Új privát üzeneted érkezett!

Lego!
A te hianyolasod hozott vissza! Megszegyelltem magam :oops:
Te mar a pocakosodas kellemes feleben tartasz... Irigy :oops: :lol:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Móni!!!
DE jóóó,hogy írtál!!!Örülök,hogy "csak" nem volt kedved írni és nem valami probléma miatt tűntél el!
De ejnye!Ilyet tényleg nem szabad tenni!!Dádádá lesz. :lol: :lol:
Akkor most hajrá bébiprojekt??? Hűűű,nagyon drukkolok!!

Lexabéééjjbííí!!!
Hováacsudábatudszígyeltűnni??????????
Irgumburgum!!!

MAgi
Sikerült az útlevél?

Csajok a lányom nem hajlandó aludni. :? Már nagyon mérges vagyok rá...tudom,hogy estig nem bírja így ki....majd fél7kor kidől,éjszaka meg virraszt. :roll: :roll:
Jajjjj. :?
Vendég

Móni!
Én is hiányoltalak!

Köszi hogy visszavártok!Képzeljétek most középidőben volt egy pici rózsaszínes folyásom tudja valaki mitől lehetett és 5 napig fájt a hasam!Menjek el dokihoz?

Szóval akkor nem baj ha így is közöttetek vagyok?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Legó!
nálunk ugyanez a helyzet 1 órán keresztül altattam és nem aludt el nálunk még nem volt ilyen és reméllem nem is lesz!
Várom az UH eredményét!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!
En szemely szerint orulnek, ha kozottunk maradnal :wink: Kulonben is pont nekunk van kitalalva a topic! :lol: :wink:
Hat, nem tudom, en nem ertek hozza! :? Majd jon magi es megmondja. Most mar elmult?

Lego!
Ugyanezt csinalja mostanaban Zsolti :? Pedig ha raveszi magat az alvasra, huzza ugy 3 oran keresztul :roll:

bangham

Betti!
Hurrá!Épp írtam azalai topikba.... :wink:
Akkor nem is alszik Réka????Dorka se.... :? Fél 1től altattam,3kor feladtam.... :evil:
Miért lenne baj,hogy itt vagy????2008ban szeretnél szülni!Nemde???
:wink: :wink: :wink:
Nem tudom mitől lehet a rózsaszínes folyás...
:? :roll: Magi???Esetleg aki többet ért hozzá,mint ééén....???? :?:
Vendég

Magi a megmentő. :lol: :lol: Hahó MAgi???!!!:) Gyere gyorsan. :D

Móni
Grrrr,mérges vagyok Dorkára...olyan nyugodtan játszik mint a huzat...kiváncsi leszek meddig.... :?
Vendég

Legó!
Hát én is kíváncsi vagyok mi lesz!?

Akkor itt maradok :D És már csak e 1 hónap így fogom fel! :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Ezaz Betti!Így kell ezt csinálni!!Már csak 1 hónap?????Hűűű,de gyorsan telnek a napok. :wink: Az már hippsz-hoppsz elmúlik. :D
Mikor lesz legközelebb a Jónás napotok?
Vendég

Sziasztok!

Hello Móni! Én is hiányoltalak, nem egyszer.

Köszi az érdeklődéseket, drukkokat! Megmondtam :) Innentől kezdve már senki számára nem titok, h kismama vagyok :D Annyival jobb így lenni, holnaptól már el is kezdek olyan rucikat hordani, amik nem eltakarják, hanem kiemelik a pocimat ;) Na de a lényeg: bementem a főnökömhöz, h egy nagyon komoly dologról szeretnék beszélni vele. Leültem, felvezettem, h 5 sikertelen próbálkozáson vagyunk túl, és hát a 6. bizony végre sikerült, olyannyira, h 12 hetes múltam. Ahelyett, h megdermedt vna, újongott, össze-vissza puszilgatott. Hihhhetetlen kedves volt, annyira jól esett, h így fogadta! Azt mondta, h majd időben megbeszélünk mindent, és lassan el is kezd keresni majd vkit a helyemre, h kellő időm legyen betanítani! Hjajj, hatalmas kő esett le a szívemről!

