Új privát üzeneted érkezett!

Jevi!

A Média Markt-ban vettük, Ariston AMD 109-es típus, és 99.900 ft volt.

Sajnálom, hogy megjött, de talán a szeptember lesz a Ti hónapotok! :) Én meg nagyon nem akartam télen szülni, de aztán így jött ki! :lol: :lol: :lol: :lol: Ezt a nyarat azért írtad, mert szeretnél, vagy mert nem szeretnél nyáron szülni???????????????? (azt persze leszámítva, hogy mielőbb jöjjön a baba :wink: :wink: :wink: :wink: )

Amúgy a mosó-szárítót én is azért kaptam, mert ugye télen kell majd kimosogatni a kicsi ruháit, ami mind plusz lenne a mieink mellé, és ezt sem igen van hová teregetni, meg tiszta pára lesz az egész lakás tőlük! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni? Hová menjek szülni, a megyeibe, vagy az édesanyák útjára? Másik kérdésem, van rajtam kívül Pécsen egyedülálló kismama? Lehet, hogy tök ciki erről beszélni, de sosem voltam az az ember, aki érdekel, mi a ciki, és mi nem. Ez van, kész.
Vendég
 


Sziasztok!

Jevi!

Azért ugye megtartjátok ha nyáron születik akkor is? :D

Viki!

Gratula a mosógéphez! :D
Képet kapunk róla? Hogy működik?

Csigusz!

Szerintem sem nagy cucc hogy egyedülállóként kismama valaki.
Köztünk senki nincs aki így neveli a gyerekét vagy egyedül vár bébit.
Kórház ügyben nem tudok Neked segíteni, nekem még nincs gyerekem. Egyébként nekem a megyei sokkal de sokkal szimpatikusabb hely, de ez egyén függő hogy kinek mi tetszik és mi nem.

Rólunk:

Nálunk még képben van a májusi baba. :D
Tegnap kellett volna megjönnie és nem jött meg, pedig nekem órát lehetne már baromi régóta állítani hozzá. A hőm is fenn maradt, uh egyenlőre titkon, de örülök. :lol:
Két teszt, az egyik tegnap előtt, negatív, de talán holnap pozitív lesz. :D Tegnap egész nap kavargott a gyomrom és nem fogtam rá másra. :lol:

Jaj csajok, annyira leégett-kifújódott az arcom a hétvégén! :(
Tiszta piros a fejem és ég is mintha kötelező lenne neki. Még az alapozón is átüt... :shock: Remélem hamar elmúlik, mert tök kellemetlen.

Sok sok szurkolást kérek! :D
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 

 
 

Sziasztok!

Monee!

Írtam másik topikon! :D

Csigusz!

Már miért lenne ciki?
Szarnak, lehet, h. szar, mert mégiscsak más, ha ott van melletted az apukája is, aki sok mindenben tud segíteni, de nem hiszem, h. a mai világban ez olyan ritka lenne.

Én a Klinikán szültem, mert tudtam, h. császár lesz és így fel sem merült a Megyei nyújtotta természetes szülési lehetőségek kihasználása. Meg én dokit választottam és így vele intézményt is.
A Klinika szülőszobája eléggé spártai, intimitásnak helye nincs. Az intenzív eléggé gestapós, de oda csak akkor kerülsz, ha császároznak. A gyerekágyas rész már jóval normálisabb.
A Megyeiben szült mindhárom sógornőm, ők a csecsemősökre panaszkodtak azt hiszem. De a többiek biztos többet fognak tudni mondani erről az intézményről.

Viki!

A szárítógépben nem gyűrődnek meg a ruhák?
Én még a centrifuga fordulatszámot is le szoktam venni, h. inkább kicsit vizesebbek maradjanak a cuccok, mert ha 800-as fordulaton centriz a gép, akkor apa ingjeit képtelenség kivasalni! :evil:
Majd meséld el, h. milyen, mert kíváncsi vagyok!

Csajok!

Ti mikor kezdtétek a bilire szoktatást?
És az esti mesét?
Van vkinek ötlete 1 éves szülinapos tortára? Tej és tojásmentes érdekelne, mert ezeket még nem kapja a manó, és nem szeretném, ha pont a szülinapját tölthetnénk az ügyeleten.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Sziasztok!

Monee!

Megy a drukk nagyon nagyon! +++++++++++++++++++++++

Csiguszka!

Én is dokit választottam, így vele együtt kórházat is, a klinikán szültem, túl lehet élni ott is ám :wink: :wink: :wink: nincs semmiféle alternatív lehetőség, de ami kell az megvolt. Szakszerű segítség, és egy ágy! :wink: Majd a megyeisek mesélnek a másik "helyszínről" ott nem vagyok képben egyáltalán!

Rambóka!

De, kicsit jbban gyűri, de nem baj, mert legalább száraz! Majd többet vasalok egy kicsit! Amúgy a pamut pólókat, meg gatyókat nem gyűri meg, az inget ágyneműt meg úgyis vasalni szoktam :wink:
Gergő miért nem kapott még tojást? A tejet értem, de tojást miért nem???
Bilizés:mi nyár elején kezdtük, és most azt merem mondani, hogy 90 %-ban pisire szobatiszta lett Peti! A kaka sajna nem megy, de ami késik nem múlik! :wink:

