Új privát üzeneted érkezett!

[quote="krisztinka79"]E írta:krisztinka79z az X az???? :lol: :lol: :shock: :?

Szemtelen Babszika :D :lol:
Vendég

A képek inkább egy Marsbéli tájra emlékeztetnek engem.. de a második már inkább a lepke egyedfejlődésére utalnak.. :)
Itt az igazi CSODA, hogy igazából mi is így keletkeztünk:))))
Vendég

OFF: Pöttye:ma lesz a meccs???
vedresandi

Pöttye! Most nem értem, miért Babszika??? Jajj pedig én barna vagyok, de a tesóm mindig azt mondja, biztos szőke, csak barnára festve!!!! :? [/quote]
Vendég

Andi: :lol: 8) :lol: 8) :lol: :P :lol: 8) A kérdés rendkívül jó és hasznos!! igen, ma.. és egyedül nézem, Apjuk élőben meccsezik valahol..de remélem legalább a végére hazaér:))
Vendég

Pöttye:akkor majd felhívlak,hogy onlány nézzük együtt :idea: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

áÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, BOCSI KRISZTINKA... AZT HITTEM BABSZIKA ÍRT... ÚÚÚÚÚÚÚ, EZ CIKI..NE HARAGUJ... oLYAN SZERELBURDI VAGYOK.....
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, SZÉGYENLÉS EZERREL..... :oops: :oops: :oops: :oops: (ANNIYRA JELLEMZŐ RÁM)
Vendég

Jó, csak nincs nyetem :cry:
Vendég

És íme egy rendkívül hasznos kép azoknak, akik még nem álltak át a "csak szex és más semmi" csapatba.

Tudom, hogy valahol undorító..de hát ezt nézegetjük/ttük nap s mint nap...

Vannak erre kifejezett szakosodott tudorok - Andi, ne szerénykedj :wink: 8) - ..de remélem valakinek ez tényleg új..vagy hasznos kép... :)

Itt vanna a nyákok, lányok.. :) Legközelebb rímekbe faragom a mondanivalómat:)

Kép
Vendég

Pötty:nem szerénykedem,én csak akkor vettem észre hogy van ilyenem,amikor PÉ környékén a hátam közepéig csúszott a WC papír,mert annyira csúszik :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Tehát,ezek nem az én nyákjaim fotói :lol: :lol:
vedresandi

No comment. Inkább csak kuncogok :lol: :lol: :P :lol: :P :lol: :D :) :lol: :P :lol: :lol:
Vendég

Nem az én nyákjaim fotói.. :) tetszik a megfogalmazás...
Vendég

Pötty:én ennyi félét meg se tudok különböztetni...ezért gondoltam,hogy nem az enyiméek!!! :wink: :lol: :lol:
vedresandi

Lányok ez jó volt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pöttye! Semmi baj! Azt hittem én néztem el valamit, de amikor bemásoltad az idézetet, akkor írja is : KRISZTINKA79 írta!!!!!!!
CSók! Megyünk csavarogni a westendbe!!!!
Vendég

jó Csavit.. :)
Vendég

Én is elbúcsúzom..majd holnap avatarozok:D Meg vonalzózok, meg szerintem pirizek.. Minden egybe...
Írjatok sok mosolyogtatót csajszikák!!! PUSZAAAAA!!!!
Meg kérek pár pozitív tesztes hírt is!!!! :wink:
Vendég

Andi:hátad közepéig csúszott... :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem ma kezdődik,majd este kiabálok a drágámnak, hogy: apa kezdőőőődik.... :wink:
Pötty:jó meccsezést, a vonalzókat meg szedd már gatyába, no.(nem vagy má' kezdő) :wink:
Vendég

Pötty!!!!!!!
Irgum-burgum!!!! Kép
Én már javában dolgoztam mikor ezt írta neked a Krisztinka :lol:

babszika

Csajok sikerült megnevetettnetek korán reggel. "hátam közepéig" meg az "apa kezdődik" szöveggel.
Na ha mindenkinek így fog kezdődni a napja akkor az jó dolog. Én itt nevetek egymagamban. (kicsi lányom még alszik, férjem dolgozik)

Aki még nem tudja: Nekem megjött. De sebaj lesz ez még így se. :)
Majd a jővő hónapban összejön. Különben is én nyári babát akartam mindig.

Kép
csucsu05

Csucsu!
Akkor majd együtt belecsapunk a levesbe :lol:

Krisztinka!
Megtaníthatsz engem is ilyen csodákra!!!!!
Jövőre majd legalább el tudom kápráztatni apát j aés az édesapámat is kéne.... kerek évforduló lesz nála is :lol:

babszika

Hello.

