Sziasztok!
Húúúú, van itt forgalom
Jelentem Zsombi felállt.
Igaz, már tegnap is, de akkor még elég derékszögben
Nálunk ma kelkáposzta-burgonya-fokhagyma-vega mix volt. Egy kicsi maradt, uzsira összeturmix egy ki tegnapi sütőtökkel. Spórolunk
Éjszaka úgy, ahogy eltelt. Többször ébredtünk, de ma már nyoma sincs az orrváladéknak
Köszi az esetes tippet, én is megcsinálom a mosógépnél. Igaz, gondolom utána egy napig szellőztetni kell majd
Csak azt nem értem, hogy-hogy nem jutott az eszembe, amikor a fertőtlenítőt, vízforralót így szoktam vízkőteleníteni
Jaj, és köszönöm a Zsombi dícséreteket. Teljesen más az arca ezzel a séróval. Mintha nem is az én kisfiam lenne
Sziszi!
Nem, nem zseléztem Zsombi haját, egy kicsit le volt izzadva, és feltúrtam neki
Ja, és melírozva sincs
Köszi a mágnesgolyóról az infót, majd utána nézek. Ha drága, akkor meg jöjjön az ecet!!!
Alexaa!
Nagyon ügyes MArtinka, hogy már így áll. És anyucija is, hogy le tudta fényképezni.
(nekem még Zsombit nem sikerült)
Babapiskóta: hétfőn voltunk Tescoban, gondoltam veszek Zsombinak a Manner féle babapiskótát. Odamentem a polchoz, és tele volt egérsz.rral
Majd veszek inkább a dm-ben....
Héééé, mééééé nem említették már tegnap, hogy a született lesz! Ez már a 3. évad, ugye? Megyek, leszedem valahonnan a netről. Azért valaki leírná nagyjából mi volt benne? Csak nagyjából
Noémi!
Mennyit alszik Veronika? Amúgy Zsombi is jó alvó, és remélem nem követi majd nővérkéje szokásást (aki egyébként ma reggel is 5-kor kelt
. Bár most itthon van a párom, és ő ment át vele a nappaliba mesét nézni
)
Remélem most, hogy ott lesz anyukád, megúszod a gipszet!!!
Rena!
Jobban vagy már?
Megnéztem a képeket, szupik nagyon. Az msn-en lehet keresni??? Nem is tudtam
Ha tudnám, hogy milyen boltot érdemes nyitni, már megnyitottam volna
Amúgy én a múltkor elgondolkodtam, amikor volt egy riport a tv-ben, hogy érdemes lenne magánbölcsi. Asszem max. 7 gyereket lehet elvállalni, és persze kell egy kis pénz hozzá, hogy vegyél ezt-azt, de legalább otthon tudsz lenni a csemetével, és jól kaszíroz. Persze szerintem halál nyugodtság, és nagy tűrőképesség kell hozzá!!!
Én azon kívül, hogy ezekkel nem rendelkezem, itt kereslet se nagyon lenne rá, ugye falu....
Ihi!
Jobbulást nektek. Érdekes, amit a vizitdíjról írsz. Nekünk is a körzetis doki csak felnőtt doki, ha kínom van, viszem a gyerekorvoshoz, vagy őt hívom ki. Ha vittük, nem kért eddig vizitdíjat, persze volt, amikor adtam neki "zsebpénzt". Szóval passz, de most, hogy változott júli 1-től a szabály, lehet, hogy tényleg így van. (bár eddig az volt, hogy 18 év alatt nem kell vizitdíj....)
Tinu!
Nekem a múlt héten mondta a védőnő, amikor Zsombit vittem méretni, hogy most havonta 0,5 kg a megfelelő hízás. Azért a 70dkg nem olyan vészes szerintem.
Az a rizspép mi is lenne?
Réka!
Ha tudsz, jelentkezz gyakrabban!
Nagyon szép Lilla. Mekkora hatalmas szemei vannak!
Tescoba én már beleültetem a bevásárlókocsi ülésébe Zsombit, ha egyedül megyek 2 gyerekkel. Ha jön a párom is, akkor nekem babakocsi, neki bevásárlókocsi+Jázi
Szép napot mindenkinek,
Brigó