Jó éjszakát!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Jaj, és még van egy rossz hírem, legalábbis nekem az! :( Ma találkoztam a védőnőmmel, aki közölte, hogy a dokim átkerült az ő körzetükbe, vagyis elvileg ingyen járhatnék hozzá vizygálatokra, deeeeeeeeeeeeeeeeeee ez azzal járt, hogy kirúgták a klinikáról, ahol szülni szeretnék, és ugye Petit is szültem. Most nem tudom, hogy ő vezethet -ele még majd szülést, vagy ez hogy van, de majd ha megyek hozzá legközelebb (25-én) akkor megkérdezem.A védőnőm szerint október 1-től van a váltás! :( Most nem tudom, mit csináljak, de egyelőre 25-éig nem zaklatom, kíváncsi vagyok mi lesz, mit fog akkor mondani!!! Minden esetre én szerettem volna nála szülni még egyszer (utoljára) sőt szeretnék ezután is, csak nem tudom, hogy ez lehetséges lesz-e?????????? :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Lányok, vettem ma magamnak két kismamafarmert, egy kéket, meg egy kordbársony barnát, meg egy felsőt, az is kék, és ez összesen volt 13900 ft! És mind új, találtam itt nem messze tőlünk (a Nagy Imre u. 27-ben) egy kismamszabóságot és ott sikerült, tök örülök neki, mert ugye télen azért valamit fel kell húzni! Nyáron elvoltam a nyári ruhákban, meg a megkötős vászonnacikban, de a tél az más!:D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Viki!

Ki a dokid???

A bilire szoktatást hogyan kezdtétek?
Az a helyzet, h. anyám már a Gergő 3 hónapos kora óta nyaggat a bilivel, mert nálam azt csinálta, h. mindig bilin etetett (akkoriban ugye igen korán elkezdték a hozzátápit) és állítólag én igen korán szobatiszta lettem. Ezzel szemben mindenhol azt írják, h. nem érdemes a gyerek 2-3 éves (!!!) kora előtt elkezdeni, mert addig nem lesz szobatiszta, amíg agyilag nem érik meg rá.

De a sógornőm is azt mondta, h. a gyerek 1 éves kora körül, már legalább a bilivel meg kell ismertetni, legyen benn a szobában, lehessen ráülni, esetleg amikor este kakil, akkor ültessük rá stb. És szerinte 2 éves korára szobatiszta lesz a gyerek.

Szóval most egyáltalán nem tudom, mit higgyek. Elolvastam pár ilyen témájú cikket és nem is gondoltam volna eddig, h. ez ilyen bonyolult lesz!

Ti hogyan kezdtétek el?????

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Rambóka!

Szerintem nyugodtan várhatsz Gergő másfél éves koráig, addigra pont tavasz lesz, jobb idő, kevesebb ruha... stb... és érettebb is lesz.Mi úgy kezdtük, hogy este fürdetés előtt belepisilt a bilibe, és ez nagyon tetszett neki, majd egy jó idő után ( majd 2 hónap) reggel is belepisilt, akkor is nagyon megdícsértük, megtapsoltuk, stb... kell hozni a maciját, letenni a bili mellé, hogy a maci is nézi, ahogy pisil, és nagyon örül neki, hogy ilyen ügyes, stb..... Majd nekünk jött a rohadt meleg, meg a hőségriídó, aztán nem volt rajta semmi, és észrevette, hogy pisil,ekkor elmagyaráztuk neki, hogy a bimbibe kell pisilni, és akkor nem kell állandóan fürdeni a pisilés után. (mert ugye mindig lezuhiztam, hiszen tiszta pisi lett a lába ) Majd egy idő után szólt, hogy pisi! Azóta már alvás közben sem pisil be, meg az éjjeli pelus is száraz, de ha megyünk valahova még mindig teszek rá bugyipelust, mert a kaka az még csak bemegy, és van, hogy egy nap 3x is!!!
Amúgy én úgy tudom, hogy 1,5 éves korelőtt nem szabad erőltetni a dolgot, szerintem nyugodtan várhatsz tavaszig!:)

A dokim a Panka Tibor, de nem tudok még semmi pontosabbat, mert csak a védőnővel beszéltem, majd 25-én rákérdezek, ha megyek hozzá!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Monee!

Nagyon megy a drukk! :)

A nyár ellen amúgy semmi kifogásom, csak én Violánál is nagyon vizesedtem, pedig téli baba! A vérnyomásom is elszállt tőle, meg persze az se volt semmi, ahogy kinéztem! Csak ezért írtam így a nyarat, de ha nyár akkor nyár, amúgy semmi problémám vele! Most a júniust céloztam meg! :wink:

Viki!
Sajnálom, hogy ilyen bizonytalan most ez a dolog a dokiddal, de csak szólt volna, nem? Vagy akkor még ő se tudta? Kusza dolgok vannak mostanában az egészségügyben, én azért is választottam most megyeis dokit, mert talán az biztosabb!

Csiguszka!
Gyere gyakran, ha van időd, és mesélj magadról! Én a Klinikát ismerem szintén, és abszolút Viki véleményét osztom. Sajnos, akinél én szültem, időközben meghalt, és most megyeis dokim van, egyszer voltam még csak nála, de nagyon korrekt volt, Borsay Péternek hívják, és többen járunk hozzá a topikból! :wink: A másodikat, ha összejön, nála szeretném szülni!

Rambóka!
Bili: én kb. másfél évesen próbálkoztam először nála a bilivel, mert nyár volt, többször volt pucér. Egy-két véletlent leszámítva nem volt siker, így nem is erőltettem. 2 éves és egy hónapos volt, amikor egyik este fürdés előtt (már meztelen volt), szólt hogy kell pisilnie, elővettem a bilit, és belepisilt. Megdicsértük, és onnan kezdve egy hét alatt a pisire teljesen szobatiszta lett. Egy hónapra rá a kakira is, de mi nem erőltettük, addig mindig, ha kakilt, előre szólt, és ráadtuk a pelust. Aztán, ahogy írtam, egy hónap múlva már a bilibe kakilt. Ennyi. Az éjszakairól csak most szoktunk le, de azért mert ő sokat ivott éjjel (cumisüvegből), és csak most szokott le róla, két hete nincs, és így pisi sincs. Egyszerűen meg kell várni, amikor megérnek rá, azt meg úgyis látni fogod! :wink:

Most mennem kell, üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Néhán kép, ha nem bánjátok:

Kép Állatkertben
Kép Az új családtagok (3-an vannak)
Kép Kedvencem
Kép Violka kedvence
Kép Elalvás előtti hiszti

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Kép

Jevi!

