Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!


Babinti!
Nagy gratula!
Már én is szívesen túllennék rajta. :-)

Gondoltam adok hírt magamról.
Holnap kezdem a 35. hetet. Úgy néz ki ismét kislányunk lesz :-)
Egyenlőre jól bírom, csak a hátam ne fájna...

Csatlakozom az előttem szólókhoz, akik dícsérték a Matt-áruházat. Mi is voltunk és sikerült jó dolgokat venni.

Hát röviden ennyi, igyekszem gyakrabban írni. Bár minden nap olvaslak titeket, de az írásra mindig csak a szándék van meg.


Mindenkinek szép napot!

Judit
juditta2
 
 


Sziasztok!

Orsi!
Hát sajnos Beni lelkesedése is alábbhagyott kicsit az ovi iránt.
A héten már nem akart menni, de ez valami hasonló dolog nálunk is mit Bogiéknál, reggeli sírás, nehézkez készülődés, "nem akarok oviba menni"... De azért ne olyan hatalmas ellenkezést képzeljetek ám el! Szerintem nálunk inkább az a legnagyobb baj, hogy én nem maradhatok ott vele egy kicsit! Egyébként mikor már ott vagyunk, magától megy be a csoportba, pici sírás, hogy ne hagyjam ott egyedül, de azt mondják hamar megnyugszik, és ma már nem is volt vele egész nap semmi gond, mosolyogva várt! Hát, remélem azért hamar megszokja...Egyébként én úgy látom, tetszik Neki, mert mindíg örömmel mesél róla, meg mindíg csak reggel mondja, hogy nem akar menni, amikor még fáradt, de ha délután kérdezem, akkor mindíg az a válasz, hogy persze, holnap is megyek!
Köszi a segítségeteket a pataki tállal kapcsolatban! Egyébként ezekkkel a dolgokkal én is tisztában voltam, inkább az lett volna a kérdésem, hogy milyen módon áztatjátok be!?
Orsi! Akkor Te biztos tudnál nekem erre is választ adni!
Csak azért, mert volt ahol azt olvastam, hogy lepje el az egészet a víz, máshol meg azt, hogy töltsünk az aljába vizet, tegyük bele a tetejét, és azt is töltsük tele! Igazából nem tudom, hogy melyik lenne a logikusabb!!

Most elköszönök, mindenkinek jó pihenést, és holnapra kellemes napot! Sziasztok!

Kép
anyacuka
 
 


Sziasztok!

Eljött az első olyan nap, hogy Lili itthon mondta, hogy nem szeretne ott aludni, elmenni elmegy szívesen, de nem alszik ott, aztán a vége az lett, hogy vigyorogva ment be a csoportba, egy könnycsepp sem volt!
Reggel magától kelt 3/4 7-kor!

Ma jönnek az óvónénik családlátogatásra valamikor délután, addig ganéznom is kell!


Lányok!
Tegnap kaptam egy csomag PO bodyt, vadi új mintákkal, és nagyon nagyon édesek.
Van
Pont, pont vesszőcskés

Nemsokára ovis leszek feliratú, meg egy csomó más is

Már nem foglalkozom ugyan PO-val rendesen, csak megrendelésre, de ha valakinek kell közületek, szívesen rendelek.
Most már megint van rendelésem, és már nem kell 50 ezer Ft-ot összevárni a rendeléssel, leredukáltuk 10 ezerre, úgyhogy 1-2 db-ot is kérhettek, nem kell sokat rendelni.
Nagyker ár+10%+a postaköltség arányos összegéért adom a bodyt, vagyis a legdrágább kategóriás body, ami már felezett ujjú, oldalt gombos nyakú PO8-as, az kerül 1155 Ft-ba.
Ha érdekel valakit, még most szóljon, mert pénteken menne egy adag rendelés.

Judit!
Hú már finishben vagy.

Klári!
Szerintem Benivel is az lesz, ami Lilivel. Ha nem érte traumaként az első pár nap, akkor nem lesz vele gond.
Bár ahogy mondtad, hogy nincs beszoktatás, azért az gáz.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 

 
 

Sziasztok!

sajnos Zsu, későn szóltál, kedd reggel óta itthon agonizálok a megfázástól. Remélem nem kapják el a kölykök és én is kikeveredem lassan belőle, emrt nagyon unom.

Bogi! A balesethez azért fűzzük hozzá, hogy a gyerekek éppen ördögpatront dobáltak egymásra a buszmegállóban és az egyik elől kitérve ugratott le a srác a járdáról az útra a biciklijével, amikor az ott haladó autós elé esett. Az autós félrekapta a kormányt és a kocsi ki is kerülte, de az utánfutó elcsapta. Mindezt a napközis gyerekek szeme láttára. Engem a lányom hívott egy ismeretlen mobilszámon amikor még a kicsikért voltam az oviban, hoyg azonnal jöjjek érte. Gondolhatod! Leizzadtam és addig nem tudtam megnyugodni, amíg magamhoz nem szorítottam a lányom!

Dolgozunk a gyalogjárdán, a július 3. testületi ülés jegyzőkönyvében benne van a jóváhagyása (letölthető), a jegyző szeptember 30-ra ígérte (igaz, azt nem mondta melyik évben...). A jó hír, hogy a kihajtóra is megrendelték a tervezést! talán az is elindul végre!

na, megyek nyögni.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Klári
Én az alapos beáztatás híve vagyok. :) Teleengedem a mosogatót, abba teszem bele a tálat, és a tálba , meg a tetejébe is engedek vizet. Néha még igy is szoktam a sütéshez vizet tenni. De ezt ki kell tapasztalnod, hogy kell-e bele.
Jó, hogy Beni azért élvezi az ovit. Egy ki sírás meg hozzátartozik. Emlékszem, hogy én az első ovis napomat végigbőgtem. De összeségében jó emlékeim vannak az oviról.

Judit
Már nem sok van hátra! Hanna mit szól a kistesóhoz?

Zsu
A bölcsi Szentivánon van, gyalog 15 perc, még annyira messze sincs. :) Jövő hétfőtől dolgozom. Szerettem volna, még egy hetet ithon maradni, de azt mondták ideje van a kezdésnek. Igy viszont elég sok szabim megmaradt, legalább nem kell táppénzre mennem, ha Zselyke beteg lesz.