Megyek, van egy halom melóm van, viszont az elvégzésére már csak bő 20 percem :? Majd otthonról jövök.

KépKép
lexus

Lexa!
Látod egy baba mindenki szívét megenyhíti!
Legó!
Október végén lesz a köv. Jónás napom!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Lexa!
Ugye megmondtuk, hogy nincsen félnivalód!!! Hurrá! most már mégjobban élvezheted a kismamaságot! :)

Móni!
Igen, itt kint szeretnék szülni! Amit furcsállok, ugy tudom, hogy már másnap haza lehet menni a babával, ha nincs semmi baj!
de nagyon gyerekbarát egy ország! Mikor születik a gyerek, apának is 2 hét apasági szabi! Plusz 365 napot otthon lehet lenni a gyerekkel 8itt sajna nem 3 év, mint otthon), azt el lehet dönteni ki maradjon otthon, az anya, vagy az apa! És mindenben nagyon támogatják a gyerekekekt, a gyerekes szülőket. Valami egyszeri összeget is kapnak a szülők, ennél többet még nem tudok! csak azt, hogy szeretünk itt élni!

d.dodó

betti!
Ti is próbálkoztok Jónás napon is és sima peteéréskor is? Jónás napon is szoktál ovulációt érezni? Te esetleg tudsz válaszolni, hogy mensi ideje alatt mekkora esélye van, hogy megfoganjon? Mert nekem mensi második napján volt Jónás napom (bár nem volt túl erős mensim).

d.dodó

csajok!
Olyan finom spenótot csináltam....azt kívántam meg! Igaz párom nem szereti, de neki lesz más! :)

d.dodó

Sziasztok!

Én igazábol másik topichoz tartozom, de másik topicokat is szoktam olvasgatni, így találtam ide!
Betti1 én csak a saját tapasztalatomat tudom mondani a rozsaszin folyásra! Már hónapok óta probálkoztunk és semmi, de minden honapban középidő körül volt ilyen nekem is, mignem elmentem egy doki magánrendelésére, éppen akkor mikor volt, és vett le kenetet, két hét mulva visszakellettem menni, mert magánlaborba külte azt is, (ennek költségét álta a vizsgálat ára!) és azt mondta nem találtak semmit. Azt mondta bizonyára gyenge a petesejtem és ezért is sikertelenek a probálkozásaink, pedig mi is kiprobáltunk sok mindent! Adott valami gyogyszert, amit három hónapig kellett volna szednem és évekre rendbe teszi a petefészkek müködését. Én persze csak két hónapig szedtem , mert a létező összes mellékhatás jelentkezett rajtam, és ugy gondoltam, hogy a két adag is biztos segit egy ideig! A gyogyszer hatására megszünt ez a közti dolog, és hát az eredmény sem maradt el!! :D :D :D
Juliusban már nem jött meg a mensi és a dokimhoz bejelentkeztem, persze joval késöbb, mert magam sem hittem, és azt mondta hat hetes terhes vagyok!! Majd kiugrottam a börömből!!! De megért, még a kemény mellékhatások ellenére is, mert ha minden ok, és nagyon remélem hogy az, akkor március közepén megszületik első gyermekünk a férjemmel!! :lol: :lol:
Remélem valamit segitettem azzal, hogy elmondtam az én sztorimat!!! Mindenkinek sok sikert és boldog babavárást!!!!

U.I.:ha nem baj még majd benézek hozzátok is, és majd írok!!
Vendég

Sziasztok!

Most ertem vissza az okmarnyirodabol. Utlevel elintezve. :lol:

Most nincs idom visszaolvani, mert nagyon faradt vagyok ledolok aludni.

Magi
Vendég

Dodó! Én vmelyik nap egy újságból csináltam meg egy recit: a kaja tésztája olyan volt, mint a pizzatészta, rajta spenót, azon pedig sajt. Isteni fini lett. Ezt csak azért írtam, mert Tibi sem szereti a spenótot, de ezt megette! ;)

Szia Lujzi :D :D

KépKép
lexus

Sziasztok!

