Új privát üzeneted érkezett!

Jaj dehogy 4.napon,hanem 24.-en!!!!!!!!!!
Vendég

Zsebi baba!
Igen könnyen összejött mind 2 gyerek,ahogy abba hagytam a fogigátlót,már sikerült is!!!!

Erika!
Ezek szerint a luteális fázisod rövid!!!!!
Aztán este jönni!!!! :lol: :!:

Ha ebbe az iker témába,belegondolunk, ha iker akar lenni,úgy sem tudunk ellene mit tenni!!!!!
Én már 2-nek is örülnék,csak lenne!!!!
De megelégszek 1-el is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Én is ezért írtam, hogy ki tudja, mert hirtelen biztos megijednék, azért is, hogy iker, meg azért is, hogy hirtelen 4 gyerekem lenne, de ha már lenne.....biztos nem akarnám visszafordítani:))))
zsebi_baba

Erika! Igen, először a páromat vizsgálták, az ő eredményei nagyon jók (nem kis büszkeségére:))))))))
zsebi_baba

Zsebibaba
akkor tényleg örülhet!!! :lol: :lol: És büszkélkedhet!!
Épp a minap hallottam,hogy a második világháború alatt a férfiaknak 50Millió spermiumjuk volt átlagban,most meg örülhetnek ha 20millio van!!!Durva mi????
Szal apámék azért voltak 10-en tesók!!!!!!!!!!!!!!

Ma láttam egy nőt 4 gyerekkel a suli előtt.Tök csinos nő volt ,3 nagyobb lánnyal és egy kisfiuval aki a babakocsiba ült!!Biztos megprobálták utoljára hátha fiú lesz,és bejött!!(erre gondoltam,aztán nem tuti hogy igy volt,de csajok IRIGYKEDTEM!! :oops: )

Kriszti
gondolod hogy ez lehet?Még nem vérzek!Nem a vérzéstől számit a mensikezdet??
Baj lehet ez mi??
Most elgondolkodtam hogy lehet mégiscsak hőmérőznöm kéne????
Na jó nem hülyülök meg!! :oops: :lol: :lol:
Vendég

Erika!
A luteálisfázist,a pé-től mérjük a mensi első napjáig!!!!!
A ciklust pedig menstruáció első napjától!!!!
Ha még nem vérzel,ne is vérezz!!!!!
Drukkolok!!!!
Vendég

Kriszti
akkor az rövidséget jelet ha barnázoka 24.naptol?
Még nincs miki,de érzem lesz sajna.Nem baj van még időm januárig!! :wink:
Tegnap én jöttem este de Ti már csicsiztatok! :D
Veletek miujs?Anyud?

Nyáriorgona
miki ugye nem jelentkezett?
Vendég

Erika!
Nem igazán jelent rövidséget,mert igazából a ciklust a mensi első napjától számoljuk!!!
Inkább a barnázás nem jó!!!!Pláne ha több nap!!!!!

Én is szoktam,de egy fél nap vagy max 1 nap,aztán rögtön megjön és a végén is ugyan igy!!!!!
Orvos tudja,hogy sokáig barnázol???

Csak ne jönne már meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Este vártalak,de kivoltam bukva,vagyis hulla fáradt voltam!!!!
Ahogy letettem a fejem már alhattam is!!!!!
Ma már dolgoztam,de csak félnapot!!!
Mindjárt neki fogok főzni!!!!
Anyu jobban van,fájdogál a keze!!!!!
Estére injekcióba adom neki az algopirynt!!!
Ma már átkell kötözni is!!!!!
Este ha lessz energiám jövök!!!!!
Vendég

Erika,
én is úgy tudom, hogy a barnázás az azt jelenti, hogy valami hormon nem stimmel, az meg azért nem jó, mert pl. a beágyazódást is veszélyeztetheti. Aztán az is lehet, hogy minden rendben... :)

