Sziasztok!
Timi: hát igen, én is abban reménykedem, hogy Ádi ugyan nem született vmi nagy súllyal, szépen meg fog nőni.
Ahogy a kórházban mérik őket, hogy fejük búbjától a talpukig végigvezetik a mérőszalagot, mi is lemértük így itthon: 53cm-vl született, most 56cm. Tiszta palusban és rugiban mérve a súlya: 3480gr (születési: 3050, hazahozatali 2890).
Sztem apuka alkatát örökölte, akkor meg ő is 20 dekás lesz.
Maja kaki mizériája,meg elég borzi lehet. Nem tutod vele megbeszélni,hogy ne tartsa vissza? Arra sem jöttél rá miért csinálja?
Jutta:igen, 37+3-ra szültem, jól emlékszel
A paracetamol cuccokat meg szedegesd, és kamillával gözöljél!
Nagyon jól kihúzza a taknyot és felszabadítja a légutakat.
Ciripke: nagyon sok jó cucc van nálatok a boltban. Sokminden tetszik.
A képeken te is jól nézel ki.
Zsu: ha ennyire szülni akarsz, beszéld meg Pankával,hogy most várjon a munkálatok végével, vagy jöjjn mostanában. Szegény gyerek még megkeveredik mikor kell indulnia.
Móni: szőnyeget sikerült kiválasztani?
Hajni: nagyon kíváncsi leszek, Lilla milyen paraméterekel fog születni ennyire méretpara után.
Én is leírom Ádi méreteit a 36.hetes UH alapján:
BPD:8,9cm HC:32,1 cm AC: 32cm FL: 6,7cm
Becsült súly: 2710gr
Azon meg ne aggódj,hogy nem lesz nagy feje... én örülök neki, hogy Ádinak sincs nagy, mert így is végigrepedtem, de legalább nem éreztem, mikor kibújt. Mi lett volna,ha egy extra nagy fejű gyereket kell megszülnöm...
A mai napunk elég nyugtalanra sikerült: reggeltől délig aludt arany bogár, kb 4 órát, aztán egész nap csak nyüglődött, sírt, nyöszörgött, fészkalódott.
Ha leraktam a kiságyba, nem maradt meg, ordított.
Vmikor volt szó a sírni hagyásról.. na, én nem hagytam sírni. Megsajnáltam szegénykét, tehát gyakorlatilag egész nap ölben volt
Amit nem értek, miért csinálja, hogy kb 2 napja úgy alszik, hogy álmában nyöszörög, meg rúgdalózik és bokszol.
Na, lépek, hátha tudok még aludni én is 2 órát.
Apuka már kidőlt. Szegénykém, vezeti a háztartást, meg este Ádizott, mig én bealudtam . Úgy látom sok volt neki.