A tegnapi nap is pozitiv volt bölcsi szempontból. 2 -re mentem érte, akkor már fent volt, a gondozónővel díszetették az öltözős termet, a többiek még aludtak. Egész nap jól elvolt.
Sajna az éjszakánk viszont túl mozgalmas volt. 11 körül arra eszméltem, hogy sír és köhög, és nem kap levegőt. Öltöztetés, bugyolálás, irány a friss levegő. Azt hittem a kruppja újult ki. Szerencsére "csak" sima köhögés volt, és orrdugulás. De rosszul aludt egész éjszaka, többször fent volt. Reggel irány az orvos, a torka piros, de azt mondta, mehet bölcsibe. Bement sírás nélkül, és még nem telefonáltak, hogy baj lenne vele.

További szép napot!

Üdv: Orsi

Kép
sorsoly
 
 


Sziasztok!

Először is, Piros és pici Zsezse jobbulást nektek!! Nálunk még eddig nem tört ki a nátha, remélem nem is fog, addig is Krisszel mindennap mézes, frissen csavart citromos teát itatok! A vitaminokat nem csípjük.

Elég szörnyű ez a baleset, gondolom a gyerekek is megggondolják ezentúl, mivel, mikor játszanak!! Súlyosan sérült a fiú?

Bogi!
Köszi a felajánlott leesésgátlót, de vettünk már. Csak én még úgy is paráztam. De csak addig, amíg meg nem jött az ágy. Onnantól idegbeteg voltam. :wink:
Eleve én más állású ágyra számítottam, és annyi cuccot kellett elpakolnom, hogy a hajam égnek állt!! Jól elfáradtam, és még csak ma fejeztem be úgy igazán. Krisz nagyon boldog volt az új ágytól, viszont a hisztit amit levert, hogy ő fel akar mászni az emeletre, azt senkinek nem kívánom..!! Gond nem volt vele éjjel, épp csak így nem akar egyedül elaludni, altatnom kell. Mindjárt dobok fotókat.

Még egy dolog: Képzeljétek, férjemék holnapra fiús programot szerveztek! Ő Krisszel, egy barátunk pedig szintén a fiával, együtt elmennek élményfürdőzni!! Kaptam pár nap gondolkodási időt, hogy mehetnek e, hát tegnap igent mondtam, de előre izgulok. Nélkülem nem szoktak ilyeneket csinálni, de nem bánthattam meg a Tamást, hogy nem bízok meg benne...Úgyhogy remélem hogy nem lesz semmi gond, hogy rendesen felöltözteti majd, nem jönnek el vizes hajjal, stb!

Puszi, mára ennyi!
Kép Kép

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Most csak gyorsan mert manó nem alszik.

Nincs véletlenül valakinek, vagy valaki ismerősének... hasonló megunt, jó állapotú, eladó játszóasztala véletlen? Kép
THX

kancellárka
 
 


Sziasztok Lányok!
Zsu!
Szerintem jó ötlet a fiúkat elengedni, ha szokják még jobban egymást. Amikor a pici megszületik, akkor is elkél a segítség Tamástól. Hidd el nekem. Bár nem tudom mennyi ideje lesz, de amit tud és akar segíteni azt engedd, neked is jobb lesz. Bele értve a Krisszel való foglalkozást, és ellátását is.

Piros!
Gyors gyógyulást kivánok neked, remélem a gyerekeknek nincs semmi baja.

Bogi!
Drukkolok nektek. Katica hogy birja a nagytesó nélkül?
Mi még előtte vagyunk, jővő hónapban kezdjük. Anna már emlegeti az óvodát, de mindig hozzá teszi, hogy anya ugye itt leszel.

Tipi!
Most nem tudok Győri babaúszásról beszámolni, mert nincs saját tapasztalatom. Mi Dunakilitire járunk ki a lányokkal. Gondolom az még messzebb lenne neked Komáromból. Győrben most is működik több helyen is. A Gézengúz alapítvány szervezésében a GYÁÉV úszodában, ha érdekel akkor megkérdezem mikor vannak, mi odajárunk tornára. Van Vidra Úszóiskola szervezésében, nekik szombatonként van a Sátoros úszodában (az élményfürdő, strand mellett van) a piciknek 08.00-08.45, és 08.45-09.30. a csoportbeosztásuk, alkalmanként 1800 Ft, ha bérletet veszel (8 alkalmas) 1500 Ft/ alkalom. Kárpáti Mariann és Ajtonyi Ildikó tarja a foglalkozásokat, mindketten TF-t végeztek és mellett még gyógytestnevelők is. Szeptembe 15-én kezdenek a nyári szünet után. Nem tudom milyenek a foglalkozások, még nem voltunk ott. DE a baba úszáson javasolták, hogy érdemes lenne úszó edzésekre menni és a Vidrásokat ajánlották. Egyenlőre a bébi csoportban felmérik és eldöntik, hogy marad ott vagy megy az ovis csoportba.
Ezenkivül van még baba úszás a PÁGISZ-ban, úgy tudom ott is szombatonként, de részleteket nem tudok. A babitim járt oda a nagyfiával. Esetleg ha olvassa a hozzászólást majd reagál rá.
Továbbá lesz még babaúszás a Dunapart Rezidencián, de az átadás csúszik igy október, vagy november lesz belőle. Erről annyit tudok, hogy aki ide jön oktatóm az vér profi (saját tapasztalat). Tulajdonképpen miatta járunk ki most is Dunakilitire, mert az ő módszerével vannak a foglalkozások, ami nekem nagyon tetszik.

Kicsit hosszú voltam, igy zárom soraimat.
Üdv. Ági
nicsi1
 
 


:lol: Sziasztok!

Már régóta olvaslak benneteket csak soha nem írtam.
Kihasználnám a lehetőgéget, hogy lenne egy Faktum bútorcsaládból átalakítható kiságy (fehér-cseresznye)kókuszmatraccal együtt ajándék leesésgátló! Ár:27.000,-
Ikerlányaim vannak- és nagyon sok szép ruháink és cipőnk vannak, esetleg érdekel valakit vasárnap kint leszek a bababörzén!
Babaágynemű-párna paplan (német minőség)

Tegnap néztem a kikába csak az ágy 40.000,-

Az email címem: kymco@motor-rock.hu

Anasztázia
anaszti
 
 


:lol: Sziasztok!

Már régóta olvaslak benneteket csak soha nem írtam.
Kihasználnám a lehetőgéget, hogy lenne egy Faktum bútorcsaládból átalakítható kiságy (fehér-cseresznye)kókuszmatraccal együtt ajándék leesésgátló! Ár:27.000,-
Ikerlányaim vannak- és nagyon sok szép ruháink és cipőnk vannak, esetleg érdekel valakit vasárnap kint leszek a bababörzén!
Babaágynemű-párna paplan (német minőség)

Tegnap néztem a kikába csak az ágy 40.000,-

Az email címem: kymco@motor-rock.hu

Anasztázia
anaszti
 
 


Sziasztok

Most csak röviden két programajánlat, hátha érdekel valakit....

