Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Betti, Gabi :( :( :( Én azért drukkolok! Mindkettőtöknek :)

Viki! 13990.- összesen?? Nem mondod?! A mi topikunkban is téma (ill. most annyira nem, a múlt héten az volt) a kismama cuccok vásárlása, és sokan azt írták, h egy, azaz egyetlen darab gatya került annyiba, mint amennyiért te vásároltál magadnak! Én se vettem olyan rossz áron az enyémet, de azért drágának találom, mivel csak (ebből a szempontból csak) huszonvalahány hétig hordom (majd).. Szóval ügyes vagy, gratula! ;)
Peti nagyon cuki!!!

Kérek képeket a gyerkőcökről :D Légyszííí!!!

Magi! Tök jó neked, h érzed a mozgásokat! Engem marhára idegesít, h tudom, h mozog már egy ideje, én ebből mégsem érzek semmit se.. ill. még az is lehet, h érzem, csak nem tom, h az Törpicsek :shock: Ááá tökrossz!

Legoka! Lassan már csak kettőt kell aludni ;)

KépKép
lexus

Lexa!

Én is örülök, hogy ennyiért sikerült, mert Petivel egy darab gatyám került 10.000ft-ba két éve! :(
És ne aggódj, érezni fogod Te is Törpicseket, csak még nagyon korán van! :) Én Petit is 16 hetesen éreztem először! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Viki most megvagy. Én a Bakáts téren vettem magamnak gatyókat. 4900 Ft-ért darabját. Illetve vettem használtat is 2200Ft-ért 2 darabot. Ez egy kis olcsó hely. Te hol vetted a tieidet ? Ja és a C&A-ban is lehet kapni gatyókat jó áron.

Cuki a kisfiad :lol:

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!
Köszi a válaszokat az anyagi dolgokra!
Betti, nagyon örülök, hogy nem baj van a rozsaszinezéssel! Drukkolok!!
Viki, édes a kisfiad, nagyon aranyos!!
Vendég

Sziasztok lanyok!

Hogy vagytok ma?

Betti!
Ez szuper hir! ++++++++++++++++++++++++++++++

Viki!
A fiad tunderi! :lol:
Jo neked, hogy talaltal nadragot.
En nem, csak horibil osszegut, olyat meg nemvettem.
Voltam C&A-ban is az meg kivolt fosztva es ott sem talaltam normalisat.
Igy most minden nap azt az egyet veszem fel ami van.
De legalabb tuti kihasznalom.

Lexa!
En Zolit is viszonylag koran 12 hetesen keztem el erezni.
Most is mar majdnem elertem a 12. hetet.
Tegnap amugy csak akkor ereztem, mikor a kadba ultem.

Moni!
++++++++++++++++++++++++++++++++

dodo!
HOgy vagy ma?

Gabi!
Teszt? +++++++++++++++++++++++

Lego!
:?:

Nekem nemsokara kezdodik az angolom!
Mar csak 6x4 orat dolgozom, mert holnap nem jovok. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!!

Magika!
Köszi, egész eddig még jól vagyok! Hamarosan indulok svédre....ma tesztet irunk, ugyhogy szorítsatok!

Gabi!
Hogy vagy??

Viki!
nagyon édes a kisfiad!

Remélem ma mindenki jól van!
Suli után jövök!

d.dodó

Sziasztok

csak egy gyors kukk, mert k iakarom rendesen takarítani a lakást, ma dől el hogy megveszik e vagy sem. Kérem a drukkokat.

Tegnap este hazafelejövet annyira rámjött a hasfájás, alig értünk be rohantam a wc-re hasmenésem volt, de annyira fájt a hasam azt hittem elájulok. Utána már nem volt semmi gond.
Ma 36,6 volt a hőm, szépen csökken:( csak azt nem értem hogy nem úgy van hogy a menszi napján csökken le? Nekem 3 napja folyamatosan csökken, és betétekkel mászkálok hogy na majd ma megjön, aztán sehol semmi, viszont a teszt - volt tegnap előtt. Most már nem csinálok.

