Új privát üzeneted érkezett!

eszti sajnalom.:(ez tenyleg nem tul bizatato,na de hatha :?
ha bekovetkezik a legroszabb akkor is tul leszel rajta,legy eros!!!

Kép
monyo83
 
 


Eszti!

Nem értelek! Miért hagyod harc nélkül elmenni? Tessék küzdeni és mindent megtenni, hogy veled maradjon! Az első lépés, hogy MOST azonnal orvoshoz mész és nem itt síránkozol! Ne haragudj, de az az érzésem, hogy erről a babáról már réges rég lemondtál!
Vendég
 


groland,szerinted megis mit tud tenni?

Kép
monyo83
 
 

 
 

Eszti,
Én is Grönland véleményén vagyok miért nem harcolsz egy picit ezért a babáért? Ne mondjál le róla ilyen hamar még egyáltalán nem biztos hogy baja van vagy baja lesz!!! Az tuti hogy ez az idegeskedés amit te csinálsz átlépi a normális határokat és ártalmas egy terhességre. Ez egy boldog 9 hónap kell hogy legyen és nem egy horror 9 hónap. Nem bántásból mondom de így nem lehet kisbabát várni!
Vendég
 


azzal en is egyetertek hogy kuzdeni kell egy babaert,de itt nem ertem azt hogy ha most rogton szalad a dokihoz akkor mivel lesz jobb.
en szemelyszerint megprobalnek inkabb lazitani,pihenni megnyugodni.

Kép
monyo83
 
 


Monyó!

Menjen orvoshoz! Egyrészt, hogy tudja mi a helyzet! Hányszor lehetett itt olvasni rossz tesztekről! Másrészt, hogy utólag eltudja mondani, hogy ő mindent megtett, mert ha bekövetkezik a baj, utólag ugyis jön az önmarcangolás!
Vendég
 


Panda

Eszti még a mi Jaimee paramaminkon is túltesz!!!!!
Vendég
 


groland tudom hogy most nem leszek nepszeru,De az orvos sem tud semmit tenni ha baj van,szedi a progit tehat azzal sincs gond.
mondjuk egy hcg nem artana mert abbol mar siman lehet tudni hogy mi a helyzet,ahozz meg nem is kell dokihoz elmenni csak besetal egy privat laborba es keri(baris nalunk igy mukodik).
meg mindig tartom a velemenyemet,lenyogodni!!!!mert igy nem jo.

eszti menyivel halvanyabb az a teszt?jelentosen vagy csak piciket?

Kép
monyo83
 
 


Monyó!

Az nem baj ha nem vagyunk egy véleményen, attól csak az oldal lesz szinesebb! :lol:

Hát én pl kaptam infúziót, magnéziumot, Kilont meg egy csomó antibiotikumot és nyugtatót! Közben néztek folyamatosan uh-gal, vért vettek, pisikélnem kellett, abból is nézték a hcg-t és figyeltek rám! Ha pedig bekövetkezik a vetélés, jobb ha korházban van! Természetesen nyugodjon meg, de úgy sem fog! Ha eddig nem volt nyugodt, akkor most, hogy lenne az! Én sem lennék! Egyébként amig nincs vérzés, addig van remény is!
Vendég
 


remeny hal meg utoljara.

azert azt se feledjuk el hogy nalad azert nem 4-5 hetes terhesegrol volt szo.biztos vagyok benne hogy egy felidos terheshez azert maskent allank hozza.
nala meg szivmukodes sincs,es szerintem bizti nem fektetnek be.
en sem voltam a legnyugodtabb ember amikor kozolte a doki hogy nem fog megmaradni,de mi akkor is biztunk.ferjem puszilgatta en folyton meseltem neki,mindig mondogattam hogy maradjon velunk.

Kép
monyo83
 
 


Monyó!