Nem tudom mi van velem,de nekem is lekellett feküdnöm.Nagyon fáradt voltam, nem rég ébredtem.Hogy éjszaka mit fogok csinálni az rejtély :D :D

Kép
Kép
a.ibici

Csatlakozom a kókadt klubhoz :shock: Menten bealszom!

KépKép
lexus

Én is tiszta hulla vagyok, nagyon álmi! és mi több egyfolytában azt érzem, mintha meg akarna jönni..... :shock: Pedig most volt! VÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! megőrülök!

d.dodó

Szia Lexi! :D :D
Lehet hogy mindannyian az időjárás vált miatt vagyunk ilyen kokadtak, engem 10kor dobott ki az ágy, de akár megint tudnák aludni! Csak nehogy meglincseljenek a korán kelők :wink: :wink:
Spenot jol hangzik, menten meg is éhezek rá!!! De holnap vagy megint vissza kell olvasnom hogy megkívánjam, vagy valami mást csinálok még nem tudom!! :wink:
Mindenkinek jó szunyokálálst, akit már hívogat az ágy!!!!
Vendég

10-kor kelni? :shock: Hát én olyankor a főnök irodája felé tartottam :D

KépKép
lexus

Lexi! Csak meg ne lincselj e miatt :D :D :D Az én fejem felett álommanó van, vagy pedig valaki állandóan fejbevág, mert nagyon sokat tudok aludni főleg mióta csuri van!! :oops: Miután magamhoz tértem azért gondoltam a babanetes lányokra, és szoritottam!! :D
Vendég

Dodó! Neked is névnapod van? Akkor sok boldogságot!!!

Lujzi! Érdekes, nekem is mindig az első gondolataim között vannak a babanetesek :D

KépKép
lexus

Sziasztok!

Képzeljátek, ma éreztem először, hogy biztosan a babát érzem (na ezt most jó hülyén írtam, de nem ment máshogy :D:D:D )
Szerdám megyek az afp-re, remélem minden okés lesz!

Dodó!

:roll: Nem értem mi van Veled, de remélem tényleg baba van a dologban! :D

Lexa!

Örülök, hogy jól fogadták a nagy hírt a melóhelyen, ez sokat jelenthet Neked! :)

Móni!

Üdv.újra itt ésköszi hogy hiányoltál :wink: Olvasni én is olvasok, csak írni már nem mindig van időm!!!

Harivera!

Megy a drukk továbbra is!

Betti!

Menj el dokihoz, hátha az alatt a 2 hónap alatt, amit amúgy is várnod kell megoldódik a problémád!!! Nehogy utána derüljön ki, hogy még valami miatt várni kell, nem csak a Jónás nap! Veszetni nem vesztesz vele! :wink:

Bocs, ha valakinek nem írtam, mindenki vigyázzon magára nagyon! És jóccakát!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Köszönöm a névnapi köszöntéseket! Igazából még csak ma van (szept.11.) Teodóra a becses nevem! :lol:

Vera!
mi is nagyon örülünk, hogy nem magyarországon lakunk már! Igaz a család hiányzik, de éppen tegnapelőtt megvettük a repjegyeket, mert a karácsonyt otthon töltjük (dec.17-től jan 9-ig). Azért jó lesz már kicsit otthon lenni!

Viki!
Én sem értem mi van velem! majd kiderül! :wink: Reméljük a legjobbakat! Mindenesetre azért majd a 18-19-ét is kihasználjuk! Bármondom lehet van valami ebben a Jónás napban...., és akkor már esetleg itt is van velem "Tücsök" (ja,már most elneveztem, hogy igy fogom hívni a babót a hasamban! :) )

d.dodó

Jo reggelt lanyok!

Bocsi, hogy ugy eltuntem tegnap, de hulla voltam.
Ma is az vagyok.
Alig birtam felkelni.