Jók a képek!

Asszem lehet, hogy akkor még ő sem tudta!
A védőnő is azt mondta, hgy a múlt héten derült ki, én meg múlt hét elején voltam nála, szóval lehet, hogy nem tudta, vagy nem tudta biztosan,és inkább nem mondott semmit! Ezzel nincs is semmi baj, csak akkor is jó lenne egy olyan doki, aki mögött intézmény is van, ki tudja, mi fog még történni, annyi mindent hall az ember! :( Vagy esetleg be kell feküdni, bármi miatt is és nincs az embernek ott orvosa, az olyan hülye helyzet, nem?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Ezt a 2008 februári topikban talltam, de nagyon jó :lol: :lol: :lol: :lol:


Felkészülés a szülői hivatásra:

A szülõi hivatásra való felkészülés nem kizárólag könyvek olvasásából és a
gyerekszoba feldíszítésébõl áll. A következõ 12 egyszerû teszt segít a
majdani szülõknek, hogy kellõképpen felkészülhessenek a szülõségre, hogy
pontosan megtapasztalják, milyen dolog anyának vagy apának lenni.

1. (Nõk számára) Az anyaságra való felkészülésként vegyél pongyolát, és
akassz a hasad elé egy nagy babzsákot! Hagyd ott kilenc hónapig! Amikor a
kilenc hónap letelt, vedd ki a bab 10%-át.

2. (Férfiak számára) Az apaságra való felkészülésként, menj le a
legközelebbi háztartási boltba, öntsd a pénztárcád tartalmát a pultra, és
mondd a pénztárosnak, hogy szolgálja ki magát! Azután menj a szupermarketbe,
és intézd el, hogy a fizetésedet közvetlenül nekik utalják át! Menj haza!
Vedd elõ az újságot, és most utoljára olvasd el!

3. Mielõtt vállalkozol a gyerekre, találj egy házaspárt, akik már szülõk, és
fedd meg õket nevelési elveik, türelmetlenségük, alacsony tûrésszintjük
miatt, és hogy hogyan engedhették meg gyerekeik ilyen mértékü elkanászosodását.
Adj tanácsokat, hogyan javíthatnának gyermekeik alvási szokásain, vécéhasználatán,
étkezésnél tanusított magatartásán és általános viselkedésén!
Élvezd ki a helyzetet - ez az utolsó alkalom, hogy minden kérdésre tudni fogod a választ!

4. Hogy átérezd az elkövetkezendõ éjszakákat, sétálj a szobában fel s alá
délután 5 órától este 10-ig, válladon egy 4-6 kilós nedves csomaggal!
10 órakor tedd le a csomagot, állítsd be az ébresztõórát éjfélre, és menj aludni!
12-kor kelj fel, és sétálj megint a csomaggal 1 óráig! Állítsd be a vekkert 3 órára.
2-ig feküdj ébren, 2-kor kelj fel, és igyál valamit! Feküdj le háromnegyed 3-kor!
3-kor, amikor a vekker megszólal, kelj fel! Énekelj a sötétben halkan 4 óráig!
Állítsd be az órát 5 órára! Kelj fel! Csinálj reggelit! Csináld ezt 5 éven át!
Közben nézz ki boldognak!

5. Képes vagy elviselni a rendetlenséget, amit a gyerekek csinálnak?
Hogy ezt megtudd, kenj csokoládékrémet a kanapéra és lekvárt a függönyökre!
Dugj egy halat a hifitorony mögé, és hagyd ott egész nyáron! Dugd az ujjaidat a
virágágyásba, és tisztítsd meg a frissen festett falon! A foltokat fesd át zsirkrétával!
Na, hogy tetszik?

6. A kisgyermekek öltöztetése nem olyan könnyû, mint amilyennek látszik!
Végy egy polipot, és egy hálós szatyrot! Rakd a polipot a szatyorba úgy,
hogy egyik karja se lógjon ki sehol! Rendelkezésre álló idõ: az egész reggel.

7. Végy egy tojástartó dobozt! Egy ollóval és egy doboz festékkel csinálj
belõle krokodilt! Végy egy tekercs vécépapírt! Ragasztószalag és némi
celofán segítségével csinálj belõle karácsonyfát! Végül, végy egy tejesdobozt,
egy pingponglabdát és egy üres pilótakekszes dobozt, és készítsd el az Eiffel-torony
pontos mását! Gratulálunk, a helyed biztosnak látszik az óvodai csoportban.

8. Felejtsd el a sportautókat és vegyél egy kisbuszt! Ne is gondolj arra,
hogy otthagyhatod a ház elõtt fényesen, csillogóan! A családi autók nem így
néznek ki! Vegyél egy csokoládé jégkrémet, és tedd a kesztyûtartóba!
Felejtsd ott! Végy egy tizforintost! Dugd be a magnóba! Vegyél egy nagy
doboz csokisparányt, és öntsd a hátsó ülésre! A fûnyíróval néhányszor menj
neki a kocsi oldalának! Most már tökéletes!

9. Készülj fel a sétára! Várj a vécé elõtt egy fél órát! Menj ki a bejárati ajtón!
Gyere vissza! Menj ki! Gyere vissza! Menj ki megint! Menj le az utcára! Gyere vissza!
Menj le megint! Setálj az utcán egészen lassan 5 percig! Vizsgálj meg minden eldobott
cigarettacsikket, rágógumit, használt papírzsebkendõt és döglött bogarat útközben!
Ugyanazon az úton gyere vissza!
Ordíts olyan hangosan, ahogy csak birsz, amig minden szomszéd ki nem jön és rád nem mered!
Add fel, és menj haza! Most már alkalmas vagy arra, hogy sétálni vigyél egy kisgyereket!