Hát nem semmik vagytok, csajok!! :lol: :lol:

Tegnap BNV nézelődés(Olyan jó, hogy alig lézengtek az emberek!!! Nyugodtan kérdezhettünk bármit.. :) ) , ma remélem westend vásárlás!!!!!!Nekem... ruhákat...:lol: :lol:

Tudom, hogy az ember fia tüneteket produkál ha kell ha nem..
Tegnap pl. láttam, hogy sötétül(lila) a mellem.... :oops: Ez most így hülyén hangzik, de állítólag az ember lánya melle terhesség esetén sötétedik(mármint szerintem a bimbó és udvara) vagy valami ilyesmi....
Létezik egyáltalán ilyesmi?

Amúgy bár úgy érzem mintha, az eszem azt súgja, hogy holnap menszi. Úgyhogy ma megyek a Tescoba is és bevásárolok. Elveszek az illatszeres részen..... :? :(

Ja és ma azért veszek egy tesztet, biztos, ami biztos.......
Úgyse birom ki szombatig.. :?
Meg legalább megnyugszom, ha negatív és befektetem magam egy teljes test masszázsra... 8)

Nóri,
remélem jól telt(telnek) az estéitek! :oops: :D

Kép
Kép
gabi82

Krisztinka,

az a torta egy csoda. Milyen izű volt? Már a teljesség kedvéért? :oops: :D

Kép
Kép
gabi82

Szia Babszemke!

Tessék nekem ma szorítani, megyek 5.20-ra dokibácsihoz, megnézi, hogy vannak e petécskéim vagy kezdjük újra a clostyt. :roll:
Vendég

Szia Nóriiiiiiii!
Igenis!!!! :lol: (kár, h itt a cégnél nem tudom bemásolni azt a kis figurát, akit ilyenkor az andinak is szoktam küldeni... olyan tisztelgős) - vicces :lol:

Nagyon fogok szurkolni

Csajok!
lehet, h már nem írok, de itt a mumus és itt jár-kel... :? :x

babszika

Na akkor én meg itt másolnám be a géppuskás maccsot....zúza szét a mumust! :twisted:
Vendég

ja, szóval hülyén fogalmaztam....

azt akakrtam írni, h miatta nem írok (lehet) .... de gondolom, megértettétek. :lol: :oops:

nem ártana!
eddig egy szaros ügyintéző volt, de most mióta csop.vez, közölte, h azért nem volt jó az előző csop.vezünk, mert nő volt és tőle nem féltünk!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
értitek??!!
tőle félnünk kellene.... bár, sztem velem nem nagoyn fog újat húzni, mert tudja, h leugatom, és inkább hazamegyek.... ismer. :roll:

babszika

Én vissza olvastam milyen csodáról is beszéltek.
Krisztinka az a torta valóban egy csoda?? Vagy cukrász a szakmád vagy vetted cukiban :))) Nagyon szép. Á én 20év múlva sem fogok ilyet tudni csinálni:) Az ízét pedig nem is akarom megtudni mert elindul a nyálelválasztásom rögtön :)

Csnóri: Szoritunk ezerrel !!! HAJRÁ!

Babszika: Mumus :) (gondolom ő a főnőkőd)

Gabi82: Igen a terhesség egyik jele, hogy a mell érzékeny és sötét színű mind a bimbó mind az udvar rész. Szóval vegyél csak egy tesztet gyorsan. ÉS jelentkezz!!!!

Kép
csucsu05

csucsu!
pontosítsunk: nekem a csop. vezetőm (bár, hozzá teszem, h csak megbízott), de nem főnököm. én nem tekintem annak és ezt tudja :lol:

babszika

Sziasztok Lányok!

Hááát én is jót röhögtem így reggel....Nekem sajnos sosem sikerül nyálkát tapasztalnom, bár célzottan nem is nézegetem.

Rakok egy görbuszt, ami még tegnap egész pofás volt ma már nem annyira.
Én az az eset vagyok akinek még pms tünetei is csak nagyon szolidan vannk (szerencsére), vagy egyáltalán nincsenek, úgyhogy két variáció van.....ha egyszer babás leszek egyértelműen tudni fogom annyira jelezni fog a testem, vagy egyáltalán nem fogom észrevenni és majd jól meglepődöm. Kép
mirci74

Mirci!
Értem már, h miért nem akartad feltenni! :wink:
Még nagyon nem kell feladnod!!!!! Majd, ha holnap is lejjebb megy, akkor ....talán.... de remélem, h újra feljebb megy. :wink:

babszika

Babszi:ez az, csak keményen.(nálunk is valami hasonló a helyzet)Én sem tudom titkolni, hogyha valaki nem jön be nekem emnberileg.Vagy csípem vagy nem.De mindkettőt nagyon kimutatom. :wink:
Vendég

ezen meg sem lepődöm.
hiszen mindketten viharsarki menyecskék vagyunk :lol: :lol:

babszika

babszi: igen olyan szépen ívelt felfelé....hát szerintem már inkább lefelé fog menni, úgyhogy túl is léptem ezen a hónapon is......
mirci74

nóri: drukkolok, hogy a doki lásson nálad szép kis tüszőket...aztán megírni, hogy mi volt
mirci74

babszi:tót menyecskék :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mirci: ne haragudj, nem beleszólni akarok, de ezen mi a visszaesés? :) :shock:
Mert ha 2-3 egységet zuhan, van ok aggodalomra..de az hogy egy icipicit kevesebb a hő..ez még annyira nem jelent semmit.
Szerintem ez egy nagyon is ígéretes görbe, nehogy azt írd már nekem, hogy : "még tegnap egész pofás volt ma már nem annyira. "

