Új privát üzeneted érkezett!

Aranyosak a babók nagyon! A baba szívverése meg sokkal több a felnőtténél, duplája is lehet!!!Jó éjt!!

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Most én se reagálok semmire nem tudtam csak nagyjából visszaolvasni.
Tftimi tökéletes a pulzusa a picinek! Hoztam pár képet. Kép Kép Kép Kép

KépKépKép
rena10

Sziasztok!Én is élek csak sürű volt a hétvége!
Tftimi:nem semmi az orvos..nálunk meg az a probléma vele,hogy nem lehet hallani-érteni amit mond(olyan halkan magának mondja)A múltkor is amikor betegek voltunk elmondta ő,de én csak azt értettem,hogy vírus...Itthon meg kérdezték mi is a baja és nem tudtam elmondani!!!

MINDEN BABA EGY TÜNEMÉNY!!!!

Boszibaba:boldog fél évet!!

Nálunk is hideg van,remélem hamarosan lesz előfűtés(közkívánatra)bár a kislánynak fűtök...

Rena10:rég voltál valóban-gyere gyakrabban!Csinik vagytok!

KépKép
vicuska

Ja és egy kérdés:úgy vettem észre,hogy a lisztes dolgoktól(keksz reszelék,rántás)a kislány arcocskája kipirosodik két oldalt és az orra(olyan lesz mint aki becsípett)+a könyökénél is olyan érdes a bőr.Lehet ez lisztérzékenység?Nemigazán értek a dologhoz,ezt miként vizsgálják ki?Elvigyem dokihoz?Mert el is múlik rövid idő alatt de....?

KépKép
vicuska

Sziasztok!

Vicuska:Nálunk detto,ugyan ez :lol: .Már nyugdíjas az orvos,kicsit nagyot hall,és halkan beszél :lol: .Lisztérzékenységet szerintem kérdezd meg a védőnőtől,vagy a dokitól.Én sajna csak Budán tudok allergiaközpontot,de leírom ha érdekel:http: www.allergiakozpont.hu

Rena10:Tündéri Balázs :lol: .Mekkora szeme van :D !?

Kép

Timi
tftimi

Tábla!

Kép

Gratula Gabikának a 6 hóhoz és Balázsnak is a hat hónaphoz! Két kis fél éves babánk van :)

A supermanos felső nagyon vagány! Erre ha nem haragszotok fel kell tennem nekem is két képet... :lol:
Kép Kép

A lisztérzékenységről nem tudok semmit, de lehet, hogy igazad van és az lesz az, ugyhogy szerintem kérdezd ki a dokid véleményét! :roll:

Timi, hagyd ott azt a dokit! Az képes eltenni láb alól bárkit ha ennyire marha! :evil:

Rena, csúcs az első fotón ahogy néz :D Mint akit rajta kaptak valami rossztetten! :lol:

Ja, Boszibaba, Rena nem tölthettek fel mégegyszer képet magatokról! Ez a frissen szült és túlsúllyal szenvedő anyukák rémálma az ilyen tökéletes alakos fotó :twisted: :lol:
De komolyan, nagyon csinik vagytok! :)

KépKép
KépKép
akíra

Kismama jobbulást neked! Remélem hamar kilábalsz belőle! Nekem legalább már lázam nincs de ramatyul vagyok még :?

Krisy, a forma1et néző két srác...haláli, imádom az ilyen apás képeket :)

Ja és szoptatás...hát még nem kérdeztem meg, mert szerdán megyeke dokihoz, ott függ a véreredménytől meg utána még beszélek a másik dokimmal, meg hát még el kell hogy fogyjon a kapszula, már nem sok van, de csak utána lehet lépni! Ugyhogy majd meglássuk... :roll:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Éjszaka jöttünk haza a nyaralásból.
Sajnálom ,hogy így szét szakadt a társaság.
Nem is ragozom tovább.
Ha csak tudok akkor jövök!
Üdv Zsu

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.

Szioka! :lol:

Ma 10:45-re mentünk dokinénihez a 6 hónapos vizitre. Mivel új számítógépes rendszer van,kisebb csúszások voltak,de Gabika türelmesen várakozott. Ott volt a vele egy napon született kislány,Tamara is. Nagyon nézték egymást,mosolyogtak,gagyogtak,egymás kezét simizték!Hát igen nem lehet elég korán kezdeni az udvarlást!

Mikor bekerültünk a dokinénihez nagy sírás következett. Nem tudom,hogy emlékek miatt-e,vagy rég látta a dokinénit. Szegénykém még,ha éhes akkor se sír ennyire.

És íme az adatok:

8480gr és 70,5cm

Volt ott egy 9 hónapos kislány,aki ugyanezen adatokkal rendelkezett!