10. Mindent ismételj meg legalább ötször! Menj le a szupermarketbe!
Vigyél magaddal valamit, ami jól modellez egy óvodás gyereket! Egy felnõtt kecske
remekül megfelel a célnak. Ha több gyereket szeretnél, több kecskét vigyél!
Vásárold meg a heti zöldséget anélkül, hogy a kecskéket látótávolságon kívülre engednéd!
Fizess ki mindent, amit a kecskék megesznek vagy tönkretesznek!
Amig ezt nem tudod könnyen megcsinálni, ne is ábrándozz gyerekekrõl!

11. Vájd ki egy dinnye belsejét! Csinálj rá egy kis lyukat!
Akaszd a mennyezetre, és lendítsd meg! Végy egy tányér spenótfõzeléket, és egy
kanállal próbáld meg a spenótot a lengedezõ dinnyébe kanalazni, miközben
berregsz, mint egy repülõgép! Csináld, amig a spenót fele el nem fogy!
A maradékot öntsd magadra, de úgy, hogy a padlóra is jusson belõle bõven!
Most már alkalmas vagy egy 12 hónapos gyerek etetésére!

12. Tanulj meg minden nevet a Power Rangers-bõl, a Szezám utcából és a
Tapsi-hapsiból! Ha a munkahelyeden azon kapod magad, hogy gyermekdalokat
énekelgetsz magadban, végre alkalmas vagy teljesíteni a szülõi hivatást!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Megvolt a vérvétel, jövő hét végén lesz eredménye az AFP-nek!

És találkoztam a dokim asszisztensével (meg később a dokimmal is) és minden marad úgy, ahogy eddig volt, csak annyi a változás, hogy SZTK-s helyen fog dolgozni a dokim, (nem a klinikán helyileg) de ugyanúgy lehet nála szülni,meg ugyanúgy a klinikához tartozik továbbra is! :D:D:D Szóval mégis nála szülök még egyszer! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Viki!

Akkor gondolom nagy kő gördült le a szívedről! :D


Szóval jól érzem/gondolom, h. egy 1 évesnél még korai elkezdeni a bilizést?
Csak annyira nagy a nyomás!

A tejjel és a tojással is így vagyok. A szakkönyvek, LLL-ék, az internet mindenhol azt írják, h. 1 éves kor alatt se tejet, se tojást, mert allargizálhat, pláne, ha a szülők allergiásak, akkor még később se.
Ugyanakkor a gyakorlatban mindenki úgy néz rám, mint egy flúgosra, h. még nem adtam neki tejet se,meg tojást se?
Anyám természetesen azzal jön, h. mi már 3-4 hónaposan kaptunk mindent és semmi bajunk nem lett.
Úgyhogy gőzöm sincs, h. mit csináljak? :shock:
Ma mindenesetre adtam neki egy negyed tojássárgáját, aztán majd meglátjuk!
Mindenesetre az azért durva, h. egyes helyeken autizmussal, meg cukorbetegséggel riogatnak, ha túl korán adok neki tilos élelmiszereket! :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Rambóka!

Én nem nézek rád hülyén, mert Peti is 15 hósan kapott először tejet, mivel nagyon sokat szopott még, így nem volt rá szüksége! Tojást viszont én 9 hósan már adtam neki, valóban a sárgájával kell kezdeni, mert a fehérje sokkal nehezebben emészthető! Viszont minden piskótában, meg péksütiben van, így hozzá kellett szoktatnom lassacskán, így a szülinapján már rendes tortát evett, amin növényi eredetű tejszín volt (amit tejérzékenyek is ehetnek) De a piskótalap, az tojásos volt, azt nem tudom mivel lehetne kiváltani! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Monee!

Mi újság? Hogy vagy? Ugye nem jött meg?

Erzsó!

Hogy haladtok az ovival? Már jobban viseli Adél? Vagy még mindig sír?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Csak megint kutyafuttában, mert Adél hullafáradt.

Monee!
Ugye nincs semmi???!!!!
Nagyon drukkolok neked, nektek!

Viki!
Hogy vagy? Rókicák eltűntek már?
Meséltem Gábornak, hogy milyen klassz kis gépet kaptál, és enyhe célzást tettem rá, hogy talán én is kaphatnék :P . Hááát nem volt elájulva az ötlettől. Pedig a szárogatás nálunk is kész szenvedés!

Csigusz!
Én a nagyobbik lányomat a klinikán szültem, a kisebbiket a megyeiben. szerintem ég és föld a kettő. Nekem jobban bejött a megyei, annak ellenére hogy szülés dömping volt és kifogtam az egyetlen 2 ágyas szülőszobát :? .

Jevi!
Violka nagyon aranyos, meg a kiscicák is! Az utolsó képen annyira más Violka mintha nem is Ő lenne.

Viki!
Peti is nagyon sokat nőtt, és tisztán olyan mint Te!

Rambóka!
Mi olyan 14-15 hónapos korban kezdtük el a bilire szoktatást. Jobbanmondva nyáron mindig a hangyácskáknak pisilt. Bilit nem nagyon használt (talán 1-2 hétig) jobban bejött neki a Wc.
Szerintem is bőven ráértek még!

Alízka tegnap megkapta a 3 hós oltást és mellé az agyhártyagyulladás ellenit. Szegény nagyon sírt.
4730gramm és 58cm. Védőnő szerint nem hízik megfelelő ütemben (50deka helyett csak 40-et hízott), ezért 2 hét múlva újra kell vinnem. Ha 2 hét alatt nem hízik 25dekát akkor elkell kezdenem hozzátáplálni. Nagyon remélem hogy összekapja magát a kiscsajszi.

Szombaton keresztelő. Pap, étterem, torta lezsírozva.
Most megyek mert Alízka elunta magát a járókában.

Szép estét mindenkinek!
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Eddig nem ütötte ki a tojássárgája. Szerintetek mennyi idő után veri ki, ha mégis?
Én úgy gondoltam, h. holnap is kap egy kicsit. Vagy nem jó ötlet?