Egyelőre mensi nem jelentkezett, de én holnapra várom. Igazából kétségbe is lennék esve, ha nem jönne meg, mert jelentkeztem suliba, a kicsi csak jövő szeptembertől mehet oviba, a nagy meg úgy néz ki, hogy nem fog ottaludni, szóval ez már önmagában is elég káosz. Persze azért nem venném ám zokon! :wink: Sőt!!! :oops: :D

Nagyon irigylem ezt az optimizmusodat! (hogy van még időd januárig) Hátha azt már babásan fogod eltölteni????!!!! Panni is barnázott, amikor várta a mensijét, aztán mégsem jött meg... :wink:

Nyáriorgona
nyáriorgona

Én is barnázgatni szoktam 2-3 napig a mensi előtt, ami sárgatestelégtelenségre utalhat, ezért is ragaszkodtam a hormonszint meghatározásához, de a progeszteronom tökéletes. Nekem azt mondta az orvos, hogy ez nem nagyon jelent semmit (amit én sem nagyon akartam neki elhinni)
zsebi_baba

Csajok!
Én is úgy tudom,hogy a barnázás hormon probléma!!!!
A sárgatestelégtelenség akkor van ha rövid a luteláis fázis!!!
Engem igy informáltak!!!!!
Ha én nem jól tudom,akkor az sem aki nekem mondta!!!!
Vendég

Ezt én is olvastam.Pontosan hogy progeszterin laacsony asszem.
De egyik hónapban van,másik hónapban nincs????
Ez érdekes!
Na mindegy.
Én nem megyek már kivizsgáltatni magam.Nálunk a 3.gyerek megbeszélés alapján(apával)normális,orvosi beavatkozás nélküli lehet csak!Szal optimistán januárig összejön szerintem!! :wink:
Vendég

Ja és megjött!! :cry: :evil:
Vendég

Ezt most én is igy gondolom!
Semmi kivizsgálás!!!!!
Ha jön, jön ha nem, nem!!!!!!!!!!!!!!!

Találkozok ma egy csajjal,kérdezi,hogy sikerült már??
Mondom nem!!!
Beszélgetünk közben teákról gyógyszerekről,majd mondja,hogy van egy homeopátiás szer ami ilyenkor jó,ha nehezen esik valaki teherbe!!!!
Átmeneti meddőségre akinek már van gyerek,de a második vagy a harmadik nehezen jön össze!!!!
De mondanom sem kell,hogy megfogadtam,hogy nem beszélek róla senkivel,igaz nem sokan tudják!!!!!
Sőtt azt gondoltam azt mondom mindenkinek,hogy totálisan feladtuk,lagalább nem lessz a téma a babaprojekt!!!!
Erre jön ő nekem ezzel a homeopátiás bogyóval!!!!
Hát elgondolkodtam,nem tudom kipróbáljam e vagy nem!!!!
Már nem bizok semmiben!!!!
Vendég

Erika!
GYÚRNI KELL TOVÁBB!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :!:
Vendég

Kriszti
én a lelyedben megprobálnám!!
én is hallottam anno a Petrát tervezve ezt,de nem tudtam a nevét.HA Te tudod,akkor vegyük meg!NA mit zsólsz??

JAj és találtam egy jót!
Hüvelynyálka vizsgálata:
http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml
Vendég

Erika!
Ha megtudom a nevét,máris irom!!!!!!!
Fejből ő sem tudta,van homeopátiás könyve,abból olvasta!!!
Azt mondja,hogy amiket a doki felir nekik gyógyszereket nem akarnak használni,mostanában ilyen bogyókkal gyógyitja még az 5 hónapos babát is!!!!
Milyen mákja van a csajnak!!!!
Van 2 fia,egyik talán 5-es a másik lehet még ovis,nem tudom pontosan!!!!
Mivel a 3-ik nem volt betervezve,hüvelykúppal védekeztek,hirtelen nem jut eszembe a neve!!!
Nem terhes lett mellette és ráadásul kislány!!!!!!
Olyan szép kisbaba,nagyon örülnek neki!!!!!!!!!!!!!
Na ehhez is szerencse kell,ők nem akartak mégis lett mi akarunk és nem sikerül!!!!

