Sziasztok!
Voltunk tornán, Lőrinc élvezte, bár először meg volt illetődve. Most ügyesebb, kicsit önállóbb volt, mint tavaly. Na, meg aztán volt egy tök jó bébiszitterem, aki még ráadásul védőnő is (igaz, Gyöngyi?
) és hol Lőrincnek segített, hol Rebekát pesztrálgatta.
Tornán összefutottam egy régi ismerősömmel, akit még a munkahelyemről ismertem
Egyik ovis kislányomnak volt a hozzátartozója. Nem akartam hinni a szememnek. Micsoda véletlenek! Pedig nem Vecsésen dolgoztam!
Rebóca az imént kapta meg a 3 hónapos oltást (már mélyen alszik). Már az újat, állítólag nem lesz semmi mellékhatása. Na, majd meglátjuk! Lőrinc nagyon utálta ezt a 3 hós oltást.
Azt mondta Lakos doki, hogy Rebekának nagyon meg van duzzadva az ínye, készülődnek a fogai
De még eltarthat akár decemberig is. Kb. 1 hete tényleg agyba-főbe folyik is a nyála, de erre még nem gondoltam.
És dícsérte a fantasztikusan nyugodt gyerekeimet! És hogy milyen szerencsés vagyok velük.
Tényleg az vagyok!
Erről jut eszembe! Gyöngyi, igazán kedves vagy, hogy ilyen gyerekeket kívánsz másoknak is, mint az enyémek! Ez jól esik! Persze, azért nekik is vannak hibáik. Meg aztán ki tudja?!- lehet nekem majd iskolás korban, vagy ne adj Isten! kamaszkorban lesz velük bajom.
Ildi, jól éreztük magunkat tegnap nálatok! És nagyon szép lett a lakásotok!
A vékonyságod miatt mentél el cini után, és nem vártad meg a tornát?
Egye fene, egy darabig még megtűrünk magunk között!
Benettke, mi is ezért szeretjük Vecsést, mert közel van Pest, de mégse Pest!
Szerintem természetes, hogy nem mennek rád a ruháid már. Ez alkati sajátosság is lehet, hogy kinek mikor kezd nőni a pocakja és mennyit hízik. Én pl. majdnem félidőig titkolhattam volna a terhességem, bezzeg szoptatás alatt több jön rám, mint terhesség alatt.
Elősre mi is kislányt akartunk, de kisfiú lett és hatalmas szerelem lett! Annyira, hogy nagyon nem bántam volna, ha másodjára is fiú lesz, és nem is értettem miért akartam valaha is kislányt. Aztán a második lány lett és vele is nagy szerelemben vagyunk. Sablon, de tényleg tök mindegy!
Tök szép név a Zétény! Rebóca is Vencelnek vagy Zéténynek készült, végül a Vencel maradt volna.
Szandra, mi volt a fogdokinál? Életben maradtál?
Jutka, hogy vagytok? Szabina? Dóri? Nagyon eltűntél!!!
Anett, tényeg csinos voltál! De Te mindig is nagyon csinos vagy! Egyszer összefutottunk a nagy postán (emlékszel?), és akkor is az volt a legszembetűnőbb, hogy milyen jól nézel ki, pedig fáradtnak mondtad magad!
Na, be is fejezem, mert már órák óta írom ezt az egy hozzászólást, közben telefonáltam, msn-eztem, és nem értem a végére.
Puszi!