Növényi tejszín jó ötlet, lehet, h. kipróbálom! Azzal lehet gesztenyét kikeverve gesztenyekrémet csinálni?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Sziasztok lányok!

Nagyon köszi a szurkolást, de sajna nem jött össze.
Mára hő leesett, teszt nega és a mensi is megjött.
Nagyon nem örülök neki hogy így alakult. :cry:
Új vonalzó, új hónap és az első csalódás.

Tényleg, nem tud valaki olyan pszihológust aki esetleg meddőségi pszihológiával foglalkozik (ha egyáltalán van ilyen) itt nálunk?
Egy-két beszélgetés asszem rámférne. :(

Ma vettem két használt kismami fölsőt, meg ettem egy baromi nagy szelet sütit. Hogy valami jó is történjen...
Na mindegy, asszem bepótolom az eddig elmaradt sírást.

Legyetek jók!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Monee!
Sajnálom, hogymegjött, de akkor majd ez a ciklus sikeres lesz! :D Megy a drukk nagyon!

Erzsó!

Szegény Alíz baba! :( Remélem mellékhatása nem lett a szuriknak! És azt is, hogy összekapja magát a kiscsaj hízás ügyben! :wink:

Rambóka!

Ha tegnap kapott Gergő először tojást, akkor 3 napot kell várni, hogy lesz e valami hatása, ha 3 nap alatt nincs baj, kaphat megint, így szerintem ma ne adj neki!!!!!!!!!!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Monee!
Rettentően sajnálom, de ne keseredj el, talán egyszerre pocakosodunk, hajrá június!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Viszont jó ötletnek tartom a pszichológust, szerintem sokat tudna segíteni, én nem ismerek senkit sajna, én okt. 2.-án megyek egyhez, bár asszem ő pszichiáter, de ő gyerekekkel foglalkozik. Ha addig nem találsz senkit, megkérdezhetem tőle, hátha tud valakit ajánlani. Szerintem ha már kibeszéled magadból, az nagyon sokat segíthet.
Sok-sok ++++++++++++++++++++++++++++ energia megy!

Rambóka!
Szerintem is adhatsz nyugodtan toj.sárg-t már, a fehérjét még ne az idegen fehérje miatt, azzal még tényleg várjál, és a tejjel is! De ha nem volt a családban allergia, 1 éves kor után elkezdheted a tejet, először 3/4-esen, majd felesen, és végül a teljes tejet fokozatosan.

Viki!
Örülök a jó hírnek! :) Úgy emlékszem, te a Pankához jársz ugye? Van egy ismerősöm, aki szintén, és nem tudja mennyit szokott kérni szülésnél, de egyelőre nem merte tőle megkérdezni. Te tudsz esetleg erről valamit írni? Privibe is mehet! Előre is köszi! Bocsi, ha mégsem ő a dokid! :oops:
Petike nagyon helyes továbbra is, és tényleg nagyon hasonlít Rád!

Erzsó!
Szerintem ez olyan hülyeség, hogy ezzel stresszelik anyukát, hogy nem hízik annyit a gyerek, hát, ha már csak téged, vagy Adélkát elnézem, val.leg genetika is van a háttérben, nem? :evil: És a hozzátáplálás mit jelent? Szerintem ne foglalkozz vele, főleg, ha szépen szopizik. Bocsi, hogy kiakadtam, de mit szaroznak 10 dkg-n?

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Jevi!

Privi ment ! :wink:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Peti alszik már egy ideje, így már félig készen vagyok a narancstortájával! Very Happy Most dermesztem a hűtőben, azt folyt.köv. , közben meg már sül a töltött husi, ami hidegen lesz tálalva vasárnap, holnap megcsinálom hozzá a francia-salit, mivel holnap délután esküvőre megyünk, így nem érek rá nagyon másra, ezért kell ennyire előredolgoznom. De minden ok lesz! Wink Very Happy Ja, még csomagolnom kéne....................

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

A hétvégén val.leg nem érek rá ide jönni, ezért most írok:

Viki!
Petikének nagyon boldog 2. születésnapot kívánunk!!!

Kép

(A narancstorta receptje jöhet, ha lesz egy kis időd beírni! :wink: )
Köszi a privit, jó ünneplést!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Petinek Boldog szülinapot!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Sziasztok!

Jevi, Rambóka!

Köszi a Petiköszöntést! :)

Jevi!

A recept:

Citromtorta: hozzávalók: egy egész kerek piskótatortalap (vagy sütsz egy 6 tojásos piskótát otthon)
1 db citrom
a torta oldalára: 10 kg darált háztartási keksz
a krémhez:3 db citrom, 50 dkg koronás sütőcukor (ennek híjján porcukor) , 25 dkg Rama
a díszítéshez:tejszínhab és citrom
A narancstorta ugyanez, csak értelemszerűen a citrom helyett naranccsal! :lol:
Elkészítés:
1./ a tortakorongot lapjában 3 részre vágjuk (én csak 2-re szoktam) és a citrom kifacsart levével meglocsoljuk. A krémhez az egyik citrom héjját lereszeljük, az összenek a levét a kifacsarjuk. Mindezeket a porcukorral addig keverjük, amíg fel nem oldódik benne.
2./ a ramat habosra keverjük, majd apránként hozáadjuk a citromos cukrot. Fontos, hogy mindig jól keverjük ki, nehogy kicsapódjon.
3./ a tortalapokat ezzel a citromos krémmel egymásra rétegezzük úgy, hogy az oldalára meg a tetejére is jusson belőle.
4./hűtőszekrényben fél órán át dermesztjük, majd az oldalát a darált kekszel beszórjuk, egy kicsit rá is nyomkodhatjuk. Rövid időre ismét behűtjük, végül tálaláskor kemény habbá vert tejszínnel és citromszeletekkel díszítjük.
Ha lesznek képek azt is teszek fel hozzá, hogy lássátok az eredményt is(persze nem lesz olyan szép, mint a cukrászdai, de naggggyon fini)! :wink: :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Na megkóstoltuk tegnap a narancstortát, annyira nem dőltem el, eddig csak citromtortaként csináltam, és az tényleg isteni, de naranccsal nekem kicsitédes lett, úgyhogy aki nem szereti a nagyon édes sütiket inkább citrommal csinálja! :wink: A tejszínhabot nem tettem rá, mert anyuék még csak me jönnek, így minden szeletre tettem a tányéron, viszont raktam rá m&m s cukorkát, attól meg színes lett egy kicsit! :)
egy-két tegnapi kép:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Még ma délután lesz egy ünneplés, arról is lesznek majd képek, remélem nem vagyok ma túl sok! :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Peti babának boldog szülinapot kívánunk!!!!!!![/color]