Magi végül unokatesómnak pénteken lesz a császár, most már tök egyértelmű, meg sem próbálják a sima szülést:(
Az ovónőt megkérdeztem azt mondta hogy egész nap semmi gond nincs Rékával, nem szomorkodik hanem játszik, eszik alszik. A reggeli sírás az próbálkozás, hát ha megszánom és hazaviszem.
Ma kipróbáltuk hogy nem én vittem, hanem az apja és szó nélkül bement, nem sírt, ment és fogta az ovónő kezét, és vágtak ki valamit papírból. Tegnap egyébként már csak 10 peerc volt a sírás.
Ezért is nem akartam afélnapot. Múlthéten végig csak félnapot volt.

Gabi

Kép
lieglgabi

HElló!

Itt vagyok.:)
Már cska kettőt kell aludni...bár ha ilyen éjszakám lesz ez a 2 is,mint a mostani....nem aludtam SEMMIT!DE ezt szó szerint értsétek,mosott hulla vagyok.3kor még néztem az órát,nem tudtam elaludni.Forgolódtam,ki-betakaróztam,dobáltam magam. :roll: Szerencsétlen vagyok már most...

Dodó
Hajrá,szorítok!

Magi
Nem smmi,hogy így érzed már.Szupi! Én csak 17 hetesen éreztem most,Dorkánál meg bőven a 20-21.hétben jártam...

Lexa
Türelem,csak ennyit tudok mondani.Lesz olyan,hogy visszakívánod a nyugis perceket. :lol: :lol:

Betti
Remélem ezt elmondtad a párodnak is...had furdalja a lelkiismeret!Elhalasztott egy ilyen jó alkalmat... :roll: :roll:

Vera
Remélem nem haragudtál meg a "magyarsági" válaszom miatt. :oops: :roll:

Csajok!Mitől lehet az,hogy 5 percet nem bírok egy helyben állni????Elkezdekk szédülni,nehezen veszem a levegőt,szívem majd kiugrik,elönt a forróság....le kell ülnöm.Már főzni,sütni is csak úgy tudok,hogy széket húzok a konyha közepére megpihenni... :? :shock: :roll: De ezt hogyan mondjam el a dokimnak????Hülyének,szerncsétlennek néz....
Vendég

Lego!
Te mar a 21. heten vagy en meg csak a 11 es en is igy vagyok vele.

GAbi!
Lakasra +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Azert en a tesztre is +++++++++++++++++++++++++++++
Naluk is penteken lesz csaszi. De furi.
Mindha egy helyre jarnanak.

dodo!
teszt +++++++++++++++++++++++++++

Na rohanok vissza angolra, mert ellogtam most.

MAgi
Vendég

Magi én a tesztben már nem bizakodom.

Lego szerintem ha nem érzed jól magad, akkor arról mindenképpen kell tudnia a dokidnak, nem hinném hogy emiatt kinevetne vagy hülyének nézne, természetes hogy aggódsz, majd megvizsgál, és ő eldönti hogy van valami gond, vagy csak esetleg nem jól fekszik a baba és nyom valamidet amik ezeket a tüneteket okozzák. Mindenképpen éredemes a dokiddal beszélni. Már csak azért is hogy megnyugtasson.

Lányok én totál kész vagyok. Unokatesómmal most beszéltem és mondta hogy teljes gyümölcs diétára fogták, leküldték a dietetikushoz, akimondta neki hogy gyümölcs diétán van ma, egésznap. 1 kiló gyümitz kell megennie, semmi mást. Én ezt nem is értem, a csaszi csak pénteken lesz, meg egyébként is mi az hogy semmit nem ehet. Azt még megérti az ember hogy a szénhidrátot csökkenteni kell, de ez azért túlzás. Annyi esze meg nincs hogy megkérdezze miért is van ez.
A másik meg, hogy közölte ő nem kéri magát baba mamás szobába mert úgy se tud mit kezdeni a gyerekkel. Könyörgöm akkor minek akart gyereket. Akkorát csalódtam benne hogy azt el sem tudjátok képzelni, pedig mi kelletten olyanok vayunk mint édes testvérek. És egyébként meg imádja a gyerekeket. Ez most teljesen ledöbbentett. Én már most elképzeltem hogy szegény pici ott fekszik idegen környezuetben ordít, nincs aki felvegye aki simogassa, aki cicit adjon neki, mert az anyja nem tud mit kezdeni vele. Komolyan mondom itt bőgök:(:(:(:

Bocsi hogy így rátok zúdítottam.

