Új privát üzeneted érkezett!

Mi volt az ajándék?Ha publikus...
Vendég

Persze, publikus.

Én 2 rizs(álló)lámpát vettem Bálintnak és egy afrikai képet, melyen egy harcos áll.

Anyóséktól parfümöt kapott és pénzt, mert nem tudta megvenni azt amit ki néztünk a Kikában a Bálinttal (még jó, h adtam neki akciós újságot is és be is x-eltem) - béna
A mamájáéktól pedig ágyneműszettet - mert egyfolytában azért hisztizett már nekem :lol:

babszika

Jó reggelt!

Babszika,
Bálintodnak nagyon boldog szülinapot!!!!!!!

Nem tudom, illetve tudom, hogy nem kellene kombinálnom, de ez 3 napja tartó reggeli és esti hányinger már nagyon zavar. Nem tudok nem arra gondolni, hogy nem e babó.
Próbálom bebeszélni magamnak, hogy nem , csak megfáztál és kész, de nem megy. Már a hasam is fáj.

Lehet pszihés zavaraim vannak? A reggeli hőm alacsom, illetve normális....Ami elvileg kizárja a terhességet, nem? :?

Tegnap hányinger mellett bevágtam egy nagy tál spagettit, sajtos szósszal. Jól esett. 3 napja bolognai spagetti jár az eszembe... Most is....
Mit tegyek? Elvileg, már az én gondolatmenetem szerint, ha babó van és attól van hányingerem, akkor a tesztnek is pozitívnak kell lenni nem? Vagy nem????? :? :?

És szorít a gatyóm is!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :)

Kép
Kép
gabi82

Babszi:ezek a dolgok nekem is nagyon bejönnek!!!!A kika-ban valószínű nincs az a suska, amit ne tudnék otthagyni! :wink:
Vendég

Gabi!

Hanyadik dpo-n vagy????

Vigyázz a tünetekkel!!!
Már jópáran "megszívtuk" a tünetek miatt..... de remélem, h neked nem ál-tüneteid vannak.

babszika

Gabi:babszi anyánknak igaza van, úgy produkáljuk a tünetetket, mint ahogy a nagykönyvbe meg van írva... :cry:
Persze ne legyen így...
Vendég

Jó reggelt!

Babszi:Istenke éltesse Bálintodat!!!án

Gaby:csatlakozom Babszinak,ezekről a tüneteggyüttesekről tudnánk mesélni,de tiszta szívemből kívűnom,hogy baba legyen!

Nóri:örülök,hogy itt vagy...!
vedresandi

eggyüttesből vegyetek el egy G-t,megszaladt :oops:
vedresandi

Andikám:jedy visszatért...
:wink: jó reggelt!
Vendég

Nóri:ez hiányzott nekem!!!! 8) :lol:
vedresandi

Köszi csajok, átadom neki! :wink:

babszika

Gabi!
Remélem, nem sértettelek meg, mert nem akartalak!!!!

Csajócák!
én most el...... munka-munka-munka :?
puszákok :lol:

babszika

babszi:a rádió eszedbe se jusson....jó munkát!
Vendég

:lol: :lol:
szerencsére ma nincs a mumus :D
és egyébként meg..... az anyámtól egszen jó kis beszélőkét örököltem.... csak szóljon be.... :)

babszika

Gabi: A csajoknak igazuk van, tényleg lehet mindenfélét produkálni ciklus végén....Szagok zavarhatnak, émelyeghetsz, kívánós lehetsz, fáradékony....Ettől még persze lehetsz terhes, engem inkább az az alacsony hő "zavar".....

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jóóóó reggelt Vietnám!

Tünetek? Azok nekem is mentek minden hónapban rendesen, oszt sehol semmi...

Most is vannak tünetek, meg vagyok fázva, szerintem most csak ennyiről van szó, de szééééépen emeli a hőt azért :twisted:

Kép
Vendég

Bíbi: Háááááát, hátha nem is a "dátha".

