Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
Vagyok, csak én már úgy tervezem, h. az új topicban írok. Lenne mit, de hosszú és tényleg nem idevaló. Ahogy összejön küldöm az elérhetőséget mindenkinek. Nem kell kombinálni nem várok gyereket. :lol:
Látom Jolka egyben. Hajrá. Csak azt sajnálom, h. már nem látlak nagy pocakkal.
Dorkának nagy gratula. Kisfiam ezt majd 4 hóval később valósitotta meg. Mondjuk a hisztit sem nyomja (kopp-kopp-kopp), csak azt utálja, de nagyon, ha telefonálok. Na akkor szándékosan visit, h. fejezzem be. Bölcsi vészesen közeleg. Mindig azt várom, h. Z. hazajön és közli, h. Zalus nem mehet bölcsibe, én meg meresszem még egy évig itthon. Valahol meg már várom a munkát, mert fő a változatosság. Ez nemcsak rám, hanem Zalánra is vonatkozik, minden egyes új játék, mesekönyv stb. lázba hozza. Ott meg lesz bőven.

Szép estét mindekinek

KépKép
tuzal

Zsuzsi!

Boldog szülinapot kívánunk!
Anita és Dorka

Kép

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Már én is az új topikra gyúrok :cool: :D

Zsuzsi, nagyon boldog születésnapot!

Anita, gratula Dorkának, nagyon ügyes! Mondjuk ezt eddig is tudtuk :) Botim 10 hós és 1 hetes volt, mikor elengedte a kapszkodót és lépegetett, majd vetődött. Nem egész másfél hét múlva pedig felállt a szoba közepén és elindult. Még egy darabig vetődött, de azóta gyakorlatilag nem lehet leültetni :wink:

Petra, örülök, hogy jól vagytok!

Szóval Csilláék most utaztak el. Kíváncsi leszek, mi volt Flórával. Remélem, minden jól alakul (alvás pl.)

Nálunk a hétvége óta baj van az alvással. Pedig milyen büszke voltam, hogy ez olyan jól ment. Boti folyton velem akar elaludni, aludni. Még éjszaka is felkel ezért, pedig éppen elértük, hogy már hajnalban sem kelt enni/inni. Két éjszaka beengedtem az ágyunkba, mert gondoltam, nagy pánikja lehet, hogy át akar jönni, hisz ragaszkodik az ágyához kézzel-lábbal. Harmadik este már nem vettem ki, viszont az ágya mellett aludtam én is el, mert ahányszor ki akartam fordulni, visszatapsolt Anya aszi (alszik) felszólítással. Ja, és eddig magától aludt el, most már napközben is állandóan hivogat. Most ezt nagyon nem akarom elszúrni, de kezdek kétségbe esni....

Ma még ki sem dugtuk az orrunkat, rémes....

Jolka, hogy érzed magad?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Úgy látom nem nagy a mozgás. Már akartam jönni délelőtt is de nem tudtam belépni.

Jolka! Már tényleg a finisbe vagy :lol: gondolom várod már a nagy találkozást.

Anita! Kitartás az alvásokhoz, hátha megoldódik.

Dorkamama. ügyes a lányod, hogy már lépeget.

Dávid taknyos lett reggelre de már most alvásnál köhögött is úgy-hogy leviszem a dokihoz mert a torka is nagyon piros. Remélem helyre jön okt 8-ig akkor kezdenénk a bölcsit. Megyek is mert felkelt és nincs túl jó paszban.

Sziasztok minden jót

Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

[:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 19:19-kor.
Vendég

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 19:19-kor.
Vendég

Sziasztok!

:evil: :evil: :evil: Elegem van ebből az időből.

Ha holnap is ilyen lesz, elugrunk a klubba, de oda meg már talán nagyok vagyunk, na majd meglátjuk, hogy van-e egyáltalán.

Én jól vagyok szülésnek semmi jele. Pedig a doki is és a szülésznőm is ráér hétvégén. :) :wink:

TEgnap voltam nst-n és uh-n, minden ok.
kb: 3200g lehet a TEsó (-/+ 100g) Lepény egyelőre I. fokban érett, De Manóval is így mentem szülni. :)

Alvással nálunk is gond van. Hétvége óta nem akar aludni Manó délutánonként. Mindent kipróbáltunk semmi. Egyszerűen pörög, vagy csak hozzám lassúlt le? :D Még most is itt vigyorog. :evil:

Viszont wc ülőként produkált ma nagy dolgot, nagyon örült neki. :)

Bocsi megyek vendégem van.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Álljon már el az eső!!!! :twisted: :twisted: Dorka iszuonyú nyafis egész nap :shock: :?