Pusszantás Erzsó és a család

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Peti babának boldog szülinapot kívánunk!!!!!!szöveg

Bocsi, az előbb is így akartam :oops: !

Kép

Kép
erzsó78
 
 


szöveg nélkül :twisted:

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Sziasztok!

Megkésve bár, de: BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK PETINEK!
Már igazi nagyfiú és hamarosan bátyus is lesz. :D

Jaj csajok!
Írjatok valami jót, megint gyűlik felénk a kaki, így én nem tudok semmit írni.

Meghalt a hétvégén egy kisbaba otthonszületés közben. Nagyon sajnálok mindenkit aki akkor ott volt és az indulatokat is amik most megint a felszínre törtek. :cry:

Meghalt szintén a hétvégén az egyik legjobb rallye világbajnokságban szereplő pilóta és 5 éves kisfia egy helikopter balesetben. Az autó amivel Colin McRae ment korábban a VB-n, darabokra tört a mi gyorsasági szakaszunkon vasárnap. Szerencsére a versenyzők többnyire épen úszták meg a balesetet, de úgy tűnik McRae szelleme kísért, elvitte magával az egyik autóját is. :(

Lement a hétvégén a Mecsek Rallye, még egy versenyünk van az évben kb 1 hónap múlva és akkor vége. Nagyon nagyon várom már! Ha megkapjuk erre a versenyre a lét, lesz a nappaliba parketta. Ejdejó lesz! :)

Kupolda van otthon, szanaszét minden, kosz, káosz, stb. Talán a hétvégén ki tudok takarítani. Ez is nagyon jó lenne már. Nem lehet semmit lerakni sehova, bármihez is hozzáérni, mert minden csupa por és trutyi. Ráadásul így hogy egésznap nem vagyunk otthon, még a mosott ruhák sem száradnak. :evil:

Be vagyok frusztrálódva, ez látszik! :D

Menjetek sétálni ebben a jó időben, én is szívesen tenném ezt!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

A csajaim bealudtak, talán kicsit bővebben tudok írni.

Monee!
Nagyon sajnálom, hogy megjött :( , de azért a június sem olyan rossz hónap :wink: .
Sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
enegria megy.
Férjuram is kint volt a rallyn, igaz ő fogalmat irányitott, vagy mit... :roll:

Viki!
Kérünk még képeket. Képből soha nem elég :D

Jevi!
Én soha nem foglalkoztam vele, hogy mennyit szopizik(Adélnál sem).Soha nem is volt mérlegünk. Alíznál sem törödtem vele ezidáig. Egyébként abszolút nem sovány, kiegyensúlyozott, nyugodt baba. Ha jövőhét keddig nem hízik 25 dekát akkor kell elkezdenem főzelékezni :shock: , mert az állítólag még mindig jobb mint a tápszer :roll: . Ti értitek ezt?
Próbálom újra meg újra átgondolni de mindig nagy gubanc a vége.

Ovi: csütörtök óta betegek vagyunk. Adél haza hozott valami bacit, szombatra már Gábor is meg én is bekrepáltunk. Vasárnapra anyukámat is ledöntötte és mára már Alíz is köhécsel. Zajlik itt is az élet :lol: .

Szombaton meg volt a keresztelő. Alízka nagyon kis ügyi volt, nem volt vele gond a szertartás alatt. Igaz előtte itthon kiüvöltötte magát. Rakok én is pár képet, lehet hogy kicsit én is sok leszek. Előre is bocsi!

Szép napos délutánt mindenkinek!

Erzsó Kép Kép Keresztszülőkkel
Kép Kép Az étterem előtt apával Kép Kép Keresztpapával

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Sziasztok!

Viki!
Köszi a receptötletet, nagyon jól néz ki a torta, bizti ki fogom próbálni! Nagyon jók lettek a képek, én is azt mondom, hogy sosem elég, kérünk még a tegnapról is!

Monee!
Sajnálom, ami történt a babával meg a pilótával és kisfiával, ilyenkor örülök, hogy én nem nézek TV-t, és újságot is csak ritkán olvasok! Bár ennek meg az a hátránya, hogy tök tájékozatlan vagyok! És a baba amúgy menthető lett volna, ha kórházban születik? És az anyukával mi van?
Ne izgulj, a takarítani való megvár, nem szalad el, én legalábbis így vagyok vele! :wink:

Erzsó!
Nagyon helyesek vagytok a képeken, melyik étteremben voltatok?
Sajnálom a betegeskedést, remélem nem komoly! :(

Mi tegnap megint tekertünk a Párommal, jól el is fáradtam, ez most annyira nem esett jól, reggel úgy keltem fel, mint akin átment az úthenger! :?
Violka már nagyon készül a hétvégére, két napot anyósomékkel, két napot anyuékkal lesz! Csüt. hajnalban indulunk, és vasárnap éjjel jövünk meg. A Bajor-Alpokba megyünk, kicsit túrázós, kicsit városnézős lesz, csak sajna esőt ígérnek! :?
Addig még majd jelentkezem, üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Még teszek 1-2 képet , ezek vasárnap készültek. (kivéve a sapis, az asszem pénteki)

Kép Kép Kép Kép

ez meg a kaja volt: :)
Kép

Erzsó!