Legközelebb október 15én megyünk majd. Most már HUMANA HA 1-röl a 2-esre kellett váltani,és jönnek a gyümik is majd neki uzsira és tízóraira.
Ja és már 2 napja nincs semmi anyatej! :( De 6 hónapig legalább kitartott! :)
Akíra ok,megpróbálok nem feltenni képet magamról! :lol: Pedig 5kg van rajtam ám! :lol:
A superbaby poló nagyon édes!
Rena nagyon édes a babád,főleg az első képen!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Zsu, nagyon örülök, hogy jöttél! Én remélem, hogy ez a topik fennmarad! Most néztem át régóta előszőr a másikba és meglepődtem, hogy sokan átmentek akikről nem gondoltam volna, és nem sok széppel illették ezt a topikot! Na de mindegy is, ha csak ennyien maradunk is jó kis csapat lesz ez!
Ugyhogy Zsu gyere te is :)
Hogy áll a bolt? :)

Boszibaba kaptatok végül oltást? Vagy mi lett? Szépek az adatok :)
És a 2es tápi tényleg nem vényre adható? Tehát drágább lesz? Már nem mintha igy sokkal olcsóbb lenne, így is 300ft különbség van csak... :roll:
5 kiló neked 10 meg Renán, de hogy hol? Azt nem tudom :roll: :P
Rajtam van 15 az ok, azt legalább meg tudom mutatni :D

Dicamama, Barbamami, Pannica, Berzkat, Nicole, Nikky, na meg mindenki aki még ehez a topikhoz tartozik és nem a másikhoz tessék jönni! :D

KépKép
KépKép
akíra

Hali!

Na, Forma-1 nezes nalunk is megy, de en is imadom!!!
Ime:
Kép

Nem tudjatok amugy, art-e a tv-zes a kicsiknek? En ugy gondolom, nagyon is, de nem volt idom utananezni, mennyi idos korukig. Allitolag 1 ideig nem is latnak kepet, csak a vibralast. Luca marpedig el van varazsolva, ha meglatja a tv-t. Nalatok mizu ilyen teren?

Kép
Kép
-macsek-

Macsek örülök, hogy te is itt vagy :)

Hát igen ezek az apás képek nagyon jók :) Luca még mindíg nagyon szép baba :)

Én nem tudom hogy pontosan árt-e nekik, de valószínűleg ha ártani nem is árt, szerintem használni se használ! Bár Kyra is imád tévézni! Na nem mintha ott ülne egész nap, de azért van hogy vasalok és tévézek és ő is oda kompozik és bambul a tévére, vagy este mikor pihizik az apja és rámászi, hát akkor is rá tud fixálni nagyon a tévére....hát remélem nem árt nekik! :roll:
Azért majd utána nézek :shock:

KépKép
KépKép
akíra

Halihó!!!
Ezer éve nem voltam....... beleolvastam a dolgokba amikről lemaradtam de sajnos mennem is kell tovább mert költözünk.
A babák tünemények 1-1-ig:)
És elszomorítóan olvasom hogy 1-2 embereke azért ment el innen mert nem mindig volt reagálva a kérdésére???? Hát erről csak annyit hogy nkem is van amihez nem tudok hozzá szólni de az nem azt jelenti hogy nem érdekel amit más mond, kérdezz!!! Egyszerüen ha nem tud az ember okosat mondani akkor inkább hallgasson!!!! Remélem ebből nem lesz harag, csak olyan gyerekesnek tartom elmenni mert valaki/ kik nem válaszoltak a kérdésekre!!!! Én nem találtam meg a másik topicot... de ahogy azt hiszem Akira írta , nagyon csúnya dolog átmenni máshova és ott csúnyán lehordani másokat!!!! Bocsi csak le szerettem volna írni a véleményem!!!!
Vendég

Akíra oltás végül nem volt,vmit a dokinéni és a védönő félre mondott nekem,én meg itt izgultam. :?
A + kg nekem a hasamon és a combomon van! :)
A HUMANA HA 2-es tápit receptre írták fel,így 5 doboz 10.000 volt,amúgy 13.400 körül lett volna! :shock: Nem olcsó,de ami kell az kell!
Én is hallottam,hogy a TV nem jó a babáknak a sugárzás miatt. Nálunk nem is nézi,mindig más irányba fordítjuk. Ha meg akarná kikapcsoljuk a TV-t. :)
Bcsbern jó,hogy benéztél! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

macsek:nálunk is megy a tv nézés. Az a baj, h napközben főleg a nappaliban vagyunk és ritkán, de ba van kapcsolva a Tv, meg estefelé is és akkor elkerülhetetlen, h nézze...engem is nagyon zavar!!! :roll: :cry:
Boszibaba: mi még 1 évesen sem fogunk ilyen adatokkal rendelkezni...Réka most lesz 7 hónapos és még 6 és fél kg sincs....szóval ez van!!! :roll: :?