Jártam már olvasóba a babatervezőknél!!!!
Több hőgörbémet elemezte Leó!!!
Vendég

Sziasztok!

Rik! Küldd el a fenébe pirit.

Kriszti! Nem bántottál meg a múltkor azzal, amit írtál. Tudom, mit élsz át, én is így voltam. De azért továbbra is szorítok neked.

Persze Riknek is!

Puszi:

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Szia Brigi!
Akkor jó,ha nem bántottalak meg!!!!!!
Köszi!!!!!!!!
Vendég

Erika,
bíztam benne, hogy legalább Neked nem jön meg!

A hüvelynyák vizsgálatát ismerem, de sajna nekem nincs már tojásfehérjém (első két gyereknél még volt) Emiatt is aggódom/aggódtam egy kicsit.

Nyáriorgona
nyáriorgona

Nyáriorgona!
Hogy,hogy nincs????????????
Vendég

Hát nincs, csak tök híg áttetsző folyás jelentkezik a valószínűsített peteérés előtt kb. két nappal, aztán tart amíg tart.

Első 2 gyereknél meg nyúlós anyag volt, ami ugye jó lenne a kis spermiumoknak (gondolom én, hogy odafent meg volt az okuk rá, hogy miért úgy teremtettek meg minket, hogy peteéréskor a legnyúlósabb)
nyáriorgona

Igazából, így lehet, hogy nincs is peteérésem, vagy pedig ez az egész csak hátráltató tényező. Azért gondolom, hogy mégis van peteérésem, mert a ovulációs teszt jelzett a 13. napon, és egy hónapig hőmérőztem is, ahol szintén látszott a ciklusgörbén a két fázis, és félidőnél a kis leesés és utána a felmenés.
nyáriorgona

Én meg valahol olvastam itt a babaneten,hogy nem baj ha kimarad a tojcsifehérje,pé akkor is van!!!!
Nem mindig egyforma a tojcsi nekem sem.
Van mikor áttetsző,van mikor nem sőtt a nyúlékonysága is változó!!!!
Volt rá példa,hogy nem is volt!!!
Azt gondoltam,hogy na akkor pé-m se igen lehetett!!!
Pont akkor tájt olvastam itt valahol,hogy akkor is van is van pé ha nincs tojcsifehérje!!!
Nyugodj meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Voltam tegnap a dokimnál UH-n,ma meg a Czeizel féle integrált teszten meg Uh-n ott is.Az UH szuper volt,ilyen nagy felbontású gépet még sosem láttam.A 13 hetes magzatról olyan képet kaptam hogy csak na!!!Sajna azért a neme még nem látszódott :wink: A vérvétel eredménye meg csak a 15 hetesen megismételt vérvétel,Angliába kiküldése után lesz meg(ezt jól megírtram :oops: )

Homeos bogyók:lányok,én nagyon hiszek benne és a mi családunkban be is jön,szóval használjuk és használ is.Sokszor meg tudtam már menteni a gyerekeket is az antibiotikum káros mellékhatásai elől.Azért én nem értek egyet azzal,hogy placebó lenne,ez elég összetett dolog.Nem kellene pont egy patikusnak ilyet mondani ha nem ásta bele megát komolyabban a dologban.És tényleg van egy olyan szer is ami a teherbeesést is elősegíti.Van is ismerősöm pozitív példa erre.A tesóm elég profi ebben,ha kéritek utánanézetem vele.

Most mennem kell ,feketetés van... :)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ja és bocsi hogy eddig nem jöttem...

Amúgy minden ok a babával,szép nagy és szépen fejlődik!!!

Azt mondta a dokim,hogy sokat kell pihennem hogy ne legyenek ezek az enyhe vérezgetéseim.

