Sziasztok!
Nyuszi,
Maja 6 naponként kakil? Akkor megnyugodtam, Anna még csak a harmadiknál tart, akkor a hatodikig nem izgulok!
Felvettelek a táblába, hétfõn már benne leszel, okszi? Hogy bírta Maja nélküled az estét?
Zulu,
K-betûs kenyér, húúúúú, észkombájn lehetett a csaj!!!
Steinberger aszaltszilvalevet hol lehet kapni? Maci 2 és Judó tényleg már jó régen jártak itt, a múltkor én is kérdeztem itt, hogy hova lettek, Urszila írta, hogy pár hete találkozott Judóval, megvan, csak nincs ideje!
Errõl jut eszembe, tudja valaki Judó idõsebb gyerekének nevét, hogy beírjuk õt is a táblába?
Györgyi,
ezt úgy érted, hogy mentolos szaga volt a kakinak???
Huhh, ez tényleg jó bizonyíték!
Dinihe,
nálunk ugyanez volt, az elsõ két hétben csöndes kisangyal volt, utána egyszerre megváltozott. A kaki-dologgal is így volt, mi is a hõmérõvel segítettünk neki. Pocakfájás meg megmaradt, kb. mostanság kezd múlni. Mi kipróbáltuk az összes csodaszert, Espumisan emulziót, SabSimplex-et, Gripe Water-t (ezt 1 hónapos korától lehet), de nagyjából egyik se segített. Egyedül a hõmérõ (ugyanerre használják a szélcsövet is, mi olyat végül nem vettünk). Szóval nem tudok igazán jó tanácsot adni, talán próbálkozzatok, hátha valamelyik szer beválik ezek közül. Olyan rossz hallgatni, ahogy küszködik szegényke a hasfájással
. Anna is sokszor úgy ébredt, hogy nyögött nagyokat, pirosodott a feje, de kaki nem jött, se a szelek... Nekem azt mondta a védõnõ, hogy ne etessem nagyon sûrûn, legalább másfél óra teljen el két kaja közt, mert attól is fájhat a hasa. Én ezt nem mindig tudtam betartani, mert sokszor már annyira sírt, és nyomta a kezét a szájába, hogy inkább megetettem. És sokszor azt csinálta Anna, hogy elkezdett szopizni, utána 5 perc múlva bealudt, de persze annyit nem evett 5 perc alatt, hogy jóllakjon, és akkor negyed óra múlva felébredt, és megint enni akart. Szóval így nem lehet tartani a másfél órákat...
Snoopy,
kösziköszikösziiiiiiii!!!!!!! Érdekes, hogy a szaktanácsadó sem tudja...
Pálma,
én nem használtam ilyet, úgyhogy passz... de naaaaaaagyon drukkolok neked, mindjárt babázol!!!!
Orsoly,
Lackó is micsoda helyes kis hapsi!!!
Nagyon jól áll neki a sapesz!
Névtelen,
egyáltalán ne szégyelld magad!!! Nem tudom, mi lehet az a rés, de szerintem ezt mindenképp egy dokitól kéne megkérdezned, mert szerintem az nem kéne, hogy legyen. Azt az érzésedet maximálisan megértem, hogy "én már bizony nem leszek a régi", nekem is van ilyen érzésem néha, bár most már jobb egy fokkal, de még mindig nem az igazi. Szerintem nekem is szûkre varrhatták, bár a férjem szerint nem, szerinte olyan, mint volt, de nekem fáj még szex közben
. Azt mondják, ez folyamatosan jobb lesz, hát remélem tényleg... Csak annyit mondanék, hogy mindenképp mutasd meg magad még egyszer a dokinak, és ha õ azt mondja, hogy minden rendben, akkor próbáld meg legyõzni a félelmedet, és vágj bele a férjeddel, nehogy emiatt eltávolodjatok egymástól. Szépen lassan fokozatosan, ha fáj, szólj neki, és bele fogtok jönni! Drukk neked!
Andi,
részvétem a kevésalvás miatt, nálunk is volt ilyen, kitartás, el fog múlni!!! Egyszer csak azon veszed észre majd magad, hogy a gyerek már két órája alszik, te jó ég, csak nem beteg???
Urszila,
aranyosak vagytok Julkával!
Myssnia,
már meg is vagyok!
Csak vendégeink voltak, este meg sétáltunk megint Annácskával.
Jó éjt, megyek odabújok Apához!
Pusza
Franyó