Kép
lieglgabi

GAbi!

Ezzel en is pont igy vagyok. Kivagyok a butasagtol, a hulyesegtol es a primitivsegtol, na meg az IQ hianytol.
IDe nem irom, hogy mik voltak regen nalunk, meg most is, mert ha veletlenul ide talal, akkor az gaz, de priviben ha erdekel szivesen megirom.

Fel a fejjel, ez mar nem a mi dolgunk, probalom igy felfogni, persze engem is letagloz neha, de ez van.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Magi
Vendég

Sziasztok!

Na, túl vagyok a vérvételen, valszeg jövő hét végére meg lesz az afp eredménye, remélem minden okés! :)

Vikcy!

Én pécsi vagyok, így itt Pécsett vettem a rucikat, egy utcával lejjebb, mint ahol lakunk, de esküszöm nem tudtam, hogy van itt ilyen szabóság :shock: :lol:

Gabi!
Jóll látom, megjött?????????? :( :( :( :(
Csaszis sztori:hát nem mondok semmit, más meg mit meg nem adna azért, hogy simán szülhessen! :roll: :( :( :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Gabi
Dokim csak jövő héten lesz... :? De védőnőnek megemlítem...mértem vérnyomit...90/55...Hát nem valami sok... :? Lehet emiatt van,meg vitaminhiány,rendszertelen táplálkozás...próbálom ezekre fogni...

Látod, Réka csak megszokja az ovit.Én is hallottam,hogy a reggeli hiszti,sírás kizárólag a látszat...a szülőknek szól:MILYEN SZÍVTELENEK,HOGY A GYEREKET OTTHAGYJÁK... :lol: Persze ők se gondolják így...

Lexa Szívem merre jársz???? :roll: :roll:
Vendég

Sziasztok

Gabi
Nem semmi az unokatesód! :shock: :shock: :shock:

Móni
De jó hogy megint itt vagy!Már hiányoztál! :D Örülök neked! :D

Dodó
Mi újság?Hányinger elmúlt?

Magi
Túlvagy az angolon?

Én ma voltam bent a munkahelyemen hogy ugyebár novemberben lejár a Gyesem és mi lesz utána.egyébként már egy hete küldözgetnek ide-oda.Erre ma bemegyek és hova akarnak egyből küldeni ha visszamegyek,hát egy misszióba... :shock: :shock: :shock:
Most itt ülök a férjem munkahelyén,nincs ma titkárnője,így én adminisztrálok... :lol:

edoci

Sziasztok

Viki amikor írtam az üzit akkor még nem, de autómatice váltott a szalag. De most értem ide anyuhoz és már éreztem hogy fáj a hasam, és jelentem igen sajnos megjött:( de legalább ezt is megértem hogy nem késett, hanem ponto volt. Így ha kiszámolom akkor tényleg a 17. napon volt a pe, ha ahhoz hozzáadok 14 napot akkor kijön a 31 nap. Remélem a szeptember már az én hónapom lesz.

Magi igen érdekel, küldheted priviben.

Lego igen lehet az alacsony vérnyomástól, nekem 70 olt a vérnyomásom, nagyon rosszul voltam tőle, szédültem, ésrettenetesen fájt a fejem.

edoci remélem együtt örülünk majd nem sokára, és akkor nemis kell visszamenned dolgozni.

Kép
lieglgabi

Gabi. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
HAJRÁ SZEPTEMBER!

Annyira szorítok Nektek CSAJOK! Úgy megérdemelnétek a pocaklakót!! :wink: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Ma ugy megilyedtem....egy csepp vér volt a tisztasági betétemen. :( Nem tudom mitő volt, mert mensinek már rég vége!

Edoci!
tegnap elmúlt a hányinger. Ma meg nem volt (még?) !

Gabi!
Drukk a házhoz!!!

A hőgörbém semmi különösebbet nem mutat! Vagy csak én nem látom?? Megpróbálom belinkelni!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5 ... 55200_.png

d.dodó

Gabi!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
De azért hajrá szeptember! A végén tényleg egyszerre leszünk babásak! :)

d.dodó

Dodó,Gabi
Hajrá szeptember!

edoci

Sziasztok!