Betti!
Nem tudom mi lehet a honap kozepen?
Nekem meg soha nem volt ilyen.
Szerintem is irany az orvos.

Lexa!
Orulok, hogy minden ok volt.
Ez ilyenkor annyira jo.

Moni!
Tessek tovabbra is jelentkezni es neked is mindent bele. +++++++++++++++++++++++++++++

Lego!
Utlevelet megcsinaltattuk, mar csak a postan kell varni, hogy megerkezzen. REmelem hamar jon, hogy tudjunk utazni.
Neked nemsokara UH. ++++++++++++++++++++++++

Dodo!
HOgy vagy ma?

Gabi!
Teszt? ++++++++++++++++

Csujzi!
En is tudok am aludni rendesen.

Viki!
Lehet hogy furin hangzik, de en is erzem a babat a jobb oldalamon.
Tuti az, mert Zolit is igy ereztem es teljesen mas, mint a belmozgas vagy egyeb, belso
Egy nap 3-4 alkalommal szoktam erezni ezt 3-4 napja.

Magi
Vendég

Sziasztok

Magi tegnap csináltam tesztet, negatív volt:( a hőm ma 36,8.

Képzeljétek tegnap felhívott este az a vevő aki legelőször megnézte a házat, és azt mondta hogy szerdán este kijönnének mégegyszer és ha megtudunk egyezni akkor le is foglalnák a házat. De jó lenne.

Na és persze beszéltem unokatestvéremmel is aki mondta hogy vettek tőle vért, de semmi vizsgálatot nem csináltak. Lányok én ezt nem értem, nem az a legalapvetőbb hogy ha egy 39+2 hetes kismama bemegy a kórházba hogy ne érzi jól magát, és hány, hogy akkor megnézik a szívhangot, méhszájat, és uh. és csak utána vérvétel? Neki semmi nem volt csak vérvétel. Azt mondta a doki hogy azon az egy napon már semmi nem múlik, a babával minden rendben. Hát honnan tudja ha még egy szívhangot se nézett. Komolyan mondom hogy ez engem felháborít.

Magi te pedig kérdezted hogy minek a csaszi ha minden ok, hát csak azért hogy ne kelljen a kismama mellett esetleg órákat tölteni. Ez max 1 óra alatt meg van, azt mehet haza. Szőrnyű, ilyenkor áldom a dokimat hogy mennyire odafigyel és rendes, és csak utolsó pillanatban csasziz. És ha gond van azonnal ott van és csinálja a dolgát.

Gabi

Kép
lieglgabi

Gabi!

Drukkolok a haz miatt, hogy megvegyek.++++++++++++++++++
Ez nagyon jo hir.

Hat ezt tenyleg gaz, hogy csak vert vettek.
De szerintem a szules miatt van rosszul.
Szules elott egy par nappal nekem is volt hasmenesem es hanytam es rettento rosszul voltam.
Sokan irjak, hogy a szules beindulasa elott igy keszul fel a szervezet.
Hat jo h*lyen.

A sogoromek felesege nem azert szul csaszival, mert az orvos akarja, hanem mert O akarja igy. :shock:
En tudom is hogy miert, gondolhatjatok.................

Magi
Vendég

Magi attól tartok hogy az én unokatesóm is ő akar csaszival szülni, mert azt gondolja hogy akkor kevésbé fáj, sőt még ráadásul altatásban is kéri.:( :( :( :( :( :( :(

Én is mondtam neki hogy ez már lehet a szülés előjele, na de akkor se ártott volna egy szívhang, meg egy méhszáj vizsgálat.

Gabi

Kép
lieglgabi

Ja és elfelejtettem mondani hogy ma reggel az ovónő azt mondta hogy Réka tegnap 1,5 órán át sírt:( Ma is nagyon sírt, én kijöttem és apa maradt ott egy pár percet, de ott bőgtem. Meg most is:(

Annyira hiányzik, egyedül vagyok anyunál, nem bírom megszokni:(

Kép
lieglgabi

Gabi!