Anita! Részvétem az alvás miatt! Nem tudok okosat mondani :( talán Tünde?

Jolka! Én kérdeztem még nem indult el a klub, de ha van engem is érdekel!

Zsuzsi! Persze a mai napra vonatkozik a köszöntés :)

Megyek is mert nem hagy Dorka!
Sziasztok és kitartás mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok,
Megcsináltaaaaaaaaaam. Csak most mennem kell és még elolvasni sincs időm, amit irtatok.
Anitáknak, Jolkának, és Krisztinek ment a cím. Valaki (4 közül) el tudná küldeni a többieknek a linket. Remélem aktiv, mert ellenőriztem, nekem az.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Leteltek egészséges heteink :cry: ! Dodo három nap alatt olyan beteg lett, hogy csak na. Vasárnap elkezdett köhécselni. Tegnap éjszaka lázas lett ma délután elvittem a dokihoz. A dokinö mondta hogy még jó hogy vittem, mert már húzódik a tüdeje felé. Teljesen sipol. na mondom ez frankó. Ráadásul nekünk is gondjaink vannak az alvással, mint Anitáéknak. Csak köztünk akar aludni. Mondjuk most hagyom is nehogy éjszaka megfuljon. Annyira köhög!!

Anita, szóval együtt érzek veletek! Viszont isteni volt hétvégén a két kölyök :lol: . Hogy Boti milyen barátságos... Domi azóta is minden babára azt mondja, hogy Boti!!

Tünde, te megmondtad... pedig én már azt hittem valamennyire megedzQdött a szervezete Dodinak a bölcsitöl, de nem. Megjött a sz@r idö és tessék. :(
Látom nehéz nektek is az elválás. Hát akkoriban én is mindig azt mondtam, hogy nem akarom inkább mégsem beadni, de annyira jó látni hogy élvezi az ott létet. Sok gyerek, játék, és nálunk nagyon kedvesek a dadusok.

Jolka, Ezt a ramaty idöt mi is nagyon utáljuk. NEm elég a kicsinek, hogy itthon van a gyerköcök nélkül, de még ki sem mehetünk. Mindig megy a cipöjével a kezében, az ajtóhoz, és egyfolytában hajtja hogy "tátá"!

Zsuzsi, isten éltessen születésnapodon!!!

Na megyek mert így hogy itthon vagyok Dodoval, haza kellett hozatnom a munkám. Most meg itt vár halomban! :(

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Tünde! Nem jött link :(

Timi! Jobbulást Dominak!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Bocs Tünde!

Megnéztem a rendes e-mail-eket is, ott van amit küldtél :oops: :) Mindjárt írom kinek sikerült elküldeni :)

Anita
Kép
Kép
dorkamama

No, elküldtem a linket asszem mindenkinek: Zsuzsi, Annamari, Petra, Timi, Tündi, Hajni, Dóra, Nusi. Négyőnknek már megvolt, Tündének meg nem kell :)
Ha vkit kihagytam 1000 bocs, vki pótolja légyszi! :oops:

Nekem hiányzik a vonalzó, nagyon. Lehet valahogy csinálni oda is, Tünde? Írni akartam oda is, de a regisztrációt követő 3 órában nem enged :twisted: Ja és volt már dorkamama :cry:
Jó éjt mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Tünde, pü ment!!!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Anita3, nekem nem jött link csak Tündétöl egy privi. :( Köszi a jókivánságot. Remélem hamar túlleszünk rajta. :(

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Nekem sem jött semmi link. :(

Ha valaki átküldené, akkor ide privátba.

Köszi

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Nekem sem jött semmi! De várom köszi előre is.

Kép
Jolka! már a fejünk fölött a gólya!!

Kép

Küldök egy kis napsütést ebben a pocsék időben

Sziasztok
Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Küldtem nektek. Remélem többiek megkapták.

Most már tényleg álljon el az eső!!!!!!!!!!!! :evil:

KépKép
tuzal

Lányok!
Akinek volt megadva e-meil címe annak oda küldtem, nem privibe!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Megvagytok!