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

babszi:a rádió eszedbe se jusson....jó munkát!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Babszika,
sajnálom a menszit :( na de a szeptembernél nincs is szebb hónap a baba gyártáshoz :D

Gabi,
látom nagyon izgulsz már a baba miatt. Csak nyugi!!! Én mondjuk (MÉG) nem produkáltam terhességre utaló tüneteket, pedig már több mint 50 napja nem jött meg :lol: de viszont ha babót vársz akkor az idegesség nem tesz jót, se neki se neked. Ha meg ne adj Isten mégsem ez a Te hónapod, akkor meg nagyobb lesz a csalódás, amikor megjön. Szerintem ne izgulj, és várj még legalább a menszi várható időpontjáig és csak utána tesztelj! TÜRELEM babót terem :lol:

Tényleg Lányok,
közületek valaki szedte már a duphastont? Ez hozná meg a menszim és kíváncsi lennék a tapasztalatokra.
Vendég

Sziasztok!

Gaby! Valóbán ki kellen várnod a szombatot a teszteléssel. Sajnos én is volt, hogy a 14-15. dpo-n nagy vágyat éreztem a tesztelésre, de szerencsére megálltam, és bizony nagyon jól tettem, mert 2 nap után mindig megjött. Meg sajnálom a lóvét a sok terhességi tesztre pocsékolni! Inkább vegyél egy tábla fincsi csokit és azt majszold be! Meglátod a türelem tényleg babát terem!

Babszi! ANyós fújjjjjjjjjjjjjjjjjj!!! Elhiszem, hogy kiakadtál! Az én páromnak pénteken lesz a szülinapja és mi szerencsére csak 3-asban leszünk!
Ja és még nagyobb fúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjjjjjjj a mensidnek!!!! :twisted: :twisted:

Kamilla! De jó, hogy visszatértél!!! Mesél magadról mi történt veled a nyáron! Babaprojekttel mi a helyzet?

Betty! Hahóó nem eltűnni újra!!!

Na megörvedeztetlek benneteket egy görbévael:

Kép
Vendég

Hűű, de szép görbe Krisztinka...
Éles hónap?:)

Egyébként sziasztok Csajok... :)
Vendég

Egyébként szia Pöttye!

Hogy vagy??? Látom mindjárt vége a hónapodnak, vagy egy 8,5 hónapos végű ciklusod lesz???
Vendég

Ja én nincsenek elfelejtve a szexnapok, sajnos most csak ennyi volt. Szerintetek várhattak annyit a kiskatonák??? :? :shock:

Nem is tudom most mi is lenne jó igazán?! :oops:
Vendég

Kép
Látom egy kicsit eltűntetek,na majd ez! Egy kis dugipia :wink: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Köszi Andi! Már alig várom, hogy péntekem pezsgőzzünk apával! :lol: :oops:
Vendég

Andi:ááááááááááááá, idevele, de rögtön... :lol:
Mit nem adnék most egy jó sangriáért...na azt ittam nem keveset nyaraláskor, hűűű de jó volt.Össze se lehet hasonlítani az itthon ilyen címszó alatt árult löttyel.
Na szép, ebéd helyett piára vágyok. :shock:
(halkan súgom csak, de még a cigi is eszembe jut néha néha, hogy de jó volna...)Persze azt már hangosan mondom, hogy nem teszem meg, csak a kisördög bújkál néha. :oops:
Vendég

Nóri:bennem is bújkál a kisördög,de a főnökkel szembe ülök,aki gyakorlatilag láncban nyomja,így passzívan szívom azt :lol:
vedresandi

Kép
Vendég

Andi:te is szívtad?
Vendég

[quote="krisztinka79"]E írta:krisztinka79gyébként szia Pöttye!

Hogy vagy??? Látom mindjárt vége a hónapodnak, vagy egy 8,5 hónapos végű ciklusod lesz???