Naluk is errol van szo.
Sot joval elobb csaszizzak meg, mert mar nem birja, ket hettel a kiiras elott.
Nalunk is a fajdalom es a kenyesseg is kozre jatszik.
Bar O az ikreit csaszival szulte es most azt mondja, hogy csaszi utan nem lehet normalisan szulni.
Ennek ellenere a baratnom is csaszi utan rendesen szult.
Csak kenyelmes.

Magi
Vendég

Gabi!

Sajnalom! Bizti nagyon rossz lehet.
Nekem a bolcsiben azt mondta a gondozono, hogy aki nehezen szokik be, az fogja magat a legjobban erezni magat, ha beszokik.
Amugy nem lenne jobb eloszor csak fel napra vinni?
Vagy nem akarod?
Nekem Zoli nagyon konnyen beszokott, nem volt vele semmi gond, nagyon tarsasagi leny, igy o inkabb soha nem akart hazajonni, mindig kisautoval kellett hazacsalni, hogy hazajojjon.

Magi
Vendég

Jó reggelt!

Látom tegnap mindenki nagyon nyafka volt,Dorka végül nem is aludt,csak este fél9kor dőlt ki.Délután elmentünk anyósomékhoz,ott zajlik az élet,jobban bírta.
Persze ma fél9kor kelt reggel. :lol: :lol: Bepótolta....

Gabi
Negatív:( Sajnálom,de még nincs piri,ugye????Holnap kéne megjönni?
Szegény Réka.:( Remélem hamar megszokja az ovit.:( NEhéz ilyenkor sírva otthagyni.:(

Magi
Az Uram,Lányom útlevele nyáron 6 munkanap alatt megérkezett.Szerintem most se fog később.Ilyenkor kevesebben csináltatnak. (mkinek-köztük nekünk- az indulás előtt 2 héttel jut eszükbe :lol: )

Dodó
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Barátnőm kislányának szülinapja van ma,épp imént köszöntöttem.:) Szept.11...emlékezetes nap...
:roll:

Lexa
Anyum is mindig köt-köt-köt-horgol-horgol...pár nap alatt elkészít egy felnőtt pulcsit.Kész vagyok Tőle. :lol: Fantasztikus nő!!! Én bezzeg...lusta dög vagyok.... :roll:

Csujzi
ALvás...nem vagy egyedül...délben lepihenek a lányommal,este 9kor már ágyban vagyok és reggel vele kelek...ÉS EZ MIND NEM ELÉÉÉÉG!!!! Még 4 hónapom van arra,hogy kipihenjem magam. :lol:

Viki
Gratulálok a mozgáshoz!!Olyan jó érzés.Tegnap nálunk apa is érezte végre.Vagyis jutott egy kis ideje,hogy végre türelmesen kivárja mikor érzi meg..
:roll: :lol:
Eddig mindig csak megfogta pocim,sooooha nem akkor moccant...a férfi nép pedig nem a türelméről híres... :lol:

Petinek hamarosan szülinap.Mivel készültök???Mikor lesz pontosan???

Vera
Én nem is tudom...ez a Magyarország utálat olyan sok MAGYAR emberben megvan.Én speciel szeretek itt élni,semmi bajom nincs az országgal. (a vezetők-no comment)... Nem mondom,hogy nem szeretnék mondjuk Spanyolországban élni,de MAGYAR vagyok és ez a hazám.Én büszke magyar vagyok.
:lol: :lol: :lol:

Betti
Hogy vagy???Hajrá okt. vége!!!

Még hármat kell aludnom...... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Na, itt vagyok suli után ismét!:) csajok! Ma már 4 napja, hogy elmúlt a mensim. Viszont ma egyetlen egy csepp vér volt a tisztasági betétemen, az is nagyon kicsi. 5 nappal vagyok Jónás nap után! lehet beágyazódás? Ma sokat pisiltem már! :? :shock:

d.dodó

Sziasztok!

Lego!