Nagyon jók a képek! Remélem már jobban vagytok! Jobbulást továbbra is!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Peti ajándékai: anyósomtól kapott egy macis hátizsákot, meg egy kis játékmotort, anyuéktól autópályát, apósomtól egy farmert, egy kirakót, , meg egy lovast, amit egy karral a földön kell tolni, és akkor mozog a paci lába, öcséméktől 2 szép mesekönyvet, tőlünk meg színesceruzakészletet, filctollkészletet, meg egy orvosi táskát, a déditől meg egy csuklós buszt!

Amúgy szegénykém így szülinapja alkalmásból ma megkapta a Prevenar oltást is, de egyelőre nincs baja! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Erzsó!

Nagyon szupik a képek!
Mostmár valszeg megismerlek ha találkozunk az utcán. De lehet hogy a gyerekeket még mindig előbb. :wink:
Jó nagyon Alíz képe ahogy a torta mellett ül. Vaklásztam egy darabig még ki tudtam böngészni hogy mi van az Alíz után írva, de csak ma jöttem rá hogy Mária. (Az én keresztnevem is Mária. :D) Melyik templomban volt a szertartás?

Takonyosság?
Alízka súlya?
Főzelék? 3 hónaposan? Hát nem tudom...

Jevi!

Nem tudom, nem tudhatja senki hogy a kórházban megmenthették volna-e, de erről ha nem baj inkább nem beszélek. Elég baj az hogy az otthonszüléssel kapcsolatban csak most lesz talán valami, amikor már megtörtént a baj. Mindenki baromira okos, pedig halvány lövése sincs semmiről. Ez egyébként ritkán előforduló a rallye baleseteknél is így van, uh már meg sem lepődök. :(
Jah, persze megvár a kupi. Csak szerencsétlen lassan már 2 hónapja vár és én nagyon szeretném ha menne a fenébe. :twisted:
Meg is mondtam Norbinak, nem érdekel, inkább nem eszünk semmit, de a másik szobába is megvesszük a padlót, mert én ezt így nem vagyok hajlandó csinálni tovább. :) Egyik szobából a másikba visszük a koszt, elegem van. :)

Remélem jól sikerül a túrátok!
Most esett le mit írtál. :D 4 nap kettesben apával!!!! Tök jóóóóó! :lol:

Viki!

Jók Peti képei is!
Nekem az a hab-szakálas tetszik a legjobban! :)
Öcsém, gazdag volt ez a szüli! :D Ilyenkor szeretnék gyerek lenni. :lol:

Képzeljétek!

Az egyik PCOS lánynak a másik topikról újra babája lesz. Ebben még nem lenne semmi különös, csak annyi hogy ő nem is tudta, illetve teljesen másra gondolt. Azt hitte hogy az első baba szopizása, meg a PCOS elég ahhoz hogy ne sikerüljön a kistesó. Hát sikerült, úgy tűnik az első peteérésből.
23 hetes terhes az UH szerint... és csak most tudta meg. :lol: :lol: Ép és egészséges a baba, annyira jó ilyeneket is hallani!

Széééép idő van!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!


Ma megkérdeztem az AFP-t telefonon, és 0,89 MoM,vagyis minden rendben! :D A többit nem tudom, de az Asszisztensnő azt mondta, hogy minden O.K. :D

Tegnap reggel viszont megint hánytam , de előtte vagy 8 napig semmi bajom nem volt :) Viszont esténként, már 3 napja baromira keményedik a pocim, ami kissé aggaszt, asszem ez lesz a dokinál az eslő kérdésem, egyelőre szedem a magnesiumot, attól mindig jobb lesz kicsit!:( Petivel ilyen 39+2-nél volt először ! :shock: :shock: :shock:

Monee!

23 hetesen megtudni, hogy minden oké, az nagyon jó, legalább kimaradt a stresszes 12, meg 16 hetes kötelezőkből! Na meg ezek szerint a rosszullétekből is! Gratulálunk! :D

Jó rendrakást! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Szia Viki!

Akkor innen már egyenesen előre, csak növeszteni kell azt a pocakot! :D
A keményedés viszont tényleg aggasztó lehet. :shock: A magnézium jó ötlet, de a dokiddal is konzultálj szerintem.

Tegnap hozta a posta, rendeltem két használt kismami felsőt. Egy közepes pocira valót és egy nagy pocira valót. Felhúztam őket és az eredményen jót nevettem. A nagy pocis, annyira lelencesen állt rajtam hogy az valami borzalom. :lol: Hátul még oké, szépen simul ahova kell, de előre tényleg annyira hiányzik bele a pocak.
Na mindegy, majd kérek a gólyától belevalót. :wink:

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Na megjöttünk az uh-ról, 17 órára volt időpontunk, de majd fél órát csúszott a dolog, mert a doki később tudott bejönni! Minden rendben van, mindene magvan, annyi, amennyinek lennie kell, normál a szíve, a vesék rendben, gyomortelítődés van, méhlepény a fundusban, köldökzsinór 3 erű, viszont nem igen látszott, hogy milyen nemű! A doki szerint inkább lány, mint fiú, de egyáltalán nem mondta egyértelműre, és nem is látszott, összeszorította a lábacskáit a kis szégyenlős! :lol: De a lényeg az, hogy egészséges, és végre láttam az arcát is! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Hazaérkeztünk az Alpokból, nagyon szép út volt, és az idő is csodálatos lett végül.

Néhány kép:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Sajna ennyi voltam, mert felébredt Viola egy rövid alvásból, majd folyt. köv.

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Van egy kis időm, bár Violka nem aludt vissza, kemény 3/4 órát sikerült aludnia! :?

