Rena, hát lehet, hogy van rajtad, de rajtam több, ugyhogy te így is nagyon jól nézel ki
A baba súlya nagy mértékbe függ a születési súlytól! Hisz ha már nagy volt a baba amikor született is, most kétszer akkorának kell lennie, hisz 5 és 6 hónap között kell, hogy megduplázza a születési súlyát! Kyra 4 kilóval született, ugyhogy ő is már több mint 8 kiló! De aki csak 2, 3 kilóval született még szép hogy most még csak 5-6 kiló! De ez különben se lóverseny
Annak örülök hogy a 2es tápit is felirják receptre
Bacsbern, de jó! Ezer éve nem voltál! Örülök, lassan a régiek is visszatalálnak ide
Van remény a topiknak
Mesélj hogy van Dorci baba, miket csinál már? Tegyél fel új képeket
Ja, és hogy én vagyok a topik középpontjába? Nekem mindíg válaszolva van? Hát kapásból tudok legalább 5 kérdést amire sose kaptam választ
Ugyhogy most fel is teszek újra kettőt
Előszöris!
Meddig kell a gyereket háttal utaztatni az aztóba? Mert olyat is hallottam már, hogy 9 kilóig, meg olyat is, hogy 9 hónapig, meg olyat is, hogy amíg ülni nem tud rendesen, meg olyat is, hogy 1 évig! Na most akkor meddig? Ezt jó lenne ha valaki megmondaná nekem, mert én egyre nehezebben gyömöszölöm be Kyrát a hordoójába háttal! Mert ugye már eleve olyan hosszú, hogy a lába az ülésnek nyomódik, ha ki van véve a hordozóból akkor már kilóg a lába! Na most ez így már nem is hiszem, hogy túl kényelmes neki!
Persze ha 1 éves koráig így kell lennie, akkor ok, én belepaszírozom szegénykémet, csakhát.. remélem hamar megrfordíthatom
Második kérdés, mikortól tudja a gyerek, hogy az a saját neve, hogy neki szólok? Mert a hangomra már legtöbbször hátranéz, de nem a nevére! Szóval mikortól fogja fel, hogy az az ő neve?
Lehet válaszolni nekem