Mindenkinek pusssz!!!!!! :D :D :D

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szia Panni!

Örülök,hogy minden rendben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor tessék betartani a doki utasitásait!!!!!!!!!!!!!!!
Pihenni!!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti
és mit irt Neked Leo?Jók a görbéid?
Nekem mindig van ilyen tojcsifehérje.Se mégse vagyok terhes :( :? :evil:

Nyáriorgona
most akkor neked még nem jött meg,igaz??De jó!!!!!
Vendég

Erika!
Azt irta,hogy túl rövid a luteális fázis!!!
Vagyis rövid volt!!!!!
ajánlotta az utrót!!!!!
De német gyogyit is ajánlott!!!!
De az utrót szedtem 2 ciklusban!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Panny
gratula a szép nagy babához!!!! :D
El tudom képzelni hogy milyen szép képet kaptál a babáról!!
Nem tudod fel tenni nekünk ide??
Sok pihit,és nyugodt napokat kivánok Neked!!!
Vendég

Erika!

Hogy kéne feltennem??!!Én ehhez kicsit hülye vagyok a férjem meg folyton elfoglalt...

Amúgy csajok,nekem se volt tojásfehérje és mégis volt pé-m(ahogy a mellékelt ábra mutatja :D )Emlékszem még agonizáltam is itt nektek ezen,szóval az semmi rosszat nem jelent.

Jó éjt! :D

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Erika,
igen, még nem jött meg!!! :shock:

Most vagyok a megőrülök vagy mégsem stádiumban. Képzeljétek, hogy a 27. napig (ez van ma) kibírtam úgy, hogy egy pillanatra sem éltem bele magam a babásodásba. Erre ma este 20.04-kor jött egy érzés, sőt mit több, elsodort, egy másodperc alatt őrületes boldogság lett úrrá rajtam, hogy babás vagyok. Ha nincs körülöttem a család, hagytam volna magam bőgni a boldogságtól. De ez hülyeség!!! Mert tudom, hogy holnap megjön. És valahogy a lelkem nem engedelmeskedik az agyamnak. :evil:

Ha most kiderülne, hogy babás vagyok, akkor nem fizetném be a sulit, mert pont nem tudom végigcsinálni (meg tudom, hogy a terhesség nem gyerekjáték stb.) És mi van, ha aztán meg nem megyek suliba, és még sincs semmi, vagy elmegy a baba..... Még van néhány napom eldönteni... Nem is tudom, hogy mit akarjak!!! ÁÁÁÁ!!! :roll: :twisted:
Mindegy, holnap úgyis megjön.

Kriszti,
igen erről a tojásfehérjés dologról már itt is beszéltünk, de tudod az ember akkor nyugszik meg, ha pociban a baba (vagy még akkor sem)

Panni,
gratulálok a jó eredményekhez! Ez a homeós gyógyszer engem is érdekelne (amitől a jövő hónapban már tényleg babás leszek :D )

Nyáriorgona
nyáriorgona

Panni!

Örülök, hogy ilyen boldog vagy. Én ma megyek a védőnőhöz a kiskönyvemért.

Mindenkinek szép napot!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Nyáriorgona
irjál,mi van!!!Nagyon izgulok érted!!!!!!! :wink: :shock:

Panny
bescenneled,és ugy teszed fel,itt a amelléklet feltöltésével
VAgy esetleg nekem elküldöd mms-ben és én beteszem ide! :lol: De nem tudom az milyen minőség lenne. :roll:

Nekem most megjött ma rendesen! :evil:Tegnap csak jelzett,ma görcsölök is. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

HAhóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!
Sehol senki????
Vendég

Puszi MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!