Szóval a képek magukért beszélnek, főleg túrázgattunk, de városnézés is volt, Salzburg mellett volt a szállásunk. A gyönyörű legelők meg a hatalmas hegyek a szívem csücske, következő életemben oda szeretnék születni! :) Végülis ez pont az a vidék, ahonnét anno az őseim eljöttek az áttelepítések során. :shock:
Violka is jól elvolt, nem volt semmi gond.

Viki!
Örülök, hogy minden rendben van, tudsz feltenni képet róla? Keményedésre mit mondott a doki?

Netty!
A Máténak utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép

Végre megvannak a képek is! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Pecsiek! Van valakinek Quinny Speedi babakocsija? Gondolkozom, hogy ilyet veszek, es lehetne is rendelni, csak nem tudom sehol megnezni. Ha valaki tud segiteni akar azzal, hogy Pecsett hol lehet kapni, vagy ha van neki, es meg tudna mutatni, nagyon megkoszonnem.

Elore is koszi,

Timi
moribana
 
 


Sziasztok!

Nagyon régen jártam erre, most is csak az oktatás szünetében tudok írni egy kicsit. Nagyon összetorlódott minden az életünkben, a munakhelyi túlórák, az építkezés, a bölcsire való felkészülés, és most még a Máté is megbetegedett ma reggelre. Egész éjjel fent voltunk, olyan náthás volt szegény, hogy nem kapott levegőt rendesen. Be kellett üzemelni a porszívót, mert úgy tűnik hogy szívogatni kell az orrát. Pont most lett beteg, hogy hétfőn kezdenénk a bölcsit. Remélem azért addig helyrejön, hiszen van még jópár nap. Hétvégén mennénk Fehérvárra, mert a szüleimnek lesz a 40. éves házassági évfordulójuk, nem tudom, hogy el tudunk -e indulni.

Viki!

Gyönyörűek a képek a babádról! Mi nem csináltattunk annak idején 3D uh-t, most így utólag elnézve kicsit bánom, hogy nem lett így is megörökítve.

Jevi!

Nagyon szép helyeken jártatok. Már többször akartam kérdezni, hogy ti mikor hagytátok ott először Violkát a mamánál éjszakára? Én még most sem merem a mamánál hagyni, holott napközben jópár órát együtt töltenek, de az éjszakát valahogy nem szeretném még. Gondolom majd eljön az idő, amikor majd ott merem hagyni.

Timi!

Ilyen babakocsit a Plazaban,a Babycenterben lehet kapni. Megmutatnak mindent, nagyon kedvesek az eladók.

Most mennem kell, mert folytatódik az oktatás, mindenkinek kellemes hétvégét!

Netty

Kép
netty11
 
 


Sziasztok lányok!

Most csak egy szolgálati közlemény. :D

Van lehetőség a PCOS topikkal közösen LH és 10-es érzékenységű Hcg tesztek vásárlására nagy mennyiségben és ez által darabonként olcsó áron.

Én szervezem a rendelés. Rendeltünk már korábban ettől a cégtől és jók a termékeik.

Árak:
HCG TESZTEK
10mlU/ml Hcg tesztcsík (50 db-os kiszerelés elosztva): 1 db = 93 Ft
1 dbos teszt sajna most nincs, de az olyan 250 Ft körül lenne.
10 mlU/ml Hcg középsugaras teszt (lepisilős): 1 db = 600 Ft
25 mlU/ml Hcg középsugaras teszt (lepisilős): 1 db = 504 Ft

LH TESZTEK
LH tesztcsík (5 db-os elosztva): 1 db = 315 Ft
LH tesztcsík (50 db-os elosztva): 1 db = 136 Ft

Az árak ÁFÁval együtt ennyikék.

Ha kértek valamiből, szóljatok!
Szerintem ez messzemenően baráti ár. :D

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Netty!
Jobbulást Máténak! Sajna mára Violka is megnáthásodott, remélem, hamar túlleszünk rajta! :(
Mi már 1 éves kora körül otthagytuk egy-egy éjszakára Violkát anyuéknál, nem volt ebből soha semmi probléma, imádja őket, meg viszont is. Bár most kicsit mintha megsértődött volna, de egy-két nap után visszazökkentünk. És nagyon jól elvolt anyuékkal meg anyósomékkal is, rendesen el is kapatták, még pár nap alatt is! :shock: :? :)

Monee!
Én most vettem egy tesztet, még korai lenne megcsinálni, de ha semmi nem lesz, engem érdekelne!

Viki!
Köszi a képeket! :wink:



Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Jevi!

Akkor most már kell drukkolni? Mert akkor megy a drukk Neked is! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Hát továbbra sincs nagy forgalom errefelé! :(

Képzeljétek nézzük a tv-t férjemmel (Petit elvitte anyósom sétálni meg buszozni) és kapcsolgatja, erre az egyik csatornán valami nagyon jól kinéző kaja volt, mondom neki, hogy ez tök úgy néz ki, mint a thai csirke, és hogy most hogy megkívántam, erre felöltözött, és elment, hogy hoz nekem! :) Hát nem édes :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Jó reggelt kívánok!

Vagyis inkább jobbat, mint nekünk van most! :( Petinek az ég világon semmi baja nem volt, mikor este lefektettük, azonban 22 óra körül felsírt és annyira de annyira teli volt az orra, hogy szinte nem is kapott levegőt! :( Orrszívó stb, elaltatás marha nehezen, erre éjfélkor is felkelt szegénykém, és nem is akart aludni, mert úgy sokkal rosszabb volt neki, ha fekszik :( Játszani akart meg minden mást, csak aludni nem, majd fél 4 ig fent voltunk :( Most apa mellett szuszog még egy kicsit, de nagyon taknyos! Remélem nem lesz ebből semmi komolyabb. Láza egyelőre nincs, vagyis nem éreztem olyan melegnek, hogy mérnem kéne.


Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?