Délután már tudok is írni. :)

REgisztrálnom kellett újra, mert a régi nick nevem u.a lett volna. :)

Hát...szép napot mindnekinek! Én megyek megállítani az esőt, boltba akarunk menni.... :D

Anita, Tünde! Köszönöm a linket!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Tünde
Köszönöm a linket.

regisztráltam csak még nem tudok irni.nekem kellet új mail cím mert a régi felhasználó nevemet elfelejtettem de oda találtam nagy nehezen :roll: majd én is jelentkezem!

Gondolatban Fogjunk össze és állítsuk el az esőt!!
tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 19:21-kor.
Vendég

Ági!
1000 bocs, amiért téged meg kihagytalak. Na most pótolom, privi megy!
Mégegyszer bocsi!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

nagyon szomorú vagyok, mert még mindig nem kaptam linket:((!!
Pedig már mennék az újra!!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Timi!
Link ment priviben!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Köszi a linket!
Idő közben megérkezett a Tünde linkje is! :oops: :?

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Csilla kapott?

Anita
Kép
Kép
_anita_

:oops: :oops: :oops: ő is kimaradt :oops: :oops:
ezek szerint nem 13an vagyunk...
küldöm neki is

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok :oops:
Légyszi-légyszi nekem is küldjétek el,mert továbbra is szívesen olvasnálak titeket :oops:
Ági
csagi

sziasztok bár nem Szabolcsi vagyok de ott szeretnék szűlni! és nagyon megköszönném ha valaki tudna nekem bármilyen infóval szolgálni a nyíregyi kórházzal kapcsolatban mert nagyon jó dolgokat hallottam róla....de azért jó lenne hallani mindent....bármit előre is köszönöm
Üdv ILDIKÓ..........

üdv Ildikó
KépKép
ildike427

Szia Ildikó!

Az az igazság hogy ez a topik már kihalóban van, most is csak véletlenűl jöttem.De szivesen irok neked a korházról.
Én két gyerekemet szültem itt mindkettőt császárral, de mégis elégedett vagyok mindennel. Nekem is választott dokim volt, magánrendelőbe jártam hozzá végig. A korház jólfelszerelt és szerintem sokan elégedetten jönnek haza. Lehet apás szülés meg babás szobák is vannak szóval ahogy akarod olyan szobába raknak. Legalábbis tőlem megkérdezte a dokim hogy szeretném.szólok a többieknek hogy jöjjenek és irják meg tapasztalatukat neked.

Addig is szia

Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Szia Ildikó!

Az az igazság hogy ez a topik már kihalóban van, most is csak véletlenűl jöttem.De szivesen irok neked a korházról.
Én két gyerekemet szültem itt mindkettőt császárral, de mégis elégedett vagyok mindennel. Nekem is választott dokim volt, magánrendelőbe jártam hozzá végig. A korház jólfelszerelt és szerintem sokan elégedetten jönnek haza. Lehet apás szülés meg babás szobák is vannak szóval ahogy akarod olyan szobába raknak. Legalábbis tőlem megkérdezte a dokim hogy szeretném.szólok a többieknek hogy jöjjenek és irják meg tapasztalatukat neked.

Addig is szia

Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Szia Ildikó!
Én is 2 babát szültem a Nyíregyházi kórházban. Fogadott dokim volt, bár a 2. szülésnél nem jött be így az épp hazakészülő ügyeleltes vett át, de kicsit sem bántam meg. Babás szobába nem jutottam be, amikor szültem sokan szültek nem volt hely, mindkét esetben így jártam :cry: . De így is jól éreztem magam bent, bár az első fiamnál szopi problémák voltak és nem volt minden nővérke segítőkész, de a legtöbb rendes. A másik oldalról is tudok beszámolót tartani, mert szülésen is voltam bent, a sógornőmmel. Kapott labdát sétálhatott, persze amíg lehetett. Ha kérdésed van írj, amire tudok válaszolok.
Hajni

Kép
Kép
nimbot

Szia Ildikó!

Szerintem is nagyon jó a nyh-i kórház. Én is ügyeletesnél szültem, fogadott szülésznőm volt, és mindennel meg voltam elégedve. Babás szobában voltam, a nővérektől nem igazán kértem segítséget, mert minden simán ment, és a szobatársak is segítettek, de szépen ellátták a feladatukat a nővérkék is. Nekem egyértelműen pozitív véleményem van a nyh-i kórházról, és neked is jó szívvel ajánlom.
Petra

Kép
ppetra

köszönöm szépen az információkat, sokat segítenek a döntésben mert megnyugodtam végre hogy jó helyen fogok szülni....mégegyszer köszönöm ha még lesz kérdésem mert az mindig van még kérdezősködöm majd....
üdv mindenkinek
ILDIKÓ

üdv Ildikó
KépKép
ildike427

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

KépKép
KépKép
kelimoni

Kedves Anyukák!