Én havazok :!: :wink:
De este leszek ha lessz beszélő partnerem!!!!!
A homeós bogyó nevét nem irja a könyv,csak annyit van rá gyógy bogyesz!!!!
A neten is van a homeopátiáirál!!!!!
Még nincs időm keresgélni!!!!
Vannak olyan gyógyszertárak ahol vannak homeós termékek!!!!
Megkellene kérdezni!!!!!!
Este jövök!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti
este gyere,és kiokoskodunk valamit!!!!
Vendég

sziasztok jelentem meg vagyok és hogy nem kellet vissza mennem a dokihoz .igy bele vágtunk megint :) .és ti jol vagytok ?érdekelne engem is az a bogyo
e.andrea

Kriszti,Andi
itt vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bogyóról néztetek valamit??????????????

Andi!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

én is vagyok Rik
e.andrea

Na itt vagyok 1-2 perc erejéig!!!!!!
De csak azért ennyire mert lekell mosni a fejemről a festéket!!!!

ANDREA!!!
Örülök,hogy jobban vagy!!!!
Tudom,hogy nem lehet olyan könnyen túl tenni magad rajta,s nem lehet elfelejteni!!!
De mivel nagyon szeretnétek 3-ik babát,erősnek kell leni,sikerülni fog újra és minden rendben lessz!!!!
Szivből kivánom,hogy sikerüljön minnél hamarább és minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!

Erika!
Én már régebben keresgéltem ilyen homeós bogyót,én nem találtam nevét,minek nevezik!!!!!
Azt reméltem,hogy a csaj,mivel igérte,hogy olvasott róla,és megirja a nevét,de a neve nincs benne,csak,hogy van ilyen termékük is!!!!
Ha ügyesebbek vagytok keresgéljetek a neten,hátha megtaláljátok!!!!!
De különben ha van ilyen bogyó már pedig van,ebből sem elég 1 dobozt beszedni,hogy hasson!!!!
Próbáljátok ki,én mát nem akarok semmit szedni,már annyi mindent kipróbáltam!!!!
Különben is a clostynak még van hatása 1 hónapig állitólag!!!!
Ezt is olvastam itt valahol a babaneten!!!!!

Ja,már megint elfeletkeztem magamról,már mi nem próbálkozunk,csak szexelünk :lol: :lol: :lol: :!:
Lemosom a fejem,és jövök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Bocsánat,hogy megint ide jövök okoskodni,de talán tudok segíteni.Ugyan bogyót nem tudok olyat,ami Magyarországon kapható,csak a Leo-féle bogyókat,de azok fantasztikusak valóban!Magyar homeopátiás cseppet ismerek és használok,ez a HORMEEL S,segíti a peteérést és a beágyazódást.Nem drága,én 1600 ft-ért veszem.Egy próbát megér!

Kép
kicsimálna

Kriszti az is jo ha van sex legalább 2naponta :)
e.andrea

Kicsimálna és annak mi a neve?a 1600forintosnak
e.andrea

Andi
szerintem ez a Hormeel S,amiről irt,ugye??

Kicsimálna
ÉS hány honapra elég?vagy meddig???
Vendég

Kicsimálna
Ti mióta probálkoztok,és miota szeded ezt a készitményt?
Vendég

A HORMEEL S,az még legutóbb is 1600 ft volt.Kb. egy hónapig elég.A Leo-féle bogyók pedig akár 3-4 hónapig is elegendőek.Ez a 3.-4. hónapom vele,igaz,terhes nem lettem,de mint kiderült,nálam ez a teherbeeséshez kevés,viszont a luteális fázist rendbetette gyönyörűen!

Kép
kicsimálna

Kicsimálna
huuu,ez kéne nekem is.Mi a neve?Hol kapható???
Vendég

Rá jöttem egy kicsit elbambultam :D
e.andrea

A HORMEEL S egy homeopátiás csepp,nem árusítja minden patika.Vhol a neten fent van az ilyen gyogyitárak névsora,ahol kapható.Én a Teréz krt-nál veszem,ott mindig van,az nagyon nagy patika.

Kép
kicsimálna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?