Holnap (szombat) 14 től a győri Ipari Parkban mindenféle programok lesznek a park 15 éves szülinapja alkalmából pl játszóház, arcfestés stb. a gyerekeknek, a felnőttek pedig, a különböző cégek csapatainak a versengését élvezhetik + este koncertek (Bartók Eszter& Caramel)

Hétfőn ingyenes salsa bemutatóest lesz, mert jövőhéttől kezdő salsa tanfolyamok indulnak.... további infok a www.salsafuerte.hu oldalon (70 318 4852)

Kellemes hétvégét mindenkinek
kokogirl
 
 


Kép
kokogirl
 
 


Végre sikerült rájönnöm, persze egy kis hathatós férji segítséggel, hogy hogyan lehet lekicsinyíteni normálisan a képeket :)

Íme az én kismanóm fürcsizés közben :P

Mi is nagyon szeretnénk babaúszásra menni, mert imádja a vizet (ami nem is csoda hisz Rák :)), de én azt olvastam, hogy csak 3 hónapos kortól lehet vinni. Ti is így tudjátok? A PÁGISZ van hozzánk a legközelebb, ugyanis Marcalváros II-n lakunk, úgyhogy ha valaki tud valami infót róla, azt megköszönném.

Üdv mindenkinek
kokogirl
 
 


Bocs hogy nem bírom abbahagyni, de nagyon belejöttem :), meg Dávid is kivételesen magától elaludt és én sem vagyok hullafáradt, úgyhogy tobzódok egy kicsit.... adósotok vagyok még a szülésem történetével....

2007. július 13.-án (péntek) délelőtt, végigjártam a dokikat (terhesgondozó, ultrahang), hogy valami konkrét információt szerezzek a méhlepény állapotáról, a köldökzsinór elhelyezkedéséről és a baba állapotáról, legfőképp a súlyáról, meg egyáltalán, hogy minden ok e, mert egy ideje már volt némi rossz érzésem, de a dokik folyton leráztak azzal, hogy „ne aggódjon kismama, a súly nem fontos, minden rendben van, van még idő bőven”. Ezúttal sem történt másképp, gyakorlatilag alig vizsgáltak meg, a súlyát meg egyszerűen nem voltak hajlandóak hónapok óta megmondani, így azt sem tudtam követni, hogy megfelelő ütemben fejlődik e vagy sem. Hozzátartozik még a történethez, hogy két időpontra voltam kiírva: az egyiket az utolsó menzesz alapján állapították meg ez július 10., a másikat pedig az uh eredmények alapján július 21.

Július 13.-án, este 23 35 körül már határozottan éreztem valami menzesz-szerű fájdalmat, és valahogy inkább csak zsigeri szinten tudtam, hogy ez már az. Elkezdtünk hülyéskedni a férjemmel, hogy készítse be a kaját a maga számára, mert tudni kell róla, hogy ha éhes nem érdekli semmi az égvilágon csak a kaja és nem használható semmire se . Úgyhogy elkezdett szendvicseket gyártani, meg előszedtük a már összekészített csomagot, átnéztük, hogy minden benne van e. Aztán lefeküdtem az ágyba, de ahogy vízszintesbe kerültem sokkal erősebbek lettek a fájások és elkezdett csordogálni a magzatvíz. Akkor beültem egy kád meleg vízbe, mert azt tanultuk, hogy ha csak jósló fájások, akkor a meleg víztől elmúlnak, de ha igaziak akkor felerősödnek, meg elkezdtük mérni a fájások hosszát, a köztük lévő időt, ahogy kell és kiderült, hogy szabályos 10 percenként jönnek. Ültem a kádban kb félórát, és ettől hirtelen 5 percesek lettek a fájások és minden fájásnál határozottan éreztem, hogy ürül a magzatvíz is. Felhívtuk anyámat és vele még kedélyesen elbeszélgettünk arról, hogy úgy néz ki ma éjjel szülünk , még egyáltalán nem fájt annyira, és valahogy szerintem még fel sem fogtam igazán, hogy ez most komoly. Aztán felhívtuk a szülésznőt, akit felfogadtunk, hogy ez a helyzet mi legyen. Mikor meghallotta hogy a magzatvíz is csordogál, azt mondta hogy azonnal uzsgyi a kórházba, de előtte menjünk már el érte, mert aznap volt a szülinapja és ivott egy pohár pezsgőt, nem szeretne így kocsiba ülni. Mi meg persze elmentünk érte, jó 20 percnyire lakott Győrtől, úgyhogy fél egy körül elindultunk, és csak egyre távolodtunk a kórháztól. Hát az elég szürreális élmény volt, de valahogy nem féltem, figyeltem a fájásaimat ahogy atomóra pontossággal érkeznek szabályos 5 percenként, figyeltem a légzésemre és úgy voltam vele, hogy végeredményben csak az a lényeg hogy odaérjünk és megtaláljuk a szülésznőt, utána már nagy baj nem történhet, max. a kocsiban fogok megszülni :)
Hajnal 2 körül értünk a kórházba, megvizsgált a doki, kiderült, hogy 1 ujjnyira vagyok kitágulva, vagyis még nagyon az elején tartok, úgyhogy átkísértek a szülőszobába, felfektettek egy félórás NST-re Az elég rossz volt, mert vízszintesen fájt a legjobban. De aztán csak eltelt az is valahogy és utána felkelhettem, szerencsénk volt, mert csak egy valaki szült rajtam kívül aznap éjjel, úgyhogy nyugisan elvoltunk a férjemmel kettesben, a másik szobában sem üvöltött senki és ami a legfontosabb a kádat is tudtam használni. A vajúdási szakasz nagyon jól ment, igazából erre fejben is sokkal jobban fel voltam készülve, és a férjem is rengeteget segített, rengeteg energiát adott, és csinált valamit a gerincem mentén amivel szinte lesöpörte a fájdalmat  de tényleg…. Nagyon sokat jelentett nekem, hogy ott volt velem, igaz sokat készültünk rá, mindent elmondtam neki, amit megtudtam a szüléssel kapcsolatban, meg azt is pontosan, hogy mit várok tőle, miben tud segíteni, és bár szokás szerint úgy tűnt, hogy ezekből semmit sem hall, és nem is érdekli különösebben, ott az adott szituációban gyakorlatilag mindent pontosan úgy csinált, ahogy szerettem volna és ahogy szükségem volt rá. Hihetetlen módon össze tudtunk dolgozni, igazi Csapatként, úgyhogy igazából a fogadott szülésznőnek is csak annyi dolga maradt, hogy az infrastruktúrát biztosítsa, de nagyon jól alánk dolgozott és nem erőszakoskodott, hanem szépen a háttérből figyelte, hogy mikor van szükség rá és ha nem volt, akkor nem erőltette.