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Vicuska én úgy tudom hogy ha csak az arcán jön ki piros folt nem gond, de ha máshol vagy a hajlatokban is akkor lehet allergia. A pépek HA-ek amit esztek? Mert ha nem szerintem 1 éves koráig térj vissza ahoz hátha nem lesz gond. Azért szólj az orvosnak. Balázsnak is gyakran piros az arca a kajától de máshol egyenlőre nem vettem észre.
Akira a plusz kiló nekem is a fenekemen van meg a combomon. Teszek fel régi képet magamról van azért különbség.
Tv- hú imádja. A vibrálás nem tesz jót de ha nézi egy kicsit nagy gond nem lehet belőle, a kipufogó sem tesz jó és még mennyi minden. Nekünk fürdés előtt alszik általába és ha felébred akkor szokta nézni egy kicsit amíg előkészülünk, és a hordozóba ülve nézi :)
Gyanixi Balázs se viszi túlzásba se az evést se a hízást. Most 6006 gramm. De ha alkatilag nézem mi se vagyunk nagydarabok tehát nem lesz sose nagydarab vagy duci legalábbis a dokink ezt mondta. A nagyszülők is vékonyak hát ez van.
Voltunk a dokinál és még mindíg piros a torka de azért jobban van.
Az első kettőn még versenysúlyban vagyok. Kép Kép Kép
KépKépKép
rena10

Rena, hát lehet, hogy van rajtad, de rajtam több, ugyhogy te így is nagyon jól nézel ki :)

A baba súlya nagy mértékbe függ a születési súlytól! Hisz ha már nagy volt a baba amikor született is, most kétszer akkorának kell lennie, hisz 5 és 6 hónap között kell, hogy megduplázza a születési súlyát! Kyra 4 kilóval született, ugyhogy ő is már több mint 8 kiló! De aki csak 2, 3 kilóval született még szép hogy most még csak 5-6 kiló! De ez különben se lóverseny :lol:

Annak örülök hogy a 2es tápit is felirják receptre :)

Bacsbern, de jó! Ezer éve nem voltál! Örülök, lassan a régiek is visszatalálnak ide :)
Van remény a topiknak :lol: :wink:

Mesélj hogy van Dorci baba, miket csinál már? Tegyél fel új képeket :)

Ja, és hogy én vagyok a topik középpontjába? Nekem mindíg válaszolva van? Hát kapásból tudok legalább 5 kérdést amire sose kaptam választ :P :lol:

Ugyhogy most fel is teszek újra kettőt :D

Előszöris!
Meddig kell a gyereket háttal utaztatni az aztóba? Mert olyat is hallottam már, hogy 9 kilóig, meg olyat is, hogy 9 hónapig, meg olyat is, hogy amíg ülni nem tud rendesen, meg olyat is, hogy 1 évig! Na most akkor meddig? Ezt jó lenne ha valaki megmondaná nekem, mert én egyre nehezebben gyömöszölöm be Kyrát a hordoójába háttal! Mert ugye már eleve olyan hosszú, hogy a lába az ülésnek nyomódik, ha ki van véve a hordozóból akkor már kilóg a lába! Na most ez így már nem is hiszem, hogy túl kényelmes neki! :roll: Persze ha 1 éves koráig így kell lennie, akkor ok, én belepaszírozom szegénykémet, csakhát.. remélem hamar megrfordíthatom :?

Második kérdés, mikortól tudja a gyerek, hogy az a saját neve, hogy neki szólok? Mert a hangomra már legtöbbször hátranéz, de nem a nevére! Szóval mikortól fogja fel, hogy az az ő neve?

Lehet válaszolni nekem :D :roll:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Én is csak most este tudok beugrani, de csak pár perc erejéig.

Hát igen, fél évesek lettünk :!: :shock: :shock: :shock:
Nika ötletét alapul véve sütöttem egy gesztenye tortát, amiről a geszetenye golyókat Balázs irtó türelmesen és nagy szakértelemmel szét is nyomkodta. Kép holnap lesz, mert nem volt ma időm lekicsinyíteni.

És hogy emlékezetes legyen a fél év, me levágattam a hajam, sőt még át is festettem. Olyan vöröses-szőkéről sötétbarnára és kb 15 centivel lett rövidebb! Még nincs kép, mert a végleges az lesz, ha piros csíkok lesznek benne, de az csak 2-3 hét múlva lesz megcsinálva.