Halló-halló Andi, jelentkezz! Vétel! Sas hívja Sólymot!! 8) merre vagy? Vétel.
A lelkem fáj a tegnapi meccs után... Gyere, jönnünk kell, mert kezd nagyon baba-görbe-nyák témázni a topic :wink: :P

(Csajok, komolyan ne vegyetek, csak még mindig bolondgomba-effektusom van. ) 8) :lol:
Vendég

szia pöttye: na jól megkaptam a magamét :oops: :lol: legyen igazad! majd pár nap múlva adok helyzetjelentést oszt kiderül, mi van. :roll:
mirci74

Mirci: Tényleg semmi baja a görbuszodnak. Dr. Pöttyének igaza van. Fogadok, hogy holnap fentebb megy. :wink:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Köszönöm-köszönöm (meghajlás)... 8) :lol:
Mirci, tényleg nem leteremteni akartalak, de ez még abszolúte tuti görbe :)
És igen, legyen igazam... Bár a "doktorimat" elméleti tudásból szereztem, meg csak nyitvatartott szemekkel jártam..de nézz csak erre a görbére rá... :

http://fioka.freeblog.hu/archives/2007/ ... s_gorbeje/

Mielőtt zöld lett volna a vonal..rendesen "mozgott" a görbe... Sőt, még babásodás után is zuhant egyet, majd vissza...
nah, ezért vagyok ilyen "nagyszájú"...

Sas hívja Sólymot ! Sólyom jelentkezz!! :lol: 8)
Vendég

jaimee: köszi a bíztatást!
fél szemem rajtad ám a másik topicban...ne tessék parázni kérem!
mirci74

pöttye: tudom, hogy nem akartál leteremteni :) vettem a lapot, és igen láttam én is már cifrábbnál cifrább babás görbéket....szóval izééé :oops: na jólvan majd meglátjuk mi lesz :roll:
mirci74

Itt Sólyom!
MEgjöttem.Kicsi fiamnak csütörtökönként nincs első órája,így nem kellett korán kelnem :lol:

Mirci:a görbéd sztem is rendben van,ez nem akkora esés,hogy leírd a hónapot.Nézd, na ez esés,mitöbb öngyilkosság:
Kép

Babszi:csop.vez monnyon le!!!
Kép

Gaby:igen,a tünetekre csak akkor figyelünk,ha nagyon szeretnénk valamit...remélem nem lesz szükséged masszázsra :wink:
vedresandi

szia Sólyom... :)

Szóval igen..ez már esés..Niagarához hasonló... No, de most ebben a hónapban nem lesz ilyen... Ugye?:)
Vendég

SasPötty:remélem nem lesz ilyen, bár nem tudom,mert most nincs görbém már negyedik hónapja...
vedresandi

ja-ja-ja... úgy értettem én is... Na szóval.. tudod... 8)
Vendég

OFF PÖTTYÉNEK:
http://www.nemzetisport.hu/db/05/BB/i00 ... b7db8c.jpg
Na ez nem műesés volt!
vedresandi

Ééédes drága Gerááááám:((( Basszus, tegnap könnyeztem ennél...
Kösz a képet, és bocs csajok az OFF-ért.

Ekkora bírói tévedést ?!?!?! :( :cry:
Vendég

andi: megint megnevettettél :lol: nekem is így szokott végződni

aszem jövő hónaptól csak a pé-ig mérek utána nem foglalkozom a dologgal...aztán hátha jön meglepi

különben is szept.28-tól megyek öt napra önkéntes koplaló táborba (és még fizetek is érte, hogy ne adjanak enni. hát hülye vagyok én?) na szóval léböjt kúrán veszek részt. persze ha babó lenne nem mennék.
mirci74

Mirci, önkéntes koplaló kúra?:) :shock: Nem semmi.. .:)
Vendég

Mirci:ha megint nevettél,akkor már megérte felkelni.Ha tényleg csak PÉig méred majd,jó úton haladsz,hogy elhagyd a hőmérőzést.A görbéden látszik,hogy a hormonjaid rendben,ezért nincs min aggódnod.Lassan Te is a "csak szex és más semmi" csapatát fogod erősíteni!
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?