Az ügyeletes dokival is mázlink volt (ugyanis nem fogadtam orvost), mert ő sem erőszakoskodott, látta, hogy nagyjából nincs szükség rá, viszont engedélyezte a kádat, aztán csak a kitolásra jött be, és bár kellett vágni, de olyan szépen vágott és varrt, hogy gyakorlatilag már az első héten a saját lábamon szaladgáltam.


A kitolási szakasz majdnem kifogott rajtam…sokkal nehezebben éltem meg, valahogy nem tudtam már úgy összpontosítani, sokkal jobban fájt is és valahogy úgy éreztem, hogy nem halad a dolog. Aztán kiderült, hogy így is van, de az csak jóval később….1 óra múlva behívták a dokit, hogy most már tényleg szülünk, felfektettek az ágyra aztán elkezdődött a finish , ami egy kicsit tovább tartott mint gondoltam, mert én arra készültem, hogy nyomok 2-3 aztán már kint is vagy, de sajnos nem így sikerült. Azt hittem, hogy nem jó helyre nyomok, vagy nem elég erősen, pedig beleadtam apait-anyait, de aztán kiderült, hogy azért ment ilyen nehezen, mert a köldökzsinór keresztbe volt a teste előtt (szerencsére nem a nyaka körül) és ez folyton visszahúzta, úgyhogy hiába láttam már a kis fejét (a sok sok hajjal:), csak nem tudott kibújni, amíg a dokik is rá nem jöttek hogy mi a baj és segítettek. Szóval 3-4 óra alatt megvolt, pontosan 2007. július 14.-én 6 18 perckor érkezett meg erre a Világra.
kokogirl
 
 


sziasztok!

neharagudjatok hogy nem a témához kapcsolódot írok de nekünk nagyon fontos lenne.

van egy 10 hetes spániel keverék kiskutyánk.nagyon aranyos és játékos,nagyon szeretjük.csak egy gond van.kiderült hogy a kisfiam alergiás a kutyaszörre.már egy hete hírdetem de eddig senki nem jelentkezett.a kutyust pedig száműzni kellet a konyhába.hiába viszem magamall sétálni mikor megyek a kisgyerekkel,itthon oda van bezárva.na meg a Patrik miatt is fontos lenne.ha tudtok valakit akinek kell kiskutya említsétek meg neki,vagy ha esetleg közületek elvinné valaki akkor írjon privit.

és mégegyszer neharagudjatok hogy írtam.
kismama18
 
 


Sziasztok!!

Aki esetleg nem tudná és érdekelné holnap Babaruha bőrze a Kiskuti Műlyégpályán 9-17 óráig!!!!!!

Puszi mindenkinek és szép napot!!!

Kép
vea
 
 


Ja és megpróbálok felrakni képet Erikről!! Kép

Hát nem túl jó kép de még csak most ismerkedek a képfelrakással :P !

Sziasztok!!

Kép
vea
 
 


Sziasztok!

KRISZTI!
Légyszi nézd ezt meg, rögtön rád gondoltam.
Ha kell neked, akkor lestopizom.
600 Ft, 100% pamut, oldalt gombos a nyaka Baby's Wear magyar body!

Bocsánat mindenkitől, de egyből Kriszti jutott eszembe!

Bogi Kép

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Jaj,Bogi!
Nagyon-nagyon köszönjük!Igen-igen jólesik ez a figyelmesség. :D
Persze,hogy kell ez az édes kis body.Mikor fizessük ki,és hogy jutunk hozzá?Ez a Te kínálatodban található,vagy másnál stipi-stopiztad le?
Anyukámat könnyekig meghatottad.Az előbb mutattam meg neki a body fotós hozzászólásod. :D :D

Nemsokára talán sikerül csatlakznom a társalgáshoz,csak győzzétek olvasni. ;)

Cuppcupp!

KépKép
KépKép
babinti
 
 


Sziasztok!
Kriszti!
Igen, másnál kellett lestopiznom. Ezentúl én is ilyen bodykat fogok árulni, és a csaj, akitől nagy tételben veszem a bodyt, nála kellett lestopiznom, mert sokan álltak sorba érte. De jelentem sikerült, és kedden kapom meg a csomagot. Úgy gondoltam, hogy Emma baba születésnapi ajándéka lenne részemről, és amikor felétek járok a héten, beadnám Nektek. Remélem, hogy nem örömmel elfogadod ezt az apróságot tőlünk.

Lányok!
Ma voltam a bababörzén, hát nagyon sokan voltak, jó volt, de meg kellett állapítanom, hogy elég drága volt. Használt ruhások voltak kint sokan, és olyan cuccokat, ami máshol kilóra van nálunk Győrben, darabra adták, és egy 10 dekás nadrágot, ami amúgy 180 Ft-ba kerül a kilósba, 1290 Ft-ért akartak adni, ráadásul Tesco-s márkájút, ami valljuk be, nem egy Next vagy GAP.
Tudtam azért venni nekik olyat, amitől majd elájultak.
Nem tudom emlékeztek-e rá, de a lányaim kedvenc meséje az EPERKE. Na kaptam nekik Eperkés pulcsit és nadrágot, sőt tappancsos vastag téli zoknit, meg vettem egy olcsóbb helyen nekik 3 játszósnadrágot.

Holnap megint kezdődik az ovi, Lili már semmit nem mondott, ami arra utalna, hogy nem akar menni, mondta az apjának, hogy ő vigye, úgyhogy talán beszokottnak titulálhatjuk.

Na én is megyek lassan, puszika, jó éjt: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Jaj kokogirl!
Hát Neked is élmény volt akkor a szülés :) Igazán mondhatjuk, hogy háborítatlan volt, amennyire csak lehetett.
GRATULÁLUNK!
Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok csajok!

Kriszti! Nagyon aranyos Emma baba!!!!Gratulálok mégegyszer.
Nálunk sajnos még nincs semmi jó hír...

Segítsetek légyszi!
Háziorvost keresek, olyant, aki alapos, megbízható, lelkiismeretes, és megértő.Aki a lelki dolgokra is odafigyel.És nem mondja a missed ab. után egy héttel, hogy vakard össze magad, és menj dolgozni, mert nem maradhatsz otthon!
Azt hiszem, légyszi inkább privit írjatok ha van ötletetek, ne így nyilvánosan.Előre is köszi!