Holnap többet írok majd, de most dobok egy hátast az ágyba, mert elég nyűgös vagyok!

sch.judit

Akíra: a gyerköcöt addig kell háttal utaztatni, amíg hordozós gyerekülésben viszed, ha már rendes gyerekülést veszel, ami nagyobb, azt rendesen menetirányfelé kell bekötni! A hordozótok nem tudom milyen, van amelyik 8 kg-ig jó, a mienk 13 kg v 1,5 év, ha már nem nagyon fér el benne, akkor nyílván váltani kell!!! :wink:
Judit:Képeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gyanixi

Sziasztok

Most lehet, hogy nem mindenkinek fogok reagálni.

Elöszöris a fél éves babáknak gratulálok!! :lol: :lol:

Nagyon aranyosak a babák és nagyon csinosak a mamák. :lol: :lol:

Sch. Judit: Képeket kérünk biztos nagyon csini lettél. :lol:

Tv-zés hát szerintem onantól lesz káros a tvzés amikor már megértik a dolgot, de ez csak az én véleményem. Most még csak szerintem a vibrálásokat és a gyors mozgásokat láttják. Nálunk Dávidot egyátalán nem köti le a tv. Ha megy akkor kb. 1 percig nézi aztán elfordul és nem foglalkozik vele.

Tftimi: Szerintem is teljesen normális Réka szívverése. Ha van lehetőség váltsál dokit. :?

Akíra: Én már láttam olyan autos ülést ami rendesen a menetíránnyal szembe van és 0-18kg. Tehát lassan szerintem lecserélheted a hordozót, úgyan is Kyra is mindjárt fél éves. Bár azokba az ülésekbe az a rossz, hogy ha elalszik akkor "leesik a feje" mert úgye abban már rendesen ül. :roll:
A nevére valahol azt olvastam, hogy majd kb. 10-12 hónaposan fog hallgatni.

Lilypie First Birthday tickers
krisy79

Hát látom ti is úgy gondoljátok, hogy a nagy ülésbe kell majd menetiránnyal megegyezően ültetni! Csak hát nem tudom mikor váltsunk! Na most szívesen megkérdeznék anyukákat akiknek már nagyobb a babája, hogy ők mikor váltottak, de hát ugye ők elmenetek!

Jajj, de itt maradt berzkat és barbamami is akiknek vannak már nagyobb csemetéik :)
Segítsetek!
Mi úgy terveztük, hogy egy nagyon jó minőségű gyerekülést veszünk Kyrának karácsonyra! Ha akkor tesszük át az szerintetek korai? Akkor már 9 hónapos lesz! :roll:
Olyan szupikat láttam! Amik olyanok mint egy versenyautó ülése, halál jó biztonságiövvel! Szóval csúcskategória! Persze ára is van, ha jól emlékszem 60.000 volt a legolcsóbb ebből a fajtából, de hát én úgy gondolom, hogy ezt évekre vesszük, nem egy pár hónapra! :roll:

Judit, kérünk képeket a hajadról :)

Meg a féléves szülinapi tortáról is :)

Rena, nem küldenéd el nekem azt a dolgot amit mondtál a kutyával kapcsolatosan? Jöhetne privibe, hogy ne a topikot terheljük a kutya témával :lol: :wink:

KépKép
KépKép
akíra

hello

Akíra: holnap adom be a működésiengelyhez a kérelmet.
ha minden jól megy, onnantól 3 hét és nyitás.

autósülés:
mi 1 hónapja cseréltük le a hordozót fix gyerekülésre.
Bence már 9 kg felett van és rendesen tud ülni is.
még menetiránynak háttal utazik mert így kényelmesebb nekem vele bohóckodni hátul+ etetni.
van amikor megfordítjuk azt is bírja.
Mi dönthetőt vettünk sajnám,hogy az előzőnél nem gondoltam rá.
Most az utazásnál nagyon jól jött végig aludt benne.

üdv Zsu

Kép
Kép
zsu.

Sziasztok

Gyerekülés

Én csak akkor fogom lecserélni a bébihordozót rendes ülésre, amikor Zita már rendesen ül, és a fejét nagyon jól tudja tartani. Nekünk még elfér a hordozóban :lol: :lol: . Ennek az az egyszerű oka van , hogy egy ütközésnél a gyerek ha előre felé néz, és nem tudja stabilan tartani a fejét, akkor előreesik a feje, és eltörhet a csigolyája. És tovább nem részletezem.... A mi gyerekülésünket nem lehet , csak a menetiránynak megfelelően bekötni , mivel a biztonságiövhöz fixálod az ülést. ( Römer)
Szerintem Akira még várjál egy kicsit a nagyobb üléssel. 9-kg-tól és 8-9 hónapos kortól ajánlják őket. És ne csak a kinézetet nézdd, hanem a törésteszteket is! :lol: :lol: Legjobbak a Römer és a Concord-mármint a törésteszteik. Én így olvastam. Persze az áraik is. :oops:Mi most cseréltük le Áron régi ülését egy nagyobbra,mert a kissebb már lassan kell Zitának.
Bár most láttam hogy van a Concordnak olyan ülése is, aminek van betétje , így 8 hónapostól ( 5 pontos biztonsági övvel) egészen 36 kg-ig használható. Persze itt a betétet már ki kell venni. Nézdd meg a brendon honlapján! Nem is drágább mint a többi, de tovább jó.