Igen, vasárnap lesz 2 éves Peti, 16.-án. Igazából semmi extrával nem készülünk, én sütök neki tortát (na jó egy sima aszalt szilvás piskótát) meg csinálok pár sütikét. Ajándéknak orvosi táskát kap, meg színes ceruzákat, filctollakat, mert imád rajzolni! Most nem visszük túlzásba, tavaly nagyon túl lett kombinálva, szervezve az egész és nem szeretném, ha abból rendszer lenne! :(

Lányok, vettem ma magamnak két kismamafarmert, egy kéket, meg egy kordbársony barnát, meg egy felsőt, az is kék, és ez összesen volt 13900 ft! És mind új, találtam itt nem messze tőlünk egy kismamszabóságot és ott sikerült, tök örülök neki, mert ugye télen azért valamit fel kell húzni! Nyáron elvoltam a nyári ruhákban, meg a megkötős vászonnacikban, de a tél az más! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jaj, és még van egy rossz hírem is, legalábbis nekem az! :( Ma találkoztam a védőnőmmel, aki közölte, hogy a dokim átkerült az ő körzetükbe, vagyis elvileg ingyen járhatnék hozzá vizygálatokra, deeeeeeeeeeeeeeeeeee ez azzal járt, hogy kirúgták a klinikáról, ahol szülni szeretnék, és ugye Petit is szültem. Most nem tudom, hogy ő vezethet -ele még majd szülést, vagy ez hogy van, de majd ha megyek hozzá legközelebb (25-én) akkor megkérdezem.A védőnőm szerint október 1-től van a váltás! :( Most nem tudom, mit csináljak, de egyelőre 25-éig nem zaklatom, kíváncsi vagyok mi lesz, mit fog akkor mondani!!! Minden esetre én szerettem volna nála szülni még egyszer (utoljára) sőt szeretnék ezután is, csak nem tudom, hogy ez lehetséges lesz-e?????????? :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok! Egy kérdés, lehet hogy már kibeszélt téma, de mint előszőr szülő nő nem vagyok tisztába valamivel! Akinek van tapasztalata írja le légyszi! A kérdésem pedig az lenne, hogy hányadik hétnél szólsz a dokinak, hogy szeretnéd szüléshez megfogadni, ill mekkora összeget szokás ilyenkor adni neki, és a boritékot szülés utén vagy varratszedéskor kell oda adni!!!

U.I.:Bocsi a h...e fogalmazásért! :oops:

Válaszokat előre is köszi:Lujzi
Vendég

Csujzi!

En nem vagyok annyira mervado, mert a ferjem is orvos, igy minket kicsit maskepp kezeltek.

Nem fogadtak el penzt az epiduralis erzestelenitesert, mondjuk talan azert is, mert nem sikerult, csak a vegere beszurni es igazabol mar el sem indult.

Az orvos sem fogadott el penzt, de en tudom, hogy szeret utazni, igy a Neckermannal vettem neki utazasi utalvanyt 50 000-ert es azt kapta.

Nekem nem volt varratszedes, igy mielott hazamentem megvizsgalt, akkor adtam oda neki.

Magi
Vendég

Lanyok!

Anyukam most hivott, hogy meghalt a kedvenc szomszebban a ferfi tegnap hajnalban. 50 eves volt es 7 gyerek marad utana.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nagyon sajnalom oket.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Magi
Vendég

Magika!

Sajnálom!

Csujzi!

Én Petivel az elejétől fogva magánrendellésre jártam, így nem kellett külön szólni a szülés miatt, az valahogy természetesen következett. :) A pénzt varratszedéskor adtam, és ált. a magánrendelésen egy vizsgálatért fizetett összeg 10x-ese szokott lenni! Hát most nem tudom mit fogok csinálni a fentiek miatt! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

magika!
Sajnálom!! :cry: :cry: :cry:

d.dodó

Magi!
:( :( :(
Koszi, most inkabb mar varakozo allasban vagyok, elvileg szombaton nem kene megjonnie :roll:
Es igerem, nem tunok el! :wink:

Dodo!
nekem is van egy keresztfiam, akinek ma van a szulinapja, de buli majd csak a hetvegen lesz :)

Lego!
De jo neked! Alig varom mar a mocorgasokat! :o Kulonben egyetertunk a "hazaszeretet" temakorben :wink: Barhova elmennek (es megyek is - nem is ritkan), de egyedul itt szeretnek elni hosszu tavon minden letezo es kepzelt hatrany ellenere. Mondjuk ez nekem nem Magyarorszag... 8)

Gabi!
SZoritok, h vegyek meg a hazat+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Neked meg csak ezutan kene megjojjon? Valamit rosszul ertettem :roll: Akkor meg semmi sincs veszve :wink:
Rekat sajnalom :cry: Csak megszokja valahogy :roll:

bangham

lányok!
Iszonyatos hányingerem van! Ugy érzem jobb lenne ha kijönne, de úúúútálok hányni! :(

d.dodó

sziasztok!
Voltam orvosnál és képzeljétek azt mondta hogy a peteérésem miatt voltak a tünetek és remélli hogy kihasználtuk mert ez nagyon jó minőségű petét jelent ez a pár csepp rózsaszínezés!
Hát majdnem bőgtem hogy ilyeneket hagyunk ki de mindegy!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti! BASSZUS!!!!!!!!!!!!
:twisted:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!
Nagyon helyes kisfiad van :D

Betti!
Ez bosszantó :(

Kép
Kép
a.ibici

Ezt a februári topikban találtam, de naggggggyyyoon jóóóóóóóóóóóóóó :) :lol: :lol: :lol: :lol:

Felkészülés a szülői hivatásra:

A szülõi hivatásra való felkészülés nem kizárólag könyvek olvasásából és a
gyerekszoba feldíszítésébõl áll. A következõ 12 egyszerû teszt segít a
majdani szülõknek, hogy kellõképpen felkészülhessenek a szülõségre, hogy
pontosan megtapasztalják, milyen dolog anyának vagy apának lenni.

1. (Nõk számára) Az anyaságra való felkészülésként vegyél pongyolát, és
akassz a hasad elé egy nagy babzsákot! Hagyd ott kilenc hónapig! Amikor a
kilenc hónap letelt, vedd ki a bab 10%-át.

2. (Férfiak számára) Az apaságra való felkészülésként, menj le a
legközelebbi háztartási boltba, öntsd a pénztárcád tartalmát a pultra, és
mondd a pénztárosnak, hogy szolgálja ki magát! Azután menj a szupermarketbe,
és intézd el, hogy a fizetésedet közvetlenül nekik utalják át! Menj haza!
Vedd elõ az újságot, és most utoljára olvasd el!

3. Mielõtt vállalkozol a gyerekre, találj egy házaspárt, akik már szülõk, és
fedd meg õket nevelési elveik, türelmetlenségük, alacsony tûrésszintjük
miatt, és hogy hogyan engedhették meg gyerekeik ilyen mértékü elkanászosodását.
Adj tanácsokat, hogyan javíthatnának gyermekeik alvási szokásain, vécéhasználatán,
étkezésnél tanusított magatartásán és általános viselkedésén!
Élvezd ki a helyzetet - ez az utolsó alkalom, hogy minden kérdésre tudni fogod a választ!

4. Hogy átérezd az elkövetkezendõ éjszakákat, sétálj a szobában fel s alá
délután 5 órától este 10-ig, válladon egy 4-6 kilós nedves csomaggal!
10 órakor tedd le a csomagot, állítsd be az ébresztõórát éjfélre, és menj aludni!
12-kor kelj fel, és sétálj megint a csomaggal 1 óráig! Állítsd be a vekkert 3 órára.
2-ig feküdj ébren, 2-kor kelj fel, és igyál valamit! Feküdj le háromnegyed 3-kor!
3-kor, amikor a vekker megszólal, kelj fel! Énekelj a sötétben halkan 4 óráig!
Állítsd be az órát 5 órára! Kelj fel! Csinálj reggelit! Csináld ezt 5 éven át!
Közben nézz ki boldognak!