Nem birtam ki es csinaltam egy tesztet. :( Sajnos en is ugy erzem, h ez mar nem lesz jobb ebben a honapban, bar tudom, korai volt. de most nem elem bele annyira magam 8)

Edoci!
Szia! Orulok, h orulsz! :D

Gabi!
:cry: :cry: :cry:
Kitartast, es jo, h rendezodott a ciklusod! :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Dodo!
Ez egy jo otlet! hajra szeptember! :wink: :)

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Lego dehogy is.
Részben én is szeretek itt lakni de az olyanok mint a mostani kormány amiatt utálom meg az ittlétet.
Mert akárki akármit mond a másik kormány alatt azért jobb volt egy kicsit. De mivel nem vagyok politikus és nem tudom mi folyik a parlamentben így inkább magamba mérgelődöm rájuk de tutira kellenek ezek a megszorítások csak ne ilyen rohamtempóval kellene csinállni. Mindegyik kormány egy kaptafa. Tömjük meg a zsebeinket fajtájúak. De hagyjuk a politikát mert ugye itt babásodni szeretnénk. (Ezt magamnak mondtam :lol: )
Ma megkaptam az ovu teszteket de nem tudom mikor kell használlni. Melyik vizelettel mikor.
Segítsetek

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!
Gabi!
sajnálom :( de majd a köv. hónapban :wink:
Dodó!
Mi lehetett a vérzés beágyazódás?
Legó!
már alig várom az eredményt van egy megérzéem kiváncsi vagyok bejön-e?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Gabi!

elkuldtem a privit!

Magi
Vendég

Lányok!
azért kérhetem ne vessétek meg a császárosokat mert mint nálam is 14 óra vajúdás után életet mentett.
És én vagyok a legszomorúbb hogy így alakult és minden álmom egy természetes szülés

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!
Nem tudom mi lehetett ez az egy csep vér reggel. Nekem is gyanus. 6 nappal vagyok Jónás napom után! Lehetséges, hogy mensi alatt a Jónás nap sikeres volt???!! :shock: Nem tudom!

Lexa!
Merre vagy???

d.dodó

dodó!
egyszer talán magi írta hogy 6-14 nap a beágyazódás így azt gondolom lehet a Jónás napod bejött :wink:
Reméllem nekem is bejön majd!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!
Azért majd pé napján is ráhajtunk! :)
Drukkolok neked, hogy bejöjjön neked is a Jónás nap! Mindenesetre éreztem ovut mensi alatt!! De akkor is olyan hihetetlennek tünik, hogy mensi alatt sikerüljön eljutniuk a kiskatonáknak a célba!

d.dodó

Dodó!
Ez nekem is érthetetlen de működik pont a barátnőmnél bejött!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

betti!
Igen? Ő is mensi alatt esett teherbe? Nekem a mensi második napján volt ovu. De mint már irtam valamelyik nap, nagyon gyenge mensim volt már második nap is! És mikor Jónás napon összejött neki, utána már nem mensizett rendes időben??

d.dodó

Betti félre ne értes, nem itélem el azt aki császárral szül. És egészen más az amikor életmentő műtétként, vagy téraránytalanság van, de azt nem tudom megérteni amikor csak azért kérik a csaszit mert gyorsabb, könnyebb, nincs annyi szenvedés fájdalom, vagy mert a dokinak könnyebb.

Kép
lieglgabi

Hú lányok, olyan finom lecsót főztem....úgy megkívántam! :) Tegnapelőtt meg a spenótot kívántam, az is jó lett! :)

d.dodó

Gabi!
Aki csak azért kéri majd megtudja én úgye átéltem a vajúdást kitágultam teljesen majd a célegyenesben Rékám már nem bírta és csaszi kellett.
Hát a csaszis fájdalom sem kutya és azt gondolom aki a szülési fájdalmaktól fél az "halálos" betegségnek fogja megélni a műtét után a fájdalmakat is.
Nem beszélve arról hogy ez a babónak is rossz!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Dodó!
Nem utánna nem menstruált jó pár hónapig :wink: és reméllem te sem!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!
Remélem én is! :wink: Jó lenne!!! De ha a megérzésem nem csal akkor lehet összejött! Tegnap csak nem véletlenségből jött rám, hogy átnézzem a tesómtól kapott babaruhákat! :wink: azt rakosgattam fél délután!! És nem tudom hogy jutott eszembe!