berzkat

És most látom hogy amit most vettünk egy hónapja Áronnak, most olcsóbb 10.000 Ft-tal :? . Ha tudtam volna hogy azt fogják akciózni, meg nem vettem volna. De most már mindegy. Kár volt megnéznem, csak ideges lettem...

berzkat

berzkat én is egy Römert éztem ki :) Jól néz ki és totál jó a minőség (elvileg :) )
Akkor jó az ha én karácsony után teszem át abba...nem? :roll:
Mert akkorra 9 hós lesz! Én is így gondoltam :)
Köszönöm!
Mindjárt megnézem a Brendonba, mert én nem ott láttam, de végül mindegy is hogy hol veszem :)
Nem szabad megnézni azután hogy megvetted ez biztos! Mi is így jártunk tegnap vásárlás közbe! Kb. 5x kaptam gutaütést... :twisted:
Zsu. milyen az amit így is úgy is lehet forgatni? Nem teszel fel róla képet?
És ti milyet vettetek Berzkat? :)

Jajj, Zsu. sikerült mindennek utánajárni a bolttal kapcsolatba? Tudtam kicsit segíteni? :roll:

KépKép
KépKép
akíra

Huh most néztem a brendonba, nagyon jók vannak, ott van a mi kis álomülésünk is, 85ezerért :D Römmer :)
De vannak már 40 körül is olyanok amik jók! Hát azt hiszem ezt majd személyesen kell megvenni neki, ott a helyszínen jól átforgatva :)
De már bele is képzeltem :)

KépKép
KépKép
akíra

hello

Nekünk Concord Ultimaxunk van.
bekötése 10kg-ig menetíránynak ellentétesen 10-18kg menetíránynak megegyezően.
az interneten vásároltam használtan nagyon szép állapotban ,de így is 40000ft volt.
a Brendon oldalán tudod elolvasni a leírását.

A bolttal kapcs sokat segítettél köszönöm szépen.
Még van min törnöm a fejem de majd menet közben okosodom.
üdv Zsu

Kép
Kép
zsu.

sziasztok!

na már jobban vagyok!de ennyire szarul még nem voltam.

autósüléshez én nemtudok houzzászolni met nekünk még jó a hordozó.meg nekünk nincs kocsink.ugyhogy valószinű anyuék vesznek majd mert általában ők visznek minket mindenhova.

ma kimostam a babakocsit.még jó hogy teljesen szét lehet szedni.most csak a váz van a tárolóba.a karfája már nagyon koszos volt.volt azon minden.kifli,babapiskóta,danonínó...........szóval tényleg minden.már muszály volt kimosnom.

akíra:

a Patrik kb.2-3 hete figyel konkrétan a nevére.addig is figyelt ha szóltam de most ahogy kimondom a nevét már fordul oda.és ha éppen rosszat csinált akkor bájosan mosolyog és bujni akar.olyankor olyan édes.

na megyek mert áll a bál!!!kiskirályunk nem akar aludni :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
kismama18

Akíra

Azok a 85.000 Ft-osok ISOFIXESEK. A ti kocsitokban van ilyen bekötési mód? Mert a miénkben nics,pedig nemis öreg autó ( 3 éves). Férjem azt mondta hogy ezt külön kellett volna kérni a rendelésnél. És ha nincs ilyenetek,akkor szerintem ne vegyetek ilyen isofixes bekötésűt,mert felesleges,és 20.000-rel drágább . De te tudod. És minden színben van isofix nélküli is. És most nézem, hogy ebben a hónapban akciósak is. Micsoda szerencse :wink:

Nekünk Römer king 9-18kilóig volt, és ez már Áronnak kicsi, most vettünk egy Römer Kid Plust. A régi pedig Zitáé lesz. A szín nálunk semleges ,fekete és szürke kombináció ( Jonas) mind a kettő. Nekem szempont volt hogy ne legyen nagyon feltűnő színű,és ne látszódjon meg rajta minden kosz, és hogy könnyen lehessen tisztítani. Ezért választottuk ezt. De voltak tök jó színesek is, csak mivel az előző ilyen volt,a másikat is ilyennek vettük, hogy jól mutasson a kocsiban egymás mellett a két ülés. :oops:

Mi is néztük a Concordot is,de csak nagyban (18-36 kg-ig), de Áron méreteihez jobban passzolt a Römer. De a COncordok is tök jók.

na megyek aludni. Jó éjt mindenkinek!

berzkat

Sziasztok!