Végzős hallgató vagyok az ELTE Tanító- és Óvóképző Főiskolán. Szakdolgozatomat a „Testtartás kialakulásának folyamata és az azt befolyásoló tényezőkből” írom. Segítségét szeretném kérni az alábbi felmérés otthoni elvégzésével, melyet óvódás korú gyermekével/gyermekeivel kell megcsináltatnia. A felmérés kiértékelésével fényt szeretnék deríteni arra, hogy a hasizom és a hátizom erejének, valamint a lúdtalpnak, van-e szerepe a hanyag testtartásban. Mert amennyiben igen, akkor ezek már óvodás korban elkezdett megfelelő erősítésével megelőzhető a tartáshiba kialakulása, amely idősebb korban további panaszokat okozna.
A kitöltött felméréseket légyszi küldjétek el a kisindigo@freemail.hu címre.

1. Gyermek kora, neme:
2. Magassága, súlya:
3. Súlya:
4. Van-e lúdtalpa? /Legkönnyebben úgy lehet megállapítani, ha hátulról megnézi, hogy a gyermek Achilles-ina egyenes-e. Ha megtörik akkor lúdtalpas./
5. Hanyag tartása van-e? /Hanyag tartás jellemzője: a vállak előreesnek, a háti domborulat kifejezettebb, a lapockák pedig elállnak, s a gyermek „Húzd ki magad!” felszólításra korrigálni tudja tartását./
6. Hasizom erejének vizsgálata: Kérje meg a gyermekét, hogy feküdjön hanyatt. Lábát térdben hajlítsa be és Ön rögzítse a lábát. A gyermek fogja meg a fülét. Ebből a helyzetből üljön fel úgy, hogy a könyökével megérinti a térdét, majd vissza, miközben a fülét nem engedi el, 20 mp-ig annyiszor amennyiszer csak tud. Hányszor tudott felülni?
7. Hátizom erejének vizsgálata: Feküdjön hasra a gyermek. Fülét ismét fogja meg, s Ön rögzítse a lábát. Majd 20 mp alatt annyiszor amennyiszer csak tudja emelje meg a törzsét úgy, hogy a könyökét összeérinti maga előtt. Hányszor tudta összeérinteni a könyökét?

Segítségüket előre is köszönöm!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo

Sziasztok!

Januárba Nyiregyházára költözünk.

Mivel ismeretlen a város szeretnék segítséget kérni Tőletek, mindenben ami a 3 éves kisfiam számára hasznos lenne (ovi, játszóház, különböző fogl., doki...) .

Előre is köszi a segítségeteket!!

Brigi
pozotu

Szia Brigi!

Nekem még nincs babám, de mivel már nagyon szeretnék (csak még tanulok) így elég sokat nézelődöm a babaneten. Ez a topik már sajna eléggé kihalt... de remélem egyszer "feléled". Utánnanéztem egy-két dolognak, hogy tudjak Neked segíteni. Találtam egy-két szerintem tök jó, barátságos óvodát.
1. Napsugár óvoda és itt a weboldala is: http://napsugarovoda.atw.hu

2.Ligeti Óvoda http://www.ligetiovi.hu/index.html

Van még a Városmajor úton is egy óvoda de annak nem tudom a pontos nevét.

Találtam játszóházat is:)
Zsibongó játszóház: http://www.zsibongojatszohaz.hu

Meg szerintem érdemes ezt az oldalt is megnézni:
http://nyiregyhaza.dobozos.hu/

Remélem ezekkel tudtam valamelyest segíteni.
Szép napot!

Brigi :)
brigi0923

Sziasztok!

Na igen, kihalt a topik...:(
Elköltöztünk. de ezt is fel lehet éleszteni. :) :wink:
Üdv. Brigik a topikon!!!

Brigi, Hova költöztök, talán úgy könnyebb ovit és orvost találni. Szerintem ebbe a többiek ( régiek) is tudnak neked segíteni.

Írjatok, ha van kedvetek.
sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szia Jolka!

Jó, hogy benéztél! Már régebben is figyeltem ezt a topikot, dehát láttam, hogy nagyon "kihalt" :( aztán nem is írtam. Nagyon aranyosak a kisfiaid :)
Tudnál nekem tanácsot adni nőgyógyász szempontjából?
Előre is köszönöm! :)
sziasztok
brigi0923

Szia Brigi!