5. Képes vagy elviselni a rendetlenséget, amit a gyerekek csinálnak?
Hogy ezt megtudd, kenj csokoládékrémet a kanapéra és lekvárt a függönyökre!
Dugj egy halat a hifitorony mögé, és hagyd ott egész nyáron! Dugd az ujjaidat a
virágágyásba, és tisztítsd meg a frissen festett falon! A foltokat fesd át zsirkrétával!
Na, hogy tetszik?

6. A kisgyermekek öltöztetése nem olyan könnyû, mint amilyennek látszik!
Végy egy polipot, és egy hálós szatyrot! Rakd a polipot a szatyorba úgy,
hogy egyik karja se lógjon ki sehol! Rendelkezésre álló idõ: az egész reggel.

7. Végy egy tojástartó dobozt! Egy ollóval és egy doboz festékkel csinálj
belõle krokodilt! Végy egy tekercs vécépapírt! Ragasztószalag és némi
celofán segítségével csinálj belõle karácsonyfát! Végül, végy egy tejesdobozt,
egy pingponglabdát és egy üres pilótakekszes dobozt, és készítsd el az Eiffel-torony
pontos mását! Gratulálunk, a helyed biztosnak látszik az óvodai csoportban.

8. Felejtsd el a sportautókat és vegyél egy kisbuszt! Ne is gondolj arra,
hogy otthagyhatod a ház elõtt fényesen, csillogóan! A családi autók nem így
néznek ki! Vegyél egy csokoládé jégkrémet, és tedd a kesztyûtartóba!
Felejtsd ott! Végy egy tizforintost! Dugd be a magnóba! Vegyél egy nagy
doboz csokisparányt, és öntsd a hátsó ülésre! A fûnyíróval néhányszor menj
neki a kocsi oldalának! Most már tökéletes!

9. Készülj fel a sétára! Várj a vécé elõtt egy fél órát! Menj ki a bejárati ajtón!
Gyere vissza! Menj ki! Gyere vissza! Menj ki megint! Menj le az utcára! Gyere vissza!
Menj le megint! Setálj az utcán egészen lassan 5 percig! Vizsgálj meg minden eldobott
cigarettacsikket, rágógumit, használt papírzsebkendõt és döglött bogarat útközben!
Ugyanazon az úton gyere vissza!
Ordíts olyan hangosan, ahogy csak birsz, amig minden szomszéd ki nem jön és rád nem mered!
Add fel, és menj haza! Most már alkalmas vagy arra, hogy sétálni vigyél egy kisgyereket!

10. Mindent ismételj meg legalább ötször! Menj le a szupermarketbe!
Vigyél magaddal valamit, ami jól modellez egy óvodás gyereket! Egy felnõtt kecske
remekül megfelel a célnak. Ha több gyereket szeretnél, több kecskét vigyél!
Vásárold meg a heti zöldséget anélkül, hogy a kecskéket látótávolságon kívülre engednéd!
Fizess ki mindent, amit a kecskék megesznek vagy tönkretesznek!
Amig ezt nem tudod könnyen megcsinálni, ne is ábrándozz gyerekekrõl!

11. Vájd ki egy dinnye belsejét! Csinálj rá egy kis lyukat!
Akaszd a mennyezetre, és lendítsd meg! Végy egy tányér spenótfõzeléket, és egy
kanállal próbáld meg a spenótot a lengedezõ dinnyébe kanalazni, miközben
berregsz, mint egy repülõgép! Csináld, amig a spenót fele el nem fogy!
A maradékot öntsd magadra, de úgy, hogy a padlóra is jusson belõle bõven!
Most már alkalmas vagy egy 12 hónapos gyerek etetésére!

12. Tanulj meg minden nevet a Power Rangers-bõl, a Szezám utcából és a
Tapsi-hapsiból! Ha a munkahelyeden azon kapod magad, hogy gyermekdalokat
énekelgetsz magadban, végre alkalmas vagy teljesíteni a szülõi hivatást!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?