Akira nemsokára küldöm van egy nagyon jó könyvem abból küldök sok jó információt. Ha konkrétan érdekel egy kutya írj és írok arról is.
KépKépKép
rena10

Na lányok párom választott...66ezer :D
itt a link, itt ha gondoljátok megnézhetitek :lol:

http://www.rrracing.hu/site/index.php?s ... iaciok&l=2

Azt mondja hogy az ő lánya csak ilyenbe utazhat :roll:

Hát majd megnézzük élőbe is, de ő ezt valahol már látta és nagyon tetszik neki! És végülis ha azt nézzük, hogy ez 12 éves korig jó, hát nem is olyan drága :)

Rena nagyon várom az infókat :)

Ja, és mi az az isofix? Mert ehhez én butus vagyok :roll:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!Egy gyors bekukk!Én tegnap halottam,hogy a Humana baby fitt tápszert is felírják 1éves korig(banán ízesítésű)800ft körüli egy doboz!

A babócák szépek a mamik csinik!Kilókról egy szót se,mert mindenki irigylésreméltó,az a 4-5kg meg se látszik!!!

Utánaolvastam a lisztérzékenységnek ez nem az(szerintem).Ez egy enyhe pír az arcocskáján-semmi más tünet(kop-kop-kop).

Az én lányom még nem halgat a nevére-szerintem figyel ha hozzászólok de ennyi.

Autósülés:egyenlőre jó a babyhordó nekünk.

KépKép
vicuska

Sziasztok! :lol:

Tegnap érkezettnek láttam az időt,hogy az almapépet megkóstoljuk. Hát nem ízlett nagyon,inkább a HUMANA tápszer. Az már nyerő volt. Ma is megpróbálunk vmit,hátha majd az ílik,meg persze idő is kell neki,rögtön nem tudja megszeretni.

Délután nődokihoz mentem. Ugye elfogyott a gyógyszer,amit a HPV-re kaptam,és mennem kellett kontrollra. Szerencsére időben odaértem,de így is várnom kellett kicsit. Dokinak megint vitem babaképet,mint mindig,hadd örüljön. Jó fej volt nagyon,beszélgettünk mindenről. Most a rákszűrést csinálta meg,jövő héten hívom fel az eredmény miatt. Aztán majd a következő mensi után pedig a HPV-t veszi majd le megint.
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Haliho lanyok! Harom honap utan ismet van netunk, ugyhogy megint ideszemtelenkednek :D Orulok, mint majom a farkanak!!!!

Nemsokara visszaolvasok par oldalt, hogy kepben legyek mi tortent miota eltuntunk, csak most elobb az emnailjeimet probalom szortirozni (865 db, nagy resze persze szemet)

Teszek fel nektek kepet gyorsan:
Kép

KépKép
KépKép
pannica

Pannica, cheeky girl :D
Jajj de édesek vagytok :P
Nagyon örülök, hogy jöttetek! Már hiányoltalak! Mesélj mi ujság! Remélem te nem hagysz itt minket! :?
Mesélj mi van veletek! Miket tudtok már!?

KépKép
KépKép
akíra

huuu koszi :D
miert mennek el :? eppen orulok, hogy visszatalaltam... na majd visszaolvasok latom volt nemi "iszapbirkozas" hat sok no egymas kozott sose fer jol, meg szerintem kellene ide nehany apuka, hogy rendet teremtsen! :lol:

Athina mar maszkal korbe a kisagyaban, ha a padlon van akkor felhuzza magat az asztal szelere es abba kapaszkodva totyog. Gyakorlatilag mar 6 honapos koraban felallt. Nagyon aktiv. Ket foga kinn van (alul, huuu az kemeny idoszak volt :cry: ) Most jon meg egy fog nem tudom hol, de mar megint nem eszik rendesen es nagyon siros. Utalom ezt a fogzast, de ez el fog tartani egy darabig. Veletek mi van Akira?

KépKép
KépKép
pannica

Már megy? :shock: Húh hát nem semmi kiscsaj! :lol:
Képeket akarunk! Sokat! 3 havi kimaradást kell pótolnod :D
Hát pont az "iszapbirkózás" miatt mondom, hogy remélem nem mész el te is a másik topikba! Már persze mehetsz oda is, csak maradj itt is :wink:

Hát nálunk is fogzási gondok vannak, alig akar enni mást mint tápit! Minden ami folyékony jöhet, más nem...Aludni se alszik, éjjel se meg nappal se...:D
Különben már ül, de állni még nem, csak felhúzza magát az ölembe, ha leteszem lépked, de még nem tudná megtartani magát, csak már nagyon menne :) Fogunk sincs csak ugye most jönnek alul az elsők :?