Ez a 8 hetesnél volt! A félidősnél tök tanácstalanok voltak, csak várakoztunk! Nem volt mit tenni, megemelt lábakkal feküdtem és néztek uh-gal! Ott nem kellett már hormon, felesleges volt bármit is szedni! Eszti is egy picit jobban lenne lelkileg ha az orvostól hallaná, hogy oké minden vagy, hogy nincs mit tenni, minthogy otthon ül és nézegeti a halvány csíkját, miközben az még nem is jelent semmit és felállít egy diagnózist!
Vendég
 


ebben egyet kell hogy ertsek veled,marmint hogy jobb ha az orvos mondja hogy mi a helyzet,de szerintem ez hetfon sem keso. :oops:

Kép
monyo83
 
 


Aranyosak vagytok, de sajna ezt már orvos után írtam, mármint persze, egyből elszaladtam orvoshoz, aki mondta,hogy hááát ne reménykedjek, ne éljem magam bele túlságosan:(... pedig pont
tegnap nektek köszönhetően megnyugodtam :wink:
Szóval azt mondta, h nézzek tesztet... aztán hétfőn nézzünk hcg-t csak elég drága vizsgálat és nem lehet nyakra főre csináltatni...kössz, mindegy...most nyugi, no para, és mondom neki, hogy maradjon itt...kórházba meg nem fektetnek, mivel nincs vérzés egyenlőre...ezek voltak ... most reménytúrbóóó:) báár egy pár órája kidobtam az összes pozitív tesztemet, amit mostanában csináltam:):)
esztiilil
 
 


eszti uh volt?

Kép
monyo83
 
 


Banyek Eszti, ezt nem írtad! Mi meg megint egy olyan témán lovagoltunk ami nem is aktuális! :lol: Nem tudok mit írni neked. Nagyon sajnálom, hogy ezen megint át kell esned! Sok erőt kívánok! Azért még bizakodjunk, hogy nem történik meg!
Vendég
 


Na most végig olvastam megint amit írtál Eszti! Elmentél a dokihoz, hogy halvány a teszted, ő meg hazaküldött, hogy csinálj mégegyet? Normális? Hát nem tudom, de nekem ez már olyan kesze-kusza!
Vendég
 


groland :lol: mostmar legalabb tudjuk egymas velemenyet a dokikerdesrol :lol: enyit megert :lol:

eszti akkor most mi is van?mert mentel dokihoz?ereztel valami kulonoset?

Kép
monyo83
 
 


na, az van, hogy elmentem, mert akinél kedden voltam, az nem az orvosom, csak uh-os, és akkor megnézett a rendesdokim is, akinél szültem, és ezeket mondta, hogy háát ne éljem bele magam, nem annyira tűnik úgy, meg,hogy talán teszteljek ...teszteltem ,de nem volt jó... áh mindegy ,most bízok :shock: :shock: amíg nem mondják ki a végitéletet... :wink:
esztiilil
 
 


Így igaz. BIZNI BIZNI BIZNI!!!! És a végén te leszel az ki utoljára nevet!!! Szóval KITARTÁS és nem lesz baj :)

Kép
csucsu05
 
 


hali.eszti csinaltal masik tesztet???

Kép
monyo83
 
 


Eszti???? Másik teszt?

Kép
csucsu05
 
 


Eszti!

Hülye a dokid! Mi a fenéből következtetet? Remélem nem lesz igaza! Szerintem is tesztelj!
Vendég
 


Nya, csináltam és cső két csíkos, nem értem én ezeket a teszteket...sok idegeskedést megspórolnának, ha jók lennének......szóval most hétfőn fog eldőlni, azt mondta a doki,
ha nőtt a hcg szint, akkor él a terhesség, ha stagnál vagy csökkent,akkor megállt, vagy elhalt...:(
mennyinek kellene lennie kb. ...kedden 720 volt, hétfőn azért 1000 körül kéne lennie ugye?
szegény gyerek agyon lett ultrahangozva, csoda lesz , ha megmarad :roll: :roll: de tudom ,az csak hanghullám, de szerintem egyébként én allergiás vagyok arra a folyékony bigyuszra, amit rákennek, mert az mindig csíp...áh, de ugyanakkor , ha ezt nem bírja ki, akkor mondjuk egy oviból hazahozott durvább vírussal mit kezdene...az uh. talán nem befolyásolja ...
esztiilil
 
 


eszti mar ne is haragudj de nalad valami nincs rendben :? marmint agyilag :?

Kép
monyo83
 
 


Osztom Monyó véleményét! Egyébként meg no comment!
Vendég
 


Eszti,
Mivel kb másfél naponta duplázódik így pár ezernek már lennie kell hétfőn az 1000 kevés lenne.
Vendég
 


Eszti!