d.dodó

Dodó!
Egyébként nekem is a 2 napjára esett de én véreztem rendesen ill.másnaptól lett 2 napig 40 fokos lázam így tuti hogy nem jött össze. :cry:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti hát igen, próbáltam mondani neki hogy azért a műtét sem kutya, de hát falra hányt borsó lepereg sajnos. Még az sem érdekelte hogy a babának is rosszabb. Ez viszont szomorú.

Kép
lieglgabi

Betti!
A remény hal meg utoljára! Csak pozitívan!! :wink: Amúgy nekem talán az sem elhanygolható, hogy tegnap is meg ma is ugy fájdigál a hasam, mintha megint meg akarna jönni! :shock:

d.dodó

ja, és az kimaradt, hogy iszonyat kipattanásosodtam mára:(

d.dodó

Dodó!
ez szupi!

Gabi!
Ez tök furi bennem fel sem merült a csaszi hogy lehet hogy valaki csak úgy ezt akarja és nem érdekli a babája!persze az más ha valami betegség vagy más indok van!Én szeretnék hacolni hogy a 2 simán menjen de nem találtam még rá orvost!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

betti!
na de ilyen hamar mutatkoznának már ezek a "tünetek"?

d.dodó

Betti szerencsére az én dokim nem híve a császárnak, neki szokott a legkevesebb császárja lenni évente, pedig rengeteg betege van, gondolhatod ha rendesen szeretnél időpontot kapni akkor 1 hónappal előre be kell jelentkezni.

Ő a másodikat engedi simán megpróbálni, és csak ha nem jön össze akkor kerül műtétre.

Kép
lieglgabi

Dodó!
az furi lenne de hát a múlt hónapban is korán megérezted!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!
Hát igen! De most a tesztet nem akarom elkapkodni!!! Nem akarok megin nagyot csalódni!!

d.dodó

Gabi!
Hol szültél?Ki ő?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti Bajcsy kórház. Kardos Gábor

Ő teljesen magánban van, külsősként dolgozik a kórházban. 10 éve járok hozzá.

Kép
lieglgabi

Lányok, nagyon könnyen lehet, hogy Dodónak van igaza.
Az anya szervezete számtalan, talán soha nem vizsgált, le nem írt és nem ismert apró-icipici tünettel is jelzi a kis "ismerős-idegen" ottlétét. Én is 3-4 nappal a fogantatás után ezer %-osan produkáltam tüneteket.
Sosem fog kiderülni, mennyi a pszichés ezekből.
Egy biztos, több olyan történetet ismerek, ahol nem tervezték a babát és ugyanígy néhány nap múlva teljes bizonyossággal tudta, érezte a nő, hogy valaki beköltözött a pocijába.
Biztosan vannak érzékenyebb és kevésbé érzékeny nők. Sőt, ez akár két különböző babánál is más lehet egy anyukának.
Néha mosolygok :oops: Dodó "rosszullétein" és "kívánósságán" de mi sem bizonyítja jobban, hogy testileg-lelkileg készen áll (ha ugyan nem máris nyakig a közepében van :wink: ) az anyaságra.
Dodó, én mindenesetre büszke vagyok Rád :wink: !

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Mpatr, én is pontosan így voltam a terhességeimnél, de legfőképpen a harmadiknál. FOgantatás után 4-5 nappal biztos voltam benne. Most ebben a hónapban volt egy pár nap amikor úgy éreztem van baba, aztán szép lassan éreztem hogy nincs, azért szorgalmasan vettem a tesztet de valahogy egyiken sem lepődtem meg, és valószínű ezért sem viselt meg hogy megjött.

Kép
lieglgabi

Azért látod vannak ennek hátrányai is. :?
Szurkolok Nektek nagyon-nagyon-nagyon!!!!!!!!
(Gabi, Dodó és Harivera!!!!!!!!!)

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

sziasztok!
Bárcsak én is várakozhatnék és figyelhetném magam :(

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Vissza: Várandósság