Milyen az idő nálatok? Milyen az új lakás? Mesélj sokat :)

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!
Még alszik a kisfőnök, gyorsan bekukkantok.
(NA, ahogy ezt leírtam, már fel is kelt. Azért hátha kibírja pár percig!)

Pannica!
Tök jó hogy jöttél! Nem csuklottál? Mert emlegettünk ám! Igen, kérünk még képeket Athináról, mert ez az egy kevés! :lol:

Bacsbern!
Tőled is jöjjenek a képek, mert már régen láttunk Titeket! :lol:

Autósülés: mi is tervezünk venni. A Concordot néztük ki, de még spórolunk, mert hát nagyon húzós az ára. Persze ezen nem szabad spórolni, mert ha baj történik, akkor nem mindegy miben ül, de jelenleg nincs mg rá keret. Szerencsére még elég a hordozó, bár már nem túl sokáig. :?

Nekünk még nincs fogunk. A nyála az folyik 3 hónapos kora óta, de nem úgy néz ki, mintha mostanában bújna ki akár egy is. Mondjuk nekem is, tesómnak és tasóm kislányának is csak 8-9 hónapos korunkban jött ki az első. :o

sch.judit

Sziasztok!

Pannica: Örülünk, hogy itt vagy újra már nagyon hiányoltunk. Igen egyetértek mindenkivel képeket kérünk. :lol: :lol: Nagyon ügyes lány Athina, hogy már totyogat. Akkor gondolom négykézláb már megy? :lol: Tényleg miket esztek már? Van még tejcsi? Mesélj el mindent! Nem volt gond a görög tűzekkel? Titeket nem érintet?

Akíra megnéztem az ülést nagyon jól néz ki melyik színt fogjátok választani?

Sch.Judit: Nálunk is legalább 2 hónapja folyik a nyála és mindent rág de fog még nekünk sincs sehol! De lehet, hogy jobb is igy egy darabig :D

Berzkat: Zitáról Te is hozhatnál képeket Őt is rég láttuk. :lol:

Boszibaba: Hát látszik Gabikán, hogy nem izlik neki de meg fogja szeretni és majd lesznek kedvencek és kevésbbé kedvencek. :lol:

Nálunk meglett a vizelet eredménye és hála istennek minden negatív, úgyhogy hétfőn kapja az elmaradt 4 hónapos oltást. :shock: Képzeljétek kiprobáltuk ma a spenótot, de ezt még annyira sem akarta megenni mint a többi utált kaját. A harmadik kanál után berakta a kezét a szájába és közölte, hogy Anya ezt vidd innen. :evil:

Lilypie First Birthday tickers
krisy79

Hello

Pannica: délután szétnéztem a neten és egy pillanatra láttam a nevedet a fórumozók között mire vissza kattintottam nem láttam ezek szerint nem káprázott a szemem!!
Üdv újra közöttünk!
Képeket Athináról!
Fürcsi hogy tetszett neki a tengerben??
A meleget hogy viselte?

Bencének sincs foga még, bár ma már erőteljesen szívta a száját és mintha pirosabb is lenne az inye,de nem középen hanem oldalt remélem nem valami nyavalya!

Zsu&Bence

Kép
Kép
zsu.

Sziasztok!

Még élünk, csak elég nehéz napjaink vannak mostanában :cry:

Persze minden rendben, csak idegileg vagyok ki egy kicsit, de majd a részletekkel jövök később, csak most talán elalszik a kis "zsarnokom", így gyorsan megcsinálom az ebédet, és ha még alszik akkor jövök!

Akíra megy privi!

Kép
Kép
nikole

Sziasztok Lányok!!
Most, hogy így olvasgattam, h más ennyi idős babának sincs még foga, így megnyogodtam!!!Réka is már 3hónapos kora óta rág, nyáladzik, azóta várjuk a fogát, de még semmi!!
Pár kép:
Kép
Kép

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Gyanixi, Réka egy kis tündér! Ez az elfekvés a kanapéba, meg a fenn a lábam a játszószőnyegen :lol:
Kis tündérke :)

Nikole, ment a privi neked is :)

Krisy, valószínűleg azt ami ott volt pont kinagyítva a szürke narancssárgát! Mert imádja a narancssárga színt, és az nem is annyira kényes mintha egy drappot vennék! Berzkat jól mondta, minél könyebben kezelhető, és minél kevésbé látszanak rajta a kis újjlenyomatok annál jobb :lol: :wink:
Örülök, hogy negatív lett az eredmény, akkor végleg megnyugodhattok :)

Mindenkiről képeket kérünk aki az utóbbi két oldalon nem töltött fel képet
:lol:
Persze az is rakhat aki feltöltött, de aki nem annak kötelező, aki igen annak csak választható opció :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Itt vagyunk mi is,élünk még :D ,csak alig jutok gép elé.Egyszer kétszer bele-bele olvasgattam,de sosem volt időm írni.De most van,mert Bencus alszik és gondoltam gyorsan írok egy pár sort.