Mindenkit üdvözlök!

Luca
Vendég
 


Sziasztok!

Lucababa!
Ne keseredj el. Nekem győri háziorvosom van ugyan, de nem sűrűn járok hozzá, így nem igazán tudom, hogy egy ilyen helyzetben hogy reagálna, de azt hiszem ő speciel nem mondana ilyet. Pláne, hogy nőről van szó. A Lizenbe rendel, ha érdekel, megadom a nevét.

Piros!
Milyen volt a jóga? Tamás aranyos volt, felhívott, hogy még Dávid is evett a lecsóból. Jól elláttam, holnapra is lesz ebédje :)
Délben a Madonnás filmet néztem, a Második legjobb dolgot, abban a Madonna jógaoktató, és tök jó volt nézni :)

Lányok!
Mi újság mindenkivel? Ennyire tombol az ősz? Mindenki rohan?

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Bogi, az én orvosom is nő! :cry: És van két nagy fia.De lelke az nincs.

A többiek hol vannak??????
Vendég
 


Szia!
Biztos elfelejtette már milyen volt várandósnak lenni, és biztos nem élt át olyasmit, mint Te.
NEm tudom hol lehetnek a többiek, biztos mindenki rohangál :)

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok

Velünk minden ok leszámítva ezt a hülye egészségügyet :( Elegem van a vizsgálatokból... a rengeteg vizsgálat amivel Dávidot kínozták csak arra volt jó, hogy a végén kiderüljön, hogy ellentmondásosak az eredmények, ezért újabb vizsgálatok kellenek :evil: És ehhez már altatni !!! (2 hónapos) is kellett volna.... néha az sem jó, ha a doki túl lelkiismeretes... hát nem vállaltuk be az altatást, ráadásul kérdéseink is voltak és válaszokat vártunk...úgyhogy sikerült kicsit összevesznünk a fehérköpenyesekkel. Közben írtam a neten más dokiknak is, hogy mi a véleményük a leletek alapján és képzeljétek tegnap felhívott az egyik a Heim Pál kórházból, hogy szerinte nincs szükség az MR-re, altatásra végképp semmi szükség, sőt ilyen kicsi korban ez nagyon kockázatos (naná!!) és egy sima vizsgálathoz nem is indokolt, főleg hogy van egy másik lehetőség is (valami kontrasztanyagot fecskendeznek be a vérbe és azzal is pontosan meg tudják határozni a szűkület helyét) :P Még jó, hogy nem hagytuk, mert most aztán verném a fejem a falba rendesen :twisted: úgyhogy jövőhéten megyünk Pestre.... annyira szeretném ha már végetérne ez az őrület... ígérem nem fárasztalak benneteket többet ezzel...

Nem tudom mennyire vagytok táncoslábúak (én nagyon :) de ha egy nagyon pörgős, jó hangulatú másfél órát szeretnétek magatoknak szerezni, gyertek el bármelyik hétfőn a salsa okításra (Radnóti Ált. Iskola, Nagy Jenő út 2. 18 óra). Bármikor lehet csatlakozni, mert nem tanfolyam jellegű, az alaplépések nagyon egyszerűek, a tanárok lazák stb. :) Bár azon is gondolkodtam, hogy egy jó kis közös hastánc tanfolyamot kellene összehozni, mert ahhoz pasik sem kellenek :P

Kedves farkasbogi!
Igen azt hiszem sikerült megvalósítani a "háborítatlan szülést" kórházi körülmények között, igaz nagyon hittem benne, hogy sikerülhet és igyekeztem mindent megtenni azért, hogy így is legyen és hát persze mázlim is volt, mert anélkül semmi sem megy ebben az életben, legalábbis szerintem :)
De azért nagyon örülök, hogy elkezdtek kormányszinten is agyalni azon, hogy hogyan lehetne legalizálni az otthonszülést, egyrészt mert így nem hiába küszködtek annyit az elmúlt években azok, akik keményen küzdöttek ezért, másrészt mert nagyon el tudnám képzelni, hogy Dávid hugicáját otthon szülöm meg, ha a feltételek adottak.
kokogirl
 
 


Sziasztok!

Hát, nálunk meg semmi nem oké! :( Kedden a húgom másfél hétnyi lázas betegség után kétoldali tüdőgyulladást kapott, és bekerült a kórházba. nekem gyakorlatilag már ez elég lett volna a kiboruláshoz, főleg mivel anyu úgy szólt nekem, hogy mindjárt jön a mentő Dóriért..Én délután mentem be, és jó volt látni, hogy már nem volt lázas, két üveg infúzión túl volt, egész jól volt. Persze az ott lebegett előttünk, hogy az orvosai elég aggasztónak tartották (tartják) a helyzetét. Anyu már tervezte, hogy este hazajön velem, nem marad bent éjszakára, amikor is jött a nővér és hozta a gyógyszereket. Vénásan kapta a kanülbe, legalább nem szúrták meg újra....mégis fura volt ahogy elsápadt. Aztán másodpercek alatt teljesen összezuhant. Eldőlt,nem kapott levegőt, el lilult a szája,verte a víz. A nővér szerint megijedt, de mi láttuk hogy baj van. Azóta sem merek belegondolni, mi lett volna ha nem vagyunk ott. A húgom ugyanis nem szólt volna....(aki nem tudja, ő amúgy Down kóros) Kiderült hogy gyógyszer allergia lépett fel. Nem sokkal később stabilizálták az állapotát, oxigént kapott folyamatosan, hál istennek lélegeztetőgépre nem kellett tenni. Utána még ct-re is elvitték, aminél szintén fent állt a veszély, hogy a beadott kontrasztanyagra allergiás lesz....De itt már nem volt gond. Szóval, anyu azóta bent van, én sajnos nem lehetek, mert tegnap egy doktornő finoman, de határozottan közölte, hogy olyan vírus terjeng az osztályon, ami -esetemben- vetéléshez vezethet, úgyhogy menjek haza.
Hát, velünk ezek vannak. Bocs azoktól akiket untattam,remélem az átugrott, vigyázzatok magatokra.
Most jót nem nagyon tudok írni....De majd próbálok!
Puszi

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Sziasztok!

Kokogirl!
Hát szerintem jól tettétek, hogy nem hagytátok altatni a kisfiatokat! Mint most már tegnap kiderült mi is jól tettük, hogy nem hagytuk Zalánt izozóposan megvizsgálni, ugyanis a tegnapi kontrollon azt mondták, hogy már nem látni a tágulatot. Kinőtte, csak kellett hozzá neki még 4 hónap. Úgyhogy ha hagyjuk végülis szinte feleslegesen vizsgáltáák volna meg. Kitartás!

