Sziasztok
Gyors leszek, mert mindjárt kezdődik a Dr.House!
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm Flórácska nevében is a köszöntést!
És a képekkel kapcsolatban is köszi a biztatást, remélem jól fognak mutatni! Igazándiból azért erre esett a választásom, mert odavagyok az ilyen vidám színösszeállításokért és a másik falon a hálónkban van egy színes mexikói faliszőnyeg. És szerintem ezek együtt jól fognak mutatni.
Most bemásolom, amit az oviról írtam a csajoknak, ugyanezt írnám nektek is, remélme nem gond, hogy másolom!
Nálunk is várakozáson felűl alakulnak a dolgok! Ma már eljöttem az oviból. Odaértünk fél 10 körül (mert amíg nem eszik ott a gyerek, addig a tízórai után kell érkezni, ha majd ott eszik, akkor legkésőbb 9-ig be kell érni.) és én el is jöttem szinte azonnal. Gergővel már tegnap megbeszéltük, hogy ma el kell mennem a boltba, de addig ő ott lesz az ovónénikkel és a gyerekekkel, és ha bármit szeretne, vagy gondja van, akkor Marika néni, vagy Kata néni segít neki. Ma pont Kata néni volt, eddig minden nap Marika nénivel kezdtek, így egy ici-picit aggódtam, hogy nem teljesen ugyanaz van, mint az előző 2 nap, ráadásul olyan szép idő volt, hogy rögtön tízórai után kimentek az udvarra, így mikor odaértünk ott találtuk az egész csoportot, szóval tartottam a dologtól, de semmi nem volt. Gergő meglátta, hogy a kedvenc kismotorja ott hever a fűben, felkiáltott, hogy "ott a motor!", erre Kata néni elment vele motort szerezni, nekem meg mondta, hogy akkor most a legjobb, ha elmegyek. Hazajöttem, de míg vissza nem mentem másra sem tudtam gondolni, csak arra, hogy mit is csinálhat, jól van-e, szóval elég idétlen voltam, de legalább nem sírtam.
:wink:
Aztán 3/4 11 körül mentem vissza, de Gergő elmélyülten játszott a homokozóban, így először bementem beszélni az ovónénivel és azt mondta, hogy Gergő szuperül elvolt, 1x bement, mert szomjas volt, jó sokat ivott, de nem keresett engem, szóval minden rendben ment! Én úgy örültem!! Aztán amikor mentem ki az udvarra, akkor észrevett a drágám, de semmi odarohanás, nyakamba ugrás, csak odajött és kaptam a homoksütiből, amit sütött.
Mondjuk kicsit rosszul esett, de Anyukám mondta, hogy tiszta hülye vagyok, örüljek neki, mert ez azt jelenti, hogy nagyon jól érezte magát és biztonságban, tudva, hogy én majd visszamegyek érte! És ez nagyon jó.
Holnap már fél 10-től fél 12-ig lesz bent és pénteken is és hétfőtől bent is ebédel a drágám.
Az ottalvás meg majd kiderül, ha nagyon akarja, akkor majd ott is alszik, de ezt a dolgot egyáltalán nem erőltetem.
Ja, és a zsákját, amit első 2 nap haza kellett hoznunk, ma simán otthagytuk, szóval kezdi megszokni a dolgot tényleg!
Képzeljétek olyan szerencsénk van! Egyszerre szokunk be egy ikerpárral és az anyukájukkal beszélgettünk, összebartákoztunk és kérdeztem, hogy mit csinál a kinőtt ruhákkal, mert én vevő lennék rá. Ő meg tökre megörült, mert pont árulja, úgyhogy áthozott iszonyatos mennyiségű ruhát és ma a Hugimmal egész délután válogattunk! Fiú-lány ikrek, így nekünk pont kapóra jön, a Hugi kisfia és Flóra ruhatárába. És tüneményes cuccokat találtunk, sok egyforma, csak a színe különbözik, szóval óriási mázlink volt!!! Ráadásul nagyon olcsón megkaptuk a ruhákat és nem is kell egyben kifizetnünk. A Hugi majdnem 10 kiló ruhát én meg majdnem 8-at válogattam ki! Annyira örülök!!! Ja, és még cipő, csizma is lesz, azt majd holnap nézzük meg.
Na, így kell sokat írni gyorsan.
Brigi
Nagyon örülök, hogy már előrelépés volt a meóssal! Hidd el, már nincs sok hátra!!!
Többieknek nagy puszik, de most már muszáj mennem. És hímzek is ezerrel, teljesen beindultam!
Pussssssz
Orsi