Amúgy jól vagyunk.Bence beteg volt a múlt héten,de mára már semmi baja sincs.
Tegnap voltunk 5 hónaposak! :D :D
Bencus már 8 kg és kb.65-66 cm.

Most menem kell,mert megyek suliba. De ha tudok akkor este jövök még és hozok képeket is ha nem baj!
Vendég

Koszonom a hianyolast lanyok! Nagyon hianyoztatok am!

Itt Paroson szerencsere nem voltak tuzek, mert a sziget olyan kopar hogy nincs ami leegjen :? A meleget cudarul viseltuk, en is meg Athina is, volt, hogy 45 fok volt de szerencsere ez csak egy par napig tartott. Hat gyakorlatilag a fel napot a furdokadban toltottuk. Csak szegeny paromert aggodtam, aki ugye a tuzo napon dolgozott akkor is. Na mindegy tuleltuk, most mar megy le a homerseklet szep oszi 25 fok koruli ido van nappal nagyon kellemes. :D

Kicsit visszaolvastam ugyhogy most mar tudok reagalni nehany dologra.
Akira: az hogy a baba mikor reagal a nevere nagyon gyerekfuggo. Athina hallgat a nevere mar, kb. 3 hete. Probald mindig azzal kezdeni ha hozza beszelsz hogy a neven szolitod. Igy konnyebben megtanulja.

Boszibaba: csak ugyesen az almapurevel! Elobb utobb megszereti probalkozzal csak :D

Amugy mi mar mindenfelet eszunk (en eleg koran 4,5 honapos koraban elkezdtem neki adni gyumolcsoket) fozelek, csirkehusi, gyumi, babapepek (nem tudom ezeknek mi a rendes magyar neve, mindenfele "crema" igy hivjak itt Crema vanilia, crema keksz, crema cerealia). A tejem igencsak megcsappant altalaban csak napi 2x szoptatok, a tobbi rendes kaja es tapi.

Huha felebredt a kisasszony mennem kell!

KépKép
KépKép
pannica

na meg visszabujt kicsit, igy "engedve a nyomasnak" teszek fel kepeket: :D
Kép A kis punk mar all

Kép Masik allos kep

Kép Van uj etetoszekunk es nagy maszatolast csinalunk eppen

KépKép
KépKép
pannica

Uristen mennyit nott mindenki babaja!

KépKép
KépKép
pannica

most latom, hogy eppen uj oldalt nyitott a topik, a 82 oldalra tettem fel kepeket nezzetek meg!
Nika: latom Gegenek is van mar ket fogacskaja pont mint Athinanak!hihi edes! :D

KépKép
KépKép
pannica

Sziasztok

Próbáltam keresni nektek képeket.:lol:

Tegnap voltunk Áronnal szemészeten, és megnézettük Zita szemét is. Nála minden rendben van, hál istennek:lol: :lol: :lol: Úgyhogy most HAPPY vagyok! Csak már Áron szeme is javulhatna, hogy ne kelljen neki tapasztani:(. Majd két hónap múlva kiderül....

Zita tök édes. Hogy ez miket csinál.... Hátrafelé mászik,mert arra tud. Addig tolat,amíg meg nem tudja támasztani a lábát valamin. Na, akkor négykézlábra áll, és hintáztatja magát. Kiváncsi vagyok hogy mikor jön rá, hogy hogy kell négykézláb mászni. A szobában pedig úgy kell figyelni hogy éppen hol van, mert bár ha mászni nem is tud, de forgásokkal bárhová eljut.A kis ravasz....

Pannica
Jó hogy itt vagy. Athina nagyon nagy lett, és milyen ügyesen áll!!!!

Boszibaba
Először Zita sem szerette az almát, de most már szereti:P . Sőt, most már abból a levesből kap pürét amit mi eszünk. Mármint a répából, krumpliból, és a léből. Bár ma karfiolt is evett, remélem nem fog fájni a hasa.

Kép Hintázom Kép Kép olyan jó lenne ha tudnék mászni.... :( :P

berzkat

Sziasztok!

Hoztam képeket Bencusról ha nem gond!

Kép Szívom a cumit ezerrel!! :lol:

Kép Közös kép: Anyával és Apával!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?