!

EGYSZER :lol: :lol: :lol:

bangham

Edoci!

Meg 5 napot dolgozom!
Utana az uramnak segitek megint,mig vissza nem jon az asszisztense.
KB 6 het. Abbol ketto nyaralas!

Lanyok!

Tudtok valami jo kirandulohelyet, BP kornyeken, ami hegyes, erdos es vannak allatok is.
Nem az allatkert, medvefarm, vadaspark.

Magi
Vendég

Magi
Én is most az uramnak szoktam besegíteni amíg nem talál magának új titkárnőt.A saját munkám meg novembertől kezdődik.
Te jól állsz ha már csak 5 nap! :lol: Hú,igen és nemsokára 12 hét!Nagyon haladsz! :lol: Tök jó!most én vagyok irígy! :lol:
A gyomrom a jelek szerint jól van,bár ha ezt írom mindig elkiabálom és másnap tuti fáj!Enni is tudok már,egy kg-ot híztam is! :? :roll:

Kirándulóhely:Visegrád?Ott van hegy,állatok,játszótér,erdő.

edoci

Medvefarm azt hiszem Veresegyházon van

edoci

köszi lányok.

Már beszéltünk a gyerekurológussal, aki akár már hétfőn is tudja fogadni a picit. Annyira sajnálom szegényt.
Lassan indulunk hozzájuk, majd jövök este aztán mesélek hogy mi volt.

Kép
lieglgabi

Én lassan OFF-olom magam a hétvégére....majd hétfőn jelentezek hogy milyen volt a hétvége...esetleg lehet hogy már vasárnap este irok! :)

Jó hétvégét mindenkinek!!!!

d.dodó

Lanyok!

Felbuzdulva a peldatokon epp megkerdeztem a ferjemet, h kell-e segiteni neki valamit. :lol: De hamar visszavontam, mert keziratbongeszesre fogott volna, az meg nagyon unalmas :? Nem tudom hogyan csinalja :roll:

Kulonben ma este lesz konyvbemutatoja, megjelent egy konyv az indiai utjairol, kivancsi leszek a fogadtatasra. Ez az olyan elso konyve, amit mindenki ert, eddig "csak" tudomanyosak voltak. Utana pedig lesz az uj hindi tanfolyam megnyitoja, remelem sokan jonnek majd. Ez amolyan "csaladi vallalkozas" es nekem is szivugyem... (ugy ismertem meg a ferjemet, h elmentem hindiorara...) :D

bangham

Dodo!

Egesz hetvegen nem leszel? :( Bo beszamolot kerunk majd :wink:

bangham

Sziasztok!

Peti alszik már egy ideje, így már félig készen vagyok a narancstortájával! Very Happy Most dermesztem a hűtőben, azt folyt.köv. , közben meg már sül a töltött husi, ami hidegen lesz tálalva vasárnap, holnap megcsinálom hozzá a francia-salit, mivel holnap délután esküvőre megyünk, így nem érek rá nagyon másra, ezért kell ennyire előredolgoznom. De minden ok lesz!:D Ja, még csomagolnom kéne....................

Lego!

Drukk a kukihoz! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

olyan elso=elso olyan :oops:

bangham

Viki!

Ugy kivanom :cry: Isten eltesse Petit! vasarnap mi is megyunk szulinapozni a keresztfiamhoz, majd koccintok Petiert is! :)

Zsolti is alszik, alig sikerult lenyomni, amiota itt vannak anyosek keptelen normalisan elaludni :shock: :?

bangham

Móni!
Hát igen egész hétvégén nem leszek!!!! Most lesz a Svédországi Magyarok Ifjusági Találkozója!!! Ma délután indulunk, vasárnap reggelig tart... de még nem tudom mikorra érünk haza!!!

d.dodó

Magi!
Hivnalak hozzank, itt erdo van, allat kerul, gombaszni is lehet... Bar Budapesthez nincs valami kozel... :roll: :lol:

bangham

Reg nem tettem kepeket es ha jol emlekszem Lexa kerte :roll: Eltunesem alatt voltunk egy eldugott falucskaban, alig lehet megkozeliteni es az emberek alig mozdulnak ki onnan eletuk soran. (olyan oregek vannak, akik meg nem tettek) Gyonyoru het volt a civilizacio teljes nelkulozesevel, meg mobil terero sem volt... A kiruccanast mi hindi tabornak hivtuk, mert naponta forditottunk es estenkent indiai filmeket neztunk. Kép A kenyeret egy idos neni sutotte nekunk kemenceben Kép igy furdott ZSolti Kép Kép tanulas a hegyen Kép Kostelek legmenobb pasija

bangham

Móni
Nagyon jók a képek!Annyira édes Zsolti abban a lavorban! :lol: A kenyér is biztos fincsi lehetett!
Mi is voltunk anno Románában hasonló helyen,távol a civilizációtól,én emlékszem ásványvízzel fürödtem.... :oops:

edoci

Bangham!

Zsoltika:

Kép

Kép
Kép

mpatr

Gabi!
UH-on nem látták? :(

Kép
Kép

mpatr

Koszonjuk a dicsereteket, Zsolti tenyleg nagyon aranyos, foleg ilyenkor, mikor alszik :oops: :lol:

bangham

Edoci!
nem tudod pontosabban hol voltatok?
Itt kulonben asvanyvizes strandok vannak majdnem minden telepulesen, azaz borvizfurdok. :wink:

bangham

Móni
Valahol Nagyvárad és Arad között voltunk (ha jól emlékszem,de bocsi ha eltájolom magam),Gyanta volt a hely neve.Jó horgászhely volt.Annyira nem volt a világ végén,de civilizáció igen kevés volt...
Most azon gondolkodunk barátokkal hogy Erdélybe mennénk Szilveszterkor.

edoci

Szép estét!!!

Hazaértünk...kicsit elfoglalt voltam,most jutottam a géphez. :roll:

Minden fantasztikus volt!!!IMÁDOM! Gyönyörű,édes,aranyos kis rosszcsont!Elképesztő!Végig mozgott,grimaszolt,huncutkodott!
Apával mi vagyunk a legboldogabb emberek jelen pillanatban!Könnyem is kifolyt. :D :D

Gyönyörű édibédi HÉDInk lesz.:)

Kép

Kép
Vendég

Lego!
Gratulálok!!!
Úgy lett Neked fiad mint nekem lányom!
:wink: Örüljünk együtt és az a helyzet, hogy a fiam a pocimban nyüzsizik, mióta megnéztem a képeket. Szerintem neki is nagyon tetszik a csajszi!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Szia Legó!
Bejött a megérzésem és gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?