Köszi!!! :)

Írjál nyugottan, szeritnem a többiek is viasszanéznek, ha van élet a topikon. Nekem hiányzik, ugyan mi továbbra is tartjuk a kapcsolatot a többiekkel.

Doki!
Én Molnár Balázshoz jártam/járok. Nagyon jó doki, tapintatos, udvaris, kellő távolságtartó (tehát nem mint a többi doki, hogy túl atyáskodó, vagy fordítva nem foglalkozik az emberrel), Na és végtelen türelmes. A Hősök terén van magánrendelése, és a kórházban is van szakrendelése. Ja és a magánba az asszintense a világ legjobb szülésznője, mindig nagyon jókat beszéltünk egymással. Ha többet szeretnél tudni írj. :)

Írj magadról, olvasom, hogy baba vállalás előtt vagy.

Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szia Jolka!

A babára még várni kell kicsit, mert még tanulok! És van hátra még több mint két évem! :( Aztán közben meglátjuk, hogy hogy alakulnak a dolgok a párommal (lakás meg hasonlók) aztán jöhet a baba. Csak már olyan dokihoz szeretnék járni akinél szülhetek is majd. Ha tehetném már most szülnék, imádom a gyerekeket, dehát majd ennek is eljön az ideje.... :)

A dokid amúgy hány év körüli? Bent volt Veled a szülésnél? Ahogy olvasom a szülésznő is nagyon rendes aki mellette lehet... Ez így tiszta jó. :) Amúgy mindkét babádat náluk szülted?
Eddig Sipos Attilát meg meg Fábián Antalt ajánlották még. Hát nem tudom. Én eddig akinél voltam az egyik az Herpay Gábor (nála magánrendelésen voltam) volt a Kryon de már nem rendel ott ő rendes volt meg Losonci Jánosnál ő meg csak kapkodott mert sokan voltak (nála nem magánrendelésen voltam) nála csak azért mentem el mert amit a kryon írtak fel fogamzásgátlót attól kikészültem teljesen aztán kellett valami más. De most már tényeleg kellene valami végleges doki mert így elég rossz... :(

Szép napot!
brigi0923

Szia Brigi!

Manót Kelecsényi főorvos úrnál szültem, csak nyugdíjba ment közben és csak magánba rendel, már szülést nem vezethet. Így mentem át Molnár dokihoz. 33 éves fiatal doki, tapasztalatok szeritn szakmailag is jó. Magánrendelésen is mindent elmagyarázott (pl. uh-on), megmutatott, nagyon lelkes doki. Ha kiváncsi vagy rá, meglesheted az iwiw-n. :) :wink:

Hol és mit tanulsz? Sokan bevállalják a babát tanulás mellett. Lásd a régi fórumtársak.

Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szia Jolka!

Meglestem... ! :) Tényleg szimpatikus, barátságosnak tűnik! Habár én úgy utálok nőgyógyászhoz menni (habár szerintem senki sem szeret) ezért is lenne jó egy szimpatikus kedves nőgyógyászt találni.

Debrecenben tanulok Közgázt. Jelenleg most ott lakok együtt a barátommal mivel ő is ott tanul. Még elvégezzük a sulit, aztán lakás és majd csak utánna lesz baba. Meg hát még elég fiatal vagyok, sokak ilyen korban szétbulizzák magukat dehát nekem egyáltalán nincs kedvem ilyenekre.... meg lusta is vagyok!:) Kicsit megíjednék azért tőle, ha most terhes lennék (persze egyben örülnék is nagyon) de a barátom nem riadna vissza ettől (pont valamelyik nap beszéltünk erről, és kicsit meg is lepődtem rajta:) )

Ti mindkét babát terveztétek amúgy? A Jónás-naptárt ismered? Pont most olvasgattam róla hát nem tudom mennyire igaz....

Szióka!
brigi0923

Szia Brigi!

Mindkét gyerkőcöt terveztük, 4 évnyi házasság után, már ideje volt a nagyik szerint. :)
Te hány éves vagy?
Közgáz az jó szak.:) De emelett egész életedben tanulni kell. ;) Akkor most pont a vizsgaidőszak kellős közepén vagy. Egy Kárpát medencével neked!
A Jónás-naptárat nem ismerem, de kínai fogamzásnaptárt igen. :)
Íme: http://www.bebilap.hu/terhesseg/knaptar.htm
szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szia Jolka!