Zsu!
Sajnálom a húgodat, remélem meggyógyul és tény, hogy sajna neked ilyenkor jobb kórházas fertőzős dolgoktól távol maradnod.

Luca!
Sajnálom, hogy neked is rossz tapasztalataid vannak, sajnos szerintem ez az egészségügyi helyzet megkeseríti még a leg lelkesebb dolgozókat is.

Bogi!
Mi újság ovi szinten?

Orsi!
Majd ha lesz időd kicsit a munk a pihenés és Zaelyke között írhatnál az első munkahétről!


Az expora nem tudtunk kijutni, úgyhogy még mindig keresünk használt eladó játszóasztalt a Zalánnak.

Üdv

kancellárka
 
 


Sziasztok!
Zsu!
Remélem a húgod hamarosan jobban lesz. Tényleg nagy mázli, hogy ott voltatok.
Az ilyet nem lehet kivédeni, de ha nincs ott senki...

Kokogirl!
A Ti kálváriátok sem semmi. Jobb lenne, ha az orvosok kicsit összeszedettebbek lennének.
Én már fogalmazok egy levelet a főigazgatónak, mert szörnyű dolgok történtek apósommal is a kórházban.
Aztán persze egy vállrándítással elintézik, merthogy az öregek úgysem mernek reklamálni.
Hát talán ők nem is, de én mindenképpen, hiszen az hagyján, hogy nem gondozták, mikor azért vették fel, de meg is lopták sorozatosan, és ezt nem szabad annyiban hagyni, mert nem betegek tették. Nem hiszem, hogy a 20 db-os 4000 Ft-os gyógyszerből, amiből 4db-nak kellett volna elfogyni, 4 db-ot adtak vissza anyósomnak. Vagyis a 4 helyett 16-ot elhasználtak, valaki másnak adták be az anyósom által privát bevitt gyógyszert. A kajákról nem beszélek, bár az is pénzbe került, de nagyon sok probléma volt, amit most nem részletezek. Az a baj, hogy tényleg sokszor az ember inkább hallgat, pedig nem szabadna. Jól tettétek, hogy kiborultatok, mert nem szabad hagyni, hogy packázzanak, akár milyen lelkiismeretes is az orvos.
Na jóvan :-)

Lányok!
Írjatok, mi van veletek!

Bea! Piros! Klári! Niki! MINDENKI!
Mi újság?

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is, csak sűrű az élet. Tegnap "dolgozós" napom volt, hajnaltól késő estig Pesten. iszonyúan elfáradtam a tömegtől. Jó volt, érdekes volt, de rádöbbentem, hoyg egészen rosszul viselem már azt, ami mindössze 5-7 éve éltetett! Hiába, öregszem. :cry:

A jóga nagyon kellemes volt. Inkább nyújtás/lazítás és a végén kis meditáció. Azt hittem nagyon laza az egész. Azután másnap reggel óta érzem az összes izmom! Még ott is, ahol azt hittem nincs is!

Zsu! Nagyon vigyázz magatokra! Húgodnak is mielőtti jobbulást!

Luca! Nekünk itt Győrújbaráton van a háziorvosunk és nagyon elégedettek vagyunk vele. Férfi ugyan, de alapos és megértő. Ha gondolod, hogy szóbajöhet, írj!

Orvosékkel kapcsolatban nagyon egyetértek, de tudtok jobbat?

Üdv, mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Piros!
Nem :)
Ja DE
Dr. House!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FOREVER!!!!!

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Bogi!
Csak 5 perccel előztem meg a hiányolásodat :)

Piros!
Van jobb is, de sajnos pénz kérdése. (tapasztaltam is anno pocakosan)

Üdv, Niki

kancellárka
 
 


Niki!

Azt hiszem pont az a bajom, hogy nem csak pénz kérdése! Találkoztam (szerencsére nem egyetlen, inkább zömében) tisztességes, jó szándékú orvossal, akit nem a lé motivált, egyértelmű volt, hoyg nem lát tőlem pénzt, mégis nagyon alapos és gondos ellátásban részesített. De sajnos olyat is láttam, hogy nyíltan kínálgattuk a pénzt, nyomtunk mindenkinek akin fehér köpenyt láttunk (ápolónő, tak.néni, orvos, orvosféle) és mégis csak akkor kapott egy pohár vizet vagy került tisztába a rokon, ha bementünk látogatóba. Ennél számomra tisztább ügy lenne, ha mint bármely más szolgáltatónál (fodrász, kozmetikus, stb.) nyilvános lenne az árlista, miszerint többágyas szoba, odafigyelés nélkül ennyi, privátszoba egyéni gondozó meg annyi. Az nekem nem alternatíva, hogy van egy darab magánkórház Telkiben, ahol úgy félmillióért szülhetek és felépülhetek szállodai körülmények között, meg helyben a TB ellátás. Kéne köztes lépcsőfok is. Na jó, dugulok, mert csak felhúzom magam.

Üdv,

P.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Zsu
Jobbulást a hugodnak!! Te pedig vigyázz magadra, meg ne idegeskedj túl sokat.


A munkát nem kezdtem el, mert Zselyke a múlt szerdán belázasodott és összeszedett egy csúnya torokgyuladást. Természetesen vasárnapra én is elkaptam tőle. Kedd este már annyira rosszul voltam, hogy mondtam a kedvesnek, hogy szerdától jó volna ha itthon maradna. Szerdán már beszélni se tudtam, (a kedves nagy örömére :) ), mára már aránylag jól vagyok. Zsezse is egészséges, elvileg hétfőtől kezdődhet a nagybetűs élet.
Hétfőn elmentem orvoshoz, és a gyógyszert is becsülettel beszedtem, de ismét csalódnom kellett a vegyszerekben. Teljesen fölösleges volt mérgeznem magam. Gyógyszer nélkül is ugyanitt tartanék, ezt tapasztalatból tudom, mert nem szoktam gyógyszert szedni, most azért vettem be, hogy gyorsan rendbejöjjek és nehogy visszafertőzem Zselykét.
Az én háziorvosom se a legjobb. 2 évvel ezelőtt vérnyomáscsökkentőt akart velem szedetni, anélkül, hogy kivizsgálta volna, hogy miért is magas a vérnyomásom. Mikor mondtam neki, hogy előbb derítsük már ki, hogy mitől magas, azt mondta, hogy szedjem a gyógyszert és majd akkor nem lesz magas. Ha elkezdem szedni, akkor halálomig szednem kellett volna. Én nem szedtem be, és most ott tartok, hogy majdnem alacsony a vérnyomásom.