Légyszi olvasd már el amit írtam. Kezdek morci lenni. Hétfőn kb. 5 hetes leszel, tehát annak megfelelő lesz a HCG, és akkora lesz a petezsák, mint a táblában. A többit ignorálom-> uh para, és különféle agyalások. Ez a gyerek ott van, tök egészséges, akkor meg mit szívatod magad halálra?

( a teszteket, egy időben, ugyanolyan pisiállapottal kellene csinálni, hogy látható legyen a változás, ami lehetetlen. Lehet többet pisiltél stb. Most már ne csinálj tesztet, és ne agyalj! hihetetlen) Megjegyzem a tesztek általában jók, csak a használati utasítást nem tarják be sokan!

tjuca
 
 


Sziasztok :lol:

Eszti,ha jól emlékszem akkor te a "megint megjött " topicban is irogattál?

Ha jól emlékszem, akkor neked már van egy kislányod?
Ugye???
Aki az én lányommal egy idős 2.5éves?
Bocsi ha nem,és tévedek....

Ezzel azt akarom kérdezni,hogy mikor vele probálkoztatok akkor is ennyire "streszelted" magad?
Féltél az uh-tól meg sokat teszteltél??
Figyelj,ha egyszer pozitivat teszteltél az nagyon jó,mert az azt jelenti,hogy uton van a kistesó.
Nem kell egyből rohanni a dokihoz,mert ugysem látt az uh semmit,csak annyit hogy megvastagodott a méhnyakhártya ill a méhed felvan puhulva ill nagyobb.
Nyugodj meg kérlek,ne fantáziállj,tudom könnyű mondani,de hidd el nem lesz semmi baj.
Ha rámhallgatsz ahoz a dokidhoz menj el akinél szültél már.
Hisza az már kiismert téged!!

Mennyien vannak itt a babneten és más forumokon is akik már évek óta probálnak teherbe esni,és nem sikerül sajnos nekik
:cry:
Ő tölük én soha nem olvastam ennyi "negativ " hozzászólást,
Neked sikerült 1szer sőt most is babás vagy.
Örülj nagyon neki,és vigyázz a kistesóra :wink:

puszi

edina

Kép

Kép
edinka
 
 


Osztom a fentiek véleményét Eszti, ha ezt csinálod előbb-utóbb valamennyi topikból kiutálnak:(
Szerintem nálad valami nincs rendben lelkileg, előbb ezt kellene orvosolnod, azután babát vállalni! Ha a kislányod náthás, vagy beteg akkor is ezt csinálod? A férjed hogy birja , ne haragudj ha tolakodó voltam, nem ez volt a szándékom, de szerintem nem ártana egy pszichológust felkeresned. Mégegyszer elnézést.
Vendég
 


tegnap abszolút, lényegesen halványabb volt a csík!!, és nem is éreztem semmit, ma csináltam újra és látszódó, erős csík volt...
ez nem tudom mennyire az én nem komplettségem? :oops: :oops:

hétfőn azért majd megírom, hogy mennyi lett és mi lett az eredmény...
Nagyon köszönöm nektek! :wink:
esztiilil
 
 


Eszti!

Nem, itt most nem a tegnapi tesztről van szó, hanem az uh parától kezdeve a lehet-e pozitív a teszt a progitól-ig!Ne haragudj már bammeg, de ha egyszer pozitív az a teszt, akkor terhes vagy és kész! Ha tetszik, ha nem!
Vendég
 


Azt nem írom, csupa szeretetből vagyok ilyen bunkó, mert akkor hazudnék! Viszont rohadtul szükséged van valakire, hogy jól nyakon csapjon, hogy felébredj végre ne ekörül forogjon a mindennapod, mert meglátod teljesen bele fogsz betegedni! Én így probálok rajtad segíteni, még ha meg is utálsz! De már én is kezdek magamon meglepődni! Banyek, ha engem is lelkibeteggé teszel, én nem is tom....... :lol:
Vendég
 


groland :lol: :lol: :lol:

eszti szerintem olvasd vissza az elmult 2 oldalt es rajosz hogy mi a baj.

Kép
monyo83
 
 


Basszus, meg már félre is írok! Na mindegy ahonnan hiányzik oda rakjatok valamit, ahol meg valamiből több van vegyetek el! :lol:

Monyó!