8,5 hónapos végű? :shock: :shock: :D nem értem...tudod, szőke.. :)
Vendég

Pöttyöm:azaz babás :wink: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Jah, egyébként remekül vagyok..tegnap megvettük életünk első közös technikai csodáját.. DVD... olcsó, no-name... de végre..valami van is otthon.... Nem csak a bambula-TV... :)))

Esküvő ügyben csönd és nyugalom. Lakásvásárlásban is.. Párom kezd: Ej, ráérünk arra még stílust felvenni... Én meg már unom a hajcsár szerepet... :))))

De egyébként holnap van a születésnapja. Életem első tortáját fogom kipróbálni... illetve próbálni megalkotni... :))))))
Vendég

Pöttye:ha egymás alá tennéd a vonalzóid,akkor nem csúszna így szét a hozzászólásod!!! :shock:
vedresandi

Nekem így is tetszik,de mindig azt hiszem,hogy elfelejtetted befejezni a mondatod :wink: :lol:
vedresandi

Andi: íííííííííííííí, erre nem jönni rá... Lenni kicsit butus, kicsit szőke.. :))) :oops: :shock: :lol: :oops: :D :idea: :roll: :oops: :shock: :D :) :lol: :wink:

Így a válasz már nagyon is egyértelmű.. Mivel a táblázatban is jelezve vagyon, hogy decemberig pihi van.. és a görbém is normál.. csak sima 27-28 napos ciklusról beszélhetünk...
Már alig várom, hoyg legyen végre valami izgalmas ebben a hőmérőzésben... :wink:
Lehet átváltok hüvelyi mérésre;-) :lol: :wink: (máááá csak azért, hogy változatos legyen... 8. hónapja nagyon uncsi.. ) de lehet inkább le is teszem... - csak már anynira megszoktam a reggeli csippantásokat.. félálomb a méréseket.. :oops: )

Kép
Vendég

Pöttye:inkább a vonalzóid tedd egymás alá :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi! Köszi, hogy fordítottál Pöttyének! :wink:

Pöttye! Na mennyi apa szülinap van a héten!!!! Meglátod sikerülni fog a torta! Bízz magadban!
Én ezt kreáltam a múlt héten anya szülinapjára:

Kép
Vendég

Én nem is tudtam, hoyg szét szokott csúszni.. :))) :oops: :shock:
Ránézek:)
Vendég

Krisz:ez gyönyörű,bár te egy konyhatündér vagy :D :idea: :!:
vedresandi

Krisztinka... ha én ideteszem majd a tortás képet az fog eszetekbe jutni, hogy " de ronda... :) de talán finom:)"

Nem semmi csajszi vagy... Megpróbálom ennek az árnyékát összehozni..mrá akkro boldog lesz Apája.. :)
Vendég

Köszike! :lol: Bár kicsit szétestem mire végeztem vele!
Vendég

nah, ennyit a vonalzóimról :lol:
Vendég

Pöttye! Te mit is művelsz a vonalzóiddal???? :?
Vendég

Látom lázasan dolgozol rajta! :lol: :lol: :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: esz új avatarom is.. bizony:)
Vendég

esz=lesz
Vendég

Ez az X az???? :lol: :lol: :shock: :?
Vendég

Pöttye:ne haragudj,nem akartalak megkavarni!!! :?
vedresandi

Dehogyis :lol: :lol: Szőke vagyok, tudom.. :)

Itt van két érdekes kép a leendő kismamiknak...

1. amikor a pete megérkezik a méhbe a puha, vastag méhnyálkahártyára.. Várja a beágyazódást ... :)) meg mi is ezerrel:))
Kép
2. Egy zigóta 8 naposan... Mint egy kis báb...
Kép
Nah mit szóltok?? :)
Vendég

Pöttye:erre gyúrok én is :wink: (csodaszép képek)
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?