Én 20 leszek :oops:
Igen most van a vizsgaidőszak. Köszönöm szépen a jókívánságot :) Rémfér.
A Jónás-naptár az olyan amúgy, hogy meg kell adnod a neved születési éved, hónapod, napod, meg hogy hol születtél bár ez nem olyan lényeges meg hogy melyik évre szeretnéd nézni a naptárat és utánna kidobja hogy az adott évben hónapokra lebontva melyik hónapban hanyadikán van a Jónás-napod és kisfiútok vagy kislányotok lenne-e adott hónapban na és a Jónás nap előtt kb. 3 nappal kell akciózni :), hogy ez sikeres legyen. Lehet kicsit kacifántosan írtam le, de remélem lehet érteni. Ha gondolod elküldöm a linket igaz angol oldal de van hozzá magyarázat is :)
De úgy látom hasonlít ahhoz amit belinkeltél.
Szerinted mennyire lehet ezeknek hinni amúgy?
Én régen mindig is arra vágytam, hogy nekem kislányom legyen. Aztán nem is olyan rég álmodtam és kisfiam volt (olyan jó álom volt) aztán mostmár kisfiút szeretnék majd, dehát majd alakul valahogy nem tudom:)
Anyukám amúgy már alig várja, hogy nagymama legyen de tudja ő is hogy még erre várni kell. Elhiszem, hogy a nagyszülők várták már a kis unokát annyi idő után.
Már egy csomó születéstörténetet is olvastad. De találtam olyan szomorúakat is :cry:
Amúgy a Manó nem féltékeny a kistervérére?

Szió
brigi0923

Szia Brigi!

Jöhet a link, mindent bevettünk, hogy a harmadik gyerkőc kilány legyen, aztán leálltunk. :)

Én is nagyon kislányt szerettem volna, de most nem tudnék a fiúk nélkül élni. ;)

A kínai naptár Manónál bejött, ugyan csak utólag néztem meg. Ákosnál egy két napot csúsztunk pont két hó. közé estünk. :)

Féltékenység: Nem is tudom, nem nagyon van. Ha fáradt Manó jön az ölembe, de ott van Ákos, mondja, hogy tegyem le. De valamikor csak oda szalad Ákoshoz, és ad neki egy puszit. Tuti megzavarta a kis lelkivilágát a tesó, de nagyon jól bírja.

Sok vizsgád van?

Te még tényleg élvezd az életet, gyerek mellett is lehet, de akkor már nem lesszel sose olyan szabad mint előtte. Állandóan a gyerkőcök lesznek előted, az állandó aggódás...na és a sok öröm. :)

Ha dokim választanád, akkor tudok adni elérhetőséget. ;)

Szép estét és jó tanulást neked!!!
Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szia Jolka!

Az oldal címe: http://www.astro.com/
És megpróbálom feltölteni hozzá a magyarázatot remélem sikerül. Ha mégse akkor is eljuttatom valahogy:) Jónás-naptár magyarázata
Remélem sikerült!

Az nagyon jó, hogy Manó így viseli a kistesót.

Vizsgák: Egyen már túl vagyok (vagyis hát az olyan volt h a két évközi zh-ból nem jött össze az 50% így kellett menni vizsgázni és az hármas lett) meg még van két ötösöm meg egy négyesem (ezek félévi teljesítmény alapján) meg még van 4 vizsgák. A legközelebbi január 9-én lesz (közgáz :? )

Az a baj, hogy nincs is kedvem bulizni, meg sehova se menni. De a páromnak se. Csak úgy elvagyunk együtt.... Sőt úgy néz ki szilveszterkor se megyünk bulizni.

Meg tudnád nekem adni a szülésznő nevét aki a doki mellett van, hogy őt is meglessem iwiw-en? :D

Szép estét és jó babázást! :)
brigi0923

Sziasztok! Elnézést,hogy ismeretlenül irok...Jó látni,hogy újra éled a topik...ügyesek vagytok. A segitségeteket szeretném kérni. Gyermekortopédust keresek a 4.hónapos kötelező csipőszűrésre. Magánrendelésre gondoltam mert a kórházi előjegyzés több hét. Mi már 4 honaposak elmultunk, csak jöttek az ünnepek emiatt csusztunk...de januar elso heteiben mindenáron szeretnénk ezt a vizsgálatot...bizom benne,hogy talán tudtok tanácsot adni...előre is köszönöm... Minden jót kivánok Nektek!

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?