Te is röhögsz? :lol: Már én is, de kinomban! :lol:

Azért ezt a 2 oldal termést megmutizom apának és megmondom neki, hogy vessen keresztet! :lol:
Vendég
 


Na igy igaz. Olvasd el Eszti amit írtunk neked az elmúlt pár napban. De tudod mit: ültesd le párod is és együtt olvassátok el. Aztán kérdezd meg őt, hogy helyes -e, hogy mindenért parázol. Hátha ő megtud győzni, hogy nincs miért aggódni. Arról nem is beszélve, ha így kezdődik a terhességed mi lesz később egy vérvételnél vagy egy AFP-nél. Szóval olvasd vissza és gondolkozz. Senki nem bánt hanem mindenki segíteni akar neked mert amilyen negatív vagy az egész Magyarországra sok lenne. NA semmi izgalom és minden rendben lesz azaz van!

Kép
csucsu05
 
 


Hagyjátok már szegény Esztit!
Nála ez terhestünet :D . Van akit feszültté tesznek a hormonok. Hajrá Eszti-bébi!

Kati (suttyomban olvasgató)
ducimami
 
 


Igen Kati, feszültté, nem hülyévé! :lol:
Vendég
 


Sziasztok,

ha már pozitív tesztes topic, én is megmutatnám a miénket:) Még egészen friss :)

Kép

Mindenkinek ilyet kívánunk! :wink:

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Csöppke!

Gratulálok! :lol: Végre egy ide illő téma! :lol:
Vendég
 


Szia csöppke!
Gratulálok a teszthez!
Megkérdezhetem, milyen fajta, hogy már 11. DPO kimutatja a terhességet?
Vendég
 


csajok, biztos, hoyg esztilil nem csak direkt tetteti ezt?

egyébként reméelm minden rendben lesz a ababával.

csöppke nagyon tehetséges a csöpkebaba :lol:
Kép
Vendég
 


Boniko!
Neked igazad lehet :lol: ! Ép eszű ember hosszútávon ezt nem bírja, és ha jól tudom neki van egy férje , meg egy kislánya.
Vendég
 


Kicsit megvédem magam..:):)
azért élőben nem ennyire rossz a helyzet :lol: :lol:
egyébként nem nem tettetem, valószínű itt jönnek
ki az elnyomott félelmek, amiket nyilván a körülöttem
lévőkre nem akarok rázúdítani, itt viszont mindenki
hasonló cipőben jár...legalábbis azt hittem :roll: :roll:
már érzem, hogy nagyon kirívok :roll:
de ha ismernétek szeretnétek 8) :D :wink:
hétfőn úgyis nagyjából lezárul az egész, igazándiból
most a legrosszabb a bizonytalanság!

pusz, eszti
esztiilil
 
 


Eszti! :lol:

Látod ez már normális hozzáállás, majd hétfőn kiderül! Te pedig addig nyugodtan csücsülsz a hátsódon! :lol: Persze, hogy élőben nem ilyen vagy, mert már nem élnél! :P :lol:
Vendég
 


Grönland, ósió, boniko köszi :)

ósió: ez MediLab teszt, 20-as érzékenységű. A 10. DPO-n is csináltam tesztet, nem is egyet :lol: , azok is csíkosak lettek: Qupido (mondjuk ez a legérzékenyebb, 10-es), és One Step (ez 25-ös).

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Csöppke
Ennyire tudod mikor volt pé?Spontán babó?Inszem, lombik?
Gratula amúgy! :D Látom nem bíztad véletlenre a tesztelést. :lol:
vizkriszisback
 
 


vizkriszisback :) (Hú, mire ezt leírtam... :lol: )
Spontán bébi, hőmérőzéssel, LH tesztekkel, így tudom mikor volt a pé. :)
Köszönöm a gratut :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Sziasztok!

Csöppke,
nekem is ilyen, medilab tesztem volt, egyből felismertem! :D :wink:
Gratulálok!

Eszti,
hány éves vagy?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Csöpke: Egy nagy gratula :))))))) Hurrrááááááááááá


Eszti: kezdesz helyre jönni úgy látom :)) Hétfőn mindenképpen jelentkezz mi volt a dokinál.

Kép
csucsu05
 
 


oks,jelentkezek...
24 vagyok
esztiilil
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?