Szép hétvégét!!

Csók: Orsi
Na minde

Kép
sorsoly
 
 


Piros!
Na jó, nem a hálapénzes zsebbedugogatós fizetősre gondoltam, hanem igen én is a magánklinikára értettem, ami bizony pénzkérdése de erősen.
Anno pocakosan voltam bp-n az Istenhegyi géndiagnosztikán, árlista, időpont pontos tartása, előre közölnek mindent, tájékoztatót nyomtak egyből a kezembe, tiszta környezet, kedves szavak, negyed óra és kész volt minden és még sorolhatnám. Sőt már a telefonos érdeklődésnél észrevettem valami különbséget!

Orsi!
Gyógyuljatok meg, sajnos ilyen az új közösség,a bölcsiben sajna sokminden van nem csak játék és móka.

Üdv, Niki

kancellárka
 
 


Sziasztok!

Csajok!
Bea anyánk hagyott nekem egy bodyt, nem kéri véletlen valaki?
92-es fiús:
Kép

Ára 1060 Ft.

Bocsika!

Samuesztikénkkel mi lehet? Csajok jelentkezzetek, hogy minden okés!

Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Bogi!

Stipi-stopi nekem kell! A hétvégén (vasárnap) át is megyek érte, ha itthon vagytok!

Pusz,

P.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Szia Lányok!

Bocsi,hogy nem jövök.Azért mielőbb igyekszem.
Annyi mondanivalóm,mesélnivalóm lenne,csak el ne felejtsem... :P :D

Bogi!Remélem,nem hívtál szerda óta,hogy felugranál hozzánk,mert nem vettem észre,hogy le vagyok merülve.Néha kimegy a fejemből,hogy időnként fel kéne tölteni... :oops: :P
Nagyon várlak ám.És bízom benne,hogy nem csak a body miatt jönnél.Gyönyörködd ám meg az én Mimim is. ;) :lol:

Most száguldok is tova.Addig is írjatok,írjatok,írjatok!

Millió puszi Mindannyiótoknak!

KépKép
KépKép
babinti
 
 


Sziasztok!

Piros!
Sajnos megelőztek, a body már elkelt.
De biztos lesz még, meg a másik fajta is megvan.
Nem leszünk hétvégén, holnap Ausztriába megyünk apával buszos kirándulni.

Kriszti!
Nem hívtalak, mert nem voltam Győrben, csak ma fél órára, de hétfőn megyek!
Puszika: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Helló csajok!

Köszi a dokis tippeket, én inkább Győrben szeretnék.Úgy néz ki, találtam egy aranyos doktornőt.

Puszi Mindenkinek!
Vendég
 


Hova tűnt Mindenki? Gyertek vissza! :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Jelentkezem.
Hétvégén én ritkán kerülök netközelbe, akkor mindig van valami más. Most is lenne kis házimunka :( Megyek is.

kancellárka
 
 


Sziasztok!
Nincs sok időm ezért most csak annyit, hogy Kancellárka ha még keresel kis játékasztalt, láttam a www.jatekfutar.hu-n, több fajta is van, hasonló mint amit te keresel 13000 ft körül volt.
Majd még jövök.
Üdv. Ági
nicsi1
 
 


Sziasztok lányok!
Van még hely egy új beszélgetőtársnak? Pirostól tudok erről a fórumról, s most végre van időm és lehetőségem (lásd még nincs itthon a család, enyém a teljes net) arra, hogy ne csak olvassalak benneteket, hanem írjak is.
Bocs ... volt időm :roll:
Úgy nézem kisfiam nekiállt a virágágyásnak.
Puszi azért mindenkinek
Éva
dórége
 
 


Nicsi!
Még mindig keresek játszóasztalt, de ha lehet inkább használtat, mivel az újnak az ára nem fér bele a keretbe, főleg, hogy épp ma ment tönkre a babakocsink is. :( De azért köszi

Dórége!
Légy üdvözölve itt. Többnyire nekem is mindig csak volt időm írni :)

Üdv mindenkinek!

Niki

kancellárka
 
 


Sziasztok!

Niki!
Milyen asztalt keresel? Visszaolvasok, hátha elkerülte a figyelmetlenségem :)

Éva!
Üdv köztünk :-) . Jó kis csapat ez, gyere nyugodtan, épp jókor jössz kicsit felrázni a topicot. Már én is szóltam egy elhagyatott anyukának, hogy nézzen be ide, de még nem mert :)
Na mi lett a virágágyással?

Bea!
Kész kincsesbánya vagy öregem. Anyósomnak mutattam a rucikat, nagyon el volt ájulva tőlük. Igaz a költségvetésem kissé megcsappant, de most két évre is el vagyunk látva! KÖSZI!!
A Bóbitába elment a csomag, és mikor mondtam, hogy kismamákra valók is vannak benne, nagyon megörültek.

LÁNYOK!
Továbbra is, akinek bármi felesleges holmija van, ami gyerekek körüli, vagy kidobásra váró ruhák, amik már kicsit megviseltek, szívesen összeszedem, és elviszem a Bóbita Gyermekotthonba, Csanakra.
Jó kezekbe kerül, az biztos!
Jaj annyira rossz volt ma is a sok pici babát látni, és az egyik annyira nagyon sírt.

Na puszika: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Bogi!
Örülök,hogy tetszenek a rucik. Tegnap apával elmentünk vásárolni. Hát tudod,mi kicsit többet költöttünk,mint Te tegnap :shock:
És Marcellnek kabátot nem kaptunk,aután még rohangálhatok. Daninak meg kicsi lett a kabát amit Csabi választott :roll:
Viszont amiket Kyrának vettünk,álomszépek,majd jövőre megkapjátok :wink: Szóval nem voltunk olyan ügyesek...
Csabi is örült,hogy nem a kukába kerültek a rucik,úgyhogy még lesz utánpótlás,ha a rakodással eljutok a gardróbig :lol:
Képzeld ma is jönnek lakásnézőbe.....hát kiváncsi vagyok :?

Munka ügyben nagyon el vagyok keseredve :(
Nem is gondoltam volna,hogy ez ilyen nehéz lesz. Lassan depis leszek a sikertelenségtől.
Az bosszant a legjobban,hogy általában vissza sem jeleznek, így azt sem tudom mi a bajuk velem.

Éva!
Szia! Én is üdvözöllek közöttünk. MI Csanakon élünk (egyenlőre).
3 gyerkőcöm van, Dani 17 éves,Kyra 4,5,Marcell 21 hónapos.
Gyere gyakran. Gyakrabban mint én :wink:

Azért asszem mostanában több időm lesz :evil:
Most Marcell itthon van velem,azért nem unatkozom,de jövök ahogy tudok.

Most mennem kell,felébredtek a kicsik.

Puszi Nektek!

Bea

Jajj még ezeket gyorsan felrakom.
Hátha nem emlékeztek a drágáimra.
Kép Kép Kép
Kép Kép Kép
beátab
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is. A hétvégén anyukámnál voltunk, mert most volt a születésnapja. Sajna nem sikerült olyan jól a látogatás, mert én egész szombaton csak feküdni birtam. Anyukám már tüdőgyulladást, de minimum mellhártyagyuladást diagnosztizált nálam. Szerencsére csak hörgőgyuladásom van. Zselyke szerencsére már jól van, igy ő ment is bölcsibe. Már totál kivagyok ettől a betegeskedéstől. :evil: Egy csomó mindent csinálni kéne. pl. dolgozni.

Bogi
Összepakoltam én is ruhákat. Ha erre jársz, beugorhatnál.

Évi
Üdv köztünk. Hogy hívják a kisfiad, hány éves? Az én lányom Zselyke és augusztusban volt 2 éves.

Niki
Van eladó babakocsim, ha érdekel hívj fel. :)

Bea
Fel a fejjel! Egyszer csak megtalálod a neked való munkát!!

Zsu
Hogy vagytok? Hugoddal mi van?

Csók: Orsi

Kép
sorsoly
 
 


Sziasztok!
Nagyon-nagyon köszönöm a kedves fogadtatást :D
Most megint kaptam egy kis időt az olvasásra-írásra, mert apukám kiment az udvarra játszani kisfiammal.
Megpróbálok pár szóban a gyerekekről és magamról írni: szóval mi 5 éve lakunk Barátin, amúgy Győrből költöztünk ki, s ebből kiindulva majd minden a városhoz köt bennünket - iskola, óvoda, munkahely, orvos, gyerekorvos - . Én még csak :lol: a 38-dik évemet taposom, s a gyermekorvosunk szerint átlag 7 évente szülök. Ennek megfelelően Dóra 1992-ben, Réka 1999-ben, Gergő pedig 2006-ban született. Az utolsó szülésnél már a szülőszobában jeleztem férjemnek, a következő hetedik évet nem vállalom, ha még szeretne csemetét, gyorsítsa az iramot :D A válasza egyenlőre semleges.
Majd ha rájövök, hogy mi a módja, teszek fel a gyerekekről képeket, de egyenlőre a regisztráció is gondot okozott. Pedig azt hittem, hogy profi gépkezelő vagyok :(
Gergő amúgy tegnap a rózsaágyásnak állt neki, de a rózsák győztek!
Mint említettem, Pirostól tudok a fórumról, vele pedig bölcsikeresés közben sikerült - szerencsémre - összetalálkozni a falu egyik fórumán, ugyanis hívnak vissza a munkahelyemre, így Gergőcit sajnos bölcsibe kell iratni kb. 1 évre. Úgyhogy a héten már a harmadik intézménybe - most a csanakiba - látogatunk el férjemurammal.
Na azt hiszem kissé sokra sikerültem. Még annyit, hogy tanulom ám a neveteket és a gyerkőcök hovatartozását - kész családfákat rajzolok fel olvasás közben, hogy meg tudjalak bennetek jegyezni :D
Bogi:
te már voltál nálunk, egyszer hoztál pelust, s ötleteket adtál a férjem távcsövével kapcsolatban ( ha jó emlékszem okulár-hiánya van, mármint a távcsőnek)
Orsi:
bár még csak most volt a hétvége, de remélem javul a hörgőgyulladásod
Niki:
bár lehet, hogy neked is van oda kapcsolatod, de szóltam unokatesomnak, aki a nagycsaládosoknál dolgozik, hogy ha kapnak ilyen játékasztalt, akkor foglalja le. Lehet hogy semmi nem lesz belőle, de egy lehetőségnek talán jó.
Bea:
ne keseredj el a munkakeresés miatt. Nemrég olvastam egy fejvadásztól, hogy minimum 100(!) pályázatot kell ahhoz beadni, hogy megtalálja az ember a számára megfelelő munkahelyet. Majd milyen jó érzés lesz azt mondanod a későn jelentkező munkáltatónak, hogy "köszönöm, de már megtaláltam a megfelelőt!". Nem kamuzok, kb 4 évvel ezelőtt ugyanebben a cipőben jártam. Addig örülj a szépséges hercegkisasszonyotoknak, s Marcellnek, akinek még a szeme sem áll jól, olyan huncut. Amúgy sok sikert lakásügyben!!
Na igen, ilyen az, amikor én röviden írok. Bocs, megyek inkább főzni.
Puszi mindenkinek
Éva
dórége
 
 


Sziasztok!

Bocs,hogy ilyen soká jelentkezem,de összejöttek a dolgaim.
Péter volt 3 napot homokot faragni Nyíregyházán,én meg a 3 gyerekkel magányossan.Sikeressen megfáztam,fájt a torkom a fejem...és nem volt itthon az uram se :(
Aztán volt egy csomo munkamegbeszélésünk (eredménye még nincs,el kell fogadtatni a tervet meg az árajánlatot is)Mirjam szülinapját is a hétvégén ünnepeltük(1 éves nagylány!)Volt az oviban szülői,kicsit megnyugodtam,szimpatikussak az új ovónénik!(maradt egy régi,várjuk a nyugdíjjaztatását!!!)Vasárnap voltunk Abdán 3 napos rendezvény utolsó napjára kimentünk vásározni,alig mozdultak az emberek és akik minden nap kint voltak mondták,hogy végig ilyen volt.Mi azzal együtt jól éreztük magunkat,beszélgettünk,ismerkedtünk.Rongybabákat csinálhattak(volna) a gyerekek velem,egész nap kb.8 babát készítettünk.Volt aki sokalta a 200 forintot(gyöngyöt füzni 100 forintért lehetett)
Azért volt ez nekem annyira furcsa mert mikor az állatkertben "babáztam" 8-tól este 6-ig folyamatossan tele volt az asztalunk lelkes gyerekekkel.
Ráhel megy oviba jövő héten!Igen készül,majd megírom,hogy megy a beszoktatás.
Próbálok gyakrabban írn!Szép napot nektek!

seszter
samu eszter
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?